LØRDAG

 

Bilder fra Wallmans for noen måneder siden.

 

Hei og god lørdag! Her i hus går det kun i kjærestekos denne helgen, og godt er det. Har ingen spesielle planer, så vi tar egentlig dagen som den kommer. Ville bare titte innom for å ønske dere en god helg!


KLEIN

GOD HEEELG! De fleste er vel ferdig med skole eller jobb nå? :-) Jeg startet denne fredagen med å være fyllesyk.. Meg og et par venninner dro ut for å ta en øl, og før vi visste ordet av det sto vi med hodet i været og shottet tequila. At jeg aldri lærer... Dro hjem ganske tidlig i går egentlig siden jeg får besøk av kjæresten i dag, tenkte det ikke var verdt å være alt for kvalm.. Litt fornuftig likevel da kanskje? Nå har jeg nettopp dusjet og fikset meg litt, så nå skal jeg bare ut å kjøpe inn litt småting før han kommer. 

I helgen blir det bare rolig for min del iallefall, merker jeg er så sykt lei av å alltid måtte være helt utkjørt når søndagen kommer. Da blir liksom mandag også ødelagt! Noen som kjenner seg igjen? Snart er det jo også juleferie, og da kan jeg love dere at det blir nok innabords og nok fyllesyke dager. 

BAK FASADEN

For hvert tiende bloggbilde som blir tatt, så er fem av de mislykket. Jeg har funnet ut at fjeset mitt egentlig er veldig morsomt, for det kan bli så utrolig stygt på noen bilder. Det skulle ikke vært mulig vettu! Det er jo ikke rettferdig for dere heller at dere kun ser de fine redigerte bildene. Her har dere et lite sammendrag av meg, helt uredigert edition:


(Både dobbelthake OG hemmahånd, der jeg liksom skulle se på tv...................... )

VICTORIA SECRET PÅ BLIVAKKER!!

 - Og det sykeste av alt, absolutt alt fra VS er på -20 prosent nå, og at de har gratis frakt! 

ÆÆÆÆ, nå ble torsdagen plutselig ikke så dritt likevel! Sist jeg var i London hamstret jeg inn disse fantasatiske produktene fra Victoria Secret, livredd for at jeg skulle gå tom i nærmeste framtid. Det jeg ikke visste da var at det også gikk an å kjøpe de på BliVakker! Det er jo kjempedyrt å bestille fra VS sine nettsider siden tollen er på så dyr, men blivakker har jo ikke toll! Herlighet altså, jeg er så glad nå. Haha! Grunnen til at jeg har lagt min elsk på disse produktene er fordi de lukter som himmelen, i tillegg gir de massevis med fuktighet. Jeg tuller ikke altså, de lukter så godt at jeg går å sprayer på meg bodysprayen sikkert ti ganger om dagen. Kjæresten min digger også lukten av denne, og jeg får alltid komplementer når jeg har det på meg. MMM! Jeg har alt fra body butter, spray, lotion og bronzere. Jeg klarer meg virkelig ikke uten de altså..


Bodyspray HER, bodylotion HER.

Resten av produktene fra Victoria Secret finner du HER.

Dessverre selger de ikke body butteret eller bronzeren fra VS på blivakker, men jeg vil anbefale dere disse produktene i stedet som funger minst like godt:


1. Body Bronzer fra Glo, gir en fantastisk glød og et MUST i julen! HER // 2. Body butter fra MatsiMela HER // 3. Body butter fra MatsiMela HER.

 

Husk at det alltid er gratis frakt! :-)

//Adlinks 
YESTERDAYS LUNCH

Hei og god formiddag! I går var jeg som nevnt på en veldig spennende lunsj, nemlig med de som jobber med Nestcafe Dolce Gusto i Norge. Slike lunsjer ser jeg alltid for meg at kommer til å bli både kjedelige, litt kleine og at vi sitter der kun å prater om kaffe i flere timer. Der trodde jeg helt feil, gitt! Gjengen som var samlet i går var en helt fantastisk kombinasjon, og vi lo og skravlet i flere timer. Utrolig moro når forventningene blir snudd totalt på hodet. Til sammen var vi syv stykker, nemlig meg og June, Christian og Annette pluss tre herlige damer fra MSL group!

Her er et bildedryss fra den fantastiske leiligheten til Trude, som var så snill at vi fikk komme på besøk:Nå er jeg klar for å ta en liten powerwalk før jeg skal grille meg litt i solariumet. Tenker alltid at jeg skal bli så flink å vedlikeholde brunfargen min etter sommeren er over, men det er mye lettere sagt enn gjort. Syns det er SÅ tiltak å gå bort dit for å ligge der i en halvtime, blææ. Litt av noen luksusproblemer dere, livet som blogger ass..........


HEIPÅDEI

GOOOD kveld! Nå sitter vi hos June med deilig middag i magen, mmm! Tenk at det allerede er torsdag i morgen, herregud jeg tror faktisk ikke en uke noen sinne har flydd forbi så fort som denne. Utrolig DIGG, nå nærmer det seg jul dere! Tenk at på søndag er det 1.desember og første søndag i advent. Jeg er en ordentlig juleperson og syns definitivt det er den høytiden som er best. Tenk så kjedelig, og ikke minst lang vinteren hadde vært uten julen da? Herlighet, jeg hadde aldri bodd i Norge om julen ikke eksisterte. Desember er egentlig den eneste måneden jeg tolererer at snøen faller ned i takt med gradestokken, ellers av året kunne jeg tenkt meg å bodd på en strand. 

Nå skal jeg ligge her litt til mens jeg lar maten synke ned, før jeg drar hjemover. Ha en fin kveld! Under finner dere noen bilder vi tok under lunsjen i dag :)

HUND & FRITID

Hei hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem og tenkte jeg skulle slappe av en liten time før jeg drar ned til June for å lage middag. Er SÅ kjedelig å stå alene å lage mat, derfor passer det perfekt at vi kan være fler en gang i blandt :-) 

I dag tidlig dro jeg opp til Annette på Jar der vi skulle intervjues til magasinet Hund og Fritid. Fikk sett litt av det nye huset hennes, og det er fint! Hunden hennes Wilma er jo også så herlig. Hun er enda en valp og utrolig lekete, noe som skremte Zara litt siden hun er den pinglen. Haha! Moro var det å se på de iallefall. Kunne tenkt meg en hund på størrelse med WIlma når jeg blir eldre og får barn, en veldig fin rase! Fikk en liten nuss av henne også som dere ser over, hihi. Etter intervjuet dro jeg rett til en spennende lunsj, kommer til å skrive om den senere! 

PALJETTFEST

Er det fler enn meg som blir helt gal av å tenke på hva man skal ha på seg i desember? Jeg titter innom nettbutikker dagen lang for å finne flere antrekk, for i julen kan man virkelig ikke ha lite å velge imellom! Derfor passet det perfekt at nelly har salg på plagg med paljetter akkurat nå :-D Hvem vil vel ikke gnistre på nyttårsaften?! Da er det til og med lov med pumps i paljetter spør du meg! Alt vist under er på 20% avslag, og salget varer i to dager til, altså til den 29.!


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER1. Rød HER // 2. Grå HER // 3. Sølv HER // 4. Svart HER

Den svarte kjolen har jeg selv, og jeg elsker den! Må bestille den i grå også. Den sitter som et skudd, og det er en underkjole slik at du ikke kjenner paljettene i tillegg til at den er veldig tøyelig så den ikke er vanskelig å få på seg.

Resten av paljettsalget finner du HER.


RISE AND..........

...shine? Ikke mye skinning i dette trynet akkurat nå, for å si det sånn.

God morgen! Formen er bedre og jeg er klar for en ny dag. Klarte selvfølgelig ikke legge meg før sent i går, så jeg kommer til å være som en zombie hele dagen. Vel vel, sånn er det vel noen ganger. Siden jeg sover omtrent så lenge jeg vil hver dag så blir det nesten som et sjokk når jeg må opp kl 07.30. Rart det der altså! Bare for et halvt år siden var jeg overlykkelig om jeg fikk sove så lenge, og jeg hadde aldri problemer med å komme meg opp. Jeg la meg nok litt tidligere også når jeg tenker meg om.... Forhåpentligvis har jeg klart å snudd den grusomme døgnrytmen min nå siden jeg sto opp tidlig i dag, slik at jeg får lagt meg tidlig igjen til kvelden.

Nå må jeg fyke inn på badet for å trylle litt med sminkekostene, så blogges vi senere!

Noen bilder fra Olivia en forleden dag.

NATTSKRAVLING

Hei dere! I dag har jeg faktisk ikke gjort noe som helst, jeg har hatt feber og egentlig bare sett på The Vampire Diaries hele dagen. Herlighet altså, selvom jeg har sett alt fra før så måtte jeg bare starte hele serien på nytt. Jeg ELSKER den! Formen min virker mye bedre nå enn den gjorde i sta, så jeg er nok tilbake i godformen i morgen igjen tenker jeg. Hurra! Da har jeg en veldig travel dag i forhold til denne tirsdagen, så da gjelder det at formen er på plass. Merker livet mitt står litt på vent akkurat nå, føler liksom at jeg bare går rundt å venter på at ting skal skje. For eksempel juleferien da jeg først skal til Bergen, for så å dra til Molde, for så å feire nyttår i Roma. Akkurat nå er jeg inne i en skikkelig dødperiode der absolutt ingenting motiverer meg til å gjøre noe som helst. At denne perioden måtte komme akkurat nå passer meg jo midt i ræva, for det er SÅ mye jeg burde ha gjort som jeg utsetter. Jeg blir skikkelig kvalm bare av å tenke på det altså. Kunne ønske jeg var mer strukturert!!!!

Ellers har jeg en ganske problemfri hverdag altså, så jeg skal ikke klage. Egenskapte problemer kommer jeg nok alltid til å ha siden jeg er verdensmester i å utsette ting, men det får jeg vel bare leve med. Haha! Håper alle sammen sover godt i natt. Tenk, i morgen er det onsdag allerede! Denne uken flyr jo forbi, og godt er det. Da virker ikke dødperioden min like lang likevel. Natta!


ACNE PISTOLS / iPHONE 5c

Hei hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skomakeren, der jeg hentet Acne Pistols skoene mine. Disse kjøpte jeg for tre år siden eller noe, og siden jeg har brukt de endel så hadde de blitt utrooolig slitt under. Jeg var livredd for at de hadde blitt ødelagt, siden jeg syns skoene og læret blir finere når de ikke er helt nye. Heldigvis kunne skomakeren rett over veien redde de, og jeg er så glad! Husker ikke helt navnet på de, men de holder til i Arbos Gate 2 på Majorstuen. Rett ved Hendrix Hair. Heldig jeg er som har de som naboer :D

Jeg klarte også å ødelegge iPhonen min på onsdag, da den skled ned fra en hylle på badet og rett i gulvet. Da ble den heeelt svart, og jeg måtte i all hast bestille meg en ny. Sykt kjipt å ikke ha telefon. Heldigvis fikk jeg min nye iPhone 5c bare to dager etter at jeg bestilte den, jippi! Valgte den i rosa, og den er så fin <3 Noe av det beste jeg vet er å ha ny telefon, det er like spennende hver gang uansett om den omtrent er prikk lik min forrige iPhone 5, haha!
MOLDEMOLDEMOLDE

Da var helgen over, og jeg er tilbake igjen på bloggen. Herregud for en helg det har vært, eller for en uke det var! Det startet med venninnebesøk, deretter kom kjæresten for så at Molde ble norgesmestere i fotball. Jeg er så takknemlig for alt som har skjedd forrige uken, og jeg er virkelig en veldig heldig jente. Cupfinalen i går var jo bare helt fantastisk, og det var så spennende at jeg holdt på å besvime der jeg satt. HEIA MOLDE! 

Etter kampen dro bl.annet jeg og kjæresten min med broren hannes og en venninne til Trancher, som er en resturant på Løkka for å spise middag. De har helt fantastisk mat, service og alt er helt perfekt der. En deilig avslutning på helgen. Merker at det har vært litt for mye alkohol kombinert med litt for lite søvn, så jeg er helt kake i dag. Kjæresten dro i dag tidlig hjem til Bergen, og det er kjempetrist å våkne opp uten han.. Vi sees vel igjen på fredag, så det er heldigvis ikke alt for lenge til ♥ 

Nå må jeg prøve å starte uken på en bra måte, selvom jeg er litt redusert. Det får bare være altså! Solen stråler i Oslo i dag, og det er ingen grunn til å kaste bort hele denne dagen. Ha en fin dag, så blogges vi i ettermiddag! :-)

 


FRIDAY

 
Hei hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig bytur med Torild. Oslo er fyllt opp med trøndere og moldensere grunnet cupfinalen, og det fryder meg å se. Gleder meg sånn til kampen på søndag!! Blir en veldig travel helg, men skal få oppdatert dere så mye jeg klarer :-D


MAT I MUNNEN

 

Good morning! Nå sitter vi her å koser oss med frokost, nammmmmm! Nybakt brød eller rundstykker med godt pålegg på er faktisk noe av det aller beste jeg vet! Kunne spist det hvert eneste måltid rundt hele døgnet. DIGG! I dag er det siste dagen Martine er her, men heldigvis kommer Kris i ettermiddag så da slipper jeg å være alene <3 Hater å bo alene av og til, det er så ensomt... Haha! Men igjen så er det jo det beste i verden også. Jeg må bare runde av her tror jeg, merker jeg ikke klarer å spise samtidig som jeg spiser. Haha! Ha en fin dag :)
JENTEDAG

Heeeeei! Har hatt en superkoseligdag med Torild og Martine i dag, det er så koselig å ha de på besøk her i Oslo <3 Først dro vi ned på Karl Johan for å shoppe litt, før vi dro på Aker Brygge for å spise lunsj på Olivia. Det er så sykt kaldt i Oslo at vi orket ikke gå mer rundt. Nå ligger vi hjemme hos meg i joggisen mens vi lar maten synke, senere kommer Ragnhild også så skal vi lage lasagne. Skikkelig jentekveld altså! I morgen blir det fullt kjør med festhelg siden det er cupfinale, GLEDER MEG SÅNN!

Ny jakke fra Chill Norway, den er fra never naked. Min nye favorittjakke, og jeg elsker den! Den kjøpes HER.

Resten av antrekket:
Jeans - Tiger Of sweeden, Sko - DinSko, Skjerf - Acne 

NATTERAVN

Hei, og god morgen! Merker at døgnrytmen min er totalt snudd på hodet etter at jeg har fått besøk. I går var jeg våken til klokken halv seks (!!!!), noe jeg ikke har vært iallefall på et par år. Heldigvis klarte jeg å stå opp klokken elleve slik at det ikke blir like jævlig å legge seg inatt igjen. I dag skulle jeg egentlig til flinke Denise hos Luxlashes for å fylle på vipper, men jeg har så mye annet å fikse i dag at jeg må få prøve å utsette den timen. Veldig kjipt siden jeg vil ha flotte vipper til helgen, men de jeg tok sist sitter på veldig bra enda, så jeg skal nok klare meg :-) Nå kommer Torild snart ned for å henge med oss, så det blir dødskoselig! Dagene har gått så fort denne uken, tenk at det er fredag allerede i morgen. HJELP!

DAGEN I DAG

Hei hei! Nå har jeg Martine og Glenn på besøk, og vi har nettopp spist og kvalme på taco. Ligger som noen slakt i sofaen og skal bare kose oss med film og godis resten av kvelden. Deilig! Tidligere i dag var vi på The Thief for å sjekke ut Moods of Norway sin nye klokkekolleksjon, mye fint! Polhem PR har alltid så gode arrangementer :-) Vi var det ikke så lenge, i og med at vi ikke var helt i form noen av oss i dag. Kulten dreper meg altså, det er så kaldt i Oslo i dag at det er ikke til å tro! I går gikk jeg liksom bare med en genser og stort skjerf, mens i dag måtte jeg omtrent finne fram vinterdressen. Brrr. Nå kan snøen komme også!


Deilige drinker på The Thief.


Fine Martine og Bjørn Erik<3 Nå blir det chilling resten av kvelden, blir sykt digg! Ha en fin kveld :)


NEW IN!

Hei! Tenkte å vise dere de nye partyantrekkene mine som jeg kjøpte på nelly rett før helgen. Pakken kom i går, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd :D


Denne kjolen er PERFEKT!! Tenk så fin på nyttårsaften.. Bildene viser ikke hvor fin den er dessverre. Dumt. Den finner du HER.


Denne finner du HER.

 


Mitt andre alternativ til nyttårsaften, denne er så sykt fin! Så har den åpen rygg også :-D HER


Helt vanlig basisskjørt som igrunn passer til alt! HER.


Svarte pumps som også passer til alt. Bare 100kr!!! HER.


Disse er dessverre utsolgt i denne fargen, men du finner de i svart HER.


Disse er nok favorittene mine! De ser ikke SÅ fine ut på bildene, men in real er de helt fanastiske. Og så er de så gode å gå i også, deilig at man slipper å vingle fram og tilbake om man for eksempel skal på fest eller julebord. De finner du i svart HER og offwhite HER.

Bare et lite tips: De har SYKT mange sko fra 50-100kr på nelly - og de er faktisk sykt fine mange av de! Salget finner du HER.


PINK POWER

God kveld! Har fått en ny pakke fra handelsportal som jeg tenkte å vise dere :-D Den var full av søte deksler og praktiske ting til mobilen, noe jeg er veldig glad i. Som sagt tidligere så elsker jeg jo å bytte på forskjellige deksler!


HER.Bumper HER


HER. Denne er jo perfekt om man vil blinge opp mobilen til julebordet! Følger også med en klut som tørker skjermen helt ren.

Likte dere dekslene? :)


FERDIG PÅ HENDRIX

Hei hei! Da var jeg tilbake igjen fra frisøren, like fornøyd som alltid :-) Silje er bare helt RÅ når det kommer til klipp og hårfarge, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en så flink frisør her i Oslo. I dag farget vi etterveksten min, og la en ganske mørk farge helt øverst. Syns det er så fint når det blir dybde i toppen, så blir det gradvis lysere nedover i håret mitt.

Ble det ikke fint?

Fikk også med meg hjem noen helt nye produkter som de nettopp har tatt inn på Hendrix. De er faktisk én av tre salonger som selger produktene i Oslo, for de er ganske så ekslusive! Alle kjendisene bruker visstnok disse produktene for tiden, og sverger til de. Gleder meg sykt til å teste ut selv! :-) Merket heter Oribe.


Shampo, kur og balsam.


Fikk også med meg en ny tangleteezer, noe jeg trengte. Jeg er HELT avhengig av denne børsten, for den får ut de minste flokene som av og til kommer ved extensionsfestene mine. Den lugger ikke i det hele tatt heller. Min faste følgesparter i vesken! Syns alltid håret er finest når det er nygredd.

Om dere vil bestille time hos Silje så kan dere ringe 22603969 eller besøke hjemmesiden deres HER.


RISE AND SHINE

Hei, og god formiddag! Formen er mye bedre i dag, og heldigvis fikk jeg sove til slutt i natt. Våknet for cirka en time siden, og har klart å spist litt frokost. Nå skal jeg suse bort på posten for å hente nellypakken min, og jeg gleder meg sååååånn! Det er skikkelig hverdagsgleder altså, hihi :-) Det blir en veldig travel dag, med både vasking av hus, middag hos June, farging av hår og vasking av klær, slik at alt blir klart til jeg får besøk i kveld. Gleder meg! Har forhåndsskrevet flere innlegg til dere i dag, så oppdateringer kommer det. Ha en fin dag!

KOSETID

Hei, og god natt! Tidligere i kveld dro jeg bort til Glenn som endelig har kommet tilbake igjen til Oslo. Det var så godt å se han igjen, og jeg har savnet han kjempemasse! Vi spiste sushi og koste oss med deilig kakao mens vi så kveldens episode av Top Model i reprise på tv3play. Han skal på jobb igjen allerede klokken 05.20(!!!!!) i natt, så jeg ble der ikke så lenge før jeg dro hjem igjen. Nå ligger jeg å ser på The Vampire Diaries. Jeg har startet igjen på sesong 1, selvom jeg egentlig har sett alt. Haha! Men det er jo flere år siden jeg så de første sesongene, så jeg syns faktisk det er like spennende å se det igjen nå. Huff.. 

Siden jeg sov så mye i dag er jeg såklart lys våken nå. Kan egentlig bare takke meg selv, men siden jeg har vært i skikkelig kjip form i dag kjente jeg det var digg å slappe av. I morgen blir det derimot en travel dag! Skal bl.annet farge håret mitt igjen hos Silje på Hendrix, og det gleder jeg meg masse til. Så kommer en av mine moldebestiser, Martine på besøk for å være her helt til fredag - det gleder jeg meg sykt til! På fredag kommer jo også Kristoffer og det er duket for festhelg med cupfinale på søndag. ÅH, dette blir en bra uke dere!
Jeg er veldig vakker uten sminke forresten.

Bildene er stjelt fra bloggen til Glenn.


UGGEN

Må si det va deilig å ta seg en ekstra helgedag! Mandag for meg er en helt meningsløs dag, og blir alltid egentlig en forlengelse av søndagen. Jeg er litt usikker på om jeg bygger på influensa, eller om jeg enda er fyllesyk. Uansett er jeg skikkelig kvalm og i slapp form, og jeg har sovet i stort sett hele dag. Utrolig rart, for jeg klarer som regel aldri å sove så mye ved mindre det er noe galt. Håper jeg får sove igjen i natt iallefall, ææ! Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal dra bort på Elixia eller ikke, jeg klarer faktisk ikke bestemme meg. Hadde jo vært deilig å fått startet uken med litt trening, men siden jeg er så kvalm så vet jeg ikke. Tenk om jeg spyr på noen da!! Hahaha.Hva gjør dere i dag?


GO AWAY, MONDAY!


1. Sushinammmm // 2. Fra jentevorset her på lørdag // 3. Meg og en bedøvd Zara på vei fra veterinæren // 4. På flytoget til Bergen // 5. Fruktsalat,mm // 6. Zara snek seg inn på mathallen // 7. Før jeg dro ut på lørdag. // 8. Nusse // 9. Kyllingsalaten som smakte gress.

HEI og god mandag dere! Jeg for min del er enda fyllesyk etter helgen, noe som gir meg en ekstra unnskyldning til å ta enda en fridag. Hoho! Ska prøve å komme meg på trening i kveld, så jeg må bare lade batteriene fram til da. Jeg venter også på en pakke fra nelly som jeg gleder meg SYKT til å få, så håper den kommer i løpet av dagen. Da hadde jeg blitt glad da! Dere er vel gira på at jeg viser dere hva jeg har kjøpt? Det er kun kjoler og sko til julesesongen, og jeg fant så mye fint! Kanskje ikke rart siden jeg leter opp og ned på nelly.com omtrent hver dag for å se om jeg finner noe jeg liker. Åh, klær er det beste jeg vet. Kunne ønske jeg kunne spise det til frokost. Neida. Beklager, er ikke helt våken enda så det er fullt mulig jeg skriver mye tull her nå!

Her har dere meg og Zara i nuet. Tror hun også er nogen lunde redusert, for hun ble grisefornærmet da jeg løftet henne opp fra dyna for å ta bilde. For en diva ass.


LITT BEDRE

Eller nei, nå lyver jeg. Formen er fremdeles helt grusom. Jeg craver junkfood, en kald brus og ekstra mye kjærestekos. Dessverre er Kris så slem at han bor i Bergen, buhu. Vurderer å rulle skinka ut av senga og bort på burger king, for jeg har nemlig blitt lei av Mccern, tro det eller ei. Jeg nekter å smøre meg et knekkebrød akkurat nå og kan ikke vente med å sette tenna inn i en fleske burger. Mmmm. Hvorfor drikker man alkohol i det hele tatt? Det er et spørsmål jeg aldri kommer til å få svar på, for dagen derpå er nesten slik at det ikke er verdt det. Ha en fin søndag da dere, og vær så snill og spis like usunt som meg! Så kan vi bli feite sammen :D HEHE.


Kjole fra Choies.


HJELP

Jeg er så fyllesyk at det nesten er uutholdelig, så jeg slenger med ett bilde fra i går og lover at jeg kommer sterkere tilbake senere. ÆÆ!

VINN EPILERINGSMASKIN FRA BRAUN

HEI! Da er det klart for en ny konkurranse i samarbeid med Braun, der jeg også denne ganger deler ut epileringsmaskinen fra Braun - Silk Epil 7. Jeg er så glad for at jeg har fått muligheten til å dele ut et så bra produkt, for jeg elsker det selv!

Jeg kommer også til å legge ut en konkurranse på instagram, så følg med :) Totalt trekker jeg 3 vinnere fra bloggen og instagram. Der heter jeg julianyland.
Alt du trenger å gjøre er å "like" dette innlegget, og legge igjen en kommentar med mailadressen din. Husk å følg med på instagram for konkurransen der og! Husk at jeg sjekker om dere har likt :)


HOLD KJEFT

Hei, og god lørdag! Tenkte bare å oppklare en liten ting med dere, i og med at jeg har virket som århundrets største emo den siste uken med innlegg om hvor dårlig jeg har det. Ta det helt med ro (om noen i det hele tatt har bekymret seg), så har jeg det helt fint. Livet mitt er absolutt ikke helt jævlig, og jeg er på et mye bedre sted nå enn jeg var for eksempel for ett år siden. Noen ganger får man litt bumper i veien som uheldigvis kan punktere hjulene dine, men det betyr fremdeles ikke at jeg kun fokuserer på det. Jeg er så heldig at det gode i livet mitt veier mye mer opp for smårusket som kommer noen ganger -  og slik er det faktisk. Jo fortere man vender seg til tanken på at livet ikke er rosenrødt hele tiden, jo lettere blir det. Da setter man enda mer pris på det man faktisk har, og fokuserer ikke like mye på det man kanskje skulle ha hatt, eller det man helst ville vært foruten. Når jeg tenker over det så har jeg det faktisk jævlig bra. Jeg har venner som bryr seg om meg, en familie som støtter meg hundre prosent og verdens snilleste kjæreste som får meg til å smile. Så lenge man tenker på at folk faktisk overlever i slummen i Somalia, så har man det faktisk ikke så forbanne ille likevel.

Av og til føler jeg at vi har det så sykt bra i Norge at vi finner på lidelser og diagnoser kun fordi vi har kronisk vondt i stortåa. Vi syter og klager over at vi kom fem minutter for sent til vinmonopolet en lørdags ettermiddag, og det jævligste vi noen gang har opplevd var dagen derpå en heftig fyllekule. Vi trenger en akutt psykolog fordi hamsteren døde av alderdom, og føler livet er over om vi kommer til buss-stoppet 10 minutter før bussen går. Vi er så bortskjemte at vi egentlig burde skamme oss over disse såkalte "problemene" våre. Misforstå meg rett, jeg er absolutt ikke et prakteksemplar på akkurat dette, for som dere så på forrige innlegg søyt jeg over at jeg ikke får sove om nettene. Jeg burde heller tenke på at jeg faktisk har en seng å sove i, i det hele tatt. Så om vi endrer tankegangen vår litt folkens, ja, da blir Norge til et mye bedre sted. Om det i det hele tatt er mulig.


Meg og bestekompis Glenn i en av mange latteranfall i London.

Og sist men ikke minst - vær så snill å hold kjeft.


SØVNPROBLEMER

Hei dere! Da ligger jeg her.. Våken.. IGJEN. Jeg klarer virkelig ikke sove om natten, det er rett og slett alt for mye som snurrer igjennom hodet mitt at jeg sliter virkelig med å få sove. Selv om jeg føler meg trøtt i tolv tiden så ligger jeg fremdeles våken iallefall til tre/fire tiden og tenker på alt mellom himmel og jord. Jeg kunne virkelig ønske det fantes en knapp som skrudde av hjernen etter klokken hadde passert leggetid, akkurat som iPhonen har en funksjon der det står "ikke forstyrr". Det er så utrolig slitsomt å planlegge, finne måter å løse problemer på og i det hele tatt være okkupert i hodet på når man skal legge seg. Hvorfor kan man ikke heller bruke hjerten på formiddagen for eksempel? Jeg blir GAL!!!

I dag har jeg derimot hatt en kjempefin fredag. Hårtimen min ble avlyst, så jeg dro rett til June i stedet for å lage middag. Vi har spist deilig biff, drukket rødvin og sett på random fredags-tv. Skal prøve å legge meg nå, for jeg trenger virkelig all søvnen jeg kan få om jeg skal holde ut den travle morgendagen. Håper alle andre sover nå, for det unner jeg dere virkelig. Søvn er seriøst nøkkelen til en fungerende menneskekropp.
SÅ LANGT I DAG..

Hei hopp! I hovedstaden høljer det ned i dag, skikkelig DRITT egentlig. Men jeg bryr meg egentlig ikke så mye uansett, for det er så mye moro som skjer i dag. Skal om ikke alt for lenge ned til min faste frisør Silje på Hendrix for å farge håret, før jeg skal rett til June der det venter biff og rødvin (og potetbåter med MASSE saus). Deilig fredag altså! I dag har jeg ikke gjort stort, fikk ikke til å sove i natt så jeg våknet ikke før klokken tolv. Da dro jeg ut for å gjøre noe ærender, bl.annet å hente verdens diggeste jakke på posten fra nevertnaked, gleder meg så sykt til å bruke den!

Her har dere min dag i bilder:
 

Jeg gikk inn på soverommet for å vekke Zara sånn i ett tiden, og det var ikke særlig populært som dere kan se.
Hahhaha for et tryne!!!

Men så spurte jeg om hun ville ha "nam nam" og da kviknet hun til ganske kjapt.

Så dro jeg på posten for å hente jakken. Den er SÅ fin altså! Kommer bedre bilder etterhvert.

Så dro jeg på polet for å handle inn til helgen. I morgen skal vi i bursdagsfest til søte Sara på Nox, og før det blir det jentevors hjemme hos meg. Gleder meg sånn!


Rødvinen til høyre er til biffen ikveld. Mm. Og, ja. Så kjøpte jeg Cola Light. Glemte å fjerne den før jeg tok bilde, ups.

Så var det klart for lunsj! Kyllingsalat med deilig tilbehør. Skulle gjerne skrevet at den smakte godt, men det gjorde den dessverre ikke..

Nå sitter jeg å ser på reprisen av Else. Har aldri sett det før, men det er faktisk ganske morsomt!

Hvilke planer har dere for helgen? :-)


WHAT TO DO

Fikk en kommentar for noen dager siden at jeg kler blondt hår mye bedre enn brunt, og det fikk meg til å tenke. Hele denne uken har jeg bladd igjennom gamle bilder av meg som blond, og jeg må faktisk innrømme at jeg er litt enig! Jeg har veldig lyst til å bli blond igjen, men kanskje ikke med det aller første. Jeg tenker meg at blonderingsprosessen starter en gang over nyttår eller noe sånt - men jeg vil fremdeles ikke bli like blond/ eller ha samme blondfarge som før. Siden jeg er litt usikker på hva jeg vil er det fantastisk at jeg skal ned til Silje på Hendrix Pilesredet etterpå, hun redder meg alltid på en dårlig hårdag! Virkelig den beste frisøren i Oslo!


Så. Hva syns dere jeg kler best? Tar med meg kamera ned på Hendrix etterpå, så skal jeg ta skikkelige bilder underveis i prosessen :)


REBECCA STELLA FOR NELLY!!!

Ææææ!! Jeg har nettopp handlet hjem en svææær pakke fra nelly, og akkurat når jeg var ferdig la jeg merke til at kjolekolleksjonen Rebacca Stella for Nelly har kommet ut! Søren altså, nå må jeg jo bestille enda en pakke! Herlighet, se på disse kjolene da? Finere kjoler til jul og nyttår skal man lete lenge etter! Her er mine favoritter:


Svart HER.


Grønn HER.


Blå HER.Beige HER.


Multicolor HER.

Disse kjolene blir nok fort utsolgt, så her gjelder det å kjappe seg! :D LIK hvis du likte kjolene!

//adlinks


HUFF

Er det fler enn meg som våkner om morgenen, og vet allerede da at det kommer til å bli en drittdag? Sånn er det for meg i dag. For det første forsov jeg meg i over to timer, så hele dagen må planlegges på nytt, og for det andre ligger jeg her med en utrolig ekkel klump i magen som får meg til å ville spy. Jeg har jo noen anelser om hvorfor jeg har det sånn, og jeg må ærlig innrømme at det er utrolig kjipt. Men sånn er det vel. Når man har en dårlig periode tror jeg det er viktig å ta å føle litt på den også, og ikke bare grave den bort inni deg. For man kan ikke gå å smile å være fornøyd hele tiden, man må ha noen motbakker i livet for å kjenne at man lever. Da føles det enda bedre når ting er på plass og man kan være lykkelig igjen også. Vel vel, nok emoprat på meg. Det ble kanskje litt i overkant så tidlig på morgenen? Nå skal jeg shoppe julekjoler, kanskje jeg føler meg litt bedre da. Ha en fin dag!


Som om ikke denne drittmorgenen var nok klarte jeg faktisk å redigere håret mitt GRÅTT, og ikke finne det ut før nå. Sorry, men jeg orker ikke fikse det.

FØRPREMIERE: THE HUNGER GAMES 2

God natt dere! Har vært en veldig travel dag, så kom meg ikke hjem før nå. Tidligere i kveld ble vi invitert på førpremieren til The Hunger Games 2 - Catching Fire av Nordisk Film. Tre skuespillere fra filmen kom også for å dele denne kvelden med oss, noe jeg syns var utroooolig kult! Ikke hver dag man får se skikkelige kjendiser altså :D Jeg har sett første filmen og syns den var kjempebra, og toeren kan jeg ikke klage på heller! Alt i alt veldig fornøyd. Jeg dro sammen med Andrea, June og Aleksander.


Utenfor salen var det stappfullt med gale fans som ventet på at skuespillerne skulle komme. Litt av et syn!


Her sitter de på scenen og blir intervjuet av Marion Ravn.

Tusen takk til Nordisk film for invitasjonene, det var veldig hyggelig :-)


SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 2

 

Det er egentlig veldig varierende, men formiddagen har jeg stort sett til fri bruk sånn som jeg vil. Jeg bruker å stå opp mellom åtte/ni hver dag, legger ut et blogginnlegg og koser meg litt på sengekanten med macen før jeg går tur med Zara. Så spiser jeg frokost og ser an hva som burde bli gjort i forhold til både blogg og privatliv. Jeg planlegger for eksempel eller setter av tid til ting jeg vet kommer til å skje neste uke. Jeg skriver jo alltid ned ting på "to do" listen min i avtaleboken min så jeg alltid har noe å følge etter. Veldig deilig å stryke ting etter ting mens formiddagen går. På ettermiddagen drar jeg enten å trener, møter venninner drar på sosiale sammenkomster. Siden jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil i løpet av en dag så er dagene mine veldig varierte. Mens noen dager gidder jeg ikke gjøre noen ting som helst! Som for eksempel i går dro jeg bare rett hjem etter å ha vært på legen, lagde meg middag og hadde tvmaraton resten av kvelden. Mens i dag skal jeg på førpremieren av Hunger Games 2, som jeg gleder meg sykt til! Skuespillerne kommer også :D Så går jeg jo også på sonans nettgymnas, så litt lesing av skole blir det også.Planen er jo absolutt å starte til høsten! Akkurat nå driver jeg å tar opp fag fra videregående via Sonans nettgymnas, slik at jeg blir ferdig til sommeren. Jeg har vært inne på tanken å studere markedsføring, men jeg har egentlig ikke så lyst til det lengre. Eiendomsmegling virker også veldig spennende! Vi får se hva jeg finner ut, men jeg har iallefall lyst til å studere.

 


Den 15 år gamle Julia ville mest sannsynlig ikke hørt på hva jeg hadde sagt uansett, haha! Men jeg ville nok sagt at det lønner seg å gjøre ting 100%, om det så gjelder skole, vennskap eller trening. Det er mange ting jeg enda har hengende over meg som jeg må fikse opp i NÅ, fordi jeg var en bekymringsfri tenåring. 

 
Her har dere 15 (16?) år gamle Julia forresten. Babe allerede da ser jeg. Heheh.


Huff, det er ikke særlig bra du. Som regel bruker jeg bare en sminkeserviett, selv om jeg vet at den ikke fjerner alt av sminkerester. Jeg er aaalt for lat når det kommer til rensing av huden. Skal på en hudanalyse hos Erle på Colusseumsklinikken en av disse dagene, så da får vi sett hvor ikke det er! Æææææ!!


Får jeg bare lov til å velge én? Hehe. Det kommer til å bli vanskelig, for jeg har hatt min andel av ille turer på byen. Uansett hvor harry det måtte høres ut. Jeg tror for eksempel jeg er MEGA flink til å danse om jeg får i meg nok promille. Da jeg og Lars var på Gran Canaria i vinter så fikk jeg for meg at jeg skulle danse for alt det var verdt på bardisken, for så å gå bort til manageren av klubben etterpå for å spørre han om jeg kunne bli profesjonell bardisk-danser på utestedet hans framover. Han var kjempegira og sa jeg skulle komme på kontoret hans dagen etterpå. Jeg er litt usikker på om jeg faktisk var seriøs og virkelig ville bli danser, eller om dette var min form for humor den kvelden. Det kommer jeg aldri til å skjønne meg på.. Jeg har nok langt verre historier enn dette, men de ønsker jeg å holde for meg selv og i verstefall dele med de som er så uheldige å møte meg på byen.

 


Jeg varierer litt med sminken jeg bruker, men et produkt som aldri byttes ut i sminkepungen min er pudderet fra Bare Minerals (tidligere ID pudder). Verdens BESTE pudder/foundation! Før kjøpte jeg det i hudpleiesalonger, der det koster 500kr - men nå kjøper jeg det alltid på blush.no (ikke sponset). Der koster det bare i underkant av 300kr! Sykt.. Det kan du kjøpe HER. Ellers bruker jeg concealer fra MAC, solpudder fra enten MAC eller Teracotta, rouge fra MAC, øyenskygger fra Isadora, brynpenn fra HM og maskaren min fikk jeg fra Denise som legger vippene mine.

 


Å ta vare på menneskene rundt deg å vise de at de er viktige for meg. Jeg har aldri vært et følelsesmenneske og er ikke særlig flink til å vise hvor mye jeg setter pris på de som står meg nærmest. Men dette er noe jeg prøver å bli flinkere på hver eneste dag. Noe jeg også setter høyt er at jeg alltid må følge min egen vei, uansett hvor teit det høres ut. Jeg bryr meg svært lite om hva andre mener om måten jeg lever livet mitt på, samtidig som jeg respekterer at mennesker har forskjellige meninger om hvordan ting burde gjøres.

 


Jeg trives veldig godt både i Oslo og i Molde, men den største forskjellen er nok at Oslo er en mye større by med langt fler tilbud. Iallefall for meg som blogger hadde det vært kjedelig, og egentlig helt uaktuelt å bo i Molde. I Oslo har du alle mulighetene åpne, og det er ikke lange veien til Gardermoen om man plutselig får lyst på en ferie. Med det sagt gleder jeg meg som en liten unge til å komme hjem på julaften, og for å møte venninnene mine igjen. Ååå det kiler i magen, haha!
Ord kan ikke beskrive hvor SINT det gjør meg. Hvis noen hadde kommet bort til meg på gata med en kniv og bedt meg om å gi fra meg veska, hadde jeg blitt så forbannet at jeg faktisk hadde sparket han midt mellom bena. Om han så hadde stukket meg med den lille potetskrelle-kniven sin hadde jeg faktisk ikke brydd meg. Mennesker som tror de har rett til å komme bort til en uskyldig person og robbe den får topplokket mitt til å koke over. 

 


Jeg handler ikke så alt for mye på nett, så det går i Nelly eller Nevernaked stort sett :) De har jo alt man trenger?

 


Nå er jeg ikke spesielt glad i godteri eller søte saker generelt, men smågodt spiser jeg en gang i blandt. Mat derimot, nærmere sagt middagsmat er det beste jeg vet. Jeg kunne spist middag måde til frokost, lunsj, middag og kvelds. Om jeg virkelig skal kose meg en fredagskveld kjøper jeg inn langtidsmørnet ytrefilet (smaker mer enn indrefilet), lager potetbåter i ovnen og har verdens beste saus (er helt hektet på soppsaus for tiden) og spiser dette med rødvin i glasset. Åh, får vann i munnen bare av tanken! Dette skal jeg definitivt lage i helgen!

 


NOK SPRØYTER FOR I DAG

Hei, og god kveld! Nå sitter jeg her å koser meg med Svenske Hollywoodfruer på tven og drikker sitronvann. I formiddag var jeg med flinke Erle på Colusseumsklinikken for å fylle på leppene mine igjen, siden all restylanen hadde gått ut siden sist jeg tok. Deilig å friske litt opp på utseende nå som det er så grått og kjedelig ute! Vi prøvde ut en ny måte å sette restylane på i dag, noe de kaller for "hjerterestylane". De setter restylanen slik at leppene på en måte blir hjerteformet. UTROLIG fint! Akkurat nå er jeg syyykt stiv og hoven i leppene, så man ser ikke det endelige resultatet før om en ukes tid. Etter timen min hos Erle dro jeg til legen for å prøve å finne ut hvorfor jeg får disse krampene som jeg har hatt et par ganger. Vi tok noen blodprøver, så jeg får svar i løpet av uken. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har fått nok sprøytestikk for en dag!

Kommer til å skrive mer og ta skikkelige bilder når jeg ikke er så stiv og hoven. Blir alltid så fornøyd når jeg er hos Erle (link)! Sjekk ut bloggen hennes for flere skjønnhetstips :)


OH, SUMMER

Jeg sa i forkant at dette skulle bli den beste sommeren, og det ble den faktisk også. Sitter å ser på bildene og savner den tiden, for herregud så mye moro vi hadde det! All solen, det sosiale samværet, alkoholen, latteren, tabbene og pengene vi brukte. Åh, for noen måneder. Gleder meg allerede til neste år.


SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 1


Oi, det var egentlig et veldig vanskelig spørsmål! Jeg er lykkelig ved flere anledninger i løpet av en uke jeg. For eksempel når jeg våkner om morgenen, så kommer Zara løpende opp fra dynen og sleiker meg i hele ansiktet, eller når kjæresten kommer på besøk, eller når jeg sitter sammen med gode venninner med et glass vin i hånden mens vi skravler og ler. Men den optimale lykken for meg kan jeg se for meg er å bli ferdig med alle "fortidens demoner" om jeg kan kalle de for det, for så å ta meg en velfortjent reise og koser meg på turen med noen jeg er glad i - uten å måtte ha i bakhodet at det er noe som heller burde bli gjort hjemme. Åh, den dagen håper jeg kommer fort!


Det er klart jeg savner Molde! Jeg har noen veldig gode venninner der som jeg syns det er utrolig kjedelig at jeg ikke får se hver dag, pluss familien min. Med det sagt kunne jeg ikke tenkt meg å flytte tilbake dit med det første nei. Kanskje når jeg blir godt voksen og har planer om å stifte familie - men før den tid trives jeg godt i Oslo :-)


Nå har jeg sagt opp leiligheten min, og skal flytte ut i slutten av mars. Jeg må da finne meg en ny leilighet, men jeg vil fremdeles bo på Majorstuen. Grunerløkka er også et alternativ, da jeg syns det er veldig koselig der! Så om noen vet om en leilighet i disse områdene så er det bare å skrike ut!


Hihi, jaaaa! Soft degisn holder på å fikse design til meg nå! Og det kommer mest sannsynlig i løpet av dagen eller morgendagen :-) GLEDER MEG!


Det har jeg skrevet om mange ganger, haha! Jeg bruker Dentway sin, en tannblekning som er helt RÅ! Du kan lese innlegget herDu får kjøpt stripsene jeg bruker HER :-) Det tar kun 7 dager før du får hvite tenner, perfekt til jul!


Ja, jeg er veldig forelsket :) Jeg er kjempeheldig som har Kristoffer. Han er verdens snilleste og goeste kjæreste!


Siden vi begge er fra Molde så har vi jo alltid visst hvem hverandre var, og har pratet litt på byen før osv. Så når jeg var hjemme i Molde i sommerferien så møttes vi på byen igjen, og sto og pratet litt som alltids. Så fant vi vel "gnisten" da antar jeg mens jeg var hjemme. Uken etter dro jeg jo til Gran Canaria på ferie, mens vi fortsatt pratet mye sammen på facebook osv, så da jeg kom hjem til Oslo kom han på besøk til meg der, og etter en stund med mye besøk og en Londontur så ble vi sammen da. Koselig! Ja, det gjør jeg. Har en app på iPhonen som heter Shape Up der jeg skanner inn alt jeg spiser. Dette er IKKE fordi jeg er nazi på hvor mange kalorier jeg får i meg i løpet av en dag, men fordi jeg syns det er interessant å ha litt kunnskap om hva jeg får i meg av næringsstoffer og hvor mye kalorier det er i forskjellige ting!


Først spiser jeg frokost, og det består av enten røkelaks og eggerøre, et havre-knekkebrød med div.pålegg eller speltlompe med for eksempel skinke og ost. Lunsj er veldig varierende egentlig! Kan ofte spise det samme som til frokost, eller så lager jeg meg enten lobnob-salat eller kyllingsalat. Til middag spiser jeg som regel enten kylling, fisk eller kjøtt. Har også begynt å lage kålrotstappe som tilbehør, fordi jeg ikke vil spise poteter, og det smaker jo veldig godt! Nå har jeg jo nettopp startet med det innskjerpede kostholdet mitt, så jeg er ikke så kreativ enda :-) Tar imot tips!!

 


Om du vil ha samme bildet, så tar du bare å kopierer bildet og limer det inn igjen - slik at du får to av samme bildet. Så går jeg inn på pixlr.com/express og roterer det ene bildet slik at det blir speilvendt, så lager jeg en collage og setter de sammen. Det er veldig enkelt! :-)Oi,nå var klokken så mye ja... Må løpe, svarer på resten senere! :-)


KJAPP OG SUNN SNACKS

  • 11.11.2013, 23:31 // Mat

Da var man ferdig på trening, og herres så deilig det føles! Var først på Unio Flow yoga som er en yogatime med litt mer fart  enn den vanlige yogaen. Etter det dro jeg på Elixia Power som er en styrketime med vekter. FOR en morsom time! Hadde aldri sett for meg at den timen kom til å bli så morsom. Desidert to faste timer jeg kommer til å dra på hver mandag :-) Det er så digg når trening er GØY! Dro på butikken for å handle inn litt mat, kjøpte inn til verdens beste kveldsmat!

Alt du trenger er:

>> Salmalaks
>> Avocado
>> Mager kremost
>> Syltet ingefær

Bare skjær alt opp i biter og nyt! Kjempegodt :-) 


Ehm, ja. Nå har jeg aldri påstått at jeg er flink til å legge maten fint på fatet. Dette så jo faktisk ganske ekkelt ut..

Nå skal jeg se kveldens episode av top model på tv3play før jeg legger meg. Svarer på første del fra spørsmålsrunden i morgen tidlig, da i skriftlig form. Kan lage videoblogg på del 2 for eksempel :) Ha en fin kveld!

OFF TO THE GYM!


Meg og min siamesiske tvilling.

God mandag alle sammen! Dagen i dag har vært litt spesiell. Orker ikke skrive noe om det på bloggen akkurat nå, vi får se om jeg gjør det senere. Av og til suger livet skikkelig altså, åååå! Noen ganger føler jeg at ting som jeg egentlig skulle være ferdig med henger over skuldrene mine. Nå er det bare å bite tenna sammen for å bli ferdig med det. Når alt er fikset kommer jeg til å føle meg ti kilo lettere, men akkurat nå er det egentlig bare helt jævlig. 

Nok klaging! Nå skal jeg bare hive i meg litt middag før jeg skal på to gruppetimer på Elixia. Først skal jeg og Mette på yoga, før vi joiner Cathrine for en Powertime med styrkeøvelser. Merker jeg trenger å trene mye framover, ikke bare for å bli "tynn", men fordi man faktisk blir glad når man er i god form. Hvem skulle trodd det? Hehe. Håper dere har en bedre mandag enn meg!


SPØRSMÅLSRUNDE!

Happy monday, er det ikke? Det tør jeg ikke svare på enda, siden jeg enda ligger å godter meg i sengen. Mihi. Mandager er alltid den dagen jeg bruker lengst tid på å komme i gang med dagen. Ikke at det gjør noe for min del, for sengeaktiviteter som tvserier på morgenen er jo det beste jeg vet! Tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde, siden det er en stund siden nå. Lurer på om jeg kommer til å svare i videoblogg også, det skal vi ikke se bort ifra. Er det ikke gøy med videoblogger av og til?

Det er alt for tidlig for meg til å bli tatt bilde av, så slenger med noen bilder fra i sommer som jeg ikke har postet før. Åh kjære gud som jeg savner sommeren. 

 

FAVORITTER TIL JULEN

Det kan godt hende jeg er veldig spesiel, men jeg tenker på julen HELE tiden. Jeg gleder meg sånn at jeg nesten får vondt i magen. All den gode maten, stemningen, familietid. Ah, jeg har ikke ord! Noe av det jeg gleder meg aller mest til er også festlighetene i rundt jul/romjul. Da er alle samlet og alle er så glade! Det er absolutt tiden på året man kan pynte seg litt ekstra, derfor har jeg satt sammen mine favoritter fra nelly til dere. Det gjelder å være tidlig ute så ikke alle godsakene blir utsolgt. Har sortert de etter kjoler under og over 300 kr. Husk at man kan vente med å betale til februar!

UNDER 300 ,-


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER
 

9. HER // 10. HER  // 11. HER


12. HER // 13. HER


14. HER // 15. HER // 16. HER


 

 

OVER 300 ,-


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER


7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER // 11. HER


12. HER // 13. HER // 14. HER


15. HER // 16. HER


//adlinks


LUX LASHES

God morgen alle sammen! Noen som er fyllesyke? Hihi. Det er ikke jeg iallefall! I går valgte vi å stå over eventet, rett og slett fordi vi var aaalt for slitne. I stedet ble det kjærestekveld hjemme med film og kos, deilig! I går tidlig var jeg også å la nye vipper hos flinke Denise. Hun er nyoppstartet og holder til ved Karl Johans gate 5 her i Oslo. For en utrolig herlig jente! Timen jeg lå der fløy unna fordi vi skravlet så mye. Haha! Jeg måtte forresten LE når jeg så resultatet før og etter, for herreguuuud som jeg trengte påfyll på vippene mine. Det ene øyet mitt hadde ingen vipper igjen, mens det andre bare så helt forferdelig ut. 

SE så fint! Jeg er superførnøyd, og jeg får ikke sagt det nok hvor deilig det er å ha fyllt de på. Det sparer meg for mye tid om morgenen!.. Hun har også garanti på vippene sine, så om noe skulle gå galt og du i verste fall skulle miste noen i løpet av de første 7 dagene, så er det bare å komme tilbake så setter hun på flere for deg. 

Ingen tvil om at hun blir min faste vippestylist fremover. Besøk hjemmesiden hennes HER! For timebestilling kan du ringe eller sende sms til 4525 1996, eller du kan sende en mail til luxlashes@outlook.com.

Hva syns dere?


LØRDAGENS MUST HAVES

Happy saturday! Det er så utrolig deilig med helg, spesielt siden kjæresten har kommet på besøk :) Surfet igjennom nevernaked på sengekanten i dag tidlig, og fant meg selvfølgelig noen must-haves. Typisk meg, haha. Men SE så lik skjerfene under er Acneskjerfene da? Siden Acne er utsolgt stortsett overalt her i Oslo, så passet det meg perfekt å finne disse. Og så er de billigere enn acne også! Wohooo. De er fra Second Female.


Lilla HER og marineblå HER.

Fant meg også to gensere jeg tenkte å bestille meg. Den blå kan jeg se for meg passer til alt. Både til et par mørke jeans eller et skjørt. Den hvite falt også veldig i smak. Jeg er så glad i høyhalsede gensere, og får aldri nok i samlingen!


Blå genser fra Illustrated People HER og hvit fra Just Female  HER.

I dag har vi ingne store planer, tar egentlig ting som det kommer. Det er det jeg elsker med lørdager, ikke noe stress! Det eneste jeg har tenkt vi skal gjøre er å dra innom Absolut Vodka lanseringen i kveld på Stratos. Det blir garantert moro!

//adlinks


CLUB L

Da var fredagskvelden kommet, og godt er det. Selv om jeg ikke skal på fest i kveld, vil jeg likevel vise dere en av mine favorittkjoler! Kjøpte den i sommer, men så senest i sta at de fremdeles hadde den inne på nelly. Hurra! Den koster bare 199,- også :-)


Den finner du til 199,- HER.

I morgen skal jeg på lanseringsfest for den nye Absolut vodkaen, så kanskje jeg kan ha den på meg der? Hmmm..


EPILERINGSUPDATE

God fredags ettermiddag! Er det ikke deilig med helg folkens? Tenkte å komme med en liten oppdatering på hvordan jeg trives med epileringen. Første gang jeg gjorde det så var det jo helt forferdelig vondt syns jeg, men nå som jeg har gjort det noen ganger så blir det bedre og bedre for hver gang. Det er fremdeles ikke smertefritt, men bedre. Hårene som vokser ut igjen er jo tynne og supermyke, i forhold til de stikkende stubbende jeg fikk før. Et stort pluss det altså! Jeg har enda bare turt å epilere leggene mine, men har store planer om å prøve meg på bikinilinjene over helgen. Uæææ!

Jeg kommer til å ha flere konkurranser både på bloggen og på min instagram (@julianyland), så det er bare å følge med. Hadde det ikke vært moro å vinne en slik før jul? :-)

Dere finner dette vidunderet HER.


TGIF

God morgen! I dag forsov jeg meg, og våknet ikke før nå. Buhu, jeg som hadde blitt så flink til å stå opp tidlig! Vel vel, det er jo trossalt fredag i dag, og jeg har veldig god tid nå på formiddagen før det skjer noe. I går kveld møtte jeg Andrea, og vi dro på kundekvelden til Høyer på Egertorget. De har så mye fint, jeg blir gal av å gå rundt der! Ah <3 Etter det dro vi ned på City sushi som ligger på byporten for å spise litt kveldsmat. De har seriøst verdens BESTE sushi - uten tvil. NAM!


Fine snuppa!


Har fått meg ny vinterjakke forresten! Den har jeg kjøpt HER til bare 299 kroner! Den er mye finere i virkeligheten, kan vise dere flere bilder senere :)

Nå skal jeg komme meg opp av sengen og vaske leiligheten. Kris kommer i kveld, og jeg gleder meg kjempemye!NEW SEQUIN SKIRT!

Er det flere enn meg som stresser seg ihjel når det kommer til å finne nok kjoler og skjørt til julen? Jeg må jo ha to julebordskjoler, flere til å dra ut på byen i romjulen, kjole til julaften og nyttårskjole. Æææh, jeg skulle begynt å tenkt på dette mye før!! Haha. Heldigvis har jeg sikret meg en nydelig skatt som jeg gleder meg ihjel til å bruke i julen. Skjørtet er SÅ lekkert til for eksempel en hvit topp eller bluse. Åh, im in love! Det er så deilig at hele skjørtet nesten er som en strikk, og er skikkelig elastisk. Da slipper jeg å få kramper om jeg skal spise julemat for eksempel. Hihi.Er det ikke FINT? :-D Det fås kjøpt HER!

Det går forresten an å kjøpe skjørtet, å betale først i februar! Det er litt deilig, så slipper man å blakke seg helt på julekjoler osv før jul. Man skal jo ha penger til julegaver også! Hihi :-) Skryt til flinke Annette og nevernaked som har designet dette skjørtet selv!


"FORDI JEG VIL BLI TYNN"

Jeg står opp, smører meg en speltlompe med lettsmør, kalkunfilet fra Prior og lettost fra Norwegia. Jeg går inn på badet og tar mine daglige treningsøvelser, før jeg klikker meg inn på Elixia for å se hvilken gruppetimer de har i dag. 
Dette gjør jeg verken fordi jeg elsker speltlomper, for jeg kunne faktisk heller tenkt meg en nybakt brødskive med et lag med majones og salami på toppen. Jeg tar ikke mine situps og squats på badet fordi jeg syns det er så digg å starte dagen med fysisk aktivitet. Det gjør jeg fordi jeg dessverre har blitt tatt av kroppspresset - noe jeg aldri kunne se for meg. Jeg har alltid vært veldig upåvirkelig når det kommer til kropp og utseendet, men i går så slo det meg - jeg spiser sunt og trener fordi jeg vil bli tynn. Jeg bryr meg katta om helsen min per dags dato, og det er ikke derfor jeg spiser og trener slik jeg planlegger å gjøre.  Når til og med jeg faller etter for presset så skjønner jeg hvor stort det er. For faen, JEG spiser speltlomper til frokost?? Hva for slags verden er det vi lever i! 

 

Såklart, det finnes nok de der ute som knasprer gulrøtter og salatblad fordi de syns det er godt, men når det kommer til de fleste av oss vil jeg tro det er fordi vi vil ta av noen kilo. Nå for tiden bryr vi oss ikke lengre om modellene på plakatene, og jeg tror ikke det er de som skaper kroppspresset. Det er instagramprofiler med flotte treningskropper og bølgen med "fit is the new skinny" eller hva de sier for noe som gjør det. 

 

Men det må jeg si fryder meg. Er det ikke BRA at nå ligger fokuset på å spise sunt og få muskler, i stedet for å spise 200 kalorier om dagen og ha en beinete kropp? Det er en fantastisk forandring i riktig retning om du spør meg. Men det endrer fremdeles ikke faktum at jeg trener og spiser sunt fordi jeg ønsker å bli så slank og fin som mulig. Jeg hater å løfte vekter, så det gidder jeg ikke heller. Jeg vet hva kroppspotensialet mitt er, og ser heller på gamle bilder av meg selv til motivasjon enn på treningsfreaks på instagram. Uansett hva motivasjonen er - så er det viktig å gå ned i vekt på riktig måte, og ikke drive på med tulledietter. Jeg vil gå ned fem til ti kilo, og selvom jeg sikkert kommer til å få mye pes for at jeg skriver det så er det et faktum at det er det jeg ønsker. Det kan godt hende jeg skaper kroppspress bare at jeg skriver at jeg vil slanke meg, men om man ikke takler det så finnes det flere hundre tusen andre blogger man kan lese her i Norge.

 

Men misforstå meg rett! Når jeg personlig er inne i treningen så elsker jeg det. Da blir jeg en skikkelig treningsjunkie. Så dere skal ikke se bort ifra om at noen måneder er det jeg som legger ut muskelbildene på instagram. Huff, neida. Det er ikke meg i det hele tatt!

Pryder dette innlegget med noen bikinibilder fra i sommer.


Så da lurer jeg på: hvorfor trener DU? Er det fordi du syns det er sååå moro, eller er det fordi du vil bli slank og fin?
(Og ja, jeg skjønner at trening er moro når man er inne i det, men det er faen meg ikke moro med en gang man starter.)

DAGENS

Egentlig er jeg veldig glad i denne årstiden, men akkurat når det kommer til å rekke lyset hater jeg den. Selv om det ikke er kjempemørkt akkurat nå, men det er fremdeles umulig å få tatt fine bilder i dette lyset! Vel vel, jeg får bare huske å ta bilder tidligere om jeg vil gjøre det ute. Gleder meg til sommerlyset igjen, ah <3


Jakke - HER // Lue - Barts HER // Skjerft - Acne // Genser - River Island // Boots - DinSko


hits