HAPPY HALLOWEEN!

God morgeeeen! Jeg sov egentlig helt til nå, og det var sykt deilig! Vi bestemte oss for at det skulle være lørdag i går, derfor ble det deilig lasagne, øl og litt potetgull med dipp. En skikkelig utskeielse fra mitt planlagte kosthold, men hey - det var jo lørdag? I dag blir det tilbake til min """""sunne""""" hverdag. Jeg har SÅ lyst til å se resultater til jul, så da er det bare å skjerpe seg!

I dag er det jo også halloween har jeg forstått. Fant det derimot ikke ut før jeg åpnet instagram i dag tidlig, der det var halloweenpost etter halloweenpost. Husker da jeg var liten pleide jeg å feire halloween i to uker før den egentlig var, bare for at jeg skulle få ekstra godteri av naboene. Mehehe, godteri <3 Nå er jeg straks klar til å dra til Birte, og det blir så koselig å se henne igjen! 
Har dere noen planer for dagen, eller kanskje en halloweenfest i helgen? Jeg var invitert på en i morgen, men da er jeg dessverre enda i Bergen så jeg får ikke til å komme. Veldig kjedelig, for jeg hadde gledet meg sånn! Men jeg kan ikke klage, koser meg i Bergen også <3


VERDENS FINESTE

 • 30.10.2013, 17:03 // Zara

I dag har jeg og Zara vært på veterinæren, der hun har fjernet tannsteinen sin og trekt noen tenner. Det gikk kjempebra, hun er så flink <3 Hun er enda kjempebedøvd, og ligger godt innpakket i et teppe ved siden av meg nå. Jeg kjøpte med meg mye deilig mat til henne hos veterinæren som hun skal få når hun våkner skikkelig opp igjen. Det er viktig å ta vare på dyrene sine altså, selvom det er sviiiindyrt å dra til veterinæren! Heldigvis er chihuahuaer en relativt sunn rase om man ser vekk fra tennene deres, så det er ikke så alt for ofte vi trenger å dra til dyredoktoren :)


Da vi nettopp hadde kommet hjem i sta. Viktig å holde henne varm, siden de blir veldig kaldt når narkosen enda er i kroppen.

Jeg er så utrolig heldig som har lille Zara, hun er virkelig den herligste hunden i verden! Alle sier vel det om sine egne kjæledyr, men det er ikke rart. De har så stort hjerte. Akkurat nå ligger jeg bare å slapper av mens jeg venter på at gubben skal komme hjem fra jobb. For en dags skyld er det SOL i Bergen i dag. De gangene jeg har vært her regner det alltid. Fatter ikke at bergenserne klarer dette klimaet? Huff!
 


TIDEN FLYR

Hei dere, gjett hva! Kofferten min kom heldigvis på døren her i Bergen i går - så krisen er avverget. Tror jeg aldri har vært SÅ glad for å se igjen tingene mine før. Får meg virkelig til å sette pris på det jeg har :-) Nå sitter jeg her å blar igjennom arkivet mitt, for jeg har faktisk blogget på denne bloggen i hele ni måneder nå! Tenkte å dele noen av bildene med dere:


 

 


 


 


 


 

Syns dere jeg har forandret meg fra mars til august? Haha :D


UTEN KOFFERT...

 • 29.10.2013, 09:20 // Reise

God morgen alle! Nå ligger jeg på sofaen å ser på morgenprogrammer på tven, iført Kristoffer sine joggeklær... Da jeg kom til Bergen i går kom nemlig ikke kofferten min på rullebandet, noe som er helt KRISE! Dum som jeg er la jeg både macen, kamera og all sminken i kofferten, så nå har jeg ingen av delene.. Fikk heldigvis kjøpt meg nytt undertøy i går da, men uansett da. Jeg har ikke rettetang engang, og akkurat nå ser jeg ut som et troll uten sminke. Buhuuuu!!!! Håper kofferten kommer i løpet av dagen, selvom jeg tviler... Har en ekkel følelse av at den er borte for godt, og da tør jeg ikke tenke på engang hva som må erstattes.. Reiseforsikringen min har gått ut også, og jeg har ikke fornyet den enda. Tenkte det gikk fint siden jeg bare skulle til Bergen liksom. Men men. Vær så snill SAS, finn kofferten min!


PERFEKT LUNSJ

 • 28.10.2013, 16:07 // Mat

Nå har jeg kommet fram til Bergen, og det var sååå godt å se Kristoffer igjen :) Turen gikk kjempefint, og vi har nå hele kvelden forran oss. Tenkte å dele et lite mattips med dere, som jeg har postet på bloggen tidligere. Nå som jeg har blitt sunn (prøver så godt jeg kan iallefall), er det viktig for meg at maten smaker godt. Jeg er ikke sånn kjempekreativ i matveien, og jeg er ikke særlig fan av noen tørre salatblader med litt kylling på toppen. Denne salaten er kjempegod, og du trenger bare tre ingredienser!

>> Lobnobs
>> Mango
>>Avocado 

Bare skjær alt i passende biter og nyt :) Det går også ann å ha salat eller agurk i, men jeg syns det holder med disse tre ingrediensene. 


Mmmmm. 

Har dere noen sunne og gode oppskrifter å dele med meg? Jeg trenger det!


OFF TO BERGEN

 • 28.10.2013, 12:42 // Reise

Hei hei! Nå har jeg pakket ferdig, og er sånn ciiiiirka klar til å dra. Jeg har sikkert glemt noe, som jeg alltid gjør. Kommer ALDRI på hva det er heller! Jeg har med med penger, mobil og nøkler. Pluss sminke, underyøt, data, kamera og klær. Trenger jeg noe mer da? Jeg skal jo faktisk bare til Bergen, og om jeg har glemt noe så går det vel an å kjøpe det..

Zara skal selvfølgelig være med! Hun er virkelig en drøm å reise med. Ligger bare i buret sitt å sover, og lager ikke en lyd. Jenta mi <3


VONDT - MEN VERDT DET

Vinneren av konkurransen er Ida Helene, du har fått en mail! :)

Hei hopp! Da var det på tide med den første produktanmeldelsen av epileringsmaskinen jeg tester ut fra Braun - Silk Epil 7. Det er sant det de sier, at epilering gjør VONDT! Første gangen jeg gjorde det brukte jeg vel nesten 15 minutter på begge leggene mine, fordi jeg måtte ha små pauser innimellom. De første minuttene var verst, men så blir man på en måte vandt til ubehaget og da er det ikke så ille lengre. Det tok lang tid før hårene på leggene mine startet å vokse ut igjen, og når jeg da epilerte de så gjorde det nesten ikke vondt i det hele tatt! Det er fordi de hårene som vokser ut er mye tynnere enn da jeg startet, så etter min erfaring er det kun første gang som gjør vondt.

Jeg har enda kun prøvd leggene mine, og har ikke turt å starte på bikinilinjen eller underarmene, men det SKAL jeg klare etterhvert! Hvor deilig er det ikke å slippe å barbere seg hver dag når man for eksempel er i syden? Det hadde vært en drøm for meg!

I morgen reiser jeg jo til Bergen for å besøke kjæresten min, så da er det jo helt perfekt at jeg har glatte legger hele uken jeg skal være der. For leggene blir faktisk like glatte som ved barbering, noe jeg var veldig skeptisk til før jeg startet å epilere.

Konklusjon: Førstegangs-epilering gjør VONDT, men så langt er det verdt det siden det ikke gjør like vondt hver gang, og hårene holder seg borte lengre.

Jeg kommer til å ha flere konkurranser der man kan vinne produktet, og man får kjøpt epileringsmaskinen hos Elkjøp HER :)


BLACK AND ARMY GREEN

 


1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

Nelly sitt store mid season sale fortsetter, og det er fyllt opp med enda flere nyheter! Jakkene over syns jeg er SÅ fine nå i høst. Spesielt skinnjakke nr 3! Resten av salget finner du HER :)


DEILIG LØRDAG

Happy saturday! I dag sov jeg veldig lenge, og koste meg i sengen med tvserier etter jeg våknet opp. Utrolig deilig å slappe av etter en stressende måned! Etter det tok jeg en lang dusj og epilerte leggene mine - skriver innlegg og annonserer vinneren i kveld! Skulle egentlig gjøre det i går, men da jeg kom i leiligheten var det bare å legge seg med en gang. Sååå sliten da!! 

Etter dusjen lagde jeg meg en sunn og god frokost. Som skrevet før skal jeg endre om hele kostholdet mitt og være mye flinkere til å spise sunt. Bare unne seg noe godt i helgene kanskje! Nå skal jeg bli så fit og fin til jul at, gleder meg :D Apropos jul! Jeg har kommet i julestemning allerede jeg, og det er vel helt feil? Jeg hører på julemusikk dagen lang, har kjøpt inn nesten alle julegavene og sitter å planlegger årets første pinnekjøttmåltid. Tenk om jeg mister stemningen til jul da, det hadde jo vært helt krise!! 


Her har jeg på meg en av de andre onepiecene jeg kjøpte i London. De er SÅ søte og deilige! 

I dag hadde jeg egentlig bare tenkt å holde meg hjemme, rydde ut av kofferten, vaske og slappe av. Men det er vel kanskje mer en søndagsaktivitet? Det blir ost, kjeks og litt vin ikveld tenker jeg meg! Men bare ETT glass, for jeg skal ikke ut på byen. Er sååå lei av å våkne opp med skallebank!


BREAKFAST CLUB

 • 25.10.2013, 16:00 // Reise

Nå sitter jeg mest sannsynlig på flyet på vei hjem fra London til Oslo! Gleder meg til vi lander, da skal jeg på taxfree <3 <3 Haha, elsker tax free! Den i Oslo er jo den beste! Skal prøve å holde meg unna godteriavdelingen - for jeg skal jo bli sunn (og tynn) nå. Wiiii!


Glenn, meg, Thea og Christina :)

Tenkte å skrive litt om gårsdagen, da vi møtte Christina og Thea til frokost på Breakfast Club. Har hørt veldig mye om resturanten før, men jeg hadde ikke sett for meg at det var sånn der! Jeg så liksom for meg en stor fin resturant med god plass, men neida. Det var supertrangt der med et veldig høyt støynivå. Ikke dra dit fyllesyk!! Men jeg kan faktisk ikke klage, for maten der var utrolig god, og servicen upåklagelig. Det var supergod stemning mellom servitørene, og de danset rundt omkring på den trange plassen mens de serverte mat. Så moro! De serverer blandt annet pannekaker i mange forskjellige varianter. Personlig er jeg ingen søtmoms, så det ble club sandwich på meg - den var GOD!


Fine jenter!! 

Alle bildene er stjelt fra June forresten! Har du sjekket ut den nye bloggen hennes? Link her :)

I kveld annonserer jeg forresten vinneren av epilator-konkurransen! Så du kan fremdeles melde deg på her!


FRYKTELIG TIDLIIIIIIG

 • 25.10.2013, 11:25 // Reise

Hei hei! I dag sto jeg opp mye tidligere enn jeg har gjort på lenge. Nemlig klokken åtte. Altfor tidlig etter min mening! Da jeg jobbet i barnehage før jeg flyttet til Oslo var det liksom ingen problemer å stå opp klokken seks, men nå som døgnrytmen min er heeelt på bærtur sliter jeg virkelig med å klare å stå opp før klokken ni. NOT GOOD! Det er også en av tingene jeg må skjerpe meg med når jeg kommer hjem i ettermiddag. Legge meg tidligere, spise bedre og dra mer på trening. Jeg skal bli SÅ flink!! 

I dag er ikke formen min helt på topp, ikke vet jeg hvorfor. Kanskje det er fordi jeg drakk en hel flaske vin pluss en irish coffee til middagen i går, eller fordi jeg la meg sent i går og sto opp tidlig i dag - eller en kombinasjon av dette. Hm. Typisk at jeg føler meg som dritt når vi skal reise i dag da, som om jeg ikke hater flyplassventing og koffertbæring nok fra før. Jeg føler meg som en skikkelig drittunge her jeg sitter å klager altså, men av og til kan det være godt å syte litt. Hihi. I helgen skal jeg ta det fryktelig med ro. Jeg har planlagt at jeg skal kose meg inne med tvserie-maraton og lade batteriene skikkelig igjen! For tror dere ikke jeg drar til Bergen allerede på mandag igjen? Klarte å snike meg inn på sas i går for å bestille en billett! Dumme meg. Gleder meg til å se Kristoffer da. 

Ligger her å kooooser meg i joggisen enda. Og ja, dette er demonstrasjonsbilder der jeg liksom skal vise at jeg "sover" og "strekker meg når jeg våkner". FAIL!


DAGENS

 


Jakke - Vila // Skjorte - Zara // Skjørt - BikBok // Veske - Michael Kors

Her har dere dagens! Ser mange spør meg i innlegget under om MK veskene er billigere i London enn i Norge, men jeg vil tro prisen ligger på omtrent det samme. Man sparer vel penger på å kjøpe den hvis kursen er lav tenker jeg! I kveld er det vår siste kveld her nede, og jeg må si det skal bli godt å komme hjem til Oslo igjen. Jeg har jo vært på reisefot i nesten en måned nå, og det har vært alt for mye usunn mat og ikke minst alkohol. Øl og vin til nesten alle måltider hver dag merkes på kroppen, men det er jo "lov" siden det er "ferie". Huden min har også blitt helt forferdelig nå, noe dere ikke ser på bildene siden som den bloggeren jeg er har jeg selvfølgelig airbrushet de........

Når jeg kommer hjem skal jeg rett på butikken for å handle inn mye sunn mat til kjøleskapet, og jeg gleder meg sånn! Fra nå av blir det kun clean eating for min del, for nå er jeg sååå lei av et dårlig kosthold og mat på resturanter! Nei, det skal bli godt å komme hjem å roe seg ned litt kjenner jeg. Misforstå meg rett, jeg har storkost meg på reisefot den siste måneden! Har hatt det helt fantastisk faktisk :) Uansett! Siden det er siste kveld skal jeg og June på Zoilo å spise. Jeg og Kristoffer ville egentlig spise der forrige uke, men da var det dessverre fullt... Derfor ringte jeg å bestilte bord til klokken halv ni ikveld. Det blir mitt siste måltid med vin på en stund! Iallefall på en hverdag. 

PS! June har ordnet seg ny blogg :-) Sjekk den ut HER!


NEW IN

 

Fikk tatt med meg blandt annet disse godbitene hjem fra Westfield kjøpesenter, der vi var å shoppet på tirsdag. Veldig fornøyd med begge deler! De har både egen Michael Kors og Mulberry-butikk der, pluss mange andre kjente merker selvfølgelig! Anbefaler de som har tenkt seg til London å dra dit, i stedet for å sope rundt i Oxford Street :)

Hva syns dere?


BOUJIS

 • 23.10.2013, 21:23 // Reise

Hei hei! I går var vi som sagt ute en tur, og ble med søte Christina på utestedet Boujis her i London. Det var en kjempefint sted med utrolig bra musikk! Vi kom dit ganske så edru, men etter et par drinker var det ikke annet å gjøre enn å danse kvelden lang. Christina og venninnene hennes kjente en promotør her, så vi kom inn gratis og fikk gratis drikke! Veldig moro :D Hørte rykter om at det kostet 20 000kr for å leie et bord her inne, noe som er sykt dyrt! Det er vel ingen steder i Norge det er slik? 

Vi hadde uansett en utrolig morsom kveld, og ble kjent med så mange koselige jenter! Vi skulle egentlig ut ikveld også, men vi orket ikke siden vi er veldig slitne. Har bare vært på hotellet i hele dag, om vi ser bort ifra den lille timen vi var ute å spiste.. Huff! Alt jeg må gjøre nå er å kjøpe meg en nesesprat, hvis ikke får jeg ikke sove i natt. HATER å være forskjølet...


Alle bildene stjelt fra Christina. Besøk bloggen hennes! 

 


SHOPPING OG CHAMPAGNE

 • 23.10.2013, 14:22 // Reise

Hei, og god morgen! Internett har vært litt trøblete (om det er et ord) siden i går ettermiddag, men nå ser det ut til at det er fikset igjen. Jippi! I går startet vi dagen med å dra på Westfield kjøpesenter, der de har så sykt mange bra butikker. Jeg elsker virkelig det senteret, og syns det er mye bedre å dra dit enn å krangle med folk om plassen i Oxford Street! Jeg fikk med meg noen godbiter hjem som jeg skal vise dere senere :-D 

Vi dro også ut å spiste en superkoselig middag i går, før vi møtte noen andre norske jenter for å dra ut på byen. Utelivet her i London er kjempebra, til og med på en tirsdag! Jeg og Glenn fikk som vanlig mer enn nok innabords, og ligger som to slakt i hver vår kant av senga. Enda godt det er gode senger her på Hilton... I dag har jeg egentlig ingen planer her nede, merker jeg er veldig sliten og har egentlig mest lyst til å bestille roomservice og kose meg her resten av dagen - men vi får se. Jeg hadde jo planlagt at i dag skulle jeg bli sunn (og tynn) igjen, men akkurat nå er jeg litt usikker på om jeg klarer det altså. Jeg kan starte på mandag.

Et bilde fra i går utenfor Westfield! 

SHOPPIIIIING <3

 

God morgen alle sammen! Tenkte å vise dere innkjøpene mine fra i går! Vi rakk bare innom Topshop og Primark før det ble litt sent, men vi hadde mer enn nok  å bære etter de to butikkene! I går kjøpte jeg egentlig bare koseklær, nattklær osv som jeg har på meg hjemme. Primark spesielt har SÅ mye fint akkurat når det kommer til daffeklær, også er det superbillig. Sånn som den onepiecen jeg hadde på meg i går kjøpte jeg i fire forskjellige varianter, sykt digg å ha på seg :-D

I dag fortsetter shoppingferden, og jeg tror vi drar på Westfield kjøpesenter. Jeg er på utkikk etter et par skikkelige høstboost, så håper jeg finner noe i dag. Fler enn meg som syns jeg ser ut som en tiåring på dette bildet?
KANINJULIA

 • 21.10.2013, 23:31 // Reise

God kveld daaaaaaaa dere! Etter en liten time (fem timer) på øyet etter vi kom fra til hotellet var vi klar til å ta fatt på Oxford street og shoppingen. Hotellet vårt ligger nemlig helt øverst i gaten, så da var det ingen spørsmål om hva vi skulle gjøre i dag. Jeg har allerede shoppet sykt mye, men har ikke sett igjennom en tiendedel av butikkene engang! I morgen får vi vel tid til det tenker jeg :-)

Selvom jeg er sykt sliten nå så er jeg lys våken, noe som egentlig er veldig irriterende.. Hater å ikke være trøtt på kvelden! Ligger her å ruller rundt i min fantastiske nye onepiece fra Primark, den er så søt! Føler meg som en liten kanin her jeg ligger. Har handlet sykt mye annet også, viser dere i morgen tidlig :-DHva gjør dere i kveld?


BACK IN LONDON!

God mandag, ny uke! Jeg er faktisk i London jeg, igjen. Denne gangen sammen med June! Dette blir en kjempedeilig uke med shopping og venninnekos. Kristoffer dro hjem til Bergen i går kveld, så merker at jeg savner han allerede.. Men det er heldigvis ikke lenge til vi sees igjen, og shoppingtur med June er absolutt et bra plaster på såret :-) I dag reiste vi supertidlig fra Oslo, så jeg er heelt ør i hodet. Er ikke vandt med å stå opp så tidlig jeg! Vi har uansett kommet oss til det nydelige hotellet vårt, Hilton Double Tree, så jeg kan ikke klage. 

Jeg rakk forresten ikke å blogge om meg og Kristoffer sin siste dag i London forrige uke! Da tok vi oss en deilig spasertur igjennom Hyde Park, som jeg har hørt mye fint om. Parken var helt nydelig og jeg kunne virkelig ønske Zara kunne vært med oss for å løpe rundt. Her er et aldri så lite bildedryss:BLING OG SPEIL

Nok en gang superfornøyd med månedens pakke fra handelsportal.no! Denne gangen var det bling som sto i fokus, noe som passer perfekt om man skal bruke mobilen som et tilbehør om man for eksempel skal på fest eller ut på byen. Diamantene kan man mixe og matche i alle mulige mønstre og fasonger, så her er det bare å være kreativ!


Se på den nydelige rosafargen på dette dekselet.. AH! Det finner du HER.


Diamanter HER.


GENIALT!! Jeg bruker som regel å ha med meg et lite pudder med speil i vesken når jeg er ute å farter, men nå trenger jeg ikke det. Denne klistrer du bare på skjermen, så har du speil på mobilen. Det er mye bedre enn bildet tilsier! Det finner du HER.VINN BRAUNS NYE EPILERINGSMASKIN!

God søndag alle sammen! Tenkte å starte denne dagen med en aldri så liten konkurranse for dere. Jeg skrev jo et innlegg (her) om at jeg skulle prøve ut den nye epilatoren til Braun, Silk Epil 7. Den fjerner de minste hår fra alle kroppens deler, og derfor vil jeg veldig gjerne dele den ut til en av mine lesere også! :-) Jeg skal prøve denne epilatoren over en lengre periode, derfor vil jeg gjerne at vinneren av denne konkurransen også skal gi meg tilbakemeldinger på hvordan de syns maskinen fungerer, så skriver vi en liten anmeldelse sammen av den. Høres ikke det moro ut? :-)

 

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med mailadressen din, så er du med i trekningen!


NELLY SALG <3

Wohooo!!! Endelig har mid season salget til nelly startet, og det er opp til 85% avslag på sykt mange plagg! Jeg er så heldig at jeg kan gi dere lesere en kode som gir dere tilgang til salget tre dager før alle andre, noe som betyr at alt av størrelser er der enda. Når salget er åpent for alle blir det nok fort tomt, så det er lurt å benytte seg av muligheten! :-) Alt av salget finner dere HER.

Under finner dere mine favoritter! :-)


Jeans HER // Jakke HER // Boots HER


Kjole HER // Tee HER

 


Boots HER // Knit HER // Mobilveske HER // Lommebok HER


Hvit kjole HER // Svart kjole HER


LUNCH by HILTON

 • 17.10.2013, 14:15 // Reise

God morgen! I går bestemte vi oss for å bare spise lunsj på hotellet vi bor på. Siden det regnet ute gjorde vi ikke stort hele dagen bortsett fra å se en film på sengen. Kjempekoselig det også! Når kvelden kom dro vi på et senter som heter Harvey Nicols, som er et utrolig flott magasin med enormt med designere. Litt sånn som Høyer i Oslo! Jeg kjøpte ingenting, men Kristoffer fant seg litt av hvert. Blandt annet en dødsfin jakke fra Bellfast, som jeg gleder meg til han skal begynne å bruke. Mihi! Det er veldig dyrt på det senteret, men fytti så mye fint.. Skal definitivt tilbake dit neste uke når jeg og June skal til London igjen.

Uansett da, tilbake til lunsjen. Maten var veldig god, og servicen på hotellet er upåklagelig. Jeg bestilte kylling ett-eller-annet, og Kristoffer spiste cheesburger.. Haha!


Verdens beste nypressede appelsinjuice, NAM!

I dag skal jeg være flinkere å ta bilder i løpet av hele dagen, som vi skal starte på en skikkelig brunpub! Har ikke vært på det enda, og det må vi jo få med oss. I dag er det siste dagen, så det gjelder å kose seg for siste gang for denne turen :-) Har dere det bra hjemme i Norge forresten? Ser det har startet å SNØ noen steder?? HJELP!


JENTETUR!

 • 16.10.2013, 13:58 // Reise

Jeg tror helt jeg har glemt å fortelle dere at jeg skal tilbake til London igjen neste uke også? For det skal jeg faktisk, men denne gangen på jentetur med June! Akkurat nå storkoser jeg meg på kjærestetur, så jeg føler meg sykt heldig som får opplevd London både med Kristoffer den ene uken og June den andre uken. Om man bare følger litt med på Norwegian finner man så sykt billige flybilletter, vi betalte bare 199 kroner hver vei! Det er jo billigere enn å dra hjem til Molde liksom..June og meg skal også bo på et Hilton hotell, som vi fant igjennom supersaver.no.  Om man skal booke hotell i London anbefaler jeg å bruke de, for da slipper man å betale mer enn nødvendig. De har veldig gode priser! Jeg gleder meg sånn, da blir det shopping :-D Woho!


Collagen er stjelt fra June <3

Hotellet er supersentralt og ligger ved Marble Arch (vet jeg skrev Mable Street i et annet innlegg men det er feil). Rett ved Oxford Street.


TURISTJULIA

 • 15.10.2013, 20:00 // Reise

Åh, hadde så lyst til å starte dette blogginnlegget med å skrive at jeg holder på å tisse meg ut. Og jeg kan ikke gå på do. Fordi strømmen på rommet gikk akkurat, så jeg må vente til de fikser det. Seriøst, jeg har aldri måttet tisse SÅ mye før i hele mitt liv!! Huff. Uansett da. Er som sagt på hotellet, kom nettopp tilbake etter en liten snurr på Westfield shoppingsenter. Anbefaler alle som skal til London om å dra dit! Akkurat de samme butikkene som Oxford Street, men mye mindre folk og mer oversikt over hvor alt er hen. Love it! De har alt fra eksklusive merker til kjedebutikker som Topshop, Hm og Zara.

I dag skulle vi egentlig starte dagen med å gå en tur rundt Hyde Park, men det gjorde vi altså ikke. Jeg var så utrolig sulten at jeg nektet å gå noe som helst, og krøp meg bort til første og beste resturant. Spilte en full english breakfast som var kjempegodt! Sikker saiko usunt, men jeg er jo på ferie da for guds skyld.


Hei jeg heter Julia og ser ned på alle bilder..

Når vi kom tilbake til hotellet nå nettopp stoppet vi i resturanten for å ta oss et glass vin først. Viktig å kose seg når man er på tur! I kveld skal vi møte en venninne av meg å spise middag sammen med henne, og det gleder jeg meg veldig til. Kommer til å bli superkos :-)

 


RISE AND SHINE

 • 15.10.2013, 12:50 // Reise

Hei, og god morgen! I dag sov vi litt lengre enn planlagt, men pytt pytt. Trengte virkelig å catche up litt søvn. Siden vi bor rett ved Hyde Park har vi tenkt til å gå litt rundt der for å finne et sted å spise frokost etterpå. Det går også an å spise frokost på hotellet, men vi valgte å la være. Mye bedre å finne forskjellige steder hver dag, siden vi kun er her i fem dager! Jeg sovnet forresten med vått hår i går, og ser nå helt jævlig ut. Det står ut til alle kanter og kommer til å nekte å la seg fikse etterpå. Hallo hestehale eller lue i dag sier nå bare jeg..


Her spiste vi forresten lunsj i går! På Garfunkel´s. De har mye forskjellig på menyen, og maten var god til en billig penge. De har mange fler resturanter i London. Vi spiste på den som er en sidegate ned fra Oxford Street.

Etter det dro vi innom Apple store, som er helt utrolig svært her nede. Butikken var over to gigantiske etasjer og de hadde seriøst ALT av appleprodukter! Moro å se :) På bildet under tvingte Kristoffer meg til å ta bilde over en bro som går over første etasje, noe jeg syns var kjempeflaut siden det ikke var noen mennesker på den, og det sto til og med en vakt der som flyttet seg da jeg kom!! Haha. Beklager det grusome trynet mitt..


To helt meningsløse bilder fra hotellrommet. Klarte selvfølgelig å rote det til før jeg klarte å ta noen bilder.. Men men..

Og dere! Om dere skal til London så IKKE dra til Oxford Street på ettermiddagen. Da er det så fullt der at det nesten ikke er morsomt engang. Dra dit allerede da butikkene åpner, og bli ferdig så fort som mulig før det fyller seg opp. I dag orker vi ikke å dra dit, og drar heller på et stort kjøpesenter i stedet. Husker ikke hva det heter, men skal skrive om det senere!


Oxford Street i går ettermiddag, menneskene sloss om å komme først ned på undergrunden. HJELP!LONDON

 • 14.10.2013, 23:52 // Reise

Hei hei fra London! Åh, så deilig det er å være framme. Turen hit er jo absolutt ikke lang, faktisk bare to knappe timer med fly. Men det tar skikkelig på å reise syns jeg, iallefall når man må drasse meg seg en koffert på et tonn. Uansett da! Vi sjekket inn på Hilton hotell Double Tree i Bayswater - som jeg syns ser ut som et utrolig fint område. Etter det dro vi til Oxford Street for å titte litt i butikker og for å spise. Der ble vi vandrene i flere timer før vi spiste middag, delte en flaske vin og noen drinker og dro tilbake på hotellet. Merker nå er det er så DIGG å ligge i hotellsengen nydusjet og innsmørt med bodylotion fra Victoria Secret. Den lukter jo bare helt himmelsk! 


"Kristoffer, kjapp deg så tar vi et kyssebilde før heisen åpner!!!"

Hotellet vårt er kjempefint! Forventet egentlig ikke noe annet siden det er Hilton. Har hørt veldig mye bra om det tidligere, og forventningen innfridde virkelig! Neste uke skal jeg faktisk til London igjen, da med June. Vi skal også bo på Hilton, men på Mable Street. Skriver et innlegg om det senere :-) 

Haha, så sykt turist jeg er! Har tatt bilder med både engelske busser, skilt og diverse andre ting i dag.. 
Shoppet ingenting i dag, untatt dette fra VC. Body spray, body butter og lotion. De er fra serien Pure Seduction, og lukter nydelig!SHOEGASM

Hei hopp! Da bærer turen videre til London, og jeg gleder meg sånn!! Tenkte bare å vise dere et par sko i mellomtiden, som jeg faktisk bare MÅ kjøpe meg. Glenn har også kjøpt de i herremodellen, og de er så kule på at jeg tror jeg dør.. Haha! 

Tenk deg disse til høsten med en stor genser, skjerf og trange jeans.. Ah, im in love. 

De finner du HER :-)


PÅ FLYTOGET

Heisann! Nå er jeg tilbake i Oslo for natten, før det blir avreise til London i morgen tidlig! Tar med Mac og kamera så da blir det superbra blogging :D har vært alt for slapp i helgen!


DEPRIMERENDE

 

Hvor mye jeg makter å skrive i dette innlegget er egentlig svært begrenset. Jeg har nå innsett at jeg er en stiv pinne som såvidt klarer å gå i bru lengre. Og jeg som liksom skulle være kattemyk resten av livet?? For bare to år siden var partytrikset mitt å ta splitthopp på fest! Nå klarer jeg såvidt å hoppe en halv centimeter over gulvet. Forsåvidt er det kanskje like så greit at jeg ikke tar splitthopp mer, siden jeg som regel har på meg skjørt eller kjole....


Litt usikker på hvor gammel jeg var her, men jeg tipper 15 år. 

Nå har jeg nemlig gått igjennom gamle bilder av meg selv og nå gir jeg opp livet. Eller så skal jeg starte å tøye igjen. Vi får se hva denne latsabben gidder. Enn så lenge jeg tenker over det ønsker jeg dere en god natt!

 


NO E I HÆME

Åh, da var man tilbake i fyllenervenes by - nærmere bestemt Molde! Her går ingenting stille forbi, og man må bare bite tenna sammen en klein søndag å håpe på at man oppførste seg fint. Woh, digg å være hjemme! Hos mamsen er det oppussing på kjøkkenet som gjelder, så her er det totalt kaos. Ting begynner heldigvis å ta form, så når jeg kommer hjem til jul er det sikkert superfint her! 

Uansett da. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem i dag tidlig var å slenge på meg første og beste hettegenser - for det er dresscoden her i Molde. Husker da jeg bodde her så brukte jeg bare treningstights, fleecegensere og joggesko. Helt fantastisk, og utrolig deilig å komme hjem til! Nå skal jeg være stygg og slapp hele helgen, med unntak av lørdag da jeg skal på fææst. Glenn og Kristian kommer også i helgen, så det kommer til å bli megagøy. Jeg gleder meg sånn!!! Det er så moro å være hjemme med gode venner, får ikke sagt det nok.


Lue - FWSS // Genser - BikBok // Vest - Wonderland

I kveld skal jeg til en venninne som heter Torild for å catche up, og det blir veldig koselig. Vi skal sikkert råne litt også. Det gjør vi alltid når jeg er hjemme. Åh, jeg er så harry <3


THE LAST DAY


Lue - FWSS // Skjerf - Acne // Vest - Wonderland fra Boozt (dessverre utsolgt) // Genser - BikBok // Jeans - Zara // Veske - Mulberry

God kveld! I dag har jeg bare kost meg, siden det er den siste dagen min her i Bergen. I  morgen tidlig drar jeg jo til Molde for helgen, og jeg gleder meg masse! I fire tiden dro jeg for å møte Jarl for å sladre litt før jeg reiser over litt sushi og en øl. Vi var på matbørsen her i Bergen, og sushien der var supergod! Kommer nok til å dra tilbake dit neste gang jeg er her :-) Etter det dro jeg til Birte for å si hadet, før vi dro ned til en venninne av henne som heter Mari-Linn for å spise taco.

Nå har jeg nettopp pakket ferdig kofferten min, og er sånn cirka klar til avreise i morgen. Flyet vårt går allerede klokken halv ni, så vi må opp kjempetidlig! Her er noen bilder fra i dag:


Kjekke Jarl!

INNEKOS

I Bergen regner det jo hele tiden. Virkelig. Hele tiden. Den første dagen jeg var her var egentlig været på topp, men de siste dagene virker det som om himmelen aldri går tom for vann. Jeg beklager at jeg nok en gang plaprer om været på de stedene jeg er, men jeg klarer faktisk ikke å dy meg!

Tilbake til poenget. Det er veldig viktig her i Bergen å klare å kose seg inne når været er som et rævhull ute. Birte disket derfor opp med pannekaker med nydelig tilbehør til oss. Ah, noe så godt! Enda godt jeg har store planer i hodet mitt om å starte å trene, for da kan jeg nemlig spise hva jeg vil.


Ser det ikke digg ut? Til informasjon er det ikke jeg som tok bildene, men Birte. Dere trodde vel ikke at jeg klarte å legge opp noen som helst mat på en skikkelig måte? Jeg satt å glefset i meg pannekaken min mens hun tok bilder..

En ting verken jeg eller Birte blir lei av, så er det nemlig sex and the city. Vi har sikkert sett igjennom skoboksen ti ganger hver, men startet likevel på sesong 1 da jeg kom. Nå er vi vel på tredje sesongen eller noe tror jeg? Verdens herligste serie, kunne ønske den fortsatt gikk! 


BANDEAUKJOLEGod morgen! Kom på nå at jeg heeelt hadde glemt å blogge om lørdagens festligheter, upsi! Tror forresten at jeg var fyllesyk helt til for ti minutter siden, så det er vel kanskje derfor.. Jeg og Birte ble med på et vors sammen med nussekompisen min (veldig maskulint å kalle han det) der kompisen hans hadde bursdagsfest. Mange ukjente mennesker, men det er bare koselig. Utover kvelden skravler jo alle med alle uansett! Senere på kvelden hev vi oss i en taxi for å dra til byen. Egentlig hadde vi tenkt å dra på Jacob Aall, men i stedet dro vi alle andre steder. Må egentlig bare le litt av hele situasjonen nå i ettertid, spesielt siden det regnet og jeg løp rundt som en idiot med pyntejakka mi over hodet rundt omkring i Bergen sentrum.

Nok om det! Brukte den nye kjolen min fra nelly i helgen. Egentlig HATER jeg inntilsittende tubekjoler, nettopp fordi jeg selv ser at jeg har lagt på meg, og derfor føler meg som en vandrende ballong med slike plagg. Heldigvis var stoffet og mønsteret på kjolen slik at jeg følte meg slank likevel. Veldig vanskelig å forklare egentlig, men jeg er veldig fornøyd med kjolen! :-) Blir nok å bruke denne mange ganger til i løpet av høsten.


Kjøpte den på nelly.com HER :-) Den er litt stor i størrelsen! Jeg kjøpte min i small, men den passer nok også til de som bruker M.

Forresten! Det er 15% avslag på alle jakker hos nelly nå. Perfekt siden det er sesongskifte! Jakkene finner du HER.


EPILERINGSTID!

Hei hei! Som jente er det viktig for meg å være fri for hår på blandt annet legger, underarmer og bikinilinjer, og jeg hater å barbere meg. Det vokser ut igjen så og si med en gang, og jeg syns det er gørr kjedelig. Nå skal jeg over en periode prøve Brauns nye epileringsmaskin -  Silk Èpil 7 Dual Epilator. Den er den første epilatoren som kombinerer de langvarige fordelene ved epilering med barberingsteknologi fra Venus - som gir deg nybarberte legger mer enn bare et døgn.

Jeg har aldri prøvd noe slikt før, nettopp fordi jeg har hørt det gjør vondt. Og det gjør det nok også, men det er faktisk verdt noen sekunder med litt ubehag for et resultat som varer lengre mener nå jeg. 

På denne epilatoren er det pinsetter plassert med kun 26graders mellomrom som gjør at det blir enda mer effektift, ettersom håret gripes tettere inntil huden. Det er jo perfekt for korte hår helt ned til størrelsen på et sandkort. Den har også et lys som gjør at du ser absolutt alle hår!

Over en periode skal jeg som sagt teste ut produktet og gi dere tilbakemelding på bloggen. Grunnen til at jeg tok på meg denne utfordringen er fordi jeg rett og slett tror jeg ikke er den eneste jenta der ute som er møkk lei barbering, og syns det kan være dyrt å måtte gå til en salong for å vokse seg ofte. Jeg kommer til å ha tre konkurranser der vinneren får produktet selv, og jeg vil også gjerne vite deres erfaringer med produktet så vi kan lage en ordentlig anmeldelse sammen når vi har prøvd den en stund. 

Har dere noen erfaringer med epilering?


KLAR, FERDIG, GÅ

//Annonse

Hei og god søndag! Det er kanskje ikke alle som vet det, men nå har jeg startet å trene igjen. Siden jeg er på besøk med Birte i Bergen er det ingen kjære mor, så jeg må bare stå på. Hun er en treningsnarkis uten like, og da hjelper det lite at jeg heller vil purke på sofan med seriemaraton i stedet. Deilig er det, iallefall! I annledning min nyoppstartede trening har jeg skaffet meg nye ørepropper og et sports armbånd til jeg skal løpe. For meg er det viktig at øreproppene har god lyd og at de ikke sklir ut så snart jeg blir svett i øret. Eller, jeg blir kanskje ikke svett i øret, men dere skjønner hva jeg mener.. Det er salg på begge produktene nå, så sjekk de ut!


Sportsarmbånd SALG kun 64kr HER! Passer både til iPhone 4 og 5.


Hørepropper med kjempebra lyd som stenger ute støy, SALG bare 19kr HER!

Tusen hjertelig takk nok en gang, handelsportal.no. De har alltid så utrolig mye kult og praktisk til en veldig billig penge!


UT

Heihei! Tenkte bare å stikke innom for å ønske alle en super lørdagskveld! Nå er Birte og meg klare for bursdagsfest, og det blir kjempemorsom!


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Hei hei! Jeg fant nettopp ut at jeg hadde bruker på Bloglovin, så kan ikke dere ta å følge meg der? :-) Profilen min finner dere HER!


KOS

God morgen! Nå har vi, eller jeg nettopp våknet. Birte ligger enda å sover, og jeg har fått streng beskjed om å vekke henne klokken 12 presis. Haha! I går glemte jeg helt av kamera mitt, men hadde en utrolig koselig dag. Først sammen med Birte og Jarl, før vi ble hentet av min kjære som endelig har kommet hjem etter nesten tre uker på "jobbreise"! Vi lagde deilig lasagne og bare slappet av i går kveld, siden vi skal ut i kveld. Er bedt i en bursdag, og den starter allerede klokken seks! Om jeg og Birte skal rekke alt vi skal før da må vi egentlig bare hive oss rundt og starte nå.. Det tar ikke akkurat kort tid å fikse seg når man er to like vimsete jenter :D


Jarl og meg.

Det var så koselig å se han igjen i går! 

Beklager dårlige iPhone bilder btw, skal være flinkere med speilrefleksen i dag!


LAST NIGHT

God morgen! I går var vi som sagt ute en tur her i Bergen, og det var veldig koselig. Som alltid koste jeg meg mest på vorspiel enn byen, men kan ikke klage! Bergensere er i forhold til de i Oslo utrolig utadvente og har alltid en morsom kommentar på lur. Me like! Jeg føler meg egentlig litt gammel som sier det, men jeg er så lei av å dra ut på byen for å danse, bli skubbet rundt av fulle jævler og bli sølt drinker på. Jeg er dritlei det, faktisk. Syns det er mye koseligere å sitte en stor gjeng med kjente å prate over noen flasker vin. 

Uansett da. Jeg har allerede vært våken et par timer, og formen min er veldig fin! Drakk ikke masse i går, så nå er jeg straks klar for en ny og travel dag! Må bare hive meg i dusjen så er jeg i gang.


Mari, Mari-Linn, meg og Birte utenfor Lille i går.


Uuuuu speil!!! :P xDGOING OUT

Hola! Nå sitter jeg nysminket i sofaen å venter på at Birte skal bli ferdig å ordne seg. Hun sminket meg i dag, noe hun alltid gjør når vi er sammen. Hun er SÅ flink! I kveld skal vi ut på byen, noe som kommer til å bli supermoro! Har faktisk aldri vært ute i Bergen før, så det gleder jeg meg masse til. Er forresten sykt støl etter treningen i dag, men det er vel egentlig bare deilig? 

Sitter enda i joggisen, og lurer på hva jeg skal ha på meg.. Hørte det var snakk om converse-ut ikveld, noe jeg elsker! Dumt jeg ikke har med meg noen kule overdeler som kan passe, men men.. Finner sikkert ut noe lurt :-)

ZUPPERIA

Hei og god kveld! Nå har vi lagt oss i sengen, og skal straks sette på noen episoder av Sex and the city. I dag har vi spist middag nede på bryggen her i Bergen, på en resturant som heter Zupperia. Veldig koselig atmosphære! Har hatt en veldig rolig dag, må nesten lade opp til i morgen! Hihi. Da skal vi nemlig starte dagen med en treningsøkt, før det blir en tur ut på byen senere på kvelden. Gleder meg kjempemasse! Det er skikkelig deilig å være med Birte igjen, og vi storkoser oss. 


Og ja! Ble ikke håret mitt fint? All ære til Silje hos Hendrix HairPilesredet, hun er virkelig verdens RÅESTE frisør, og jeg går alltid ut derfra med et smil om munnen.


Fine Birte på Torgallmenningen. 


 


I Bergen

Hei hei! Nå befinner jeg meg i Bergen sammen med bestevenninnen min Birte. Kom i går kveld, og vi har egentlig bare slappet av å sovet siden jeg kom hit. Hun har nettopp flyttet inn i en ny og superfin leilighet! I dag skal vi ut å kose oss i finværet, må bare nyte det mens man enda kan!


DET ENDELIGE RESULTATET

GOOD morgen! Jeg har en travel dag i vente, som først starter hos den beste frisøren i Oslo og flinke Silje på Hendrix Hair Pilesredet, der jeg skal bli enda mørkere i toppen. Woho! Etter det bærer turen rett videre til Bergen der jeg skal være en drøy uke. Gleder meg så masse!

Kom forresten på at jeg helt har glemt å vist dere det endelige resultatet etter tannblekingen min. Brukte den i syv dager, og har nå et hvitere smil enn noen sinne. Åååh, jeg elsker tannblekning <3 Haha! Om det iser litt i tennene er det helt ufarlig altså! Tannkjøttet kan også bli litt lysere rett etter behandling, men det går over etter en god natt med søvn :) Dette er også helt vanlig. Selv har jeg brukt strips nå, men det er også mulig å kjøpe hele startpakken til kampanjepris HER.

 


You like? Me LOVE!

Du får kjøpt stripsene jeg har brukt HER, og tannkrem finner dere HER. Tannkremen er ikke noe must, men jeg bruker den selv og anbefaler den på det sterkeste. Det er fremdeles halv pris på alle varene hos dentway.no, så sjekk ut hjemmesiden! :)

hits