FINN WILLY

En av grunnene til at jeg så kjapt måtte dra til Oslo forrige uke var fordi jeg bl.annet ble invitert på inovasjonsdagen til Telenor. Dette arrangementet var ment for superbrukere at telefonen, altså de som virkelig bruker dens mange funksjonaliteter. For min del syns jeg det var utrolig spennende å høre de virkelige superbrukerne prate om hvordan de tror mobilfremtiden kommer til å bli. Jeg er endel på telefonen min også, men personlig er jeg enda gammeldags på noen måter. Jeg hater for eksempel å sende tekstmeldinger, og liker mye bedre å ringe. Syns det går både kjappere, også slipper jeg å trykke feil ord sånn tusen ganger. Det verste jeg vet er også når noen prøver å chatte på snapchat, skjønner ikke vitsen! Haha, er jeg litt gammeldags eller? Visste dere forresten at i andre land så ville de fleste ha slått opp med kjæresten sin over tekstmelding? For meg virker det heeelt drøyt! Uansett veldig gøy å høre sånne statistikker :-D 

Grunnen til overskriften er forresten at jeg er et sted i bakgrunnen på omtrent alle bildene, bortsett fra det første. Ser dere meg på resten?


Her har dere meg og konsernsjefen til Telenor. Superstas å hilse på han! Her holder vi på å løse en oppgave sammen. Egentlig hater jeg (føler jeg skriver ordet hater veldig mye i dette innlegget) når vi har fotografer løpende rundt å tar bilder av oss. Det er så typisk at jeg ender opp med trippelhake og halvlukkede øyne på alle bildene. Jeg som blogger er jo vant med å ha full kontroll på bildetaingen selv! Men med det sagt var det veldig deilig å ha så mange bilder å velge mellom til dette innlegget, heldigvis fant jeg noen der jeg så OK ut på (selvom jeg sto i bakgrunnen) :D Visste dere at det ikke er uvanlig at store internasjonale bloggere drar rundt omkring med en fotograf på slep? Fun fact!

Tusen takk til Trigger PR og Telenor for en super dag! Jeg er jo vandt med å dra på eventer der sminke eller klær står i fokus, så det var kjempegøy for meg å bli med på noe litt mer intellektuelt.


DRØMMETYDER ANYONE?

God morgen! Jeg hadde bare de rareste drømmene i natt, som jeg egentlig ikke vet helt om jeg burde dele eller ikke? Av og til blir jeg seriøst skremt av meg selv. Er det bare fantasien min eller er det helt tilfeldig hva man drømmer? Ææ! Vær så snill legg igjen en kommentar om du kjenner en drømmetyder, haha. Det verste er jo at jeg husker alt (tror jeg selv iallefall) jeg har drømt. Både ting fra i natt og for en måned siden for den saks skyld. Hmm, rart det der altså. Våknet mer eller mindre uopplagt for halvannen time siden. Dere kan jo gjette hvem som ble liggende å se på The Killing til langt på natt! Altså, jeg klarer ikke å legge fra meg den serien. Den er den mest irriterende men samtidig en av de beste seriene jeg har sett. Klarer egentlig ikke helt bestemme meg.. Nå frister det egentlig mer å ha seriemaraton, men jeg skal være flink å dra på skolen i stedet. Under finner dere noen nye plagg jeg fikk i posten på fredag. Nelly sponser meg ikke, bare så det er sagt. Jeg bare elsker å handle der! Haha.

(Annonselenker)


Skjørt HER ♥ Det finnes også i svart HER. Jeg har str S.
Ny favorittkjole! Og så fin rygg. Den finner dere HER. Jeg har str XS.


Enda en ny favorittkjole (hihi). Den finner dere HER. De har den også i lepoard HER. Jeg har str S.


Cardigan HER. SÅ deilig nå som det er høst, me like. De har den også i beige HER og dus lilla HER. Jeg har str S!


Jumpsuit HER. Denne brukte jeg på byen på lørdag!


Kjøpte flere plagg enn dette også, men de viser jeg dere senere! Da jeg sto å knipset disse bildene i går kveld startet plutselig noe jeg ville se på tv, så da rakk jeg ikke mer. Haha, typisk.. 


ALONE

Da var Andreas sendt hjem, og det er så trist! Er alltid så hyggelig å få besøk hjemmefra, og som sagt har vi kost oss ihjel i helgen. I sta tok vi oss en aldri så liten bytur, og vi endte som vanlig opp med å spise sushi. Nam! Har egentlig vært i en liten sushi-er-ekkelt periode etter at en idiot på facebook delte verdens fæleste film der det er en liten mark inne i en sushiroll. Altså, ÆSJ! Heldigvis tenkte jeg ikke noe over det i sta, hvis ikke hadde jeg nok ikke spsit noe. Haha! Nå sitter jeg egentlig bare å nettshopper litt på eBay (alt for lenge siden sist). Har nettopp klikket hjem en sånn selfie-stang etter tips fra bloggen til Sophie Elise, hvor smart er ikke det? Og apropos Sophie, gleder meg til å se henne på masterchef om underkant av et kvarter. Moro :-D Under finner dere noen bilder fra dagen min:

Jakke - Woolrich / Genser - Acne / Boots - Primeboots / Veske - Mulberry

 


KONKURRANSE! (Kaffemaskinen er sponset)

Jeg har vært så heldig og får lov til å dele ut den nye kaffemaskinen Jovia fra Nescafe Dolce Gusto! Om dere har lyst til å vinne den, så må dere legge ut et bilde av en tom plass på kjøkketen deres der dere vil kaffemaskinen skal stå, og tagge bildet med #jovianescafedolcegusto. Legg ut bildet på instagram eller facebook 

TREG MANDAG

Hei! Dagen har startet i sneglefart på denne kanten, og den kommer nok til å gå like sakte i hele dag. Med Andreas på besøk i helgen kan jeg ikke si annet enn "haha". Vi har ledd så mye de siste dagene at jeg nå har vondt i både kjeve og mage. Det hadde faktisk ikke forundret meg om det gjemmer seg en sixpack under den alt for store hettegenseren jeg sitter i nå. Både fredag og lørdag var virkelig en suksess, og det kommer til å bli så trist at han skal reise senere i dag. Jeg har en haug med jobb å gjøre etter helgen, men det må jeg nok utsette til i ettermiddag. Planen nå er å komme oss til byen, spise litt deilig sushi og hente posen min fra Høyer. Skjerf - Acne / Cardigan - Zara / Klokke - Marc Jacobs


ET VIKTIG TIPS

 

Hei, og beklager sen update i dag! Har hatt litt nettverkstrøbbel som gjør bloggingen veldig vanskelig. Håper nettet er tilbake for å bli denne gangen, og ikke bestemmer seg for å klikke igjen. Må virkelig få byttet leverandør altså.. Men det var ikke internett jeg skulle dele i dette innlegget, nemlig noe mye mer spennende! La oss prate litt om sminke ♥

Reklame

Jeg har den siste måneden byttet ut alle kostene i sminkevesken min, noe som virkelig var på tide. Man tenker kanskje ikke over det, men kostene er faktisk like viktig som sminkeproduktene selv for å få et bra resultat. Det jeg har merket er at sminken min blir ti ganger finere og sitter bedre utover dagen, og det er jeg veldig glad for! Jeg tenkte i dette innlegget å vise dere tre koster til fjeset og tre til øyne, og da trenger man vel ikke stort mer?

Stor pudderkost HER.
Blush og konturingskost HER.
Foundation og concealerkost HER.

Først starter jeg med concealer og foundation, og da bruker jeg tvillingbørsten til Glo Minerals som har en concealerkost på ene siden og foundationkost på andre. Her får du altså to fantastiske koster! :D

Deretter går jeg over fjeset mitt med litt pudder, og da bruker jeg den store kosten fra Real Technique. Den er så myk og deilig, så det er bare kos å stå å stryke den over fjeset hver morgen. Mmm!

Siste steg er solpudder, og selv om den rosa kosten egentlig er en blush-kost, liger jeg den veldig som solpudderkost i stedet. Den påfører helt fantastisk!

 


Basekost HER.
Blå/rosa kost HER.
Eyelinerkost/brynbørste HER.

Disse tre kostene bruker jeg hver eneste dag. Først bruke jeg den store fra Everyday Minerals for å legge baseskygge, deretter den blå fra Jacks til å påføre i globallinjen, og avslutter med svart øyenskygge ved vippekanten med den lille kosten fra Jacks. Dette er egentlig en brynkost, men jeg syns den fungerer kjempebra til eyeliner også! Så her får du egentlig to gode funksjoner i samme kost :-) Dette merket er forresten bare utrolig kult, og ingen av kostene har samme design! Det vil si at jeg er den eneste personen i verden som har akkurat designet på kostene over. Hvor gøy er ikke det? Se så lekre de er og :D


Brush cleanseren finner du HER. (bare 115kr!)

Sist, men absolutt ikke minst skal jeg fortelle dere litt om noe som er minst like viktig som gode koster. Nemlig å rense de gode kostene! Personlig har jeg vært alt for sløv med dette tidligere, for jeg syns det er SÅ tiltak å måtte vaske de. Men med brush cleanseren fra IDUN tar det bare et par sekunder og de er tørre igjen etter noen minutter. Tommel opp! Bare tenk på hvor mye dritt og bakterier som samler seg i kostene i løpet av en dag, det er ikke lite.. Æsj! Nå renser jeg kostene mine en gang i uken cirka, og de holder seg utrolig flotte. 

Nå får dere også hele 20% rabatt på alle koster ol. hos coverbrands! Skriv inn "JULIABRUSH" i kassen ♥ Det gjelder ikke for brush cleanseren eller allerede nedsatte varer. Resten av sortementet finner du her. Koden varer ut 3. oktober!


WRAP JUMPSUIT

Hola! Formen i dag har kanskje ikke vært helt på topp, men det er ikke rart når vi hadde det så gøy som i går. Åpningsfesten til Høyer Bergen var virkelig en suksess, og butikken er helt nydelig. Selv fikk jeg handlet litt i går, men jeg var lur å la igjen posen i butikken slik at jeg kan hente den på mandag. Sykt kjipt om jeg hadde mistet den på byen! Etter mingling i butikken dro vi videre for etterfest på Contra Bar, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy på byen. I dag har vi egentlig bare latet oss på sofaen, men nå er vi klare for litt fest igjen. Nå skal jeg og Andreas videre til noen venninner der resten av Moldegjengen samles. Det kommer til å bli SÅ gøy! Håper alle koser seg uansett om dere har en rolig kveld i sofaen eller ruller rundt på byen som jeg skal. Vi snakkes i morgen!


Jeg har på meg en ny jumpsuit som man kan kjøpe HER, jeg elsker den ♥ (annonselenke)


UPDATE

Hei! Beklager null oppdatering i går, men tiden fløy rett og slett fra meg. Jeg dro bokstavelig talt rett fra å se Britney Spears over med flyet til Bergen og rett på Høyerfest. Disse dagene har vært helt stappfulle, og det er jo så gøy! Forteller dere mer om alt senere, jeg har et minnekort fullt av bilder og må egentlig fordøye alt som har skjedd de siste dagene. Jeg er virkelig heldig som har så mange gode lesere, det er jo på grunn av dere jeg får blitt med på så mange gøyale ting. Tusen takk ♥ I helgen har jeg besøk av verdens herligste Andreas, og ikveld er vi klare til å dra ut med en stor Moldegjeng.  

OSLO I LOVE YOU

Puh, for en dag! I natt måtte jeg sove på hotell siden Glenn ikke kom hjem før alt for sent i går kveld. Heldigvis fikk jeg Andrea til å komme på overnatting slik at jeg ikke kjedet meg, og det var så godt å se henne igjen ♥♥ I dag tidlig startet jeg dagen i lokalene til Telenor, og wow så svært det er der! Hadde ikke sett for meg at det skulle være så omfattende som det var. Skriver mer om arrangementet senere da jeg får tilsendt bilder. I fire tiden var jeg ferdig der og da tok jeg taxi rett til Glenn. Da var begge så sulten at vi såvidt rakk å si hei før vi løp nedover Bogstadveien og mot Olivia. Der ble det både forrett, hovedrett og et glass vin. Namm! June kom også, og det var veldig deilig å samle trekløveren igjen. Det er ikke noe problem å bo i Bergen når jeg er i Oslo så ofte som jeg har vært i det siste! Haha. Nå har vi handlet inn litt smågodt og sitter å ser på Farmen. Heier jo såklart på kompisen min Daniel! Noen som har sett?
VESKEDILLA

Nå som jeg har startet på skolen merker jeg savnet etter å ha flere vesker. Det er litt gøy å kunne kombinere vesker forskjellige vesker til forskjellige antrekk, i stedet for å bruke samme hele tiden. Men om jeg kun skal kjøpe designervesker blir det ganske så dyrt, derfor fant jeg fram en haug fra River Island som ser ut som ti tusen kroner, men faktisk koster mellom 300-900! River Island har vært en av mine favoritt billigmerker helt siden jeg oppdaget de i London for noen år siden. Plaggene og veskene ser så eksklusive ut, men til en prislapp alle har råd til. Jeg vet ikke om de har hatt så mye vesker inne før, mens nå har det virkelig tatt av etter min mening! Sjekk ut veskene under, er de ikke nydelige? Og alle til under 900kr!

Annonselenker


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Mine favoritter er nok nr 2, 3 og 6. Hvilken er din? ♥


AIRPORT EXPRESS TRAIN

Hei fra Gardermoen! Jeg landet nettopp og sitter på flytoget inn mot Oslo. Jeg krysser fingrene for at Glenn har kommet hjem, for han har nemlig vært på Galdhøpiggen siden i går! Han, June og en gjeng andre bloggere dro dit på en koselig hyttetur (om man kan si det), og jeg er så sjaluuu. De har nok kost seg mye kan jeg se for meg, og det fortjener de også ♥ Akkurat nå frister det mest å plukke med meg litt sushi takeaway fra City Sushi på byporten. De har virkelig den beste sushien i Oslo etter min mening! Bare dumt det er så lite og ukoselig å sitte der. Perfekt til take away, da :-) Planen for kvelden er vel egentlig å lade batteriene før i morgen, da jeg skal på Telenor Arena. Det kommer til å bli gøy, og jeg gleder meg til å fortelle dere hva som skjer der!VESKE - Michael Kors
JAKKE - Woolrich
SKJORTE - Ralph Lauren
JEANS - Acne
SKO - Primeboots 


DRESS LIKE ME

God  morgen! Jeg startet dagen med en herlig dusj, hårkur og barbering av legger. En deilig følelse å krype opp i joggisen nå kan dere skjønne! Akkurat nå stresser jeg vel egentlig mer enn jeg burde, fordi jeg må dra til Oslo i kveld. Egentlig var planen å ta en dagstur på fredag for å få med meg Britney Spears lanseringen (og møte Britney, wææ!), men så var det utsolgt for fly så jeg måtte dra på torsdag i stedet. Plutselig ble det endring i planene igjen, for nå skal jeg i et stort møte i hele morgen, pluss et på fredags morgen - så ukesplanene mine ble drastisk endret kan man si. Jeg bestilte faktisk hele tre flybilletter før jeg endelig fikk riktig tidspunkt, haha! Takk for gratis avbestilling innen 24 timer sier jeg bare.. Så ikveld bærer det mot hovedstaden igjen, og der skal jeg som normalt sjekke inn på residence Glenn. Det velger jeg fremfor å bo på hotell any day ♥ Under har jeg satt sammen litt kollasjer til dere, det falt så godt an sist!

Annonselenker


Skinnjakke / Skjorte / Bukse / Boots

 


Kjole / Kåpe / Klokke / Sko


Skjorte / Jeans


Bluse / Jeans / Klokke / Veske


Jakke / Bluse / Sko / Veske / SkinnbukseBI OG MINE ERFARINGER

Det er endel som lurer på om jeg kan skrive litt om BI og hva jeg syns så langt, og det kan jeg såklart! Nå har jeg gått der i cirka halvannen måned og trives veldig så langt! Som mange kanskje har fått med seg så går jeg bare femti prosent nå fram til jul, så jeg har kun 2 forelesninger i stedet for 4. Jeg er så utrolig glad for det, for jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart å henge med om jeg hadde hatt alle fire allerede nå. Har jo hatt friår så merker skole og leserutinene er helt på villspor, og jeg har nok å jobbe med i de to forelesningene jeg har. Etter nyttår starter jeg fulltid, så da blir det nok travle dager kan jeg se for meg! Heldigvis fikk jeg en myk start, så jeg får vel bare nyte det så  lenge jeg kan :-)

I forelesningene er det veldig mange andre studenter, og det er noe helt annet enn videregående. Vi er vel mellom 200-300 i hver forelesning tipper jeg, og det er mye! Det er likevel mye lettere å følge med på BI enn for eksempel på vgs, for foreleserne er megaflinke og gjør timen spennende og ikke minst morsom. De deler så mange historier at vi ler flere ganger hver time. 

BI er også en utrolig sosial skole, og det skjer noe nesten hele tiden! De arrangerer ofte fester osv med skolen, og det er veldig gøy! Fadderuken er også en super mulighet til å bli kjent med andre på skolen, så om du skal starte på BI anbefaler jeg absolutt å bli med på den. Jeg kjente kanskje tre stykker på skolen fra før, mens nå kjenner jeg mange fler! 

Skolen har også mange aktiviteter man kan melde seg på og undergrupper som gjør diverse. Personlig har jeg vært så heldig å blitt markedsansvarlig i BIS Marketing som er en linjeutvalg for de som går en av markedsføringslinjene. Der er vi en fin liten gjeng som skal arrangere mye gøy på skolen fremover, veldig spennende!Så langt har jeg ingenting å klage på ved skolen. Om dere lurer på noe så bare spør, jeg svarer i kommentarfeltet ♥


EVERYDAY DRESS

Jeg har blitt så hektet på serien "The Killing", og den tar virkelig opp all nattesøvnen min. Det var vel ikke før klokken tre i natt jeg i det hele tatt prøvde å få sove! Sånn er det når man har blitt bitt av seriebasillen. Det er et fælt virus altså.. Nå sitter jeg sånn halveis som en zombie og prøver å ungå skrivefeil i innlegget. Lettere sagt enn gjort på en morgen som denne! By the way, gjett hvem som sto opp en time før i dag tidlig kun for å se en episode før hun måtte stå opp? Jeg! Så der fikk jeg enda en mindre time på øyet. Haha, jeg er så håpløs. En veldig spennende serie iallefall, som jeg anbefaler! Jeg ser den på netflix :)

Under finner dere noen bilder av min favoritt (og eneste) hverdagskjole. Utrolig deilig å ha under en cardigan, eller stor jakke. Den finner dere HER. (annonselenke)Jakke - Samsøe Samsøe
Kjole - HER
Veske - Celine
Solbriller - RayBan


QUEST BARS PÅ PROTEINFABRIKKEN!

Ææææ!! Jeg satt nettopp å shoppet hjem litt treningsklær, da jeg alltid finner det motiverende med noe nytt. Så gikk jeg innom proteinfabrikken for å se om de hadde noe gøy, da jeg oppdaget at de har fått inn quest bars! Har de alltid hatt det, eller er det noe som kom nettopp? QB er jo min absolutte favoritt innen proteinbarer, men jeg er alt for sløv til å bestille noe siden alle sidene som selger det er utelandske. Men nå kan jeg jo bestille fra proteinfabrikken! Det beste av alt er jo at de har mine favorittsmaker også, wii :D Den eneste som mangler er den med "oreo", men det kan jeg leve med. Bestilte hjem de to øverste, og gjett hva! Alle er på salg :D Nammi ♥♥♥♥♥♥ 

(annonselenker)


Chocolate Chip Cookie Dough HER, og Chocolate Brownie HER.


Cinamon roll HER og Strawberry Cheescake HER.


#LIFEATBI og KONKURRANSE

Hola! Treningsplanen ble brått avlyst kan man si. Jeg kom på at det var mandag, og at jeg da altså hadde et møte med BIS marketing klokken 14.30. Jeg fortjener en ordentlig klapp på skulderen som droppet SATS slik at jeg kunne lese på skole i stedet. Superstudent! Nå har jeg markert det jeg anser som viktig i pensum i et par timer, og nå sier jeg takk og farvel til skolearbeid for dagen. Man kan ikke lese seg ihjel heller vet dere. Det blir nesten som en treningsskade, for overtrening kan jo være farlig. Jeg antar det er slik med lesing også? Haha, man finner alltid på unnskyldninger..Sponset almanakk

I dag har jeg forresten mulighet til å ha en liten konkurranse på bloggen! Det er vel gøy på mandager, eller hva? Jeg har en avtalebok fra personlig almanakk som virkelig er en life saver for meg. I dag er et typisk eksempel på det! Hadde det ikke vært for at jeg skrev ned møte senere, så hadde jeg garantert glemt det. Er så distre at det nesten er skummelt..

Dere finner personlig almanakk:
På hjemmesiden deres HER.
På snapchat - personligalmanakk
På instagram - @personligalmanakk

Til info så har a5 bøkene egne russesider, perfekt til dere som går sisteåret på vgs nå! For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar med mailadressen din. Trekker vinneren på fredag! ♥ ♥

 


MYE Å GJØRE

God morgen! Da var mandagen her igjen, og dette er første gang på veldig lenge at jeg syns den er blå. Denne uken ble plutselig ti hakk mer hektisk enn jeg hadde sett for meg, og jeg har bl.annet et tonn med skolearbeid å gjøre før fredag. Nå er det virkelig bare å sette seg i femte gir å komme i gang! På fredag vil likevel alt være verdt det (så lenge jeg blir ferdig). Da drar jeg nemlig på dagstur til Oslo for å være med på lanseringen av undertøyskolleksjonen til selveste Britney Spears, der hun kommer til å være. Hvor kult er ikke det? Rett etter lanseringen blir det bare å hoppe på første fly hjem til Bergen igjen, der det er duket for lanseringsfest for Høyer som har åpnet en nydelig butikk her. Endelig! Klikket meg i all hast en pakke hjem fra nelly nå slik at jeg har noe å ha på meg den kommende uken, så den burde komme hit FORT. Kjøpte meg forresten ny jakke fra Woolrich på Gardermoen i går! Helt perfekt høstjakke som ikke blir for varm. Jeg bruker egentlig aldri å titte innom de klesbutikkene de har, og fokuserer heller på resturantene (hehe), men i går gikk vi tilfeldigvis innom siden vi hadde litt tid før flyet gikk, og da ble jeg helt forelsket i denne jakken. Hva syns du?

Planen for dagen er å komme så langt avgårde med skole som mulig. Tenkte å starte en liten time nå før jeg stikker avgårde på trening, for så å jobbe litt til etter det. Jeg har altså ikke den mest spennende dagen forran meg, men slik er det som regel på mandager!


DUNK DUNK

Happy sunday! Eller er det? I kjent stil våknet jeg opp med hodepine, men det får bare være. Kvelden i går var super på alle måter! Det slår virkelig ikke feil når man er ute med så mange fine mennesker, spiser deilig mat (Trancher selvfølgelig) og koser seg med noe godt i glasset. Flyet vårt går ikke til Bergen før i elleve-tiden i kveld, og fram til da gjelder det bare å utnytte dagen i Oslo. Oppdaterer dere hjemme, har såklart masse bilder fra nattens sprell!


HOME IS WHERE THE FOOD IS

"Happiness is when you can eat breakfast, then go back to bed."

AH, for en deilig natt! I går ettermiddag dro jeg før å møte min kjære Birte i sentrum, som endelig har kommet på besøk til Bergen! Som vanlig hadde vi masse å skravle om, og det gjorde vi over litt sushi på Red Sun. Sjokk? Neppe.. Hun bor på Clarion Hotel Bergen Airport, så jeg ble med henne for å overnatte til i dag. Vi koste oss med deilig roomservice, Idol og bare avslapning. Jeg for min del tømte en halv flaske rødvin by my self, men det er jo slik en fredagskveld skal være? Det finnes iallefall ingen bedre måte å sovne på enn i rødvinsrus på et deilig hotell!

Kristoffer kom å hentet meg i dag tidlig, og vet dere hva? Han overrasket meg med flybilletter til OSLOOO!! Vi drar om få timer, så her gjelder deg å ha tunga rett i munnen om jeg skal klare å rekke flyet. Vi blogges fra hovedstaden :*


FAVS

Morning! Nå ligger jeg i verdens beste hotellseng og nyter denne lørdagsmorgenen. Om noen få strakser skal jeg kle på meg å dra ned til frokosten. Ah, hva mer kan man ønske på en lørdag egentlig? Frokostbuffet er iallefall en perfekt start på dagen i mine øyne! Satt sammen noen høstfavoritter til nelly fra dere, håper dere finner noe som faller i smak ♥

(Annonselenker)


HER / HER / HER / HERHER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER

 


HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER

 NEW BOOTS

Holaa! Nå ligger jeg godt i hotellsengen sammen med Birte mens Idol surrer i bakgrunnen. Fredag i mitt hjerte ♥♥ Som alltid koser vi oss veldig i hverandres selskap! I dag har vi vært en tur i byen og dillet litt rundt før vi dro opp på hotellet her på Flesland. Skriver mer om det senere. Akkurat nå tenkte jeg å vise dere bootsene jeg brukte i dag, og som jeg egentlig har levd i den siste uken. De er akkurat perfekt høyde så jeg kan bruke de til hverdags, men samtidig ikke så lave at de ikke kan brukes til fest. Har dere sett noe så fint? De koster bare 399,- også! Ikke verst for et par boots altså.
Bootsene finner du HER♥ (annonselenke)


WEEKEND

Hei og TGIF! Jeg var helt sikker på at denne dagen kom til å bli grusom, der jeg lå klokken fem i dag tidlig og enda ikke hadde sovnet. Hvorfor jeg plutselig fikk for meg at jeg skulle døgne aner jeg ikke, men kroppen min nektet å bli trøtt. Jeg satt på den ene filmen etter den andre, men var fremdeles lys våken. Heldigvis våknet jeg til planlagt tidspunkt i dag, frisk som en fisk -  så nå kan helgen bare komme for fullt. Kan nesten ikke huske sist jeg har vært så lykkelig for helg, ah ♥ Planene for dagen er å jobbe litt nå på formiddagen før det bærer avgårde til Flesland der jeg skal sove på Clarion i natt. Birte har nemlig kommet til Bergen, og det fortjener en aldri så liten sleepover. Nå skal jeg lage meg litt frokost, under finner dere gårsdagens antrekk. 

Skjorte - HER
Jeans - GT
Sko - Primeboots
Jakke - Zara 


THROWBACK

Det beste med å ha en blogg er nok at man kan lese tilbake i arkivet. Personlig syns jeg at det er helt rart å se tilbake på hvordan ting var for et år siden. Herlighet ting forandrer seg fort! Under finner dere ni punkter jeg skrev om meg selv for nøyaktig et år siden, i september 2013. Jeg syns vel disse punktene stemmer ganske bra i dag også, men jeg har nok forandret meg en del fordi..

Om jeg for eksempel er på toalettet med en venninne, og vedkommende ikke lukker igjen dolokket før hun spyler ned får jeg ANGST! Da skubber jeg henne ut av veien og smeller igjen lokket selv. Jeg er livredd for å få tissebakterier som spruter opp av doen på meg, og får frysninger bare av tanken!

Jeg kan bli utrolig frekk og rappkjeftet på fylla, spesielt når jeg drikker vodka. Det er absolutt ikke hver gang jeg er ute, men det har vært noen tilfeller der jeg faktisk kan kjefte ihjel en flue. Om noen følte seg truffet beklager jeg for det - jeg er egentlig en snill person. 

Selv om jeg egentlig er en utrolig sosial person, har jeg dager der jeg helst ikke vil møte noen mennesker som helst - og bare ligge for meg selv med en tvserie. Dette er faktisk noe av det aller beste jeg vet, og jeg koser meg utrolig i mitt eget selskap! Jeg blir som regel dritlei etter en dag da, og da har jeg en trang til å være sosial igjen.

Jeg har en utrolig kort lunte, og fyrer opp ganske så lett. Lillebroren min Adrian som er to år yngre enn meg har et bittelite arr over nesen, fordi jeg klorte han da vi var små. Jeg har blitt testet for ADHD to ganger, en gang i femte klasse og en gang da jeg var 18 år. Begge gangene ble det fastslått at jeg ikke har adhd, så hvor sinneutbruddene mine kommer fra er det ingen som vet.

Jeg har veldig vanskelig for å stole på mennesker, selv om det kanskje ikke virker sånn. Jeg kan telle på én hånd menneskene jeg stoler på med livet mitt, blandt de er mine foreldre. Jeg har virkelig verdens beste foreldre, og jeg vet de alltid er der. Spesielt pappa, som jeg snakker med kanskje to ganger i halvåret. Uansett om vi ikke prater mye vet jeg akkurat hvor jeg har han på godt og vondt.

Jeg har alltid vært veldig selvstendig, og allerede som 11 åring dro jeg alene på min første reise. Den var riktignok bare til Oslo, og dit dro jeg en påskeferie for jeg absolutt ville trene rytmisk gymnastikk her nede, fordi trenerne var bedre her. Jeg kjente absolutt ingen, ikke de jeg overnattet hos engang!  Grunnen til at jeg har blitt så selvstendig er vel mye fordi jeg har tre yngre søsken som i bunn og grunn har vært hovedfokuset til foreldrene mine, og jeg har derfor måtte gjort veldig mye på egen hånd. Det er jeg utrolig glad for den dag i dag!

Jeg kjøpte chihuahuaen min Zara på impuls da jeg var 17 år, bare fordi jeg syns det hadde vært kult med en chihuahua. Jeg tenkte lite over ansvaret det faktisk innebar, og alt kom veldig brått over meg. Ikke at det gjorde noe, for personlig syns jeg at Zara er en veloppdratt liten frøken. Hun er glad i omtrent alle mennesker, hører alltid etter når jeg sier "nei" osv. Det eneste hun ikke klarer er å komme når jeg roper "kom Zara". Da står hun bare å glaner rart på meg..


Jeg kommer stortsett overens med alle type mennesker, men er veldig sjelden gang iblandt sier det bare "NEI" i hodet mitt. Noen mennesker klarer jeg rett og slett ikke, og jeg aner ikke hva som er grunnen til det. Personene kan være verdens hyggeligste og snilleste, men jeg blir likevel like irritert hver gang jeg ser trynet deres.

Jeg har ingen kontroll over spontaniteten min, og har ved flere annledninger satt meg selv i dårlige situasjoner på grunn av det. Jeg lærer virkelig aldri..

Da jeg var 16 år rømte jeg til Gran Canaria. Jeg hadde planlagt hele reisen til punkt og prikke, og koste meg virkelig på ferie. Mamma visste ingenting om reisen, for hun trodde jeg bare skulle overnatte hos en venninne. Samme kvelden tok jeg et fly til Oslo, som gikk videre til Madrid neste dag der det skulle mellomlande. Da ringte jeg mamma å fortalte hvor jeg var, og hun klikket heeeelt! Noe som selvfølgelig ikke er rart. Jeg skjønner jo nå i ettertid at dette ikke var en lur ide.. Jeg fikk meg uansett fem dager med ferie, før jeg dro hjem igjen og fikk husarrest. Hahha!


PÅ RETT KJØR

Hei, og beklager sen update her i dag! Man vet man har vært syk når det er dødstidlig å stå opp klokken ni. Jeg vet ikke helt hvordan jeg ska forklare følelsen, men det var som om jeg ble vekt opp midt på natten. Haha! Helt siden søndag har jeg jo egentlig ikke gjort annet enn å sove. Feber er noe dritt, og jeg er overlykkelig for at jeg endelig er frisk! Nå sliter jeg bare med rennende nese, og må snyte meg hvert femte minutt. Altså, hvor kommer alt snørret fra egentlig? Ikke for å være ekkel, men jeg snyter meg for sikkert ti liter om dagen. Nesten iallefall. Ekkelt! I dag har jeg uansett fått gjort unna endel ting som jeg måtte utsette på grunn av sykdom, og deilig er det. Under finner dere noen bilder fra dagen min så langt. Eller, dere finner bilder av frokosten min og noen detaljer fra antrekket. 


Brukte min nye skjorte fra River Island (HER) i dag, herreguuud jeg elsker den ♥♥♥♥♥♥


UKENS HURTIGSKRIVING

Nå som jeg er syk har jeg mer tid til å irritere meg over ting enn ellers, og det kan dere tro jeg gjør også. Jeg klikket meg inn på denne linken på kjendis.no. Denne artikkelen handler altså om hvordan programmet Idol heller fokuserer på tårevåte avskjeder og drama enn å faktisk dyrke talenter. De mener også at programmet er for brutalt for de unge deltakerne, og at de kan slite resten av livet om de får artistdrømmen knust. Det jeg tenkte etter å ha lest det er bare "hallooo??". Det ble virkelig alt for dumt etter min mening. 

Når unge mennesker melder seg på Idol så er det såklart veldig skummelt, når man skal stå forran de kjente dommerne. Men man må da regne med å få negative tilbakemeldinger om man faktisk suger til å synge? Idol er da ikke en skolekonkurranse der det sitter fire pedagoger som gir deg fine tilbakemeldinger uansett hvor mye du suger å synge. Man kan ikke bli med på leken, om man ikke tåler steken. Og bare for å understreke det: Idol i andre land er mye strengere enn det vi ser på norsk tv.

Hun i artikkelen understreker at tv2 er mer opptatt av å lage god tv. Altså, hva hadde du forventet deg egentlig? Dette er et program omtrent alle norske familier ser på hver fredagskveld, uansett om de er interessert i musikk eller ikke. For meg vil det da være en selvfølge at fokuset ligger på god og underholdene tv, og ikke kun er en lang rekke med fantastisk flinke sangere. Misforstå meg rett, jeg syns det er nydelig å høre på de som er flinke, men personlig syns jeg "tabbene" og intrigene de viser på tv utgjør hele programmet. 

Hva så om artistdrømmen til ungdommene blir knust? Her snakker jeg litt om selvrealisering. Jeg vet selv at jeg har en grusom sangstemme og kommer aldri til å bli artist. Det skjønte jeg da pappa lo av meg under min hjemmekonsert i 2001. Ble drømmen min knust? Tja, så og si. Men jeg kom meg over det cirka en halvtime senere da power puff jentene startet på tv. Jeg forstår at mange sikkert har sterkere drømmer om å bli artist enn det jeg hadde, men det er da greit å heller få vite det før enn senere at det aldri kommer til å skje? Norske barn er født med puter under armene og bomull i rompa. 

Åh nå føler jeg den røde tråden i innlegget mitt forsvant for lenge siden. I febertåken jeg ligger i nå kan det godt hende jeg bare skriver masse tull som ingen forstår seg på. Kanskje jeg ikke skjønner det selv heller når jeg blir frisk. Men men!

Slenger med et aldri så lite webcam-bilde fra en dag jeg ikke så ut som ungen til hufsa og ronja røverdatter - noe jeg gjør nå. 


NOEN NYE PLAGG

God kveld! Her har jeg ingenting spennende å rapportere. Å være syk er vel likt for alle? Det blir mye sofasliting og tv-titting altså. Akkurat nå sitter jeg å ser på master chef, kan jo ikke annet enn å heie på den flotte Siv Cotton, jeg elsker den dama! Jeg fikk forresten en pakke fra nelly for et par dager siden som jeg gjerne vil vise til dere. Jeg fikk for meg i sta at jeg skulle ta bilder med klærene på, men i og med at jeg er så syk som jeg er ble ikke bildene sånn kjempebra. Men men. Anbefaler dere å gå inn på plaggene for å se hvordan de også kan se ut, da jeg ikke er særlig bildefresh i dag :D

Annonselenker


ÅH, det perfekte hverdags og festskjørtet! Kan kombineres med så utrolig mye. Det finner du HER.


Utrolig søt blondetopp HER. Den finnes også i blå HER, grønn HER og lilla HER ♥
Den perfekte ruteskjorten, virkelig. Kommer til å bruke denne mye i høst. Den finner dere HER.
Utrolig søt basic-genser med fantastisk fin kant nederst. Den popper opp de kjedeligste antrekk, me like :D Den finner dere HER! I beige HER.


Bodycon-dress HER. ÅH, denne gleder jeg meg til å vise på, så utrolig sexy! Dessverre følte jeg meg ikke helt i kjolehumør i dag, som dere sikkert skjønner? Haha!
Kjolen fins også i svart HER og rosa HER.


BLÆ


 

 

 

 

 

 

 

 

Åh, for en natt! Kan ikke huske sist jeg brukte så mye papir for å snyte meg. Når ikke nesespray hjelper så er det ikke annet man kan gjøre. Planen for dagen er bare å kose meg på sofaen med tv-serier. Håper feberen går over til i morgen, er så kjedelig å være syk.. 


FAVORITT TANNBLEKNING

Heeeeei ♥ Det er en god stund siden jeg brukte tannblekning sist, men for rundt en måned siden startet jeg på igjen med stripsene mine som jeg er så fornøyd med. Det er kanskje ikke så vanskelig å forstå, i og med at jeg har skrevet om de sånn tusen ganger? Haha! Det er helt utrolig hvor stor forskjell hele fjeset blit så fort tennene blir noen nyanser hvitere. Jeg for min del syns det er mye lettere å smile når jeg vet at hvitheten er på plass :-D
Annonselenker

Jeg bruker dentway sine tannbleknings-strips, og de finner du HER.

Jeg har også testet startpakken til dentway og likte den veldig godt også, den finner dere HER.

Bare et lite mandagstips fra meg ♥


MANDAG OG KONKURRANSE

Happy monday! I natt sov jeg bedre enn jeg har gjort på årevis, og våknet opp så uthvilt at det nesten ikke er til å tro. Så deilig! Kanskje det var fordi jeg har litt småfeber? I går så proppet jeg i meg så mye smertestillende at jeg ikke rakk å kjenne på det, mens nå merker jeg at kroppen helst skulle vært et par grader kaldere. Uansett så har jeg ikke tid til å være syk i dag, for klokken tre skal jeg møte resten av gjengen fra BIS marketing for å bli kjent. Har jeg glemt å sagt det? Jeg har blitt en av de markedsansvarlige på skolen! Hvor gøy er ikke det? Etter vår lille meet and greet så er det foredrag resten av ettermiddagen. Nå må jeg bare komme meg på butikken for å handle inn litt paracet om jeg skal få med meg alt, men det håper og tror jeg skal gå fint :-)


Annonse

I sammenheng med lanseringen av boken og filmen "The Maze Runner" kjører jeg nå den siste konkurransen, noe som betyr at du må rekke å delta før labyrinten (kommentarfeltet) stenger og tiden løper ut.

Konkurransen er fra NÅ til klokken 24:00 i kveld. Legg igjen en kommentar med mailadressen din, og du er med i trekningen av to premierebilletter til Mazeruner - i dødens labyrint. En billett til deg og en til en venn. Jeg har lest boken og sett filmen, les min anmeldelse her.

Klar, ferdig, GÅ!

SUNDAY MODE

Åh, kjære søndag. Dagen der jeg alltid ligger limt til sofaen med en dårlig tvserie på skjermen. Finnes det egentlig en bedre dag i uken? Søndager er iallefall min favoritt! Etter fredager og lørdager, såklart. Haha! Akkurat nå frister det cirka 0 prosent å ta bilder av det slitne trynet mitt, derfor ligger jeg her å nettshopper slik som resten av Norge akkurat nå. Søndager er vel dagen for nettshopping har jeg hørt! Fant fram tre jakker jeg likte veldig godt, men er litt usikker på hvilken av de jeg skal klikke hjem. Den lyse teddy-coaten er jo en liten favoritt, hva tror du?


HER / HER / HER (annonselenker)


LETS TALK ABOUT HAIR

Jeg vet ikke om dere husker det, men for et halvt år siden tok jeg endelig ut extensione mine som jeg hadde brukt fast i seks år. Å legge extensione på hylla var for meg utrolig rart, spesielt siden jeg følte mitt eget hår var utrolig kort og tynt. Men en gang måtte jeg fjerne de, og i skrivende tidspunkt kunne jeg ikke vært mer fornøyd med valget mitt. Håret mitt er lengre og sunnere enn noen sinne, og i dag har jeg tenkt å dele med dere hvordan prosessen har vært for meg ♥

Man kan komme langt med den kostnadsfrie måten å pleie håret på. Mine øverste tips er som ikke koster noe er:

♥ Sov med flette på natten 
♥ Ikke gre håret mens det er vått, vent til det har tørket litt inn
♥ Ikke ha håret mye i hestehale ol, da dette sliter veldig!
♥ Ikke dusj håret hver dag, vent til hver andre eller tredje dag.
♥ Pssst! Det er en rabattkode nederst i innlegget.  Annonselenker

Men man kommer ikke hele veien kun ved å gjøre punktene over. Gode hårprodukter er utrolig viktig om man skal få håret til å vokse. Fra en person som har brukt extensions halve livet og har sett hva gode produkter kan gjøre: jeg vet hva jeg snakker om! Produktene under er virkelig fantastiske produkter som man kan komme langt med om man ønsker å vokse ut sitt eget hår. Ja, skikkelige produkter kan være dyrt å kjøpe. Men slik jeg ser det er det ikke vits å bruke penger på produkter som ikke funker i det hele tatt, slik som de man får kjøpt på Rema 1000. 

Alexander Sprekenhus er en stor favoritt for tiden, produktene hans lukter himmelsk (stort pluss), pleier håret og etterlater det virkelig helt fantastisk. 


Håroljen finner du HER, shampoen HER og balsamen HER.

Jeg trenger vel ikke forklare hvordan man bruker shampo/balsam, men jeg vil rette litt ekstra oppmerksomhet mot håroljen over. WOW altså. Jeg var bombesikker på at jeg aldri kom til å finne en olje jeg likte bedre enn biosilk, men der tok jeg feil. Denne håroljen passer på håret igjennom hele dagen, kurer det og lukter helt himmelsk. Tommel opp!

En god hårkur er også veldig viktig. Denne fra Kerastase bruker jeg et par ganger i uken, og den passer veldig godt til min hårtype da jeg har slitte tupper og kan fort få tørt hår. Denne pleier, gir massevis med fuktighet og hjelper slik at  tuppene ikke knekker av. 


Hårkuren finner du HER.

Så, over til mine to siste produkter som jeg bruker fast. Det første produktet er et MUST for alle som retter eller krøller håret, nemlig en varmebeskyttende. Jeg brukte det personlig ikke før, og da var det virkelig ikke rart håret mitt ikke vokste. Nå bruker jeg denne hver dag når jeg retter håret, og håret mitt er finere enn noen sinne. Syns iallefall jeg! Tørrshampoen fra Batiste bruker jeg også ofte. Siden jeg ikke dusjer håret hver dag, men samtidig ikke vil gå rundt med fett hår så er det viktig med en god tørrshampo. Batiste sin har alltid vært en favoritt hos meg!
Tørrshampo HER og varmebeskyttende fra ghd HER

Jeg vil gi dere en rabattkode for alt av hårpleie hos coverbrands. inkludert alle produktene i innlegget ♥ Skriv inn "JULIAHAIR" i kassen og den gir det 20% avslag ♥♥♥♥♥♥

Koden gjelder ikke for varer som allerede er på salg, og den er gyldig til 19. september! 


SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 1

Så flott at du har startet på studier. Har nettopp startet selv, og har kun tre forelesningsdager i uka. Ser du har mye "fri" og bruker dagene på utseendefiksing. Hvorfor leser du deg ikke frampå i pensum eller jobber med skole når du har "fri"?
Svar: Bare for å svare på det med utseendefiksing først: Jeg bruker ikke mye tid på slike ting, men likevel kanskje mer enn mange? En dag annenhver uke fikser jeg negler/vipper, og ellers går jeg til frisøren kanskje hver tredje måned! Jeg leser til skolen også, men det er kanskje ikke så gøy å lese om "at i dag har jeg startet på arbeidskravet i Bedriften" for eksempel. Derfor dropper jeg å skrive om det, og fokuserer heller på ting jeg tror dere vil lese iallefall :-)

Kan du si fordeler og ulemper med vippeextentions?
Svar: 
Fordelene er jo helt klart all tiden man slipper å bruke på å sminke øynene! Dessuten er det jo så fint med vippeextensions. Ulempen for meg er vel at jeg ikke kan knikke meg skikkelig i øynene mer siden vippene blir i veien. Ellers er jeg så vant til å ha falske vipper at jeg tenker ikke noe særlig over det lenger! 
Er du like flink å trene nå som du var i en periode?
Svar: Jeg trener enda, men jeg har ikke fått inn den skikkelige rytmen etter sommeren. Det er egentlig utrolig kjedelig, for når jeg først er i en god treningsperiode er hele meg en bedre person! Nå tar skole endel tid, men jeg må bare bite tenna sammen å komme meg på SATS. Det frister jo alltid mer med innekos når høsten kommer, men det kan ikke alltid være en unnskyldning :) 

BI har jo et rykte på seg. Men mener du det er en god skole? Noe du ble positivt/negativt overrasket over når du begynte?
Svar: Personlig så er jeg usikker på hvilket "rykte" BI har. Jeg syns det virker som en kjempegod skole med mange hyggelige mennesker! Har absolutt ingenting å klage på så langt :-) Til de som lurer så går jeg 50% på PR og markedskommunikasjon. Jeg starter 100% over nyttår!

Håret ditt ser så sunt ut, hva gjør du?
Svar: Tusen takk! :D Ser det er mange som spør om ting rundt håret mitt, og jeg skal skrive et utfyllende innlegg om det i morgen formiddag, så da er det bare å klikke seg inn igjen om du er nysgjerrig!
Hei, kan du si litt om spisevanene dine nå som du har begynt på skolen? Hvordan ser en typisk dag ut for deg nå med trening og spising?
Svar: Hei! Spisevanene mine er egentlig ikke noe annerledes nå enn før jeg startet på skolen. Selv om jeg ikke har startet fullt opp med treningen igjen så spiser jeg omtrent like sunt! Jeg spiser frokost, som regel er det tre rugsprø, makrell i tomat og et glass med melk, lunsj varierer mellom skyr, egg og røkelaks, havregrød osv. Middager varierer veldig, der spiser jeg som regel det jeg får lyst på der og da. En favoritt nå for tiden er pizza laget med fullkornspita. NAM sier jeg bare!

Tenker du å bli boende i Bergen?
Svar: Både ja og nei! Nå har jeg jo startet på skole i Bergen og kommer til å gå på BI her. Etter det så aner jeg ikke om jeg fremdeles vil bo her, eller om jeg flytter tilbake til Oslo. 

Hva blir man utdannet som når man er ferdig med BI?
Svar: Det kommer helt an på hvilken linje du går! Men med min linje (PR og markedskommunikasjon), kan du for eksempel bli PR-rådgiver, jobbe med reklame, i pressebyrå eller lignende. Veldig spennende!

Hvordan greier du å holde deg så tynn og fin? :-) Du er veldig vakker!
Svar: Så snilt sagt, tusen takk ♥ Nå vil jeg ikke akkurat kalle meg selv "tynn", men jeg er veldig opptatt av at jeg har et sunt kosthold og drikker mye vann. Jeg er jo tidene foodie egentlig og elsker mat, så det er viktig for meg å kose meg noen ganger i uken med usunne måltider. Hadde aldri klart å vedlikeholdt kostholdet mitt om jeg nektet meg selv godteri eller junk en gang i blant!

Hvordan var stilen din på videregående?
Svar: Haha, det husker jeg omtrent ikke! På Molde vgs så var det ikke om å gjøre å pynte seg til skolen, for å si det sånn. Det ble ofte joggis på skolen, og deilig var det. Jeg hadde egentlig en helt normal stil altså!

Hvilken størrelse har du i Acne Rue mohair genseren?
Svar: Den har jeg i S! Er ikke du og Andrea venner lengre?

Svar: Jo, det er vi ♥ Siden vi ikke bor i samme by lengre så er det normalt at man ikke henger sammen hver dag. Hadde blitt litt dyrt å ta så mye fly altså! Men jeg savner veldig tiden vår på Majorstuen og vedder på at vi kommer til å flytte dit igjen begge to. Good times!

Er det å være brun året rundt viktig for deg?
Svar: Er det teit om jeg skriver ja her? Jeg føler meg ikke særlig fresh når huden er gusjeblek, og jeg er ikke en person som kler å være spesielt lys i huden. Syns jeg selv iallefall! Så jeg syns det er viktig for min egen del å ha litt farge igjennom hele året, enten om det er fra solarium eller spraytan :)
 
MORGENFEST

Ah, saturday morning in bed ♥ Hva er vel bedre enn å dra seg leeenge i helgen? Jeg for min del våknet opp irritert for et par timer siden, av at naboen tydeligvis har invitert til hamre, sage og slipefest. Er det virkelig en mer slitsom måte å våkne på enn at noen slår en spiker inn i veggen? GUUD. Uansett! Siden jeg ikke fikk sove noe mer slo jeg opp macbooken og startet på siste sesongen av gossip girl. Jeg har jo sett alt tidligere, men enten så har jeg sett det når jeg har vært full eller bevisstløs, for jeg husker ingenting av det som har skjedd. Sykt rart! Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg starter på denne fine lørdagen, god helg ♥


LOGGER AV

Da var fredagskvelden her, og jeg tipper jeg ikke er den eneste som er suuuperhappy for det? Nå er det helg, og helgen skal alltid nytes. Jeg logger av både data og halveis telefon for kvelden, og håper alle får en like koselig kveld som meg ♥ 
Bluse - Zara / Jeans - GT / Veske - LV / Klokke - Marc Jacobs


TO BLOGGERE

God morgen ♥ Jeg tok helgen litt på forskudd og våknet først nå, deilig! I går dro jeg til Cathrine i det gode håp at vi skulle komme oss langt avgårde på hjemmeeksamenen som vi skal ha i faget markedsføringsledelse. Hva tror du skjedde? Vi mumset i oss litt lavkarbo-pizza før vi skravlet resten av dagen, haha! Når to bloggere kommer sammen så er det jo også standard at litt bilder blir tatt, så vi brukte vel lengre tid på å forevige oss selv i joggisen i stedet for å skrive på tankekartet vårt til skolen. Hva kan jeg si, wops? Neste gang vi skal jobbe med oppgaven sammen må vi vel sette munnbind (eller gaffateip) på begge to slik at vi ikke plutselig starter skravlingen igjen. Da er det nemlig ingen vei tilbake, skjønner dere.. Jeg hadde uansett en kjempekoselig dag, det er jo viktig det og!


♥♥♥♥♥

På kvelden dro jeg faktisk ut en tur med noen venninner, og jeg hadde det så gøy! Jeg drakk ikke mye, så jeg merket vel at jeg ikke var helt på samme party-nivå som resten av klientellet, men jeg koste meg uansett! Kvelden endte i kjent stil på McDonalds med burger i ene hånden og chips i den andre. My kind of night ♥


NY JAKKE

I dag er jeg og Cathrine superflink og jobber med skole. Vi skal ha en stooor innlevering i Markedsføringsledelse, så det er bare å starte på den så tidlig som mulig! Utrolig kjedelig  å måtte sitte med skolearbeid når man egentlig trenger tiden til å lese på eksamen for eksempel.. Jeg titter bare fort innom for å vise dere min nye jakke fra nelly. Syns den er så søt, og passer så bra til høsten når det ikke er sykelig kaldt ute enda. 
Jakken finner du HER. De har den også i svart HER ♥ Den koster bare 299!! (annonselenke)


WHAT A NIGHT

God morgen! I natt hadde jeg den rareste drømmen jeg har hatt på lenge. Etter jeg skrev innlegget i går begynte jeg å tenke mer og mer på hvordan det ville vært om jeg faktisk kom i en situasjon der jeg må sloss for livet. Jeg drømte at jeg nettopp hadde kommet ut av dusjen da jeg hører et brak på stuen, og at Zara bjeffet helt sykt. Jeg ble megastressa og tok kjapt på meg en morgenkåpe før jeg løp ut av badet for å finne en raner i leiligheten. Plutselig løp jeg mot han med mål om å banke han opp. Om dette var starten på en actiondrøm eller en pornofilm aner jeg ikke, da jeg mest sannsynlig var naken under morgenkåpen siden jeg nettopp kom fra dusjen. Haha, jeg ler! Så, det blir nok ingen slosskjempe av meg dessverre. Om det faktisk hadde kommet en tyv i huset mitt mens jeg sto på badet, så hadde jeg nok tatt med rettetangen min ut for å kvele han med ledningen eller noe.. Hahaha!

Sponset behandling

For et par dager siden var jeg på Beauty Lounge og fikk nye negler på fingre og tær. Denne gangen gikk vi for en litt annen fasong på fingrene, firkantet med en liten sving inn på hver side. Jeg ELSKER den formen! Mørke negler er så fint nå som høsten kommer for fullt..

På tærene fikk jeg først spabehandling, der de skrubbet bort all tørr hud og smørte de inn med deilige oljer. Man får virkelig helt babymyke føtter av det, føles fantastisk! Deretter la jeg over en rød shellac. Fint, eller hva? Jeg hadde faktisk ikke ordnet tærene mine siden før sommeren, og de var omtrent like fine da jeg tok den franske pedikyren av. Imponerende altså, det holder seg Så godt!

Og så har jeg et lite tilbud til dere ♥ Om noen har lyst på fullt sett med vippeextensions koster det nå kun 949kr! Tilbudet gjelder om du bestiller denne uken, men du kan også ha selve timen din neste uke. Et nydelig tilbud spør du meg! Time kan dere bestille på telefon 408 72 160.


MEG SOM ACTIONHELT

Holaaa! Dere vet de dagene der alt man har lyst til er å slappe av, spise smågodt og se på film? De dagene er det akkurat det jeg gjør også. I formiddag møtte jeg fineste Cathrine, og vi tok litt bloggbilder som alltid er gode å ha! Etter det slengte jeg kjæresten under arma og tok han med på kino. Vi så Expendebals 3 (?), en film jeg overraskende nok syns var bra. Det gjør noe med en når man ser så mye muskler i en film, me like! Personlig har jeg sykt lyst til å lære meg å sloss sånn selv, hvor kult hadde ikke det vært om man kom i en kjip situasjon en gang i livet? Syns det er så imponerende å se på, haha! Nå har vi nettopp kommet hjem, og jeg ligger sånn halveis i fosterstilling i sofaen. Har spist alt for mye godteri, baconcrisp og popcorn med en kilo for mye salt. Merker det snart blir sengen på meg, i mellomtiden kan dere se et par bilder fra dagens antrekk :)
KONKURRANSE!

Konkurransen er avsluttet

annonse

God morgen! I sammenheng med lansering av boken og filmen "The Maze Runner" kjører jeg i dag en Mazerunner konkurranse, i ekte stil! Dette betyr at du må rekke å delta i konkurransen før labyrinten (kommentarfeltet) lukker seg og tiden løper ut. 

Konkurransen er åpen fra og med  til og med ikveld kl 22:00


Legg igjen en kommentar med din epost innen NÅ og klokken 22 i kveld, og vær med i trekningen av to "mazerunner - i dødens labyrint" bøker, en til deg pluss en venn. Les min anmeldelse av boken HER, den er helt fantastisk! Du vinner også masse deilig te og et Mazerunner brick-spill, en perfekt høstpakke ♥
Lykke til!

FLUFFY

Hei hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en travel dag, og har akkurat kastet i meg en salat fra BIT. Åh, maten der er så goood. Bare dumt det er så dyrt, hvis ikke hadde jeg nok spist der hver dag! Er jo ikke sånn kjempeøkonomisk å spise salat til over 100kr hver dag? Det blir jo sånn 3000kr i måneden. På salat! Men nok om det. I dag er det virkelig kaldt i Bergen altså, holdt på å fryse ihjel på vei til skolen. HELDIGVIS var jeg smart i dag tidlig å tok på meg min nye favorittgenser. Den er så god og varm, og kommer til å bli brukt mye i vinter. 


Den finner dere på nelly HER ♥ (annonselenke)

Husk at de har samme genser i grå HER, beige HER og svart HER!


INGEN KLAGING

Rise and shine! Hadde egentlig tenkt å starte dagen med "ukens hurtigskriving", men jeg våknet opp i et veldig godt humør i dag og da droppet jeg det. For lets face it, man syns det er mye morsomere å lese om litt gøyal klaging enn at jeg har det så bra for tiden! Men det er vel kanskje positivt? At jeg har det bra for tiden, altså. Ikke at vi alle har en liten kyniker i oss, hihi ♥ Akkurat nå viser Bergen sitt sanne jeg og tilbyr regnvær hele dagen, så det kan godt henne jeg er sur og vil skrive hurtigskriving når jeg kommer hjem i ettermiddag. Oi, hjelp! Nå hørte jeg akkurat et brak bak huset. Vinden tok tak i vinduet til naboen å smelte det igjen. Herlighet, er det meldt storm i dag eller? 
Noen bilder fra Oslo. Jeg har omtrent levd i min nye skinnjakke fra Zara, syns den er så kul! Virkelig valutta for pengene :-D

Nå skal jeg subbe inn på badet å få på meg litt sminke før skolen. Sitter å lurer på om det er vits, for den kommer sikkert til å regne av fjeset mitt uansett. 


FØRPREMIERE

Hei! I dag har jeg ikke gjort annet enn å slappe av, pakket ut av kofferten og handlet inn mat til uken. Sov ekstra lenge i dag også, noe som var høyst nødvendig siden det ble alt for lite søvn i helgen. 

På torsdag var vi invitert på førpremieren av The Maze Runner i lokalene til 29th century FOX, noe jeg syns var utrolig kult! Først minglet vi med de andre som kom over deilig tapas, før vi fikk se filmen i en liten kinosal de bruker til screeninger. Jeg følte meg ganske så spesiell der jeg satt, for der er det ikke mange som har vært! Når det kommer til filmen kan jeg ikke si annet enn WOW. Det er akkurat slike type filmer jeg eeelsker! Slutten var så spennende at jeg ikke kan vente til det kommer en toer. De skal starte å spille den inn allerede neste måned. I mellomtiden får jeg bare lese bøkene og vente i spenning til neste film kommer. 

Tusen takk til Chili Publications som tok meg med på dette! #THEMAZERUNNERNO


UT PÅ TUR ALLTID SUR

God morgen! Turen hjem i går startet som et helvete men gikk fort over til himmelen (siden vi var i luften) (tulla). Uansett, nå skal dere høre! Det hele startet med at jeg pakket min 30-kilos tunge koffert. Etter mye strev, svette, tårer og sitting på kofferten fikk jeg endelig lukket den. Jeg jublet høyt og kan faktisk ikke huske sist jeg var så fornøyd med egen innsats. Følelsen varte dessverre ikke lenge, da jeg fant ut at jeg hadde pakket headsettet ned i kofferten. Seriøst liksom? 

Jeg dro videre på Oslo S for å ta flytoget, der jeg ringte alle jeg kjente for å ha noen å prate med på vei til Gardermoen. Jeg var tydeligvis i et usedvanlig sosailt state of mind i går kveld, for jeg klarte ikke sitte helt alene uten musikk eller noen å prate med. Vel fremme på Gardermoen gledet jeg meg ihjel til å spise litt deilig mat, for det var jo trossalt dagen derpå i går, og jeg var sulten som et monster. Dessverre var alle resturantene STENGT, bortsett fra Franks som kun serverer pølser. Jeg gikk bort for å bestille meg litt pølse med potetmos (det er jo egentlig ganske godt), men da fikk jeg beskjed om at det ikke var mer potetmos igjen. NEEEI tenkte jeg. For det er jo ikke godt med pølse uten potetmos!! Etter mye løping på en desperat matjakt var plutselig klokken blitt så mye at jeg måtte boarde flyet. Heldigvis bestemte kapteinen seg for å sette hastigheten på spaceship-mode, for bare 25 minutter senere var vi i Bergen. Sykt, eller hva? Under finner dere lørdagens antrekk forresten!


Kåpe - Samsøe Samsøe / Kjole - HER / Sko - Zara (annonselenke)


DRESS LIKE ME

Hei! Hvordan er deres søndagsform? MIn er fabelaktig as we speak, mye av grunnen til det er vel den faste Fridays-munchen dagen derpå. Den slår virkelig aldri feil! Nå er kofferten pakket og jeg er snart klar for hjemreise til Bergen. Det skal bli så godt å komme hjem til kjæreste, og ikke minst min lille baby Zara. Det er helt rart at man kan savne et sånt lite dyr så mye. Merker jeg nesten blir emosjonell bare av tanken på å kose med henne igjen! Jeg og Glenn pratet om at jeg burde få valper på henne etterhvert slik at jeg alltid har en liten Zara i livet mitt. Syns det høres så utrolig skummelt ut, og jeg er egentlig ikke sikker på om hun kan få valper en gang siden hun er så liten? Det er jo kanskje litt risikabelt? Nå vet jeg jo ikke mye om tema, så jeg skal iallefall gjøre grundig research før det eventuelt blir chihuahua-bebiser om noen år. Hun veier jo bare 1.8 kilo, så hun er jo som en valp! Heldigvis en stueren valp, vel og merke. Det finnes vel ikke noe mer slitsomt enn å gjøre en hund stueren, og måtte plukke opp bæsj hele tiden. Husker jeg hatet den perioden.. Men nok om det! Satt sammen noen kollager med litt inspo til dere, håper det faller i smak :-D

(annonselenker)


Cardigan / Veske / Jeans / Klokke


Genser / Klokke / Jeans / Veske

 


Genser / Boots / Solbriller / Veske / Jeans

 


Genser / Solbriller / Veske / Boots


Genser / Klokke / Jeans / Veske

 


DET VANLIGE

Hei! Da var kleine-søndagen her igjen, og undertegnede var en av de mange andre som tok seg et glass for mye på byen i går. Det kan skje den beste, ikke sant? Med kjolen flagrende, leppestift på tenna og proseccoen i hånda dro jeg i går ut med en herlig gjeng som virkelig kan å feste! Jeg må bare si det; HELDIGVIS vet jeg å gå hjem å legge meg når ting runt meg blir alt for uklart og man mumler mer enn man prater, så det ble ikke så alt for sent hjem på meg i går. Formen er overraskende fin i dag. Om noen få strakser skal jeg på junkfood jakt, og jeg har allerede peilet ut Fridays som et sted jeg vil legge på meg noen ekstra kilo denne søndagen. Det kommer flere bilder senere i dag, ha en fin dag så lenge!


Hadde på meg en av mine favorittkjoler i går! Den finner dere HER. (annonselenke)

På nelly har de den også i nude her, blå her, gul her, rosa her og burgunder her ♥


KRAVSTOR

God morgen ♥ Åh, for noen dager jeg har hatt så langt i Oslo. Kan jo virkelig ikke klage når sola står på himmelen og været er som på sommeren? Eller jo, i går skulle jeg og Lars spise lunsj på Olivia, da vi ble plassert midt i den verste solsteiken ute. Bare etter ti sekunder merket vi begge at dette ikke gikk, sykt kjipt å smelte vekk før maten kommer liksom. Heldigvis var de så hyggelig der at vi fikk et bort i skyggen i stedet. Snakk om kravstor og solsky eller? Haha! Det var så deilig å se Lars igjen, og som alltid mimret vi tilbake på alt det merkelige vi har gjort sammen. Vi har bl.annet to Gran Canaria-ferier bak oss der vi var de mest harry turistene EVER. Jeg ler bare av tanken, at det går an liksom. Haha! 
Jakke - Zara / Bukse - Second Female (nevernaked.com) / Sko - Acne / Solbriller - Ray Ban

Senere på kvelden slappet vi bare av hjemme hos Glenn. Lagde deilig mat mens vi så på Idol og senkveld, jeg elsker at de endelig er tilbake på skjermen! Nå blir det nok dårlig med fyllaturer på fredagskvelden for min del, for å ligge kvalm-mett mens man ser på gullrekka en fredagskveld er det nesten ingenting som slår. 


05.09.2014

// sponset opphold

I natt var jeg virkelig helt i himmelen da vi sov over på Saga Hotel Oslo. Den følelsen når du er så sliten at bena nesten faller av, for så å legge seg nydusjet i rent sengetøy i en myk seng. AAAH HEAVEN! Etter dusjen i går hoppet jeg rett til sengs mens June skulle ta seg en liten kveldsdusj selv. Hun brukte vel bare fem minutter, men på den tiden hadde jeg allerede klart å sovnet som en sten. Da jeg våknet opp i dag tidlig følte jeg meg mer uthvilt enn jeg har gjort på lenge, og det er en utrolig deilig følelse!

Saga Hotel Oslo ble faktisk kåret til Oslos mest populære hotell av Dagbladet forrige uke. Kult, eller hva? Min utrolig gode venn Ronny er hotellsjef der, og jeg skjønner så godt at han er stolt av jobben sin. Dette er det faktisk det eneste Butique-hotellet i Oslo, som virkelig er en stor ære. Her kan man komme som man er for å slappe av i det nyoppussede, designinteriørte hotellet. Under finner dere noen bilder ♥For å snakke med en av de hyggelige ansatte på hotellet kan dere ringe +47 22 55 44 90 eller sende mail til post@sagahoteloslo.no. De har også en facebookside som du finner HER, og en hjemmeside som du finner HER.


LEATHER GIRL

God morgen! Det var en frisk og opplagt frøken som slo opp øynene allerede klokken halv åtte. Jeg aner ikke hva det er med meg for tiden? Takker nei til vin og står opp før hanen synger. Æææ, jeg kan ikke bli old and boring allerede nå! Men det skal sies at jeg er utroooolig glad for at vi bestemte oss for en rolig kveld i går. Det betyr bare at jeg kan nyte frokosten på hotellet bedre i dag, hihihi. Og mens jeg gjør det (overspiser meg på buffet altså), så kan dere se gårsdagens antrekk. Kjøpte meg ny skinnjakke fra Zara rett før vi sjekket inn på hotellet, og jeg er så fornøyd!


Jakke - Zara / Tunika - HER / Bukser - Gina Tricot / Sko - Primarc / Veske - Michael Kors (annonselenke)


RØDVINSRUS

What a day!

For en hektisk, men fantastisk dag det har vært! Jeg har vært på farten siden klokken åtte i dag tidlig, så dere kan tro det er fantastisk å ligge nydusjet i en deilig hotellseng nå. Meg og June takket til og med NEI da noen vi kjente nede i hotellbaren spurte om vi ville ha et glass vin. Hva har skjedd med oss liksom? Her har du pensjonistene 1 og 2, haha! Planen ikveld var egentlig å dra en liten tur ut, men etter førpremieren på The Maze Runner (en heeelt fantastisk film) var jeg så sliten etter dagens skjema at alt som fristet var et glass rødvin og litt mat. I halv elleve tiden bestemte vi oss for å dra ut å spise kvelds på Olivia, men på veien ned dit gikk vi forbi en ny fransk resturant som vi tilfeldigvis sjekket ut menyen på. Det endte jo opp med at vi spiste middag der, og jeg angrer ikke! Super service og god mat. Husker ikke hva resturanten heter nå dessverre, noe som er syns siden jeg gjerne skulle anbefalt den til dere. Jeg har tatt massevis av bilder i dag forresten, og de poster jeg i morgen. Akkurat nå orket jeg såvidt å legge ut disse to mobilbildene liksom. SLITEN! Men nok mas fra meg, håper dere har en fin torsdagskveld ♥ Jeg orker forresten ikke lese over teksten før jeg poster innlegget, så om det er skrivefeil så kan jeg skylde på at jeg skriver dette i rødvinsrus. 


FØRSTE DAG I OSLO

Hei! Da var jeg vel fremme i Oslo, som de som følger meg på instagram (julianyland) kanskje har skjønt. I går tok jeg med meg kofferten og dro rett på Trancher, som er min favorittresturant i Oslo. For biffelskere anbefaler jeg virkelig å dra dit! De spesialiserer seg på entrecote, og det er alt de har på menyen. Med et brett utvalg av tilbehør da, såklart. Her snakker jeg ikke om et fleskestykke med entrecote som man kjøper på bunnpris, men et rent, mørt, nydelig stykke kjøtt. AH! Med et godt glass rødvin er dette det aller beste jeg kunne sett for meg uansett anledning. Herregud, nå hørtes jeg gammel ut.. Glenn, June, Erika og meg koste oss lenge med den deilige maten, en perfekt start på langhelgen ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

I våknet jeg opp alt for tidlig, for vi skulle på et frokostevent klokken åtte på Artesia spa. Forteller mer om det senere! Klokken ti hadde jeg avtalt møte med coverbrands i deres lokaler, og da kan dere tro jeg var i himmelen. Flere hundre kvadratmeter med sminke og hårprodukter. AAH! 
Nå har jeg nettopp kommet hjem til Glenn med en stor pose med sushi, så nå skal vi spise litt lunsj før vi må rett ut igjen. Klokken 15 sjekker vi inn på Saga Hotell Oslo, og ikveld blir det førpremiere på The Maze Runner. En veldig hektisk, men veeeeldig bra dag! :D


IN A HURRY

Hei! Håper alle har en fin dag så langt? Personlig så er jeg i farten og har veldig dårlig tid akkurat nå, men jeg tenkte kjapt å vise dere noen av mine nye innkjøp! Jeg likte alle plaggene veldig godt, spesielt den første blusen pluss den fluffy off-white genseren. AH, velkommen til min garderobe ♥ Dere får nok se mye av disse plaggene i fremtidens blogginnlegg :-)

Annonselenker
AAAH!! Denne blusen er helt fantastisk, og kommer til å bli brukt mye. Den finner du HER.
Herlig myk genser som passer perfekt i hverdagen. Den finner du HER. Den finnes også i rosa HER og svart HER.
Dette er kanskje den beste kosegenseren jeg har i samlingen min. Den finner dere HER. De har den også i beige HER, svart HER og grå HER.


Hverdagskjole HER.


Svart partykjole HER.
En utrolig deilig og fin høstjakke, til bare 299(!!!). Den finner dere HER. De har den også i svart HER.


Mitt første par med skinnbukser! Fuskeskinn såklart :-D Er de ikke kule? De finner du HER.

Nå fyker jeg avgårde til OSLOOO og blir det til søndag! Ikveld har vi reservert bord på vår favorittresturant Trancher, så dere kan tro jeg gleder meg til å komme fram ♥

hits