BILLION DOLLAR BROWS

Søndag kveld allerede. Er det bare meg eller har denne uken gått utrolig fort? I dag har jeg ikke gjort mye spennende. Med en hel dag fri har jeg egentlig stått noen timer på badet og testet ut forskjellige sminkelooker. Det er jo partysesong for fullt disse dager, og da er det greit å ha sminken på plass slik at man ikke trenger å eksprimentere på selve kvelden man skal ut :-) 

annonse

I samarbeid med coverbrands.no tenkte jeg å vise dere noen supre produkter fra Billion Dollar Brows i dag. Dere har nok lest mange anbefalinger av disse produktene før, og det er ikke så rart med tanke på hvor gode de er. Om du bruker koden JULIABDB i kassen får du -20% rabatt på ALT fra BDB som ikke er nedsatt fra før. Resten av utvalget finner du HER.


1. The brow buddy. Hjelper deg med å finne din brynfasong. 2. Brow-pencil Nordic. 3. Vinklet påføringskost. 4. Brynpudder. 5. Highlighter for brynbenet. 6. Bryngele som holder hårene på plass.


Steg 1: Mål opp etter din ansiktsfasong, slik at du får symetriske og perfekte bryn i forhold til hvordan ansiktet ditt ser ut. Den finner du HER. Tips! Det kan være lurt å "markere" underveis med brynpennen/pudderet du skal bruke slik at du husker hvor hvert punkt er. 


Bilde 1: Mine øyenbryn uten noen ting.
Bilde 2: På venstre bryn har jeg fyllt inn med brynpennen fra BDB. Den finner du HER. Denne er litt lysere enn den orginale, perfekt til de med lyse bryn slik som meg.
Bilde 3: Der har jeg fyllt inn med kosten og brynpudderet fra BDB. Her ser dere forskjellen fra pennen til venstre og pudderet til høyre. Pudderet finner du HER, og kosten HER.


Highlighter for bryn! Påfør på brynbenet under der du har tegnet på bryn, det lysner virkelig opp og løfter hele looken. Jeg tok på ganske mye for å vise hvordan fargene ser ut, man skal naturligvis blende det ut :-) Du finner pennen HER


Til slutt går jeg over brynene med bryngeleen slik at hårene holder seg på plass gjennom dagen. Utrolig kjipt om de står hver sin vei etter noen timer, så den er veldig god å ha!

Husk at dere får -20%rabatt ved bruk av koden JULIABDB.


30.11.2014

Hei! I dag handlet jeg faktisk inn mine aller første julegaver. Vel og merke fra internett siden ingen butikker er åpne i dag. Det føles helt utrolig digg å være i gang, for er det noe jeg virkelig elsker så er det å kjøpe gaver til mine nærmeste. Syns det er så gøy å overraske og gi de noe som settes pris på. Men det har seg også slik at nå for tiden har man som regel råd til å kjøpe seg det man har lyst på, derfor er det ekstra vanskelig å gi gaver. Kanskje personlige gaver er det nye?

Nå skal jeg fortsette julegavehandlingen, pluss litt shopping til meg selv siden nelly har salg frem til midnatt. Med 20% avslag på alt over 500kr er det endel å spare! Bruk koden BLACKFRIDAY i kassen så får du også rabatt :D Under er noen av mine favoritter, pluss sko til bare 200kr!!

annonselenker 


Kjole her.


Jumpsuit her.


Wrapkjole her (som endelig har kommet inn igjen på nelly!!)1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER


KARBOHELGJeg misunner de menneskene som slutter å spise når de er mett. At mat liksom ikke er et stort fokus i hverdagen for de, og de spiser seg ikke mett som en gris og ruller på gulvet etterpå. Slik er nemlig jeg! Mat er en av hverdagens aller største gleder, og jeg spiser meg mer enn gjerne mett både en, to og tre ganger for dag. I går var virkelig en helt ille dag, da jeg hadde noe i munnen fra jeg sto opp til hodet fant puta ved leggetid. Det er derfor jeg elsker lørdager! Det er den éne dagen i uka jeg tillater meg selv å spise hva jeg vil, i hvor store mengder jeg vil. Om jeg hadde gjort det hver dag hadde jeg vært usedvanlig overvektig. Så jeg kan liksom ikke si at jeg "ønsker at det er lørdag hver dag" heller. For jeg vil ikke være overvektig. 

Nå er det søndag og min spisedag for uken er over. Startet dagen med egg og bacon som ikke er det sunneste i verden, men det driter jeg egentlig i. Nå vasser jeg rundt i leiligheten i en av mine favorittjoggedresser. Ah, søndag i mitt ♥


Jeg har på meg genser fra Morris HER, de har den også i hvit HER. Bruk koden BLACKFRIDAY så får du -20% rabatt på den :-D (annonselenke)


NÅR MAN SOVER BORT DAGEN

Ops?

Da jeg våknet i dag tidlig var jeg full av energi til å gjøre ferdig den litt for lange to-do-listen min. Nummer 1 på listen var å kjøpe nytt minnekort til kamera og handle inn mat til kvelden, og det gjorde jeg også. Etter en stressende handletur, som forsåvidt føltes ut som om halve Bergen var samlet inne på samme matbutikk og spilte handlevogn-rally kom jeg hjem. Som blogger går halvparten av jobben fra macen, og i dag naturligvis fra sofaen. Men før jeg skulle starte på ditten og datten så måtte jeg ha en liten Game of Thrones pause. Vel fortjent siden det er lørdag tenkte jeg. Den gode følelsen varte tydeligvis noen timer for lenge, siden jeg nettopp våknet opp på sofaen etter tidenes heftigste powernap. Det var mørkt ute og jeg skjønte mildt sagt ikke en dritt, og var sikker på klokken var tre på natten. "Heldigvis" var den ikke mer enn syv. Men for å si det sånn folkens, dagens plikter fører jeg over til i morgen. Jeg rakk jo ikke å se ferdig episoden med GOT engang!! Det skal jeg altså gjøre nå, hehehe. 


PØLSE OG STAPPE

Dere blogglesere er best! Fikk tips om å dra å spise på Lysverket, og det gjorde vi i går. Herlighet for en matopplevelse altså, vel verdt pengene. Vi spiste fem retter med tilsvarende vinmeny, og alt jeg kan si er NAM. Gode matopplevelser har definitivt gitt mersmak, så det første jeg gjorde da jeg våknet i dag var å dra på meny for å handle inn til kveldens treretters. Tidligere var jeg ikke så interessert i "god" mat, og det beste jeg visste var potetmos fra Mills og grillpølser. Jeg skal ikke lyve, for jeg elsker det enda, men nå setter jeg så utrolig mer pris på skikkelig mat laget fra bunnen av. 

Mine planer for denne lørdagen er egentlig å slappe heeelt av, har en date med popcorn-time og game of thrones! Med andre ord skal det mye til å dra meg opp av sofaen. 


BLACK FRIDAY

Annonse

Fredag 28. november! Noen som vet hva det betyr? Nemlig Black Friday! Kommersielt sett er det nok en av de største shoppingdagene før jul, der mange butikker velger å ha store salg. En av de butikkene er Miinto, noe selvfølgelig jeg er veldig glad for siden de fører omtrent alle merkene jeg bruker hver dag. De gir dere 20% avslag på alt i 24 timer! Visste dere forresten at Høyer er en av butikkene Miinto fører? Det er jo ikke alle som har en Høyerbutikk nær seg, så det er virkelig noe å juble for :-) De har selvfølgelig også de store merkene som Samsøe Samsøe, Designers Remix, Woolrich, Ganni, Primeboots, Svea og Ugg - men også mye annet. Her finner man garantert noe man liker. Under har jeg satt sammen en kollasje med mine favoritter. Et nytt favorittmerke for meg er Leo Wulff, syns de har så mange fine vesker til en fin penge. 


1. og 2. - Leo Wulff ♥ 3. og 4. - Gestuz ♥ 5. og 6. - Ugg ♥ 7. Gestuz ♥ 8. Ugg ♥ 9. og 10 - Designers Remix ♥ 11. Lexington ♥ 12. Missoni ♥ 13. Primeboots ♥ 14. Lexington ♥ 15. Designers Remix

 Salget gir dere 20% avslag på alt, om du bruker koden BLACKFRIDAY i kassen. Den gjelder til klokken 12 i morgen. Happy shopping!


UKENS HURTIGSKRIVING

Syv minutter der jeg skriver ned det første som popper inn i hodet mitt, fra NÅ.

I kjent stil starter jeg denne hurtigskrivingen med å si at jeg ikke har peiling på hva jeg tenker. Jeg vet jo egentlig det, men som sagt en million ganger før er det vanskelig å bestemme seg for hva man faktisk skal tenke på når det gjelder. Jeg hater også å måtte gjenta meg selv på bloggen, for det er jo bare sykt irriterende for leserne. Jeg blogger jo flere ganger om dagen, og jeg er faen meg imponert over meg selv og alle mine bloggkolleger som faktisk kommer på ting å skrive hver dag. Oi der skrudde iPhonen min seg på, endelig! Følte meg nesten naken et sekund der, når den var strømtom altså. Rart hvordan man reagerer uten telefonen sin. Jeg har med meg min stort sett overalt, til og med når jeg gjør fra meg på do. Sykt ekkelt. Jeg har blitt en bakteriofob (?) i det siste, altså at jeg blir helt stressa av skitt og tenker på hvor mye bakterier det faktisk er i ting. Bare tenk på telefonen din da, det er jo helt jævlig ekkelt når man faktisk tenker over det!! Etter en svett treningsøkt med bytting av sanger på spotify, eller en fuktig kveld på byen der gudene vet hvor mobilen har vært. Jeg har kjøpt antibakkservietter for å tørke over telefonen min hver gang jeg kommer hjem. Ja jeg har blitt en gal bakteriedame..

Apropos bakterier! Jeg fatter fremdeles ikke at noen mennesker fremdeles ikke lukker toalettlokket når de er ferdig på do. Visste dere at bæsjebakterier sprer seg i en meters omkrets utover rommet når du spyler??? ÆSJ!!! Jeg klarer ikke engang tenke på det uten å brekke meg. Tenk så mange som faktisk pusser tenna sine med bæsj lizm. Æsj. Okei da fikk jeg ut litt irritasjon rundt det med bakterier. Startet nettopp å se på game of thrones forresten, syns første episode var dritkjedelig. Men siden alle sir det er "den beste serien ever" så må jeg gi den et forsøk. Har også nettopp skaffet meg popcorn time! For en oppfinnelse, jeg er helt i himmelen. Ingen mer kjedelige dager her i hus. Forundrer meg ikke om jeg ender opp på rehab for serieavhengighet. Serier er det beste i verden ♥♥♥♥ 

Det var mine tanker før leggetid, sov godt! Del gjerne dine tanker med meg, det syns jeg er gøy!


Her er en kul kollasje av alle profilbildene mine på facebook xP 


VALGETS KVAL

På en dag som denne er det vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre. Siden man har vært så flink å ha eksamen, burde man kunne unne seg en fridag med snop, tv-serier i sofaen og virkelig nyte livet (min definisjon på livsnyting iallefall). Men egentlig burde man jo sitte med nesen begravd i boken for å forberede seg til neste eksamen. What to do? Jeg gjorde litt av begge deler, det var iallefall planen helt til jeg sovnet på sofaen for noen timer siden og våknet nå. Ehhm, wops? Kanskje ikke så rart med tanke på hvor lite jeg sov i natt, og i helgen generelt. Hater likevel å sove på dagen, føler meg helt forjævlig etterpå. Nå har jeg uansett en million ting å gjøre, så blir nok sent i kveld også. Hardt liv ass. Neida, det kan jeg ikke si. I morgen er det heeelg! Tenkte meg ut å spise, kom gjerne med resturanttips. Bare jeg som føler det ikke er særlig bra resturanter i Bergen forresten? Eller vet jeg ikke de rette plassene å dra?
Kåpe - Zara / Skjerf - Becksøndergaard / Jeans - GT / Sko - Primeboots  / Lommebok - Mulberry


THREE DOWN, ONE TO GO!Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra min første eksamen på BI! Det er vel og merke min tredje så langt i år totalt sett, så heldigvis var jeg ikke veldig nervøs før dagens test. Jeg tror det gikk... greit? Skrev iallefall mange sider, men det er vel ikke slik som på ungdomsskolen at man får høyere karakter for fler sider det er. Haha! Spørs om det var faglig nok for sensoren sin smak, men det finner jeg vel ut når karakteren kommer. Orker helt ærlig ikke stresse mer rundt det enn nødvendig, for det er da så mange andre ting man kan bruke tiden sin på. Hihi! Merker jeg sitter litt å tripper i sofaen, for nå skal jeg nemlig dra å hente bebisen min Zara! Jarl og Jon har vært noen engler og passet henne mens jeg har vært borte, men nå merker jeg at savnet er stort altså. Nå har jeg forresten bare én innleveringseksamen igjen før ferie, og jomfu Mariaaa det skal bli godt med jul. 


HJEMREISE

Kofferten(e) er pakket og jeg er på vei mot Bergen. I morgen har jeg min første eksamen på BI, og hva kan jeg si? Kunne nok både vært bedre forbredt både faglig og mentalt. Å dra til Oslo var definitivt ikke en god idé, selvom jeg har fått lest her så ville jeg nok lest mer på skolen i Bergen. Forhåpentligvis blir dette en lærepenge for meg, men det skal man ikke si for sikkert siden jeg er svært korttenkt. Min spontanitet har dessverre alltid vært en forbannelse, selvom jeg har fått sykt mye bra ut av den også. Jeg ønsker uansett meg selv lykke til og satser på en god karakter!


Jakke - Zara / Bluse - Zara / Skjerf - Acne / Jeans - Acne / Sko - Primeboots / Klokke - Marc Jacobs

Etter denne langhelgen er jeg utrolig sliten, noe jeg ser veldig godt på meg selv på bildene over. Haha! Hello sengekos, Zara og ansiktsmaske <3


A GIFT FOR EVERYONE

Siste morgen i Oslo, gjett hva den har gått til? Julegaveshopping med julemusikk i bakgrunnen. Utrolig deilig! Jeg elsker jul, og syns personlig det er fantastisk å feire den fra slutten av november til nyttårsaften. Det gir meg en helt spesiell følelse, og jeg er utrolig heldig som bare har gode minner knyttet til julen. Under finner dere en liten julegaveguide, noe jeg selv syns er veldig deilig midt i "julestresset" :)

annonselenker


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HERYAYAS

  • 26.11.2014, 09:31 // Mat

Som sagt var vi på Yayas å spiste middag i går. Alle sier at det er som å være i Thailand, noe jeg ikke helt trodde på før jeg selv opplevde det i går. For et kult sted! Nå har jeg bare lyst til å reise til Thailand selv, for en nydelig atmosphære. I dag reiser jeg også til Bergen, så nå skal tiden utnyttes godt før ikveld. Først skal jeg ut å lufte den nye jakken min fra Zara, den er fantastisk. Viser etterpå!


SÅNN ER DET

Jeg må bare le.. Jeg og Glenn kom inn dørene til leiligheten hans for en halvtime siden, begge helt utslitt og klare for en kveld på sofaen. Da tenkte vi over hva vi egentlig hadde gjort i dag, siden vi var helt kake begge to. Vel.. Vi startet dagen med et møte så sent som halv ett, før vi dro på shopping, deretter middag på Yayas. Det var dagen vår liksom! Tenk de som faktisk er på jobb og skole fra tiiidlig til sent på kveld og som likevel gidder mer enn oss to. Haha jeg ler! Bare så det er sagt er ikke hver dag sånn altså, vi er jo travle ellers vi også. Det var bare så morsomt at vi liksom var like sliten som om vi skulle vært på jobb i tolv timer. Håpløst! Før vi rullet oss opp i sofaen handlet vi inn godis og snacks til kvelden, deilig! I morgen drar jeg hjem til Bergen, så det er viktig å kose seg litt. 


STROLLING AROUND

God morgen! Jeg er fremdeles i Oslo og blir her til i morgen. Syns det ble alt for kort med bare helgen, siden jeg har gode venner her som jeg vil tilbringe mer tid med. Har jo eksamen på torsdag, men heldigvis skal Glenn ha samme eksamen så vi kan lese begge to. Wihu! Nå skal vi først på et møte før vi planter trynet ned i skoleboka. Er så nervøs for hvordan denne eksamenen kommer til å gå.. Vi får ikke skrive på pc, noe som jeg er vant med. Føler jeg ikke klarer å være like kreativ når jeg skriver for hånd, for da går det mye tregere og tankene blir liksom på om man skriver rett og ikke på å skrive ned alt man husker. Haha! 

Noten bilder fra lørdag da vi valset rundt i mitt gamle nabolag. Elsker Majorstuen, så om jeg skal tilbake til Oslo skal jeg definitivt bo her!


OBAGI

Siden slutten av august har jeg testet ut Obadgi sin hudpleieserie Skin Healthy. Produktene fikk jeg sponset av Teres Bergen, men jeg får ingen penger for å skrive om mine erfaringer - bare så det er sagt :-) Zo Medical er mer for de med problemhud, mens Skin Healthy er for personer som meg som ønsker å vedlikeholde en sunn hud, forminske porer og forebygge linjer i huden. 

Jeg hadde hørt om Obadgi før jeg fikk produktene, og det eneste jeg hadde hørt var at det var en mirakelkur for de som virkelig sliter med kviser og uren hud. Jeg har aldri hatt det problemet, så for meg virket det litt fjernt å teste det ut. Jeg har jo mine urenheter som omtrent alle andre, som porer og småkviser her og der. Dessuten har jeg periodevis glinsende hud som kommer av for mye talg. Jeg var derfor utrolig spent på hvordan dette kom til å fungere på meg, som ikke har noen store feil på huden min! 

Først starter jeg med en cleanser som jeg bruker morgen og kveld. Denne rensen fra fra serien "ZO Medical". Den renser og eksfolierer huden for døde hudceller, jobber med å forebygge talg hele dagen og minsker bakteriene på hudens overflate. Man føler seg virkelig ren etter man har vasket av seg denne rensen. En helt annen følelse enn å bruke foreks en sminkeserviett som bare drar bakteriene rundt i fjeset ditt!Deretter går jeg over huden med talgregulerende pads som gjør at huden holder seg matt utover dagen. Denne kan være litt sterk siden den inneholder 2% salisidsyre, noe som gjør at man ikke skal bruke den om man er solbrent, tørr hud eller har sår osv. Jeg måtte for eksempel ta en pause fra denne for noen uker siden, da jeg hadde vært litt for lenge i solariumet. Haha! Men disse padsene er utrolig gode!

Tre ganger i uken bruker jeg også en skrubb fra serien Skin Healthy, de fleste vet nok hvor viktig det er å skrubbe huden fra tid til annet for å få bort døde hudceller bl.annet. 

Til slutt bruker jeg en dag/nattkrem. Denne inneholder enzymer som hjelper huden til å reparere seg selv. Den har også massevis av antioksidanter, som hjelper huden med selv å forebygge fremtidige skader (som solskader foreks). 

Så! Over til forandringene på min hud. Siden jeg ikke hadde store problemene fra før var jeg spent på om bl.annet porene mine ville minske. Det har de gjort, og huden min har en helt annen glød og føles mye freshere enn den gjorde på samme tid i fjor for eksempel. 

Zo Medical er en medisinsk serie for problemhud og består av endel reseptbelagte produkter for bl.annet akne og pigmentering. 

Teres Bergen tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon og oppfølging. De har bred erfaring til alt fra problemhud til de som bare vil freshe huden opp litt. 


SOMMERBRUN PÅ VINTEREN

Annonse

Det samme skjer hvert eneste år.. Jeg lover meg selv å være flink til å ta solarium utover høsten slik at sommerfargen ikke forsvinner. Jeg er også veldig flink i rundt to uker etter at sola sier farvel til Norge, men etterhvert så orker jeg ikke gå den "lange" veien på 200 meter til brun og blid. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg kler ikke å være blek. Jeg ser ut som en som har vært på tidagersfylla og røyket en pakke Marlboro hver dag i tretti år når jeg er blek. Nå som sommerfargen så og si er borte, må jeg ty til selvbruning igjen, akkurat som året før, og året før der igjen. Tidligere har jeg brukt litt forskjellige merker som St.Morris og Sunspa og syns egentlig begge merkene er veldig gode!

De siste ukene har jeg testet ut Vita Liberata sin selvbruning, og den klarte jammen meg å klatre opp på favorittlisten min. Jeg syns den egentlig er ganske lik sunspa når det kommer til hvor lenge den holder på kroppen, og at den ikke skjolder. Stort pluss!! I tillegg så lukter den mindre, og man får farge med en eneste gang slik at man ikke glemmer av å smøre noen steder. Etter noen timer får man det ferdige resultatet, derfor foretrekker jeg å påføre den på kvelden eller ettermiddagen slik at jeg sover med den før jeg dusjer. Jeg fikk mine produkter fra bodyglow, som har mange fine produkter. Hjemmesiden finner du HER. Du får også 100kr avslag på kjøp over 500kr ved bruk av koden juliaglow.

Jeg bruker en til kropp og en til ansikt. Den til kroppen finner du HER, og ansikt HER. Begge selvbrunerne inneholder også bodylotion, så du blir utrolig myk i huden. Jeg tar den alltid på etter en dusj, og det er fordel om du skrubber deg først også for at fargen skal sitte ekstra godt! Jeg bruker også en påføringshanske som er gull verdt, jeg kan ikke skjønne at jeg ikke har brukt det før. En million ganger bedre enn å bruke "bare" hånden din. Du finner den HER.

Disse bildene tok jeg kvelden før jeg dro til Oslo, da hadde jeg nettopp smurt meg inn. Dagen etter var jeg naturligvis brun og fin :-D Dere ser jo resultatet av selvbruningen på omtrent alle bildene på bloggen min, da jeg har brukt den i det siste. 

Dere får forresten 100kr avslag om dere handler for over 500kr. Koden er juliaglow ♥ 


MORGENTIMER PÅ SALONGEN

Hei! Gjett hvor jeg er? På Hendrix Hair Pilesredet der vi skal ha klessalg klokken 12. Jeg, Andrea og Madicken var her til godt over midnatt for å gjøre klart alt til i dag, og da vi var ferdige var vi så sliten at vi hoppet i bilen og kjørte hjem. Men så klarte selvfølgelig dumme meg å glemme igjen hele kofferten min med all sminken og klærene mine på salongen. Noe som gjorde at jeg kun hadde en kosedress da jeg våknet i dag tidlig. Typisk! Jeg har derfor brukt morgentimene mine her fordi alle tingene mine åpenbart lå her. Haha. Sov vel bare tre timer i natt også. Jeg overnatter jo hos Glenn, og han var på byen i natt for å feire med resten av moldenserne. Cirka femten minutter etter at jeg selv hadde sovnet, ringte han på døren og ville hjem. Da var han også så pratesyk at jeg ikke fikk sovnet igjen før i fem-seks tiden. Så det er et trøtt tryne de som kommer på klessalget får se etterpå.

Gleder meg masse, håper noen orker å ta seg turen ♥ Det starter klokken tolv! Fra jernbanetorget kan dere ta 17 og 18 trikken, og stoppet heter Frydenlund. Da ligger Hendrix rett over veien!

Nå skal jeg hoppe fra kosedressen over til noen litt mer normale klær. 


HVORDAN JEG BLE KJENT MED GLENN

Æææ jeg gleder meg sånn til å komme til Oslo! Jeg skal selvfølgelig sove hos Glenn, og ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å se han igjen. Jeg husker da vi ble kjent en natt til 17.mai for maaange år siden. Jeg var fjortis og hang på torget sammen med vennene mine. Vi var drita på tre smirnoff og valset rundt mens vi pratet med alle. For hallo, det var jo det man gjorde på fjortisfylla. Plutselig kommer Glenn, og vi kommer i prat. Jeg husker egentlig ikke hva vi pratet om, men det var om om vi hadde vært venner hele livet. Vi planla å møtes noen dager senere, og resten er vel historie. Siden den gang har han vært en av mine aller nærmeste venner, og selvom vi begge har mye på hver kant og ikke rekker å prate hver eneste dag, så vet vi veldig godt hvor vi har hverandre.

Jeg har alltid sagt at jeg ikke vil flytte sammen med en venninne. Personlig tror jeg ikke det er lurt, for i et samboerskap finner man alltid ting å irritere seg over som man ikke ellers ville gjort. Glenn bodde hos meg i over fire måneder på Majorstuen, og jeg må innrømme jeg var litt skeptisk til hvordan det kom til å gå. Jeg var livredd for at noe skulle skje slik at vi ville krangle. Men den gang ei! Jeg tror vi bare kom nærmere på den tiden, og det syns jeg egentlig er utrolig rart siden begge fort kan tenne pluggene. Haha. 


Her fra da vi feiret bursdagen hans i fjor.


Så, det var den lille historien. Jeg rakk akkurat å bestille en pakke fra nelly, så jeg har noe å glede meg til etter helgen. Jeg tror nok ikke jeg har gledet meg så mye til å få en pakke som denne. Når jeg satt sammen kollasjen under ble jeg litt sånn opphisset over plaggene. Om dere skjønner? Haha. Jeg er ikke sponset av nelly til de som lurer, men som sagt finner jeg nesten aldri noe i butikkene lenger. 

(annonselenker)


1. hatt her / 2. mørk glitterkjole her / 3. todelt paljettsett her / 4. svart wrapkjole her / 5. hverdagskjole her / 6. wrap-bluse her / 7. skinnbukse her / 8. skinnhansker her / 9. lange kosesokker her / 10. blått ruteskjerf her / 11. kosevotter her


TO PERSONLIGHETER

God morgen! Våknet heldigvis opp blidere i dag enn jeg gjorde i går tidlig. Av og til føler jeg meg litt schizofren, for i dag er jeg glad og syns alle mennesker er fantastiske - mens i går... Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Som sagt hadde jeg skriftlig eksamen, og den ble holdt i en stor sal med mange andre privatister. Til høyre for meg satt det en liten frøken som ikke fikk til noe som helst før eksamen startet, og måtte spørre vaktene om hjelp. Så hjalp de henne og gikk videre. To sekunder senere trengte hun mer hjelp. Jeg tenkte at for faen da, tenk litt for deg selv kvinnfolk! Det står jo tydelig på arket hvordan man logger seg på internett, hva brukernavnet ditt er og at man IKKE kan bruke safari som nettleser. På venstre side satt det en gutt med 1,5literen med Urge, en pose med boller og buksen nede på knærene. En skikkelig gangster som var for kul for alt og alle, og hadde sikkert blitt tvingt av foreldrene sine til å ta eksamen. Han satt der i den obligatoriske timen før han stakk igjen. 

Men det var i går! Hadde disse menneskene krysset min vei i dag hadde jeg nok bare smilt. For det er jo ingenting å irritere seg over, folk er forskjellig og alle kan ikke tenke som meg. Og det er helt greit! Skjønner dere hva jeg mener eller? Jeg er jo to helt forskjellige mennesker fra dag til dag! Heldigvis er jeg snille-Julia i dag, noe jeg som regel er.


I dag reiser jeg forresten til Oslo! Det er jo bl.annet cupfinale, pluss at vi skal ha klessalg på søndag klokken 12. Vet jeg skrev klokken 13, men det er altså klokken tolv. Håper mange vil komme, for til sammen har vi utrolig mye fint til en billig penge ♥ Husk at cash is king!

Var også innom Beauty Lounge for å fikse meg fin til helgen, og de jentene skuffer aldri. Fylte på vipper og satt på nye gelenegler. Har tidligere bare brukt akryl, men syns gele er veldig fint også. Ble en lys rosa/nude farge på meg denne gangen. Syns det er så rent og pent. You like? Jeg får min behandling sponset.De holder til midt i Bergen sentrum! Sjekk ut facebooksiden deres HER. For timebestilling kan dere ringe 408 72 160.


ADRENALIN

Hola! Jeg har gått rundt med et ferdig-med-skolen-rus i hele dag, og gud så mye man får gjort når man er på en høydare. Etter jeg kom hjem har jeg pakket til klessalget (herregud så masse klær jeg tar med, wohoo!), ryddet og vasket leiligheten. I kveld skal vi ha kosekveld med BIS marketing, så det er jeg som skal hoste ikveld. Vi er syv jenter, og fant akkurat ut at jeg bare har seks kniver i skuffen. Haha, noen må spise pizza uten bestikk! Det blir nok med siden jeg er vert regner jeg med. Men men, jeg har jo et par spisepinner om noen er interessert i det liksom.

Nå må jeg bare fortsette her, men under finner dere en liten sneakpeek på noe av det som blir solgt på søndag. Husk Hendrix Hair Pilesredet klokken 12! :)
FERDIG MED VIDEREGÅENDE!

Ah, for en følelse! Nå har jeg nettopp hatt min aller siste eksamen for å bestå videregående. For å være 21 år er det virkelig ingenting å skryte av - det vet jeg. Men på to år har jeg tatt rundt 12 eksamener, og det burde jeg være fornøyd med. Siste året på videregående, når bloggen virkelig var stor var ikke prioriteringene mine på skolearbeid dessverre. Alt jeg gjorde var å reise, shoppe, blogge og helt andre ting enn å faktisk være på skolen. Jeg angrer på en måte ikke, for de minnene jeg fikk det året kan jeg aldri erstatte med noe som helst. Jeg hadde uansett hatt noen friår før studiene, og heldigvis var jeg så smart at jeg tok alle eksamene mine på den tiden. Den følelsen dere, altså den kan ikke beskrives. Det er så deilig å vite at jeg faktisk er ferdig! Vel og merke om jeg består dagens eksamen da, noe jeg ikke får vite før over nyttår. Men jeg kan vel glede meg enn så lenge, så får jeg heller bli skuffet da om jeg stryker? Haha!

Jeg husker enda skuffelsen til mamma når hun fikk vite at jeg ikke kom til å fullføre. Jeg vedder på at hun aldri trodde jeg kom til å ta opp alle fagene mine, og at jeg kom til å bli en naver eller noe. Haha! Men nå går jeg på BI og har mange planer for fremtiden, og det er veldig deilig :-D Litt flaut at broren min som er to år yngre ble ferdig et halvt år før meg, men bedre sent enn aldri?

Ofte får jeg spørsmål om hvordan jeg klarer det, for jeg har jo hatt mellom 3-6 eksamener hvert halvår. Skal jeg være helt ærlig så vet jeg ikke! Jeg har egentlig bare gjort det, uten å tenkt så mye over det. Om dere skjønner? Den første muntlige eksamenen er alltid verst, men nå er jeg jo nesten en proff så på min siste eksamen var jeg ikke nervøs i det hele tatt. Uansett om det kan virke overveldende å vite at man har sykt mange fag å ta opp, så er det virkelig verdt det. Om man skal komme seg videre i livet så må man bare, og følelsen når du er ferdig er virkelig helt ubeskrivelig. 

Til de som lurer på hvorfor jeg går på BI: Jeg går bare deltid siden jeg ikke hadde vitnemål. Det vil si jeg tar bare 2 av 4 fag dette semesteret. Nå som jeg er ferdig starter jeg på fulltid etter nyttår.

Vel, det var dagens gladnyhet fra meg! Nå skal jeg gjøre klar klærene som kommer på klessalget på søndag :-D Det skal jeg ha med Andrea og Madicken, og det blir på Hendrix Hair Pilesredet klokken 12! Håper dere vil komme ♥


SHINY HAIR OG RABATTKODE

Annonse

Hei! For noen dager siden fikk jeg tilsendt en fin pakke fra Makestyle, med bl.annet en ny rettetang fra Gizmo. Jeg har brukt rettetang fra GhD siden jeg gikk i syvende klasse, og har alltid følt at det er det beste merke der ute. Dere kan tro jeg var spent da jeg skulle teste ut en billigere rettetang, for det er fort gjort å tenke at dyrest er best. I dette tilfellet stemmer nok ikke det altså! 

For meg som retter håret hver eneste dag er jeg utrolig opptatt av å skåne det så mye som mulig. Siden det går an å regulere varmen på denne rettetangen tok jeg den på 180 grader for å sjekke om effekten var like god. Maksimalt er 230 grader. Etter bare et "stryk" var lokken rett, noe som er et stort pluss for meg! Når man må rette over håret tre/fire ganger før det er helt rett skader jo helt sykt, noe jeg måtte gjøre med min gamle fra GhD.

Denne rettetangen er mye billigere enn de dyreste og "beste" merkene, men her får du mye for prisen altså. Titaniumplatene beskytter håret ditt, og fordeler varmen jevnere slik at du slipper å dra over håret flere ganger enn kun én gang. Det er også veldig lett å krølle håret med denne, og det glir lett igjennom. Ofte blir det litt rykk og napp om man skal krølle med rettetang, men det følte jeg gikk fint med denne. Du finner rettetangen HERTil venstre: håret helt urettet / Til høyre: håret rettet ut med Gizmo rettetang og sprayet over med Terre d´Oc tørrolje. 

Etter rettingen var ferdig gikk jeg over håret med tørroljen fra Terre d´Oc. Det er en argan olje med masse næring! Denne kan brukes til både hår og kropp, som tørker fort inn og gir en mykt og glansfullt resultat. Du finner oljen HER


For å dele opp håret brukte jeg disse kleppene fra MAST. De bruker jeg også når jeg føner, siden jeg så tykt hår. De finner du HER

Jeg fikk også en ny hårbørste, som jeg naturligvis var veldig skeptisk til da jeg har lagt min elsk på tangleteezer. Men denne var helt lik som tangleteezer, bare i annet format om dere skjønner? Haha! Den fjerner også kruser og retter nesten håret litt, noe jeg ikke helt skjønner hvordan går an - men veldig praktisk om du ikke rekker å stritte håret en dag. Du finner børsten HER

Om du bruker koden "julia10" i kassen så får du 10% rabatt på alt fra makestyle :D


EKSAMENSPRESS

God morgen! For dere er det kanskje ikke morgen, men det er det for meg. I natt var jeg på den nye hunger games filmen nemlig, så jeg la meg ikke før fire! Det var vel kanskje premiere på den i Oslo i går også, noen som så den? Å dra på kino midt på natten i eksamensperioden er vel egentlig en prioritering som en 10-åring ville gjort, men vi må da få ha noen gleder? Jeg begynner virkelig å kjenne på eksamenspresset, og er supernervøs. Kommer nok til å sitte som et nervevrak på den første eksamenen. Wææ! Tror jeg aldri har gledet meg så mye til juleferie før. Rett etter eksamen drar jeg mest sannsynlig rett til Stavanger for å feire Birtebestis sin bursdag, så noe har jeg jo å glede meg til. Julen er min favorittårstid, den kommer faktisk over sommeren! 

Nå er jeg på vei inn i dusjen, før jeg skal på skolen. Ikke så mye spennende på agendaen med andre ord. Hva skal du idag?


HJEMMELAGET BLOMKÅLSUPPE

  • 18.11.2014, 19:05 // Mat

Hei! I går prøvde jeg meg på hjemmelaget blomkålsuppe, og herlighet så godt det var. Jeg syns de posene fra Toro er så gode, men de inneholder veldig mye salt og "aroma" (som egentlig bare er e-stoffer), derfor tenkte jeg å lage den fra bunnen av så jeg vet nøyaktig hva jeg får i kroppen. Jeg regnet sammen alt næringsinnholdet, og per desiliter er det bare 80 kalorier :D

Du trenger:

>> To blomkål
>> Tre sjalottløl
>> 3dl matfløte
>> 9dl grønnsaksbuljong
>> 2ss smør

Slik gjør du:

Først finhakker du sjalottløken og surrer de i litt smør i en gryte til den er blank. Deretter tilsetter du blomkålen i små buketter, grønsaksbuljongen og matfløten. Det lar du småkoke til blomkålen er mør, som tar cirka 20 minutter. 

Du kan la noen buketter bli igjen til å toppe suppen med, men jeg droppet det og kjørte alt med en stavmikser til det ble en jevn pure. Det er så lett!


Suppen smakte utrolig godt, og dette er definitivt noe jeg skal lage flere ganger. Dessverre ble ikke bildet av det ferdige resultatet så bra, da det ble mørkt ute og kvaliteten som så. Men men! Jeg er ingen fan av å lage mat med en million forskjellige ingredienser, derfor passet denne ypperlig for en nybegynnerkokk som meg :-) 

Om du vil jeg skal komme med flere enkle og sunne oppskrifter, trykk liker nederst i innlegget!


DRØMMEN OM Å BLI MODELL

 

Annonselenker


Dette er så utrolig spennende! Jeg husker første gang jeg så Victorias Secret fashion show. Jeg var vel 11 år og ble helt bergtatt. Fra den dagen drømte jeg om å bli modell, og siden jeg bare var 11 hadde jeg enda tid til å vokse. Målet var å bli 175cm høy, da jeg hadde lest et sted at det var den perfekte modellhøyden. Jeg husker bladet "Julia" hadde en konkurranse der man kunne vinne et bilde på forsiden av bladet. Jeg sendte inn flere søknader og masse bilder av meg selv, i håp om jeg skulle bli modell. Haha, jeg må bare le av hele drømmen, for dessverre ble jeg ikke høyere enn 168cm og har virkelig ikke kroppsbygningen til det. Men Gud, det er lov å drømme ♥ Kolleksjonen til modellen Lily Alridge for Nelly er helt fantastisk, og hun er helt fantastisk. Nå gjelder det bare å sikre seg noen plagg før de blir borte for godt. 


Jakke HER / Topp + skjørt HER


Kjole HER / Sko HER


Kjole HER


Bukse HER / Topp HER / Sko HER / Turban HER


Kjole HER / Sko HER


Kjole HER / Kjole HER 


Kjole HER / Sko HER


FEELIN´ PRETTY

Hei på dere! Jeg har brukt dagen min kun på gøye ting, som å teste ut nye produkter og planlegge ting i forhold til bloggen. Hater virkelig å kalle bloggen min for jobb, da jeg egentlig ser på den som en fantastisk hobby som jeg stortrives med å gjøre. 

Annonse

Nå får dere en rabattkode som gjelder HELE coverbrands.no (untatt salgsvarer)! Koden er "JULIA17" og gir -20% avslag. Den er gyldig ut 20.november.

Nå skal jeg skrive litt om produktene på bildet over!

Først ut tenkte jeg å skrive om Glo Minerals sin bronzer, som jeg faktisk nettopp har startet å bruke igjen. Det siste året har jeg brukt en fra Victorias Secret siden jeg hamstret med meg mange flasker hjem sist jeg var i London. Dessverre ble de tomme for noen uker siden, og nå som det er partysesong er bronzer virkelig et must! Dette er ingen selvbruner og lukter altså ikke som selvbruning. Denne bronzeren gir bare glød og skimmer og er helt fantastisk å bruke om du skal noe spesielt. Personlig bruker jeg bronzer hver eneste gang jeg skal ut, da spesielt på bryst/krageben og på bena om jeg ikke har på meg strømpebukse. Prisen på denne er litt stiv, men til gjengjeld er den veldig drøy slik at flasken varer i evigheter. Du finner bronzeren HER.Tips! Om du ikke vil ha like mye glød som jeg har på bildene over, kan du blande den ut med litt bodylotion for et svakere resultat :-)

 


Blotting papers fra Paul & Joe er en fin liten engel om du sliter med å glinse i ansiktet utover dagen/kvelden. Noe jeg personlig dessverre sliter med! Feilen jeg har gjort tidligere er at jeg står beruset på et utested og skal matte ned huden min med sminke, og ser ut som et troll etterpå. Blottingpapirene fjerner bare overflødig olje fra huden uten å ødelegge eller fjerne sminken. Det er også med speil, slik at man kan fikse på sminken når som helst. Du finner den HER.

Bronzefarget neglelakk fra Deborah Lippmann. Syns denne fargen var utrolig fin. I hverdagen foretrekker jeg helt enkle negler, så denne blir nok mest brukt i helgene tenker jeg. Utrolig kul farge til foreks et svart antrekk! Hva tenker du? Du finner den HER.


Smile Lab FLASH har dere vel lest om på andre blogger før? Personlig var jeg spent på å teste ut disse, da jeg tidligere har sverget til Dentway sine strips. Jeg vil ikke si at disse er bedre enn dentway sine, men de er like gode! De er også billigere, så det er jo absolutt en bonus :-) Hva er vel finere enn et hvitt smil nå i julen og på nyttårsaften? Hovedforskjellen mellom dentway og Smile Lab FLASH er vel at tennene blir fortere hvite av Smil Lab sine, for det er ikke en lang behandling på en uke for eksempel - men man kan ha de på seg en halvtime mens man sminker seg, for så å se stor forskjell allerede etter første gang. Så disse er gode å ha på farten, eller om du vil ha et hvitt smil allerede samme dag. Du finner de HER

Sist, men definitivt ikke minst tenkte jeg å tipse om tørrshampo i clutch-størrelse! Personlig tar jeg mye i håret mitt, og drar det bakover for å få volum. Det kan da bli fortere fett, og passer da godt med en liten oppfriskning i løpet av dagen :-) Du finner tørrshampoen HER, til bare 39kr!

Hos coverbrands kan du også betale med Klarna faktura eller postoppkrav om du ikke har penger akkurat nå ♥ Husk rabattkoden JULIA17 som gir dere 20% avslag på hele butikken!


REAL OR FAKE?

Okei, jeg leste nettopp en artikkel der Kylie Jenner var så utrolig oppgitt over alle som tror hun har fikset leppene sine, og at hun bare brukte lip liner. Som den Kardashian-fanen jeg er så må jeg selvfølgelig skrive om det. Haha! Jeg prøvde nemlig å tegne leppene mine (etter en film på youtube) gigantiske slik som henne, og det så altså så jævlig ut at det skal jeg aldri gjøre igjen. Jeg nekter å tro at dette kun er lip liner. Hun er jo ikke 18 enda så jeg forstår godt at hun går ut i media å nekter for det. Men hallo, det er jo ganske obvious?

Bare sånn at ingen blir fornærmet her, så har jeg åpenbart ingenting imot fiksing av leppene sine - da jeg tidligere har gjort det selv. Hva tror du om dette?


TOO MUCH HAIR

Hei! Min blogging har alltid vært slik at jeg skriver fra hjertet og ikke er særlig flink til å lese over teksten etterpå. Det er egentlig fordi jeg ikke vil pynte på setningene eller få de til å være perfekte. Men i det siste har flere kommentert noen av mine latterlige skrivefeil, og jeg sitter jo å ler når kommentarene kommer. Det er alt fra de enkleste orddelingsfeil til bøyingsfeil. Ops! Så nå skal jeg starte å lese over tekstene mine før de publiseres, så slipper vi flere skriveleifer :-) Haha!

MEN det var ikke det jeg tenkte å dele med dere i dag. I går kveld var jeg så idiot at jeg sovnet på sofaen med nydusjet hår, noe som resulterte i afro i dag. Jeg har virkelig alt for tykt hår, som er et helvete å fikse om jeg ikke føner det innen en time etter at jeg har kommet fra dusjen. Hater egentlig å klage på mitt eget hår, for fyy så heldig jeg er som har såpass mye av det (haha). Men av og til altså, da blir det rett og slett for........mye!
Ehhhmm okei, jeg skulle egentlig demonstrere hvor tykt det er  på disse bildene - noe jeg åpenbart ikke fikk til. Over har dere et eksempel på en blogg-photoshoot gone wrong!


GØY

Hei! Nå sitter jeg egentlig bare å tripper i sofaen og prøver å få tiden til å gå før jeg skal inn på badet å sparkle trynet for kvelden. Gleder meg sånn! Har det virkelig så gøy ute for tiden, så håper kvelden også blir vellykket :-) Jeg fant dessverre ingenting å ha  på meg under min lille shoppingrunde i byen i sta, noe som er typisk når man først skal ha noe. Heldigvis har man nelly.com der jeg alltid finner mye fint, under finner mine nye favoritter!

(annonselenker)


(Øverst fra venstre) 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


EN LITEN VIDEOBLOGG


HEI

 Bloggingen min er forferdelig for tiden og jeg er veldig klar det selv - dessverre er det ikke mye jeg får gjort før jeg får kjøpt minnekort i morgen. Men lets face it, det er vel ikke sånn at bloggen min er dagens høydepunkt for dere uansett! Ville egentlig bare innom for å si GOD HELG, så blogges vi når minnekortet er på plass i speilrefleksen. Kos dere ikveld!
OG POENGET ER?

Uansett hvor mye vi prøver å unngå det, kommer alltid kropp og trening til å være plantet inn i hodene til unge jenter. Slik var det på 80-tallet, og slik kommer det nok til å bli til vi mennesker sier farvel her på jorden. Personlig har jeg prøvd meg fram, feilet, prøvd igjen og har enda ikke funnet den perfekte balansen for meg. Det hjelper ikke å bla nedover treningssiden til weheartit eller følge noen andres treningsprogram til punkt og prikke, for vi er alle forskjellig og ingenting funker likt på to personer. Ta meg for eksempel. Jeg har alltid vært flink til å trene, og tok spesielt av før sommeren da kosthold og forbrenning var hovedfokuset mitt. Da jeg startet på BI i høst hadde jeg ikke like god tid som før, og syns enda det er vanskelig å kombinere skole, blogg, sosialliv og trening. Likevel er det en haug andre mennesker med mye mer stressende liv enn meg som likevel får inn fem økter i uka. Jeg kommer meg kanskje dit en dag jeg også, men akkurat nå er jeg enda på jakt etter hva som funker for meg. 

I bunn og grunn så er jo det aller viktigste kostholdet, men jeg syns gjerne det er mye lettere å spise sunt når jeg er i en god treningsperiode. Når man setter alt på vent, og "tar det på mandag" er det mye lettere å skeie ut oftere. Heldigvis føler jeg selv at jeg er ganske flink til å spise sunt, selvom jeg er alt for glad i usunn mat og snop. Av og til kan helgen vare fra torsdag til mandag, og helg er jo matfestival i mine øyne. Haha!Jeg har egentlig ikke noe poeng med dette innlegget. Det er ikke særlig motiverende eller givende, men akkurat nå ligger jeg på sofaen med tidenes hodepine så da fungerer jeg ikke som jeg skal. 


KVALM

I dag hadde jeg min siste forelesning før eksamen, æææ! Den er ikke før om to uker, så nå gjelder det virkelig å hente fram alt av selvdisiplin. Etter forelesningen dro jeg hjem, og her har jeg vært siden da. Jeg ble av en eller annen grunn sykt kvalm på bybanen, så siden da har jeg benket meg på sofaen i fosterstilling med make it or break it på skjermen. Jeg kan ikke tro jeg bare har to episoder igjen, så er det slutt! Er i nød etter en ny serie, men det blir nok ikke noe problem å finne. Stakkars de som levde før tvserienes tid, hahaha. 


Skjerf HER, bukse Acne, genser nelly. (annonselenke)

Mange spør meg forresten hvor paraplyen er fra, og jeg må dessverre si at jeg ikke vet det. Noen glemte den igjen etter et vors her, og jeg var så frekk å lånte den på disse bildene! hihihi. 

Minnekortet mitt har dessverre brekt, ble litt ivrig i sta. Drar for å kjøpe nytt etterpå slik at jeg slipper å bruke gamle bilder. 


EN KUNNGJØRING

Heisann! Jeg har en gledelig nyhet til dere, jeg gleder meg iallefall veldig. Jeg og de nydelige søstrene Badendyck har bestemt oss for å ha klessalg neste søndag! Vi skal ha det på Hendrix Hair på Pilesredet i Oslo. For meg som kommer fra Bergen den helgen blir det mye å drasse på, men jeg har så mye klær jeg ikke får brukt så da passer det perfekt om en av dere vil ha noe ♥ Kommer til å legge ut en liten sneakpeek når jeg har gjort klart hva som skal selges. Uansett så har jeg booket med meg flere kofferter på flyturen så jeg er sikker på at alt blir med - så det eneste problemet jeg har nå er hvordan jeg skal komme meg fra Gardermoen til Oslo. Jeg er jo bare én person og det blir kanskje vanskelig å drasse med seg all bagasjen, men jeg skal nok finne ut av det. Håper uansett alle som har mulighet kommer søndag den 23.november. Til sammen har jeg, Andrea og Madicken en haug med flotte klær. sko og vesker som skal selges. 

OPS

God morgen, gjett hvem som klarte å forsove seg i dag! Den siste tiden har alarmen vært min verste fiende, og det er som om imunforsvaret min avviser de slik som influensa. Og siden alarmen ikke fikk meg til å våkne, gjorde jeg det av meg selv for cirka en halvtime siden. Krise! Nå som det er eksamensperiode så må jeg virkelig skjerpe meg. Det første steget er vel kanskje å ikke se på tvserier til langt på natt? Har blitt hekta på make it or break it, og ser gjerne fem episoder på rappen. Not good!! Jeg rakk altså ikke forelesning i dag, men det går fint siden jeg vet hva jeg skal jobbe med. Senere skal jeg fikse negler, vipper, komme meg en tur på trening før det kanskje blir noe godt i glasset ikveld. Hele dagen er ikke planlagt enda, og det elsker jeg!


HOS LEGEN

Er det noe jeg bare elsker, så er det å sitte over en halvtime å vente på at doktoren skal rope opp mitt navn fra venterommet. Jeg syns det er så utrolig nødvendig på en mandags morgen og komme presis, for så å glo i veggen mens jeg prøver å ikke puste inn ebolavirus fra pasientene rundt meg. En virkelig nydelig start på uken! Eller ikke. Jeg kan virkelig ikke fatte hvorfor det alltid er så lang ventetid. Hver eneste gang. Slik har det jo alltid vært, så hvorfor skal det være så vanskelig å lære av sine feil, og heller sette opp lengre tid per pasient i stedet for å la oss vente i evigheter? Nå er jeg heldigvis ferdig, og håper jeg ikke skal tilbake dit med det første!

Sånn, da var ukens første klageinnlegg ute! Ha en fin uke videre. 


INSPIRASJON

En ting som omtrent alltid blir spurt om på spørsmålsrundene mine, er at dere lurer på hvem mitt ikon er. Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri tenkt noe særlig over det, før i den siste tiden. Er det en person jeg faktisk hadde stått å hylt til som en gal fan, så er det Kim Kardashian. Den dama der altså, hvor sexy går det an å bli liksom? "I will never be one of those skinny girls" er noe hun selv sier, og etter min mening har hun drømmekroppen. Jeg kunne vel og merke ikke tenkt meg så gigantisk bakdel selv, men på henne ser det virkelig bare ah-mazing ut. 

Bare for halvannen måned siden sto jeg bare én meter unna Britney Spears, og selvfølgelig var det litt stas! Men det var ingenting i meg som gjorde at jeg fikk lyst til å kaste meg over henne, noe jeg mest sannsynlig hadde gjort over Kiki. Jeg som aldri har vært den av den typen som forstår seg på alt hysteriet det er rundt kjendiser. Vel, du er min første Kim ♥ Det hørtes veldig feil ut, men dere skjønner vel..

Hvem er deres kjendis crush?


SORRY, I SPENT IT ON MYSELF

Annonse

Jul er en tid for å glede andre, det er ingen tvil om det! Personlig elsker jeg å kjøpe julegaver, og syns det er utrolig gøy å vite at de som får gaven blir fornøyd. Men så har det seg slik at det kan bli dyrt å handle mye gaver i lengden,  derfor har jeg har plukket ut noen fine produkter til under 300kr hos Coverbrands til dere, som virkelig er utrolig luksus og ingen kommer til å skjønne hvilket kupp du har gjort. Gavene under er alle noe jeg selv hadde blitt overlykkelig over å fått under treet!

1. Voluspa Laguna / 2. Voluspa Crisp Champagne / 3. Nydelig body wash /  4. Caribbean Island håndkrem / 5. JorgObé black mask / 6. Caribbean Island body cream / 7. Voluspa Suede Blanc

Resten av produktene til under 300kr finner du HER. PS! De har også noen flotte toalettmapper fra Lulus på siden!

Med billigere julegaver til andre, så blir det kanskje litt penger til overs til deg selv også? Coverbrands har også satt sammen sine mest luksuriøse produkter i sitt Beauty Heaven HER! Her finner man produkter som virkelig er heeelt fantastiske. 

Om du bruker koden JNSORRY i kassen så får du -15% rabatt på alle produktene både i kollasjen, i linken til alt under 300kr (sorry, i spent it on myself) og alt i Beauty Heaven. Woho!


ALT ER BORTE

En liten mimrestund er alltid koselig på en søndags morgen. Derfor dro jeg opp den gamle macbooken min (som ser ut til å komme fra steinalderen forsåvidt) for å sjekke ut gamle bilder. Jeg var helt sikker på at jeg hadde minner fra både Magaluf, Israel og mange andre ferier, men der tok jeg feil. Av en eller annen grunn har jeg tydeligvis slettet bildene, for de var nok ikke så viktig. LOL, hva tenkte jeg med?? Nå er jeg utrolig skuffet over meg selv, og de gamleste bildene jeg har er bare fra 2013! Jeg kan jo selv huske hva som skjedde i 2013 så de bildene driter jeg litt i, men hva med 2010,2011 og 2012? De er long gone dessverre.. Fant noen bilder fra Nice jeg enda ikke har postet enda, og kjære vene.. Alt jeg hadde gjort for å bli ferdig med eksamen og kommet meg til varmere strøk nå! 50 SPØRSMÅL

Nå er jeg på vei til Cathrine for middag, gleder meg! Fant disse 50 spørsmålene på bloggen til Annette og tenkte det kunne være gøy å svare på. Elsker å lese sånt på andre blogger iallefall :D

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
En legetime jeg har på mandag. 

2. Hva har du alltid i vesken? 
Mobil, lommebok, ørepropper, carmex, avtaleboken min og snus. 

3. Hva bestiller du på kafé? 
Nå er jeg omtrent aldri på kafe da jeg ikke drikker kaffe og ikke er særlig glad i søtsaker, haha! Men hmmm, kanskje kakao en sjelden gang?

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Blogg.no åpenbart, diverse blogger, nelly.com (haha), så leser jeg vg, kjendis.no og perezhilton.com en gang i blant. Sladder ♥

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Hmm det kommer helt an på hva det gjelder! Men pappa kommer alltid med gode råd, mamma blir som ofte like stresset som meg. Haha!

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
 
Den er hvit! Har elektrisk tannbørste fra Oral B. 

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Det har jeg aldri gjort, og håper aldri jeg trenger å gjøre det heller. Haha! 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Jeg har hatt en kanin som het Stratos (min favorittsjokolade på den tiden), og nå har jeg en hund som heter Zara. 

9. Har du noen piercinger? 
Jeg har hull i navelen, som jeg tok i 8. klasse. Au! 

10. Norge på sitt beste?
Norsk sommer, finnes det noe bedre? Liker også høsten veldig godt, så lenge det ikke regner. Hello Bergen? 
11. Hva gjør deg lei deg?
Om jeg skuffer meg selv eller andre. 

12. Hva gjør deg glad? 
Å lykkes med mine mål, venner, shopping (hihihi) og reising. 

13. Hva er drømmejobben din? 
Det aner jeg ikke! Det er selvfølgelig mye som ser gøy ut, men tror jeg bare må prøve meg litt fram og se hva som skjer etter utdannelsen. 

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Nei det gjør jeg ikke. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
French fries og smågodt på rema1000 i går kveld. 

16. Liker du kinesisk mat?
Nja, syns av og til det kan være litt kvalmende. 

17. Når var du i kirken sist? 
Julaften for et par år siden. Elsker å gå i kirken på julaften, selvom jeg ikke er personlig kristen. Syns bare det setter julestemningen! 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 
Cathrine, når hun nå sikkert er på butikken for å handle inn til ikveld - og er så snill å kjøper snus til meg fordi jeg er for lat til å gå på butikken i regnet. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Ja! Da jeg bodde alene i Ålesund våknet jeg opp med de sykeste krampene i magen og klarte såvidt bevege meg. Da ringte jeg selv ambulanse som kom å hentet meg, haha. Jeg hadde nyrebekkenbetennelse - og wow det kan gjøre vondt. Trodde jeg skulle dø! 

Ja faktisk, etter mye øving!

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Kommer helt an på hvor god tid jeg har, kan godt stå der i en time om jeg hører på musikk og er treg. Men jeg trenger ikke mer enn 15 min. 

22. Banner du ofte?
Mer enn jeg kanskje burde, men er veldig flink "offentlig" av en eller annen grunn.  

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
En natt i hagen hjemme - og det er definitivt ikke noe jeg skal gjøre igjen verken i hagen eller på fjellet. Hater teltliv. 

24. Hvor mange søsken har du? 
Tre småbrødre. 
26. Hvor mange steder har du bodd? 
Fem år i Oslo som liten, Molde, et halvt år i Ålesund, ett år i Oslo som voksen og nå i Bergen.  

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
Bena mine. 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Det har jeg faktisk aldri tenkt over, og kommer nok ikke til å spekulere noe på det heller.  

29. Er det viktig å feire bursdager? 
Definitivt! Trenger ikke nødvendigvis å være en fest med hundre mennesker, men en liten feiring syns jeg er viktig.  

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Ikke som jeg vet om dessverre. Hadde vært gøy å se om klærene er like stygge som pottesveisen mamma klipte på meg.  

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
At man ofte kan bli misforstått og at noen lesere alltid tar deg på helt meningsløse  ting. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Vet ikke hvor mange glass, men jeg drikker rundt tre flasker vann hver dag.  

33. Når legger du deg om kvelden? 
Mellom elleve og tolv, men som den seriejunkien som jeg er sitter jeg ofte oppe til mye senere.  

34. Favorittfag på skolen?
Akkurat nå er kanskje markedsføringsledelse favorittfaget mitt. 

35. Potetgull eller smågodt? 
Potetgull ♥ 

36. Siste filmen du så? 
Gone Girl på kino! 

37. Det mest romantiske du har gjort? 
Hmmm nå har jeg faktisk tenkt i fem minutter men kommer ikke på noe.. Er nok ikke av den mest romantiske typen selv, noe man kan skjerpe seg på? 

38.Den perfekte vertinnegaven er? 
Vin! 

39. Hvor gammel er pappaen din?
Han er 47 år. 

40. Har du vært i avisen? 
Ja! Har vært i lokalavisen mange ganger da jeg turnet. De siste årene har jeg vært i avisen pga blogg. 
41. Et sitat du liker? 
Jeg er virkelig ingen sitatperson, men usker da vi nettopp hadde fyllt 18 år og var supergira på å endelig kjøpe alkohol selv, var favorittsitatet til meg og venninnene mine "ta livet med en klype salg, en lime og en shot tequila". Haha, vi var så kule azzz. 

42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
Fransk, nude, rød eller svart. 

43. Hvem er forbildet ditt? 
Mamma. 

44. Er du forfengelig? 
Det er jeg! Har nok blitt enda mer forfengelig med årene også. 

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
Jeg har veldig lyst til å vinne eurojackpot. Lol! 

46. Har du vært gift eller forlovet? 
Nei. 

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
De siste årene har klær vært i fokus, mens nå sikter jeg meg mer inn mot vesker. 

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
Det går egentlig veldig periodevis! Som regel føler jeg meg endre enn 21 siden mange på min alder er litt.. umoden og lite selvstendig? Men nå føler jeg meg ganske ung da jeg vil dra på byen hele tiden. Haha.. 

49. Hvilke uvaner har du? 
Bruker for mye penger på tull og at jeg snuser.  

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Nå skal jeg hoppe inn på badet og fikse meg til kvelden! Er invitert på middag hos Cathrine, og det gleder jeg meg masse til ♥ 


EN BLOGGERS MARERITT

Mange syns nok det er ufortjent at en halv generasjon med ungdomsjenter nå lever av å skrive om sminke, klær og hair extensions. I følge mange i den eldre garde jobber vi så og si ingenting for pengene vi tjener og alt vi gjør er å dra på eventer og spiser sushi til lunsj. Vel, det er sånn cirka halveis sant - jeg skal ikke lyve. Haha! Men blogghverdagen er ikke alltid like lett, spesielt nå på vinteren når vi skal ta bilder ute. Så til dere som tror bloggingen går helt smertefritt, her er noen punkter som motbeviser det:

1. På vinteren får vi vondt i fingrene om vi skal ta bilder av en annen blogger, fordi det er så kaldt.
2. Man blir selv kald av å stå i iskaldt vær for å bli tatt bilder av.
3. Det er ikke gøy å ta bilder i regnet.

Okei, det var listen min. HAH! Håper dere skjønner at jeg bare tuller, og at jeg virkelig ikke klager over tilværelsen som blogger. Som jeg alltid sier, så er jeg utrolig takknemlig som har muligheten til å jobbe med dette ved siden av studier. Jeg (og resten av bloggnorge) har virkelig ingenting å klage på, for denne jobben er både utrolig gøy og vi burde være takknemlige for at vi har muligheten til å være vår egen sjef i en så ung alder. Lets face it, mitt verste jobb-mareritt er om det blåser ute og bildene blir slik: 
Jumpsuit HER


MISFORSTÅTT

For en lat fredags-formiddag jeg egentlig burde brukt på eksamenslesing! Jeg har hatt tidenes luksusperiode siden sommeren og har hatt helt fra torsdag kveld til tirsdags morgen. Gamle tendenser henger enda etter, wopsi! Men hallo, fredagsmorgen er jo ukens høydepunkt da det kommer nye episoder av bl.annet the vampire diaries. Noen som har sett den siste episoden? HERREGUUUD jeg kan ikke vente til neste kommer ut! Som dere kanskje skjønner har morgentimene gått unna til serietitting og sjokolademelddrikking. Hei helg, du er hjertelig velkommen ♥ Jeg har kanskje misforstått litt ang prioriteringene mine, men det tar vi på mandag. Snakket også med Birte på telefonen i dag tidlig, og hun ble så overrasket over at julepapiret hadde kommet i butikken allerede, men hallo - det er bare en måned igjen til jul. Det er på tide å gjøre seg klar! I løpet av helgen skal jeg få bestilt noen kjoler hjem tenkte jeg. Det er viktig å gjøre dette tidlig tenker jeg, for da er det bare å sende de tilbake om de ikke skulle passe, og man har fremdeles tid til å kjøpe noen nye. Skjønner? Hihi. 

(annonselenker)


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER / 14. HER / 15. HER / 16. HER

Jeg har forresten en liten nyhet til dere! Den 23. november (en søndag) er jeg i Oslo og skal ha klessalg med bl.annet Andrea og Madicken. Det kommer til å bli SÅ gøy, og jeg har en haug med nydelige klær som dessverre ikke blir brukt like mye som de fortjener.. Kommer mer info senere, men håper vi sees? ♥


NÅR DU HAR CRAVINGS..

  • 06.11.2014, 21:23 // Mat

Overskriften er ikke akkurat en sjeldent fenomen hos meg, heller tvert imot da jeg har cravings på godis hver eneste kveld og klarer av en eller annen rar grunn å likevel ikke spise det. Men i dag tittet jeg inn på kaloriteller appen min og så at jeg hadde massevis av kalorier igjen å spise for dagen, og jeg har nok aldri vært så glad for det! Jeg har nemlig har sykt cravings på rekesalat på rundstykker i hele dag, og for en halvtime siden kjørte jeg rett på butikken kun for å kjøpe det. Pluss oboy. Det ble en riktig så fin kveldsmat! Til de som reagerer på at jeg teller kalorier vil jeg bare si at det ikke er kun fordi jeg skal spise lite. Jeg fører inn maten i den såklart for å ikke spise voldsomt mye, og jeg bryr meg som regel aldri om jeg går litt over. Men jeg bruker den også slik at jeg ikke skal spise for lite, for det er fort gjort å glemme maten i en stressende hverdag. Så vet dere det!

Her har dere min delikate kveldsmat. Haha! Skjønner dere når jeg sier at matbilder ikke er noe for meg?  


HOLD KJEFT

Ah, november 2013. Det er nøyaktig ett år siden, så jeg gjorde det mange bloggere gjør når de ikke har noe annet å blogge om - nemlig å bla i arkivet. Under finner dere et innlegg jeg skrev november 2013, syns det var litt morsomt å lese igjen.

 Hei, og god lørdag! Tenkte bare å oppklare en liten ting med dere, i og med at jeg har virket som århundrets største emo den siste uken med innlegg om hvor dårlig jeg har det. Ta det helt med ro (om noen i det hele tatt har bekymret seg), så har jeg det helt fint. Livet mitt er absolutt ikke helt jævlig, og jeg er på et mye bedre sted nå enn jeg var for eksempel for ett år siden. Noen ganger får man litt bumper i veien som uheldigvis kan punktere hjulene dine, men det betyr fremdeles ikke at jeg kun fokuserer på det. Jeg er så heldig at det gode i livet mitt veier mye mer opp for smårusket som kommer noen ganger -  og slik er det faktisk. Jo fortere man vender seg til tanken på at livet ikke er rosenrødt hele tiden, jo lettere blir det. Da setter man enda mer pris på det man faktisk har, og fokuserer ikke like mye på det man kanskje skulle ha hatt, eller det man helst ville vært foruten. Når jeg tenker over det så har jeg det faktisk utrolig bra. Jeg har venner som bryr seg om meg, en familie som støtter meg hundre prosent. Så lenge man tenker på at folk faktisk overlever i slummen i Somalia, så har man det faktisk ikke så forbanne ille likevel.

Av og til føler jeg at vi har det så sykt bra i Norge at vi finner på lidelser og diagnoser kun fordi vi har kronisk vondt i stortåa. Vi syter og klager over at vi kom fem minutter for sent til vinmonopolet en lørdags ettermiddag, og det jævligste vi noen gang har opplevd var dagen derpå en heftig fyllekule. Vi trenger en akutt psykolog fordi hamsteren døde av alderdom, og føler livet er over om vi kommer til buss-stoppet 10 minutter før bussen går. Vi er så bortskjemte at vi egentlig burde skamme oss over disse såkalte "problemene" våre. Misforstå meg rett, jeg er absolutt ikke et prakteksemplar på akkurat dette, for som dere så på forrige innlegg søyt jeg over at jeg ikke får sove om nettene. Jeg burde heller tenke på at jeg faktisk har en seng å sove i, i det hele tatt. Så om vi endrer tankegangen vår litt folkens, ja, da blir Norge til et mye bedre sted. Om det i det hele tatt er mulig.

NEW HAIR

Tusen takk for så mange fine kommentarer på håret mitt! Jeg har jo ikke skrevet om det enda, men det er tydelig at mange av dere er veldig oppmerksome likevel! :D (sponset behandling) På mandag var jeg på Digg Hair for å farge håret og klippe tuppene litt. Jeg ville jo fremdeles være blond, så flinke Karoline stripet hele håret mitt med kalde farger slik at helheten ble jevnere. Tenk, for ett år siden var jeg brunette! At jeg nå har en så fantastisk lys farge på håret og fremdeles ikke har mistet det syns jeg er helt utrolig. Alt takket være flinke frisører som Karoline. Som nevnt var jeg også livredd for å klippe tuppene, da det i mange frisørers øyne vil si å klippe av deg halve håret. Når hun dro fram saksa merket jeg det kriblet i magen, men heldigvis så jeg omtrent ikke forskjell på lengden, samtidig som tuppene mine var bene og sunne. Hvordan går det an? Det er jo fantastisk! Elsker frisører som hører etter når noen har angst for å få kort hår, som meg, og ikke bare klipper i vei fordi det er "slitt". 

Jeg fikk også med meg to gode produkter hjem som jeg skal teste ut fremover. Veldig spent! Disse skulle være supre til håret mitt, så jeg har høye forhåpninger.


Den fra KMS er en leave in kur, og den fra Joico er en fuktighetskur.

For timebestilling kan dere gå inn på hjemmesiden deres HER, eller ringe 55321111. De holder til i andre etasje på Sundt, midt i Bergen sentrum. 


HVEM SKULLE TRODD..

Fjoh, endelig hjemme etter en lang dag på skolen! Jeg har aldri forstått hva studenter klager på når de har eksamensperiode, for lets face it - det er jo bare å lese. Men herregud, gjett om jeg har endret mening nå da! Hvem skulle trodd man ble sliten av å sitte rolig dagen lang med hodet ned i en bok? Man blir altså det.. Merker hodet er helt kjørt og at det er vanskelig å skrive noe som helst. Nå skal blir det noe så enkelt som pitapizza til middag, før jeg tenkte å ha "how to get away with murder" maraton. Cathrine tipset meg om serien, og gjett om jeg er hekta! Det kom jo ikke som noe sjokk, siden jeg blir hekta på alt som kan krype og gå av serier.


Brukte mitt nye skjerf som ponco i dag, ble det ikke kult? Du finner det HER. (annonselenke)


FEM MINUTTEREN

En ting er helt sikkert, og det er at om jeg leser en setning til så sprekker hodet mitt. To much information! Nå tillater jeg meg selv en fem minutters pause for å oppdatere dere, og jeg skal virkelig ikke skrive noe om skole nå. Hmm så hva skal jeg skrive om da? Haha! Jeg må innrømme det ikke er særlig mye spennende i livet mitt for tiden, da alle reiser er satt på vent til etter eksamensperioden. Tenkte meg egentlig en tur til Oslo neste uke for å bli der en god stund, for jeg kan jo lese med Glenn bl.annet siden han går samme linje som meg på BI Oslo. Men så fant jeg ut at jeg har eksamen allerede den 20.november pluss 27.november, så da blir det litt vanskelig. Gjett om jeg skal reise til varmere strøk i romjulen da!

Og apropos jul, se mine fantastiske negler jeg fikk hos Beauty Lounge (sponset behandling) forrige uke. Jeg elsker fargen og formen, og syns det er så lekkert med røde negler for tiden. Nå har jeg det både på fingre og tær. Matching altså. You like? :-D Dere kan bestille time hos verdens flinkeste jenter på Beauty Lounge via telefon: 408 72 160


DE BESTE TIMENE

En ting jeg alltid har syns vært digg, er å stå opp tidligere enn jeg må slik at jeg kan nyte noen timer med å gjøre helt bortkastede ting. Som å sitte på sosiale medier, stirre ut i luften eller se på god morgen norge på tv. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å stå opp alene å ha helt ro rundt seg før dagen starter for alvor. I dag var jeg heldig, og har ikke forelesning før om en time! Jeg fungerer virkelig ikke på travle morgener, slik som jeg hadde i går. Da satt jeg leverposteien på benken og knekkebrødene i kjøleskapet, noe jeg ikke oppdaget før jeg kom hjem. Wops! Nå blir det skole egentlig fram til ikveld, herregud eksamensperioden har begynt allerede! Syns ikke det var lenge siden fadderuken jeg..Genseren er fra Zara.


NÅR MATEN IKKE ER KAMERAVENNLIG

Jeg husker utrolig godt et bilde som sirkulerte på facebook for en stund siden, der det står en desperat mann i telefonen og hyler ut "instagram is down, describe your lunch to me!!". Det er jo veldig sant, at vi pynter veldig på ting før vi tar bilde. Det verste er jo at vi tror folk bryr seg om hva vi spiser. Spoler alert: ingen gjør det! Det er derfor jeg aldri legger ut matbilder på bloggen omtrent. Dét, og fordi jeg har nok mistet det genet der man legger opp mat på en fin måte. Camera eats first er jo veldig sant i mange tilfeller! For meg har det aldri vært aktuelt å pynte på maten min, først og fremst fordi jeg er så sulten at jeg glefser den i meg før den kommer ut av stekepanna omtrent. For det andre ser det like jævlig ut om jeg bruker ti minutter eller to sekunder på å legge det på fatet. Derfor er det veldig ålreit å ta bilder av mat jeg får servert, for eksempel på resturanter. Men da jeg kjøpte sushi til lunsj i sta ble jeg megaskuffet over hvor kjedelig den så ut, hvor er alle fargene liksom? Hallo, jeg må jo legge det ut på bloggen! JA jeg burde kanskje bestilt noe litt mer spennende enn bare hvite makier, men da vet jeg det til neste gang. Haha!

Har dere forresten noen resturanttips i Bergen? Der det er nydelig mat, fint lokale og god service? Skrik ut, jeg trenger det før ikveld!


SUKSESS

Heiheihei, jeg er ikke skallet! Frisørbesøket var virkelig ingenting annet enn en stor glede, for jeg tror nok jeg aldri har vært så fin på håret. Viser dere i morgen :-D Jeg har nettop hentet en ny pakke på posten - og nå har endelig de første kjolene til julesesongen blitt hengt opp i skapet. Dette blir bare et kjapt innlegg, for nå må jeg dra på sats. Har meldt meg på step pulse som starter om ikke så lenge, og jeg kan ikke komme for sent! I mellomtiden kan dere se mine nye innkjøp.

Annonselenker


Denne kjolen er så nydelig, mye finere in real! Den finner du HERVerdens mykeste skjerf! Et skikkelig kupp :D Det finner du HER

Grå treningsgenser HER. Finnes også i mint HER.
Fantastisk flott paljettkjole, så fin til julen! Den finner du HER. De har den også i champagnefarget HER og svart HER.
Jumpsuit HER. Denne er helt fantastisk på, kommer til å bli brukt MYE, både fest og ellers. 


Supersøt clutch HER.


Perfekte julepumps HER. De har den også i svart med glitter HER, sølv med glitter HER og svart HER.


Sko som er fantastiske å gå med! De finner du HER, de finnes også i nude HER.

hits