LÆRER DU ALDRI?

Okei, jeg må være helt ærlig. I flere år har noen av landets bloggere skrevet høyst dramatiske overskrifter som ikke stemmer med innlegget i det hele tatt. “Jeg kommer til å døøø!!!! (av glede når jeg skal til Hellas i morgen)”. “Kjæresten slo meg!! (i monopol i går kveld). Du skjønner tegninga. Jeg personlig mener man skal få blogge på hvilken som helst måte man vil. Det er ingen fasitsvar på hva en blogg skal inneholde, og jeg gidder helt ærlig ikke å henge meg opp i mine bloggkollegers overskrifter. Din blogg, dine valg.

Men det jeg ikke skjønner er at leserne aldri lærer? Jeg satt på Jodel i går (hovedsakelig for å lese om meg selv, hahah), og det var sååå mange kommentarer der folk var skuffet fordi innleggene til visse bloggere ikke passet med selve innlegget. Jodler som skrev “ikke gå inn på siste innlegget til …., det er bare tull!” Altså, really? Blir du fremdeles skuffet om ikke innlegget står til overskriften? Om du syns det er så forbanna irriterende at du gang på gang blir lurt, så er det jo bare å slutte å lese bloggen til vedkommende? Det er ingen som tvinger deg! Sorry altså, men jeg måtte bare ha en liten utblåsning her.

En annen ting jeg leste om meg selv var forresten hvor full av botox og fillers jeg har blitt. Bare for å set the record straight, så har jeg kun fillere i leppen og litt botox i pannen! (Haha det er jo faktisk ganske mye når jeg tenker meg om). Resten av fjeset er mitt egne, naturlige bollefjes. Så vet du det ♥ No fillers needed!

 

Ellers fikk jeg lyst til å poste disse bildene fra Ice Bar i Stockholm, som overhodet ikke har noe med innlegget å gjøre.

Så, til det obligatoriske spørsmålet! Hva syns DU om clickbait? 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg