MED FOR MYE BAGASJE

En ting er at jeg kanskje har for mye bagasje i hverdagslivet mitt, en annen ting er at jeg har så jævlig mye bagasje i reiselivet mitt at jeg i går nesten la meg ned på Oslo S for natten. Hadde det ikke vært for at June kom for å hjelpe meg så hadde jeg nok bare stått å hylt til noen andre gjorde det. Jeg fatter og begriper ikke HVORFOR det skal være så vanskelig å pakke med seg det man faktisk trenger. For jeg trenger nemlig ikke tre forskjellige skinnbukser, fire identiske kåper eller sandaler midt i januar. Disse unødvendighetene som jeg alltid slenger i kofferten gjør at den alltid veier så mye at jeg akkurat ikke klarer å løfte den selv, og de gjør slik at jeg ikke kan shoppe noe siden kofferten allerede er full. 

Med all den klagingen ute av systemet, må jeg si det var helt fantastisk å catche opp med June over en flaske vin i går. Det trengte jeg virkelig ♥ Vi kom oss opp til Glenn etterhvert, der vi bare slappet av før det var leggetid. Er så godt å se de igjen!!


UKENS HURTIGSKRIVING

Its that time of week! Fikk beskjed av en bloggleser at jeg ikke må begynne å skrive sånne kleine engelske sitater under bildene mine. Jeg syns det egentlig er ganske kult jeg, men det er kanskje ikke min stil så jeg burde droppe det. Nå er det klart for ukens hurtigskriving, og for en gangs skyld vet jeg akkurat hva som surrer i topplokket mitt.

Det er ikke meningen at ukens hurtigskriving skal være noe negativt der jeg klager på alt som irriterer meg. Det gir jo ingen positiv energi for noen, men jeg klarer likevel ikke dy meg denne uken heller. Neste uke lover jeg å være mer glad. Ukens irritasjonsmoment er mennesker som deler ekle, ukomfertable og grusomme ting på facebook. Jeg syns det er så dårlig gjort ovenfor meg, spesielt. I dag var det noen som delte en artikkel der en kinesisk dame hadde spylt ned babyen sin i do. Fyfaen, hvorfor deler man slike ting?? Ja, det er helt grusomt og vekker garantert opp sinte følelser - men for guds skyld. Jeg føler et utrolig stor ubehag når jeg ser slike ting, og er hakket fra å slette vedkommende fra vennelisten min. 

En annen ting er de som deler grusome bilder av halvflådde dyr og videoer der eieren slår hunden sin ihjel. HVORFOR!! Jeg vil ikke se slike ting! JA det er helt forferdelig at noen mennesker kan finne på å gjøre sånne ting, men jeg ser ikke hensikten med å dele det på facebook. En ting er å dele det om man skal samle opp stemmer mot dyreplageri, eller noe i den duren. Jeg er en person som fort kan bli ukomfertabel. Programmet "hvem bryr seg" er for eksempel noe jeg ikke klarer å se på. Det fordi jeg blir så utrolig brydd av å se mennesker som blir mobbet eller ikke får den hjelpen de trenger. Jeg sitter å vrir meg i sofaen, så derfor må jeg rett og slett bare la være å se på. 

En annen ting på min irritasjonsliste er hvor utrolig rar trynet mitt ser ut på bilder. Jeg kan være superfornøyd med kroppsstillingen, men så må jeg såklart sjele med øynene eller åpne munnen som en fisk. Da er hele bildet ødelagt! Som blogger er ikke det særlig gøy. Dessuten ser det ikke ut som jeg har noen tenner når jeg åpner munnen på den måten som bildet over, og det er jo ikke særlig flatterende.

Fjoh, nå er tiden ute og jeg har fått den utblåsningen jeg trengte. Utrolig deilig! Har dere noen ting å dele, kanskje?


UKENS HURTIGSKRIVING

Syv minutter der jeg skriver ned det første som popper inn i hodet mitt, fra NÅ.

I kjent stil starter jeg denne hurtigskrivingen med å si at jeg ikke har peiling på hva jeg tenker. Jeg vet jo egentlig det, men som sagt en million ganger før er det vanskelig å bestemme seg for hva man faktisk skal tenke på når det gjelder. Jeg hater også å måtte gjenta meg selv på bloggen, for det er jo bare sykt irriterende for leserne. Jeg blogger jo flere ganger om dagen, og jeg er faen meg imponert over meg selv og alle mine bloggkolleger som faktisk kommer på ting å skrive hver dag. Oi der skrudde iPhonen min seg på, endelig! Følte meg nesten naken et sekund der, når den var strømtom altså. Rart hvordan man reagerer uten telefonen sin. Jeg har med meg min stort sett overalt, til og med når jeg gjør fra meg på do. Sykt ekkelt. Jeg har blitt en bakteriofob (?) i det siste, altså at jeg blir helt stressa av skitt og tenker på hvor mye bakterier det faktisk er i ting. Bare tenk på telefonen din da, det er jo helt jævlig ekkelt når man faktisk tenker over det!! Etter en svett treningsøkt med bytting av sanger på spotify, eller en fuktig kveld på byen der gudene vet hvor mobilen har vært. Jeg har kjøpt antibakkservietter for å tørke over telefonen min hver gang jeg kommer hjem. Ja jeg har blitt en gal bakteriedame..

Apropos bakterier! Jeg fatter fremdeles ikke at noen mennesker fremdeles ikke lukker toalettlokket når de er ferdig på do. Visste dere at bæsjebakterier sprer seg i en meters omkrets utover rommet når du spyler??? ÆSJ!!! Jeg klarer ikke engang tenke på det uten å brekke meg. Tenk så mange som faktisk pusser tenna sine med bæsj lizm. Æsj. Okei da fikk jeg ut litt irritasjon rundt det med bakterier. Startet nettopp å se på game of thrones forresten, syns første episode var dritkjedelig. Men siden alle sir det er "den beste serien ever" så må jeg gi den et forsøk. Har også nettopp skaffet meg popcorn time! For en oppfinnelse, jeg er helt i himmelen. Ingen mer kjedelige dager her i hus. Forundrer meg ikke om jeg ender opp på rehab for serieavhengighet. Serier er det beste i verden ♥♥♥♥ 

Det var mine tanker før leggetid, sov godt! Del gjerne dine tanker med meg, det syns jeg er gøy!


Her er en kul kollasje av alle profilbildene mine på facebook xP 


EN LITEN VIDEOBLOGG


SHOPPINGDAG I RIGA

God morgen fra RIIIGA! Første natten her har virkelig vært ah-mazing. Nå har vi nettopp spist frokost på hotellet, og er straks klar for litt shopping. Sist jeg var her må jeg innrømme at jeg ikke var veldig positiv til shoppingen her. Til storby å være så har de ikke mange gode butikker etter min mening! Men kanskje vi ikke dro på de rette stedene for shopping? Gi meg gjerne shoppingtips, så sjekker jeg innlegget ila dagen! I mens jeg er på shopping kan dere shoppe mine siste antrekk, hvis dere vil ♥ Kamera er selvfølgelig med på slep, så bildedryss kommer senere!

(annonselenker)


Veske / Genser / Skjørt / Klokke / Boots
Jakke / Cardigan / Tee / Sko / Bukse

 


Jakke / Genser / Veske / Boots / Jeans


Bluse / Sko / Skjerf / SkjørtUKENS HURTIGSKRIVING

Nå som jeg er syk har jeg mer tid til å irritere meg over ting enn ellers, og det kan dere tro jeg gjør også. Jeg klikket meg inn på denne linken på kjendis.no. Denne artikkelen handler altså om hvordan programmet Idol heller fokuserer på tårevåte avskjeder og drama enn å faktisk dyrke talenter. De mener også at programmet er for brutalt for de unge deltakerne, og at de kan slite resten av livet om de får artistdrømmen knust. Det jeg tenkte etter å ha lest det er bare "hallooo??". Det ble virkelig alt for dumt etter min mening. 

Når unge mennesker melder seg på Idol så er det såklart veldig skummelt, når man skal stå forran de kjente dommerne. Men man må da regne med å få negative tilbakemeldinger om man faktisk suger til å synge? Idol er da ikke en skolekonkurranse der det sitter fire pedagoger som gir deg fine tilbakemeldinger uansett hvor mye du suger å synge. Man kan ikke bli med på leken, om man ikke tåler steken. Og bare for å understreke det: Idol i andre land er mye strengere enn det vi ser på norsk tv.

Hun i artikkelen understreker at tv2 er mer opptatt av å lage god tv. Altså, hva hadde du forventet deg egentlig? Dette er et program omtrent alle norske familier ser på hver fredagskveld, uansett om de er interessert i musikk eller ikke. For meg vil det da være en selvfølge at fokuset ligger på god og underholdene tv, og ikke kun er en lang rekke med fantastisk flinke sangere. Misforstå meg rett, jeg syns det er nydelig å høre på de som er flinke, men personlig syns jeg "tabbene" og intrigene de viser på tv utgjør hele programmet. 

Hva så om artistdrømmen til ungdommene blir knust? Her snakker jeg litt om selvrealisering. Jeg vet selv at jeg har en grusom sangstemme og kommer aldri til å bli artist. Det skjønte jeg da pappa lo av meg under min hjemmekonsert i 2001. Ble drømmen min knust? Tja, så og si. Men jeg kom meg over det cirka en halvtime senere da power puff jentene startet på tv. Jeg forstår at mange sikkert har sterkere drømmer om å bli artist enn det jeg hadde, men det er da greit å heller få vite det før enn senere at det aldri kommer til å skje? Norske barn er født med puter under armene og bomull i rompa. 

Åh nå føler jeg den røde tråden i innlegget mitt forsvant for lenge siden. I febertåken jeg ligger i nå kan det godt hende jeg bare skriver masse tull som ingen forstår seg på. Kanskje jeg ikke skjønner det selv heller når jeg blir frisk. Men men!

Slenger med et aldri så lite webcam-bilde fra en dag jeg ikke så ut som ungen til hufsa og ronja røverdatter - noe jeg gjør nå. 


UKENS HURTIGSKRIVING

Hola! Nå er det lenge siden sist altså. Hva passer vel bedre da en ukens hurtigskriving? Fire minutter med hamring på tastaturet starter NÅ!

Jeg får så utrolig dårlig samvittighet over at jeg ikke har blogget siden mandag. MANDAG liksom, jeg tror faktisk jeg aldri har hatt en så lang bloggpause før. Det er jo ikke bra!! Men dagene under festivalen er så utrolig travle at jeg rett og slett ikke får tid. Men så er det jo sommerferie, og mange av dere har jo garantert andre ting å finne på enn å lese bloggen min ♥ Haha! I går tok vi en aldri så liten edrudag. Jeg klarte altså ikke å toppe rekorden fra i fjor om å dra ut hver eneste kveld i jazzen. Men kjære vene da, det må jo gå fint? Jeg hørte også at det ikke var spesielt bra ute i går, så high five til meg for et klokt valg! Og dere, jeg har et tips! Har noen av dere pizzabakeren der dere bor? Dette her er altså ikke et særlig sunt valg, men fyyy så godt det er med pizza derifra med bernaise på dagen derpå. Oh mama da koser jeg meg virkelig. Jeg har nok lagt på meg noen kilo her og der i jazzen, men det er da ferie så det får gå.

Åh, nok om min "travle" hverdag som egentlig bare består av å drikke med vennene mine, dra på konserter og spise pizza dagen derpå. Det er jazzfestival og da blir det sånn! Det er den ene uken i året der ingen av mine hverdagsrutiner eksisterer, og dere kan tro jeg gleder meg til mandag da det er back to the gym. Ellers håper jeg dere koser dere i ferien! Jeg har dessverre lagt igjen kamera hos pappa så noen bilder får dere ikke fra festivalen. Tenkte bare å gi dere en liten heads up :-)


MOLDEJAZZ

Wohooo da er dagen her! Dette er som julaften for en moldefrøken som meg. Guro sa til meg i går at jeg ikke burde ha så høye forventninger til kvelden, for da blir jeg bare skuffet. Men jeg klarer jo ikke å la være å tenke at dette kommer til å bli den beste kvelden evah. Haha, ser for meg at når jeg skal blogge i morgen så kommer jeg til å være sååå skuffet over kvelden. Det håper jeg da virkelig ikke! Kryss fingrene for meg da, ikke skuff meg moldejazz ♥♥♥♥♥

Okei, jeg tok tydeligvis INGEN bilder fra jazzen i fjor, i og med at 2 av bildene i kollasjen over faktisk ikke er fra jazzen engang. Ikveld skal jeg ta masse bilder, jeg skal iallefall prøve så godt jeg kan!


GLINSEJULIA

Etter at jeg kom hjem fra Nice har jeg slitt utrolig mye med blank hud i ansiktet. Det er noe jeg så og si aldri har, så dere kan tro det er irriterende når sminken ser ut som en glinsende sjø etter bare en halvtime. Jeg aner ikke hva det kommer av heller, siden jeg har samme rutiner som før når det kommer til rensing av hud. Kanskje det er fordi jeg har blitt brun og er litt "brent" i fjeset kanskje? Om noen vet hva jeg kan gjøre hadde jeg blitt utrolig glad, for jeg er faktisk helt blank! (Dobbelbetydning).


Her er iallefall gårsdagens casual antrekk. Er så deilig å bare kunne slenge på seg lette klær! Genseren er fra Only og shortsen finner dere HER. (adlink) 


BACK TO BASICS

God morgen! For en gangs skyld har jeg ikke snudd døgnrytmen min i ferien, og det er jo ikke annet enn digg.

I går slet jeg utrolig da jeg skulle finne noe å ha på meg. Det var surt vær ute, og alt jeg har pakket med meg fra Bergen er sommerkjoler, shortser og pyntetopper. Jeg tenkte som så at hallo, nå er det jo sommer og da går man med kjoler hele tiden!! Men man gjør tydeligvis ikke det. Iallefall ikke i Molde der været er like ustabilt som rosenborg fotballklubb. Jeg fikk heldigvis med meg Guro på roseby, som er et av molde sine flotte kjøpesenter. Der fant jeg meg et par basic ting, og ferien min er halveis reddet. Håper fremdeles på at sola kommer til å skinne resten av ferien, DET hadde vært perfekt både for meg og kjolene!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥
UKENS HURTIGSKRIVING

Til dere som ikke vet hva ukens hurtigskriving er, så er det at jeg bruker 4-5 minutter og skriver ned alt jeg tenker på der og da uten å tenke over skrivefeil eller at det skal være bra formulert. En måte å lette litt på trykket.

Nå tenker jeg egentlig at jeg gleder meg sykt til å komme tilbake til Bergen igjen. Ikke fordi jeg ikke har kost meg i Molde, for det har jeg virkelig. Men det kribler i både tær og bleika hårtupper å få leiligheten skikkelig på plass. Nå som vi får sofa føler jeg at jeg kan starte med alt annet av interiør også, siden den er en såpass stor del av stuen orket jeg ikke å handle inn noe annet før jeg ser hvordan den blir.

Men nok om det. Jeg har blitt eBay-GAL den siste uken, og bestiller alt jeg kommer over. I skrivende tidspunkt er en nye Louis Vuitton veske + sminkebag, en Marc Jacobs clutch, en 2xU tights og en haug med hårbånd på vei hjem til meg i postkassen. I tillegg til det er jeg med på fire andre budrunder av ting jeg egentlig ikke kan ta meg råd til akkurat nå, fikk plutselig en syk craving for å kjøpe inn designervesker. Hva har skjedd? Har dere forresten tips til andre ting jeg kan kjøpe på eBay? Mye vil ha mer! Jeg klarer rett og slett ikke holde meg unna, jeg elsker å være med på budrunder og gjøre kupp på fine merkevarer. Ebay er den beste oppfinnelsen i verden!Ellers holder jeg på å fryse ihjel fordi jeg kom nettopp hjem fra en fjelltur. Vi er faktisk i midten av mai så jeg syns faktisk det ikke er så mye å be om at temperaturen kan være litt varmere enn som så. Jævla drittvær. Så irriterer jeg meg sykt over noen bloggere som skal gjøre ting så himla avansert. Alt jeg vil ha er sunne og gode oppskrifter på mat, men jeg orker jo ikke å lage noen av oppskriftene noen av toppbloggerne legger ut, for da må jeg jo på en handletur over hele byen for å kjøpe inn alt mulig drit man absolutt MÅ ha i retten. Kan de ikke legge ut noe enkelt liksom? Og hvorfor MÅ det være så avansert? Det er jo ikke rart folk ikke gidder å starte med treningen om man tror man må stå på kjøkkenet i timesvis for å lage middag.. Nei, nå skal jeg finne på enkle, supersunne og nydelige retter jeg kan vise dere, så kan de avanserte bloggtipsene bare gå å legge seg. 

Okei greit jeg kommer nok ikke til å finne opp noen nye matretter med det første, siden jeg hater å lage mat for det første, og for det andre er jeg ikke særlig flink til det heller. En ting jeg derimot er veldig glad i er å bli servert mat, så takk guuud for at jeg er sammen med Kristoffer som er så flink! 

EDIT: Nå tok jeg meg selv i å bestille sokker på eBay. På tide å gi seg? Hehe!

hits