INGENTING Å KØDDE MED

Enda en klein morgen, hurra! Det er ingenting jeg liker bedre enn å våkne opp fyllesyk dagen derpå. Det er såklart en stor løgn, for ingen liker vel det? Halloweenfesten i går var megagøy og jeg koste meg veldig. Nå ligger jeg som vanlig med sulten mage og klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal spise. At ikke McDonalds har utkjøring i 2014 syns jeg er helt krise! Noe sier meg at jeg ikke gidder å dra til byen kun for mccern, men man skal aldri si aldri. Dagen derpå-sulten skal man ikke kødde med, og før jeg vet ordet av det sitter jeg sikkert der med en cheesburger i høyre hånd og en neve chips i venstre. Men før noe av dette skjer skal jeg sove litt til og se den nye episoden av the vampire diaries. Snakkes!
UBESLUTTSOM

Jeg liker egentlig ikke å dra på byen mer enn én gang i uken. Dessverre har det blitt slik at det ikke alltid er like lett å holde, siden det skjer så mye hele tiden. Planen for dagen var å slappe av, vaske leiligheten, pluss at jeg hadde meldt meg på Power Step på Sats ikveld. Vel, venninnene mine vet jeg ikke er vanskelig å be, og når de maser bare bittelitt så får de som regel "ja" som svar. Ikveld var inget unntak, og nå ser jeg plutselig ut som en gepard og er klar for halloweenfest! Siden det ble så kort varsel gjorde jeg så godt jeg kunne, siden jeg ikke har kostyme. Det blir helsvart antrekk med litt flekker i trynet. Det er vel godt nok?


NYTT DESIGN

Herregud! Endelig våknet jeg opp uten å høre regnet mot vinduet, og det var virkelig vakker sang i mine ører. Det er sant det bergenserne sier, at man setter så mye mer pris på været når det er fint. I dag var det som om alle blomstret, og nygårdsparken var full av barn, hunder og kjærestepar på tur. Finnes det noe finere? Mest sannsynlig så gjør det nok det, men i dag trengte jeg virkelig ikke mer enn litt opphold fra regnet. Jeg er i ekstase! 

Som dere garantert ser så har jeg fått nytt design på bloggen også. Herlighet så fornøyd jeg er! Det gamle designet mitt var jeg så lei av, at jeg holdt på å spy hver gang jeg gikk inn på bloggen min.  Flinke Albertine fikset det til meg, og hun brukte bare noen timer. Hva syns du? Sjekk ut bloggen hennes HER!


Jakke - HER / Bukse - GT / Sko - HER


VIDEOBLOGG: LITT RANDOM PRAT

Hei ♥ Beklager at det har vært mye "reklame" på rad her, det har virkelig ikke vært meningen! Jeg prøver å spre innleggene med flere dagers mellomrom, men av og til dobbelbooker man litt og det prøver jeg jo å unngå. Jeg har derfor laget en videoblogg og håper det er litt gøy for dere! Jeg suger jo i videoblogging, men som sagt i videoen så prøver jeg å bli bedre :-)

 


EKSKLUSIV RABATTKODE FRA BOOZT!

God morgen fine frøkner! I går var virkelig en stor suksess, og vi hadde det SÅ gøy! Forteller mer senere i dag, for nå vil jeg dele en rabattkode med dere! Alle som handler for over 399kr hos boozt.com får nå 15% avslag om dere skriver Julia15 i kassen. Husk stor J! Koden gjelder i dag og i morgen (29.-30. oktober). Plukket ut mine favoritter til dere under, og god shopping ♥

(annonselenker)


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

(Koden gjelder ikke for salgsvarer, og merker som RL, Day, Molo, Hummel, Joha, Decandent, Hilfigher, Ecco og Sophie Schnoor)


WE ARE YOUNG

Annonse

Jeg husker da jeg fikk mitt første bankkort, jeg hadde nettopp blitt 13 år og på den tiden var det ikke mange andre som hadde det. DNB har vært banken min siden den gang, og jeg har også alle forsikringene mine i den. Noen som husker da jeg mistet macen min i bakken og nettverkskortet mitt ble ødelagt? Gjett hvem som fikk penger igjen på forsikringen bare et par dager etterpå! 

DNB har alltid hatt et spesielt fokus på unge og kommer hele tiden med nye produkter som kommer oss over 18 og under 33 til gode. De var først ute med å gi den beste boliglånsrenten, og i høst lanserte de en utrolig fin forsikringspakke for unge, med reise, innbo og ulykke. Den passer helt perfekt til studenter, eller de som ikke gidder å betale flesk for en forsikring som ikke dekker noe mer enn DNB sin. Som student får du også et bankkort det verken er renter på og er helt gratis å bruke! De har så mange spennende fordeler, og jeg gruer meg nesten til 33års dagen min da jeg offesielt er "voksen" i bankens øyne. Neida, det blir nok ikke det heller. Begge mine foreldre har DNB og er strålede fornøyde. 

Jeg elsker deres nye reklamefilm der de tuller med en person som aldri vil bli gammel, og er forever young. Det hjelper nok ikke å ha en ung "lifestyle" så lenge man er eldre enn 33! Haha. 

Dere kan lese mer om fastrentelån for unge på DnB sine hjemmesider HER ♥ Det er vel ikke bare meg som vil kjøpe seg leilighet snart? Hihi.

KONKURRANSE: Finn den scenen i filmen du syns er morsomst, og som viser forskjellen mellom en ung person, og en som prøver å være ung. Skriv det i kommentarfeltet mitt, og du er med i trekningen av hele 5000kr inn på din BSU-konto. En rimelig flott premie, eller hva?


NÅR MAN GIR OPP LIVET

Hei! I dag hadde jeg på alarm klokken halv åtte, og tanken var god. Men da jeg så ut vinduet og oppdaget at været hadde blitt enda verre fra i går, ga jeg rett og slett opp og la meg igjen. Der og da var det den beste ideen i verden, men da jeg våknet klokken halv elleve hadde jeg sykt dårlig samvittighet og angret veldig. Haha, er det ikke typisk? Jeg som liksom skulle trene og ta sol i dag! Det skjer nok ikke, i og med at det ikke er lenge til jeg må på skolen. I dag skal vi ha et arrangement i regi av BIS marketing, og jeg gleder meg enormt! Tema for kvelden er merkevarebygging, og det kommer tre flinke foredragsholdere for å prate om hvordan de bygde opp sin merkevare. Superspennende, og veldig relevant for studiet mitt! Etter det blir det nok en liten fest, tirsdager i Bergen er faktisk ikke så verst.

(annonselenke) Jeg har på meg skjorte fra Ralph Lauren, den finner du HER ♥

På boozt.com har de den også i lys blå HERrosa HERdenim HER og lys rosa HER. Liker denne skjorten veldig godt, så vil ha flere farger!


INGEN KJÆRE MOR

Jeg prøver virkelig så godt jeg kan å ikke klage på været, for om jeg skulle gjort det hver gang det regner hadde dette blitt tidenes klageblogg. Men det er faen meg ikke lett å være en bra blogger når været ute er mørkt døgnet rundt fordi skyene ser ut som brente marshmallows. Det regner around the clock og jeg har ikke sjangs til å ta noen bilder ute. Av og til får jeg et lite friminutt fra regnet, men det varer ikke lenge nok til at jeg rekker å ta på meg skoene engang! Dette er min første høst her i Bergen, og jeg vil si jeg ikke er særlig imponert så langt. Heldigvis er det mye gøy som skjer for tiden, så jeg skal prøve å ikke la været ødelegge humøret. Nå sitter jeg å ser på tv mens frøken mensen-Zara sutrer ved siden av meg. Livet ♥Rebecca Stella kom jo ut med en ny kolleksjon for nelly i dag også! Ble egentlig bittelitt skuffet, men fant meg noen godbiter jeg selv vil ha. Har dere sett kolleksjonen, eventuelt hva syns dere?

(annonselenker)


Hvit / Svart / Grå
Grå / Svart / Mørkegrå


BRANDING

Au, merker jeg er støl etter pilatesen allerede. Det er kanskje ikke så rart med tanke på utgangspunktet, haha! I skrivende stund er jeg på et møte på skolen. Som sagt er jeg jo med i BIS marketing, som er et linjeutvalg for alle markedsføringslinjene på BI. I morgen skal vi arrangere en Brandingkveld for skolen, og gjett om vi er spente! Dette er vårt første arrangement som gruppe, så det blir veldig spennende å se hvordan det går :-) Tema blir merkevarebygging som er superrelevant for studiet mitt, og vi har booket kjempeflinke foredragsholdere som skal fortelle oss om hvordan de bygde opp sin merkevare. Veldig spennende! Jeg blir nok sittende her sammen med resten av gjengen ut over ettermiddagen, tenkte bare å si halloooooo til dere. Har på meg min favorittskjorte i dag, bilder ser du under.
Skjorten kan du finne HER. (annonselenke)


NÅR DET IKKE GÅR SOM FORVENTET

Som i går startet heldigvis ikke denne dagen med pizza og seigmenn, heller tvert imot. Jeg tro på Pilates trening! Som pensjonert turner skulle man trodd jeg mestret sporten ganske så greit, siden det er myke og grasiøse bevegelser med. Men der tok jeg feil! Det er veldig sjeldent jeg føler meg som en blanding av et pinnedyr og en ku altså, men det gjorde jeg i dag. Tydeligvis burde jeg tøyd litt mer etter at jeg sluttet på turning, for fyfaen så stiv jeg har blitt. Å stille meg framerst på denne gruppetimen var jo helt katastrofe! Det er jo der de som virkelig har peiling står, og alle bak følger med på hva du gjør. Snakk om å ha høye forventninger til seg selv, og snakk om tabbe! Haha. Bak meg sto det damer dobbelt, og kanskje trippelt så gammel som meg og hadde de kuleste bevegelsene, mens jeg så ut som Truls som danset single ladies i forhold. De eldre damene var altså Beyonce. Men øvelse gjør mester, og jeg har definitivt fått mersmak for pilates!

 


PARTYLOOK

Annonse

- GET YOUR GLOW ON - 

Selv om det nærmer seg vinter betyr det ikke at sminken trenger å bli kjedelig og kald fordi! Fremover nå er det jo virkelig partysesong, og da er det jo morsomt å føle seg ekstra fresh. I dag skal jeg vise dere noen supre produkter som gir glød og gjør deg virkelig flott på de sosiale sammenkomstene ♥

1. LUXE foundation fra Glo Minerals er virkelig helt super på denne årstiden! Den inneholder lysspredende diamantpulver, som gjør at huden din får en helt fantastisk glød. Selv om den dekker godt, så blir den ikke bare "kjedelig" og tam som mange foundation kan bli. Jeg bruker egentlig bare foundation når jeg skal på byen, men denne blir jeg nok å bruke litt i hverdagen også. Hihi! Du finner den HER.

2. NYX matte bronzer er et supert solpudder uten glitter. Den gir en varm farge til ansiktet, og er perfekt å konturere med da du ikke ser ut som en discokule når du er ferdig. Passer perfekt både til hverdag og fest! Jeg har farge 004, som er en av de mørkeste. Til de litt lysere anbefaler jeg farge 001,002 eller 003. Den finner du HER.Nude paletten har jeg skrevet om før, og denne er fremdeles en stor favoritt. Paletten inneholder farger til enhver annledning, da du finner alt fra lyse til mørke farger - med og uten glitter. Når jeg skal ut bruker jeg først fargen "snobby" over hele lokket, før jeg bruker "silly" og "seductive". Den finner du HER.

1. Lollipop Bubble Love er et gyllent løst pudder som piffer opp ansikt og kropp. Passer perfekt til å fremheve kinnben og krageben - noe som er så fint i kjoler! Det er så deilig å påføre, som en myk bomullsdott ♥ Den dufter også fantastisk vanilje!  Du finner den HER.

2. Burts Bees Lip Shine er en skinnende gloss som også gir litt farge. Jeg hater å ha bleke foundationlepper, så jeg bruker alltid en sminkeserviett over leppene før jeg påfører glossen som gir en bra farge. Den kan også være superfin om du for eksempel bruker en lipliner under, for en dypere look. Den finner du HER.Candy Cane Houe fra Ciaté er velduftene lakker (tro det eller ei) som er helt perfekt til julen. Om de påføres med eller uten neglelakk under har ingenting å si, de er like fine uansett ♥ Du finner den HER!

Dere får forresten 15% avslag på ALL sminke hos coverbrands nå, link HER. Bruk koden JULIA15 i kassen ♥ Det gjelder såklart alle produktene i innlegget også!


NELLYLOVE

Mitt faste søndagsrituale er å nettshoppe, noe jeg koser meg veldig med. Har sett meg litt mett på salget til nelly, men det gjør ingenting når de har SÅ mange fine nyheter. Jeg elsker nelly!! 

Annonselenker


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

Et annet søndagsrituale jeg har er å spise mest mulig, på kortest mulig tid. Nå har vi nettopp spist pizza til frokost, og sitter å gumler i meg seigmenn til dessert. Nammis ♥


MENSEN ASS..

Det er vel stort sett jenter som leser bloggen min, og da vet dere alle hvor grusomt mensen kan være. Personlig har jeg vært heldig og kommet unna med de verste mensensmertene, men jeg har venninner som er helt ubrukelig når tante rød kommer på besøk. Dette er problemer ikke gutta skjønner seg på, noe jeg syns er utrolig bra. Makten man får er helt fantastisk! For eksempel når jeg er for lat til å gjøre ting, så får jeg Kristoffer til å gjøre det fordi jeg har "mensensmerter". Funker hver eneste gang. Når jeg har uka mi ligger jeg egentlig bare som en dronning på sofaen. 

Nå for tiden er det heldigvis ikke jeg som har mensen, men min lille bebi Zara. Hun bruker egentlig alltid å være veldig klengete, men de siste dagene skal hun seriøst bli med meg overalt i leiligheten. På do, i dusjen, mens jeg lager mat, rydder - ALT. Hun kommer etter meg som en klegg, og skal helst stå på bena mine til jeg løfter henne opp. Dessuten går hun å drypper blod overalt, noe som er krise siden jeg ikke får kjøpt bleie (haha) til henne før i morgen. 

Nå syns jeg det ble nok mensenprat for en dag. I dag våknet jeg opp fin i formen, siden jeg byttet ut shotsene på byen med smågodt i sofaen. Det er så deilig å ha en søndag der man faktisk gidder å finne på ting, så nå lurer jeg på hva dagen bringer. I sann søndagstradisjon har jeg cravings på Fridays, så spørs om jeg skal få med meg noen dit. 


JEG SPISTE FOR LITE

I starten av sommeren tok jeg ferie og dro hjem til Molde. Et stort fokus i hodet mitt var trening, kosthold og kalorier - og selvom jeg kanskje ikke var klar over det da så hadde det vært fokus i flere måneder. På sommeren er det alltid mye grilling, alkohol og ting man ellers ikke spiser i hverdagen. Men for meg så betydde det heller at da måtte jeg droppe lunsj om jeg visste det ble stor middag på kvelden - eller kun spise biff og salat i stedet for de fløtegratinerte potetene. Der og da var det ikke noe problem for meg, og det var bare slikt hodet mitt var innstilt. Jeg er jo en jente som er utrolig glad i god mat, og det er noe jeg setter stor pris på i hverdagen. Det var derfor ikke alltid like lett å takke nei til en ekstra porsjon, og de gangene jeg takket ja fikk jeg utrolig dårlig samvittighet. Da måtte jeg planlegge å spise dobbelt så lite dagen etterpå for å gjøre opp. Men sommeren gikk sin gang, og den dårlige samvittigheten slapp mer og mer taket etterhvert som jeg koste meg med maten. Det var jo ikke til å komme unna! Først da oppdaget jeg hvor anstrengt mitt forhold til mat var tidligere. 

Når man skal slanke seg kan det være vanskelig å gjøre det på rett måte. Ofte starter man alt for hardt, og sprekker etterhvert. Jeg trodde selv at min måte var helt rett før sommerferien, men sannheten er jo at kaloriinntaket mitt var alt for lavt, og at jeg gikk på underskudd hver eneste dag over en lang periode. Da jeg endelig slapp taket og spiste det jeg ville i sommer merket jeg fort hvor lykkelig jeg var. Ikke ble jeg spesielt feitere av det heller, for det var jo ikke sånn at plutselig spiste jeg Big Mac hver eneste dag. Forskjellen var bare at det skal være lov å kose seg en gang i blant. Det er ofte noe vi sier til oss selv, men sjeldent noe man faktisk gjør. Iallefall i mitt tilfelle. Nå er jeg tilbake på treningsstudio igjen, og det føles fantastisk. Selvom jeg har vært på latsiden i et par måneder nå, betyr ikke det at kostholdet mitt har vært dårlig fordi. Nå må jeg bare prøve å finne en fin middelvei slik at jeg ikke går på samme smell igjen. 


NIKE AIR MAX OG RABATTKODE

God morgen! I dag våknet jeg med gangsperre (stølhet for de som ikke er fra Molde) til tusen. I går bestemte jeg meg for å ha tidenes styrkeøkt, og jeg kan faktisk ikke beskrive hvor deilig det var å være tilbake på Sats. Jeg har hatt et opphold fra treningen den siste tiden, og grunnen til det er en dårlig kombinasjon av liten tid og latskap. Uansett hvor travelt man har det, så rekker man som regel å trene hvis man virkelig vil. Men samme det, skriver et innlegg om det etterpå!

(Sponsede produkter) Jeg har vært så heldig å få to par nye Air Max sko fra Junkyard.no! Disse er så kule, og passer til både trening og hverdags. Kommer garantert til å bruke de mye fremover. I den annledning vil jeg i samarbeid med junkyard.no også gi dere en rabattkode, som gjelder ALT i nettbutikken deres. Koden er julianyland og gjelder ut 25.oktober ♥
Disse skoene finner du HER og HER. Du får -20 prosent avslag på de ved bruk av koden "Julianyland" ved kassen!


GET READY

Ja - det er fremdeles bare oktober. Men når jeg ser på kalenderen er dagene fulle av fest og moro. Førjulstiden er helt fantastisk, spesielt med tanke på sosiale sammenkomster. Nå som det er salg på nelly tenkte jeg å vise dere mine favoritt-party-plagg - lurt å slå til når det er så billig! Alt koster under 200kr forresten ♥

Annonselenker


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER

 


13. HER / 14. HER / 15. HER / 16. HER / 17. HER / 18. HER

 


19. HER / 20. HER / 21. HER / 22. HER / 23. HER / 24. HER / 25. HER / 26. HER 27. HERNÅ ER DET NOK

Good morning! I dag fikk jeg helt sjokk da alarmen ringte. Jeg var helt sikker på at det var midt på natten, for det var nemlig mørkt ute! Når begynte det å bli mørkt så tidlig? Greit nok at jeg har slumret "helt" til klokken ni den siste tiden, men hva i allverden er det som skjer. Dette godtar jeg ikke. Det er alt for tidlig! Jeg finner meg i ganske mye altså, men akkurat dette syns jeg blir for ille. I dag er derfor min eneste plan å kjøpe inn lyskastere jeg skal ha utenfor soveromsvinduet. På den måten er det sol hele dagen ♥♥♥

Neida, jeg skal ikke det. Nå skal jeg faktisk til Beauty Lounge for vippe og neglepåfyll - og det er på tide etter mange uker på reise osv!


Jakke fra Samsøe Samsøe.


HÅP FOR ALLE

God kveld! Nå sitter jeg å koser meg med luksusfellen, som er mitt numbah one feelgood-program. Jeg aner ikke hvorfor, kanskje det er fordi jeg er en grusom person som føler meg bedre av at andre har det fælt? Det er jo absolutt ikke en god egenskap! Som regel er det omtrent bare latsabber med i serien som bruker alle pengene sine på røyk, cola og neonlys på BMW´en. Men i dag er det med en alenemor i en kjip situasjon, og det er jo ganske trist. Heldigvis bor vi i flotte Norge der det er håp for alle ♥

På bordet står mine nye lys fra Voluspa som jeg fikk i posten for noen dager siden, og de lukter heeelt himmelsk! Egentlig hater jeg duftlys da lukten ofte blir tung og jeg får hodepine, men disse har en lett duft som er helt nydelig. Selvom de er litt dyrere, så ser de utrolig fine ut så det blir jo som interiør. Anbefales! 

Annonselenker 

Lukten i Crisp Champagne finner du HER, og Elysian Garden HER ♥ (begge er på salg!) Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilke jeg liker best av disse, men jeg syns blandingen er veldig god. Er det veldig sært? Haha.

Det er første gang jeg handler på Bangerhead, de har utrolig mye kult inne. Bl.annet selger de min faste bodylotion og spray fra Victorias Secret, HER og HER. Bare 99kr stykk!


SILIKON?

Den siste tiden har jeg fått flere spørsmål om jeg har tatt silikon. Syns egentlig det er veldig rart dere spør, for føler jeg ikke har så mange bilder der man kan se puppene mine? Kanskje jeg tar feil, haha! Det er jo ikke ukjent at flere bloggere allerede har tatt silikon, og personlig syns jeg det er utrolig fint. Jeg har vært inne på tanken selv, spesielt etter at en god venninne av meg tok det og jeg fikk bli med på prosessen bak operasjonen. Men nei, jeg har ikke silikon selv og tror ikke jeg kommer til å ta det heller. Iallefall ikke med det første! Jeg har egentlig ganske store pupper (om det ikke er teit å si?), så om jeg skulle tatt det ville det isåfall vært for fasongen man får - for wow så lekkert det er. Men som sagt, det er ikke noe jeg kommer til å gjøre med det første iallefall :-)


NOEN NYHETER MENS VI VENTER

Du vet da du kommer hjem fra skole eller jobb, og du er så sulten at ingenting er viktigere enn å kaste i seg det første du finner når du kommer inn døren? Jeg hadde ingenting å spise som ikke trengte litt tid i ovnen, så nå blogger jeg mens rundstykkene varmer seg. ÅH det skal bli så godt med mat etter en lang dag! Under finner dere noen av mine nye innkjøp, veldig fornøyd med alt ♥ Kamera gikk dessverre tom for strøm før jeg rakk å ta bilde av alt, så viser dere resten senere!

Annonselenker
Cardigan HER. En av de deiligste i samlingen, uten tvil! Stor og deilig ♥ De har den også i grå/svart HER
Topp kun 149kr HER! De har den også i hvit HER og rosa HER.


Oversized og lang bluse HER


Hvor fin var ikke blusen under cardiganen? HER og HER!


Treningsgenser kun 179kr HER ♥ De har den også i mørk lilla HER.
Svart bodyconkjole med fantastisk rygg HER. De har den også i blå HER, og burgunder HER.


Sports-BH kun 59kr (!!) HER ♥ De har den også i peach HER og blå HER!


NÅR HODET STREIKER

Jeg hater egentlig sånne innlegg "i dag har jeg vært på skolen, så dro jeg på butikken å handlet mat før jeg dro hjem og gikk på do". Sånn oppramsing av alt man har gjort en dag, formulert på en utrolig uinteressant måte.. Derfor blir jeg veldig frustrert når jeg nå skal skrive om gårsdagen, og alt jeg klarer å komme på er å starte med å si: i går var jeg og Adrian på matbørsen å spiste middag før han reiste hjem. Syns virkelig noen av dere setningen bak her var fengende? Hvis svaret er nei, så er jeg helt enig. Grunnen til at jeg sliter sånn med å finne en bedre måte å formulere meg på, er fordi jeg må dra på skolen om fem minutter og hodet mitt streiker helt. Så jeg beklager, men det beste jeg kan si til dere er faktisk at vi spiste i går, og at det var veldig hyggelig.LEOPARD SNEAKERS

Annonselenke

Jeg hadde egentlig et helt annet innlegg planlagt til dere nå, men jeg måtte bare droppe det for å vise dere mine nye sko! Jeg hentet de på posten for ti minutter siden, og jeg er heelt forelsket. De er veldig annerledes enn jeg normalt bruker å kjøpe, men jeg elsker de! De er fra Nelly, og koster bare 149kr!! SYKT, eller hva? Elsker skinndetaljene og skoen generelt. Virkelig et fantastisk kupp! Skoene finner du her ♥

You like? Link her!


VINTERDEPRIMERT?

Vinteren kommer hvert år, det kan vi banne på. Og hvert år hører jeg fra flere kanter folk syter om at de er vinterdeprimerte og at livet suger det halvåret da gradene kryper under fem grader. Jeg har bare ledd for meg selv hver gang, og tenkt at "det er det dummeste jeg har hørt". Livet mitt og min state of mind er nøyaktig lik både sommer og vinter. Slikt tenkte jeg det helt til i fjor, da vinteren i Oslo mildt sagt var helt grusom. Været var grusomt altså, ikke livet generelt. However gjorde dette noe med meg. Å stå opp om morgenen ble plutselig verdens største tiltak, og det var ikke snakk om å finne på noe uten for leilighetens fire dører. De dagene jeg faktisk gadd å dra ut, måtte jeg omtrent ha på meg knestøvler for å ikke bli bløt av alt sluddet på bakken. Storbyvinter suger virkelig!

Nå er iallefall vinteren her snart igjen, og det eneste høydepunktet den bringer med seg er jul og bursdagen min. Etter min mening kan trenger det kun å snø i romjulen, så kan det være bart resten av vinteren. Jeg som hater å stå på ski ser virkelig ingen hensikt i snøen. Men heldigvis bor jeg i Bergen, der jeg mistenker det kommer til å bli en regnfull vinter. Så! Poenget med dette innlegget var egentlig bare å dele noen bilder fra den fantastiske sommeren, før vi alle blir vinterdeprimerte igjen. Kanskje det kan være lurt å planlegge en sydentur i nærmeste fremtid, så blir ikke julen det eneste høydepunktet dette halvåret.


MATVRAK

I helgen har jeg hatt besøk av Adrian (lillebror), og da burde man egentlig være en supersøster og ta han med på alt det er å se i Bergen? Det var jo egentlig planen, men jeg har ikke helt blitt vant med regnet enda så da droppet vi alle aktiviteter i går. Det ble heller seriemaraton og godterispising fram til kvelden, da vi dro på Nama for å spise før vi dro ut. God mat og en helt OK kveld som kanskje kunne endt bedre - men formen er fin i dag og det er jo verdt noe. I kjent Nyland-stil satt både jeg og Adrian klar ved frokostbordet og spiste oss kvalmende mett på rundstykker for et par timer siden. Kristoffer blir helt sjokkert over hvor ofte vi to spiser. Endelig noen i hus som er sulten like ofte som meg! Når det bare er meg og kjæresten her så spiser jeg ikke like mye som ellers, og det er kanskje en god ting? Haha!
Jeg har på meg genser herfra. (annonselenke)


ZARA

  • 18.10.2014, 14:08 // Zara

Det er faktisk akkurat fire år siden jeg kjøpte mitt beste kjøp noen gang, nemlig hunden min Zara. Jeg husker det som om det var i går, da jeg hentet henne på flyplassen i Ålesund. Hun var så liten, jeg fikk helt sjokk husker jeg. Da jeg tok henne med meg hjem var jeg livredd for at jeg kom til å drepe henne! Bena hennes var som Q-tips og kroppen som et lite marsvin. Jeg kunne absolutt ingenting om hundreoppdragelse. Alt jeg kunne tilby var mat, lufteturer og mye kjærlighet. Av en eller annen merkelig grunn har Zara blitt en utrolig elskbar og dyktig frøken. Hun lærer kjempefort og er kjempelydig, er 100% stueren og er ikke den verste på bjeffing heller med tanke på at det er en chihuahua. Haha, HVEM skulle trodd det?

Det er mange som lurer hvordan det er å ha hund siden jeg reiser så mye, går på skole og er endel borte. Som sagt har jeg hatt henne siden jeg var 17 år, så vi har egentlig bare "vokst" sammen, og rutinene rundt å ha hund har bare kommet med årene. Jeg tenker liksom aldri at jeg må stå opp ti min før for å gå ut med henne, det kommer helt naturlig at jeg må ha god tid om morgenen. Om dere skjønner? Når jeg reiser hjem til Molde eller til Oslo bruker jeg å ta henne med meg som regel. Men det er ofte det blir travelt på reise og greiest å la henne være i Bergen, og da har jeg heldigvis noen fantastiske venner som Zara føler seg trygg hos som bruker å passe henne. Jeg er aldri bekymret for å si det sånn! Det eneste er at jeg savner henne noe helt forferdelig. Utrolig at man kan få en sånn tilknytning til et dyr, men jeg syns det nesten er verre å være borte fra henne en Kristoffer. Nesten! 


SLUT FOR EN KVELD

"Halloween is the one night a year when girls can dress like a total slut and no other girls can say anything about it."

 

I går var det riktig nok ikke halloween, men Oktoberfest på skolen. Quoten over gjelder vel for slike type fester og. Tror nok jeg aldri har sett så mange pupper i press og nakne rompeballer i samme rom før. Men herregud, så gøy! Kostymet mitt var inget unntak, og jeg deiet meg rundt på festen sammen med resten av girla, den ene deiligere enn den andre. Jeg tok vel og merke på meg svart strømpebukse, da jeg ikke stoler helt på meg selv i beruset tilstand. Plutselig står man på et bord å danser, og da er det ikke særlig kult å ha dåsa på vift, for å si det veldig direkte. Det er vel ingen skikkelig oktoberfest før man drar hjem klissvåt i øl? Med tanke på hvordan kostymet mitt lukter i dag, kan jeg garantere at kvelden i går var meget vellykket. 
I kveld blir det mye roligere. Om en times tid får jeg besøk av noen venninner, og jeg har nettopp handlet inn deilig rødvin, biff med tilbehør til kvelden. Må vel svinge meg bort på kjøkkenet straks, jeg er SÅ sulten. 


PERFECT JACKET

God morgen! I går var jeg på oktoberfest, og det var latterlig gøy. Skriver mer om det senere, samtidig som jeg viser dere kostymet mitt!


(annonselenke)

Før festen i går, hadde jeg et etterlengtet møte med fine Cathrine i byen. Glade i klær som vi er, vandret vi ikke overraskende nok bort på Høyer. De har fått inn så mye fint siden sist jeg var der, ikke minst en helt perfekt kåpe i mine øyne. Har egentlig shoppestopp en liten periode nå - men denne fra Samsøe Samsøe klarte jeg ikke gå ifra. Den er utsolgt i størrelsen min nå, men de har den på Nelly HER!  Tror nok aldri jeg har eid en så perfekt kåpe før, jeg er helt forelsket ♥

Er den ikke nydelig? Jeg er helt forelsket! Dere finner den også på nelly HER, og i svart HER!


MIN FAVORITTHØVELFordeler ved Hydro silk:

- Fem "curve sensing" blader tilpasser seg dine naturlige kurver (noe vi jenter ofte har), som gir en komfortabel barbering.
- Ovale barberblader, som gjør at den lett glir over de mest sjenerte stedene på kroppen din.
- Fuktighetsgivende serum tilsatt marine ekstrakter og shea butter hjelper deg å gjenopprette hudens naturlige fuktighet etter hvert strøk. Virker opp til 2 timer etter barbering!
- Et utrolig godt høvelhåndtak designet for optimal kontroll.Du har nå mulighet til å teste ut denne fantastiske høvelen gratis! Prøvepakken inneholder 2 blader. Bestill den HER. (Selve pakken er gratis, men du må betale porto på 39 kr.)

Denne høvelen anbefales på det sterkeste fra min side, fyr løs i kommentarfeltet om du lurer på noe :-) 

 

 


RIGA GUIDE

  • 16.10.2014, 15:57 // Reise

For en gangs skyld husker jeg faktisk hvor vi spiste de forskjellige kveldene, og har mulighet til å skrive en liten shopping, resturant, opplevelses-guide til dere. Håper den er til hjelp om noen andre skal til Riga!

RESTURANTER:

STEIKU HAOUSS

Denne resturanten spiste vi på to kvelder, først på den som lå i Terbatas Iela 41, og den andre gangen på den i Meistaru Iela 25. Førstnevnte hadde helt fantastisk mat, og som dere kanskje skjønner er det biff de spesialiserer seg på. Maten var helt fantastisk og begge var utrolig fornøyd med både mat og vin. Andre gangen spiste vi på den i Meistaru Iela, og der ble vi begge utrolig skuffet. Man skulle tro de var like gode siden de er i samme kjede, men tydeligvis ikke. Anbefaler uansett sterkt den i Terbatas Iela!

 

RIVIERA RESTURANT
- Antonijas ielā 13

Jeg fikk tips av denne resturanten av Karolinefa på instagram, og den andre kvelden testet vi ut maten der. Dette var nok det beste måltidet vi fikk på hele turen. Lokalene syns jeg kanskje var litt mer "ut å spise lunsj" aktig, men når maten kom glemte jeg helt av at det ikke var verdens koseligste resturant. WOW sier jeg bare! Prisene var også veldig gode, iallefall med tanke på hvor ufattelig god mat det var. Vi betalte vel bare 80 euro. Og det var for to hovedretter, en flaske prosecco + to glass rødvin og dessert til begge. Ikke verst!
Kjolen for kvelden finner dere HER (annonselenke)

BIBLIOTEKA NO 1
Terbatas street 2

Vi spiste på biblioteka etter tips fra en bloggleser som heter Mari, og for en fint sted! Her så man at de som satt rundt oss hadde mye penger, og menyen var også dyrere enn andre steder vi hadde vært. Jeg følte meg skikkelig eksklusiv hele kvelden, og resturanten var utrolig kul. Maten var også god, så det var virkelig verdt pengene. Vi betalte vel 180 euro for middagen til begge tror jeg, og det inkluderte én forrett, to hovedretter, en flaske prosecco + en flaske rødvin (fin i formen når vi dro derfra). Om man skal hit anbefaler jeg å pynte seg litt, men det er jo bare gøy! Jeg hadde på meg en paljettkjole fra Miss Selfridges.Tok dessverre ingen bilder inne i resturanten, siden jeg følte det ble så upassende å dra opp den svære speilrefleksen. 

KABUKI
Mange steder i Riga

AH, er du en sushielsker som meg kommer du til å elske denne resturanten! Billig sushi, gode drinker og koselig stemning. Vi spiste vel og merke kun lunsj der, da jeg syns det var litt for "fort gjort" å spise middag der når maten kommer så fort osv. Jeg liker å kose meg i maange timer med mat og vin, og kabuki er ikke helt stedet for det.

 

DRINKER:

SKYLINE BAR
På toppen av Radisson Blu Hotel Latvia.

Siden vi bodde på hotellet med den sykeste baren, var vi ikke særlig flink til å utforske andre utesteder. Vi var jo heller ikke på noen festtur, så det er ikke akkurat hæla i taket på Skyline. Det passer seg perfekt til drinker før/etter middag, eller å eventuelt sitte der på vors. Det er en av de dyreste stedene for drinker i byen tror jeg, men prisene er likevel mye billigere enn i Norge! Jeg ble helt forelsket i strawberry daquirien der, så den drakk jeg bøttevis av :D Haha! Du har også utsikt over hele Riga omtrent, så stemningen på skyline er fantastisk!
 SHOPPING:

Nå er jo ikke Riga kjent for den beste shoppingen, men de har noen OK sentere likevel. Men ikke ha for høye forhåpninger!

SPICE:


Dette er et stort kjøpesenter med de fleste kjedebutikkene som vi har hjemme. Zara, HM, Lindex, New Yorker, Timberland osv. Du kan lett slå av noen timer der om du er i shoppingmodus. Mitt favorittsenter i Riga iallefall!
PODIUM:


Her får du kjøpt eksklusive merkevarer, og de har et godt utvalg av vesker og klær. Det er veldig dyrt her, så anbefales å ha et romslig shoppingbudsjett om du velger å dra hit!

GALERIJA:


Midt i sentrum omtrent. Her har du også endel kjedebutikker i likhet med Spice, pluss en veldig bra Mangobutikk! Vi var såvidt innom siste dagen, da vi ikke var så veldig interessert i shopping noen av oss.

Foruten det jeg har nevnt over, anbefaler jeg Spaet på toppen av Galerija. Veldig billig og bra! Jeg fikk bl.annet en ryggmassasje der, og det kostet meg bare 23 euro.  

TĒRBATAS IELA 41/43


MISUNNER DE BLEKE

Sommeren er over for lengst og det samme gjelder brunfargen til 99% av befolkningen. Ingen ser ut til å tenke så mye over det, at sommergløden forsvinner altså. Og det syns jeg er utrolig urettferdig. Det er jo ingen hemmelighet at omtrent alle ser penere ut med litt solglød på kroppen. Tydeligvis gjelder ikke dette mine venninner, som er minst like pen når fargen forsvinner. Alle i gjengen, bortsett fra meg - som ser ut som en krysning av en apekatt, en hvithai og en bingobestemor når brunfargen forfaller og fregnene kommer frem. Derfor er jeg aldri blek, mer eller mindre. Fordi jeg kler det ikke. Jeg må ty til andre løsninger for å holde på min farge, noe som gjør at jeg kommer til å få hudkreft før eller siden. Garantert! Heldigvis bruker jeg å bli lei solarium sånn cirka nå hvert år, og finner fram den grisete selvbruningen. Selvom jeg hadde lovet meg selv å ikke bruke det i år, og heller holde ut på Brun og Blid. Det er verken sunt eller økonomisk, what to do lzm.. 

Under ser dere bilde av meg og Glenn. Den personen i verden som aldri blir blek, uansett om han ikke soler seg på flere år. Urettferdig? JA. 


Som dere kanskje forstår våknet jeg opp uten noen spesielle problemer i livet mitt i dag. Men siden jeg tross alt bare er et menneske klarte jeg å lage et problem av dette også. Huff!


ALL PR ER GOD PR?

Man må vel være en huleboer om man ikke har fått med seg all oppstyret i media der bl.annet Robin (eller som mange sier; kjæresten til Sophie Elise) og bloggpartneren hans nevner noe om at de over 50 ikke kan gå på stranda. Ja, det lyser jo PR-stunt av hele opplegget. Jeg er iallefall ikke en av de personene som kommer til å ligge hjemme med mine "overvektskilo" over 50 til sommeren. Dette ble skrevet for oppmerksomhet, og satt veldig på kanten. Ja, de fikk utrolig mye mediaoppmerksomhet rundt det, og det var nok akkurat det de ville. Derfor tenker jeg: er all PR god PR? Skal man skrive hva som helst som er på kanten slik at man kommer i avisene? I 2014 så er det virkelig ikke vanskelig å komme på forsiden av VG, så lenge du har en dum sitat å komme med. Dessverre har det seg slik at det er hundrevis av mennesker med dumme sitater i Norge, så rampelyset varer nok ikke lenge.

Derfor lurer jeg på; er det verdt det? Er det verdt å bli forhatt av halve landet kun for 15 minutes of fame? Jeg har hatt bloggen min i mange år, og vet veldig godt hva som skaper reaksjoner og ikke. Jeg er vel kanskje en av de som heller legger seg på safe-siden og ikke bretter ut tankekartet mitt alt for mye. Gidder VG å skrive om hva jeg spiste til middag? Mest sannsynlig ikke. Men om jeg hadde skrevet om at jeg var nær spiseforstyrrelser en periode og hadde et sykelig forhold til mat ville nok kanskje det nådd avisene. 

Jeg kjenner kun Robin og hans bloggpartner igjennom media og via bloggen til Sophie Elise, og personlig har ikke et bra inntrykk av de. De virker både umoden og som noen som ikke har noe fornuftig mellom ørene. Det er akkurat det inntrykket jeg har via media. Når det er sagt så vet jeg heldigvis bedre enn å dømme folk så fort - og jeg hadde sikkert fått et helt annet (forhåpentligvis positivt) inntrykk av han om jeg hadde blitt kjent med han. Jeg vet jo at Sophie har en fantastisk personlighet, så rart om hun finner seg en totalt no brainer liksom. Men uansett! Poenget mitt er altså skal man virkelig gjøre og skrive alt for litt oppmerksomhet? Ting man gjør som ung og dum kan virkelig sette kjepper i hjula for deg som eldre, noe man kanskje glemmer i all oppmerksomheten.

Men som sagt, målet med innlegget var vel kun for oppmerksomhetens skyld - og det har de klart. Jeg gir de jo oppmerksomhet via bloggen min også! Men selvom målet kanskje var mye PR, så syns jeg virkelig ikke de to guttene kom godt ut av det. 

Hva mener du? Er all PR god PR?

SHOPPING SPREE RABATTKODE

Annonse

I dag er den o-store shoppingdagen hos Miinto.no endelig her! Fra og med NÅ og til klokken 12 i morgen får dere 20% rabatt på hele ordinærsortimentet til nettbutikken. Med utrolig mange gode merker kan man sikre seg bl. annet årets vinterjakke eller sko! Det skal iallefall jeg. Har siklet på den svarte woolrichen en stund nå, så spørs om den blir med meg hjem i dag :-)

Koden dere må bruke for å innløse de 20% er: SHOPNOW.

 

Over finner dere mine favoritter fra By Malene Birger, Woolrich, Primeboots, Ugg, Designers Remix og Lexington. Dere vet forresten at de har sykt mye kult interiør på miinto, og ikke bare klær?

 


MANDAGER ALTSÅ

Mandag er egentlig min faste nettshopping dag, for å få en litt gøyere start på uken. Siden jeg trodde det var mandag i dag (feriemodus..) gikk jeg inn på nelly, der de har mid season sale! SÅ mye fint til halv pris eller -70%. Her er det mange penger å spare girls, jeg skal shoppe selv nå! Under finner dere mine favoritter :-D Kan vise dere min handlevogn når jeg er ferdig. Ha en super tirsdag (shoppingmandag) videre!

(annonselenker)

 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


  

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


"SMIL MED TENNA"

Okei, det er to grunner til at jeg omtrent aldri smiler med tennene på bilder. Nummer 1 er fordi jeg har så sykt bollekinn som presses opp når jeg gliser, noe som gjør at grunn nummer 2 er at jeg får smale kineserøyne på bilder. Jeg har prøvd å se meg i speilet mens jeg smiler så bredt jeg kan (ser sikkert sykt dumt ut), og da ser jeg ikke så verst ut. Men når mister speilrefleks skal ta bilder av meg i samme pose ser det bare skikkelig fælt ut. Noen av dere har kommentert at jeg burde smile mer på bilder, og jeg har derfor startet med det. Øvelse gjør mester! Bildet under var faktisk ikke så verst i forhold til de 100 andre jeg tok som så helt forferdelig ut. Åh, jeg husker den bloggtiden da vi bare tok ett bilde og var fornøyd med det. Good times ♥

Nå har jeg nettopp kommet til Bergen, og står på kjøkkenet for å manne meg opp til å starte med utpakk og rydding. Det ser seriøst ut som om en kjempe har spydd ut klær i hele leiligheten. Sånn blir det vel når man er mye på farta!


AIRPORT

  • 14.10.2014, 09:12 // Reise

Hola! Nå sitter jeg på Molde lufthavn med litt dødtid før Bergensflyet går. Jeg sitter å leter etter ny musikk på topplistene på Spotify, og hele greia gjør meg skikkelig deprimert. Det er jo bare rolige sanger som passer perfekt til noen som nettopp har blitt dumpet liksom.. Vel, jeg har ikke blitt dumpet så jeg spør om dere har noen livlige musikktips? Plis!!


ROSA FAVORITTER

Annonse

Oktober er måneden der brystkreft er i fokus. Det er rosa sløyfe aksjon, og hele målet med måneden er å vise solidaritet med brystkreftrammede, øke kunnskap, spre informasjon og ikke minst å støtte brystkreftforeningen. Noe man kan gjøre er bl. annet å kjøpe en rosa sløyfe (link), noe jeg personlig har gjort ♥ Den koster bare 50kr, og coverbrands tar absolutt ikke en krone for å selge den videre!

I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mine rosa favoritter, LOVE PINK!


Beauty Bagen fra Lulus har virkelig plass til alt. Denne brukte jeg da vi reiste til Riga, og for første gang trengte jeg bare en toalettmappe i stedet for to! Den rommet både shampo/balsam pluss kur, all sminken min, hårbørste, rettetang, bodylotion, hårspray og annet dill jeg ville ta med. Veldig deilig å ha alt samlet på et sted. Med to rom blir det både organisert og lett å finne fram til det du vil ha! Den har også små lommer på innsiden, som passer perfekt til å legge strikker og fliseklemmer. Bagen finner du HER.1. Nedmattende pudder fra TheBalm. Dette nydelige pudderet absorberer vekk overflødig olje og etterlater huden gladd og matt - noe jeg liker veldig godt! Spesielt på nesen/haken er det ikke spesielt flatterende å glinse etter min mening, men det blir aldri et problem med dette pudderet. Du finner det HER.

2. Tinter for lepper og kinn. Denne gir en utrolig fin highlight, og har en lett kremet konsistens. Personlig bruker jeg den på leppekanten og øverst på kinnbenene. Den finner du HER.

3. Cindy-Lou, the Countour artist. En fantastisk highlighter for den som liker å konturere fjeset! Jeg syns den er så fin til å lysne opp med under øynene, nesebeiner, mellom brynene og øverst i kinnene. Den finner du HER.

EOS organiske lip balm. Med duft av coconut milk kan man ikke la være å påføre den på leppene dagen lang. Jeg har brukt min i over en måned nå, og jeg skjønner ikke at den enda ikke er tom! Den finner du HER.

HELLO munnspray. Her trenger du aldri mer bekymre deg for dårlig ånde! Haha, det hørtes ut som tidenes dårlige reklamereplikk, men denne sprayen gjør uansett ånden din frisk og god. Har den alltid med i veska. Den finner dere HER.

I hele oktober får du -25% rabatt på alle rosa favoritter hos coverbrands, det gjelder såklart alle produktene i innlegget også. Resten av sortementet finner du HER ♥


UPDATESå langt har jeg bare hatt en skikkelig kosedag med familien! Vi har shoppet litt, spist lørdagsgrøt hos bestemor og handlet inn masse deilig mat til kvelden. Jeg skal faktisk lage biff til alle sammen - som jeg selvfølgelig håper faller i smak. Jeg har jo skrytt om hvor flink jeg er, så håper jeg får bevist det ikveld, haha! Litt senere skal jeg ut å feire bursdagen til bestisen min Ida, gjett om jeg gleder meg da. Finnes ikke noe gøyere enn å dra ut i Molde med en fantastisk jentegjeng, denne kvelden må bare bli bra! 

Bildene er fra siste kvelden vår i Riga som Kristoffer knipset av meg med telefonen. Beklager at de er så mørke, men når jeg gjorde de lysere ble de bare så stygge og kornete. Ser dere noe i det hele tatt egentlig? Haha!

Kjolen er en av mine desidert favorittkjoler, som er fra Miss Selfridge. Skoene kjøpte jeg på Zara for ett år siden ca.

Hva er deres lørdagsplaner?


FAMILY ♥

Noe kanskje ikke alle vet om meg, er at jeg er eldst av totalt fire søsken. Jeg har tre lillebrødre, Adrian, August og Jacob. Dere kan tro det var slitsomt for meg å vokse opp med tre fotballgale smårollinger, iallefall når jeg ""hatet"" fotball og syns alt og alle som likte det var irriterende. Spesielt når de okkuperte tven for å se på kamp. Husker jeg ble så sint på mamma som burde skjønne at Americas Next Top Model var mye viktigere enn en teit kamp.. Haha! Den dag i dag kunne jeg ikke vært mer fornøyd over å ha tre så flotte gutter i livet mitt. Den ene høyere enn den andre. Adrian bikker vel snart 1.90 om jeg ikke tar feil, med August hakk i hæl. Mens jeg fikk ikke de gode genene fra pappa, og står fast på mine 168 centimeter. Det var en periode jeg var så sykt lei meg for at jeg ikke var 175, det var nemlig så høy man måtte være for å kunne bli med på Victorias Secret fashion show, hahhaa! Gamledager asss.Disse bildene tok mamma av oss i sommer, fine guttene mine ♥♥♥♥♥


HELLO MOLDE

Da var høstferien halveis over for denne gang, og vi er nå på norsk jord igjen! Vi rakk såvidt innom leiligheten i Bergen for å slenge noen rene truser i kofferten før vi dro tilbake igjen på flyplassen. Nå har vi kommet til Molde, og jeg sitter hos mamma å koser meg som bare det ♥ Jeg blir her helt til tirsdagsmorgen, og det er jeg så glad for! Syns det er alt for stress å bare være en helg, selvom flyturen ikke er lengre enn 45 minutter. Likevel er det så "mye" man skal gjøre når man først er hjemme. Tenkte å få inn en aldri så liten treningsøkt på Moldehallen ila helgen og, men får se om det blir tid! Nå er jeg veldig sliten, i og med at vi har reist siden klokken ti i dag tidlig, så vi bloggezzzzz i morgen. 
Vest - nelly (utsolgt), veske - Mulberry, Klokke - MJ, Jeans - Acne


VINN 10.000KR TIL SHOPPING

Annonse

Shopping spree! Onsdag den 15. oktober klokken 12 er det igjen klart for en av årets største shoppingbegivenheter, nemlig da Miinto.no i samarbeid med Norges ledende motebutikker tilbyr minus 20% rabatt på alle varer du kan finne på Miinto i hele 24 timer. Her er det drøyt mye fint, så det er bare å glede seg!

For å motta den ekslusive koden som gir deg tilgang på salget må du melde deg på nyhetsbrevet du finner HER. Det er selvfølgelig helt gratis ♥ Og dere? Når du melder deg på er du med i trekningen på hele 10 000 kroner å shoppe for. Det anbefales å være tidlig ute for å sikre deg dine favoritter!
MISS SELFRIDGE PÅ NELLY!!

Wæææ, gjett hva jeg fant ut i dag tidlig! Det er vel kanskje ikke så vanskelig å tippe med tanke på overskriften.. Haha! Nå har et av mine favorittmerker kommet inn på nelly, og det var helt tilfeldig at jeg fant det ut også. Vi har en utrolig rolig morgen her i Riga, og jeg skulle inn på nelly for å titte litt på nyhetene siden shoppingen i Riga ikke er til å skryte av. Dere kan tro jeg ble glad da jeg fant ut at de nå tar inn Miss Selfridge! Jeg bruker alltid å søke opp kjolene deres på eBay, da min favorittkjole kommer derfra. Dette er også en fast butikk jeg bruker å besøke da jeg er i London. Jeg har mekket sammen noen kollasjer under med mine favoritter, hvilken likte du best? 

(annonselenker)


Øredobber HER / Kjole HER / Jakke HER / Bukse HER / Sko HER1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER


 


RIVIERA


Kjolen finner du HER! (annonselenke)

Hadde på meg min absolutte favorittkjole i går da vi spiste på Riviera, som var en helt fantastisk resturant. Skriver mer om den når jeg skriver Riga-guiden. I kveld skal vi ut på Bergs å spise, som mange sier er Rigas beste resturant. Jeg er spent!


SPICE OG KABUKI

  • 08.10.2014, 09:51 // Reise

Hola chicas! I går startet vi dagen med å dra opp i øverste etasje på hotellet, der det skulle være et "sky point" med utsikt over hele sentrum. Dessverre var dørene stengt på toppen, så da var det bare å ta heisen ned igjen. Det er en stor glassheis, og jeg syns det er så utrolig skummelt!! Da ser man liksom hvor høyt man faktisk er over bakken, i forhold til heiser uten utsikt. Æææ! Uansett, etter vår lille bomtur dro vi videre for å shoppe litt. Startet turen på luksusmagasinet Poduim som hadde så ufattelig mye fint! Senere dro vi på Spice som er et senter med de beste butikkene i Riga (etter min mening), med bl.annet Zara osv. Jeg var superflink og kjøpte kun med meg en genser hjem, og det tror jeg lommeboken min er glad for :-D Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å ikke shoppe mye mens vi var her, så langt har jeg vært flink! Vi lunsjet på Kabuki, som er en sushiresturant man finner flere steder i byen. De har helt himmelsk sushi, og jeg spiste meg kvalmende mett. Så verdt det! Begge to var ganske slitne fra første kveld, og plutselig i tre tiden på natten våknet jeg og fikk ikke sove igjen. Nesen var tett, hodet banket og det hadde ikke forundret meg om jeg hadde feber også. Heldigvis fikk jeg kjøpt smertestillende og nesespray, så natten i natt kommer til å bli mye bedre. Bildedryss fra dagen ♥
SKYLINE BAR

  • 07.10.2014, 20:32 // Reise

- Having drinks on top of Riga -

Som sagt hadde vi en pretty good kveld her i går. Den startet på toppen av hotellet, nemlig på Skyline bar som ligger i 26. etasje. Der sitter man med utsikt over hele byen og koser seg! Jeg bestilte meg en cosmopolitan og en strawberry daquiri, og wow - de er sterkere enn hjemme! Ikke at det kom som noe sjokk, men jeg ble litt overrasket over å bli småbrisen av to drinker. Haha! Vi spiste middag på Steiku Haouss, som er en biffresturant jeg ble forelsket i sist jeg var her. Da var jeg no 19, og på to år kan mye forandre seg. Var veldig spent på om maten der var SÅ god som jeg skulle ha det til. Og det var den! Både meg og Kristoffer spiste oss så mette at vi bare måtte rulle ut derifra begge to. Nammmmm! Knipset noen bilder av baren i går forresten, de finner dere under ♥

Nå har vi nettopp slappet av i hotellsengen noen timer, med snop og film på skjermen. Veldig koselig å ta ting i eget tempo! Nå merker jeg at sulten kommer, så nå blir det ut for å finne en resturant. Vi snakkes i morgen snuppelupper!


SHOPPINGDAG I RIGA

God morgen fra RIIIGA! Første natten her har virkelig vært ah-mazing. Nå har vi nettopp spist frokost på hotellet, og er straks klar for litt shopping. Sist jeg var her må jeg innrømme at jeg ikke var veldig positiv til shoppingen her. Til storby å være så har de ikke mange gode butikker etter min mening! Men kanskje vi ikke dro på de rette stedene for shopping? Gi meg gjerne shoppingtips, så sjekker jeg innlegget ila dagen! I mens jeg er på shopping kan dere shoppe mine siste antrekk, hvis dere vil ♥ Kamera er selvfølgelig med på slep, så bildedryss kommer senere!

(annonselenker)


Veske / Genser / Skjørt / Klokke / Boots
Jakke / Cardigan / Tee / Sko / Bukse

 


Jakke / Genser / Veske / Boots / Jeans


Bluse / Sko / Skjerf / SkjørtFREMME

  • 06.10.2014, 17:41 // Reise

Da var vi vel sjekket inn på Radisson Blu i Riga! Jeg har jo tidligere vært her på Skyline bar som ligger på toppen av hotellet, så jeg var veldig spent på om hotellrommet var like fint som forventet. Ingenting å klage på altså! Først fant ikke damen i resepsjonen reservasjonen vår, og da kan dere tro jeg ble stressa. Iallefall når jeg måtte begynne å forklare på engelsk, som jeg ikke har pratet på alt for lenge. "I promise you we have a reservation, we have paid and everything!!". Heldigvis fant hun den til slutt, haha. Flyturen gikk også over all forventning, tommel opp til å være et "billig"selskap. Vi hadde reservert plasser med god benplass på forhånd, og det er jeg så glad for. 

Planen nå er å freshe seg opp litt, før vi skal opp på skyline bar for å ta noen drinker før det blir middag. Gleder meg veldig til første kveld ♥
REISEKLAR

God mandaaag! Starten på denne uken kunne ikke vært bedre for min del. Om noen få strakser reiser vi til Riga, og jeg gleder meg sånn! Vi blir borte til fredag, og vi har booket oss inn på Radisson Blu Hotel Riga, som er et helt fantastisk nydelig hotell. Sist gang jeg var i Riga bodde vi på et annet hotell, men vi brukte alltid å dra til radisson på kvelden for de har den sykeste sky-baren på toppen av hotellet med deilige drinker. Det er visstnok et spahotell også, så gjett om vi skal skjemmes bort denne uken ♥ 

(Sponset behandling) På lørdag var jeg forresten innom Beauty Lounge for å friske opp negler og vipper. Denne gangen testet jeg ut en ny shellac de nettopp har fått inn, og fargen er heeelt fantastisk! Den er mer camel-farget enn på bildene, virkelig helt nydelig. Jentene på Beauty Lounge er de flinkeste! Flere venninner har begynt å gått der etter anbefaling fra meg, og de er også strålende fornøyde! Nå er jeg superklar for en deilig høstferie. For timebestilling kan dere ringe 408 72 160. Sjekk også ut facebook-siden deres HER for flere bilder av behandlingene de gjør. 

 


De har også startet med permanent makeup! Sjekk prislisten under :)


RIGA

  • 05.10.2014, 20:41 // Reise

Ser fler av dere tippet at vi skulle til London i innlegget under, men vi skal faktisk til Riga! Der var jeg for to år siden, og likte byen utrolig godt. Det er bl.annet utrolig mange flotte resturanter der som har menyer man bare kan drømme om, og det er jo himmel for en foodie som meg :D Vi skal reise med Wizz airlines, som er det eneste selskapet som flyr direkte fra Bergen. Noen som har reist med de før? Føler egentlig at det er litt sånn ryan air opplegg, siden vi måtte skrive ut billettene selv osv.. Håper det ikke er et drittselskap med dårlige fly. Vi har uansett bestilt ekstra benplass og fikset seter, og det hjelper jo veldig på. Gleder meg uansett veldig!
ALL GREY

Hei, og god søndags morgen. Eller har dere virkelig en god søndags morgen? Jeg for min del rekker opp hånden på den, for i går var jeg nemlig fornuftig og holdt meg edru! Fikk besøk av en venninne fra skolen som heter Ingvild, og vi lagde god middag. Gjett tre ganger hva jeg trumfet igjennom? Biff, såklart! Heldigvis skulle det ikke mye overtaling til, og da blir jo alle sammen (iallefall jeg) fornøyd. Etter middag  dro vi en tur på kino for å se den nye filmen Lucy, som jeg hadde skyhøye forventninger til. Traileren så dødsbra ut, og første halvdel av filmen var jo bra. Helt til slutten kom, og jeg bare "what the fuck?". Har nok aldri blitt så skuffet over en film før. Senere dro vi ut en tur for å ta en drink og se på de fulle menneskene som egentlig bruker å være meg. Syns ikke det var så gøy å se på, og ikke få bli med på all moroa - så jeg dro hjem for å legge meg.

Nå skal jeg ned i boden for å hente kofferten min, for i morgen skal jeg og Kristoffer nemlig på ferie! Ikke så alt for lenge siden vi bestilte turen, så jeg gleder meg mye. Noen som klarer å gjette hvor vi skal? Tre hint:

1. Det er i Europa
2. Jeg har vært der før 
3. Det er en hovedstad 


(annonselenker)
Genser - HER
Skjørt - HER
Boots - HER

Blir så utrolig overrasket over hvor godt bootsene har holdt seg! De er utrolig billige, og jeg har brukt de mye. Med mye mener jeg brukt de bl. annet på byen, der de får gjennomgå både dansing, løping, hopping i sølepytter og krangling på Mccern i de sene nattetimer. Pluss jeg bruker de omtrent hver dag på skolen. Ikke verst!


NOEN ENKLE MIDDAGSTIPS

  • 04.10.2014, 15:02 // Mat

Hei! Nå som det har vært så travelt med skole, reising, pluss at jeg har vært endel syk i det siste har treningen vært nedprioritert. Nå har jeg bedre tid fremover, så da blir det fullt kjør igjen! Men selvom jeg ikke har vært så aktiv på SATS, betyr ikke det at jeg ikke spiser sunt enda. Dere vet jo at kostholdet har mye mer å si enn trening om man for eksempel skal gå ned i vekt. En kombinasjon av begge er uansett det beste, men nå tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittmåltider!

Det verste jeg vet på blogger er når mattipsene er fulle av ingrediense jeg aldri har hørt om, eller som jeg må kjøre byen rundt for å finne. Slike oppskrifter er ikke for meg, og jeg orker det rett og slett ikke. Derfor er alle disse måltidene utrolig simple, men likevel sunne og megagode! Skal jeg være helt ærlig ser halvparten ut som en tiåring har laget det, men sånn er mine skills på kjøkkenet! Haha. Jeg er så freidig å starter med en av mine all time helgefavoritter:

Kyllingburgere:

Her står ingrediensene på bildet, men fremgangsmåten er slik:

Bland sammen kjøttdeigen, en fedd hvitløk, bittelitt chilli og ett egg. Kna det litt før du steker, superlett! Jeg bruker grove hamburgerbrød med fiber, men det beste er jo såklart å lage de selv. Dessverre orker jeg aldri det..


Mango, ananas og banasmoothie:


Du trenger: 
En pose med frosne bær! Denne mixen kan bl.annet kjøpes på Rema 1000.
Mager vaniljekesam.

Du blander bare alt sammen med en stavmikser eller smoothiemaskin. Namm, dette var en stor favoritt i sommer, eller når søtsuget kommer (som det alltid gjør).


Pitapzza:

Du trenger: 
Fullkornspita
Kyllingkjøttdeig
Hakkede tomater / tomatpurre
Ost
Ingredienser av eget ønske

Trenger dere en fremgangsmåte på dette? Det er så enkelt, og nesten bedre enn vanlig pizza etter min mening. Iallefall mye sunnere! Jeg spiste dette til middag hver dag i en periode, og er enda ikke lei.  


Ytrefilet av okse:

Åh, biff er kanskje det aller beste jeg vet. Nå som jeg har laget det en stund så må jeg få skryte litt, og si at den er ganske så god! Grunnen til at jeg velger ytrefilet er fordi jeg syns den smaker mer en indrefilet, pluss at den ikke har noe merkbart fett! Jeg kjøper langtidsmørnet indrefilet fra Gilde som regel, siden den finnes omtrent på alle butikker. Men om du har en slakterbutikk der du bor kjøp helst der, da snakker vi kvalitet! Anbefaler også å ha et steketermomet, jeg kjøpte mitt på Jernia for bare 50 kroner. For å få den perfekte biffen gjør du:

- Stek den på middels sterk varme i ett minutt ca på hver side, til den får en fin skorpe. Om du har en plate som går opp til 9, kan du varme den opp på 7. Deretter legger du den i en ildfast form med litt smør under, setter den i ovnen på 150 grader til steketermometeret viser ca 50 grader i kjernen av biffen. Da tar du biffen ut av ovnen, og lar den stå til gradene viser 55. Husk at biffen enda godgjør seg etter man tar den ut, så ikke spis med en gang! Vent 5-10 minutter. Biffen jeg lagde i går var seriøst bare så utrolig mør og god, kunne spist den med skje!

Til biff velger man egentlig helt selv hvilket tilbehør man vil ha. Jeg bruker som regel soppstuing, soppsaus og litt båtpoteter - trenger ikke mer enn det!


 

Jeg har flere sunne favoritter som jeg gjerne kan skrive om en annen gang, men det var disse jeg hadde bilde av akkurat nå! Kanskje dere kan dele deres mattips med meg, da hadde jeg blitt veldig glad. Kan jo kanskje teste ut endel, for så å skrive innlegg om det senere? Som dere sikkert ser så er jeg ingen mesterkokk! Problemet er ikke at jeg ikke har tid til å lage mat - for det har jeg. Det er bare at jeg ikke orker.

hits