UPDATE

  • 31.12.2013, 10:54 // Reise

Jeg antok at vi ikke hadde internett på hotellrommet da vi kom til Roma, og at jeg måtte ned i resepsjonen for å blogge. Men der tok jeg feil gitt, fant nettopp ut at det er internett på hotellet! Haha, det er så typisk meg å ikke sjekke opp sånne ting.. Dagene går så sykt fort, for det er jo så mye å se på i denne byen! I dag skal vi dra for å kjøre Segway, noe jeg tror kan bli veeeldig spennende.. Hehe. Jeg er litt redd for at jeg kommer til å være veldig dårlig på det. I kveld er det nyttårsaften, og vi har booket et bord på en resturant vi liker veldig godt. Husker ikke helt hva den heter nå, men biffen der er som smør i munnen. Og dere vet jo at jeg eelsker biff, mihi.

 
Meg og Danielle, en bartender vi møtte på i går. Utrolig hyggelig, og han lager de nydeligste drinker!

 


HAVING BREAKFAST

  • 29.12.2013, 12:42 // Reise

Hei og god dag fra nydelige Roma ?? Jeg har ikke fikset nettet på macen enda, men jeg skal gjøre det senere idag. Har masse bilder jeg skal legge ut! Nå sitter vi å nyter en herlig frokost, litt sent men... Klarte bare ikke stå opp i dag tidlig, haha!


IN THE AIR

  • 28.12.2013, 16:10 // Reise

Hei hei ♥ Nå er jeg nok mest sannsynlig i flyet på vei til Roma, ved mindre jeg ikke kom med pga overvekt i kofferten og begynte å krangle med personalet til Ryanair, da.. Haha! Ville bare tipse dere om romjulssalget til blush.no HER, sykt mye sminke og hårprodukter til en veeeldig billig penge! Bestilte meg nettopp sminke der selv, som sikkert ligger i posten da jeg kommer hjem fra Roma. Siden det er billigere enn på taxfreen så passet det meg bedre :)

OFF TO ROME!

  • 28.12.2013, 13:02 // Reise

WOHO, endelig lørdag! Noe som betyr at vi skal til Romaaaaaaaa. Hurra, jeg gleder meg sånn! Det eneste negative er at vi skal fly med RyanAir fra Rygge, og jeg har hørt så sykt mange skrekkhistorier med de. De er visst nazi på om du har en kilo overvekt har jeg hørt, noe som er krise for meg siden jeg er dronninga av å pakke for mye. Håper de har sånn self service bagasjebånd, der man piper inn bagasjen sin selv, for da kan bare Kristoffer holde kofferten min oppe fra vekta slik at den blir lettere, så piper jeg den inn. Works every time, mehe!

SALGSKJOLER TIL UNDER 130KR

Jeg elsker romjulssalg ♥ Her har dere nellys salgskjoler til under 130 kroner. Billiiiiig!!


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER // 11. HER


12.HER // 13. HER // 14. HERKONKURRANSE - SILK ÉPIL 7

Hei hopp, endelig er butikkene åpne igjen siden det er 3. juledag :-D Hihi! Det vil jeg feire med å dele ut to nye epileringsmaskiner til leserne mine. Jeg er så utrolig fornøyd med den jeg selv har, noe jeg har sagt i alle innleggene jeg har skrevet om den. Jeg har aldri prøvd noen andre epileringsmaskiner før, så jeg har på en måte ingenting å samenligne med, men siden man kan bruke denne i vann så funker den perfekt for meg i dusjen!

Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med mailadressen deres, så trekker jeg to vinnere :-D

JULELEI

Jeg må bare si det: er det bare meg som er lei julen allerede? Jeg som egentlig er et julemenneske må nå si at jeg er dritlei late dager med mat så langt øyet kan se! Å ligge i sofaen har blitt mitt verste mareritt, og jeg føler celulittene strømmer på hvert minutt jeg ligger her. Æææ! Jeg gleder meg sånn til i morgen da det endelig skjer noe igjen. 2. juledag betyr fest, og det liker jeg. 3. juledag drar jeg hjem til Oslo for en natt, og på lørdag reiser vi til Roma for å feire nyttår. Så egentlig kan jeg ikke klage, for fælt har jeg det absolutt ikke. Men så skal man jo alltid klage på noe, uansett hvor bra man har det. Huff. Jeg er alt for bortskjemt. 

FORANDRING I BLOGGVERDENEN

Hei og god 1. juledag! Dette er jo dagen der man skal slappe maksimalt av, og det har jeg gjort også. Jeg satt å mimret fra gamledager, da topplisten så litt annerledes ut enn den gjorde nå. Så kom jeg til å tenke "hmm, hvordan så bloggerne på topplisten ut i 2011?" Jeg syns det er ekstremt morsomt å se før/etter bilder av folk skjønner dere, for jeg vet selv hvor mye jeg har forandret meg på noen år!


Sophie Elise før og nå. Jeg syns hun har blitt såååå babe nå! En skikkelig sexbomb :D Hihi.

 


Tcmn før og nå, syns kanskje hun er en av de med den største forandringen? 


Andrea før og nå. Åååå se så søt hun var i 2011 da ♥ Haha! Husket jeg syns hun var sååå skjønn da hun kom opp på topplisten. 

 


Ida før og nå. Hun var faktisk like pen da som hun er nå, og det syns jeg er urettferdig... Haha!


Må nesten få med et bilde av meg også da. Litt forandring er det vel?

Hvem syns dere har forandret seg mest?


CHRISTMAS EVE SO FAR...

Nå har vi en aldri så liten pause mellom slagene, jeg er så mett et jeg ser ut som jeg er gravid. Huffameg. Nå blir det bare vin og pakkeåpning resten av kvelden, her er noen bilder fram til nå:
Kjekke brødre!Verdens beste pappa, bror og bestemor ♥ Som jeg er så glad i!

GOD JUL ♥

God jul alle sammen ♥

I år i likhet med alle andre år samles alltid familien seg hjemme hos oss på formiddagen for å spise lujelunsj. Det er noe jeg gleder meg like mye til hvert år, og jeg klarer aldri å bestemme meg for om julelunsjen eller middagen er best, haha. Akkurat nå er jeg så sykt mett på både mat og vin, men som alltid er det travelt hos oss på julaften. Nå skal vi ned på gravene til bestefedrene mine, før jeg og Adrian drar i kirken mens mamma lager mat hjemme. Jeg er jo ikke kristen i det hele tatt, men syns det likevel er koselig å gå i kirken på julaften!

Hvordan er deres tradisjoner på julaften?


UPDATE

Hei! Denne helgen har bare vært helt fantastisk. Det har vært så mye som har skjedd og alt for liten tid til å ta bilder eller blogge. Må trekke fram julebordet på lørdag, som var utrolig koselig. Først dro vi en stor gjeng ut for å spise, før vi dro til herlige Ida Malen på vors etter det. På byen var det fullt av folk, som normalt siden det er lørdagen før jul. En av årets største festdager her i Molde! Det er så moro med så mye kjente folk overalt, så jeg koste meg veldig. I går dro jeg ned til moren til Kristoffer der vi koste oss med familien hans til sent på kveld. Det var veldig koselig å få hilst på alle ♥ Det ble ikke mange timene med søvn i natt, så jeg tenkte å sove litt nå før jeg skal kjøre ut med julegavene. Skal være flinkere å blogge flere ganger om dagen igjen, helgen var bare et lite unntak :-) Vi snakkes senere!


For en nydelig bukett ♥ Fra vorset på lørdag.DEN JULESTEMNINGEN ALTSÅ

Sjoho! Og julestemningen fortsetter i Molde! I to tiden kom Lars prompende opp med bilen for å hente meg, for at vi skulle dra på byens beste kjøpesenter *kremt* roseby. Dette er jo tredje dagen på rad jeg er der, så for min del ble jeg kun med for det sosiale. Juletider er sosiale tider - og det digger jeg. Vi gikk egentlig bare rundt å klagde på at det ikke finnes Zara i Molde, før vi spiste et nydelig måltid på burger king. Haha, classy bitches.

Nå sitter jeg vel plassert hos mamma, og skal straks kjøre til en venninne. Mamsen har fått besøk av kjæresten sin, derfor orket jeg ikke sitte på stuen sammen med de. Når unge mennesker leier hender er det søtt, i likhet når veldig gamle mennesker leier hender. Men når et par på 40+ sitter der å leier, spesielt om det er min egen mor, syns jeg det er litt.....ekkelt! Haha. Men jeg er veldig glad for at hun har funnet kjærligheten igjen altså, misforstå meg rett :-) Hun har forresten også pyntet så fint til jul, wiii! Deilig å være hjemme ♥Nå skal jeg danse meg inn i dusjen for å fikse på håret som ser ut som det har badet i vaselin. Blogges!


DEN HVITE STRØMPEBUKSEN

Beklager null blogging i går, da var humøret mitt redusert og hjernen min var ikke helt på plass. På ondag hadde vi en super kveld ute! Vorspielet hos Ida var som vanlig kjempemorsomt, og for en gangs skyld ble jeg ikke skuffet når vi dro på byen. SÅ moro å se igjen så mange kjente fjes, hadde en super kveld!

Antrekket mitt ble vel så som så. Normalt sett bruker jeg aldri gjennomsiktig strømpebukse, fordi jeg ikke syns det er særlig pent. Men jeg måtte ha på meg det likevel, fordi det var for kaldt til å gå med bare bein, og jeg ville ikke ha svart strømpebukse til denne kjolen. I all hast kjøpte jeg en som så helt ok brun ut i fargen, men deeeer tok jeg feil gitt! Da jeg tok den på meg så det ut som jeg hadde albinoben, mens resten av kroppen var brun. Jeg dro av meg strømpebuksen på vorset før vi dro til byen, for å si det sånn. Usj.


Her ser dere den hvite strømpebuksen.


 

Noen bilder jeg tok før vi dro ut:

Nå venter det julegaveshopping med Lars, så jeg må gjøre meg klar! Blogges senere.


JULEGAVESHOPPING

Hola! Herlighet, å stå opp klokken syv er virkelig ikke noe for meg! Etter en lang dag med shopping av julegaver er jeg så sliiiiiiiiiiiiiiiiiten. Har mest lyst til å legge meg ned å sove, men det kan jeg jo ikke. Duty calls, og ikveld er det FÆÆST (som vi sier i Molde). Det er lillelørdag, og et par flinke venninner er ferdige med bachelor-graden sin. HYL! Jeg vil også ha bachelor! Det blir vel etter noen år tenker jeg... Nå er det middagstid, så må runde av. Sjekk ut den digge genseren jeg kjøpte på cubus i dag forresten, bare 199 kr!


Hahaha se på Zara...

Mens mamma pakker ut matvarene sitter jeg å tar bloggbilder, hun syns sikkert det er deilig at jeg er hjemme. Not.


JEG ELSKER Å KJØRE BIL

VEL HJEMME! Og deilig er det! Den beste følelsen i verden er å våkne opp første dagen hjemme hos mamma, sto faktisk opp klokken syv i dag! Sikkert fordi jeg vet det er så mye som skal skje, pluss at det er mye jeg må rekke. I går kveld jeg bare:

Meg: Mamma, plis sett igjen bilen hjemme i morgen når du drar på jobb da.
Mamma: Hva skal du da?
Meg: Jeg skal........trene på formiddagen så har jeg så SYYYYKT mye å rekke før middag.

Vel, jeg skal iallefall ikke trene!! (Det er jo ferie for guds skyld), og det eneste jeg skal rekke er polet pluss innom kjøpesenteret en snartur. Men jeg elsker å kjøre bil skjønner dere, det er faktisk noe av det beste jeg vet! Om jeg er i Molde å kjeder meg, så pleier jeg å ta bilen til mamma med på en spinn rundt om i byen. Grunnen til at hun er så skeptisk til at jeg får låne den er fordi jeg kræsjer hele tiden! To ganger med hennes bil, og én gang med min egen da jeg var 18. Alle gangene var selvøøøølgelig ikke min feil, men de som kjørte rundt meg... Hihi. Bortsett fra den gangen jeg kræsjen i en lyktestolpe da, det var vel kanskje min feil. Eller vent, det var ZARA! Det var hun som hoppet opp på fanget mitt så jeg svinget inn i den. Opsi.

Nå skal jeg hoppe ut av morgenkåpen å kjøre avgårde! Kryss fingrene for at jeg ikke kræsjer da..


Se fine Zara i den nye hundesengen sin ♥ Kristoffer kjøpte den til henne i går, aaaaw!ON MY WAY HOME

  • 17.12.2013, 17:21 // Reise

 

Jeg skjønner ikke at det går an? Det eneste jeg har kjøpt i Bergen er en ny genser, ellers ingenting. Likevel skal det være et helvete å få igjen kofferten, og både jeg og Kristoffer måtte bruke fysisk makt for å smekke den igjen. Ikke vet jeg, men jeg begynner jo å lure på om klærene mine har sneket seg bort i kjøleskapet å spist mat på natten mens vi lå å sov, for tydeligvis har de lagt på seg. Vel vel, jeg fikk iallefall igjen kofferten, så det er vel bra nok. Håper bare ikke flyet styrter grunnet bagasjen min sikkert veier et tonn!


For uten den evige angsten om bagasjen veier for mye, gleder jeg meg så sykt til å komme hjem! Gleder meg til å gi både familien og vennene mine en stor klem ♥ Det er helt sykt hvor mye man setter pris på ting hjemme når man ikke bor der selv. Bare at jentene skal ut i morgen er liksom ukens desidert største høydepunkt, så mye gleder jeg meg! 


Tilfeldig bildedryss fra Molde. Hohoho. TIRSDAG

Åh, spørsmålet jeg alltid stiller meg selv hver morgen: skal jeg orke å dusje håret nå, eller skal jeg vente til i kveld? Det ender som regel opp med at jeg venter til kvelden, for så å sovne med vått hår - noe som gjør det så stygt at jeg neste morgen igjen må stille med det samme dusjspørsmålet. Det eneste jeg misliker meg mine tape-extensions er at det tar litt tid å føne + rette de. Det er jo mye hår som skal fikses på en gang! 

Okeeeei, for en utrolig uinteressant måte å starte innlegget på - vi prøver igjen. HEEEI alle søte blogglesere! I dag er det tirsdag, og vet dere hva det betyr? Det betyr at i kveld skal jeg hjem til Molde! ♥ Byen der ryktene sprer seg fortere enn ild i tørt gress, der man alltid har fyllenerver på søndager og man vet som regel mindre om seg selv enn alle andre gjør. Verdens beste by, og jeg gleder meg som en gal til å komme hjem! I morgen er det onsdag, noe som betyr lillelørdag og full fest! Mine flinke venninner er også ferdig med bacheloren sin, så det må feires! 

Noen bilder jeg knipset på verandaen i dag tidlig, før det begynte å regne igjen. Bergen ass... Haha! Hadde været vært bedre her så tror jeg faktisk at jeg kunne trivdes her i Bergen.


SMELT! ♥

  

Fant denne filmen på bloggen til June, og måtte bare dele den videre. Jeg er jo så utrolig lettrørt når det kommer til dyr som har det vanskelig, så denne filmen fikk meg til å få tårer i øyenkroken. Bare se så fin huskyen blir på slutten av filmen når pelsen begynner å komme tilbake igjen ♥ Vet dere forresten om det finnes noen type organisasjoner som hjelper dyr i Norge?


SÅ VAR DET DE QUOTSENE..

Det er ikke akkurat sjeldent man kommer over en sykt bra quote på insta eller facebook og tenker "DEN skal jeg ta med meg videre, og huske på i vanskelige tider!". Senest på lørdag satt jeg på vorspiel da jeg kom over en som sa "Always do what you are afraid to do", og da tenkte jeg YES! Endelig kom quoten som skal forandre livet mitt, og jeg skal nå alltid gjøre ting jeg er redd for. Det virket som en bra idé, men i praksis kommer det jo aldri til å skje. Som om jeg noen gang kommer til å dykke med haier eller holde en edderkopp. 

Så har jeg kommet over uendelig med motivasjonstaler som omhandler året 2014, for 1.januar skal alt forandres. Det sier jeg hvert eneste år, men det skjer sjeldent. Plutselig har juli kommet, og jeg bare "ops, glemte visst å leve et sykt bra liv i år også, heldigvis er det bare et halvt år til 2015, da!". 


Jeg føler det er så utrolig lett å motivere seg selv via å leve etter ting andre har skrevet ned på papiret, for om man leser noe man kjenner seg igjen i så gir det en følelse av glede. Men jeg har kommet fram til at det hjelper ikke, for den gleden og den motivasjonen forsvinner fem minutter senere da quoten for lengst har sklidd ut av tankene. Om man plutselig finner samme quote igjen så er det nesten slik at søren, det var det jeg skulle huske å gjøre med livet mitt ja.... 

Så min leveregel fra nå av er at jeg skal prøve å motivere meg selv så godt som mulig, og heller bare la meg inspirere av disse flotte quotene i stedet for å prøve å lage en livsstil ut av det.


ET LITE TIPS!

God søndag! Denne helgen har vært sykt morsom, og jeg kommer til å skrive mer om det senere. Har det veldig travelt i dag, men jeg tenkte likevel å komme med et tips til dere! Nå kan dere kjøpe et gavekort hos handelsportal.no til en verdi av 500,-, og kun betale 300 for det! Perfekt å gi i venninnegaver for eksempel, aner dere hvor MYE dere får for 500kr der inne? Siden det er så billig fra før, så får man veldig mye for pengene! :-) Et lite tips fra meg.

Tilbudet finner du HER.


HVERDAGSPROBLEMER AAAAAASSSS

Dere vet når dere var yngre og var på overnatting med en venninne, så var det alltid en av dere som våknet før den andre på morgenen? Slik var det alltid med meg, og jeg turte heller ikke vekke den andre. Så da lå jeg bare å stirret i taket, helt til den andre personen begynte å bevege seg, for da latet jeg som at jeg også sov. Syns det var sååå flaut at jeg alltid våknet tidlig, og jeg husker det var sååå kult å sove til sånn elleve om morgenen, og det var bare dumt jeg alltid våknet i åtte tiden.. Jeg hadde håpt ettersom jeg ble eldre ville dette jevne seg ut, sånn at jeg enten ville sove like lenge som min sovekamerat eller at jeg faktisk prøvde å vekke vedkommende om jeg kjedet meg. En gang fikk jeg faktisk beskjed av en venninne jeg overnattet hos, at jeg ikke fikk komme på overnatting mer om jeg ikke startet å sove lenger. Hahaha!

Ti år senere er ingenting forandret. Heldigvis har man iPhone og Mac nå, så man kan underholde seg selv litt. Den eneste tingen som har forandret seg siden jeg var ti er vel at jeg driter i om det er kult å sove lenge, så jeg orker ikke late som jeg sover om sovekameraten min beveger på seg. Da trykker jeg heller ekstra hardt på tastaturet og ser på personen slik at den skjønner at jeg er våken. Nå, for eksempel. Jeg har dusjet, for så å komme tilbake igjen til sengen, men Kristoffer sover enda. Er det nå jeg skal begynne å se på youtube-filmer slik at han våkner? Jeg mener, det er jo frekt å bare riste i han også...


Zara lå også å sov, helt til at jeg bestemte meg for at hun skulle bli med på en aldri så liten selfie.

PERFECT KNIT

Hei hei! Nå har vi nettopp kommet hjem fra byen, der vi har shoppet litt og vært ute å spist. Veldig koselig <3 Kristoffer kjøpte denne nydelige genseren til meg som en førjulsgave, og jeg elsker den! Den er fra Acne, og den kjøpte vi på Vincci i Bergen. De har utrolig mye fint der, han kjøpte med deg så mye kult!


JEG ER PÅ GRAN CANARIA..

  • 12.12.2013, 14:27 // Reise

.. trodde jeg iallefall, helt til jeg våknet opp å hørte at regnet plasket ned ute. Jeg elsker å være i Bergen altså, men været? Hver eneste gang jeg er her så regner det, og både hår og sminke er dødsdømt ved mindre du har en gigantisk paraply. Nei vent, skrev jeg at jeg elsker å være i Bergen? Jeg mente at jeg hater det. Det jeg elsker er å være hos kjæresten min. Ikke Bergen. UANSETT DA. Grunnen til at jeg la ut disse bildene fra en harry resturant på gran canaria er fordi jeg sårt trenger en tur til varmere strøk over nyttår. Hvor drar man utenom Gran Canaria? Jeg vil prøve noe nytt! Jeg har vært i Israel også, som er deilig og varmt på denne tiden av året. Har dere noen reisetips til steder som er varmt om vinteren?


NEW IN!

Har helt glemt å vise dere min nye kjole! Har tenkt lenge over om jeg skal kjøpe den eller ikke, men nå er jeg utrolig glad for at jeg gjorde det. Den sitter som et skudd og er heeelt nydelig. Beklager at bildene ser litt emo ut, men jeg hadde så dårlig tid i sta. 


Kjøpte den på nelly HER til bare 249!


MOLDENSER I LYKKERUS

  • 11.12.2013, 13:27 // Reise

WOHOOO!! Det er en stykk lykkelig Moldenser som tripper rundt i leiligheten sin på Majorstuen i dag! Kofferten er pakket, og jeg er så klar til å ta ferie! Første stopp: BERGEN! 

Egentlig skulle jeg sove hos Birte fra i dag til i morgen, men siden hun må jobbe drar jeg rett til kjæresten i stedet - noe som skapte et helvetes til morgenstress for meg. Om jeg skal til en venninne trenger jeg liksom bare slenge håret i en hestehale og komme meg avgårde, men siden jeg skal rett til Kristoffer så måtte jeg jo stå opp for å dusje, barbere meg fra topp til tå, føne/rette håret, finne noe annet å ha på meg enn joggeklær og sminke meg litt finere enn normalt. Nå burde jeg være fornøyd altså, han skulle bare visst hvordan det er å være jente!!  

Akkurat nå er jeg så gira (eller stressa) at jeg ikke klarer å skrive noe særlig. Det er så digg at det endelig er onsdag, og jeg er så full av glede! 


Hvor ideen å sitte på kofferten kom fra aner jeg ikke. Men jeg ser jo nå at det ser jævla dumt ut. 

Har forhåndsskrevet et innlegg som kommer mens jeg er på flyet, ellers så snakkes vi fra Bergen!


THE REAL ME

Ja, da var det den siste dagen i Oslo før jeg reiser vekk - og tror dere ikke jeg har utsatt ALLE tingene jeg burde gjøre til i dag? Nok av tid tenkte jeg, men neida. Har avlyst to møter i dag bare for å rekke alt jeg skal gjøre. Så til dere som tror man vokser av seg at man utsetter ting til siste liten - det gjør man IKKE. Man er dum om man tror det. Jeg var dum som trodde det. 

Nå som det snart er juletider vil man jo se så fin ut som mulig, derfor dro jeg til Denise hos LuxLashes for å fylle på mine nyyydelige vipper. Jeg må le litt av tanken på hvordan jeg ville sett ut om jeg var helt naturlig. Jeg har falske vipper, extensions, farget hår, litt restylane, tar sol og sminker meg. Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg ser ut engang helt naturlig! 


Dette er en asiatisk versjon av meg.

Jeg er iallefall veldig glad for at det finnes mennesker der ute som kan fikse på mennesker som meg. Mennesker som kan sette extensions på det slitte, utbleika håret mitt eller gjøre mine blonde vipper mørke og lange. Jeg hadde ikke vært særlig poppis i steinalderen der alle var naturlige, for å si det sånn. 
Vippene mine <3 <3 Hva skulle jeg gjort uten dere? Takk Denise på luxlashes, ta en titt på hjemmesiden deres her om dere også vil bli fin til jul! Hun holder til på Karl Johan :-)


SANNHETEN OM BLOGGREKLAME

.. Iallefall sannheten i mine øyne.

Da var det tirsdag folkens, snart helg!!!! Neida. Tenkte å komme med et aldri så lite innspill om bloggreklame, siden det tydeligvis er et hot tema i kommentarfeltet på forskjellige blogger for tiden. Altså, nå har jeg jo blogget siden 2008. Da fikk bloggerne ingenting betalt, men skrev likevel om et produkt de syns godt om. Noe de fleste gjør i dag også, men i forhold til for fem år siden så kan man få penger for det man skriver. Noe som jeg personlig syns er veldig bra, men også kan være litt skummelt. Det kan få bloggere til å skrive om hva som helst, fra de grusome kjolene på illusion.no til en analvibrator fra en ukjent leverandør ingen har hørt noe om tidligere. Jeg har fått så mange rare forespørsler opp igjennom årene at dere skulle bare visst! Omtrent daglig får jeg spørsmål om å skrive om mobildeksler, fake uggs, såpestykker eller printede t-shirts man kan bruke i Magaluf med "TEAM FÆST" på ryggen.  Jeg sier altså nei til utrolig mye, og velger med omhu. Når jeg for eksempel skriver nelly-innlegg som jeg gjør endel, er det rett og slett fordi at jeg ELSKER den nettbutikken, og vil helst kjøpe alt som er der inne. Jeg viser dere da altså ting som jeg liker og kunne tenkt å gå med selv, og jeg skriver aldri om ting som jeg ikke ville gått med eller sminket meg med personlig. 

Dessverre er det ikke alle bloggere som er sånn, og slenger ut i hytt og pine om hvor syyyyykt bra solpudder de fikk sponset var - som går rett i søpla etter innlegget er ferdigskrevet, eller extensionet som var like tykt som lillefingeren min. Man kan fort bli litt gal av å få tilsendt så mye gratis hele tiden, noe man gjør om man takker ja på hver eneste mail man får. Da krever også leverandøren et innlegg på bloggen, og de får en strålende positiv omtale om et produkt som kanskje ikke er verdt å betalt en krone for. Dette er jo veldig skummelt for dere lesere, for dere kan jo gå rett på - for det er faktisk en annen person som sverger på at produktet er fantastisk. 
Da jeg jobbet som Campaign Manager var jo endel av jobben min å gå igjennom forskjellige blogger, og jeg ble heeelt sjokkert om hvor mye reklame det faktisk er der ute (inkludert på min egen blogg). Hva skal man tro på? Hva er faktisk bra, og hva er bare fjas? Av og til skulle jeg ønske det var som i 2008, der alle skrev om ting de likte kun fordi de var så fornøyd, og ikke fordi de fikk produktet gratis. Personlig er bloggen min eneste jobb, så jeg er jo veldig glad for at jeg kan dele mine tips om klær osv med dere lesere, for det er noe jeg er veldig opptatt av. 

Jeg hadde aldri hatt samvittighet til å rose et dyrt produkt opp i skyene uten å ha prøvd det selv eller at noen av mine venner har gode erfaringer med det. Det er jo slemt å selge et dårlig produkt via bloggen, for at mange av leserne skal bruke sine egne penger på å kjøpe noe som er crap. Hvis jeg får tilsendt et produkt og ikke er fornøyd med det, sender jeg rett og slett en mail til leverandøren og sier "enten kan jeg skrive hva jeg mener om produktet, som er negativt, eller så skriver jeg ingenting som helst!". Verre er det ikke, om du sitter der som blogger og har fått et produkt du ikke liker - men som du føler du MÅ skrive om slik at ikke sponsoren blir sint. Tro meg, det er mye bedre med én sint sponsor, enn hundrevis av sinte lesere :-)

PERFECT FOR CHRISTMAS

Herregud, jeg holdt på å skrive "hei og god kveld!", men så tittet jeg på klokken og den var plutselig passert tolv. Hvor ble dagen egentlig av? Dagens timer ble iallefall ikke brukt på noe forferdelig nyttig, det kan jeg love dere. Likevel har jeg det travelt. Av og til lurer jeg på om kroppen min går i slow motion mens klokken tikker som normalt, og det er ingen andre enn meg som merker det. Det finnes jo sykdommer for alt mulig rart nå til dags, så det hadde ikke forundret meg om det stemte. 

Over til noe helt annet. Her har jeg plukket ut en aldri så liten kollasje til dere fra miinto. Jeg får ingen cash i banken av å skrive dette, BARE SÅ DET ER KLART, men jeg syns de har så mye fint - dessuten ser jeg helt forferdelig ut nå etter solariumsturen min i sta - så noen bilder av meg kan dere bare drømme om. (eller ikke drøm om det, jeg vil ikke gi dere mareritt).


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

Tenkte å handle med meg veske nummer 7 og 9, de er SÅ fine!

 


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER
For noen kjoler altså! Hvem sier man ikke kan være litt sexy på julebord? (bare litt).

Resten av disse flotte antrekkene finner du i styleguiden HER.

Nå skal jeg hoppe i køys! Zara står allerede klar forran soveromsdøren, så her har sjefen bestemt at vi skal legge oss. 


ET LIV I SUS OG DUS

I går, søndags morgen våknet jeg på sofaen til June kledd i nattens antrekk, sminke og donut på hodet. Jeg hadde slagg ut av munnvikene og følte meg like stiv som ansiktet til Dolly Parton. AU. Det eneste jeg kunne tenke på var at NÅ hadde det vært digg med en god seng, men neida. Duty calls! Jobben min er jo å være fin på håret til enhver tid, noe jeg ikke klarer på egen hånd. Dro derfor til Silje på Hendrix for å farge det mørkere i bunnen, pluss heise opp extensione mine. 


Woila, så fint det ble!

Jeg var jo egentlig så sykt fyllesyk da jeg satt der, så heldigvis er Silje av slaget den kule typen, så det var ikke noe stress. Jeg kunne henge over bordet forran meg mens jeg slafset i meg litt Bislett Kebab, og hun gjorde meg fin på håret. Vil forresten anbefale ALLE å styre unna Bislett Kebab. Tenk at det liksom skal være den beste kebabsjappa i Oslo? Fysj og fy! Jeg er ikke særlig glad i kebab i utgangspunktet, men etter å ha smakt kyllingkebaben deres fikk jeg mest lyst til å spise gjørme i stedet. BLÆH!


Så, det var søndagen min! Nå er det mandag, og formen er på topp altså. Spesielt siden det snør, og snø er koselig. Ble en kjapp luftetur tidligere i dag, men skal jeg være helt ærlig vil jeg heller være inne å gjøre fra meg litt på to-do listen min før jeg reiser til Bergen på onsdag. Jeg har enten blitt syk, eller bare voksen. For jeg storkoser meg mens jeg vasker, rydder og pakker julekofferten. Det eneste som trekker fra i husmorspoengene er at jeg HATER å lage mat, det tar så lang tid - dessuten så suger jeg til det. Elsker å få servert mat da, og spiser mer enn gjerne. Det er derfor jeg har lagt på meg, hehe.


Apropos mat. Mmm, frokosten min <3 <3 TIl informasjon spiste jeg verken klementinen eller yoghurten. Jeg syns det bare bildet ble så stusselig med kun to polarbrød på. Dum som jeg er åpnet jeg yoghurten også, så jeg kunne ikke sette den tilbake i kjøleskapet igjen. Dritt. Vedder forresten på at alle bloggerne som legger ut bilde av maten sin, legger til litt ekstra stæsj kun for at det skal se fint ut.

Så, der har dere min dag. Like spennende som alltid gitt, enda godt det snart er FEEEEERIEEEEEE og ting begynner å skje igjen! Og til dere som lurer på hva "ferie" betyr for meg, siden jeg egentlig har ferie hele året, er at jeg ha ferie så lenge jeg sover et annet sted enn min egen leilighet. Fra lørdag til søndag var jeg for eksempel på ferie hos June på Grünerløkka.


MY BLOG STORY

Hei! De siste dagene har jeg hatt en skikkelig revurdering av blogglivet mitt. Det var dette innlegget på bloggen til Annette Haga som fikk meg til å starte tenkeprosessen. Jeg har jo blogget siden 2008, med et lite unntak av pausen min i 2012. Etter å ha lest innlegget til Annette tenkte jeg det ville være morsomt å lese tilbake igjen fra tidligere år, og sjekke hva jeg faktisk skrev om som gjorde meg så populær. Jeg satt i over en time å leste innlegg fra min gamle blogg, og herreGUD så mye flinkere jeg var til å blogge før! 

Jeg var kreativ, morsom og blogget om alt som fallt meg inn. Jeg lo faktisk litt av mine egne innlegg også, faktisk så syns jeg de var så morsome at jeg måtte lese opp noen høyt til June for å sjekke om hun også lo. Og det gjorde hun. Nå derimot, på dagens julianyland.blogg.no er det jo HELT katastrofe! Jeg skriver jo så jævlig kjedelig at det ikke skulle vært lov engang. "I dag våknet jeg litt sent, men men. Nå skal jeg lage meg frokost". Jeg mener, hvor kjedelig kan det bli?! For noen år siden klarte jeg iallefall å formulere meg på en litt gøyal måte, i stedet for å ramse opp hver eneste lille detalj som får min egen hverdag til å virke enda mer tragisk. 

Av og til føler jeg det er så stort press, siden det er så uendelig mange bloggere som hopper opp og ned av topplistene nå. Alt skal liksom være så perfekt og velformulert, og bildene skal være av høyeste kvalitet med superperfekt sminke og alle hårstrå striglet på sin plass. Om jeg tar noen bilder som ikke er sånn så er det nesten slik at jeg ikke gidder å legge de ut, for jeg tenker at ingen bryr seg om det uansett. Presset om hva folk tenker om det jeg skriver har blitt så stort at det har gitt meg skrivesperre, og skriver ikke ned og formulerer ting på måten jeg egentlig vil gjøre det. Jeg bare prøver å ikke ha noen skrivefeil.


Norges tre største bloggerne for noen år tilbake. Meg, Ulrikke Lund og Ida Wulff.

Tidligere var Ulrikke den med de kule antrekkene, Ida var den pene og morsomme og jeg var egentlig bare der. Med noen tåpelige forsøk på outfits, ga ut sminketips som jeg ikke ante om var gode nok og skrev en underholdene tekst i ny og ne. Ulrikke har fremdeles de kule antrekkene, Ida er fremdeles den pene og morsome mens jeg... ja, hva gjør jeg? Prøver å skrive om ting som jeg tror leserne mine vil like, selvom jeg syns innleggene er jævlig kjedelige selv. 

Da jeg kom tilbake igjen til bloggverdenen etter et år med pause hadde både kvaliteten og innleggstypen på bloggene forandret seg sånn, og jeg syns det var så utrolig mye forandringer på kort tid. Jeg ble veldig usikker på hvordan man skulle nå ut til et større publikum i forhold til hvordan man gjorde det før, og jeg visste egentlig ikke helt hvor jeg skulle starte hen. Nå, ti måneder senere har jeg bare skrevet om ting som jeg personlig finner helt uinteressant, og lagt med noen tåpelige forsøk på outfits i ny og ne. 

Nei, nå er jeg drit lei av min egen blogging. Fra nå av kommer jeg til å skrive rett fra hjertet igjen, og gi blanke i hvem som leser. Om jeg finner en film jeg syns er hysterisk morsom på youtube, så skal jeg legge den ut på bloggen, selvom det ikke er særlig "visuelt pent" å se på. Jeg skal skrive om ting som jeg er fornøyd med, og som jeg syns er morsomt eller kult. Hva det ellers så kommersielle Norge tenker, og hvordan dere blogglesere takler det bryr jeg meg ikke særlig om egentlig. Jeg vil bare komme tilbake igjen til den gamle-blogg-Julia, hun som faktisk virket som en allright jente med litt bein i nesa. Ikke kjedelige-forklare-hva-hun-spiser-til-frokost-Julia. 


Et par gamle topplister, haha! Memories <3 Jeg fant ikke den fra 2011 da jeg var på 1.plass, noen som kanskje vet hvor man kan finne sånne ting? Syns det er så gøy å se tilbake på!

Så, leste dere bloggen min før? Hva savner dere eventuelt mest?


SALG PÅ HANDELSPORTAL ♥

Hei hei! Nå sitter jeg i frisørstolen på Hendrix for å blir flott til julen, og det skal bli så sykt deilig å sette på extensione igjen! Tenkte å tipse dere om salget de har på handelsportal.no i dag, perfekt om dere bil handle inn billige julegaver! Omtrent alle dekslene under koster bare 45kr osv, og de er så fine! Dette er altså for iPhone 4 og 4s :-)


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER - Alle dekslene til under 60kr! :-)

For resten av salget, kan du klikke HER! ♥


UPDATE


Vinnerne av bloggkonkurransen ble Helene og Cecilie.
Vinneren av instakonkurransen ble Pia. 

Dere har alle fått mail! :-)


 

Nå har jeg jo prøvd epileringsmaskinen Braun Silk Epil 7 i noen måneder. I begynnelsen var det forferdelig vondt, og jeg brukte veldig lang tid på å gjennomføre. Men resultatet var absolutt verdt det, og hårene holdt seg tilbake som lovt. Etterhvert som de vokste ut igjen, ble de tynne og mykere, noe som gjorde epileringen lettere andre gang. Nå som jeg har gjort det endel er det fremdeles litt ubehagelig, men absolutt mye bedre enn første gang. Tommel opp! 
Jeg har vært litt slapp med å epilere meg de siste ukene, så jeg skal gå over en skikkelig gang før jeg reiser på ferie på onsdag. Deilig å slippe å tenke på å barbere seg hver dag i julen, noe som er et stort pluss for meg!

I dag skulle jeg egentlig ha en "to do" video om produktet, men tror dere ikke jeg har fått en teknisk forbannelse over meg? Først ville ikke kamera samarbeide, og når jeg først fikk det i orden så streiker macen. Viften er nemlig ødelagt, noe som gjør at den går SYKT treigt. Jeg klarer såvidt å redigere bildene mine, så jeg tør ikke tenke på engang hvordan det skal bli om jeg skal starte å redigere pluss laste opp en film.. Heldigvis skal jeg fikse den når jeg kommer til Bergen, så da blir det video! :)


BLACK SATURDAY

Hei og gooood lørdag! ♥ I natt var jeg så heldig å få June på overnattingsbesøk. Hun kom ikke før sent, så det ble bare litt skravling før vi hoppet til køys. I dag tidlig dro vi rett ned til henne, slik at Zara og Canelo fikk kose seg litt sammen. Straks skal vi avgårde på butikken for å handle inn pinnekjøtt og julemat, for vi skal nemlig lage en deilig middag her i morgen! Jeg drar jo vekk neste uke allerede, så da er det viktig å kose seg sammen mens jeg enda er i Oslo. Gleder meg sånn! Pinnekjøtt er jo det aller beste jeg vet.

Knipset noen bilder rett før vi gikk inn til June. Jeg er kjedelig i klesveien i dag, og går i helsvart. 


 I dag får dere 30% avslag på "den lille sorte" hos nelly.com! WUHUUU! :D Penger å spare!


Peplumkjole HER, peplumtopp HER.Her og her.

Resten av salgskjolene finner du HER!


1989 JEWELRY

 


Inspobilder lånt av 1989 Jewelrys hjemmeside HER.


Sist jeg var hos Hendrix fikk jeg med meg noen utrolig kule ting hjem, annet enn hårprodukter. Selveste Hendrix har nemlig samarbeidet med Polad for å skape en utrolig flott smykkekolleksjon! De har så mye lekkert, og jeg liker spesielt godt turbaene de har i mange forskjellige varianter. De helt enkle smykkene er også en favoritt, siden jeg er litt lei av de store statement-smykkene.


Se på dette nydelige armbåndet! Er perfekt helt alene på hånden, eller så går det ann å kombinere med flere armbånd eller klokker. Det finner du HER.


Denne luen er også helt utrolig kul! Jeg kommer til å vise dere et antrekk med det senere :-) Dere ser også hvordan den ser ut på øverst i kollasjen. Fantastisk lue som virkelig spicer opp!

Den finner dere HER.

Produktene kommer i helt nydelige bokser, da føler jeg med en gang at det er litt mer eksklusivt! De har mye lekkert på lager, så sjekk ut hjemmesiden HER :) Hendrix kan altså mer enn å bare gjøre oss fin på håret! Syns det er utrolig kult at han og Polad har fått til så mye fint i kolleksjonen sin, all ros til de altså!


DET ER FREEEEDAG

Det er freeeeeedag ♥ For meg betyr det at jeg våkner opp til en ny episode av The Vampire Diaries! Det er så spennende nå at jeg holder på å dø, klarer ikke vente til neste uke. Uæææ! Det betyr også at det bare er fem dager til jeg pakker med meg både paljettkjolene og Zara for å dra til Bergen for en uke med venninnekos, kjærestekos, julebord og alt som følger med. Åh, gleder meg sånn! Dessverre har de siste dagene gått i sneglefart, og jeg tror egentlig ikke de neste dagene kommer til å gå noe fortere.. Jeg har ingen spesielle planer, bortsett fra at jeg skal bli fin på håret hos Silje på Hendrix, og fylle på vippeextensionen min hos Denise på LuxLashes. Har også planer om at vi skal lage julemiddag på søndag, ååååh NAM! Årets første pinnekjøtt er alltid det beste. 


 

LUKE 6

Så over til dagens julekalender! Et tilbud jeg personlig ble svært glad for. Alt fra merket "Fudge" er på 50% på blush.no i dag! Selv har jeg brukt merket endel på mitt eget hår, så jeg kan trygt anbefale det videre til dere.


Shampo HER og Balsam HER.

Disse flaskene er 1000ml, noe som er ekstremt mye for bare litt over hundrelappen! Normalt sett koster jo frisørshampo rundt 300kr for 250-350 ml, mens her får du altså hele 1000ml. Ikke det verste tilbudet jeg har sett :) Resten av salget finner dere HER. Gratis frakt!


Hos nelly får du disse fantastiske kjolene til -30%! Jeg tenker å bestille meg den burgunder-røde og den svarte. Er de ikke fine?


HER og HER


HER og HER

Deilig å slippe å måtte betale full pris for jule og nyttårskjolene! Gratis frakt er det også på nelly :-) Resten av kjolene på salg finner du her.

 

Likte dere tilbudene?


IN MY PJ´S

Heisann! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en deilig luftetur med Zara. Vi gikk nedover Bogstadveien for å titte litt i butikker, og fant meg bl.annet en kjempefin genser som jeg har lett lenge etter! Passer perfekt til paljettskjørtet mitt fra nevernaked ♥ Det blåser så sykt ute, og jeg merker virkelig at det kommer til å bli uvær ikveld. Derfor hoppet jeg rett tilbake igjen i pysjen da jeg kom hjem igjen. I kveld skal jeg til Lars for å spise middag tror jeg! Han har blitt vegeratianer, så jeg skal prøve å tvinge han til å lage en god middag til meg uten kjøtt. Jeg klarer ikke helt å se for meg at noe som helst er godt uten kjøtt, men jeg er åpen for alt :-) Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at biff er det beste jeg vet! Hihi. 

 

STILLE FØR STORMEN

Hei ♥ Jeg orker ikke engang begynne med å fortelle dere om min tragiske plan om å stå opp klokken syv i dag. Eller jo. Jeg hadde på sikkert ti alarmer, men hørte faktisk ikke NOEN av de! Våknet klokken tolv i ren forbannelse, at det går an! Det har kanskje noe å gjøre med at jeg ikke sovnet før klokken fem i natt også.. Haha! I dag SKAL jeg klare å legge me tidlig, og våkne frisk og rask senest klokken ni i morgen. Bedre tider på døgnrytmen min venter!

I kveld er det meldt storm her i Oslo, og jeg er litt usikker på om jeg gleder meg eller gruer meg. Syns det er såå koselig når det blåser og er skikkelig dritvær ute, men samtidig kan det være litt skummelt og. Jeg får samle sammen noen venner, handle inn mye god mat og kanskje en flaske vin  -  så skal vi nok klare å kose oss :-)


Lue - FWSS // Skjerf - Acne // Jakke - Designers Remix // Jeans - Acne // Boots - DinSko

Fikk tips fra en leser om jeg at burde starte å skrive om et tema én gang i uken, og det syns jeg høres ut som en god ide! Det blir altså hver torsdag, og jeg vil at dere lesere skal komme med ønsker til hva jeg kan skrive om. Så. Hva vil dere at jeg skal skrive om denne tosdagen?


Så til dagens luke i nellys julekalender!

- 20% på alt undertøy fra Wonderland, og de har mye fint :) Mine favoritter er bl.annet disse, som er et must under julekjolen. 


1. Separate cuper HER, og de som gir litt "push" HER.

Resten av tilbudene finner du HER.


DEN MENINGSLØSE HVERDAGEN

Hei, og god kveld! Har egentlig lenge tenkt å skrive noe om dette, men har nøyd med med å delt det med vennene og familien min i stedet. Siden august så har jeg kun blogget som jobb, og i begynnelsen var det helt fantastisk! Jeg kunne gjøre akkurat hva jeg ville, når jeg ville. Noe som var veldig uvant for meg siden jeg omtrent alltid har hatt skole eller en jobb å gå til. Bloggen er jo som en jobb, men samtidig så tar det ikke 8 timer hver dag slik som en normal arbeidsdag. Man gjør veldig som man vil, og jeg må ærlig si jeg skammer meg litt over at jeg ikke har blogget bedre de siste månedene med tanke på hvor god tid jeg har. Fra nå av blir det skjerpings! 

Det siste halvåret har vært veldig bra, jeg har fått reist endel og bare kost meg egentlig. Trenger aldri å tenke på at jeg må ta meg fri fra jobb, for bloggen min følger meg jo uansett hvor jeg drar. Men det er ikke slik at hver dag er en fest, for hverdagen er der også. Da resten av vennene mine har skole eller jobb, og kanskje begge deler etter hverandre. Da jeg står opp om morgenen og lurer på hva jeg skal finne på i dag. Det er bare deilig i en liten periode, for nå er jeg kvalmende lei av det. Jeg føler all energien blir tappet ut av meg, for jeg føler ikke hverdagene mine gir mening i det hele tatt. Jeg går bare å venter på helg, eller at noe skal skje. Man blir veldig tom for ideer når man har hatt det så fritt i en periode, og jeg er nå på et stadie der jeg må si stopp. Nå er det nok altså, jeg gidder ikke mer.

Jeg savner det å virkelig glede seg til helg, at jeg føler den er fortjent etter en lang arbeidsuke. Jeg savner rutiner som å stå opp klokken syv om morgenen, og være helt utslitt på kvelden. Jeg savner det å være til nytte for noen, å få ros fordi jeg gjør en god jobb. Jeg liker veldig godt å jobbe, og syns det gir meg utrolig mye å ha arbeidsoppgaver som jeg mestrer. 

 

 

 

 

 

Om jeg kun skal ha bloggen som jobb fram til jeg starter å studere (mest sannsynlig til høsten), så må jeg lære meg å strukturere meg selv bedre. Sette opp tydlige mål for dagen, i stedet for å våkne opp og ta alt på sparket slik som jeg gjør nå. Jeg er virkelig ikke en person som trives spesielt godt av å gjøre ingenting, og den siste tiden har hverdagen min bestått nettopp av det. Ingenting. Bare blogget noen stusselige innlegg nå og da. Men så kommer de dagene der jeg har mye å gjøre, og da er livet som perfekt igjen. Men dessverre blir fallhøyden for stor, når jeg har det travelt noen dager, mens absolutt ingenting å gjøre andre dager. For eksempel denne uken, den siste uken jeg er i Oslo før det blir juleferie og full kalender igjen. Jeg tror jeg har to ting å gjøre i løpet av disse syv dagene, og det er ikke nok altså. Livet gir liksom ingen mening når man har slike meningsløse hverdager, og jeg er dritlei. Så jeg kunne godt tenkt meg en deltidsjobb ved siden av bloggen, og jeg skal ikke minst skjerpe meg med bloggen framover. Bli en virkelig proffblogger, for det er jo det jeg burde når bloggen er den eneste jobben jeg har.

 

PROSJEKT-REDD-MACBOOKEN

I natt begynte Macen min å lage de merkeligste lyder, det hørtes nesten ut som om den hostet kraftig og bygde på en influensa! Fant ut at dette kanskje kan være et tegn på at harddisken holder på å krasje, så jeg fikk jo HELT panikk! Minnet på macen er jo stappfullt, grunnet jeg sikkert har en million bilder her inne. Så nå er jeg i fasen "slett bilder fort som faen". Samtidig som jeg driver å sletter så finner jeg stadig gamle og gode minner. Åh, det er SÅ trist å måtte slette alt! Kunne jo lagt de over på en ekstern harddisk, men jeg finner ikke min og jeg er livredd at macen skal bli ødelagt i mellomtiden om jeg springer ut for å kjøpe en. Haha! Det er rart altså, hvordan livet forandrer seg. Jeg har bilder fra 2010 fram til i dag, og det føles ut som en evighet siden vi var på jentetur i Magaluf, jeg tok lappen, vi gikk 2. året på videregående eller da jeg var turntrener. Jeg kan ikke si annet enn at det er mange gode minner, og jeg er veldig heldig som kan se tilbake på så mye positivt. Livet har en rar måte å bare fikse seg på, for problemene som virket uendelig store for noen år siden kan jeg jo bare le av nå. Det syns jeg er viktig å tenke på om jeg møter på hull i veien nå også, at om noen år er det sikkert i orden uansett, og da sitter jeg nok bare å ler av meg selv som var så stresset. Hihi. 

Nei, nå må jeg fortsette prosjekt redde-macen-min, så blogges vi igjen senere!

RASTLØS

Hei ♥

 

For en langhelg da gitt! Jeg har omtrent ikke brukt en eneste muskel, og jeg kan banne på at jeg har lagt på meg minst ti kilo. God mat, drikke og dynekos forran tven er virkelig helt fantastisk, spesielt om man er to om det. Men nå er det nok. Jeg er så sykt rastløs, men samtidig så gidder jeg ikke gjøre noe. Nå er det jo så sent, så jeg ser ikke for meg at jeg orker å være verken sosial eller sporty i kveld. Som alltids kan man ta det igjen i morgen!

Nå skal jeg bare være i Oslo én uke til, før det er juleferie. SÅ utrolig deilig! Neste onsdag drar jeg til Bergen for å besøke Birte først, for så å bli med kjæresten på julebord med jobben hans. Deretter drar vi hjem til Molde sammen, der det blir ordentlig julekos. Æææh, jeg gleder meg sånn! Som om ikke det var nok, drar vi til Roma den 28. desember for å feire nyttårsaften, og der skal vi være nesten en uke. Jeg har så mye spennende å se fram til denne måneden, så håper den neste uken går fort!Nå skal denne slappfisen her se reprise av kveldens episode av MasterChef på tv3play, og slappe av enda mer. HIHIHIHIHI chilling ♥♥


HEIHO

 

Hei hei! Her er det late dager som gjelder, og vi har ikke gjort stort annet enn å slappe av i hele dag. Veldig deilig, siden Kristoffer drar i morgen. Har egentlig ikke så mye nytt å komme med merker jeg, ville bare ønske alle en riktig god kveld! Straks er det finale i top model, og det gleder jeg meg SYKT til :-D Er litt usikker på hvem jeg heier på, for jeg liker alle tre finalistene veldig godt! Men kanskje Frida er en liten favoritt? Eller Ingebjørg? Ææææh, klarer ikke velge! Blir iallefall en veldig spennende finale :)

NORSK IDIOTI

Hei og god mandag! I natt hadde jeg en vanvittig spesiel drøm. Jeg var høygravid, og var på vei til sykehuset for å føde. Det er egentlig alt jeg husker, og våknet opp med en veldig rar følelse i kroppen. Grunnen til drømmen er vel kanskje alt hysteriet det har vært rundt fotballfrue sin nydelige datter og kroppen hun har fire dager etter fødselen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe om dette, men nå klarer jeg faktisk ikke holde meg mer.

At man rakker ned på en person som faktisk har jobbet så hardt for den veltrente kroppen hun har i dag syns jeg er kvalmende. Å si at hun oppfordrer mot spiseforstyrrelser syns jeg er enda verre, og får meg til å se rødt. Hva i allverden er det mange av oss tenker med? Alt jeg ser i disse kommentarfeltene er jo kvinner som lyser av sjalusi. Er det liksom en mal på hvordan man skal se ut etter man har født? MÅ man ha slapp hud, litt fett til overs og se ut som et slitent vrak? Det virker jo sånn, for hvis ikke blir man jo haglet ned av negative kommentarer. Jeg syns heller vi burde rose fine Caroline som faktisk har klart å vedlikeholde en sunn og fin kropp under svangerskapet, og vi burde heller se opp til henne når det kommer til trening enn å rakke ned på henne fordi mange av oss heller vil kose oss med en pose potetgull i stedet for å dra å trene.

Siden mange absolutt skal rakke ned på henne og si at hun oppfordrer til spiseforstyrrelser, kan man også si at de med noen kilo ekstra oppfordrer til å dra på McDonalds? Nei, for man tør aldri å kommentere noen som er feit. Så hvorfor skal man kommentere de som er tynn? Det er ikke alle som kan noe for det heller, og sliter med å legge på seg. Om man ikke har noe fint å si, så burde man holde kjeft. Alle er født forskjellig, noen med litt mindre og noen med litt mer. Sånn er det bare. Det er ingen fasitsvar på hvordan et menneske skal se ut, og man burde faktisk tenke seg om en ekstra gang før man åpner munnen. At Caroline ser ut slik som hun gjør er like riktig som alt annet.


Bilde stjelt fra nettavisen.

Bare SE så flott hun er! Jeg misunner deg virkelig Caroline, og håper at jeg også kan se like fantastisk ut etter min egen fødsel :-)

 


DIGG LØRDAG

Hei hei! Hatt en fin søndag så langt? I går dro jeg og Kristoffer sammen med June og Aleksander på dobbeldate nede på Olivia på Aker Brygge. Alle sammen var litt tom for resturantideer, så da ble det Olivia nok en gang. Der vet man hva man får! Det er så utrolig koselig stemning der også! Der satt vi lenge å skravlet med vin i hånden før vi tok turen til storebroren til Kristoffer for å kose oss enda litt mer. Der er det alltid hyggelig selskap og noe i godt i glasset å få, og det slo heller ikke feil i går.


Prøvde meg på pasta carbonaraen i går, men jeg må dessverre si jeg ble litt skuffet.. Falt ikke helt i smak hos meg altså! Misunnet så sykt de andre som bl.annet bestilte pizza og entrecote, for det VET jeg smaker godt. Men men. Ble nattmat på subway i stedet, så skal ikke klage!


 

 

Minner forresten om nelly.com sin julekalenter! I dag får du 70% rabatt på forskjellige kjoler. Her er noen:


1.149 kr HER // 2. 119 kr HER // 3. 119 kr HER // 4. 119 kr  HER // 5. 119 kr HER // 6. 149 kr HER 

Resten finner du HER :)


A WHITE SMILE FOR CHRISTMAS

 

Hei hei, og god søndags morgen! Nå er det endelig første desember, og jeg blir så glad av den tanken. Snart er det julen her og det fryder et julehjerte som mitt! Tenkte å minne dere på tannblekningen jeg bruker, slik at også dere kan få et hvitt smil til julebordssesongen. Jeg har vært fast kunde hos Dentway i over et halvt år nå, og jeg er så fornøyd! Jeg blir ikke sponet med produkter der altså, bare så det er sagt. Jeg er bare veldig fornøyd.

Jeg har tidligere brukt whitening stripsene som jeg kjøper HER, men nå har jeg også bestilt starter kittet som er på halv pris HER siden det nesten er på halv pris nå! I tillegg bruker jeg whtening tannkremen deres for å vedlikeholde mellom blekningsslagene, som dere finner HER.

Nå skal jeg kose meg videre denne søndagen, så blogger jeg om kvelden i går litt senere! Ha en fin dag ♥

hits