ÅTTE RARE SIDER VED MEG

Image and video hosting by TinyPic

– Noe av det kjedeligste jeg vet er å vaske opp kasseroller og stekepanner. Da jeg bodde alene  før Christoffer flyttet inn kunne jeg la de ligge i vasken i flere dager før jeg gadd å vaske de opp. Det eneste tilfellet var om jeg fikk besøk – for da skulle selvfølgelig alt være strøkent 😉 Haha!

– Når jeg skal sette meg i sofaen eller legge meg i sengen har jeg en trang til å gnikke undersiden av bena mine mot hverandre slik at potensielt støv ikke kommer med. Jeg har også innført den regelen til alle som står meg nær og ønsker å sitte i sofaen foreks. Haha, stakkars folk!

– En av de jeg prater mest med i hverdagen er Zara! Jeg prater til henne hele tiden, og forteller henne hva jeg driver med. Typ “nå skal mamma bare på do, så da kan du ligge her i sofaen i mens” eller “ååå stakkars skal mamma dra fra deg nå? buhuuu jeg kommer hjem snart altså!!”. Dette gjør jeg vel og merke bare når Christoffer ikke er hjemme, hehe.

Image and video hosting by TinyPic

– Jeg har verdens dårligste musikksmak! Eller jeg vet ikke om man kan kalle det smak en gang.. Jeg finner aldri de “nye og kule” sangene før flere måneder etter alle er lei av de, og jeg hører fremdeles på Celine Dion – Im Alive nesten hver eneste dag. Kom med musikktips, please??

– Jeg kommer alltid presis! Noe av det verste jeg vet er folk som ikke kommer til avtalt tidspunkt, spesielt om det er noe viktig man skal på. Dessverre er de fleste av vennene mine alltid fashionable late, og jeg får HELT noia når jeg ser klokka tikker og vedkommende fremdeles står å sminker seg eller ordner håret. Et moro eksempel på dette er at jeg ofte bruker å lure Glenn og June! Om jeg bestiller bort på en resturant til klokken 20.00, så lyver jeg å sier vi har bort 19.30 for at vi skal komme presis. Og det gjør vi jo også, haha! Sorry ♥♥

– Av og til får jeg sånne syke obsessions! Denne uken er jeg helt hekta på å søke etter dokumentarer av Michael Jackson på youtube. Jeg har enda ikke funnet noen gode, men jeg vil så gjerne se historien om livet hans fra start til slutt. Jeg har alltid likt the king of pop, men jeg er nok ikke hans største fan så denne obsessionen er veldig merkelig! Noen tips?

Image and video hosting by TinyPic

– For typ fem år siden var jeg helt elendig på kjøkkenet. Det beste jeg visste var pomfri med ost eller pølse med potetmos. Sånn pulverpotetmos altså. Mens nå er matlaging en av mine største gleder i livet, og jeg elsker å teste ut nye oppskrifter og invitere på middag. Ikke for å skryte, men jeg er ikke så verst altså! Heldigvis deler Christoffer denne matgleden, så vi lager deilig middag hver eneste dag ♥

– Jeg HATER å chatte på iPhonen! Når jeg sitter foran macen går det fint, men når jeg skriver meldinger ol. skriver jeg alltid feil og må rette opp, pluss at det tar så lang tid. Jeg liker å ringe, få et svar for så være ferdig med det. Da jeg var singel lagde jeg meg faktisk tinder bare for å se hva alt spetakkelet handlet om. På ti minutter matchet jeg med en fyr, han skrev “hei hva skjer”, jeg fikk panikk og slettet appen. Hva faen, skal man liksom chatte med folk på tinder? Så sykt kjedelig! Liker bedre å prate i virkeligheten, jeg.

 

7 kommentarer
    1. Jeg gjør det samme med føttene når jeg skal opp i sofaen eller senga, haha!

      Og jeg prater også med kjæledyr når jeg er alene med dem….. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg