FRA EDDERKOPP TIL VOLUM

Hola! Jeg fatter ikke hvor dagen har blitt av, nå er det plutselig kveld allerede?? Egentlig like så greit, for da slipper jeg å vente så lenge med å dra. Tror jeg har glemt å sagt det, men i morgen reiser jeg på studentcruise av alle ting. Vi skal dra med danskebåten sammen med hundrevis (kanskje tusenvis) av andre studenter ned til Danmark, og det tror jeg kommer til å bli en fyllefest uten like om jeg skal tro på det andre sier. Jeg er egentlig ikke så stor fan av å rølpe rundt, men hvem vet? Kanskje dette blir fantastisk gøy, noe jeg håper på!

I dag var jeg på TL salongene på Laguneparken for å sette på 3D-vipper, og jesus for et resultat. Jeg kommer aldri i verden til å gå over til enkeltvipper igjen! 3D-vipper betyr at man setter tre vipper på sin egen øyevipp, i stedet for én. Vippene er også mye tynnere, men resultatet blir massivt volum - noe jeg absolutt elsker! Har begynt å jobbe med den salongen, og grunnen til det er rett og slett fordi jeg følte de hadde mer å tilby meg. Sjefen er norgesmester i bl.annet akrylnegler, og hvem vil vel ikke gå til den aller beste? :-) Min behandling er sponset! 


For en forskjell? Blir helt skamflau av å se førbildene, hahaha!Dere kan bestille time på telefon 55010194!

Jeanette Helen er hun som la vippene på meg, og det er også hun som la akrylneglene mine da jeg var i Oslo. Hun er forbanna rå på det hun driver med, og jeg er så glad for at vi har et samarbeid. Salongen ligger i Laguneparken, i samme bygg som Lefdal og rett på andre siden av McDonalds :-)


TOO MUCH HAIR

Hei! Min blogging har alltid vært slik at jeg skriver fra hjertet og ikke er særlig flink til å lese over teksten etterpå. Det er egentlig fordi jeg ikke vil pynte på setningene eller få de til å være perfekte. Men i det siste har flere kommentert noen av mine latterlige skrivefeil, og jeg sitter jo å ler når kommentarene kommer. Det er alt fra de enkleste orddelingsfeil til bøyingsfeil. Ops! Så nå skal jeg starte å lese over tekstene mine før de publiseres, så slipper vi flere skriveleifer :-) Haha!

MEN det var ikke det jeg tenkte å dele med dere i dag. I går kveld var jeg så idiot at jeg sovnet på sofaen med nydusjet hår, noe som resulterte i afro i dag. Jeg har virkelig alt for tykt hår, som er et helvete å fikse om jeg ikke føner det innen en time etter at jeg har kommet fra dusjen. Hater egentlig å klage på mitt eget hår, for fyy så heldig jeg er som har såpass mye av det (haha). Men av og til altså, da blir det rett og slett for........mye!
Ehhhmm okei, jeg skulle egentlig demonstrere hvor tykt det er  på disse bildene - noe jeg åpenbart ikke fikk til. Over har dere et eksempel på en blogg-photoshoot gone wrong!


NEW HAIR

Tusen takk for så mange fine kommentarer på håret mitt! Jeg har jo ikke skrevet om det enda, men det er tydelig at mange av dere er veldig oppmerksome likevel! :D (sponset behandling) På mandag var jeg på Digg Hair for å farge håret og klippe tuppene litt. Jeg ville jo fremdeles være blond, så flinke Karoline stripet hele håret mitt med kalde farger slik at helheten ble jevnere. Tenk, for ett år siden var jeg brunette! At jeg nå har en så fantastisk lys farge på håret og fremdeles ikke har mistet det syns jeg er helt utrolig. Alt takket være flinke frisører som Karoline. Som nevnt var jeg også livredd for å klippe tuppene, da det i mange frisørers øyne vil si å klippe av deg halve håret. Når hun dro fram saksa merket jeg det kriblet i magen, men heldigvis så jeg omtrent ikke forskjell på lengden, samtidig som tuppene mine var bene og sunne. Hvordan går det an? Det er jo fantastisk! Elsker frisører som hører etter når noen har angst for å få kort hår, som meg, og ikke bare klipper i vei fordi det er "slitt". 

Jeg fikk også med meg to gode produkter hjem som jeg skal teste ut fremover. Veldig spent! Disse skulle være supre til håret mitt, så jeg har høye forhåpninger.


Den fra KMS er en leave in kur, og den fra Joico er en fuktighetskur.

For timebestilling kan dere gå inn på hjemmesiden deres HER, eller ringe 55321111. De holder til i andre etasje på Sundt, midt i Bergen sentrum. 


PARTYLOOK

Annonse

- GET YOUR GLOW ON - 

Selv om det nærmer seg vinter betyr det ikke at sminken trenger å bli kjedelig og kald fordi! Fremover nå er det jo virkelig partysesong, og da er det jo morsomt å føle seg ekstra fresh. I dag skal jeg vise dere noen supre produkter som gir glød og gjør deg virkelig flott på de sosiale sammenkomstene ♥

1. LUXE foundation fra Glo Minerals er virkelig helt super på denne årstiden! Den inneholder lysspredende diamantpulver, som gjør at huden din får en helt fantastisk glød. Selv om den dekker godt, så blir den ikke bare "kjedelig" og tam som mange foundation kan bli. Jeg bruker egentlig bare foundation når jeg skal på byen, men denne blir jeg nok å bruke litt i hverdagen også. Hihi! Du finner den HER.

2. NYX matte bronzer er et supert solpudder uten glitter. Den gir en varm farge til ansiktet, og er perfekt å konturere med da du ikke ser ut som en discokule når du er ferdig. Passer perfekt både til hverdag og fest! Jeg har farge 004, som er en av de mørkeste. Til de litt lysere anbefaler jeg farge 001,002 eller 003. Den finner du HER.Nude paletten har jeg skrevet om før, og denne er fremdeles en stor favoritt. Paletten inneholder farger til enhver annledning, da du finner alt fra lyse til mørke farger - med og uten glitter. Når jeg skal ut bruker jeg først fargen "snobby" over hele lokket, før jeg bruker "silly" og "seductive". Den finner du HER.

1. Lollipop Bubble Love er et gyllent løst pudder som piffer opp ansikt og kropp. Passer perfekt til å fremheve kinnben og krageben - noe som er så fint i kjoler! Det er så deilig å påføre, som en myk bomullsdott ♥ Den dufter også fantastisk vanilje!  Du finner den HER.

2. Burts Bees Lip Shine er en skinnende gloss som også gir litt farge. Jeg hater å ha bleke foundationlepper, så jeg bruker alltid en sminkeserviett over leppene før jeg påfører glossen som gir en bra farge. Den kan også være superfin om du for eksempel bruker en lipliner under, for en dypere look. Den finner du HER.Candy Cane Houe fra Ciaté er velduftene lakker (tro det eller ei) som er helt perfekt til julen. Om de påføres med eller uten neglelakk under har ingenting å si, de er like fine uansett ♥ Du finner den HER!

Dere får forresten 15% avslag på ALL sminke hos coverbrands nå, link HER. Bruk koden JULIA15 i kassen ♥ Det gjelder såklart alle produktene i innlegget også!


YESTERDAYS LOOK

Innlegg i samarbeid med coverbrands.no.Over ser dere gårsdagens look! Jeg hadde endel ny sminke fra coverbrands.no som jeg testet ut, og det er jo alltid utrolig moro med ny sminke - spesielt når sminken var så bra! Jeg har blitt helt forelsket i min nye Nude-palett som har de fineste øyenskyggene i verden, og har nyanser jeg kan bruke både til hverdag og til fest. 

Over ser dere sminken jeg brukte i går.

LULU´s sminkeveske. Jeg er så utrolig fornøyd med både størrelse å farge på denne lille herligheten. Lulus sine sminkevesker oser det virkelig kvalitet av. Jeg har hatt en stor svart i over tre år nå, og den har blitt klemt sammen i kofferen flere ganger enn jeg kan huske. Likevel ser den ut som ny uten så mye som en skramme. Det er imponerende altså! Sminkevesken er forresten på salg hos coverbrands.no, og den finner dere HER

 

HUDSMINKE

Highlighter og rouge. HOT MAMA! Hvorfor har jeg ikke oppdaget dette produktet før? Dette produktet gir en helt fantastisk finish og kommer til å ta seg så bra ut på sommerbrun hud! Den finner du HER

Betty Lou Bronzer. Denne brukte jeg i kinnene og øverst i pannen. Det er litt glitter i den så den passer nok mest på fest, og den slår mitt gamle solpudder fra isadora rett ned i støvlene. Its a new sheriff in town, and her name is Betty Lou! Du kan faktisk bruke den som både bronzer, rouge OG øyenskygge. Me like! Bronzeren finner dere HER

 

ØYNE

NUDE palett. Jeg sier det igjen, for en palett! Fargene er helt himmelsk, som dere sikkert ser på bildet under. Her har du fargekombinasjoner for enhver anledning, og man trenger virkelig ingen andre øyenskygger med denne i bakhånd. I går brukte jeg fargene "sassy" og "sleek". For meg ble det et perfekt festresultat! Paletten finner dere HER.

Liquid eyeliner. For å få den finishen jeg var ute etter brukte jeg i tillegg til øyenskyggen denne våtlineren fra TheBalm. Den har en helt spesiell tupp slik at du lett kan påføre så mye eller lite du vil. Og det uten å søle! Det passer jo perfekt for meg som ikke er den mest stødige på hånden :-) Den finner du HER

Whats your type mascara? The Body Builder! Dette er en intens sort mascara som hjelper å bygge opp flotte vipper med mye volum. Jeg er litt kresen på mascara siden jeg har vippeextensions og det er ikke alle som er like gode, men denne er en soleklar favoritt. Birte lånte den også i går, og hun har ikke vippeextensions, men hun syns den var utrolig god på hennes vipper. Den finner dere HER

 

LEPPER

Plump your pucker. En lip plumper som gir glossy lepper, og det må man jo like! Denne kan brukes alene eller over leppestift. I går brukte jeg den over en lipliner og det ble en veldig fin kombinasjon :-D Den finnes i mange farger, men min favoritt er watermelon. Den finner dere HER

Noen som har testet denne sminken før? :-)


BLONDES HAVE MORE FUN

Jeg har omtrent ikke fått sovet noe som helst i natt.. Vet dere hvorfor? Jeg har drømt om hvordan jeg kommer til å se ut i ettermiddag, fordi om noen få timer skal jeg nemlig til frisøren for å bli blond igjen! Jeg vet det ikke er noe stort over å dra til frisøren altså, men dere aner virkelig ikke hvor mye jeg har irritert meg over hårfargen min den siste måneden. Syns den er fin, men ikke fin til meg. Jeg kler det ikke. Trynet mitt den siste tiden har minnet meg om en gammel bibliotekar som aldri har hørt om hårfarge, og det gjør meg trist. Trist fordi det er så deprimerende å tenke på, men mest trist fordi jeg har så lite problemer i livet at håret mitt liksom er den største krisen. Nesten iallefall. Vi må da bare elske våre luksusproblemer!

Slenger med noen bilder fra i fjor sommer. Blond og brun forever ♥

Er det forresten bare meg som ser at jeg har slanket meg siden forrige sommer? Hvis ingen andre ser det blir jeg irritert altså!! Da spiste jeg mccern minst en gang i uka og den eneste treningen jeg fikk var da jeg sjanglet meg hjem fra byen en lørdagsnatt. 


AND ALL THAT MAKEUP..

Jeg husker da sminke for meg kun var å ta på seg maskara og litt pudder over fjortiskvisene. Ikke brydde jeg meg om verken solpudder, concealer eller øyenskygge. Åh, alt var så enkelt da! Nå går jeg såvidt ut døren uten sminke, og jeg kan til nød kun bruke ID-pudder og nothing else - men det er kun til å dra på trening i såfall. Nå MÅ jeg ha både colcealer, foundation, ID-pudder, solpudder, rouge, øyenskygge, lip-tinter, maskara, øyenbrynspenn og dipliner for å gjøre meg klar. Herregud, det var en lang liste, men sånn har det faktisk blitt altså. Sminke gjør underverker! Bare se på bildene under, syns iallefall det første er helt sykt.


Syns contouring er så sinnsykt kult, har så lyst å lære meg denne sminketeknikken selv! Se for en forskjell da, WOW :D

Hvilken sminke MÅ dere ha i sminkepungen?

Bildene fant jeg her.


BLI NY DAG

//Annonse

Hei ♥ Hvordan går det med dere i dag? Jeg ligger enda i sengen og prøver å manne meg opp til å komme meg inn på badet. Skrittene ut av dyna er bare så alt for tunge og frister ikke litt engang. Sitter å ser ned på Zara som ligger på gulvet for seg selv. Ingen mensenhund fikk sove i senga i natt nei! 
Jakke - River Island HER // Jeans HER (Bare 149kr!! Jeg har str S :)) Topp - BIKBOK // Hodebånd - Ebay // Boots - Primeboots HER

I går var jeg hos Beauty Lounge og fikk nye vipper, bryn og makeup. Passet meg perfekt ettersom Kristoffer kom hjem i går, og lets face it - jeg kan virkelig ikke sminke meg selv.. Alle jentene hos Beauty Lounge er opplært til å bl.annet å legge makeup :-)
 


Se, så kult! Negledesigneren testet ut litt forskjellige looks på en av kollegene sine. Er det ikke mye fint? Skjønner ikke at det går an å være så stødig på hånden jeg.. 

Men ja, over til vippene. Mine egne vipper var sykt skadet etter at jeg la vipper i Molde sist. Som dere ser på bildet under har jeg mange "hull" mellom vippene osv. Det er ikke bra! Vippene jeg brukte før var visst alt for tunge, og man vil jo helst ikke ødelegge sine egne vipper kun fordi man har på vippeextensions. Derfor fikk jeg lette og gode vipper i går som jeg ikke merker at jeg har på i dag engang, og det er veldig deilig. 

Siden vippene mine var så skadet la vi ikke så alt for mange vipper i går, men likevel nok til at det ser fyldig ut :-) Viktig å gå til noen som har peiling slik at dine egne vipper ikke ramler av!


Og her ser dere makeupen. Kommer garantert til å dra innom hit neste gang jeg skal på byen, for sminke kan de :D

Under finner dere noen bilder av salongen:
Lyst og fint, slik jeg liker det ♥ For timebestilling for enten vipper, negler, smnke, massasje eller hva det måtte være - kan dere ringe eller sende sms til 408 72 160.


HUDSMINKEN MIN

Føler jeg er veldig snill med leserne mine for tiden altså, dette er andre innlegget i dag jeg har fått tips om i kommentarfeltet! Kom gjerne med masse tips til ting jeg kan blogge om, det er ikke alltid kreativiteten er på topp :-D Nå tenkte jeg å skrive om hudsminken min, så kan jeg skrive om øyne en annen dag :) Jeg bestiller enten sminken min på blush.no, eller så kjøper jeg de merkene som ikke er på blush på for eksempel taxfree! Ordentlig kvalitetssminke kan være så utrolig dyrt, så det er veldig bra at prisene på blush er så lave (pluss gratis frakt), og at man kan handle på taxfree når man er ute å reiser :D 

Under finner dere mine hudsminkerutiner step by step:


1. Concealer fra MAC, den er seriøst verdens BESTE! Den dekker absolutt alt, og av og til så bruker jeg den i hele ansiktet slik at det nesten blir som en foundation. Haha! Men som regel bruker jeg den rundt øynene, rundt nesen og litt mellom øyenbrynene. Denne kjøper jeg på taxfree (eller om det er krise på KICKS eller butikker som selger MAC.//  2. Foundation fra Clinique. Denne fikk jeg anbefalt i sommer, og har vært en favoritt siden da. Jeg får så fort fet hud i fjeset utover dagen, men denne holder meg matt og fin dagen lang. Denne kjøper jeg på blush, link HER :)


3. Over foundationen bruker jeg litt Bare Minerals pudder (av og til dropper jeg foundationen også og kun bruker pudderet). Da får jeg en utrolig fin glød i fjeset, og sminken sitter enda bedre. Denne kjøper jeg også på blush, link til pudderet HER (nå på salg til bare 199) og kosten HER. // 4. Matterende pudder som jeg faktisk startet å bruke bare for et par uker siden. Den er egentlig mye lysere enn bildet viser, og jeg bruker den mellom øyenbrynene og litt opp i pannen, på nesen, under øynene og litt ut i kinnene pluss haken. Liker så godt når de områdene er lyse! // 5. Solpudder fra Guierlan Teracotta, et pudder jeg alltid har brukt. Den har jeg under kinnbenene, øverst i pannen og på en måte rundt ansiktet for å forme det bedre. Den kjøper jeg også på blush HER.


Så, der har dere hudsminken min! Er ofte jeg bare bruker ID pudderet og dropper foundationen, men som regel bruker jeg begge deler for da føler jeg at alle fregnene mine osv blir ordentlig dekt :-) Noen av linkene er adlinks.


TIPS TIL LANGT HÅR

Som dere allerede vet har jeg tatt ut extensione mine, og jeg er nå mer enn noen gang utrolig opptatt av at håret mitt skal vokse fort og være sunt. Siden jeg har hatt extensions i så mange år har jeg liksom ikke brydd meg så mye om lengden på mitt naturlige hår, nettopp fordi jeg visste at extensione gjorde det langt uansett. Jeg er jo heeelt avhengig av å ha langt hår, så at håret mitt er så "kort" nå syntes jeg var helt krise da jeg tok ut tapeextensione mine! 

På bildet under ser dere lengden på håret mitt for nøyaktig ett år siden!

MARS 2013:

 

MARS 2014:

Det er jo lengre enn for ett år siden, men fremdeles ikke langt nok! Hihi. Mye har jo slitt av siden jeg har vært utrolig dårlig å ta vare på det, pluss at jeg har klipt meg i løpet av året. Jeg har kjøpt meg B-vitaminer for å få håret til å gro fortere, etter anbefaling fra venninner funker dette kjempebra :-D Også er jeg utrooolig nøye på hvilke produkter jeg bruker på håret mitt. Jeg fikk med meg noen produkter sist jeg var på Hendrix som pleier håret utrolig godt. Det er shampoen HER og balsamen HER, (Adlinks)

Hva er deres tips til at håret vokser fortere?


NO EXTENSIONS!

I dag har jeg endelig kuttet navlestrengen og skiltes fra mine extensions, forhåpentligvis for godt. Jeg har SÅ lyst til å vokse ut mitt eget hår slik at det blir fint til sommeren! Hadde faktisk mye lengre hår enn jeg trodde, så det var ikke helt krise å ta de av heller. Det kommer iallefall til å bli mye lettere framover, mtp at det tar litt tid når man har extensions. Spesielt om man skal dusje, føne og rette håret. Må jo stå på badet i halvannen time for å bli ferdig..

Farget også etterveksten min mørk, så tok vi det enda lysere i tuppene. Jeg er så fornøyd, som alltid :D Min faste frisør Silje W. imponerer meg stadig ♥

Fikset også brynene mine i dag, skal vise dere før/etter bilde senere - herregud for en forskjell! Silje N. har startet som bryndesigner på Hendrix, og hun er MEGAGOD! Hun er virkelig lidenskpelig opptatt av bryn, og det merkes også!

Nå blir det pizza med June før vi skal fikse litt mer før klessalget i morgen. Husk å kom på Hendrix Hair Majorstuen (arbos gate 2) klokken 12 for å sikre deg godbitene <3 Vi gir også vekk giveaways til de som shopper! Wuhuuuuu :D


BLOND?

Ååh, jeg har ikke godt av å være syk. Har akkurat bladd igjennom en haug gamle bilder der jeg var blond, og jeg savner det så sykt! Jeg elsker hårfargen min nå, spesielt til denne årstiden. Men jeg klarer ikke helt å se for meg å være mørk til sommeren? Har pratet mye med frisøren min Silje om det, og vi skal prøve å gjøre meg lys igjen til sommeren. Det kan jo være veldig skummelt siden det sliter veldig på håret å bleke det, men jeg syns kanskje likevel det kan være verdt det. Jeg er iallefall i de aller beste hendene på Hendrix, Silje er så utrolig flink! 

Hva syns dere jeg kler best egentlig? Beklager utrolig meningsløst innlegg forresten, har ikke stort annet å skrive om her jeg ligger!


THE REAL ME

Ja, da var det den siste dagen i Oslo før jeg reiser vekk - og tror dere ikke jeg har utsatt ALLE tingene jeg burde gjøre til i dag? Nok av tid tenkte jeg, men neida. Har avlyst to møter i dag bare for å rekke alt jeg skal gjøre. Så til dere som tror man vokser av seg at man utsetter ting til siste liten - det gjør man IKKE. Man er dum om man tror det. Jeg var dum som trodde det. 

Nå som det snart er juletider vil man jo se så fin ut som mulig, derfor dro jeg til Denise hos LuxLashes for å fylle på mine nyyydelige vipper. Jeg må le litt av tanken på hvordan jeg ville sett ut om jeg var helt naturlig. Jeg har falske vipper, extensions, farget hår, litt restylane, tar sol og sminker meg. Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg ser ut engang helt naturlig! 


Dette er en asiatisk versjon av meg.

Jeg er iallefall veldig glad for at det finnes mennesker der ute som kan fikse på mennesker som meg. Mennesker som kan sette extensions på det slitte, utbleika håret mitt eller gjøre mine blonde vipper mørke og lange. Jeg hadde ikke vært særlig poppis i steinalderen der alle var naturlige, for å si det sånn. 
Vippene mine <3 <3 Hva skulle jeg gjort uten dere? Takk Denise på luxlashes, ta en titt på hjemmesiden deres her om dere også vil bli fin til jul! Hun holder til på Karl Johan :-)


FERDIG PÅ HENDRIX

Hei hei! Da var jeg tilbake igjen fra frisøren, like fornøyd som alltid :-) Silje er bare helt RÅ når det kommer til klipp og hårfarge, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en så flink frisør her i Oslo. I dag farget vi etterveksten min, og la en ganske mørk farge helt øverst. Syns det er så fint når det blir dybde i toppen, så blir det gradvis lysere nedover i håret mitt.

Ble det ikke fint?

Fikk også med meg hjem noen helt nye produkter som de nettopp har tatt inn på Hendrix. De er faktisk én av tre salonger som selger produktene i Oslo, for de er ganske så ekslusive! Alle kjendisene bruker visstnok disse produktene for tiden, og sverger til de. Gleder meg sykt til å teste ut selv! :-) Merket heter Oribe.


Shampo, kur og balsam.


Fikk også med meg en ny tangleteezer, noe jeg trengte. Jeg er HELT avhengig av denne børsten, for den får ut de minste flokene som av og til kommer ved extensionsfestene mine. Den lugger ikke i det hele tatt heller. Min faste følgesparter i vesken! Syns alltid håret er finest når det er nygredd.

Om dere vil bestille time hos Silje så kan dere ringe 22603969 eller besøke hjemmesiden deres HER.


WHAT TO DO

Fikk en kommentar for noen dager siden at jeg kler blondt hår mye bedre enn brunt, og det fikk meg til å tenke. Hele denne uken har jeg bladd igjennom gamle bilder av meg som blond, og jeg må faktisk innrømme at jeg er litt enig! Jeg har veldig lyst til å bli blond igjen, men kanskje ikke med det aller første. Jeg tenker meg at blonderingsprosessen starter en gang over nyttår eller noe sånt - men jeg vil fremdeles ikke bli like blond/ eller ha samme blondfarge som før. Siden jeg er litt usikker på hva jeg vil er det fantastisk at jeg skal ned til Silje på Hendrix Pilesredet etterpå, hun redder meg alltid på en dårlig hårdag! Virkelig den beste frisøren i Oslo!


Så. Hva syns dere jeg kler best? Tar med meg kamera ned på Hendrix etterpå, så skal jeg ta skikkelige bilder underveis i prosessen :)


OMBRE

Åh, tusen takk for alle fine kommentarene på håret mitt! På lørdag var jeg som sagt hos flinke Silje på Hendrix Pilesredet for å fikse litt på fargen. Vi prøvde oss på en svak ombre, noe som jeg vil påstå ble meget vellykked. Tok det ikke alt for mørkt nå med en gang, slik at det ikke skal bli alt for uvant.Likte dere det?

Jeg som liksom skulle være blond for alltid, der tok jeg rimelig feil. Det blir mørkt vinterhalvåret iallefall, så får vi se hva jeg gjør mot våren igjen. Den beste frisøren i Oslo (i følte google) er jo Hendrix, så jeg anbefaler alle å ta dere turen innom om dere er usikker på hvilken farge dere vil ha. De hjelper deg gjerne! Vil jo anbefale Silje på Pilesredet selvfølgelig, siden det er min faste frisør :-)


BRUNETTE!

Hei!

I dag har jeg brukt store deler på Hendrix Hair nede på Pilesredet, der flinke SIlje var frisøren min. Kom ned dit i tro om at jeg kun skulle sette på nye tape extensions, men slik ble det ikke. Fikk også farget håret mitt en ny farge, og jeg er sååå utrolig fornøyd! Veldig uvant, men jeg elsker det. Hendrix er uten tvil den beste frisøren i Oslo! Dette er egentlig bare et hasteinnlegg, for nå må jeg fyke videre. Et fullstendig innlegg med før og etter-bilder kommer i kveld. Nå skal jeg og Glenn ut å ha litt kvalitetstid for oss selv, siden jeg reiser bort i to uker i morgen. Nå skal vi ned på Aker Brygge for litt middag og vin!

Det er mørkere i virkeligheten. Hva syns dere? :-D


kort eller langt?

Klarer faktisk ikke bestemme meg for om jeg skal gå for det korte håret, eller finne fram extensione mine igjen. Løshåret har jeg vel og merke klipt endel, siden jeg ikke er fan av unaturlig langt og falskt extensionhår. Hva syns dere? Nå er det godt å ha mange lesere som kan hjelpe seg! Hihi.jeg har klipt meg!

I går ble jeg så innmarri lei av de slitte tuppene mine, at jeg like så greit tok fram kjøkkensaksa å klipte det selv. Haha! Spontaniteten min har sjeldent kommet meg til gode, og det gjorde den ikke denne gangen heller. Altså, håret ble fint det altså, men det ble jo endeeel kortere enn jeg hadde tenkt. Fønet og rettet det - og bare OPS! Heldigvis har jeg extensions jeg kan bruke når jeg vil ha litt lengde på det, hvis ikke hadde det jo vært krise. Personlig syns jeg ikke ansiktet mitt er et kort-hår ansikt.

Nå skal jeg være dødsflink å behandle håret mitt skikkelig, så det vokser ut tykt og fint. Vil ha langt naturlig hår!! Jeg bruker Redken Shampo og Redken Balsam hver gang jeg dusjer, og et par ganger i uken bruker jeg Agadir Argan Oil  for å kure håret. Jeg er så utrooolig fornøyd med disse produktene, og merker at håret mitt har blitt så mye bedre! Har skrevet et innlegg om mine hår-rutiner, og hvordan få langt hår HER.

Hvilken lengde på håret syns dere jeg kler best forresten?


Mellomlangt.
Langt.

Hva kler jeg best? Jeg syns kanskje mellomlangt!


den dagen igjen

God morgen!

Da var det mandag igjen, grusomt hvor fort helgen flyr. Hvor ble den av? En ting som gjorde denne starten på uka ganske grei, var at jeg våknet til første alarm i dag tidlig. Ingen slumring, men rett opp. Det skjer faktisk oftere og oftere med meg for tiden, og jeg har en innvendig bønn om at jeg skal klare å stå opp på første alarmslag hver eneste dag. Tenk så mye lettere hverdagen blir. Om man må stå opp klokken seks, så står man faktisk opp klokken seks, og ikke klokken halv syv, slik jeg pleier å gjøre. 

I dag starter jeg faktisk på jobb klokken syv, så her er det bare å helle innpå med kaffe´n. Jeg hater jo kaffe. Så vi får se hvor lenge jeg holder meg våken uten å måtte drikke det. 


Jakke - TopshopGenser - BikBokJeans - AcneBoots - DinSko

Helgen har vært et spisemaraton av drittmat uten like, så nå gleder jeg meg til å starte igjen med sunne vaner. Lov å kose seg en gang iblandt! Dessverre koser jeg meg litt for ofte, og den éne dagen jeg skal spise usunt blir fort til den éne uka. Vel vel. Jeg har ikke blitt løftet ut av soverommet av en heisekran enda, så jeg har vel enda litt å gå på. 

Ha en fin mandag! Prøv iallefall så godt dere kan.


Bli med i testpanelet til Maybelline Rocket Launch mascara!

 

 

Akkurat nå kjører Maybelline en utrolig kul konkurranse der du kan vinne deres nye mascara. Alt du trenger å gjøre er å klikke på bildet over, og du melder deg på "testpanelet". Utrolig moro at man kan få bli med å teste ut nye produkter! Jeg har selv meldt meg på konkurransen, og vil være med i testpanelet. Bli med dere også! :-) For å delta på konkurransen, må dere like facebooksiden HER :-)

 mine tips til langt hår

God lørdags morgen! Jeg har vært oppe siden klokken halv åtte, for da bestemte Zara seg for å ha turnkonkurranse på hodet mitt. Da var det bare å våkne, og kose seg i sengen med tv-serier. Ah, perfekt start på denne helgen! Tenkte forresten å komme med et supert og IKKE SPONSET tips til dere i dag. Haha, tenkte det var viktig å understreke at jeg ikke er sponset med dette innlegget, men at jeg faktisk har kjøpt, valgt ut og betalt for produktene helt selv.. 

Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så holder jeg på å spare til superlangt og tykt hår (ønsketenkning), og jeg har startet med ordentlige produkter som skal hjelpe meg på veien. Allerede etter to måneder merker jeg at håret mitt faktisk vokser, nettopp fordi jeg gir håret mye næring og behandler det bra. Nå har jeg brukt produktene jeg kommer til å vise fram en stund, så jeg går virkelig god for absolutt alle! Deilig å se at pengene man bruker på dyre produkter, faktisk fungerer.

Jeg bestiller produktene mine hos Blush.no HER, nettopp fordi det er billigere enn på salonger, og fordi leveringen er rask! (Bestiller også sminken min der. I.D pudder som koster 450 i butikk, koster bare 220 ,- der...)


Redken Shampo og Balsam får du i pakkesett-tilbud nå. Kjøpte akkurat nytt selv! FIkk min nye pakke i går :-) HER finner du det.

Slik gjør jeg det:
1. Vasker håret mitt med Redken Shampo.
2. Går ut av dusjen, håndkletørker håret.
3. Tar Agadir Argan Oil hårmaske i håret, og lar den virke i cirka ti minutter.
4. Vasker ut kuren, og bruker Redken Balsamtil slutt. 

Viktig å bruke balsam til slutt!På bildet under har jeg tatt hårkuren i håret, og jeg bruker å flette det slik at håret ikke er så mye i veien. Haha!

I desember var håret mitt mye kortere enn dette her. Jeg trodde det var umulig for meg at håret skulle vokse ut igjen, siden jeg har ødelagt det med bleking og retting. Nå er håret mitt mye bedre, og jeg har fått opp øynene for skikkelige produkter..

Agadir olje er jo så utrolig populært for tiden, og det er ikke uten grunn! Har alltid brukt hårkurer fra Kerastase, men nå har jeg byttet over til denne. Syns den er utrolig godt, og den er akkurat det jeg trenger for å få liv i håret mitt igjen. Den inneholder utrolig mye næring, noe som trengs om man vil ha langt hår. Dere finner den HER. Anbefales på det sterkeste! :-) 

Men vær litt forsiktige på Blush.no da. Det går ann å betale med Klarna Faktura, og jeg har lett for å bestille liiiiiittttt mer enn jeg kanskje har råd til der og da. Hahaha! Vil igjen understreke at dette er et innlegg skrevet uten noen form for sponsing. Alle produktene er betalt for fra egen lommebok!

hits