JEG ER I FINLAND

(Annonse, reise i samarbeid med Nelly.com)

Heiiiiiii, og god søndag! Må ærlig innrømme at jeg ikke er i spesielt god form etter i går, noe mange kanskje forstår om de så livesendingen min på instastoryes. Hvorfor det virket som en dritgod idé klarer jeg seriøst ikke å forstå, men forhåpentligvis var det underholdende for noen 😉 Hhaah gud..

Jeg er i Finland, nærmere bestemt Helsinki. Denne uken har vært heeeelt crazy, så jeg har nesten ikke hatt noe tid. Jeg kommer til å fortelle dere alt senere! Tenkte bare å titte innom å si hei ♥ Her er to bilder fra i går, et solid bildedryss kommer senere!

(adlink) KJOLEHER

Hvor fin er ikke denne kjolen forresten? Helt perfekt til både julefester og nyttår! Dessuten er den skikkelig komfortabel, føltes nesten ut som jeg gikk i pysj.

Nå skal vi snart på brunsj, så jeg må prøve så godt jeg kan å se nogen lunde levende ut. Men jeg har vært litt av en tryllekunstner med sminkekostene før, så jeg klarer det nok igjen 😉

6 kommentarer
    1. Den livesendingen va veldig underholdene ja! Ble litt tafsing både her og der. Haha. Så ut som dere hadde en gøy kveld iallefall! 😀

      1. Haha er så glad jeg fikk slettet den før jeg sovnet, heelt krise!! Men viktig å by på seg selv 😉 Hehehe

    2. Ser at du nærmest aldri skriver annonse på innlegg det burde vært slik som her! Er du ikke redd for boten du risikerer?

      1. Hei! Jeg skriver alltid annonse om det er sponset innhold, men nå som det har kommet nye retningslinjer fra forbrukerombudet må man merke ting annerledes og mer tydelig, noe jeg selvfølgelig skal sette meg inn i til bloggpostene mine fremover 🙂

    3. Bør ikke dette innlegget merkes med reklame? Siden du er på en sponset tur med Nelly, og har på deg en kjole fra nettbutikken deres samt linker til den??

      Jeg vil veldig gjerne vite det når det er en annonse, i samarbeid med, reklame, ad, adlinks, collabs

      1. Hei Julie! Det har du helt rett i, det gikk litt fort før jeg publiserte. Har rettet opp i det nå, og skal selvfølgelig merke alt som er annonse/reklame 🙂 Ha en fin mandag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg