DØDEN NÆR PÅ DANSKEBÅTEN

 • 25.01.2015, 11:22 // Reise

Hei! Fraværet mitt de siste dagene var egentlig ikke planlagt, men av og til er det vanskeligere å smelle opp macen, laste opp bilder og blogge enn man skulle trodd. Egentlig burde ikke dette være et problem i det hele tatt, men latskapen tok overhånd etter to dager på studentcruise. Nå er jeg iallefall tilbake, sterkere enn ever! (Er det ikke alltid det man sier etter en pause?)

Jo, nå skal dere høre her. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle dele opp danskebåt-eventyret i flere innlegg, men så tenkte jeg at det sikkert ikke er så jævlig interessant for dere å lese om, derfor prøver jeg å lage et så godt sammendrag som mulig. Overskriften sier egentlig det meste om fredagen, men det kommer jeg tilbake til senere. Torsdag, derimot: vi sjekket inn i lugaren og var egentlig overlykkelige over at vi fikk en med vindu. Størrelsen på rommet var like stort som bare gangen i leiligheten min omtrent, men vi fikk det uansett til å funke. Med fire jenter, fire sminkebagger, kofferter og alt som hører til var det vanskelig å holde det ryddig, så etter noen timer så det mildt sagt helt forferdelig ut. Heldigvis skulle vi ikke sitte i lugaren å glo i veggen, så vi brydde oss ikke noe særlig. Det var duket for middag (med så mye vin man kunne drikke! wow tenkte vi, dette kan bli farlig. Heldigvis smakte vinen sure epler, så det holdt med ett glass.. Haha!). Senere var det quiz og åpenbart fest. Jeg ble faktisk positivt overrasket over hvor gøy denne kvelden var. Hadde sett for meg noe helt annet, men jeg koste meg ihjel og lo seriøst helt til vi la oss i halv seks tiden. 

Fredag kveld/natt skulle bli like bra, hadde vi håpet på iallefall. Det var ingen hemmelighet at det var tungt å starte å drikke etter en litt for gøy torsdag, men så lenge man kom seg over kneika skulle resten gå fint. Drinkene ble konsumert, og båten gynget stadig mer. Det var meldt storm den natten, og en kombinasjon av bølger og fyllesyke er kanskje ikke den beste. Vi gikk ned på dansegulvet, bare for å bli kastet over ende. Det måtte ha sett utrolig komisk ut, alle datt rundt som fluer fordi bølgene var så store. Men med bølger kommer også sjøsyke, og den traff alle fire jentene (og resten av båten) midt i fleisen. Det var en kamp over toalettskålen og jeg har aldri vært så kvalm i hele mitt liv. Det var en periode der jeg lå i fosterstilling på badegulvet fordi jeg var så sjøsyk, og jeg begynte å grine fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle bli kvitt den. Rundt meg hørte jeg bare toaletter spyle ned i kor rundt om i etasjen, så det var nok ikke bare vi som måtte avslutte kvelden tidlig og dra på nach på badet. Etter et par timer meg kvalme roet det seg heldigvis, og jeg fikk sovnet. Neste gang jeg skal på en båt skal jeg definitivt sluke et brett med reisesyketabletter i forkant!! 
Haha, se for en rotete lugar. Toppen av kransekaka var jo alle taxfree-postene som lå strødd rundt omkring. 


Sånn endte forresten fredagskvelden min. I joggedress, liggende oppå Karen. Stakkars jente...

Selv om fredagen endte i katastrofe, var turen i seg selv veldig gøy!


EN FANTASTISK KVELD

 • 12.01.2015, 12:14 // Reise

Etter en helg som dette er det kanskje ikke rart man ligger syk på sofaen denne mandags-morgenen. Haha, jeg må le av hele situasjonen i går. Først våknet jeg rett før "toget" skulle gå, med en hangover fra helvete og en hals like tørr som sahara. Jeg glemte igjen all sminken min på hotellet, og det kom jeg ikke på før etter jeg fikk den grusome beskjeden om at vi måtte ta buss kontra tog. Til Bergen tok det SYV timer, og de første fem satt jeg der uten vann, mat eller paracet. Jeg satt å grein som en liten dritunge og var helt fra meg. Jeg ringte Kristoffer flere ganger og ble sint for alt fra at han ikke hadde kjøpt biff til middag og at han ikke plukket opp trusen sin fra gulvet en gang i november. Hello emotional wreck?! Nå har jeg kommet til meg selv og ler bare av hele greia.

På lørdag hadde vi en forferdelig fantastisk (!!) kveld på Vestlia Resort. Herregud som jeg koste meg fra ende til annen. Dere har nok sett bilder og lest mye om opplegget på andre blogger, men her kommer et lite bildedryss fra meg ♥


HEI FRA GEILO

 • 10.01.2015, 09:11 // Reise

God morgen fra Geilo! Vi var så heldig i går og fikk sjekket inn på en superfin suite med to soverom, kjøkken, egen stue og bad. Jeg, June og Glenn kommer til å kose oss masse! Selv om jeg er veldig sint på de akkurat nå, for de er så forbanna trege og ingen av de har fikset seg til frokost. Jeg holder på å sulte ihjel! Vi skulle egentlig vært der nede klokken ni, men her sitter alle som noen slakt og vet ikke inn eller ut. Haha! Får finne meg noen bedre frokostvenner til i morgen..

Jeg fikk forresten kjempefine negler av Jeanette Helen fra TL-salongene på Tone Lise Akademiet før jeg dro, passet meg helt perfekt! Jeg har jo ikke vært i Bergen på leeeenge, så neglene jeg la på Beauty Lounge før jeg dro var ganske så slitte etter en lang jul med mye fest. Tusen takk for at dere tok dere tid til meg, det setter jeg pris på ♥

Før vi dro i går hadde jeg og Glenn sushifest, noe som failet kraftig da jeg ikke likte sushien min og bare spiste en vårrull i stedet.. Bortkastede penger igrunn!
Her på Geilo er programmet tettpakket, men følg meg på instagram @julianyland om dere vil ha hyppigere oppdateringer! Nå er jeg så frekk at jeg låner et bilde fra Lene fra i natt, der vi alle var fin i formen og koste oss masse. For en fin gjeng å reise på tur med altså!!

OSLO NEXT

 • 07.01.2015, 15:33 // Reise

Hola! Da var årets Molde-juleferie over, og jeg setter snuten, kofferten, en tonn for mye klær og vippeextensione mine mot Oslo. Her skal jeg være til fredag før vi drar til Geilo, og som vi skal kose oss! June kommer å møter meg på Oslo S senere, og vi skal bare catche opp mens vi venter på at Glenn kommer med flyet et par timer etter meg. Da er endelig trekløveren samlet igjen ♥ Dagens reiseantrekk som virkelig ikke er så spennende. Må reise i Woolrichen siden den tar størst plass i kofferten. Denne gangen har jeg også bare brukt 3% av klærene jeg pakket med. Bedre lykke neste gang frøken Nyland!


NÅR MAN SKAL PÅ SLALOM

 • 05.01.2015, 11:15 // Reise

Det er ikke bare bare å komme seg ut av døren når man er på Oppdal og det har snødd hele natten tidligere. Her må alle settes til arbeid, ved mindre man er blogger og heller vil dokumentere fremdriften. 

Aller først må man måke frem bilene, og det er jo en treningsøkt i seg selv. Det så iallefall slik ut for meg som sto på sidelinjen!

 

Snaaart ferdig....

 

Woho ferdig!

Det ser kanskje ut som en veldig enkel jobb, men disse bildene beskriver virkelig ikke hvor lang tid (de andre) brukte. Jeg hadde den letteste jobben som bare løp rundt og tok bilder, men jeg glemte nesten av det aller viktigste.. Å ta bilder av meg selv! Heldigvis kom jeg på det før det var for sent, så her har dere meg før en tur på ski. Dere vil ikke se hvordan jeg så ut etter en tur i bakken.
Details of my supercool ski outfit!!

Så har jeg noen tips til de som ikke er særlig proff på ski:
- Ikke kjør i en Woolrich-jakke.
- Ikke kjøp for små skibriller slik at nesen din blir most.
- Bruk dress, da får du ikke snø i ryggen om du tryner. Noe du kommer til å gjøre.  

Da var mitt Oppdaleventur over for denne gang, jeg har kost meg masse! Gleder meg likevel til en normal hverdag igjen, og ikke minst å blogge andre ting enn at vi står på ski. Jeg har enda én uke ferie før skolestart, og den skal tilbringes i Oslo og på Geilo sammen med en kul gjeng fra United Bloggers. Kick oooofff!


WHERE IS THE SNOW?

 • 31.12.2014, 14:41 // Reise

Hei fra Oppdal! Jeg hadde forventet snø opp til taket og en kulde som lagde rim i barten, men her er det kjempemildt og snøen er nesten borte. Det gjør meg absolutt ingenting, for vi koser oss sånn uansett! I går lagde vi som sagt dampede blåskjell til middag, for det ble pokerspilling til laaaangt på natt. La oss vel ikke før i fem tiden, så det sier litt.. Jeg tapte som det suste i pokeren forresten, og gikk ut først av alle!! Regner med vi skal spille det igjen, så da skal jeg ha et skikkelig comeback.. Haha! 

Nå blir det bare sofakos på hytten før det blir fiksings til kvelden. Kalkun og vin står på menyen, og jeg gleder meg til å feire! Håper alle sammen koser seg, og får en fin avslutning på 2014 ♥


OPPDAL

 • 30.12.2014, 17:55 // Reise

I går bestemte vi oss for å reise til Oppdal i dag, siden vi ikke hadde noen spesielle planer i Molde på nyttårsaften - så hvorfor ikke? Familien til Kristoffer har hytte her, så vi blir en fin gjeng de neste dagene ♥ Hørte forresten rykter om at vi skal stå på slalom mens vi er her, og det gruer jeg meg veldig til. Jeg er så utrolig dårlig, og syns det er megaskummelt å kjøre fort nedover bakkene. Dessuten streiker hele kroppen min sekundet jeg syns farten blir for stor, slik at jeg bare ramler og slår meg slikkelig. Resten av gjengen her er jo proff, så spørs om jeg bare på campe i baren eller kjøre barnebakken alene.. Haha! Jeg er som Bridget Jones i slalombakken, om noen har sett den filmen. 

Ikveld skal vi lage dampede blåskjell, drikke vin og kose oss forran peisen i deilige joggeklær. Mat, vin og man slipper å pynte seg, finnes det noe bedre egentlig? Kanskje hyttelivet virkelig er noe for meg! Først skal jeg skrape opp flaksloddene jeg fikk til jul som jeg helt har glemt av. Kanskje jeg blir millionær?? Not, nå har jeg jo jinxet mine sjanser siden jeg skriver om det. Men men..
HOME

 • 22.12.2014, 10:14 // Reise

God morgen fra julebyen Molde! Grunnen til at jeg skriver det er fordi det snødde da flyet landet i går, og jeg tenkte "yes, endelig en jul med SNØ". Gleden varte så lenge at jeg rakk å dra innom butikken på vei fra flyplassen, og da jeg var ferdig å handle hadde det startet å regne. Wow, her klarer ikke været å bestemme seg. Men samme det, jeg er hjemme og det er det viktigste. Snø eller ei! Jeg er full i julestemning og ser frem til å bruke noen uker sammen med familie og venner ♥ Nå skal jeg ut å handle noen julegaver med mamma, siden jeg mangler sånn cirka... alle gavene mine. 

Pappa skulle ta noen bilder av meg i sta, men det var jo bare sånn halveis katastrofe. Han tok to bilder og nektet å ta fler, selvom jeg så helt grusom ut på de to han faktisk tok. Han var for opptatt med å lese avisen og drikke kaffe. Dårlig bloggpappa eller?? Så, da blir det selfies i stedet. 


GOODBYE STAVANGER

 • 21.12.2014, 10:48 // Reise

Da er kofferten pakket, reiseantrekket klart og hotellfrokosten i magen. Nå er jeg klar for å reise hjem til fantastiske Molde for del to av juleferien! Har virkelig ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å komme hjem, og ikke minst til å se Zara som er der allerede. Min lille skatt, tenk at man kan bli så glad i et dyr. Hun er som et barn for meg, og jeg får helt vondt i kroppen bare av å skrive navnet hennes. Oh yes, im a crazy dog lady..

Har hatt en nydelig langhelg her i Stavanger, og vi har boltret oss på en fantastisk suite på Clarion Hotel Energy. Koser meg alltid sånn med Birte, og helgen var intet unntak. I går tok vi det relativt rolig. Vi dro ut for å spise før vi endte kvelden med noen drinker i hotellbaren. Tanken på å reise fyllesyk hjem i dag var helt jævlig, så noen fest ble det ikke på meg. Jeg må jo først innom Oslo, for så å ta fly til Molde siden det ikke går noe direkte. Ikveld er jeg invitert på pinnekjøttmiddag, så jeg har noe spesielt å glede meg til iallefall! Jeg pakker med meg macen i vesken, så kanskje jeg rekker å oppdatere fra Gardermoen. Vi bloggezzz ♥
STÅ OPP

 • 20.12.2014, 10:08 // Reise

Hola! Jeg våknet nettopp med en lettere hodepine, men ellers er formen på topp. I går hadde vi en superfin feiring for Birte, som startet med noen jenter på hotellet før det ble middag på Hall Toll. Det ble ingen sen kveld på oss, noe jeg takker for i dag! Nå sitter jeg på et mørkt hotellrom mens Birte sover og slumrer alarmene sine. Jeg vurderer å rope at hun må stå opp, og dere kan jo tippe hvorfor jeg er så "tidlig" oppe dagen derpå? Hotellfrokost, såklart! Hva er vel bedre når man våkner hangover, craver mat og har en gigantisk buffet i første etasje? Noen snapshots fra i går! Kamera ble som vanlig ubrukt senere på kvelden, noe som er typisk meg når jeg har det gøy. Det er jeg egentlig glad for, for jeg syns denne generasjonen har fått en forferdelig uvane der vi sitter alt for mye på telefonen og skal snappe alt som skjer i stedet for å faktisk bare leve i nuet. 


SLANKINGEN KAN MAN TA ETTER JUL

 • 19.12.2014, 11:48 // Reise

Hotellfrokost i mitt ♥. I dag sto vi opp klokken åtte for å ha god tid, noe som var overraskende lett med tanke på at vi så på American Horror Storys til laaangt på natt! Det var vel så lett fordi jeg visste at jeg skulle på en fantastik buffet. Ikke at jeg teller kalorier så nøye, men jeg er ganske sikker på at jeg har nådd dagsmålet mitt bare av å spise frokost. Ops? Men nå er det jul kjære lesere, så jeg driter i det. Slanke seg kan man gjøre over nyttår! 
En fornøyd frøken løpende til frokost.


That ass..

Nå har vi endel forberedelser før kvelden. Klokken seks ramler det inn rundt ti jenter på suiten vår, så da blir det fest! Gleder meg enormt til å feire dagen til Birte ♥


HALLO FRA HOTELLSENGEN

 • 18.12.2014, 21:05 // Reise

Hei fra Clarion Hotel Energy! Flyturen til Stavanger var så kort at jeg såvidt rakk å høre på én sang på spotify før vi skulle lande igjen. Det tok sånn 20 minutter, og det er definitivt den korteste flyturen jeg har vært med på. Til de som lurer, så er jeg i Stavanger fordi at Birte har bursdag i dag ♥♥♥♥ Den skal feires i morgen på den fantastiske suiten vi bor på, og som jeg gleder meg! Vi har booket bord på hall tolv (et utested i Stavanger) til klokken halv ti, da vi skal spise middag for så å fortsette festen hele natten. Jeg er så heldig og skal bo her helt til søndag, og det syns jeg er en nydelig start på ferien. Dessverre var ikke Birte i form da jeg kom fra flyplassen, så vi har bare slappet av i sengen med noen episoder American Horror Story og burger fra hotellresturanten. I morgen blir det så travelt uansett, så egentlig like så greit å ha en rolig ettermiddag. 

Nå skal vi hoppe i dusjen begge to (ikke sammen altså), før vi skal nappe bryn, ta ansiktsmaske og fikse sånne småting som vi jenter gjør på jentekvelder. Rommet er veldig rart konstruert så ble vanskelig å ta noen fine bilder, og det er mye større in real! (Det er ikke noe jeg sier for å virke kul, hahah.)
STAVANGER NEXT

 • 18.12.2014, 10:42 // Reise

Ehm, okei. Nå kommer det innlegget som alltid kommer før en reise. Der jeg klager over hvor dårlig jeg er til å pakke, og at jeg må lære til neste gang. Jeg slenger sikkert med en halvmorsom kommentar der jeg beskriver hvordan jeg må sitte på kofferten for å få den igjen også. He-he. Neida, jeg skal prøve å la være. Akkurat nå er kofferten tom og klesskapet fullt. Om cirka ti minutter er det vel motsatt. Tre uker borte, og fire forskjellige byer. Hvordan skal jeg pakke til alt dette? Jeg har ikke kommet på noen masterplan iallefall, så jeg ender nok opp med alt for mye bagasje der jeg kun bruker en tiendedel av det jeg pakker med meg. Om et par timer setter jeg kursen mot flyplassen, Stavanger neste stopp! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg ♥Tenkte det var litt kult å ta bilder der jeg satt i kofferten, men jeg ser jo nå hvor krise det ser ut. Og alt rotet bak meg! Haha så utrolig fail. 


RIGA GUIDE

 • 16.10.2014, 15:57 // Reise

For en gangs skyld husker jeg faktisk hvor vi spiste de forskjellige kveldene, og har mulighet til å skrive en liten shopping, resturant, opplevelses-guide til dere. Håper den er til hjelp om noen andre skal til Riga!

RESTURANTER:

STEIKU HAOUSS

Denne resturanten spiste vi på to kvelder, først på den som lå i Terbatas Iela 41, og den andre gangen på den i Meistaru Iela 25. Førstnevnte hadde helt fantastisk mat, og som dere kanskje skjønner er det biff de spesialiserer seg på. Maten var helt fantastisk og begge var utrolig fornøyd med både mat og vin. Andre gangen spiste vi på den i Meistaru Iela, og der ble vi begge utrolig skuffet. Man skulle tro de var like gode siden de er i samme kjede, men tydeligvis ikke. Anbefaler uansett sterkt den i Terbatas Iela!

 

RIVIERA RESTURANT
- Antonijas ielā 13

Jeg fikk tips av denne resturanten av Karolinefa på instagram, og den andre kvelden testet vi ut maten der. Dette var nok det beste måltidet vi fikk på hele turen. Lokalene syns jeg kanskje var litt mer "ut å spise lunsj" aktig, men når maten kom glemte jeg helt av at det ikke var verdens koseligste resturant. WOW sier jeg bare! Prisene var også veldig gode, iallefall med tanke på hvor ufattelig god mat det var. Vi betalte vel bare 80 euro. Og det var for to hovedretter, en flaske prosecco + to glass rødvin og dessert til begge. Ikke verst!
Kjolen for kvelden finner dere HER (annonselenke)

BIBLIOTEKA NO 1
Terbatas street 2

Vi spiste på biblioteka etter tips fra en bloggleser som heter Mari, og for en fint sted! Her så man at de som satt rundt oss hadde mye penger, og menyen var også dyrere enn andre steder vi hadde vært. Jeg følte meg skikkelig eksklusiv hele kvelden, og resturanten var utrolig kul. Maten var også god, så det var virkelig verdt pengene. Vi betalte vel 180 euro for middagen til begge tror jeg, og det inkluderte én forrett, to hovedretter, en flaske prosecco + en flaske rødvin (fin i formen når vi dro derfra). Om man skal hit anbefaler jeg å pynte seg litt, men det er jo bare gøy! Jeg hadde på meg en paljettkjole fra Miss Selfridges.Tok dessverre ingen bilder inne i resturanten, siden jeg følte det ble så upassende å dra opp den svære speilrefleksen. 

KABUKI
Mange steder i Riga

AH, er du en sushielsker som meg kommer du til å elske denne resturanten! Billig sushi, gode drinker og koselig stemning. Vi spiste vel og merke kun lunsj der, da jeg syns det var litt for "fort gjort" å spise middag der når maten kommer så fort osv. Jeg liker å kose meg i maange timer med mat og vin, og kabuki er ikke helt stedet for det.

 

DRINKER:

SKYLINE BAR
På toppen av Radisson Blu Hotel Latvia.

Siden vi bodde på hotellet med den sykeste baren, var vi ikke særlig flink til å utforske andre utesteder. Vi var jo heller ikke på noen festtur, så det er ikke akkurat hæla i taket på Skyline. Det passer seg perfekt til drinker før/etter middag, eller å eventuelt sitte der på vors. Det er en av de dyreste stedene for drinker i byen tror jeg, men prisene er likevel mye billigere enn i Norge! Jeg ble helt forelsket i strawberry daquirien der, så den drakk jeg bøttevis av :D Haha! Du har også utsikt over hele Riga omtrent, så stemningen på skyline er fantastisk!
 SHOPPING:

Nå er jo ikke Riga kjent for den beste shoppingen, men de har noen OK sentere likevel. Men ikke ha for høye forhåpninger!

SPICE:


Dette er et stort kjøpesenter med de fleste kjedebutikkene som vi har hjemme. Zara, HM, Lindex, New Yorker, Timberland osv. Du kan lett slå av noen timer der om du er i shoppingmodus. Mitt favorittsenter i Riga iallefall!
PODIUM:


Her får du kjøpt eksklusive merkevarer, og de har et godt utvalg av vesker og klær. Det er veldig dyrt her, så anbefales å ha et romslig shoppingbudsjett om du velger å dra hit!

GALERIJA:


Midt i sentrum omtrent. Her har du også endel kjedebutikker i likhet med Spice, pluss en veldig bra Mangobutikk! Vi var såvidt innom siste dagen, da vi ikke var så veldig interessert i shopping noen av oss.

Foruten det jeg har nevnt over, anbefaler jeg Spaet på toppen av Galerija. Veldig billig og bra! Jeg fikk bl.annet en ryggmassasje der, og det kostet meg bare 23 euro.  

TĒRBATAS IELA 41/43


AIRPORT

 • 14.10.2014, 09:12 // Reise

Hola! Nå sitter jeg på Molde lufthavn med litt dødtid før Bergensflyet går. Jeg sitter å leter etter ny musikk på topplistene på Spotify, og hele greia gjør meg skikkelig deprimert. Det er jo bare rolige sanger som passer perfekt til noen som nettopp har blitt dumpet liksom.. Vel, jeg har ikke blitt dumpet så jeg spør om dere har noen livlige musikktips? Plis!!


SPICE OG KABUKI

 • 08.10.2014, 09:51 // Reise

Hola chicas! I går startet vi dagen med å dra opp i øverste etasje på hotellet, der det skulle være et "sky point" med utsikt over hele sentrum. Dessverre var dørene stengt på toppen, så da var det bare å ta heisen ned igjen. Det er en stor glassheis, og jeg syns det er så utrolig skummelt!! Da ser man liksom hvor høyt man faktisk er over bakken, i forhold til heiser uten utsikt. Æææ! Uansett, etter vår lille bomtur dro vi videre for å shoppe litt. Startet turen på luksusmagasinet Poduim som hadde så ufattelig mye fint! Senere dro vi på Spice som er et senter med de beste butikkene i Riga (etter min mening), med bl.annet Zara osv. Jeg var superflink og kjøpte kun med meg en genser hjem, og det tror jeg lommeboken min er glad for :-D Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å ikke shoppe mye mens vi var her, så langt har jeg vært flink! Vi lunsjet på Kabuki, som er en sushiresturant man finner flere steder i byen. De har helt himmelsk sushi, og jeg spiste meg kvalmende mett. Så verdt det! Begge to var ganske slitne fra første kveld, og plutselig i tre tiden på natten våknet jeg og fikk ikke sove igjen. Nesen var tett, hodet banket og det hadde ikke forundret meg om jeg hadde feber også. Heldigvis fikk jeg kjøpt smertestillende og nesespray, så natten i natt kommer til å bli mye bedre. Bildedryss fra dagen ♥
SKYLINE BAR

 • 07.10.2014, 20:32 // Reise

- Having drinks on top of Riga -

Som sagt hadde vi en pretty good kveld her i går. Den startet på toppen av hotellet, nemlig på Skyline bar som ligger i 26. etasje. Der sitter man med utsikt over hele byen og koser seg! Jeg bestilte meg en cosmopolitan og en strawberry daquiri, og wow - de er sterkere enn hjemme! Ikke at det kom som noe sjokk, men jeg ble litt overrasket over å bli småbrisen av to drinker. Haha! Vi spiste middag på Steiku Haouss, som er en biffresturant jeg ble forelsket i sist jeg var her. Da var jeg no 19, og på to år kan mye forandre seg. Var veldig spent på om maten der var SÅ god som jeg skulle ha det til. Og det var den! Både meg og Kristoffer spiste oss så mette at vi bare måtte rulle ut derifra begge to. Nammmmm! Knipset noen bilder av baren i går forresten, de finner dere under ♥

Nå har vi nettopp slappet av i hotellsengen noen timer, med snop og film på skjermen. Veldig koselig å ta ting i eget tempo! Nå merker jeg at sulten kommer, så nå blir det ut for å finne en resturant. Vi snakkes i morgen snuppelupper!


FREMME

 • 06.10.2014, 17:41 // Reise

Da var vi vel sjekket inn på Radisson Blu i Riga! Jeg har jo tidligere vært her på Skyline bar som ligger på toppen av hotellet, så jeg var veldig spent på om hotellrommet var like fint som forventet. Ingenting å klage på altså! Først fant ikke damen i resepsjonen reservasjonen vår, og da kan dere tro jeg ble stressa. Iallefall når jeg måtte begynne å forklare på engelsk, som jeg ikke har pratet på alt for lenge. "I promise you we have a reservation, we have paid and everything!!". Heldigvis fant hun den til slutt, haha. Flyturen gikk også over all forventning, tommel opp til å være et "billig"selskap. Vi hadde reservert plasser med god benplass på forhånd, og det er jeg så glad for. 

Planen nå er å freshe seg opp litt, før vi skal opp på skyline bar for å ta noen drinker før det blir middag. Gleder meg veldig til første kveld ♥
RIGA

 • 05.10.2014, 20:41 // Reise

Ser fler av dere tippet at vi skulle til London i innlegget under, men vi skal faktisk til Riga! Der var jeg for to år siden, og likte byen utrolig godt. Det er bl.annet utrolig mange flotte resturanter der som har menyer man bare kan drømme om, og det er jo himmel for en foodie som meg :D Vi skal reise med Wizz airlines, som er det eneste selskapet som flyr direkte fra Bergen. Noen som har reist med de før? Føler egentlig at det er litt sånn ryan air opplegg, siden vi måtte skrive ut billettene selv osv.. Håper det ikke er et drittselskap med dårlige fly. Vi har uansett bestilt ekstra benplass og fikset seter, og det hjelper jo veldig på. Gleder meg uansett veldig!
FARVEL NICE

 • 07.07.2014, 21:03 // Reise

Da var ferien over, og jeg er tilbake i Molde! Fem dager gikk utrolig fort, og jeg kunne helst vært der en god stund til. Nice er virkelig et nydelig ferieparadis, men det kan svi litt i lommeboken. Jeg anbefaler ikke å dra dit om man er ute etter billige priser! Nå er jeg jo virkelig ingen ekspert på Nice etter bare fem dager, men jeg kan jo dele de erfaringene jeg fikk. 

Vi lå som regel på en eller annen beach club hver dag, som det er flust av nede ved promenaden. Slik jeg forsto det er det vel kun der de har solsenger, for på stranden der det er gratis å ligge var det null solsenger. Jeg kan ikke se for meg at det er så digg å ligge på et håndle på en stenstrand. For i Nice har de kun sten, og ikke sand! Prisene per solseng var iallefall mellom 15-30 euro. Det er jo flere hundre for en solseng, så dette er jo utrolig dyrt om man skal betale for flere. 

Taxi i Nice er omtrent like dyrt som i Norge - og det er jo veldig dyrt. Så da er det bedre å ta bena fatt enn å måtte betale en tusenlapp i taxi hver eneste dag! Maten var det helt ok pris på, dette kommer jo veldig an på hvor du spiser hen. Men jeg opplevde at en hovedrett kostet mellom 15-30 euro, og det er jo helt ok priser. Alkohol er også billigere enn i Norge, men igjen avhenger det veldig av hvor du kjøper det hen. Vi spiste endel middager i gamlebyen der jeg likte meg utrolig godt. Anbefales på det sterkeste! 

Under ser dere også reisefølget mitt, de flotte brødrene Skagen! Kristoffer og Marius er virkelig en super gjeng å reise meg, og jeg koste meg som alltid. Som dere ser er Kristoffer fremdeles ikke så glad i å bli tatt bilde av.. Nå som vi begge skal være i Molde hele sommer skal jeg nok kurse han!! 

Toppen er fra nelly HER, skjørtet fra Zara, blomsterkrans fra nelly HER, klokke fra Daniel Wellington. (adlinks)


TATT AV BØLGEN

 • 07.07.2014, 10:28 // Reise

Herlighet, jeg elsker å bade! Jeg har alltid vært livredd for hai og derfor aldri turt å gått lengre ut enn til der jeg klarer å stå i sjøen. Mens i Nice så ble jeg omtrent tvingt med ut på det åpne hav (nesten). Og det er jo så gøy! Jeg klarte faktisk å legge den haifobien bak meg i et lite sekund og bare svømme rundt som en fisk. Haha. Det var forresten også utrolig store bølger som gjorde at jeg fikk vann både i hals og nese. Det må jeg si var både forfriskende og helt jævlig. I tillegg så har jeg jo vippeextensions, noe som gjorde at jeg ikke kunne gni meg i øynene for å få vekk saltvannet. Derfor ble jeg som en blind person ikke klarte å gå opp til stranden selv engang. Haha!
Her skulle jeg liksom vinks litt kult til Kristoffer, men så kom en bølge på bakholdsangrep og tok meg. 
FØRSTEMANN TIL STRANDEN

 • 05.07.2014, 09:44 // Reise

God morgen! Herregud det er SOOOL igjen. Nesten iallefall, jeg ser den såvidt komme fram bak skyene. Og det betyr selvfølgelig at jeg skal hoppe i bikinien å komme meg på stranden! Tenk at ferien er over allerede i morgen. Dagene har bare rast forbi, og jeg kan ikke helt skjønne det. Men men, fem dager er absolutt bedre enn ingenting - og jeg har kost meg masse ♥


FRA BIFF TIL SUBWAY

 • 04.07.2014, 09:33 // Reise

God morgen! Som sagt så var jeg dårlig i hele går og kastet opp alt fra den minstre dråpe vann til en liten bit potetgull. Jeg var altså bare så utsultet og mager når jeg endelig kom i form igjen i åtte tiden, så da kan dere tro det var digg å dra ut for å spise! Vi drar alltid til gamlebyen når vi skal spise middag. Der er det flust med både resturanter, barer og utesteder så det er alltid mye å velge i. Det kom vel ikke som noe sjokk at jeg spiste biff i går heller, haha! Dessverre klarte jeg såvidt å spise 1/3 del av maten før jeg var stappmett, og det er jo ikke særlig mye mat å få i seg på en dag. Litt senere på kvelden etter at vi hadde vært på litt forskjellige steder ble jeg sulten igjen og fant en subway, og der fikk jeg spist litt til. NAM! Det fins vel ingenting bedre enn nattmat? Hihih. 

Nå prøver jeg forresten så godt jeg kan å vekke Kristoffer for at vi skal dra på stranden. Ikveld er det jo også fotballkamp, Frankrike mot Tyskland - og det gleder jeg meg utrolig til. Jeg er jo virkelig ingen fotballfan, men stemningen ikveld kommer til å bli heeelt magisk om Frankrike vinner. GØY!
KVALMEN I NICE

 • 04.07.2014, 00:50 // Reise

Bonjour! I dag tidlig skulle vi egentlig til Monaco, men det ble litt endring i planene og vi testet ut en annen beach club her i Nice i stedet. Denne gangen dro vi på Lido Plage, som egentlig er en litt finere club enn den vi var på i går. Jeg syns nok at selve stranden var bedre i går - men jeg kan absolutt ikke klage på dagens! Koste oss veldig i et par timer, helt til jeg plutselig ble utrolig kvalm. Da måtte jeg bare løpe inn på toalettet der oppkastet kom. Slik sprang jeg tilbake fire-fem ganger før jeg bestemte meg for å dra tilbake til hoellet. Jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg ble så syk, men kanskje jeg rett og slett ble matforgiftet? På hotellet var jeg også utrolig kvalm, men fikk heldigvis til å sove noen timer før jeg våknet igjen klokken åtte. Da hadde kvalmen gidd seg, og jeg klarte å ta meg en dusj for å dra ut å spise middag med guttene. Skikkelig kjedelig å bli så dårlig andre dagen, så nå håper jeg bare på at jeg er 100% frisk resten av turen. Under finner dere noen bilder fra i dag ♥
Bikinioverdel fra River Island, underdel fra topshop og shorts fra zara.


FØRSTE DAG I NICE

 • 03.07.2014, 09:19 // Reise

God morgen! I går hadde jeg min første dag her i Nice, og den var helt fantastisk. Er her sammen med kjæresten min og broren hans, de to vet virkelig å varte opp og lage god stemning! Det første vi gjorde da jeg kom fra flyplassen i går var å dra ned på en beach club som ligger rett under hotellet. Der lå vi egentlig hele dagen med noe godt i glassene før vi dro til hotellet i seks tiden for å dusje. På kvelden hadde vi reservert bord på en utrolig hyggelig resturant, der maten også var helt nydelig! Skal finne ut hva den heter til dere :D

Som jeg skrev i går så sov jeg jo ingenting før reisen. Det gikk egentlig helt fint hele dagen, men det er først nå jeg merker at kroppen er sliten. Den har nemlig bestemt seg for å gi meg feber!! I dag skal vi jo til Monaco og det er jo virkelig ikke hyggelig for noen om jeg går rundt å klager hele tiden. Nei, jeg håper det bedrer seg utover dagen.. 
Kjole fra nelly her ♥
Kjekke kjæresten min som hater å bli tatt bilde av.. Også er han sammen med en blogger?? Haha!Kjolen jeg hadde på meg i går finner dere forresten HER! ♥


OFF TO NICE!

 • 02.07.2014, 05:53 // Reise

Hei, og god morgen! Eller er det kanskje midt på natten enda? I går kveld bestemte jeg meg for å dra til Nice, og nå drar jeg! Rakk ikke å sove noe som helst i og med at flyet går om en knapp time og jeg bestemte meg så sent for å reise. Nå satser jeg bare på at jeg har pakket med meg alt. Men så lenge jeg har pass og penger så går det vel fint? Det er jo ikke helt krise om jeg mangler en body lotion liksom! Kjæresten og broren Marius er der nede allerede, og de kommer å henter meg på flyplassen i Nice, og gjett hva vi skal da! Til Monaco :-D Jeg gleder meg ihjel, har hørt så mye bra om det stedet. Håper bare jeg får til å sove på flyet siden det ikke ble noen søvn i natt. Jeg er en person som fungerer fryktelig dårlig om jeg ikke får nok søvn eller mat. Da blir jeg smågretten og amper, og det vil man jo ikke ha noe av på en gledens dag som dette. Kamera er såklart med, så da blogges vi fra Frankrike!


GOOD TO BE HOME

 • 27.06.2014, 10:20 // Reise

Selv om jeg har vært våken siden klokken fem i dag er humøret merkelig nok på topp! Egentlig hadde jeg tenkt å skrive et klageinnlegg om reisen, siden den lille timen min på Flesland før avreise var kjip. Men jeg trenger ikke gå mer inn i det, for det er vel ikke noe poeng å bare prate om det negative? Nå har jeg kommet hjem til fine Molde og været er strålende. Ikveld skal hele familien grille i det nye huset til mamma, og det kommer til å bli kjempedigg. Jeg elsker jo grillmat og kunne gjerne spist det hver eneste dag. Akkurat nå sitter jeg hos pappa og skal straks sette på en episode av mummitrollet. Ja, dere leste riktig! I går kveld fant jeg nemlig alle episodene på youtube og jeg lå våken lenge i natt for å se. Det var favorittserien min når jeg var liten, og jeg syns faktisk det er ganske gøy enda. Haha! Mye bedre enn barnetv nå til dags iallefall, som jeg syns er helt på trynet. Mummitrollet for alltid ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hahah, Zara er gira på å fly.
#GJENSYNSGLEDE

 • 11.06.2014, 18:05 // Reise

Annonse

Hei hei! Er det noen som lurer på hvordan det gikk da jeg dro til Oslo på torsdag for å overraske Glenn og June? Det var SÅ gøy, jeg har aldri overrasket noen i hele mitt liv, iallefall ikke på denne måten! Å se reaksjonen til Glenn da jeg sto på døren var virkelig priceless ♥ Her snakker vi #gjensynsglede på høyeste nivå! Nå er det jo sommer og høysesong for reising. Derfor oppfordrer jeg i samarbeid med Norwegian å tagge instagrambildene dine med hashtaggen #gjensynsglede når du møter noen du er glad i. Gleder meg til å følge hashtaggen for å se alle fine bildene! Under ser dere filmen der jeg reiser og overrasker Glenn :-D

KONKURRANSE! Alle som tagger #gjensynsglede i bildene sine på instagram er med i trekningen på flybilletter med norwegian slik at dere kan vinne tur til deres kjære :D Lykke til!


OSLOOOOO

 • 05.06.2014, 16:07 // Reise

Hei fra OSLO! :-D Mange av dere tippet riktig, for nå er jeg nemlig her! Jeg er SÅ glad for at jeg fikk muligheten til å ta en langhelg sammen med mine kjære venner, det er så etterlengtet at jeg har ikke ord! Denne helgen kommer til å være knallfull av lykke og glede. Jeg savner hovedstaden så fælt akkurat nå, kunne ønske jeg og Kristoffer kunne bo her ♥ Hihi! 

Ikveld skal vi ut å feire, og derfor måtte jeg fylle på vippene mine. Siden turen ble bestilt så spontant i går ettermiddag rakk jeg dessverre ikke dra innom Beauty Lounge i Bergen for å fikse vippene, men heldigvis hadde min gamle vippesponsor Denise en ledig time til meg. Hun er så snill! Sist jeg så henne hadde hun nettopp blitt gravid, og nå er hun snart ferdig med svangerskapet. Hun skal få en liten nydelig jente ♥Om dere vil bastille time hos henne i OSLO så kan dere ringe eller sende sms til 452 51 996!  Hun holder til hos Lux Lashes i Karl Johan, kjempesentralt!


Slik ser jeg forresten ut etter en kilometer gåing i høljregn. Hvorfor er været så dritt når jeg kommer på besøk da?? Det kommer uansett ikke til å sette en bremse på humøret mitt og kvelden!

Etter vippetimen dro jeg og Glenn for å handle inn litt ting til den nye leiligheten hans. Den er SÅ fin! Her skal jeg bo til i morgen, mens i helgen skal jeg bo hos June, og fra søndag til tirsdag hos Glenn igjen.Litt farting frem og tilbake mellom, men det er bare koselig :DJeg sov såvidt fire timer i natt fordi jeg gledet meg sånn til å dra, kan ikke huske sist jeg hadde reisenerver over å dra noen steder som helst egentlig.. Det er jo bare Oslo liksom? Grunnen til at det var så mye nerver nå er vel fordi jeg har savnet vennene  mine her og hovedstaden sånn. Rart det der!

Anbefaler forresten alle å lese dette fine innlegget på June sin blogg. Tenk at jeg har en så god og snill bestevenninne ♥


HVOR SKAL JEG?

 • 04.06.2014, 21:23 // ReiseI dag ble en spontan reiseplan lagt, og jeg gleder meg SYKT til i morgen tidlig og avreise! Jeg kan dessverre ikke si hvor jeg skal, men jeg skal overraske noen av mine kjære venner. Noen som klarer å gjette hvor turen går hen? Hint: jeg må ta fly!


MOLDE

 • 09.05.2014, 09:52 // Reise

Hei, og god morgen! Nå har jeg kommet fram til Molde, og deilig er det. Torild kom å hentet meg på flyplassen, og nå sitter vi begge hjemme hos meg og skal straks på trening. Jeg har vært våken siden klokken fem i dag tidlig, men formen er overraskende bra. Det er sikkert fordi jeg drakk mye kaffe mens jeg ventet på flyet.


Ebay-shopping pluss kaffe er en uslåelig kombinasjon tidlig på morgenen. Jeg satt på flyplassen og var overlykkelig over at jeg snart var hjemme, helt til vi fikk beskjed om at flyet var tre kvarter forsinket......

Så da satt jeg der da, uten kaffe og nesten ikke strøm på mobilen mens jeg spottet taxfreen på utland i det fjerne. Åh, alt jeg ville gjort for å handlet inn en kilo med vingummi..

Beklager eventuelle skrivefeil i innlegget. Torild sitter her utålmodig og venter på at vi skal dra på trening! Vi blogges senere ♥


KYSSEFAIL

 • 28.03.2014, 19:33 // Reise
Hahahah jeg ler meg IHJEL av """"""""kyssebildene"""""""""" til meg og Kristoffer, det ser jo helt grusomt ut! Haha. Syns synd på folk som må se oss kysse i offentligheten..

Hei forresten :-D Har hatt en superfin dag her i København, sola skinner og vi pluss en million andre turister satt nede ved brygga og nøyd en deilig lunsj pluss en flaske cava i solen. Det var faktisk så varmt at jeg nesten kunne sitte bare i singletten! Nå er sommeren på vei og jeg kunne ikke gledet meg mer. Åh ♥

Prøver forresten å holde kostholdet mitt sunt selvom jeg er her nede og vi kun spiser ute på resturant til hvert måltid, men jeg må innrømme det var fristende å spise pomfiten Kristoffer fikk til burgeren sin. Han gjorde ikke direkte saken bedre av å legge alt på fatet mitt mens han sa "versågod", og jeg begynte seriøst å sikle nedover munnvikene og måtte nesten binde hendene mine bak stolen før jeg kastet meg over chipsen. Jeg klarte faktisk å la være å spise, HURRA! Tenkte å ha spisedag i morgen eller på søndag, og da skal jeg seriøst bruke HELE dagen til å spise alt mulig dritt jeg kommer over. Fy, som jeg gleder meg.

Noen bilder fra i dag:Ikveld skal vi ut å spise på en dødskoselig resturant vi gikk forbi i sta, den så fantastisk fin ut så håper maten er like bra :-D 


KAPPLØP OG ALENEMIDDAG

 • 27.03.2014, 23:22 // Reise

Hei! Da er jeg framme i København, og det er sykt deilig :-D Reisen gikk kjempefint, det eneste problemet var at alle på flyet lekte førstemann til taxien etter vi gikk av. Da slo konkurranseinnstinktet mitt inn skjønner dere, og jeg løp med den gule kåpen flagrende bak meg med en trillekoffert som gikk så fort at hjulene nesten falt av! Jeg kom først i taxikøen og kunne fornøyd (men litt svett) hoppe inn i en bil til hotellet. Med en gang jeg satt meg inn begynte også taxisjåføren å gi meg rikelig med komplementer, og det var jo hyggelig. Jeg var både "smukk", "beautiful" og "vakker", og jeg ble jo såklart dritflau der jeg satt fordi jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Men det verste var jo at han spurte meg på date! Og når jeg svarte "takk for tilbudet, men jeg har kjæreste" ble det klein stillhet resten av taxituren. Som varte i 20 minutter... Haha! Syns det var veldig hyggelig uansett da, er ikke alltid fremmede er så hyggelige som det han var :-)
Dagens reiseantrekk: Jakke fra Zara, Veske fra Michael Kors og boots fra Friis.
Kjole fra Bikbok. Helt perfekt å reise i, så myk og god! Slipper man å kneppe opp knappen på jeansene når man sitter på flyet, noe jeg alltid gjør..

Ikveld har jeg faktisk vært på resturant helt ALENE å spist middag. Jeg var så sulten når jeg kom fram at jeg bare måtte.. Kristoffer kommer ikke før i morgen tidlig dessverre, så nå får jeg en natt alene. Gleder meg sånn til han kommer, åh ♥ Etter at jeg hadde spist middag (og tatt meg et par glass vin) stoppet jeg innom et supermarked for å kjøpe inn litt til hotellrommet. Dessverre hadde dette supermarkedet bare godteri og potetgull, så jeg bare lukket øynene og spaserte fort bort til kjøledisken for å hente et par pepsi max. Nam!Nå skal jeg hoppe i dusjen og rive av meg alt av sminke, før jeg setter på en film. Elsker å sove i hotellseng, det er så digg. Håper jeg sovner fort slik at morgendagen kommer fortere! 

Hva gjør dere i dag?:)


JEG VANT

 • 27.03.2014, 16:45 // Reise

Heihei! Da er jeg snart klar for avreise til København, wohooo som jeg gleder meg! Kampen mellom den-alt-for-lille-kofferten vs. meg ble forresten 0-1. I natt prøvde jeg outfits å pakket fornuftig for en gangs skyld, så nå lukker den seg perfekt igjen uten at jeg trenger å få scenestrekk i det jeg prøver å sette meg oppå den mens jeg drar igjen gliderlåsen. Men søren dere, gjett hva jeg nettopp kom på? Herregud jeg er så sykt håpløs!!! Tenk om jeg shopper i København da, noe jeg definitivt skal gjøre - hvor skal de klærene gjøre av seg? Nå er jo kofferten perfekt full. Nei, nå.. Jeg blir så lei av topplokket mitt av og til at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Jeg får vel kle på meg alle de nye klærene jeg kjøper og se ut som en tsumobryter på flyet hjem. Jeg NEKTER å ta ut noe fra kofferten. Da vinner jo den!

Går enda rundt i joggisen, må vel snart skifte til reiseantrekket. Skal ut å lufte min nye Michael Kors og Zarakåpe for første gang, gleder meg. Skrev forresten under kontrakt på leiligheten i dag også! Når jeg kommer hjem fra Danmark så er leiligheten min og Kristoffer sin ♥ Nå må jeg egentlig kjappe meg litt, så vi bloggezzzz fra København!


PAKKING OG TIPS

 • 25.03.2014, 22:29 // Reise

Denne dagen gikk jo ikke fort i det hele tatt! Plutselig er det snart leggetid og jeg har fremdeles en million ting å fikse før avreise i morgen. Nå har jeg forsåvidt pakket ned alle klærene mine osv, men jeg mangler fremdeles hygieneproduktene pluss alt jeg må ha med meg til Zara, så må jeg vaske reiseburet og teppene hennes også. I siste liten, som alltid. Jeg må ærlig innrømme at jeg sliter litt med å få plass til alle klærene mine, selvom jeg faktisk har tre kofferter jeg skal ha med meg. Alt er liksom like viktig i hodet mitt. En slitt tangatruse er like mye prioritert som den nye kari traa ullundertøyet mitt liksom. Prioriteringer ass..


Jeg har forresten tatt i magepiercingen min igjen! Syns plutselig den ble for fjortis så jeg tok den ut, men nå syns jeg magen min ser ut som en rar ballong uten så nå måtte jeg bare ta den i igjen. Har bestilt en hel haug med piercinger fra ebay til sommeren, moro med variasjon! Bare søk på "belly button piercing" der inne, så kan dere kjøpe masse piercinger til typ 10kr eller billigere :D

Enda et tips jeg har er lip tinteren under:


Denne fikk jeg i en random goodiebag på et body shop event for over et halvt år siden, og jeg er heeelt avhengig! Min hadde dessverre blitt tom så jeg dro for å kjøpe ny i dag. Denne gir en helt sykt fin farge til leppene og holder i timesvis. Det ser ut som en lipgloss, men det er det ikke. Den tørker inn på noen sekunder og ligger egentlig bare som en farge. Den koster 149kr på The Body Shop.

Det var dagens tips fra meg! Nå må jeg komme meg i seng. Flyet mitt til Bergen går klokken 15.25 i morgen ettermiddag, og før det har jeg endel ærender pluss spinning klokken 11. Moro!


KØBENHAVN

 • 25.01.2014, 11:06 // Reise

Sånn, da var jeg tilbake! Tror jeg glemte å fortelle dere om det, men i går dro jeg på dagstur til København med Vixen redaktør Ida, blogger og stylist Line (lilisfashion.com) og Trude fra MSL-group. For en fantastisk dag! Jeg har jo aldri vært i København i voksen alder før, så det var veldig moro :D Vi ble invitert av Oral - B for lanseringen av deres nye tannkrem 3D-White. Den er også kjent som "crest" til dere som har bestilt den fra ebay eller kjøpt den i USA. Den skal visstnok være utrolig bra for tennene, og bleker de mens du pusser de - uten å skade emaljen. Gleder meg til å teste ut!

Ellers hadde vi en nydelig dag på spa, der vi ble skikkelig vartet opp og fikk masse deilige produkter. Følte meg skikkelig bortskjemt! At jeg får alt dette er jo på grunn av bloggen min, og dere fantastiske lesere som stikker innom hver dag. TUSEN takk for det alle sammen, dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på det ♥ Bildedryss fra dagen:

København er definitivt en by jeg skal tilbake til på en skikkelig shoppingtur, så mange fantastiske butikker da! ÅÅH


SEGWAY FUN!

 • 02.01.2014, 20:49 // Reise

Siste dagen i Roma dro vi opp til en nydelig og stor park som heter Villa Borghese for å kjøre Segway. Jeg har alltid hatt så sykt lyst til å prøve, men aldri fått gjort det. I begynnelsen var det helt katastrofe, for jeg var så forbanna dårlig på det. Holdt på å kjøre ned de andre segway-kjørerne og alle kineserne med Canon-kameraene sine. Etterhvert fikk jeg heldigvis taket på det, og jeg var sykt flink! Syns jeg selv iallefall, hehehe. Dessverre hadde tiden vår gått ut, så vi måtte dra å levere de tilbake. Buhu! Gleder meg veldig til å gjøre det igjen iallefall, og anbefaler alle å prøve! Kjempemorsomt :D
Meg og baby ♥

Kristoffer filmet meg masse mens jeg drev å kjørte, så tenkte å lage en liten videokollasj til dere. 


TILBAKEBLIKK

 • 02.01.2014, 17:53 // Reise

Tilbake til Oslo, normale bloggrutiner og high speed internett igjen.

Hei dere ♥ Da var vi i 2014, og deilig er det! Alltid godt å starte litt på nytt, med ny motivasjon til ting som glapp ut i 2013. For min del har fjoråret vært et heeelt fantastisk år - faktisk det beste jeg kan huske. Det er så mye som har skjedd at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne engang. Jeg har festet, reist, opplevd, følt og kost meg som bare det. Jeg flyttet til Oslo, og her trives jeg som bare det. Jeg har fått meg kjæreste, som er den beste mannen i hele verden. Jeg har fått meg mange nye venner som jeg vet jeg kommer til å ha for livet. Jeg har rett og slett bare uendelig mye jeg er takknemlig for i året som har gått, og jeg vet det kommer til å bli vanskelig å toppe det i 2014.

Avslutningen på året var også helt uforglemmelig med en fantastisk tur til Roma med kjæreste og hans storebror. Altså, WOW! For en by! Med så mange inntrykk på så kort tid merker jeg det er vanskelig å ta inn alt. Så mye historie, og så mye vakkert å se på. Det er ikke rart Italienerne er stolte! Her er et kjapt lite bildedryss fra de siste dagene fra turen:UPDATE

 • 31.12.2013, 10:54 // Reise

Jeg antok at vi ikke hadde internett på hotellrommet da vi kom til Roma, og at jeg måtte ned i resepsjonen for å blogge. Men der tok jeg feil gitt, fant nettopp ut at det er internett på hotellet! Haha, det er så typisk meg å ikke sjekke opp sånne ting.. Dagene går så sykt fort, for det er jo så mye å se på i denne byen! I dag skal vi dra for å kjøre Segway, noe jeg tror kan bli veeeldig spennende.. Hehe. Jeg er litt redd for at jeg kommer til å være veldig dårlig på det. I kveld er det nyttårsaften, og vi har booket et bord på en resturant vi liker veldig godt. Husker ikke helt hva den heter nå, men biffen der er som smør i munnen. Og dere vet jo at jeg eelsker biff, mihi.

 
Meg og Danielle, en bartender vi møtte på i går. Utrolig hyggelig, og han lager de nydeligste drinker!

 


HAVING BREAKFAST

 • 29.12.2013, 12:42 // Reise

Hei og god dag fra nydelige Roma ?? Jeg har ikke fikset nettet på macen enda, men jeg skal gjøre det senere idag. Har masse bilder jeg skal legge ut! Nå sitter vi å nyter en herlig frokost, litt sent men... Klarte bare ikke stå opp i dag tidlig, haha!


IN THE AIR

 • 28.12.2013, 16:10 // Reise

Hei hei ♥ Nå er jeg nok mest sannsynlig i flyet på vei til Roma, ved mindre jeg ikke kom med pga overvekt i kofferten og begynte å krangle med personalet til Ryanair, da.. Haha! Ville bare tipse dere om romjulssalget til blush.no HER, sykt mye sminke og hårprodukter til en veeeldig billig penge! Bestilte meg nettopp sminke der selv, som sikkert ligger i posten da jeg kommer hjem fra Roma. Siden det er billigere enn på taxfreen så passet det meg bedre :)

OFF TO ROME!

 • 28.12.2013, 13:02 // Reise

WOHO, endelig lørdag! Noe som betyr at vi skal til Romaaaaaaaa. Hurra, jeg gleder meg sånn! Det eneste negative er at vi skal fly med RyanAir fra Rygge, og jeg har hørt så sykt mange skrekkhistorier med de. De er visst nazi på om du har en kilo overvekt har jeg hørt, noe som er krise for meg siden jeg er dronninga av å pakke for mye. Håper de har sånn self service bagasjebånd, der man piper inn bagasjen sin selv, for da kan bare Kristoffer holde kofferten min oppe fra vekta slik at den blir lettere, så piper jeg den inn. Works every time, mehe!

ON MY WAY HOME

 • 17.12.2013, 17:21 // Reise

 

Jeg skjønner ikke at det går an? Det eneste jeg har kjøpt i Bergen er en ny genser, ellers ingenting. Likevel skal det være et helvete å få igjen kofferten, og både jeg og Kristoffer måtte bruke fysisk makt for å smekke den igjen. Ikke vet jeg, men jeg begynner jo å lure på om klærene mine har sneket seg bort i kjøleskapet å spist mat på natten mens vi lå å sov, for tydeligvis har de lagt på seg. Vel vel, jeg fikk iallefall igjen kofferten, så det er vel bra nok. Håper bare ikke flyet styrter grunnet bagasjen min sikkert veier et tonn!


For uten den evige angsten om bagasjen veier for mye, gleder jeg meg så sykt til å komme hjem! Gleder meg til å gi både familien og vennene mine en stor klem ♥ Det er helt sykt hvor mye man setter pris på ting hjemme når man ikke bor der selv. Bare at jentene skal ut i morgen er liksom ukens desidert største høydepunkt, så mye gleder jeg meg! 


Tilfeldig bildedryss fra Molde. Hohoho. JEG ER PÅ GRAN CANARIA..

 • 12.12.2013, 14:27 // Reise

.. trodde jeg iallefall, helt til jeg våknet opp å hørte at regnet plasket ned ute. Jeg elsker å være i Bergen altså, men været? Hver eneste gang jeg er her så regner det, og både hår og sminke er dødsdømt ved mindre du har en gigantisk paraply. Nei vent, skrev jeg at jeg elsker å være i Bergen? Jeg mente at jeg hater det. Det jeg elsker er å være hos kjæresten min. Ikke Bergen. UANSETT DA. Grunnen til at jeg la ut disse bildene fra en harry resturant på gran canaria er fordi jeg sårt trenger en tur til varmere strøk over nyttår. Hvor drar man utenom Gran Canaria? Jeg vil prøve noe nytt! Jeg har vært i Israel også, som er deilig og varmt på denne tiden av året. Har dere noen reisetips til steder som er varmt om vinteren?


MOLDENSER I LYKKERUS

 • 11.12.2013, 13:27 // Reise

WOHOOO!! Det er en stykk lykkelig Moldenser som tripper rundt i leiligheten sin på Majorstuen i dag! Kofferten er pakket, og jeg er så klar til å ta ferie! Første stopp: BERGEN! 

Egentlig skulle jeg sove hos Birte fra i dag til i morgen, men siden hun må jobbe drar jeg rett til kjæresten i stedet - noe som skapte et helvetes til morgenstress for meg. Om jeg skal til en venninne trenger jeg liksom bare slenge håret i en hestehale og komme meg avgårde, men siden jeg skal rett til Kristoffer så måtte jeg jo stå opp for å dusje, barbere meg fra topp til tå, føne/rette håret, finne noe annet å ha på meg enn joggeklær og sminke meg litt finere enn normalt. Nå burde jeg være fornøyd altså, han skulle bare visst hvordan det er å være jente!!  

Akkurat nå er jeg så gira (eller stressa) at jeg ikke klarer å skrive noe særlig. Det er så digg at det endelig er onsdag, og jeg er så full av glede! 


Hvor ideen å sitte på kofferten kom fra aner jeg ikke. Men jeg ser jo nå at det ser jævla dumt ut. 

Har forhåndsskrevet et innlegg som kommer mens jeg er på flyet, ellers så snakkes vi fra Bergen!


UTEN KOFFERT...

 • 29.10.2013, 09:20 // Reise

God morgen alle! Nå ligger jeg på sofaen å ser på morgenprogrammer på tven, iført Kristoffer sine joggeklær... Da jeg kom til Bergen i går kom nemlig ikke kofferten min på rullebandet, noe som er helt KRISE! Dum som jeg er la jeg både macen, kamera og all sminken i kofferten, så nå har jeg ingen av delene.. Fikk heldigvis kjøpt meg nytt undertøy i går da, men uansett da. Jeg har ikke rettetang engang, og akkurat nå ser jeg ut som et troll uten sminke. Buhuuuu!!!! Håper kofferten kommer i løpet av dagen, selvom jeg tviler... Har en ekkel følelse av at den er borte for godt, og da tør jeg ikke tenke på engang hva som må erstattes.. Reiseforsikringen min har gått ut også, og jeg har ikke fornyet den enda. Tenkte det gikk fint siden jeg bare skulle til Bergen liksom. Men men. Vær så snill SAS, finn kofferten min!


OFF TO BERGEN

 • 28.10.2013, 12:42 // Reise

Hei hei! Nå har jeg pakket ferdig, og er sånn ciiiiirka klar til å dra. Jeg har sikkert glemt noe, som jeg alltid gjør. Kommer ALDRI på hva det er heller! Jeg har med med penger, mobil og nøkler. Pluss sminke, underyøt, data, kamera og klær. Trenger jeg noe mer da? Jeg skal jo faktisk bare til Bergen, og om jeg har glemt noe så går det vel an å kjøpe det..

Zara skal selvfølgelig være med! Hun er virkelig en drøm å reise med. Ligger bare i buret sitt å sover, og lager ikke en lyd. Jenta mi <3


BREAKFAST CLUB

 • 25.10.2013, 16:00 // Reise

Nå sitter jeg mest sannsynlig på flyet på vei hjem fra London til Oslo! Gleder meg til vi lander, da skal jeg på taxfree <3 <3 Haha, elsker tax free! Den i Oslo er jo den beste! Skal prøve å holde meg unna godteriavdelingen - for jeg skal jo bli sunn (og tynn) nå. Wiiii!


Glenn, meg, Thea og Christina :)

Tenkte å skrive litt om gårsdagen, da vi møtte Christina og Thea til frokost på Breakfast Club. Har hørt veldig mye om resturanten før, men jeg hadde ikke sett for meg at det var sånn der! Jeg så liksom for meg en stor fin resturant med god plass, men neida. Det var supertrangt der med et veldig høyt støynivå. Ikke dra dit fyllesyk!! Men jeg kan faktisk ikke klage, for maten der var utrolig god, og servicen upåklagelig. Det var supergod stemning mellom servitørene, og de danset rundt omkring på den trange plassen mens de serverte mat. Så moro! De serverer blandt annet pannekaker i mange forskjellige varianter. Personlig er jeg ingen søtmoms, så det ble club sandwich på meg - den var GOD!


Fine jenter!! 

Alle bildene er stjelt fra June forresten! Har du sjekket ut den nye bloggen hennes? Link her :)

I kveld annonserer jeg forresten vinneren av epilator-konkurransen! Så du kan fremdeles melde deg på her!


FRYKTELIG TIDLIIIIIIG

 • 25.10.2013, 11:25 // Reise

Hei hei! I dag sto jeg opp mye tidligere enn jeg har gjort på lenge. Nemlig klokken åtte. Altfor tidlig etter min mening! Da jeg jobbet i barnehage før jeg flyttet til Oslo var det liksom ingen problemer å stå opp klokken seks, men nå som døgnrytmen min er heeelt på bærtur sliter jeg virkelig med å klare å stå opp før klokken ni. NOT GOOD! Det er også en av tingene jeg må skjerpe meg med når jeg kommer hjem i ettermiddag. Legge meg tidligere, spise bedre og dra mer på trening. Jeg skal bli SÅ flink!! 

I dag er ikke formen min helt på topp, ikke vet jeg hvorfor. Kanskje det er fordi jeg drakk en hel flaske vin pluss en irish coffee til middagen i går, eller fordi jeg la meg sent i går og sto opp tidlig i dag - eller en kombinasjon av dette. Hm. Typisk at jeg føler meg som dritt når vi skal reise i dag da, som om jeg ikke hater flyplassventing og koffertbæring nok fra før. Jeg føler meg som en skikkelig drittunge her jeg sitter å klager altså, men av og til kan det være godt å syte litt. Hihi. I helgen skal jeg ta det fryktelig med ro. Jeg har planlagt at jeg skal kose meg inne med tvserie-maraton og lade batteriene skikkelig igjen! For tror dere ikke jeg drar til Bergen allerede på mandag igjen? Klarte å snike meg inn på sas i går for å bestille en billett! Dumme meg. Gleder meg til å se Kristoffer da. 

Ligger her å kooooser meg i joggisen enda. Og ja, dette er demonstrasjonsbilder der jeg liksom skal vise at jeg "sover" og "strekker meg når jeg våkner". FAIL!


BOUJIS

 • 23.10.2013, 21:23 // Reise

Hei hei! I går var vi som sagt ute en tur, og ble med søte Christina på utestedet Boujis her i London. Det var en kjempefint sted med utrolig bra musikk! Vi kom dit ganske så edru, men etter et par drinker var det ikke annet å gjøre enn å danse kvelden lang. Christina og venninnene hennes kjente en promotør her, så vi kom inn gratis og fikk gratis drikke! Veldig moro :D Hørte rykter om at det kostet 20 000kr for å leie et bord her inne, noe som er sykt dyrt! Det er vel ingen steder i Norge det er slik? 

Vi hadde uansett en utrolig morsom kveld, og ble kjent med så mange koselige jenter! Vi skulle egentlig ut ikveld også, men vi orket ikke siden vi er veldig slitne. Har bare vært på hotellet i hele dag, om vi ser bort ifra den lille timen vi var ute å spiste.. Huff! Alt jeg må gjøre nå er å kjøpe meg en nesesprat, hvis ikke får jeg ikke sove i natt. HATER å være forskjølet...


Alle bildene stjelt fra Christina. Besøk bloggen hennes! 

 

hits