JEG HAR ET GLAMORØST LIV

I dag var det ikke annet å gjøre enn å skrive et stort "avlys" i avtaleboken min. Nå vet jeg ikke hva grensen til storm er, men jeg tror vi er farlig nær i Bergen. Regnet har jeg blitt vant med, uansett hvor trist det er å innrømme, men i dag da jeg så ut vinduet tenkte jeg bare fuck dette. Im staying in! Det eneste jeg satt opp som gjøremål var å rydde leiligheten (check), vaske klær (check), betale regninger (check),  og se minst fem episoder av devious maids (er godt på vei). Som dere skjønner har jeg hatt litt for mye tid for meg selv i dag, og gud så lei man kan bli sitt eget selskap. Da valgte jeg ironisk nok å bla igjennom arkivet for min egen blogg, tittet bl.annet innom januar 2014. Tenk at dette er ett år siden, noe jeg syns er helt sykt. Det føles ut som jobbturen til København, ferien til Roma, bloggawards og alt annet skjedde i går. Noen bilder:


Hahaha, koser meg utenfor Phanteon i Roma da :pp

Syns dere jeg har forandret meg? Jeg har iallefall annen hårfarge, men det er jo ganske obvious..

Nå er jeg mildt sagt dritlei av å ligge i sofaen som en annen latsabb. I morgen er det skole fra morgen til kveld, og jeg gleder meg faktisk til å bruke hjernen til noe annet enn å stusse på hvem som drepte Flora i DM. Fysøren, jeg aner forresten ikke hvem det kan være? Bare to episoder igjen av sesongen nå, så jeg finner det vel ut snart. Er egentlig litt krise at jeg har sett en hel sesong på to dager.. I just love my glamorous life and busy life ♥♥♥♥♥♥


ALT ER BORTE

En liten mimrestund er alltid koselig på en søndags morgen. Derfor dro jeg opp den gamle macbooken min (som ser ut til å komme fra steinalderen forsåvidt) for å sjekke ut gamle bilder. Jeg var helt sikker på at jeg hadde minner fra både Magaluf, Israel og mange andre ferier, men der tok jeg feil. Av en eller annen grunn har jeg tydeligvis slettet bildene, for de var nok ikke så viktig. LOL, hva tenkte jeg med?? Nå er jeg utrolig skuffet over meg selv, og de gamleste bildene jeg har er bare fra 2013! Jeg kan jo selv huske hva som skjedde i 2013 så de bildene driter jeg litt i, men hva med 2010,2011 og 2012? De er long gone dessverre.. Fant noen bilder fra Nice jeg enda ikke har postet enda, og kjære vene.. Alt jeg hadde gjort for å bli ferdig med eksamen og kommet meg til varmere strøk nå! HOLD KJEFT

Ah, november 2013. Det er nøyaktig ett år siden, så jeg gjorde det mange bloggere gjør når de ikke har noe annet å blogge om - nemlig å bla i arkivet. Under finner dere et innlegg jeg skrev november 2013, syns det var litt morsomt å lese igjen.

 Hei, og god lørdag! Tenkte bare å oppklare en liten ting med dere, i og med at jeg har virket som århundrets største emo den siste uken med innlegg om hvor dårlig jeg har det. Ta det helt med ro (om noen i det hele tatt har bekymret seg), så har jeg det helt fint. Livet mitt er absolutt ikke helt jævlig, og jeg er på et mye bedre sted nå enn jeg var for eksempel for ett år siden. Noen ganger får man litt bumper i veien som uheldigvis kan punktere hjulene dine, men det betyr fremdeles ikke at jeg kun fokuserer på det. Jeg er så heldig at det gode i livet mitt veier mye mer opp for smårusket som kommer noen ganger -  og slik er det faktisk. Jo fortere man vender seg til tanken på at livet ikke er rosenrødt hele tiden, jo lettere blir det. Da setter man enda mer pris på det man faktisk har, og fokuserer ikke like mye på det man kanskje skulle ha hatt, eller det man helst ville vært foruten. Når jeg tenker over det så har jeg det faktisk utrolig bra. Jeg har venner som bryr seg om meg, en familie som støtter meg hundre prosent. Så lenge man tenker på at folk faktisk overlever i slummen i Somalia, så har man det faktisk ikke så forbanne ille likevel.

Av og til føler jeg at vi har det så sykt bra i Norge at vi finner på lidelser og diagnoser kun fordi vi har kronisk vondt i stortåa. Vi syter og klager over at vi kom fem minutter for sent til vinmonopolet en lørdags ettermiddag, og det jævligste vi noen gang har opplevd var dagen derpå en heftig fyllekule. Vi trenger en akutt psykolog fordi hamsteren døde av alderdom, og føler livet er over om vi kommer til buss-stoppet 10 minutter før bussen går. Vi er så bortskjemte at vi egentlig burde skamme oss over disse såkalte "problemene" våre. Misforstå meg rett, jeg er absolutt ikke et prakteksemplar på akkurat dette, for som dere så på forrige innlegg søyt jeg over at jeg ikke får sove om nettene. Jeg burde heller tenke på at jeg faktisk har en seng å sove i, i det hele tatt. Så om vi endrer tankegangen vår litt folkens, ja, da blir Norge til et mye bedre sted. Om det i det hele tatt er mulig.

THROWBACK

Det beste med å ha en blogg er nok at man kan lese tilbake i arkivet. Personlig syns jeg at det er helt rart å se tilbake på hvordan ting var for et år siden. Herlighet ting forandrer seg fort! Under finner dere ni punkter jeg skrev om meg selv for nøyaktig et år siden, i september 2013. Jeg syns vel disse punktene stemmer ganske bra i dag også, men jeg har nok forandret meg en del fordi..

Om jeg for eksempel er på toalettet med en venninne, og vedkommende ikke lukker igjen dolokket før hun spyler ned får jeg ANGST! Da skubber jeg henne ut av veien og smeller igjen lokket selv. Jeg er livredd for å få tissebakterier som spruter opp av doen på meg, og får frysninger bare av tanken!

Jeg kan bli utrolig frekk og rappkjeftet på fylla, spesielt når jeg drikker vodka. Det er absolutt ikke hver gang jeg er ute, men det har vært noen tilfeller der jeg faktisk kan kjefte ihjel en flue. Om noen følte seg truffet beklager jeg for det - jeg er egentlig en snill person. 

Selv om jeg egentlig er en utrolig sosial person, har jeg dager der jeg helst ikke vil møte noen mennesker som helst - og bare ligge for meg selv med en tvserie. Dette er faktisk noe av det aller beste jeg vet, og jeg koser meg utrolig i mitt eget selskap! Jeg blir som regel dritlei etter en dag da, og da har jeg en trang til å være sosial igjen.

Jeg har en utrolig kort lunte, og fyrer opp ganske så lett. Lillebroren min Adrian som er to år yngre enn meg har et bittelite arr over nesen, fordi jeg klorte han da vi var små. Jeg har blitt testet for ADHD to ganger, en gang i femte klasse og en gang da jeg var 18 år. Begge gangene ble det fastslått at jeg ikke har adhd, så hvor sinneutbruddene mine kommer fra er det ingen som vet.

Jeg har veldig vanskelig for å stole på mennesker, selv om det kanskje ikke virker sånn. Jeg kan telle på én hånd menneskene jeg stoler på med livet mitt, blandt de er mine foreldre. Jeg har virkelig verdens beste foreldre, og jeg vet de alltid er der. Spesielt pappa, som jeg snakker med kanskje to ganger i halvåret. Uansett om vi ikke prater mye vet jeg akkurat hvor jeg har han på godt og vondt.

Jeg har alltid vært veldig selvstendig, og allerede som 11 åring dro jeg alene på min første reise. Den var riktignok bare til Oslo, og dit dro jeg en påskeferie for jeg absolutt ville trene rytmisk gymnastikk her nede, fordi trenerne var bedre her. Jeg kjente absolutt ingen, ikke de jeg overnattet hos engang!  Grunnen til at jeg har blitt så selvstendig er vel mye fordi jeg har tre yngre søsken som i bunn og grunn har vært hovedfokuset til foreldrene mine, og jeg har derfor måtte gjort veldig mye på egen hånd. Det er jeg utrolig glad for den dag i dag!

Jeg kjøpte chihuahuaen min Zara på impuls da jeg var 17 år, bare fordi jeg syns det hadde vært kult med en chihuahua. Jeg tenkte lite over ansvaret det faktisk innebar, og alt kom veldig brått over meg. Ikke at det gjorde noe, for personlig syns jeg at Zara er en veloppdratt liten frøken. Hun er glad i omtrent alle mennesker, hører alltid etter når jeg sier "nei" osv. Det eneste hun ikke klarer er å komme når jeg roper "kom Zara". Da står hun bare å glaner rart på meg..


Jeg kommer stortsett overens med alle type mennesker, men er veldig sjelden gang iblandt sier det bare "NEI" i hodet mitt. Noen mennesker klarer jeg rett og slett ikke, og jeg aner ikke hva som er grunnen til det. Personene kan være verdens hyggeligste og snilleste, men jeg blir likevel like irritert hver gang jeg ser trynet deres.

Jeg har ingen kontroll over spontaniteten min, og har ved flere annledninger satt meg selv i dårlige situasjoner på grunn av det. Jeg lærer virkelig aldri..

Da jeg var 16 år rømte jeg til Gran Canaria. Jeg hadde planlagt hele reisen til punkt og prikke, og koste meg virkelig på ferie. Mamma visste ingenting om reisen, for hun trodde jeg bare skulle overnatte hos en venninne. Samme kvelden tok jeg et fly til Oslo, som gikk videre til Madrid neste dag der det skulle mellomlande. Da ringte jeg mamma å fortalte hvor jeg var, og hun klikket heeeelt! Noe som selvfølgelig ikke er rart. Jeg skjønner jo nå i ettertid at dette ikke var en lur ide.. Jeg fikk meg uansett fem dager med ferie, før jeg dro hjem igjen og fikk husarrest. Hahha!


BABE

Noen her som har lest bloggen min siden starten? Da husker dere kanskje at Lars Tangen alltid kalte meg Big Mama Holia Bigmac fordi jeg elsket junk food som yngre. Utrolig teit igrunn, for SÅ glad var jeg ikke i mccern liksom. Eller. Uansett! Fant dette bilde av meg fra bebis-tiden, og dere kan tro jeg fikk latterkrampe av å se det. Spesielt siden Lars har mobbet meg i alle de år. Haahaha!Ikke var jeg en særlig fin unge heller..


TBT

God morgen! Er det noe jeg syns er gøy, så er det å bla litt i bloggarkivet fra tid til annen. I dag leste jeg igjennom månedene oktober og november - og skal jeg være helt ærlig så syns jeg at jeg har forandret meg endel. Noen som er enig? Det har sikkert mye å gjøre med at jeg hadde brunt hår og extensions! Åh, som jeg savner extensions og LANGT hår. Heldigvis virker det som om håret mitt vokser ganske fort, så kanskje jeg har like langt hår igjen til over sommeren? Krysser fingrene!
ET ÅR MED SAVN

 

 

Hei hei! Tenk, nå er vi i juni allerede. Tiden har gått så fort, og nå er det sommer igjen. Hurra! Syns ikke det er lenge siden det var sommer jeg.. Måtte bla litt i bloggarkivet for å sjekke ut hva jeg gjorde i fjor. Jeg må innrømme at det stikker litt i hjerterota når jeg ser på alle bildene. For en fin måned, og en fin sommer det var. Den beste så langt! Jeg merker at jeg savner Oslo helt sykt, spesielt nå som det er sommer. Jeg tror ikke dere skjønner hvor mye jeg kunne gitt for å bo der akkurat nå, og for å være med de fine menneskene jeg har der. For ett år siden var vi i parken, dro på grillfester, festet generelt, koste oss mye ute å spiste, så dro jeg og Andrea på tidenes ferie til Gran Canaria! HERREGUD SAVN! Jeg savner alle sammen så fælt! Fine June, Glenn, Andrea, Lars, Benny, Ragnhild og alle fantastiske mennesker jeg var så utrolig heldig å få bli kjent med i løpet av året i Oslo. I WILL BE BACK, tro meg. Tenk om alle venninnene mine fra Molde også kunne flytte til Oslo da. Herlighet da hadde livet vært perfekt! Men akkurat nå bor jeg i Bergen, mange i Molde, mange i Oslo, Guro i Bodø, og resten spredt over hele landet.. Hvordan vi skal få til at alle bor i samme by en vakker dag vet jeg virkelig ikke. Alt jeg vet er at jeg er såpass heldig som savner så mange, det betyr jo bare at jeg er omringet av fantastiske mennesker ♥


OLD MEMORIESÅh, livet altså. Mamma ba meg om å gå opp på loftet for å sortere ting jeg vil ta vare på og ikke ta vare på. Det som ventet meg var en haug med gamle minner fra både glanstiden  min i turning og klær jeg brukte flittig under dagens outfit i 2010. At det går an å bli så emosjonel tidlig en mandags morgen visste jeg ikke, men det ble en liten time med tårer og mimring på meg. Åh, det er så mange gode minner ♥ 

Det som rørte meg mest var nok de gamle pokalene, turndraktene og redskapene jeg brukte under min glanstid i rytmisk gymnastikk. Den sporten var en så utrolig stor del av livet mitt fram til jeg ble 17 år, og det er nok den tiden jeg er mest takknemlig for i livet mitt. Jeg kommer bare på gode minner når jeg tenker tilbake. Alle de turene vi dro på i forbindelse med konkurranser, all gleden vi fikk av å vise programmene våre fram og ikke minst samholdet vi hadde som gymnaster og trenere. Jeg griner bare av å tenke på det, er det mulig!! Vel, jeg får bare se på det sånn at jeg burde være glad for at jeg fikk så mange gode år, i stedet for å grine over at den tiden er over. Jeg er jo trossalt bare 21, så jeg har nok mange gode år og minner i vente også. Får vi håpe iallefall :) Hihi.

Nå skal jeg hive i meg litt frokost før jeg skal møte Glenn til lunsj, og det gleder jeg meg veldig til. Vi prates senere!


TBT

Hei! Kom hjem fra jobb og bare "hmmm, hva skal jeg blogge om nå da?". Ikke orket jeg å sminke meg, og håret mitt snødde ned på veien hjem slik at det ligger som fet spagetti over pannen min. Eeew! Heldigvis kom jeg på at jeg har mange bilder fra Roma jeg kan dele med dere, som jeg enda ikke har delt. Det er jo torsdag, og hva er det de kule ungdommene sier på torsdager nå til dags? Jo, throwback thursday!


Jeg kan ikke ta på meg æren for å ha tatt alle disse bildene, det gjorde nemlig Kristoffer :-)


I dag har jeg forresten ikke gjort noe spennende, da jeg kom hjem fra jobb mistet jeg liksom all motivasjon. Det er sikkert fordi jeg er så sykt støl etter i treningene mine! Derfor blir det kun daffing ikveld. Veldig deilig :-) I morgen skal jeg i bursdag til en venninne etter jobb, og jeg gleder meg! Er kjempelenge siden jeg har vært ute i Oslo nå, så det blir moro :D Tenk at det er fredag i morgen allerede, æææ! Uken har gått SÅ fort!


2013 - del 2

JULI: Jeg kom hjem fra Gran Canaria, og da dro vi rett på Hove. Herregud for en festival det er, angrer på at jeg ikke ble der mer enn én natt! Var alt for sliten etter gc at jeg ikke orket det. Marthe kom på besøk til meg etter jeg kom hjem derfra, også var jeg hjemme i Molde på jazzfestivalen. Årets beste jazz etter min mening, fy som jeg koste meg! Det var også den uken jeg og Kristoffer begynte å holde på. Koselig ♥

 

AUGUST: Måneden startet med å dra til GC igjen med Lars, noe som er den galeste turen jeg noen gang har vært på. Vi to sammen er jo bare helt kaos, haha! Koste meg veldig iallefall. Så var jeg hjemme i cirka en ukes tid, før jeg dro tilbake igjen med Andrea. Vi skulle egentlig være der i to uker, men jeg dro allerede etter en. Det var fordi hun fikk besøk av kjæresten sin, og jeg gjerne ville hjem for å få besøk av Kristoffer! En veldig avslappende tur egentlig, og vi bodde på et kjempefint hotell! Tilbake igjen i Oslo var det bare å nyte siste rest av sommeren, koste meg veldig mye sammen med bestis June

:

 

SEPTEMBER: En skikkelig bloggmåned der jeg bare dro fra event til event omtrent, haha. Det var veldig mye som skjedde, bl.annet så var jeg, June og Aleksander på Wallmans, det var HM og stylemag lansering, valgvake, wild wool event, dolce gusto event osv. Kristoffer var også på besøk her i Oslo nesten hver helg, og det kan man jo ikke klage på :D

 

OKTOBER:  Jeg dro på en veldig romantisk tur til London med Kristoffer i fem dager, noe som var superkoselig! Det var også der vi ble offisielt kjærester. HIHIHI. Rett etter den turen dro jeg på vennetur med June og Glenn, som også var helt fantastisk. Dette må vi gjøre oftere folkens, som jeg koste meg! Rett etter jeg kom hjem fra den turen dro jeg rett til Bergen, så det var en veldig travel måned der jeg omtrent ikke var hjemme i Oslo.NOVEMBER: Altså, måneden startet vel med et skikkelig fyllekalas med noen venninner. Jeg aner ikke hva som gikk galt, men av de fem som var på vors hos meg, ble alle fem kastet ut fra byen. HAHA, at det går an! En megamorsom kveld iallefall. Jeg var på intervju med hund og fritid sammen med skjønne Annette, og så var jeg på ambassadørmøte med Nescafe Dolce Gusto som jeg skal jobbe endel med framover. Det var også cupfinalehelg der Molde spilte mot Rosenborg (Molde vant såklart), og det var en stor fest uten like. Martine kom på besøk, og det var utrolig moro å få litt tid sammen med henne igjen ♥ Vi var også på førpremieren av Hunger Games 2, der vi bl.annet fikk se noen av skuespillerne fra filmen. Gøy!
DESEMBER: Den dårligste bloggmåneden i historien kanskje? Første del av desember var det egentlig bare venting. Venting på at jeg skulle ta juleferie og dra til Bergen for å besøke Kristoffer. Når den tid endelig kom så fløy bare måneden fra meg. Jeg dro til Molde for å feire jul med familien, og koste meg masse med verdens beste venner. Den 28. dro vi til Roma, som var en helt fantastisk tur med mange inntrykk. En by jeg definitivt skal tilbake til! Det ble også mye alkohol i desember, og deretter junk food. 

Etter å ha sett tilbake igjen på dette året så har jeg jo faktisk gjort ganske mye gøy! Man glemmer fort av ting man gjør, så det er bra jeg har bloggen :D Det eneste jeg vet sikkert skal skje i 2014 er at jeg skal trene. Og bli tynn igjen. Gleder meg.


2013 - del 1

FEBRUAR: Det var da jeg startet å blogge igjen, noe jeg syns var veldig annerledes og faktisk litt skummelt. MYE hadde forandret seg siden jeg sluttet, og det tok litt tid å komme skikkelig inn i det. Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg er ordentlig inne i det enda, haha! Det var iallefall min siste månede i leiligheten min i Molde, jeg jobbet i barnehage og trivdes utrolig med det, og trente mye. Jeg var også veldig tynn, noe jeg savner.... (Dårlig forbilde alarm). Jeg var også endel i Oslo, for å dra på møter med min nye jobb, også var jeg med på tv2 sitt program "ettermiddagen". Ellers var jeg mye med venninnene mine som fremdeles bodde i Molde, åh som jeg savner de ♥ En veldig bra måned, der jeg egentlig bare ventet med å flytte.

 

MARS: Jeg bodde hjemme hos mamma mens jeg ventet på å ta over leiligheten i Oslo, og dette tror jeg er den beste måneden i Molde jeg kan huske! Meg og de gjenværende venninnene mine som bodde i Molde hadde virkelig funnet partyformen og vi storkoste oss i helgene. Haha, for en helg vinteruka var! ♥ Den 23. mars flyttet jeg til Oslo, noe jeg syns var sykt spennende. Helt ny by, nye mennesker og ting å gjøre. Jeg ble vel ganske kjapt selverklært alkoholiker, for jeg var på byen tre-fire ganger i uka. Skjønner ikke at jeg orket? Treningen var det bare å glemme iallefall! Så dro jeg til Moss for å besøke Ragnhild i påskeferien, og det var veldig morsomt.

 

APRIL: Sommeren hadde endelig sneket seg mot Oslo, og vi hadde noen utrolig deilige og varme dager. Da var det ikke annet å gjøre enn å kose seg maks! Takterassefest, sene kvelder og herlige minner. April var ingen annerledes måned, det bare skjedde mye hele tiden. Haha!

 

MAI: Jeg var mye hjemme i Molde for å ta eksamen, siden jeg var så dum å melde meg opp der i stedet for i Oslo. Sommeren hadde også viiiirkelig kommet, så vi arrangerte grillkvelder, båtturer osv. Herlighet, de månedene før sommeren er bare helt fantastiske! I mai koste jeg meg egentlig bare med gode venner, uten noe form for stress. 17. mai var også en helt fantastisk dag, med fest fra tidlig morgen til sent på kveld. Woho, jeg gleder meg allerede til årets feiring!


JUNI: Hm, hvor skal jeg begynne? Jeg fylte restylane i leppene mine hos Erle på Colusseumsklinikken for første gang på et par år, var på masse eventer via bloggen, og så dro jeg og Andrea til Gran Canaria! Den turen er faktisk den beste turen jeg har hatt på lenge, SOM vi koste oss :D Da var begge singel og fri, og i løpet av sommeren fikk vi jo begge to kjærester.. Haha. Hva skjedde med å være singel en stund Andrea? Vi failet begge to gitt!

Det var alt jeg rakk for nå, resten kommer senere ikveld :D

 

 


OH, SUMMER

Jeg sa i forkant at dette skulle bli den beste sommeren, og det ble den faktisk også. Sitter å ser på bildene og savner den tiden, for herregud så mye moro vi hadde det! All solen, det sosiale samværet, alkoholen, latteren, tabbene og pengene vi brukte. Åh, for noen måneder. Gleder meg allerede til neste år.


VI TROR VI LEVER EVIG..

.. men en dag er man borte - og det for godt. Det er viktig at man har det i bakhodet uansett hva man gjør, og hvilke valg man tar. Det er viktig å ha det i bakhodet når det kommer til hvordan man behandler menneskene rundt seg. Det er viktig. For en dag er det slutt, og da kan man ikke gjøre godt igjen for verken sine egne tapte erfaringer eller si ting som ble usagt. Livet er så alt for skjørt, og døden har for meg til nå ikke vært et faktum. Jeg har vært så heldig å ikke mistet noen veldig nær meg enda, men den dagen kommer nok også. Dagen i dag har vært en stor påminner på hvor viktig det er å ta vare på de rundt seg, og ikke minst ta vare på seg selv. Den viktigste personen i livet sitt. Gjøre ting man trives med, for livet er alt for kort til å gjøre noe annet. 
TIDEN FLYR

Hei dere, gjett hva! Kofferten min kom heldigvis på døren her i Bergen i går - så krisen er avverget. Tror jeg aldri har vært SÅ glad for å se igjen tingene mine før. Får meg virkelig til å sette pris på det jeg har :-) Nå sitter jeg her å blar igjennom arkivet mitt, for jeg har faktisk blogget på denne bloggen i hele ni måneder nå! Tenkte å dele noen av bildene med dere:


 

 


 


 


 


 

Syns dere jeg har forandret meg fra mars til august? Haha :D


BACK IN LONDON!

God mandag, ny uke! Jeg er faktisk i London jeg, igjen. Denne gangen sammen med June! Dette blir en kjempedeilig uke med shopping og venninnekos. Kristoffer dro hjem til Bergen i går kveld, så merker at jeg savner han allerede.. Men det er heldigvis ikke lenge til vi sees igjen, og shoppingtur med June er absolutt et bra plaster på såret :-) I dag reiste vi supertidlig fra Oslo, så jeg er heelt ør i hodet. Er ikke vandt med å stå opp så tidlig jeg! Vi har uansett kommet oss til det nydelige hotellet vårt, Hilton Double Tree, så jeg kan ikke klage. 

Jeg rakk forresten ikke å blogge om meg og Kristoffer sin siste dag i London forrige uke! Da tok vi oss en deilig spasertur igjennom Hyde Park, som jeg har hørt mye fint om. Parken var helt nydelig og jeg kunne virkelig ønske Zara kunne vært med oss for å løpe rundt. Her er et aldri så lite bildedryss:DEPRIMERENDE

 

Hvor mye jeg makter å skrive i dette innlegget er egentlig svært begrenset. Jeg har nå innsett at jeg er en stiv pinne som såvidt klarer å gå i bru lengre. Og jeg som liksom skulle være kattemyk resten av livet?? For bare to år siden var partytrikset mitt å ta splitthopp på fest! Nå klarer jeg såvidt å hoppe en halv centimeter over gulvet. Forsåvidt er det kanskje like så greit at jeg ikke tar splitthopp mer, siden jeg som regel har på meg skjørt eller kjole....


Litt usikker på hvor gammel jeg var her, men jeg tipper 15 år. 

Nå har jeg nemlig gått igjennom gamle bilder av meg selv og nå gir jeg opp livet. Eller så skal jeg starte å tøye igjen. Vi får se hva denne latsabben gidder. Enn så lenge jeg tenker over det ønsker jeg dere en god natt!

 


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Hei hei! Jeg fant nettopp ut at jeg hadde bruker på Bloglovin, så kan ikke dere ta å følge meg der? :-) Profilen min finner dere HER!


NEEEEEI!

God morgen fra regnfyllte Molde! Jeg var egentlig dritlei av sol og varme da jeg kom hjem fra min siste Gran Canariatur i slutten av august, og var sååå lykkelig over at det var høstfølelse i Norge. Etter å ha sett ut vinduet i dag, har jeg ombestemt meg.. Norsk høst er jo regn, regn og atter regn. Det er rart det ikke har blitt oversvømmelse her enda, for jeg er sikker på at det har regnet ti meter i natt. Kaldt er det også. Brrrrr. 

Satt å tittet på noen sommerbilder, noe jeg aldri skulle gjort. Se så brun og fin jeg var! Nå er jeg bare bleik. Og stygg. Og nå skal jeg ta SOL for å bli brun igjen. Snakkez!


BESTILT

SØREN! Hadde litt dødtid før jeg skulle på venninnekveld, så jeg var innom for å "se" på nelly. Nå er jeg plutselig en jakke rikere!  Men herlighet, se på den da? Så utrolig kul nå til høsten! Jeg har ingen oversized skinnjakker, så dette blir min første. Lykke!!
Den finner du til bare 699kr HER. Jeg tok str xs/s.

 


PLATINA

Hola hola, enda en nattoppdatering fra meg gitt! FOR en flott døgnrytme altså.. Kjedet meg så mye at jeg begynte å bla igjennom arkivet på gamlebloggen min, noe jeg syns er svært morsomt. Siden jeg nå har blitt litt mørkere i håret syns jeg det var sykt merkelig å se meg selv som platinablond, selvom jeg stortsett har vært lys i håret hele livet. Jeg tenker jo å bli blond igjen til sommeren, men nå er jeg egentlig ikke sikker. Så snart som mulig skal jeg jo også til frisøren min Silje på Hendrix for å farge håret mitt enda mørkere! Ææææ, jeg som skulle være blondebitch for alltid.

Bildene under er fra 2011. Hohoho jeg er så glad jeg har en blogg jeg kan titte tilbake på!

Noen som leste bloggen min på den tiden? Og hva syns dere jeg kler best? 

hits