Hei, og god lørdag 😀 Her nyter vi de to siste dagene, syns det er ufattelig trist at vi skal dra hjem allerede på mandag.. Heldigvis har vi hele morgendagen igjen, og den blir nok brukt til å ligge langflat på en solseng fra morgen til kveld, før middag og drinker etter det 🙂 Kan virkelig ikke klage på pensjonisttilværelsen her nede! Nå tenkte jeg å komme med en superdeilig oppskrift på Gambas, som vi har spist mye. Åh, det er seriøst så utrolig digg!
Du trenger:
– Scampi (ca 500gram til to pers)
– Ca 5-8 fedd med hvitløk
– En stor chilli
– Ca 2dl olivenolje
Det er superenkelt å lage, alt du trenger å gjøre er å skjære opp hvitløken og chillien i strimler, og freser det i en panne med høy varme. Når de har fått farge tar du i scampien, og lar den boble i et par minutter til den er ferdig. Det finnes utallige varianter å lage Gambas på, men dette er absolutt den enkleste 🙂
Har du blitt sammen med eksen din igjen?:)
Nei absolutt ikke! 🙂 Han het Kristoffer, og min nåværende Christoffer. Litt merkelig kanskje, haha?
Hei! Det så utrolig godt ut. Men jeg lurte på om du enten kunne skrive et innlegg om plassen og hotellet, eller eventuelt svare kjapt her i kommentarfeltet? Jeg reiser nedover til det samme hotellet om noen uker, men har aldri vært på gc! Er hotellet bra? hvilke restauranter osv?
Nyt de siste dagene! Klem <3