JUST ORDERED + RABATTKODE

Hei! Jeg er enda i sukkersjokk etter i går. Var sammen med jentene, og vi skulle være flinke å lage sunn lasagne med cottage cheese og squash. Den var kjempegod, men sunnheten varte ikke lengre enn til senkveld startet, da jeg omtrent angrep godteposen og spise meg inn i koma. Kan ikke huske sist jeg spiste smågodt, så det var utrolig digg! Nå skal jeg inn på badet, føne håret og starte denne lørdagen. Skal bl.annet møte Cathrine, handle inn og i bursdagfest ikveld. Moro lørdag!

Handlet inn en nellypakke for noen dager siden, her har dere kjøpene. Om dere bruker koden NLYNEW20 får dere forresten 20% avslag på alle nellymerkene, oversikten finner du her. (Annonselenker)


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER  / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER


SISTE KJØP

AH, en alt for lang skoledag er endelig over. Jeg har gnagsår i ræva etter seks timer i forelesningssalen, men jesus for en god følelse det er å faktisk gjennomføre dagen! På videregående var jeg en liten utålmodig frøken, som helst gikk hjem fra skolen etter lunsj og hadde ikke sjangs til å være der fra åtte til tre. Mamma trodde jeg hadde adhd eller en annen konsentrasjonsvanske, men etter testing hadde jeg ingen av delene. Grunnen var rett og slett latskap og liten interesse for skole tror jeg. Men nå er det andre boller! Alt jeg vil er å gå på skole og få en bachelor, selv om det betyr å bli flatræva i slutten av semesteret. 

Dagens gulerot var definitivt at jeg skulle nettshoppe litt når jeg var ferdig, så nå har jeg nettopp klikket hjem en pakke fra nelly! Hvor ellers? Haha, syns de har så mye fint for tiden. Jeg er dritlei julekjoler og 15cm pumps, så at de har fått inn sykt mye nytt gjorde det lett å handle - for å si det sånn! Jeg bestilte et par ting til, men de passet ikke inn i kollasjen (haha), så de viser jeg når jeg får pakken :)

Annonselenker

 


Babyblå kåpe HER / Black&white jumpsuit HER / Skinnjakke HER / Todelt sett HER / Basic blondetopp HER / Strikk HER


HVOR ER KJOLENE FRA?

Jeg la ut disse bildene på instagram lørdagskveld, og mange lurer på hvor kjolene og skoene er fra! Jeg skal ikke holde det en hemmelighet så linkene finner dere under bildet. En liten stemningsrapport fra casa de Julia er at jeg er syk og ligger i fosterstilling i sofaen, litt av en måte å starte det nye semesteret på eller? I morgen har jeg min første forelesning i finans, så det er en skrekkblandet fryd igrunn. For å si det sånn, jeg fikk 2 i P-matte på videregående, så mine kunnskaper om matte er mildt sagt ikke særlig bra.


Blondekjole HER og cut out kjole HER. Skoene finner dere HER ♥♥ (annonselenker)

Jeg har forresten åpnet snapchaten min sånn at dere kan se hva jeg legger ut på mystory! Om det er av interesse heter jeg julianyland


HEEEEI

God morgen! Jeg har vært oppe siden litt før syv, og siden da har jeg bare stresset. Har ikke rukket å spist frokost enda, så nå henger hodet ikke med. Fungerer ikke uten mat!! I dag reiser jeg til Oslo, men før det får jeg lunsjbesøk av Andreas og Torild, jeg må hente vitnemålet mitt, pakke, og fikse noen smågreier som egentlig skal gå kjapt men som tar lang tid likevel. Tenkte å kjapt vise dere to nye kjoler jeg fikk i posten for noen dager siden! Sorry at bildene er jævlig stygge, men jeg har ikke med meg kamerastativet mitt og ingen er hjemme som kan ta bilder av meg. Haha! 


Svart kjole HER. Denne har de også i grå her, blå her og rosa her.
Nude bodycon HER. Denne har de også i svart HER(Annonselenker)


FØR MOROA STARTER

God morgen! Endelig 2.juledag, denne dagen har jeg gledet meg til lenge. Her i Molde så er det julens store festdag, noe som både kan være utrolig gøy eller ufattelig frustrerende. Det er mange mennesker ute, og blir det en perfekt mix av venner, bekjente og halvkjente så blir nok kvelden bra. Det er derimot slik at det ofte er litt for mye folk på byen, slik at hele kvelden blir et grusom mix av lange køer, knuffing i baren og velting av glass. Jeg satser på at sistnevnte ikke skjer, og at denne kvelden blir fantastisk. Jeg skal i bursdag til Gunnhild ikveld også, og det gleder jeg meg masse til ♥ Men før all denne moroa starter skal jeg møte Andreas!

Og før jeg skal møte Andreas (haha) skal jeg bestille meg en pakke fra nelly slik at den garantert kommer før nyttårsaften. Husk at dere må bestille innen 23.59 ikveld for å være sikret!! Jeg tror iallefall jeg skal bestille enten 9, 10 eller 11, og 7, pluss kanskje 13.. Hmmm?

(Annonselenker)


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her / 9. her / 10. her / 11. her / 12. her / 13. her

Nelly har også et salg på gang, det finner du her. 


TREG SØNDAG

Hei! Det er noe med dagen derpå, alt går så utrolig tregt. Plutselig er klokken tre liksom, og alt jeg har gjort så langt i dag er å pusse tennene! Jeg sitter enda i pysjen, men skal nå skifte til normale daffeklær, haha. I kveld skal vi levere inn eksamenen, så nå må jeg dra til Cathrine for siste finpuss. Det kommer til å bli helt uvirkelig å våkne i morgen tidlig og ikke ha skole på agendaen. Neste uke kommer til å bli så fantastisk gøy! Det blir festligheter både tirsdag og onsdag, så reiser jeg til Stavanger på torsdag der jeg og Birte skal bo i en helt fantastisk suite på det nye hotellet Clarion Energy. På søndag reiser jeg hjem til Molde, og da er plutselig julen her. Desember har gått så utrolig fort.. Vel vel, jeg har nettopp klikket hjem en pakke fra nelly, tenkte å vise dere hva jeg har kjøpt :) Her har dere en blanding av alt fra treningssokker til paljetter. 


Skjørt / Kjole / Topp / Kosebukse og topp / Hansker / Ring / Treningssokker / Genser  (annonselenker)


HVOR FALSK ER JEG?

Denne morgenen har jeg eksamensfri og det gir meg dessverre bare mersmak. Frister å ta fri hele dagen, men det er dessverre uaktuelt om vi skal bli ferdig. Blæ! Om ikke lenge skal jeg dra å fylle på litt restylane, så da mangler det vel egentlig bare litt påfyll av vipper før jeg er juleklar. Av og til slår det meg hvor falsk jeg egentlig er. Falske vipper, mye sminke, bleking av hår, restylane, litt botox en gang i blant og en dusj av spraytan her og der. Har jeg husket alt nå? Haha! Lurer på hvordan jeg egentlig ser ut, om jeg hadde fjernet alt som er fikset på. Hjelp, det er et bilde jeg ikke vil få i hodet. Neida, jeg kan umulig se så ille ut!

Hentet en pakke på posten i går som jeg tenkte å vise dere. I dagens julekalender fra nelly gir de dere -20% på den dyreste varen om du kjøper 2 varer, -30% om du kjøper 3 og hele 40% avslag om du kjøper 4 varer. Ikke verst!

(Annonselenker)


Dette skjørtet er så fint, med alle mine favorittfarger nå i vinter! Svart, grå og sølv ♥ Du finner det her.


Var veldig skeptisk når jeg bestilte disse, siden jeg hater å gå med pumps som ikke "fester" seg rundt anklene, om dere skjønner? Heldigvis er disse som en drøm, og ikke for høye slik at jeg ikke tryner på julefesten. Du finner du her.


Nude er kanskje ikke fargen for vinteren, men jeg måtte bare ha disse. Tenk så fine i sommer da! Har de i svart også, så visste at de var gode å gå i fra før. Du finner de her
Enkle hverdagsboots jeg har tenkt å kjøpe lenge! Passer virkelig til alt, og for bare 349 kroner!! Du finner de her.


EN GOD NATT

God morgen! Endelig en natt med god søvn. Fikk tips fra en leser om å avslutte mitt lille Game of Thrones maraton midt i en episode da det kan være litt kjedelig, i stedet for å vente helt til slutten da jeg bare "må" sette på en episode til. Og det funket! Kan faktisk ikke huske sist jeg sovnet før klokken 02, så dette var digg. Nå skal jeg en tur på skolen, og det trengs for å si det mildt. Burde ha vært mye lengre i gang med siste eksamensinnlevering enn det jeg er, men med noen timer skikkelig innsats i dag går det nok fint. Tenkte å vise dere noen nyheter imens.

Beklager dårlig bilder altså, men kamera mitt ligger dessverre i Oslo hos Andrea, så venter på at hun skal sende det til meg. Så jeg må improvisere imens! Ser dere forresten at jeg har fått meg iPhone 6? :D
 

(Annonselenker)
Todelt partyset HER.


AH favorittkjole! Denne er så utrolig mye finere i virkeligheten.. Du finner den HER.


Hverdagskjole HER og hatt HER.


Bluse HER.


SUKSESS

Heiheihei, jeg er ikke skallet! Frisørbesøket var virkelig ingenting annet enn en stor glede, for jeg tror nok jeg aldri har vært så fin på håret. Viser dere i morgen :-D Jeg har nettop hentet en ny pakke på posten - og nå har endelig de første kjolene til julesesongen blitt hengt opp i skapet. Dette blir bare et kjapt innlegg, for nå må jeg dra på sats. Har meldt meg på step pulse som starter om ikke så lenge, og jeg kan ikke komme for sent! I mellomtiden kan dere se mine nye innkjøp.

Annonselenker


Denne kjolen er så nydelig, mye finere in real! Den finner du HERVerdens mykeste skjerf! Et skikkelig kupp :D Det finner du HER

Grå treningsgenser HER. Finnes også i mint HER.
Fantastisk flott paljettkjole, så fin til julen! Den finner du HER. De har den også i champagnefarget HER og svart HER.
Jumpsuit HER. Denne er helt fantastisk på, kommer til å bli brukt MYE, både fest og ellers. 


Supersøt clutch HER.


Perfekte julepumps HER. De har den også i svart med glitter HER, sølv med glitter HER og svart HER.


Sko som er fantastiske å gå med! De finner du HER, de finnes også i nude HER.


WOOLRICH

Om det er helt sesong for vinterjakke enda kan diskuteres, men én ting er sikkert - og det er at kulden kommer før eller senere. Det ryktes at vinteren i Bergen er like våt som høsten, noe jeg egentlig ikke håper da jeg nettopp har kjøpt meg ny vinterjakke fra Woolrich. Planen var egentlig ikke å kjøpe denne, men jeg fant liksom ingen andre jeg syns var finere så da ble det bare sånn. Den er jo veldig enkel så tviler på jeg blir lei av den med det første. 
Hvilken vinterjakke går du for i år?


NOEN NYHETER MENS VI VENTER

Du vet da du kommer hjem fra skole eller jobb, og du er så sulten at ingenting er viktigere enn å kaste i seg det første du finner når du kommer inn døren? Jeg hadde ingenting å spise som ikke trengte litt tid i ovnen, så nå blogger jeg mens rundstykkene varmer seg. ÅH det skal bli så godt med mat etter en lang dag! Under finner dere noen av mine nye innkjøp, veldig fornøyd med alt ♥ Kamera gikk dessverre tom for strøm før jeg rakk å ta bilde av alt, så viser dere resten senere!

Annonselenker
Cardigan HER. En av de deiligste i samlingen, uten tvil! Stor og deilig ♥ De har den også i grå/svart HER
Topp kun 149kr HER! De har den også i hvit HER og rosa HER.


Oversized og lang bluse HER


Hvor fin var ikke blusen under cardiganen? HER og HER!


Treningsgenser kun 179kr HER ♥ De har den også i mørk lilla HER.
Svart bodyconkjole med fantastisk rygg HER. De har den også i blå HER, og burgunder HER.


Sports-BH kun 59kr (!!) HER ♥ De har den også i peach HER og blå HER!


LEOPARD SNEAKERS

Annonselenke

Jeg hadde egentlig et helt annet innlegg planlagt til dere nå, men jeg måtte bare droppe det for å vise dere mine nye sko! Jeg hentet de på posten for ti minutter siden, og jeg er heelt forelsket. De er veldig annerledes enn jeg normalt bruker å kjøpe, men jeg elsker de! De er fra Nelly, og koster bare 149kr!! SYKT, eller hva? Elsker skinndetaljene og skoen generelt. Virkelig et fantastisk kupp! Skoene finner du her ♥

You like? Link her!


PERFECT JACKET

God morgen! I går var jeg på oktoberfest, og det var latterlig gøy. Skriver mer om det senere, samtidig som jeg viser dere kostymet mitt!


(annonselenke)

Før festen i går, hadde jeg et etterlengtet møte med fine Cathrine i byen. Glade i klær som vi er, vandret vi ikke overraskende nok bort på Høyer. De har fått inn så mye fint siden sist jeg var der, ikke minst en helt perfekt kåpe i mine øyne. Har egentlig shoppestopp en liten periode nå - men denne fra Samsøe Samsøe klarte jeg ikke gå ifra. Den er utsolgt i størrelsen min nå, men de har den på Nelly HER!  Tror nok aldri jeg har eid en så perfekt kåpe før, jeg er helt forelsket ♥

Er den ikke nydelig? Jeg er helt forelsket! Dere finner den også på nelly HER, og i svart HER!


VINN 10.000KR TIL SHOPPING

Annonse

Shopping spree! Onsdag den 15. oktober klokken 12 er det igjen klart for en av årets største shoppingbegivenheter, nemlig da Miinto.no i samarbeid med Norges ledende motebutikker tilbyr minus 20% rabatt på alle varer du kan finne på Miinto i hele 24 timer. Her er det drøyt mye fint, så det er bare å glede seg!

For å motta den ekslusive koden som gir deg tilgang på salget må du melde deg på nyhetsbrevet du finner HER. Det er selvfølgelig helt gratis ♥ Og dere? Når du melder deg på er du med i trekningen på hele 10 000 kroner å shoppe for. Det anbefales å være tidlig ute for å sikre deg dine favoritter!
DRØMMETYDER ANYONE?

God morgen! Jeg hadde bare de rareste drømmene i natt, som jeg egentlig ikke vet helt om jeg burde dele eller ikke? Av og til blir jeg seriøst skremt av meg selv. Er det bare fantasien min eller er det helt tilfeldig hva man drømmer? Ææ! Vær så snill legg igjen en kommentar om du kjenner en drømmetyder, haha. Det verste er jo at jeg husker alt (tror jeg selv iallefall) jeg har drømt. Både ting fra i natt og for en måned siden for den saks skyld. Hmm, rart det der altså. Våknet mer eller mindre uopplagt for halvannen time siden. Dere kan jo gjette hvem som ble liggende å se på The Killing til langt på natt! Altså, jeg klarer ikke å legge fra meg den serien. Den er den mest irriterende men samtidig en av de beste seriene jeg har sett. Klarer egentlig ikke helt bestemme meg.. Nå frister det egentlig mer å ha seriemaraton, men jeg skal være flink å dra på skolen i stedet. Under finner dere noen nye plagg jeg fikk i posten på fredag. Nelly sponser meg ikke, bare så det er sagt. Jeg bare elsker å handle der! Haha.

(Annonselenker)


Skjørt HER ♥ Det finnes også i svart HER. Jeg har str S.
Ny favorittkjole! Og så fin rygg. Den finner dere HER. Jeg har str XS.


Enda en ny favorittkjole (hihi). Den finner dere HER. De har den også i lepoard HER. Jeg har str S.


Cardigan HER. SÅ deilig nå som det er høst, me like. De har den også i beige HER og dus lilla HER. Jeg har str S!


Jumpsuit HER. Denne brukte jeg på byen på lørdag!


Kjøpte flere plagg enn dette også, men de viser jeg dere senere! Da jeg sto å knipset disse bildene i går kveld startet plutselig noe jeg ville se på tv, så da rakk jeg ikke mer. Haha, typisk.. 


MYE Å GJØRE

God morgen! Da var mandagen her igjen, og dette er første gang på veldig lenge at jeg syns den er blå. Denne uken ble plutselig ti hakk mer hektisk enn jeg hadde sett for meg, og jeg har bl.annet et tonn med skolearbeid å gjøre før fredag. Nå er det virkelig bare å sette seg i femte gir å komme i gang! På fredag vil likevel alt være verdt det (så lenge jeg blir ferdig). Da drar jeg nemlig på dagstur til Oslo for å være med på lanseringen av undertøyskolleksjonen til selveste Britney Spears, der hun kommer til å være. Hvor kult er ikke det? Rett etter lanseringen blir det bare å hoppe på første fly hjem til Bergen igjen, der det er duket for lanseringsfest for Høyer som har åpnet en nydelig butikk her. Endelig! Klikket meg i all hast en pakke hjem fra nelly nå slik at jeg har noe å ha på meg den kommende uken, så den burde komme hit FORT. Kjøpte meg forresten ny jakke fra Woolrich på Gardermoen i går! Helt perfekt høstjakke som ikke blir for varm. Jeg bruker egentlig aldri å titte innom de klesbutikkene de har, og fokuserer heller på resturantene (hehe), men i går gikk vi tilfeldigvis innom siden vi hadde litt tid før flyet gikk, og da ble jeg helt forelsket i denne jakken. Hva syns du?

Planen for dagen er å komme så langt avgårde med skole som mulig. Tenkte å starte en liten time nå før jeg stikker avgårde på trening, for så å jobbe litt til etter det. Jeg har altså ikke den mest spennende dagen forran meg, men slik er det som regel på mandager!


NEW BOOTS

Holaa! Nå ligger jeg godt i hotellsengen sammen med Birte mens Idol surrer i bakgrunnen. Fredag i mitt hjerte ♥♥ Som alltid koser vi oss veldig i hverandres selskap! I dag har vi vært en tur i byen og dillet litt rundt før vi dro opp på hotellet her på Flesland. Skriver mer om det senere. Akkurat nå tenkte jeg å vise dere bootsene jeg brukte i dag, og som jeg egentlig har levd i den siste uken. De er akkurat perfekt høyde så jeg kan bruke de til hverdags, men samtidig ikke så lave at de ikke kan brukes til fest. Har dere sett noe så fint? De koster bare 399,- også! Ikke verst for et par boots altså.
Bootsene finner du HER♥ (annonselenke)


NOEN NYE PLAGG

God kveld! Her har jeg ingenting spennende å rapportere. Å være syk er vel likt for alle? Det blir mye sofasliting og tv-titting altså. Akkurat nå sitter jeg å ser på master chef, kan jo ikke annet enn å heie på den flotte Siv Cotton, jeg elsker den dama! Jeg fikk forresten en pakke fra nelly for et par dager siden som jeg gjerne vil vise til dere. Jeg fikk for meg i sta at jeg skulle ta bilder med klærene på, men i og med at jeg er så syk som jeg er ble ikke bildene sånn kjempebra. Men men. Anbefaler dere å gå inn på plaggene for å se hvordan de også kan se ut, da jeg ikke er særlig bildefresh i dag :D

Annonselenker


ÅH, det perfekte hverdags og festskjørtet! Kan kombineres med så utrolig mye. Det finner du HER.


Utrolig søt blondetopp HER. Den finnes også i blå HER, grønn HER og lilla HER ♥
Den perfekte ruteskjorten, virkelig. Kommer til å bruke denne mye i høst. Den finner dere HER.
Utrolig søt basic-genser med fantastisk fin kant nederst. Den popper opp de kjedeligste antrekk, me like :D Den finner dere HER! I beige HER.


Bodycon-dress HER. ÅH, denne gleder jeg meg til å vise på, så utrolig sexy! Dessverre følte jeg meg ikke helt i kjolehumør i dag, som dere sikkert skjønner? Haha!
Kjolen fins også i svart HER og rosa HER.


NY JAKKE

I dag er jeg og Cathrine superflink og jobber med skole. Vi skal ha en stooor innlevering i Markedsføringsledelse, så det er bare å starte på den så tidlig som mulig! Utrolig kjedelig  å måtte sitte med skolearbeid når man egentlig trenger tiden til å lese på eksamen for eksempel.. Jeg titter bare fort innom for å vise dere min nye jakke fra nelly. Syns den er så søt, og passer så bra til høsten når det ikke er sykelig kaldt ute enda. 
Jakken finner du HER. De har den også i svart HER ♥ Den koster bare 299!! (annonselenke)


IN A HURRY

Hei! Håper alle har en fin dag så langt? Personlig så er jeg i farten og har veldig dårlig tid akkurat nå, men jeg tenkte kjapt å vise dere noen av mine nye innkjøp! Jeg likte alle plaggene veldig godt, spesielt den første blusen pluss den fluffy off-white genseren. AH, velkommen til min garderobe ♥ Dere får nok se mye av disse plaggene i fremtidens blogginnlegg :-)

Annonselenker
AAAH!! Denne blusen er helt fantastisk, og kommer til å bli brukt mye. Den finner du HER.
Herlig myk genser som passer perfekt i hverdagen. Den finner du HER. Den finnes også i rosa HER og svart HER.
Dette er kanskje den beste kosegenseren jeg har i samlingen min. Den finner dere HER. De har den også i beige HER, svart HER og grå HER.


Hverdagskjole HER.


Svart partykjole HER.
En utrolig deilig og fin høstjakke, til bare 299(!!!). Den finner dere HER. De har den også i svart HER.


Mitt første par med skinnbukser! Fuskeskinn såklart :-D Er de ikke kule? De finner du HER.

Nå fyker jeg avgårde til OSLOOO og blir det til søndag! Ikveld har vi reservert bord på vår favorittresturant Trancher, så dere kan tro jeg gleder meg til å komme fram ♥


PERFEKT SKOLEPLAGG

Hei! For en liten time siden kom jeg nettopp hjem fra skolen, og gjett hva jeg har gjort på siden da? Spist! Haha. Først lagde jeg meg en normal lunsj, men jeg var så sulten at jeg gikk på tidenes matjakt i leiligheten og spiste alt fra skalker med honning på til sjokolademelk og epler. Jesus, jeg kan ikke huske sist jeg hadde en sånn latterig craving. De kommer en gang iblant, og da er det virkelig ikke annet å gjøre enn å spise.. Haha! I dag hadde jeg forresten på meg min nye skjorte på skolen, syns den er så fin og helt perfekt de dagene man ikke aner hva man skal ha på seg.

Annonselenker
Den finner du HER ♥

På boozt.com har de den også i lys blå HER, rosa HER, denim HER og lys rosa HER. Må nok gå til innkjøp av flere farger! 


JUST ORDERED

Hei hei ♥ I den siste tiden har jeg shoppet endel. Merkelig nok fant jeg ut at det var en lur idé å legge igjen alle høstklærene mine hjemme i Molde, for det var jo strengt tatt sommer da jeg flyttet.. Det var jo en fin tanke, å ha sommer hele året. Men realistisk i Bergen? Don´t think so.. Jeg klager jo ikke, for nye klær er jo det beste jeg vet! Bestilte nettopp en pakke hjem fra nelly med mye fint. Bare se på den lys grå langermede kjolen. Jeg tenkte å knyte den opp slik jeg gjorde med denne kjolen. Tror dere det blir kult? 

Annonselenker 


1 HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER
UTSULTET

Hei og god onsdag! Dette er min andre og siste dag med forelesninger denne uken. Tenk at jeg har "helg" etter i dag? Det er utrolig deilig å tenke på! I går rakk jeg aldri innom frisøren i går, så det tar jeg igjen i dag i stedet. Brukte lengre tid på neglefiks enn antatt, og siden jeg kom rett fra skolen var jeg utsultet da vi var ferdig. Jeg sprang som en crazy person bort på Subway og kjøpte meg den største bagetten de hadde etter vi var ferdig! Den kastet jeg i meg på seriøst to minutter, yummi. Kunne ønske jeg hadde subway rett utenfor døren, jeg elsker virkelig den kjeden. I går fikk jeg også pakken min fra Zara, bestilte bare en ny kåpe pluss en cardigan. (U)heldigvis er det alt for varmt i dag til at jeg kan bruke kåpen, så den sparer jeg til senere i høst. Hva skjer med at sola plutselig kom nå da? Jeg klager iallefall ikke! Håper været holder seg over helgen, for på fredag får jeg besøk av Torild fra Molde ♥


Se de fine rosene Kristoffer overrasket meg med, han er verdens snilleste kjæreste! ♥


BLÅMANDAG OG NEW IN

God morgen! Denne mandagen har startet tungt for min del. Med Kiwiposer under øynene, grå hud og fett hår starter jeg uken, velkommen skal du være liksom. Jeg bytter veldig på å være et A og B-menneske, men i dag kan jeg skrive under på at jeg er et B-menneske. Definitivt! Om en times tid skal jeg dra til Beauty Lounge for å friske opp diverse, og jeg kunne ikke bedd om en bedre aktivitet denne mandagsmorgenen. Under ser dere noen nye plagg jeg har fått fra nelly, alle har blitt favoritter!

(annonselenker)
Hvit genser HER. Jeg har S ♥
Turtleneck HER. Dette er den mykeste og beste genseren jeg eier for øyeblikker! Jeg har S ♥ Denne finnes også i grå HER!


Svart peplum HER. Denne brukte jeg også ute på lørdag, en favoritt ♥


Mønstret bukse HER. Jeg har EU34 ♥


PERFEKSJON!

Hoppet opp av sengen klokken ni i dag med en melding fra posten om at endelig pakken min fra nelly hadde kommet! Jeg har lenge ventet på om bootsene jeg bestilte var like fine som forventet, og det er faktisk sjeldent (omtrent aldri) jeg blir mer fornøyd i virkeligheten med noe jeg har bestilt. ÆÆÆ de er så fine!! De kan virkelig brukes til absolutt alt! Jeg vet de har de i svart og, så nå skal jeg kjappe meg for å bestille de også. 


Bootsene finner du HER, og i svart finner du de HER ♥ (annonselenke)


OVERRASKET

Woho, endelig onsdag! Denne uken har gått fort som fy, har den ikke? Jeg har nettopp kommet hjem fra en koselig kino-date med Kristoffer. Vi så Hercules, en film jeg personlig likte utrolig godt! Man kan jo ikke la være å sikle etter svette krigere med muskler? Noe denne filmen var fyllt av, hehe! Syns også Aksel Hennie hadde en kul rolle, jeg ble veldig positivt overrasket. Fant også ut at en annen av hovedrollene også er norsk, hun som spiller i fritt villt. Så KULT. Jeg var også flink i dag og kjøpte med meg pepsi max og druer til filmen i stedet for en kilo smågodt pluss popcorn som jeg alltid gjør. Merker det er tungt å komme i gang med kostholdet etter ferie, men jeg skal klare det.

Men, jeg skulle ikke prate om kinofilm eller kosthold i dette innlegget. Jeg har helt glemt å vist dere min nye klokke fra Marc by Marc Jacobs. Denne klokken har nok blitt min soleklare favoritt i samlingen, rett før gullklokken fra MK som jeg nesten er litt lei av nå. Deilig med forandringer! Klokken finner dere HER ♥ (annonselenke)

Hva syns dere? Jeg elsker den! Passer perfekt både til hverdag og om man skal ut på byen. 


CUTE OUTFIT

Åh, for en deilig dag. Det er virkelig deilig å slappe av når man kun er sliten i stedet for fyllesyk. Dagen har gått til å fyllt opp kjøleskapet og fått leiligheten back on track etter en travel uke med klær flagrende vegg i mellom. Jeg har også nettshoppet litt (sjokk), tenkte å vise dere et knippe av innkjøpene mine. Antrekket under kommer til å bli så kult, er dere ikke enig? 


Genser HER / Veske HER / Sko HER / Bukse HER (annonselenker)

Noe dere likte?


CUTIE

Hei! Før jeg fyker avgårde på kveld nummer to i fadderuken tenkte jeg å vise dere mitt søte nye armbånd. Jeg er så hekta på sånne dilleting for tiden, og syns det er så utrolig fint. Helt enkelt og stilrent. Man kan jo også kombinere det med andre smykker eller kanskje en klokke? Mulighetene er mange her altså, hehe :-)

Mitt er fra River Island på nelly HER, og koster bare 59kr! (Annonselenke).
NEW IN!

Heisann! Har vært en supertravel dag så langt, men vi har endelig fått kjøpt oss ny tv. Var på Lefdal for å hente den, og da fant jeg også en kjøkkenvekt! Har savnet å ha det på kjøkkenet, men har liksom aldri orket å dra for å kjøpe en ny. I dag fant jeg en superfin digital en til bare 99,-(!!) kr. Tror de har salg på den ut august, så løp å kjøp folkens :D Etter det dro vi på polet for å handle inn drikke osv til kvelden, før jeg hentet pakken min fra nelly! Rakk ikke å vise fram alt jeg kjøpte i dette innlegget, så viser resten senere ♥ Som alltid er jeg veldig fornøyd med kjøpene mine!

 

Annonselenker


Denne kjolen er SÅ fin på!! Den finner dere HER. De har de også i peach, blå og grønn. Og alle er på salg!  Jeg har str S.
Verdens fineste og godeste genser! Den finner dere HER. Jeg har størrelse EU36.


Denne college-genseren var mye kulere enn jeg hadde sett for meg. Tenkte bare å bruke den hjemme som chillegenser, men spørs om jeg kan bruke den litt mer enn som så ;) Den finner dere HER! Jeg har str S.


Svart bluse HER. Denne har de også i hvit HER ♥ Jeg har str EU 36.


Åh, denne er mye finere in real. Den finner dere HER, og i blå finner dere den HER ♥ Jeg har str S. 


Enkel og kjempesøt basictopp HER! Denne er også på salg! Jeg har str S.


Basic tee som er litt oversized HER! Jeg har str S.


Disse skoene er SÅ gode i gå i! Gleder meg til å bruke de til både kjoler og jeans. De finner dere HER, og i gul  HER ♥

Ikveld får jeg besøk av en venninne og vi skal drikke litt vin mens guttene drar på fotballkamp. Senere skal vi ut å spise. Deilig start på helgen!


BESTILLINGEN

Hei! Det ble så sent i går at jeg rakk ikke å vise dere hva jeg bestilte meg fra nelly. Jeg var faktisk utrolig flink og lot være å bestille bare partyklær som jeg alltid gjør! Det finnes jo grenser hvor mange festkjoler og høye hæler man trenger. Nå skal jeg jo starte på skole, så fokuserte mest på hverdagsklær osv som jeg kan bruke der :-) Kom ikke helt unna likevel da, måtte bare ha én kjole pluss et par "basic" hæler. Nok babling! Under ser dere uansett pakken jeg venter på å få. 

Annonselenker


Denne kjolen måtte jeg bare ha, selvom jeg har "festkjole-shoppe-stopp". Den finner dere HER. Genseren tror jeg kommer til å bli brukt mye på skolen, er den ikke fin? Den finner dere HER ♥Noen basic / chilleklær måtte jeg såklart ha. Singlet HER, college-genser HER og hvit tee HER ♥


Skjønner dere hva jeg mener med basic - hæler? Jeg har faktisk ingen svarte pumps, så nå var det på tide! De finner du HER. Det supersøte armbåndet finner du HER.Disse deilige overdelene finner du i hvit HER og marineblå HER ♥


Disse blusene kan jeg bruke både til hverdag og fest, syns de var så fine! Hvit HER og svart HER ♥

Hva syns dere om innkjøpene mine? Nå skal jeg hoppe i dusjen før det blir ut å kjøpe nytt batteri til bilen av alle ting, haha! Etter det skal jeg på trening, og det kan dere tro jeg gleder meg til :-D Er nesten en måned siden sist, hjelp!


NEW WHITES

God morgen! I går dro vi på kino for å se Sex Tape. Veldig moro å se hva vi faktisk har reklamert for :D Og som forventet var filmen bra! Bedre enn jeg hadde sett for meg faktisk. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i sånne type komedier, for jeg sitter alltid å irriterer meg. Det oppstår som regel helt meningsløse og håpløse problemer hele tiden, og slike typer er virkelig ikke min smak på film. Syns de blir alt for lette og dumme, om dere skjønner? Men filmen i går var altså meget bra! Irriterte meg bare over én ting, og det var den jævla hunden som aldri ville gi seg. Dere skjønner nok hva jeg mener om dere ser eller har sett filmen! Hihi :-)

Skoene er sponset. Er ikke disse skoene kule? Etter en sommer kun i sandaler er det virkelig digg med et par nye sko i samlingen. Nike Air Force har jeg jo letet etter superlenge men de har alltid vært utsolgt. Heldigvis hadde junkyard de inne i min størrelse, wuhu! Skoene fra Cheap Monday er egentlig veldig lik lave converse, som jeg også har. Men herlighet så lei man blir av converse etterhvert, iallefall siden ALLE har det! Syns de fra cheap monday var en fin og ikke minst billig erstatning. De koster bare 299,-! 


Nike Air Force finner du HER, og Cheap Monday skoene finner du HER :-)


NEW IN!

Adlinks

I dag var jeg å hentet pakken min som jeg bestilte fra nelly for litt siden. Det er alltid så spennende og se om ting faktisk passer, og denne gangen falt faktisk alt i smak! Det er jo alltid en eller to ting jeg må sende tilbake, så dere kan tro det var deilig å se at alt passet :-) Under ser dere mine nye innkjøp:
Har lenge vært på leting etter en lys jeans, og denne satt perfekt - i tillegg til at den var billig! Den finner dere her HER 


Denne toppen kommer til å bli mye brukt, kan jo kombineres med alt. Den finner dere HER.


Blå tee HER


Helt enkel topp som passer til det meste  HER
Denne er utrolig mye finere in real, gleder meg enormt til å bruke den i sommer! Den finner dere HER ♥


HER. Denne har de også i svartnavymønstrete og summer print ♥ Herregud dette er min nye favorittkjole!! Så sommerlig og fin.


HER. Denne har de også i en haug andre farger, linker er inne på nettsiden!


HER. Denne finnes også blomstermønster og blå!


HERDenne finnes også i hvit ♥


Hatten kjøpte jeg HER


Blomsterkransen kjøpte jeg HER ♥


Herlige sandaler som er fantastisk å gå i! De kjøpte jeg HER ♥

 

Dette innlegget skulle jeg egentlig poste for noen dager siden, men da klikket alle linkene! Nå skal de fungere som normalt!


TRE NYE KJOLER

Sooool! Og en dag nærmere ferie :-D I går fikk jeg endelig pakken jeg bestilte fra nevernaked i posten også. De har som mange andre butikker sommersalg, og da måtte jeg såklart klikke meg hjem noen kjoler. Alle kjolene koster forresten bare 199kr! 


Grønn fantastisk fin kjole kjøpte jeg her ♥
 

Svart skinnkjole som satt som et skudd kjøpte jeg her ♥


Og denne tropicalkjolen kjøpte jeg her ♥

Hva syns du om kjolene? Beklager utrolig dårlige bilder! Men siden jeg er alone i Bergen har jeg ingen som kan ta outfits av meg. Haha! Når jeg kommer hjem til Molde har jeg mange fotografer, så da blir det andre boller :-D Hihi.

Jeg har forresten S i alle. 

/Adlinks


FRUKT OG NY CÉLINE-VESKE

God morgen! De siste ukene har egentlig bare vært helt katastrofe på trening og kostholdsfronten. Etter at jeg kom hjem fra Oslo virker det som om jeg ikke har hatt tid, men nå er jeg lei! Startet derfor dagen med en stooor skål med frukt. Friskere start finnes virkelig ikke :-)

Jeg har også helt glemt av å vise dere min nye Céline luggage bag som jeg kjøpte på eBay! Denne er bare brukt to ganger før og den ser ut som ny :-D Det er en stund siden jeg bestilte den nå så jeg husker ikke hva søkeordene mine på eBay var, men tror det var "celine luggage bag", så kom denne opp på andre eller tredje siden. Som alltid sjekket jeg at selgeren har opp til 100% positive tilbakemeldinger og at vesken er 100% ekte. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med kjøpet! Passer jo midt i blinken om jeg for eksempel skal på helgeturer eller lignende. 
MORDEREN PÅ PLENEN

God morgen! Jeg sov litt ekstra i dag fordi jeg ikke klarte å sovne før sent i går. Det er jo sykt lyst ute hele natten, dessuten var det så varmt på soverommet at jeg bare lå å makket. Siden Kristoffer ikke er hjemme turte jeg ikke  ha oppe vinduet heller. Haha! Jeg er veldig rar sånn, men siden leiligheten bare ligger i 2.etasje er jeg livredd for at noen skal komme med for eksempel en stige og klatre inn for å drepe meg og Zara.  Angst!! Vi har en stor hage rett utenfor soveromsvinduet vårt, og jeg tør seriøst ikke å se ut om natten i redsel for at noen skal stå der å stirre på meg..

Nok om meg og mine rare tvangstanker. Se så fine mine nye sandaler fra Michael Kors er! Kan ikke vente med å bruke de, er kjempefornøyd :-)
Siden det er overskyet her i Bergen, og jeg ikke kan ut å sole meg med mine nye sandaler så nettshopper jeg litt i stedet. River Island er absolutt mitt favorittmerke når det kommer til "billigklær". De har en prislapp som om det skulle vært HM eller Bikbok, men plaggene er så unike og har en så bra kvalitet at jeg føler de koster flere tusen kroner. Sommerkolleksjonen deres er faktisk til å dø av, og jeg er i ekstase! Under finner dere et lite utvalg:


HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER

Mye fint eller??

Adlinks


LOOK AT THIS CUTIE

Jeg trodde aldri jeg skulle bli så glad i en klokke, men der tok jeg feil! Er ikke denne lille søtnosen fra Daniel Wellington fin? Den er helt perfekt å kombinere med andre ting på håndleddet, og jeg kommer til å bruke denne ihjel i sommer! Blir sikkert enda finere på når jeg er litt brunere i huden også! Den er kjøpt hos DW HER ♥


Nå har jeg sendt Kristoffer avgårde på butikken mens jeg ligger å ser på gossip girl. I kveld skal vi ha noe så luksus som pølse i brød til middag. Ikke vet jeg hvor den plutselig cravingen for pølse kom fra, men når jeg først får cravings så MÅ jeg bare spise det jeg har lyst på. Og hallo alle sammen, det er jo derfor vi har søndager. For å være stygg og spise alt vi egentlig vil uten å late som om vi liker salat og trenger heller ikke å få dårlig samvittighet for det. 


SOMMERNYTT

Hei hei! Jeg er ferdig med dagens trening og tenkte nå å vise dere tre supersøte topper pluss et par solbriller jeg fant billig på nelly. Nå er jeg på vei ut dørene for å møte Daniel til lunsj, og det blir veldig koselig å catche up litt! Nelly har også opp til 70% avslag på en mengde kule sommerklær nå, og salget finner dere HER.


Grå topp 79kr HER, solbriller 149kr HER.


Babyblå topp 149kr HER.


Spottet topp 179 HER.

Hva syns du om toppene, og hvilken er din favoritt? ♥

 

//Adlinks


NEW IN!

For en fin morgen! Jeg var oppe klokken syv, og etter det har timene bare løpt forbi. Jeg startet dagen med å hente lille Zara som har vært hos en venninne som heter Gunnhild mens jeg har vært i Molde. Det var så utrolig godt å se henne igjen, åh ♥ Vi dro på butikken for å handle inn til kjøleskapet, og hentet en pakke på posten. Jeg var utrolig spent på pakken, og jeg hadde gledd meg sykt til å se om alt jeg bestilte passet. Og det gjorde det! Ikke verst, eller hva? :D Pakken er fra junkyard.no, og her har dere mine nye skatter:


Hvite bukser HER (på halv pris!). Jeg har lett etter hvite jeans utrolig lenge nå, men jeg sliter alltid med å finne bukser som passer fordi de alltid blir for lange i beina. Da jeg så at disse gikk til ankelen på modellen på nettsiden deres tenkte jeg at det måtte være en super lengde til meg, og det var de! Kommer til å vise buksene i et antrekk senere, så dere får se hvordan de er på :-)


Nikesko HER (de er på salg!). Hvor freshe er ikke de? Skal teste de på trening etterpå!


Nike joggebukse HER. Jeg har jo sagt at jeg skal kjøpe meg ny joggis, og denne passet perfekt fordi den er så tight, på en god måte. Jeg hater svære joggebukser der jeg ser ut som en potetsekk. Jeg vil gjerne ha både og! Både en joggebukse og fin passform. Da passet denne meg fint :-)


Rayban Clubmaster HER. Jeg har jo hatt disse brillene tidligere og de var mine absolutt favoritter - men plutselig en dag var de borte? Jeg ANER ikke hvor de har blitt av! Nå har jeg endelig nye til sommeren, jippi :-D

Produktene mine har jeg fått sponset av junkyard, som jeg kommer til å jobbe med fremover. Det kan man like, for de har jo innmarri mye kult! På neste bestilling står nok garantert et par Nike Air Max :) Nå får dere også -20% på alle produkter, dere trenger bare skrive inn julianyland i kassen! Rabatten varer ut 19.mai, altså ut mandag. 


STRAPPY SINGLET

Woho, da var det sunday funday! Eller ikke? Jeg for min del var ute sammen med mr.rødvin i går, men merkelig nok ble det en veldig rolig kveld. Satt bare på en vinbar i Molde som het Syd i en liten time før jeg dro hjem. Stort klapp på skulderen til meg! Har likevel vondt i hodet i dag, det er tydeligvis ikke lov til å ha det moro uten å lide for det dagen derpå. Driiittt... Hadde på meg min nye topp fra HM i går, den er så fin! Kjøpte den i dus rosa også. Koster bare 99,-! Bare dumt den er utsolgt omtrent overalt.. Håper de har den i flere farger i Bergen!Heldigvis har de mange strappy topper på nelly, åååh ME LIKE! :-D 


1. HER // 2. HER // 3. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER

Hvilke likte dere best?


SOME NEWS

 


Jakke fra Zara // Jakke fra Samsøe Samsøe
Kjole fra Zara, denne er SÅ hverdagslig og fin på! Liker kragen veldig godt, gjør at den ikke blir så pyntet. 
Veske fra Michael Kors.

Hva syns dere om innkjøpene? :-)


ACNE PISTOLS / iPHONE 5c

Hei hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skomakeren, der jeg hentet Acne Pistols skoene mine. Disse kjøpte jeg for tre år siden eller noe, og siden jeg har brukt de endel så hadde de blitt utrooolig slitt under. Jeg var livredd for at de hadde blitt ødelagt, siden jeg syns skoene og læret blir finere når de ikke er helt nye. Heldigvis kunne skomakeren rett over veien redde de, og jeg er så glad! Husker ikke helt navnet på de, men de holder til i Arbos Gate 2 på Majorstuen. Rett ved Hendrix Hair. Heldig jeg er som har de som naboer :D

Jeg klarte også å ødelegge iPhonen min på onsdag, da den skled ned fra en hylle på badet og rett i gulvet. Da ble den heeelt svart, og jeg måtte i all hast bestille meg en ny. Sykt kjipt å ikke ha telefon. Heldigvis fikk jeg min nye iPhone 5c bare to dager etter at jeg bestilte den, jippi! Valgte den i rosa, og den er så fin <3 Noe av det beste jeg vet er å ha ny telefon, det er like spennende hver gang uansett om den omtrent er prikk lik min forrige iPhone 5, haha!
NEW IN

 

Fikk tatt med meg blandt annet disse godbitene hjem fra Westfield kjøpesenter, der vi var å shoppet på tirsdag. Veldig fornøyd med begge deler! De har både egen Michael Kors og Mulberry-butikk der, pluss mange andre kjente merker selvfølgelig! Anbefaler de som har tenkt seg til London å dra dit, i stedet for å sope rundt i Oxford Street :)

Hva syns dere?


SHOPPIIIIING <3

 

God morgen alle sammen! Tenkte å vise dere innkjøpene mine fra i går! Vi rakk bare innom Topshop og Primark før det ble litt sent, men vi hadde mer enn nok  å bære etter de to butikkene! I går kjøpte jeg egentlig bare koseklær, nattklær osv som jeg har på meg hjemme. Primark spesielt har SÅ mye fint akkurat når det kommer til daffeklær, også er det superbillig. Sånn som den onepiecen jeg hadde på meg i går kjøpte jeg i fire forskjellige varianter, sykt digg å ha på seg :-D

I dag fortsetter shoppingferden, og jeg tror vi drar på Westfield kjøpesenter. Jeg er på utkikk etter et par skikkelige høstboost, så håper jeg finner noe i dag. Fler enn meg som syns jeg ser ut som en tiåring på dette bildet?
MOLDE <3

Da var jeg vel plantet i sengen min hjemme i Molde, og jeg kunne ikke hatt det bedre! Jeg ble hentet av en venninne på flyplassen, og vi dro hjem til henne for å slappe av og lage oss en deilig middag. Kom ikke hjem til mamma før i ti tiden, og siden da har jeg egentlig bare spist og kost meg på sofaen. Slik som jeg alltid gjør når jeg er hjemme..

Har også nettshoppet litt på boozt, siden de har salg nå! Alle varene under fikk jeg for litt over 1500 kroner bare, og jeg har jo bestilt så mye fint? Siden jeg var så fornøyd sist gang jeg bestilte derfra, så føler jeg meg sikker på at jeg blir like fornøyd nå. Det beste av alt er jo at pakken kommer på døren bare to dager etter bestilling :) 


1. Wardrobe - nå på 70%(!!) avslag HER. Tenk så utrolig fin til vinteren med en hvit strikkagenser under. Ah! Fargen er dusere i virkeligheten.
2. Beanie til bare 79 kroner HER, så hot nå til høsten! 
3. Servietter fra DAY HER.


4. Armygrønn jakke som er et must nå i høst til bare 280 kroner HER. Jeg vil ha den stor, og bestilte den i str 40.
5. Slike converse har jeg letet forever etter, endelig fant jeg de! HER
6. Deilig og småsexy nattshorts HER.

Dette fikk jeg klikket meg hjem i dag. Noe dere likte?


Shoppingkveld

Hei, dere!

Siden Julia har et aldri så lite besøk å ta seg av, har jeg (June) fått i oppdrag å blogge for henne. Tenkte å fortelle dere om kvelden i går. Vi var på en eksklusiv shoppingkveld med H&M og STYLEmag i Bogstadveien. Her ble det mingling, shopping og hyggelig selskap. Utrolig mange som hadde tatt turen, så fikk ikke sett for mye av høstkolleksjonen til H&M, men det jeg kunne se av den var at høsten byr på deilige stoffer, fine farger og klassiske detaljer. Var også lanseringen av STYLEmag sitt nyeste nummer, så dette må dere få sjekket i butikkhyllene i dag.


Fine gjengen vår ♥ Julia, meg og Ann-Helen.

Nå som jeg har muligheten har jeg lyst til å avsløre at Julia har funnet seg en skikkelig kjekk gutt! Forstår godt at hun vil bruke mest mulig tid sammen med han, nå som han er på besøk. Gjett om de får en fin helg sammen da, kniiis.

Ønsker dere en fin helg ♥


WILDFOX <3 <3

God fredagskveld alle sammen! Nå ligger jeg mett som pokker i sofaen etter å ha spist alt for mye taco. En typisk fredagskveld med andre ord! Skal straks på godteslottet å kjøpe litt nammis til kvelden, bare for å bli enda mettere. Åh. Siden the Voice ikke starter før senere på tv2 i dag, satt jeg selvølgelig å tittet litt på nett. Jeg elsker virkelig Wildfox, og syns de har så utroooolig mye fint! Har lyst på absolutt alt. Genserne passer pefekt til både jeans og joggebukse, og jeg syns slike type plagg er så kult mot høsten.

 


Perfekt dagen derpå! HER // Fin under en skinnjakke kan jeg se for meg. HER.


HER og HER


HER og HER (MÅ HA DENNE!!!)

//Adlinks


WILD WOOL

Etter formiddagsmøtet mitt i dag dro jeg videre på pressevisning for illd Wool sin nye høstkolleksjon. Alle produktene er 100% kashmir, og med andre ord svært behagelige og av utrolig høy kvalitet. Utrolig mye fint, herlighet! Absolutt noe jeg skal invistere i mot høsten, både når det kommer til gensre, skjeft og luer. 


Plutselig kom det et kjent fjes hoppende frem, og det var Kjetil! Alltid like morsomt å se han igjen <3 Vi skal jo sees igjen allerede på lørdag, og det gleder jeg meg masse til!

Fikk ikke tatt noen ordentlige bilder av plaggene hver for seg, men anbefaler alle å gå inn på hjemmesiden deres HER om dere vil se hele kolleksjonen. Etter eventet dro jeg opp til Olivia for å møte Glenn til middag, og der ble vi sittende å skravle. Innlegg med bilder og antrekk kommer senere. Nå ligger jeg og Glenn i hvert vårt hjørne av sofaen, og skal straks dra å ta sol.


June, Kjetil og meg. Fine folk altså!NEW JACKET

Er det bare i Oslo det er bitkaldt på kveldene nå eller? Det er så sykt stor kontrast på dag og natt at det nesten er skremmende! Nå er høsten her for fullt dere, og jeg må egentlig si at jeg liker det litt. Nå kan man finne fram de freshe høstjakkene og pakke seg inn i store skjeft. ME LIKE!

I den annledning har jeg kjøpt meg en ny høstjakke. Har flere jakker i slikt mønster fra før, men de går liksom ikke over rumpa slik som denne gjør. Jeg har hørt at man får et ekstra fettlag på de kroppsdelene som er utsatt for kulden på vinteren, og det vil jeg jo ikke. Hørtes helt sykt dum ut nå, det er jeg klar over. For jeg er faktisk ikke sikker på om det er sant eller ikke. Noen som vet? 

Den har jeg kjøpt HER til bare 499,-. Syns det absolutt ikke er ille for en så fin og deilig høstjakke! Hva syns dere? :D Den er fra boozt, og det tok bare to dager fra jeg bestilte den til den var på døren. Det må jeg si er nydelig service! Jeg har den i str S :)

 


NEW SHOES

Heisann! I dag er det overskyet her nede, så vi har ikke gjort stort annet enn å slappe av og spist lunsj på hotellet. Perfekt annledning til å vise dere de nye skoene mine, som jeg kjøpte rett før jeg dro til Gran Canaria! De er utrolig gode å gå i. Har brukt de hver dag vi har vært ute på byen her nede, og får ikke vondt i bena i det hele tatt. Var litt skeptisk før jeg kjøpte de, siden de er veldig høye. Men det er på en måte en myk pute i sålen, så de er som en drøm å danse rundt i!

 

FIne, ikke sant? :-D De har jeg kjøpt på nelly.com HER. De finnes også i svart HER og beige HER <3

De er forresten på 50% nå, så de koster bare 200 kroner!


hits