ZARA

  • 18.10.2014, 14:08 // Zara

Det er faktisk akkurat fire år siden jeg kjøpte mitt beste kjøp noen gang, nemlig hunden min Zara. Jeg husker det som om det var i går, da jeg hentet henne på flyplassen i Ålesund. Hun var så liten, jeg fikk helt sjokk husker jeg. Da jeg tok henne med meg hjem var jeg livredd for at jeg kom til å drepe henne! Bena hennes var som Q-tips og kroppen som et lite marsvin. Jeg kunne absolutt ingenting om hundreoppdragelse. Alt jeg kunne tilby var mat, lufteturer og mye kjærlighet. Av en eller annen merkelig grunn har Zara blitt en utrolig elskbar og dyktig frøken. Hun lærer kjempefort og er kjempelydig, er 100% stueren og er ikke den verste på bjeffing heller med tanke på at det er en chihuahua. Haha, HVEM skulle trodd det?

Det er mange som lurer hvordan det er å ha hund siden jeg reiser så mye, går på skole og er endel borte. Som sagt har jeg hatt henne siden jeg var 17 år, så vi har egentlig bare "vokst" sammen, og rutinene rundt å ha hund har bare kommet med årene. Jeg tenker liksom aldri at jeg må stå opp ti min før for å gå ut med henne, det kommer helt naturlig at jeg må ha god tid om morgenen. Om dere skjønner? Når jeg reiser hjem til Molde eller til Oslo bruker jeg å ta henne med meg som regel. Men det er ofte det blir travelt på reise og greiest å la henne være i Bergen, og da har jeg heldigvis noen fantastiske venner som Zara føler seg trygg hos som bruker å passe henne. Jeg er aldri bekymret for å si det sånn! Det eneste er at jeg savner henne noe helt forferdelig. Utrolig at man kan få en sånn tilknytning til et dyr, men jeg syns det nesten er verre å være borte fra henne en Kristoffer. Nesten! 


VERDENS FINESTE

  • 30.10.2013, 17:03 // Zara

I dag har jeg og Zara vært på veterinæren, der hun har fjernet tannsteinen sin og trekt noen tenner. Det gikk kjempebra, hun er så flink <3 Hun er enda kjempebedøvd, og ligger godt innpakket i et teppe ved siden av meg nå. Jeg kjøpte med meg mye deilig mat til henne hos veterinæren som hun skal få når hun våkner skikkelig opp igjen. Det er viktig å ta vare på dyrene sine altså, selvom det er sviiiindyrt å dra til veterinæren! Heldigvis er chihuahuaer en relativt sunn rase om man ser vekk fra tennene deres, så det er ikke så alt for ofte vi trenger å dra til dyredoktoren :)


Da vi nettopp hadde kommet hjem i sta. Viktig å holde henne varm, siden de blir veldig kaldt når narkosen enda er i kroppen.

Jeg er så utrolig heldig som har lille Zara, hun er virkelig den herligste hunden i verden! Alle sier vel det om sine egne kjæledyr, men det er ikke rart. De har så stort hjerte. Akkurat nå ligger jeg bare å slapper av mens jeg venter på at gubben skal komme hjem fra jobb. For en dags skyld er det SOL i Bergen i dag. De gangene jeg har vært her regner det alltid. Fatter ikke at bergenserne klarer dette klimaet? Huff!
 


For en gjensynsglede!

  • 07.05.2013, 22:05 // Zara

For en velkomst jeg fikk da jeg kom til June for å hente Zara i sta. Ble helt overveldet jeg! Har aldri følt meg så lykkelig før i hele mitt liv, uansett hvor rart det høres ut. Savnet har vært stort, men nå er jeg endelig hjemme igjen. 

Sola SKINNER i Oslo i dag, bare sånn til dere som ikke har fått med seg det enda. Hahah! Jakken jeg hadde på meg gikk rimelig fort av igjen, for å si det sånn. Holdt jo på å bli bakt.  Fikk dessverre ikke utnyttet solen så mye vi kunne ønske, siden vi var ganske slitne etter mye fram og tilbake med mye koffertbæring og styr.


Fine jenta mi <3


Hennes kjekkeste onkel var selvfølgelig med for å hente! Hun var utrolig lykkelig for å se han igjen også.


Sjekk vaktbikkja da.

Nå ligger jeg, Glenn, Silje og Julia som slakt i sofaen å koser oss med paradise hotell. Silje holder også på å sette på meg tape-extensions, så nå blir jeg hårflott til sommeren. HURRA!!!

min lille skatt

  • 24.04.2013, 12:57 // Zara

God morgen! Eller, morgen er det kanskje ikke lengre da. Nå er jeg innom leiligheten mellom slagene, og har akkurat nok tid til å slenge ut et innlegg til dere. Travel dag, men heldigivs er energinivået høyere i dag! Med en puls på fem hundre løper jeg rundt i Oslo´s gater for å rekke alt. Fra i morgen av har jeg heldigvis ikke stort annet på agendaen enn å jobbe, noe jeg faktisk ser veldig fram til. Ikke noe moro når man føler man ikke kan yte 110%. Zara er på overnattingsbesøk hos tante June, og det er faktisk utrolig trist å ikke ha henne i leiligheten når jeg kommer hjem. Er så vandt med at hun står ved døren å venter til jeg skal låse opp. Åh, lille gullet mitt <3

Se så fine bilder June tok av henne i går! Jeg smelter heeelt, og kjenner det stikker litt i kroppen av savn, selvom jeg bare har vært borte fra henne i knappe 12 timer. Bilder stjelt fra bloggen hennes


Zara og kjæresten til June, Aleksander.

Det er så koselig å se at Zara er så glad i andre mennesker. Hun finner seg alltid det første fanget som er ledig for å sove på, selv om hun kanskje ikke kjenner personen så godt. Haha!

hits