JEG ER AVHENGIG.. IGJEN!

Ånei, det har skjedd igjen! Nå som jeg endelig hadde åpne dager der kun fantasien på hva jeg kunne gjøre var grensen. Jeg har blitt hektet på en ny tv-serie!! Denne gangen Breaking Bad – og da er det ikke annet å gjøre enn å se på Breaking Bad. Helt til jeg har sett ferdig hver eneste episode på alle sesongene. Goodbye social life, jeg går under jorden de neste dagene. Med meg så gjelder regelen “alt eller ingenting”. Enten så ser jeg på episode etter episode etter episode til serien tar slutt, eller så ser jeg ikke på noe i det hele tatt. Det er en forbannelse! Alt jeg har gjort i dag er å glodd på skjermen, helt til Kristoffer kom hjem fra jobb da han fikk dratt meg med på en kjøretur. Vi tro ut på Lagunen her i Bergen for å titte litt, og jeg fikk ny kameralinse! 50mm. Meget fornøyd altså.


“Åh gud fikk jeg dobbelthake nå?” Nei, heldigvis ikke. Hjelper å spise sunt altså! Bortsett fra at jeg spiste på Mccern i dag, wupsi. Første og siste gang i februar!

Nå skal vi glo litt til på Breaking Bad før vi legger oss. I morgen skal jeg ut å teste den nye linsen min med outfitbilder. Wohooo det blir bra altså!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg