VIDEOBLOGG: LITT RANDOM PRAT

Hei ♥ Beklager at det har vært mye "reklame" på rad her, det har virkelig ikke vært meningen! Jeg prøver å spre innleggene med flere dagers mellomrom, men av og til dobbelbooker man litt og det prøver jeg jo å unngå. Jeg har derfor laget en videoblogg og håper det er litt gøy for dere! Jeg suger jo i videoblogging, men som sagt i videoen så prøver jeg å bli bedre :-)

 


SEX TAPE

annonse

Ok,de av dere som faktisk gikk inn på youtube og sjekket skjønte nok med eeeen gang at filmen jeg postet i går bare var en harmløs spøk. Den gode nyheten er at det IKKE ligger en sextape av meg på youtube, men at det kommer en morsom ny komedie med Cameron Diaz i hovedrollen, hvor dere selvfølgelig kan vinne billetter. Se traileren under og legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet for å delta! LYKKE TIL!VIDEOBLOGG: en forklaring

Annonse

Syns det ble litt dumt å skrive det jeg nå skal si, derfor lagde jeg en kort videoblogg. Håper dere forstår.


THE GLAMOROUS LIFE OF KIMYE

Det er virkelig ingen hemmelighet at jeg elsker Kim Kardashian, faktisk så elsker jeg hele familien etter å ha vært blodfan av Keeping Up With The Kardashians! Fant denne lille filmen av Kim og Kanye, hvor mye de tjener og bruker på både klær og luksus osv. Satt å måpte igjennom hele filmen, syns den var litt fascinerende!


VIDEOBLOGG: HEIHEI TAPERJULIA

Først og fremst må jeg bare beklage at jeg er veldig rusten på videoblogging, så jeg høres veldig nasal og rar ut. Men men! Det verste jeg vet med videoblogger er tydeligvis både og si "hei" og at man alltid diller med håret. Haha, dere skjønner hva jeg mener når dere ser filmen :D


PS! Still på tannhjulet for bedre kvalitet.

Sprayen jeg bruker fra Victorias Secret er dessverre utsolgt, men den samme i body lotion finner dere på BliVakker HER ♥ (lignende spray HER) Det er så digg å smøre seg inn med godlukt etter man har dusjet! Resten av luktene finner dere HER!


Både blush.no og blivakker.no har forresten supersalg i dag! Det jublet jeg i taket over, 17.mai sminken er enda ikke handlet inn - og dessuten er jo søndager den store nettshoppingdagen her i hus :D


50% på TIGI hårprodukter finner dere HER.

25% på alt fra Glo Minerals HER.

25% på all kroppspleie HER.

50% på en haug sminke, lotioner, hårprodukter og parfymer HER.


Så fant jeg ut at mine desitert favorittprodukter også er på salg! Jeg bruker jo disse fast, så happy sunday to me :D


-37%Blonde Glam Shampo // -50% Osis Dust It // -18% Redken Smooth Look Hårkur // -32% Absolut Repair Hårkur // - 40% Biosilk SIlk Therapy


 //Adlinks


REKLAMEFILMEN JEG ER MED I

Hey babes! Kom nettopp over reklamefilmen jeg var med i for Gule Sider, haha! Det er jo nesten tre år siden, selv om det føltes ut som om det var i går.. Urolig moro å se tilbake på iallefall :D

 


VIDEOBLOGG!

Hei! Starter dagen med en aldri så liten videoblogg. Gud, jeg er virkelig utrolig dårlig på å lage videoblogger. Jeg snakker jo helt annerleder og virker helt stiv i filmen over. Blir nesten nervøs av å filme meg selv vet dere, haha! Om dere hører en skurring i bakgrunnen på filmen er det bare fordi viften på macen min er ødelagt, så den lager syke lyder.. Og forresten! Halve fjeset mitt ble kuttet av i filmen da jeg eksponerte den i iMovie. Noen som vet hvorfor, evt måter jeg kan fikse det på?

Da er mitt samarbeid med Brauns Silk Epil 7 over, tusen takk for et flott samarbeid! Jeg har virkelig fått testet produktet og er megafornøyd,  noe jeg vet konkurransevinnerne også er :) Dere kan også få kjøpt produktet hos elkjøp HER!


SMELT! ♥

  

Fant denne filmen på bloggen til June, og måtte bare dele den videre. Jeg er jo så utrolig lettrørt når det kommer til dyr som har det vanskelig, så denne filmen fikk meg til å få tårer i øyenkroken. Bare se så fin huskyen blir på slutten av filmen når pelsen begynner å komme tilbake igjen ♥ Vet dere forresten om det finnes noen type organisasjoner som hjelper dyr i Norge?


Launch av Brazilian Night

For et par uker siden var jeg og min gode kompis Lars i Stockholm for å spille inn en aldri så liten sketsj med den svenske humorgruppen De Vet Du. Jeg hadde aldri hørt om de før vi kom, men de har visst flere millioner visninger på YouTube! Kanskje litt som raske menn i Norge? Det var myyye liv under innspillingen, og det ble bare bedre og bedre stemning utover dagen som gikk. Iallefall for meg og Lars.. Hehe. Når det endelig var vår tur til å komme forran kamera var jeg så sykt sliten og kvalm, for dumme meg hadde væt på byen i Oslo kvelden før og bare sovet to timer den natten. Jeg ser såå godt at jeg er sliten på filmen! Men pytt pytt, har da gjort verre ting før, så det går fint. Moro var det, iallfall. Under kan dere se resultatet!  

 

Haha, partysvensker ass... Sjekk ut Bazilian Night HER! Smaker utrooooolig godt, just saying :-) 18års aldersgrense for å se siden i Norge.Hva syns dere om resultatet? Og er det noen som vet hva sangen i filmen heter? Syns den er så kul!!


Speil, speil på veggen der

 Hei hei, og god søndag! I går var jeg på grillfest i Moss, men mer om det senere. Nå skal jeg fyke på butikken for å kjøpe frokost, og i mellomtiden kan dere jo sjekke ut denne dokumentarfilmen om skjønnhet og kropp? Jeg er med og blir intervjuet, og snakker bl.annet om den gangen jeg prøvde melanotan! Enjoy :-) 

Vil bare si til mitt forsvar at jeg var superfyllesyk og jævlig. 


Sminkevideo! Vinn tur til New York Fashion Week

Hei hei kjære lesere! :-) Dere husker kanskje denne sminkevideoen? Der rougen hang på snei, selvbruningen dårlig plassert i pannen og i tillegg så ble ALT mye verre da kvaliteten på youtube ikke er av den beste sorten? Vel, det er heldigvis ikke den grusome hudsminken jeg fokuserer på i videoen, men de fantastisk nye produktene til Maybelline for øyne!  

I videoen har jeg brukt:

>> Maybelline Color 24 hour tatto, farge 50 - eternal silver
>> Maybelline Color 24 hour tatto, farge 35 - on and on bronze
>> Master Drama Khol liner i svart
>> Maybelline Rocket Volum Express Mascara
>> Shocking Coral leppestift farge 910


Hudsminke = RÆVA, men øyensminken er FIN! Det syns iallefall jeg :-)

Og dere? Dette her er faktisk en konkurranse! Jeg hadde blitt uuutrolig glad om dere har lyst til å stemme på min video HER. Da får jeg muligheten til å vinne en tur til New York!!! Vær så snill. Uansett om dere fikk inspirasjon, eller en god latter av videoen så setter jeg stor pris om dere vil stemme på meg. PLIS!!

Dere kan også delta i konkurransen selv. Det dere trenger å gjøre er:

1. Registrer dere her.
2. Velg hvilken look du vil sminke.
3. Dere får en pakke med sminke i posten. Gratis altså! 
4. Lag sminkevideo, publiser den på youtube.
5. Legg inn youtubelinken på siden du registrerte deg på, og post innlegg!
6. Så må dere få leserne til å stemme på DEG, og du kan vinne en tur til New York Fashion Week, med alt inkludert! 

Hvem har vel ikke lyst til å vinne en tur til New York?!

//Annonse

 


Gjett tema, og vinn Canon-kamera!

Hei dere! Nå kan jeg endelig publisere filmen jeg har produsert i samarbeid med Canon, som jeg har nevnt i et innlegg tidligere. Vi har fått i oppdrag i å lage en filmsnutt med Canon sitt nye kamera EOS 650D, et utrolig brukervenlig speilreflekskamera med den sykeste videofunksjonen jeg har sett! Kameraet er alltid i fokus, og filmingen går lett som en plett. 

Siden vi har hatt dette morsome prosjektet, ønsker jeg å dele ut et kamera til en heldig leser! Om dere klarer å gjette hvilket tema det er på filmen under, selvfølgelig..

 

Jeg vil gi dere tre alternativer, for at det skal bli lettere for dere å gjette. Sorg, glede eller sinne. Hva tror dere filmen handler om? For å svare, og ha muligheten til å vinne et Canon Powershot G15 kamera, klikk dere inn HER for å svare! Vi er totalt 5 bloggere som har laget filmer. Om dere ønsker å se de andre filmene, så klikk dere inn HER :-) 

 

Vil bare understreke at jeg absolutt ikke er noen proff når det kommer til kamerabruk, det er også derfor jeg liker dette kamera så godt. Det er også det kamera jeg tar bilder med til bloggen min, om dere måtte lure :-)


sminkevideo!

Hei dere! :-) I dag tenkte jeg å vise dere hvordan legge noen utrolig fine kremede øyenskygger fra Maybelline. De er så lett å påføre, og etter noen minutter så "stivner" moussen slik at det holder seg slik hele kvelden. Genialt! Jeg trodde forresten at jeg filmet at jeg hadde på leppesift på slutten, men det gjorde jeg visst ikke.. Dumme kamera! Den er uansett utrolig fin, og dere ser hvilken det er under.

 


Må forresten LE av "brunkremskillet" og den grusomme rougen. Youtube kjører ikke verdens beste kvalitet, og det ser ut som om jeg har badet i hudsminke. Det var ikke så ille i virkeligheten :-)

I videoen har jeg brukt:

>> Maybelline Color 24 hour tatto, farge 50 - eternal silver
>> Maybelline Color 24 hour tatto, farge 35 - on and on bronze
>> Master Drama Khol liner i svart
>> Maybelline Rocket Volum Express Mascara
>> Shocking Coral leppestift farge 910

Og dere? Har dere lyst til å vinne tur til New York Fashion Week for to personer? For en drømmekonkurranse!!! Dere kan delta HER.

//annonse


video fra i går

 

Herregud for et tullehumør jeg og jentene var i under gårsdagens barhopping. Satt å så igjennom filmene i sta, og vi bare sang, fleipet og generelt surret rundt fra sted til sted. Det ble dessverre alt for mye som ikke egner seg på bloggen, men jeg fikk til en liten filmsnutt likevel. Jeg er så utrolig dårlig på videoblogg, jeg må bare beklage det altså. Jeg ser iallefall at det er forbedringspotensial! Hihi.

 

 


uinterresante videoklipp fra bursdagen min

Før dere får se filmen, her er kritikken jeg gir meg selv:

1. Dette er den dårligste videodagboken i historien.
2. Jeg har tilbakestående stemme.
3. Jeg virker generelt tilbakestående.
4.  Jeg glemte å filme de morsomme tingene som skjedde, og bare filmet masse gåing.
5. Jeg glemte å filme fra selve kvelden.
6. Denne videoen er totalt uinteressant. 

 

Vel, det er vel nå jeg kan si til meg selv; bedre lykke neste gang? Jeg får prøve igjen ved en annen anledning, og da skal jeg være flinkere. Lover.

hits