OVERGANGEN FRA JUNK TIL SALAT

 • 17.01.2015, 17:34 // Mat

For meg tar det en god stund å endre om spisevanene mine, spesielt etter juleferien der all mat er lov, til enhver anledning. Når man først har en god rutine på kosthold er det liksom ikke et problem, for da er hjernen programert til at knekkebrød er nammis og man gleder seg til å spise mager vaniljekesam til lunsj. Sånn er det dessverre ikke for meg, enda. Jeg vet jeg kommer dit om et par uker, og det er akkurat tiden før det man må være litt streng om man skal komme over kneika. Det finnes så ufattelig mye sunn mat og gode oppskrifter der ute, så selv om overskriften sier salat så er det absolutt ikke det eneste man kan spise for å være sunn!

Det beste jeg vet om morgenen er nybakt brød, et par gode striper majones og godt pålegg på toppen, helst med appelsinjuice eller sjokolademelk. Men dette er en vane, og vaner kan endres! Før var rugsprø med makrell i tomat noe som ga meg vann i munnen, mens nå er det helt utenkelig at det faktisk var min craving for bare et halvt, og sunnere år siden. Jeg er i den verste perioden når det kommer til å legge om kostholdet, jeg går å er sulten hele tiden og spiser sunne ting som en hest uten at det metter ordentlig. Jeg får i meg mer enn nok næring, men ikke like mye fett og carbs som tidligere. Man må bare holde motet oppe, for bare vent! Plutselig er man over på andre siden av gjerdet og da er alt easy peasy. Jeg er så heldig som har fått satt opp en kostholdsplan i samarbeid med Simen hos webcoacing.no. Det sier seg selv at jeg ikke kan røpe detaljert hva den planen inneholder, da det koster penger å få den. Men om dere har spørsmål kan dere kontakte Simen på simen@webcoaching.no :-)


Nå syns jeg en aldri så liten oppskrift er på sin plass! Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle retten, men det er en slags thaigryte med kylling og kokosmelk. Den smaker så sinnsykt bra, og det beste av alt er at jeg har kommet på den selv!! Jeg suger jo til å lage mat, derfor kan dere tro jeg ble overrasket over hvor god denne retten ble. Jeg har tatt utgangspunkt i en av middagstipsene i kostholdsplanen min og gjort min egen vri :-)

Du trenger:
>> 2 stk kyllingfilet
>> 3 små gulrøtter, eller to store
>> 1 liten brokkoli / en halv stor
>> 1/2 chilli (dette kan justeres, avhengig av hvor sterkt du liker maten)
>> 1/2 stor løk
>> 1 boks kokosmelk
>> 3 fedd hvitløk (dette kan justeres, avhengig av hvor mye du liker hvitløk, haha)

Jeg brukte også litt salt, litt hvitløkspulver og en knippe cayennepepper, men dette kan sløyfes :-)

Slik gjør du det:
1. Finhakk løk, hvitløk og chilli
2. Skjær opp brokkoli og skjær gulroten i tynne strimler
3. Skjær opp kyllingen i passende biter, mine er vel ikke større enn 1cm cirka.

4. Du trenger to kasseroller og en stekepanne. Surr hvitløk, løk og chilli med litt smør i den ene kasserollen, gulrot og brokkoli i den andre og stek kyllingen.
5. Når kyllingen er ferdig stekt blander du alt sammen og heller over kokosmelken.
6. La dette putre på svak varme i cirka 20 minutter. Dette kan gjerne stå lengre!

Kok opp ris om du ønsker det, anbefales!Tada! Nå er ikke jeg særlig flink til å gjøre mat fin på bilder, men i ekte bloggerstil slengte jeg inn et par roser og et voluspa-lys. 

Kom gjerne med deres sunne mattips, det setter iallefall jeg pris på :-D


JULEMAT OG DÅRLIG SAMVITTIGHET

 • 29.12.2014, 17:59 // Mat

Jeg har en gladnyhet! Akkurat i det jeg var på vei til å grave meg ned i et hull av dårlig samvittighet for all dritten jeg har spist de siste ukene, fikk jeg en hyggelig forespørsel. Jeg skal få meg PT! Han skal også sette opp fullt treningsprogram og detaljert kostholdsplan til meg, så da poppet jeg opp fra hullet mitt og spiste enda en julemiddag med god samvittighet. Jeg vet nemlig at jeg ikke hadde klart å dra meg på trening flere dager i uken hvis jeg ikke fikk et lite push, woho. Vi har bestemt oss for å starte over nyttår, for lets face it.. Jeg kommer ikke til å endre om kostholdet mitt nå midt i denne mathøytiden. Som pappa sier så er det ikke hva man spiser i julen som teller, men hva man spiser fra nyttår til neste jul. Det er helt sant! Så kos dere med maten resten av ferien, det skal iallefall jeg ♥ 

 

 


BLOGGVENNLIG LUNSJ

 • 08.12.2014, 14:47 // Mat

Hei hei! Tro det eller ei, men og og Cathrine har faktisk fått ferdig halve oppgaven vår i dag og ikke bare skravlet og tatt bloggbilder som vi ellers gjør. Haha! Det er alltid en lettelse å være sammen med en bloggvenninne, for da er det ingen skam i å ta selfies, bilder av maten eller av alt annet vi syns er fint. Planen er å bli ferdig med oppgaven til helgen, og om vi fortsetter i samme tempo som nå skal det gå veldig fint tror jeg. Nå har vi nettopp spist en superdeilig lunsj, ala Cathrine - der hun bl.annet lagde en nydelig smoothie til meg. 

Du trenger:
En pakke frøsne blåbær
En skvett eplejuice
En banan
Ferske blåbær til topping

Miks det hele sammen, og voila! Et kjempesunt og godt mellommåltid fullt av næring og vitaminer.  
Bildene har jeg stjelt fra bloggen til Cathrine, som du finner herYAYAS

 • 26.11.2014, 09:31 // Mat

Som sagt var vi på Yayas å spiste middag i går. Alle sier at det er som å være i Thailand, noe jeg ikke helt trodde på før jeg selv opplevde det i går. For et kult sted! Nå har jeg bare lyst til å reise til Thailand selv, for en nydelig atmosphære. I dag reiser jeg også til Bergen, så nå skal tiden utnyttes godt før ikveld. Først skal jeg ut å lufte den nye jakken min fra Zara, den er fantastisk. Viser etterpå!


HJEMMELAGET BLOMKÅLSUPPE

 • 18.11.2014, 19:05 // Mat

Hei! I går prøvde jeg meg på hjemmelaget blomkålsuppe, og herlighet så godt det var. Jeg syns de posene fra Toro er så gode, men de inneholder veldig mye salt og "aroma" (som egentlig bare er e-stoffer), derfor tenkte jeg å lage den fra bunnen av så jeg vet nøyaktig hva jeg får i kroppen. Jeg regnet sammen alt næringsinnholdet, og per desiliter er det bare 80 kalorier :D

Du trenger:

>> To blomkål
>> Tre sjalottløl
>> 3dl matfløte
>> 9dl grønnsaksbuljong
>> 2ss smør

Slik gjør du:

Først finhakker du sjalottløken og surrer de i litt smør i en gryte til den er blank. Deretter tilsetter du blomkålen i små buketter, grønsaksbuljongen og matfløten. Det lar du småkoke til blomkålen er mør, som tar cirka 20 minutter. 

Du kan la noen buketter bli igjen til å toppe suppen med, men jeg droppet det og kjørte alt med en stavmikser til det ble en jevn pure. Det er så lett!


Suppen smakte utrolig godt, og dette er definitivt noe jeg skal lage flere ganger. Dessverre ble ikke bildet av det ferdige resultatet så bra, da det ble mørkt ute og kvaliteten som så. Men men! Jeg er ingen fan av å lage mat med en million forskjellige ingredienser, derfor passet denne ypperlig for en nybegynnerkokk som meg :-) 

Om du vil jeg skal komme med flere enkle og sunne oppskrifter, trykk liker nederst i innlegget!


NÅR DU HAR CRAVINGS..

 • 06.11.2014, 21:23 // Mat

Overskriften er ikke akkurat en sjeldent fenomen hos meg, heller tvert imot da jeg har cravings på godis hver eneste kveld og klarer av en eller annen rar grunn å likevel ikke spise det. Men i dag tittet jeg inn på kaloriteller appen min og så at jeg hadde massevis av kalorier igjen å spise for dagen, og jeg har nok aldri vært så glad for det! Jeg har nemlig har sykt cravings på rekesalat på rundstykker i hele dag, og for en halvtime siden kjørte jeg rett på butikken kun for å kjøpe det. Pluss oboy. Det ble en riktig så fin kveldsmat! Til de som reagerer på at jeg teller kalorier vil jeg bare si at det ikke er kun fordi jeg skal spise lite. Jeg fører inn maten i den såklart for å ikke spise voldsomt mye, og jeg bryr meg som regel aldri om jeg går litt over. Men jeg bruker den også slik at jeg ikke skal spise for lite, for det er fort gjort å glemme maten i en stressende hverdag. Så vet dere det!

Her har dere min delikate kveldsmat. Haha! Skjønner dere når jeg sier at matbilder ikke er noe for meg?  


NOEN ENKLE MIDDAGSTIPS

 • 04.10.2014, 15:02 // Mat

Hei! Nå som det har vært så travelt med skole, reising, pluss at jeg har vært endel syk i det siste har treningen vært nedprioritert. Nå har jeg bedre tid fremover, så da blir det fullt kjør igjen! Men selvom jeg ikke har vært så aktiv på SATS, betyr ikke det at jeg ikke spiser sunt enda. Dere vet jo at kostholdet har mye mer å si enn trening om man for eksempel skal gå ned i vekt. En kombinasjon av begge er uansett det beste, men nå tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittmåltider!

Det verste jeg vet på blogger er når mattipsene er fulle av ingrediense jeg aldri har hørt om, eller som jeg må kjøre byen rundt for å finne. Slike oppskrifter er ikke for meg, og jeg orker det rett og slett ikke. Derfor er alle disse måltidene utrolig simple, men likevel sunne og megagode! Skal jeg være helt ærlig ser halvparten ut som en tiåring har laget det, men sånn er mine skills på kjøkkenet! Haha. Jeg er så freidig å starter med en av mine all time helgefavoritter:

Kyllingburgere:

Her står ingrediensene på bildet, men fremgangsmåten er slik:

Bland sammen kjøttdeigen, en fedd hvitløk, bittelitt chilli og ett egg. Kna det litt før du steker, superlett! Jeg bruker grove hamburgerbrød med fiber, men det beste er jo såklart å lage de selv. Dessverre orker jeg aldri det..


Mango, ananas og banasmoothie:


Du trenger: 
En pose med frosne bær! Denne mixen kan bl.annet kjøpes på Rema 1000.
Mager vaniljekesam.

Du blander bare alt sammen med en stavmikser eller smoothiemaskin. Namm, dette var en stor favoritt i sommer, eller når søtsuget kommer (som det alltid gjør).


Pitapzza:

Du trenger: 
Fullkornspita
Kyllingkjøttdeig
Hakkede tomater / tomatpurre
Ost
Ingredienser av eget ønske

Trenger dere en fremgangsmåte på dette? Det er så enkelt, og nesten bedre enn vanlig pizza etter min mening. Iallefall mye sunnere! Jeg spiste dette til middag hver dag i en periode, og er enda ikke lei.  


Ytrefilet av okse:

Åh, biff er kanskje det aller beste jeg vet. Nå som jeg har laget det en stund så må jeg få skryte litt, og si at den er ganske så god! Grunnen til at jeg velger ytrefilet er fordi jeg syns den smaker mer en indrefilet, pluss at den ikke har noe merkbart fett! Jeg kjøper langtidsmørnet indrefilet fra Gilde som regel, siden den finnes omtrent på alle butikker. Men om du har en slakterbutikk der du bor kjøp helst der, da snakker vi kvalitet! Anbefaler også å ha et steketermomet, jeg kjøpte mitt på Jernia for bare 50 kroner. For å få den perfekte biffen gjør du:

- Stek den på middels sterk varme i ett minutt ca på hver side, til den får en fin skorpe. Om du har en plate som går opp til 9, kan du varme den opp på 7. Deretter legger du den i en ildfast form med litt smør under, setter den i ovnen på 150 grader til steketermometeret viser ca 50 grader i kjernen av biffen. Da tar du biffen ut av ovnen, og lar den stå til gradene viser 55. Husk at biffen enda godgjør seg etter man tar den ut, så ikke spis med en gang! Vent 5-10 minutter. Biffen jeg lagde i går var seriøst bare så utrolig mør og god, kunne spist den med skje!

Til biff velger man egentlig helt selv hvilket tilbehør man vil ha. Jeg bruker som regel soppstuing, soppsaus og litt båtpoteter - trenger ikke mer enn det!


 

Jeg har flere sunne favoritter som jeg gjerne kan skrive om en annen gang, men det var disse jeg hadde bilde av akkurat nå! Kanskje dere kan dele deres mattips med meg, da hadde jeg blitt veldig glad. Kan jo kanskje teste ut endel, for så å skrive innlegg om det senere? Som dere sikkert ser så er jeg ingen mesterkokk! Problemet er ikke at jeg ikke har tid til å lage mat - for det har jeg. Det er bare at jeg ikke orker.


PRE WORKOUT MEAL

 • 16.06.2014, 13:44 // Mat

Hva skal man gjøre etter en uke uten trening og med flere utskeielser? Selvfølgelig kickstarte igjen! Det er så typisk meg å bare droppe hele treningen så fort det har vært en lat periode, men ikke denne gangen. Nå kunne jeg virkelig ikke vært mer klar for trening og jeg sitter å rister i sofaen fordi jeg gleder meg sånn. Haha! Nå har jeg nettopp spist en deilig porsjon med havregrøt, noe jeg egentlig har vært grusomt lei av de siste månedene. Men nå spiser jeg havregrøten med litt honning over, og herlighet så godt det er! Jeg spiser 1dl havregryn som tilsvarer cirka 40 gram, og lager det med 1,5-2dl melk. Havregryn er jo supersunt men det er også kaloririkt. Derfor er det ikke vits om man fyller en svææær bolle med flere hundre gram og tror det er så sunt, for det tilsvarer fort kaloriinntaket man skal ha i løpet av en hel dag. Bare noe å tenke over!

Nam nam ♥♥♥♥♥♥♥


Treningsgenser fra HM og tights fra 2xu. 

Nå fyker jeg avgårde på SATS, wihuuu! 


PERFEKT LUNSJ

 • 28.04.2014, 14:47 // Mat

Det verste jeg vet om jeg skal lese en oppskrift på en blogg, er om retten har en million ingredienser som jeg aldri har hørt om før. Jeg har faktisk aldri laget noe jeg har funnet på en blogg, og det er av den grunnen at det blir alt for mye dill dall for min smak. Jeg er en veldig enkel person når det kommer til mat, og det skal ikke mye til for å imponere meg. 

Så. Om noen av dere er som meg kommer dere til å elske denne lunsjen - og spesielt smoothien. En bedre smoothie har jeg faktisk aldri smakt! Jeg overrasker statig på kjøkkenet ;) Haha.

Dette er en helt perfekt lunsj for meg. Eggerøre av to egg, røkt laks pluss en smoothie. Supersunt og næringsrikt, og det tar det 5 minutter å lage. Til smoothien trenger du bare et par never frossen smoothiemix, jeg foretrekker den med mango, banan og ananas, pluss to store spiseskjeer med mager vaniljekesam. Sleng alt sammen i en bolle og stavmiks det til det har en smoothiekonsistens. Du kan såklart også bruke smoothiemaskin :D


SÅ utrolig godt! Si ifra om dere tester den ut da, spent på å høre hva andre syns :D


Foruten lunsjlaging har det ikke skjedd noe spennende hos meg enda. Jeg leser enda til eksamen. Eller, jeg skal nå begynne å lese til eksamen. Når jeg først legger meg ned for å starte lesingen kommer jeg på alt mulig jeg burde ha gjort. Betalt regninger, vasket klær, tørket støv, surfe på internett.. Jeg er med andre ord ikke særlig mye klokere innefor onsdagens eksamen, men leiligheten min har blitt fin og ren da!


Nå ligger jeg sånn og glor i skjermen. Begynner å se dårlig også, så kanskje jeg burde bestille meg en synsundersøkelse før jeg starter å lese?
SUNNE OG HJEMMELAGDE HAMBURGER

 • 14.04.2014, 18:47 // Mat


NAM! Disse hamburgerne lagde Kristoffer til meg på lørdag (og søndag..), og herregud så nyyydelig godt det var. Helt perfekt helgemat, og når man lager de selv kan man også få de supersunne og mye magrere  enn om du skulle kjøpt den på butikken. Har lyst til å spise disse hver dag framover, for så saftige og gode var de faktisk! Hemmeligheten er nok å ikke "kna" deigen alt for mye, men heller røre litt forsiktig rundt :-)

Fremgangsmåte:
Bland sammen kjøttdeigen, to fedd hvitløk, én chilli og ett egg i en bolle. Lag en deig av det hele, men ikke kna for mye! Deretter er det bare å fordele deigen utover foreksempel på en fjøl, og vi lagde de runde burgerne av å ta et stort glass for å forme de. Ha gjerne litt tykkelse på de, for ekstra saftighet. Vi spiste de sammen med fiberrike hamburgerbrød - men om dere vil være enda sunnere kan dere jo for eksempel lage selv eller spise med rugbrød? :-)

Håper det smaker!
Ellers i dag har jeg som sagt vært å fyllt på restylane hos Teres Bergen. Viser dere bilder av fremgangsmåte og resultatet senere. Det er SÅ fint, elsker å fylle på leppene ♥ (Overfladisk rosabloggerpoeng til meg selv.) Etter jeg hadde gjort det kom Kristoffer opp dit, og vi dro sammen for litt møbeltitting og shopping. Har sett endel på sofaer og nå har vi en viss peiling på hvilken vi skal kjøpe. Det blir nok mest sannsynlig en fra Bolia eller Living. Fikk også kjøpt oss litt nødvendigheter som dere ser over, jeg som drikker mye vin trenger jo skikkelige vinglas ;) Hehe!

Så dro vi for å handle inn til kjøleskapet, noe som er det beste jeg vet. Nå skal vi ha som mål at vi ikke skal handle inn mer mat før neste mandag - og det burde vi klare syns jeg! Har jo planlagt  middager til hele uken, så det skal nok gå bra :-D Veldig økonomisk å ta storhandlingen en dag i uken i stedet for å småhandle tre/fire!

I dag har forresten jeg og Kristoffer anniversary, så ikveld skal vi ut å spise! Viktig å kose seg litt ekstra og ikke minst ta vare på kjærligheten! ♥


KJAPT OG SUNT MIDDAGSTIPS

 • 17.03.2014, 17:11 // Mat

Heiheiheihei! Så hyggelige dere er i kommentarfeltet på innlegget under da, veldig moro å lese igjennom for en avdanka toppblogger ;) Hehe. Nå er jeg ferdig med den saken, og bloggingen fortsetter altsåååå. Tenkte å komme med et kjapt middagstips. Det er veldig viktig for meg at ting er enkelt å lage, rett og slett fordi jeg hater å lage mat og har ikke særlig god tålmodighet på kjøkkenet. Middagen i dag er derfor kjempelett og veldig veldig sunn :-)


Du trenger:
>> Salmalaks eller normal laksefilet
>> Lett creme fraiche
>> Champinjong eller aromasopp
>> Valgri salat

Først steker du laksen og soppen hver for seg, mens du krydrer det godt med salt og pepper. Når alt er ferdig stekt blander du det sammen og tilsetter cirka tre store spiseskjeer med creme fraiche. Bland godt sammen og la det putre i underkant av fem minutter mens du rører rundt en gang i blandt. Hakk opp salat eller whatever du ønsker som tilbehør.Ser det godt ut? Nei, faktisk ser det helt jævlig ut. Men det er både sunt og smaker nyyydelig :-)

Nammis! Nå er jeg straks klar for trening, har vært flink å trent styrke hele forrige uke, derfor skal jeg trene cardio i dag. Har som mål å løpe minst åtte kilometer, men vi får se hvordan det går. Kondisen er ikke akkurat på topp om dagen!


SUSHI OG BLONDHET

 • 16.03.2014, 10:27 // Mat

Som jeg har sagt før så har jeg en lånetlf nå siden iPhonen min er på reperasjon. Denne lånetelefonen har altså fått for seg det at jeg vil ha på alarm klokken 08.30 hver eeeneste lørdag og søndag, så da ringte den for fullt for et par timer siden. Siden jeg ikke fikk sove før klokken tre i natt var det egentlig ganske irriterende, men jeg kan ikke klage. Deilig å være tidlig oppe, selv om det er søndag!

I går lagde jeg og Ida sushi, og den ble faktisk overraskende god! :D Vi brukte omtrent de samme ingrediensene i alle bitene, bare for å safe oss. Men det er jo de vi liker best, så hvorfor ikke? Jeg ble negradert til sushi-skjærer, fordi jeg ikke klarte å rulle sammen tangen når den var ferdig "påsmurt". Egentlig like så greit, jeg har jo aldri vært særlig flink når det kommer til sånn detaljarbeid! Inne i bitene hadde vi salmalaks, avocado, mango og philadelphia light. Veldig hyggelig og godt, som definitivt må gjenta seg før jeg flytter.


I helgen har jeg overnattet på mitt gamle pikerom hjemme hos mamma. Per dags dato er det lillebror August som bor her oppe, men siden han er hos pappa i helgen tok jeg over sengen hans. Hihi! Syns det er mye koseligere her enn nede i første etasje der jeg sover nå. Har brukt morgenen på å bestille frisørtime og bladd igjennom bilder fra i sommeren. Fikk plutselig et sånt kick at jeg MÅTTE bli blond igjen! Er så lei av å få blond ettervekst i det mørke håret, det ser bare så utrolig fælt og usmakelig ut, så i morgen klokken ti skal jeg stripe det. FIkk tillatelse fra frisøren min Silje på Hendrix i Oslo om at det var greit, så da er det bare å kjøre på :-D


Åååh jeg savner blondfargen min ♥ Blond og brun forever, hehehe neida. Gleder meg til i sommer iallefall! På bildene fra i dag føler jeg meg som en grå liten mus.

 


ME TIME

 • 14.03.2014, 19:23 // Mat

Oh my, nå skal jeg kose meg! Peisen er tent, maten er handlet inn og jeg er klar for en rolig kveld hjemme.Gikk meg en liten tur i sta, og sitter enda i ullundertøyet, haha! På menyen ikveld står det ytrefilet, salat, stekt sopp og soppsaus (fra toro vel og merke). Syns den er så utrolig god, anbefaler virkelig alle å prøve den! Det eneste som mangler nå er en haug med potetbåter, men tror jeg skal prøve meg uten. Hvem vet, kanskje dette faktisk blir bedre? :-D

Hva er deres planer for kvelden?


RISE AND SHINE

 • 14.03.2014, 09:39 // Mat

Rise and shine alle sammen, nå er det freeeeedag! Ukene fyker forbi som bare det, og jeg er snart flytteklar og vel så det! Bare ti dager igjen nå, woho! Jeg kom nettopp hjem fra en morgenøkt, det ble gåing med 10-12% stigning på mølla i dag pluss styrke på armer og overkropp. Veldig deilig. Har fremdeles utrolig vondt i kneet, så jeg kan ikke trene noe særlig ben eller løpe - noe som er dritkjipt. Skal prøve å få meldt meg på en cardio step time til i morgen, så krysser jeg både fingre, tær og tilbakestående knær for at det går fint.

Har nettopp kastet i meg verdens beste frokost, ååååh jeg dør sånn av maten under. Det er seriøst bare SÅ godt! Blander sammen to egg, litt skummet melk og krydder for å lage eggerøre av det. Steker den på utrolig svak varme (på 4 til de som har induksjonsplate) for da blir den så utrolig saftig og god. Under har jeg litt lett majones pluss et halvt polarbrød extrem. Har også fått heelt hekta på jordbær og bjørnebær, og sammen med mager vaniljekesam er det fantastisk godt :D


Zara spiser også frokost sammen med meg, hihi.

Nå skal jeg hoppe i bilen igjen for å ta litt solarium. Med et grusomt vær ute merker jeg det skal bli nokså digg! 


DET ER TANKEN SOM TELLER

 • 23.01.2014, 17:00 // Mat

Heihei! Formen min er mye bedre, fikk tatt meg en dusj i sta og det gjorde nok susen! :-) Lagde meg litt sashimi også, noe som virket som en utrolig god ide helt til jeg faktisk skulle spise det. Jeg er ikke fan av laks dagen derpå altså, iallefall ikke rå! Haha. Maten gikk dessverre i søpla, og jeg lagde meg et par brødskiver i stedet. Cravingen for chrispy chicken er der enda, så det spørs nesten om jeg må løpe bort på burger king altså. Jeg har jo vært så flink til å trene og spise sunt i det siste, så en aldri så liten burger kan nok ikke skade! Haha.


Salmalaks, mango, avocato og syltet ingefær. Egentlig utrolig godt, men ikke i dag..

Nå skal jeg komme meg ned på Grûnerløkka for å hente Zara som har vært på sleepover med sin bestekompis Canelo. Haha, koselig ♥


YUMMIIII

 • 09.01.2014, 18:09 // Mat

Hei hei! Gikk hjem fra jobb i sta og bare hmmm, hva skal jeg lage til middag som både er sunt og ikke tar lang tid. Jeg var såå sliten at det fristet mest å bare hive i meg et knekkebrød. Heldigvis hadde Kristoffer allerede kommet hjem, og det sto både røde roser og deilig lasagne på bordet da jeg kom inn døren. For en fantastisk kjæreste ♥ Det er jo ikke så sunt, men det gjør ingenting så lenge vi koser oss sammen!

Etter middagen hoppet jeg rett i dusjen. Finnes det noe mer deilig egentlig? Når man er sliten, mett og skikkelig sliten. Tenkte bare å anbefale noen hårprodukter som jeg har brukt en stund nå.


Fikk disse produktene fra Hendrix Hair, anbefalt av min kjære frisør :) Til de som ikke bor i Oslo, kan dere kjøpe shampoen HER og balsamen HER på blush.no. Så også at de var på salg nå, koster bare 100kr, sykt! Elsker de, og de lukter nydelig ♥Zara ville også ha lasagne, namminammi!

Nå må jeg ta en liten powernap altså, sov bare fire timer i natt gitt. Snakkes senere!


KJAPP OG SUNN SNACKS

 • 11.11.2013, 23:31 // Mat

Da var man ferdig på trening, og herres så deilig det føles! Var først på Unio Flow yoga som er en yogatime med litt mer fart  enn den vanlige yogaen. Etter det dro jeg på Elixia Power som er en styrketime med vekter. FOR en morsom time! Hadde aldri sett for meg at den timen kom til å bli så morsom. Desidert to faste timer jeg kommer til å dra på hver mandag :-) Det er så digg når trening er GØY! Dro på butikken for å handle inn litt mat, kjøpte inn til verdens beste kveldsmat!

Alt du trenger er:

>> Salmalaks
>> Avocado
>> Mager kremost
>> Syltet ingefær

Bare skjær alt opp i biter og nyt! Kjempegodt :-) 


Ehm, ja. Nå har jeg aldri påstått at jeg er flink til å legge maten fint på fatet. Dette så jo faktisk ganske ekkelt ut..

Nå skal jeg se kveldens episode av top model på tv3play før jeg legger meg. Svarer på første del fra spørsmålsrunden i morgen tidlig, da i skriftlig form. Kan lage videoblogg på del 2 for eksempel :) Ha en fin kveld!

PERFEKT LUNSJ

 • 28.10.2013, 16:07 // Mat

Nå har jeg kommet fram til Bergen, og det var sååå godt å se Kristoffer igjen :) Turen gikk kjempefint, og vi har nå hele kvelden forran oss. Tenkte å dele et lite mattips med dere, som jeg har postet på bloggen tidligere. Nå som jeg har blitt sunn (prøver så godt jeg kan iallefall), er det viktig for meg at maten smaker godt. Jeg er ikke sånn kjempekreativ i matveien, og jeg er ikke særlig fan av noen tørre salatblader med litt kylling på toppen. Denne salaten er kjempegod, og du trenger bare tre ingredienser!

>> Lobnobs
>> Mango
>>Avocado 

Bare skjær alt i passende biter og nyt :) Det går også ann å ha salat eller agurk i, men jeg syns det holder med disse tre ingrediensene. 


Mmmmm. 

Har dere noen sunne og gode oppskrifter å dele med meg? Jeg trenger det!


KJAPP OG SUNN SNACKS

 • 03.09.2013, 00:55 // Mat

Hei hei! Kom nettopp hjem fra Grünerløkka, der jeg har vært å på besøk i den nye leiligheten til June og Aleksander. Kjempefin med super beliggenhet midt i Rignes Park. Åh, jeg har så sykt lyst å flytte dit selv!! Hvem vet, kanskje jeg kommer meg til løkka etterhvert også? Det er så innmarri mye mer som skjer der enn på Majorstuen! Uansett da. Vi lagde oss litt sunn kveldsmat, herlighet så godt og ikke minst enkelt!

Dette brukte vi:

>> En pakke med salmalaks
>> Kremost
>> Advocado
>> Agurk
>> Ingefær 
>> Soyasaus

Du kan egentlig bruke det du selv syns smaker best til salmalaks. Bare skjær alt opp i biter, og nyt! Jeg som eeeelsker sushi syns dette var helt nydelig iallefall. Et sunnere alternativ også siden vi kutter risen. 

Hundene følgte også spent med på hva dette var for noe. De koser seg sånn sammen, selv om Zara er hakket mer hyperaktiv enn Canelo. Hun hopper på han og er skikkelig irriterende, mens han bare ligger der å ser rart på henne.. Haha, huff!


Nye klær fikk de seg også i dag! Er usikker på hvor de er fra, men skal legge ved en link når jeg får den fra June.Nå skal jeg legge meg. Dagens antrekk kommer i morgen tidlig! Skal opp tidlig for å dra på Cardio Energy time på Elixia, tror jeg iallefall. Akkurat nå er jeg brennsikker på at jeg klarer å våkne, men jeg kjenner meg dessverre såpass godt at jeg vet sengen frister mer når vekkeklokka ringer. Ha en god natt så lenge, og kryss fingrene for at jeg kommer meg opp i morgen!


lørdagskvelden

 • 20.04.2013, 21:49 // Mat

 


Zara koser seg på sofaen, og jeg er straks klar til å ta på meg hælene igjen. Får håpe kvelden innfrir til forventningene, noe jeg egentlig tror siden det er LØRDAG og god stemning i byen!

I dag har vi ikke gjort stort altså. Sovet, sett på tv, spist - rett og slett slappet av etter en kaoskveld i går. Hahah, ler bare av tanken..

verdenes beste salat

 • 20.04.2013, 16:37 // Mat

Selv om det er dagen derpå hopper jeg ikke bort på McDonalds i dag, nei! Skal ikke skryte på meg at jeg er særlig flink til å spise sunt, men nå har jeg funnet (Torild viste meg) en utrooolig god salat som faktisk metter. Salat med agurk, skinke, paprika og litt salatblader er absolutt ikke noe for meg. Derfor er jeg overlykkelig over at dette er så sunt, og SÅ godt! Det er også enkelt å lage, noe som passer perfekt til meg som ikke har spesielt god tålmodighet på kjøkkenet.

Du trenger:

> 1 pakke lobnobs (eller crabsticks om du foretrekker det)
> 1 mango
> 2 små eller 1 stor advocado
> Agurk 

Du kan selvfølgelig ha oppi mer om du vil, en jeg syns disse ingrediensene er best sammen. 

Så skjærer du bare opp alt i biter du selv syns er passe, bland sammen og nyt! Åh, det er så godt. Har nettopp spist en stooor skål, og det med utrolig god samvittighet. Si ifra om dere prøver den da, og hva dere syns! 

hits