VINN PERSONLIG ALMANAKK

Hei, og god kveld! Eller er det kanskje natt? De siste dagene har vært så utrolig travle, og jeg har ikke hatt tid til nesten noe som helst føler jeg. Har så mye jeg egentlig må fikse, men som faktisk surt nok bare må vente til senere. Men men. For litt siden fikk jeg tilsendt min første personlige almanakk, eller avtalebok om dere heller vil si det. Den har virkelig vært en lifesaver for meg, nettopp fordi nå husker jeg på alt jeg faktisk må gjøre. Kanskje det også er derfor jeg har det travelt for tiden? Haha! Siden jeg er så utrolig fornøyd, vil jeg også dele ut en til en av leserne mine :)


Forsiden min, med en av mine favorittbilder fra da jeg var på Bahamas. Ah <3


Baksiden. Meg, Glenn og Birte <3


Grunnen til at noe er blurret på bildene over er fordi jeg ikke vil at dere skal se alle avtalene mine! Hihi.

Dette må dere gjøre for å vinne:

Like facebooksiden deres HER.
Om dere har instagram, så følg profilen deres på personligalmanakk
    Legg igjen en kommentar med mailen deres når dere har gjort det.

 

Lykke til, trekker vinner om en liten uke! :)


10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

Hei, og god mandag! Jeg syns slike innlegg er utrolig morsomt å lese på andre blogger, derfor tenkte jeg å grave fram ti fakta om meg selv også. Føler man blir bedre kjent med personen bak bloggen!

Om jeg for eksempel er på toalettet med en venninne, og vedkommende ikke lukker igjen dolokket før hun spyler ned får jeg ANGST! Da skubber jeg henne ut av veien og smeller igjen lokket selv. Jeg er livredd for å få tissebakterier som spruter opp av doen på meg, og får frysninger bare av tanken!

Jeg kan bli utrolig frekk og rappkjeftet på fylla, spesielt når jeg drikker vodka. Det er absolutt ikke hver gang jeg er ute, men det har vært noen tilfeller der jeg faktisk kan kjefte ihjel en flue. Om noen følte seg truffet beklager jeg for det - jeg er egentlig en snill person.

Selv om jeg egentlig er en utrolig sosial person, har jeg dager der jeg helst ikke vil møte noen mennesker som helst - og bare ligge for meg selv med en tvserie. Dette er faktisk noe av det aller beste jeg vet, og jeg koser meg utrolig i mitt eget selskap! Jeg blir som regel dritlei etter en dag da, og da har jeg en trang til å være sosial igjen.

Jeg har en utrolig kort lunte, og fyrer opp ganske så lett. Lillebroren min Adrian som er to år yngre enn meg har et bittelite arr over nesen, fordi jeg klorte han da vi var små. Jeg har blitt testet for ADHD to ganger, en gang i femte klasse og en gang da jeg var 18 år. Begge gangene ble det fastslått at jeg ikke har adhd, så hvor sinneutbruddene mine kommer fra er det ingen som vet.Jeg har veldig vanskelig for å stole på mennesker, selv om det kanskje ikke virker sånn. Jeg kan telle på én hånd menneskene jeg stoler på med livet mitt, blandt de er mine foreldre. Jeg har virkelig verdens beste foreldre, og jeg vet de alltid er der. Spesielt pappa, som jeg snakker med kanskje to ganger i halvåret. Uansett om vi ikke prater mye vet jeg akkurat hvor jeg har han på godt og vondt.

Jeg har alltid vært veldig selvstendig, og allerede som 11 åring dro jeg alene på min første reise. Den var riktignok bare til Oslo, og dit dro jeg en påskeferie for jeg absolutt ville trene rytmisk gymnastikk her nede, fordi trenerne var bedre her. Jeg kjente absolutt ingen, ikke de jeg overnattet hos engang!  Grunnen til at jeg har blitt så selvstendig er vel mye fordi jeg har tre yngre søsken som i bunn og grunn har vært hovedfokuset til foreldrene mine, og jeg har derfor måtte gjort veldig mye på egen hånd. Det er jeg utrolig glad for den dag i dag!

Jeg kjøpte chihuahuaen min Zara på impuls da jeg var 17 år, bare fordi jeg syns det hadde vært kult med en chihuahua. Jeg tenkte lite over ansvaret det faktisk innebar, og alt kom veldig brått over meg. Ikke at det gjorde noe, for personlig syns jeg at Zara er en veloppdratt liten frøken. Hun er glad i omtrent alle mennesker, hører alltid etter når jeg sier "nei" osv. Det eneste hun ikke klarer er å komme når jeg roper "kom Zara". Da står hun bare å glaner rart på meg..
Jeg kommer stortsett overens med alle type mennesker, men er veldig sjelden gang iblandt sier det bare "NEI" i hodet mitt. Noen mennesker klarer jeg rett og slett ikke, og jeg aner ikke hva som er grunnen til det. Personene kan være verdens hyggeligste og snilleste, men jeg blir likevel like irritert hver gang jeg ser trynet deres.

Jeg har ingen kontroll over spontaniteten min, og har ved flere annledninger satt meg selv i dårlige situasjoner på grunn av det. Jeg lærer virkelig aldri..

Da jeg var 16 år rømte jeg til Gran Canaria. Jeg hadde planlagt hele reisen til punkt og prikke, og koste meg virkelig på ferie. Mamma visste ingenting om reisen, for hun trodde jeg bare skulle overnatte hos en venninne. Samme kvelden tok jeg et fly til Oslo, som gikk videre til Madrid neste dag der det skulle mellomlande. Da ringte jeg mamma å fortalte hvor jeg var, og hun klikket heeeelt! Noe som selvfølgelig ikke er rart. Jeg skjønner jo nå i ettertid at dette ikke var en lur ide.. Jeg fikk meg uansett fem dager med ferie, før jeg dro hjem igjen og fikk husarrest. Hahha!

VINN APPLE TV!

 

Hola hola! Tenkte å tipse dere om den syke konkurransen handelsportal.no kjører nå, der man kan vinne en apple tv. Jeg takker absolutt ikke nei til det, for min erfaring av apple er at ALT er bra. 

Sjekk ut konkurransen HER!


GOING OUT

Ha en super lørdagskveld alle sammen! Nå er det duket for GIRLS NIGHT OUT :)

SAAAALG <3

GENSERE:


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER

Alle gensere, klikk HER

 

JAKKER:

 


7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER

For alle jakker, klikk HER 

 

SKO:


11. HER // 12. Dr. Martens HER (MÅ HA DISSE!!!) // 13. HER // 14. Ugg Australia HER

Alle sko, klikk HER.

 

KJOLER:


15. HER // 16. HER


17. HER // 18. HER

For alle kjoler, klikk HER

 

For å få 15% avslag på HELE kjøpet ditt, trenger du bare å oppgi koden SHOP15 i kassen! Salget varer såvidt noen dager, så det gjelder å kjappe seg! Selv skal jeg sette meg ned å shoppe litt nå. Det er spesielt mye å spare på jakker og sko, siden de er dyrere i utgangspunktet :)


SPA MIAMI

God ettermiddag! I dag har jeg hatt en utrolig deilig dag, om man ser vekk fra i dag tidlig. Må bare få sagt det igjen altså, jeg hater telenor. Uansett da, dro til Spa Miami ved Pilesredet for å deie meg litt. Først la jeg shellac negler, noe jeg anbefaler alle! Har tatt det én gang før, og er like fornøyd nå. Dessverre har jeg utrolig korte og svake negler nå siden jeg bare rev av akrylneglene mine som jeg hadde i sommer. Men men, de er fine likevel :-)

Etter det fikk jeg en deilig ansiktsbehandling, og den kommer jeg til å komme tilbake til i et senere innlegg. Nå er huden min så myk som den aldri har vært før, så nå er jeg klar til å dra ut på byen ikveld! Alt i alt er jeg supefornøyd med både servicen og behandlingen hos Spa Miami. Om dere vil bestille kan dere gå inn på hjemmesiden HER eller ringe 22114929. Viktig å unne seg litt velvære nå før vinteren slår inn for fullt :-)


ASOSIAL VÆRMELDER

Good morning! I går hadde jeg så utrolig vondt i hodet da jeg kom hjem, så jeg måtte bare legge meg rett inn på soverommet i mørket. Der sovnet jeg relativt tidlig, og våknet først nå. Utrolig deilig! Merker jeg har fått en skikkelig god natts søvn. Det er utrolig sjeldent jeg har vondt i hodet, eller vondt noen steder i det hele tatt - så kanskje det er derfor jeg sov så godt? Tror jeg må få vondt i hodet oftere!!

Merket egentlig i hele går at jeg ikke var særlig i form. Dro en snartur innom The Body Shop lanseringen av samarbeidet de har med Leila Hafzi, men der ble jeg ikke lenge før jeg bare dro hjem. Noen dager er vel slik antar jeg, at du ikke føler for å være sosial og helst vil ligge alene med en god tvserie forran deg. Det er veldig lenge siden jeg har følt meg SÅ asosial, men men. Noen som kjenner seg igjen? I dag er formen tilbake slik den pleier å være, og jeg har en morsom dag forran meg! I kveld blir det faktisk ut på byen med noen herlige piker, og jeg gleder meg masse. Lenge siden jeg har vært ute på en torsdag, så det skal bli moro!
Lue - Acne // Skjerf - Acne // Jakke - dessverre utsolgt, men lignende med krage, bare 300kr HER   //  Jeans - Zara // Converse - HER

Nå er det så sykt kaldt ute her i Oslo har det er helt skummelt! Prøver så godt jeg kan å ikke oppdatere bloggen hver eneste dag med værmeldinger altså, men herregud. I går kveld skrudde jeg opp varmekablene på badet på det fulleste, noe jeg ikke trodde jeg trengte å gjøre før langt ut i oktober iallefall. HUFF!!!

OG ET ALDRI SÅ LITE TIPS TIL DERE FRA MEG: ALDRI, DA MENER JEG ALDRI BYTT TIL TELENOR. OM DERE HAR DET, KOM DERE UNNA!!!! De har den mest horrible kundeservicen jeg noen gang har vært vitne til, og nå er jeg så irritert at jeg river meg i håret. Jeg husker den tiden jeg hadde OneCall jeg, det var tider. Verdens beste abbonement. Mens telenor? Nei, jeg vil faktisk heller spise en kakerlakk enn å bli værende hos de ut årskontrakten min. Koste hva det koste vil, jeg HATER telenor.


LIFESAVER

Woah, dagene bare flyr fra meg altså! Jeg fikk iallefall kjøpt meg nytt minnekort da, så da er bloggkrisen over. Hihi! Merket jeg fikk helt panikk av tanken på å bare legge ut mobilbilder til dere, for personlig hater jeg det på blogger. Det går liksom greit en gang i blandt, men sånn jevnt over så.............nei der mistet jeg poenget i hva jeg skulle si. Man må da vel få lov til å legge ut hvilke som helst bilder på sin egen blogg, om de så er tatt med Nokia 3410. Om den hadde kamera da? Nei, nok om det..

Har egentlig svært lite å fortelle dere i dag altså, det må jeg ærlig innrømme! På tirsdag drar jeg forresten til Bergen og blir der i over en uke, gleder meg sånn! Da skal Zara også være med i kofferten, så da slipper jeg å savne henne! Hihi.


ER DET MULIGGUUUUUUD!!!!!!!! Jeg som har brukt dritlang tid på å prøve å få opp kamerastativet mitt, siden jeg ikke har brukt det på over ett år hadde jeg nemlig glemt hvordan man gjør det lavere. IQ test nummer en, men det var selvfølgelig dødslett da. Jeg kan være så blåst i toppen av og til atte hjeeeelp. Poenget da. Minnekortet mitt er ødelagt, så bildene jeg tok med kamera kan ikke lastes inn på datan. D.R.I.T.T. Får dra å kjøpe et nytt minnekort nå. For en kjedelig start på dagen. Blåonsdag!

Nå skal jeg ta med det irriterte trynet mitt ut for å gjøre unna dagens gjøremål. Ha en fin dag!


BOMBER JACKET

Hola! Det har vært en veldig travel dag i dag, men riktig så spennende! Har fartet rundt om i Oslos gater, og er nå endelig hjemme i leiligheten. Merker at det blir kaldere og kaldere ute nå, derfor har jeg i dag brukt min nye bomberjakke fra Never Naked. Den er så forbanna kul altså!


Den finner dere HER.

De har den også i burgunder til de litt mer våggale, den finner dere HER! Hva syns dere? Jeg elsker den!

Nå ligger jeg og Glenns med en aldri så liten smågodtpose hver og koser oss, utrolig deilig avslutning på dagen! Har dere gjort noe spennede i dag?


BACK ON TRACK

I dag prøvde jeg så godt jeg kunne å stå opp da alarmen ringte, som var klokken ni. Det klarte jeg dessverre ikke, og våknet først nå. At jeg faktisk ikke er i stand til å stå opp så "sent" som ni en gang er skremmende. Akkurat samme som i går, da jeg hadde en avtale klokken elleve og klarte å prestere å våkne 11.40!!!! Jeg blir så innmarri oppgitt over meg selv altså, for her er det ikke mye "stå opp å grip dagen før fuglene fiser"-motivasjon. Heller litt sånn sov-til-du-våkner greie.Uansett da. Nå er jeg back in Oslo og deilig er det! Nå kan jeg blogge skikkelig samtidig som jeg har et veldig spennende prosjekt på gang som MÅ bli bra! Men før alt dette skal jeg på Karl Johan Hudpleie å sette på nye vipper! Jeg ser seriøst sånn her ut uten altså..

Dette er så meg uten vippeextension..

 


FEST OG BARNDOMSMINNER

Hei hei! Beklager tamme oppdateringer her denne helgen, men når jeg er hjemme i Molde bruker jeg så mye tid til familie og venner at dagene fyker unna. I går var jeg på bursdagsfest til Guro, og det var så koselig! Jeg har vondt i magen i dag fordi jeg lo sånn på vorspielet, for herregud så mye moro vi pratet om. Som vanlig var det mye gøyere på vors enn på byen, derfor ble det en litt tidlig kveld for meg. Huket vel tak i en taxi allerede i halv to tiden, da det var rett hjem å lage seg nattmat. Kjøkkenet så ikke ut i dag tidlig!


Sara, meg og Guro. Fine jenter <3

Dagen i dag startet med at jeg dro til bestemor for å spise frokost og skravle. Det er så koselig når det kun er vi to sammen, for da sladrer vi som bare det. Verdens BESTE bestemor. Viktig å besøke familien også når man er så sjeldent hjemme som det jeg er. Bladde også litt i familiealbumet hennes, og der fant jeg supermange koselige bilder fra da jeg var liten. Jeg var en dritstygg unge da dessverre..


Verdens beste <3NEEEEEI!

God morgen fra regnfyllte Molde! Jeg var egentlig dritlei av sol og varme da jeg kom hjem fra min siste Gran Canariatur i slutten av august, og var sååå lykkelig over at det var høstfølelse i Norge. Etter å ha sett ut vinduet i dag, har jeg ombestemt meg.. Norsk høst er jo regn, regn og atter regn. Det er rart det ikke har blitt oversvømmelse her enda, for jeg er sikker på at det har regnet ti meter i natt. Kaldt er det også. Brrrrr. 

Satt å tittet på noen sommerbilder, noe jeg aldri skulle gjort. Se så brun og fin jeg var! Nå er jeg bare bleik. Og stygg. Og nå skal jeg ta SOL for å bli brun igjen. Snakkez!


BESTILT

SØREN! Hadde litt dødtid før jeg skulle på venninnekveld, så jeg var innom for å "se" på nelly. Nå er jeg plutselig en jakke rikere!  Men herlighet, se på den da? Så utrolig kul nå til høsten! Jeg har ingen oversized skinnjakker, så dette blir min første. Lykke!!
Den finner du til bare 699kr HER. Jeg tok str xs/s.

 


UPDATE

Hei og god helg snuppiser! Nå er det HEEEEELG og jeg er hjemme hos mamma i molde. Hun holder på å pusse opp kjøkkenet, pluss legger om gulvet på stuen. Her er det med andre ord fullt kaos, og vi spiser av papptallerkner. I dag har jeg vært å spist lunsj med Ida, og handlet inn litt til helgen. I morgen blir det bursdagsfeiring med de fantastiske Moldejentene, og jeg gleder meg sånn! Nå skal jeg hive meg i bilen og komme meg ned til Brun og Blid så jeg får litt tæn til i morgen, før jeg skal til Ida for venninnekveld. 

Det er superdeilig å være hjemme i Molde, og jeg koser meg gløgg ihjel! Tror jeg drar hjem igjen til Oslo mandagsmorgen, siden det egentlig bare blir stress å dra på søndag siden vi skal ut i morgen. Ville bare innom å si hei, og ønske dere en super helg!

 


MOLDE <3

Da var jeg vel plantet i sengen min hjemme i Molde, og jeg kunne ikke hatt det bedre! Jeg ble hentet av en venninne på flyplassen, og vi dro hjem til henne for å slappe av og lage oss en deilig middag. Kom ikke hjem til mamma før i ti tiden, og siden da har jeg egentlig bare spist og kost meg på sofaen. Slik som jeg alltid gjør når jeg er hjemme..

Har også nettshoppet litt på boozt, siden de har salg nå! Alle varene under fikk jeg for litt over 1500 kroner bare, og jeg har jo bestilt så mye fint? Siden jeg var så fornøyd sist gang jeg bestilte derfra, så føler jeg meg sikker på at jeg blir like fornøyd nå. Det beste av alt er jo at pakken kommer på døren bare to dager etter bestilling :) 


1. Wardrobe - nå på 70%(!!) avslag HER. Tenk så utrolig fin til vinteren med en hvit strikkagenser under. Ah! Fargen er dusere i virkeligheten.
2. Beanie til bare 79 kroner HER, så hot nå til høsten! 
3. Servietter fra DAY HER.


4. Armygrønn jakke som er et must nå i høst til bare 280 kroner HER. Jeg vil ha den stor, og bestilte den i str 40.
5. Slike converse har jeg letet forever etter, endelig fant jeg de! HER
6. Deilig og småsexy nattshorts HER.

Dette fikk jeg klikket meg hjem i dag. Noe dere likte?


WALLMANS

Tooooorsdag, snart helg! Jeg skal hjem til Molde i ettermiddag, og jeg gleder meg som en GAL! Selvom jeg har helt forjævlig fyllenerver siden sist jeg var der, som da var Moldejazz. Da var jeg ikke særlig sjarmerende gitt, haha huff. Men er det ikke sånn det skal være i den lille hjembyen sin? (Nei okei, det er ikke sånn det skal være. Prøver bare å rettferdiggjøre meg selv). 

I går var vi på åpningen av Wallmans dinner show, noe som var sykt kult! Herregud for et show altså, det anbefaler jeg faktisk alle uansett alder til å dra på. Vi storkoste oss helt fra forreten til dessert, og ble servert deilig vin og et utrolig bra sceneshow. WOW! Sammen dro jeg med June og Aleksander, siden min pluss en ikke hadde mulighet til å bli med likevel. Men det gjør ingenting! Føler meg aldri som tredje hjulet på vogna når jeg er med de to, for vi er så gode venner alle sammen. Vi fikk rullet oss ut av Wallmans rundt midnatt, og da var det bare for Aleksander å løpe ned på Subway for å kjøpe litt nattmat. Mmmm. Han er så snill!

Her er kveldens antrekk:


Kjole - Mango, Sko - Nelly.com, lignende HER. Var litt vågal å brukte disse i går, og jeg elsker de!! Jeg har et par ekstra i str 38 om noen er interessert. De er helt ubrukte, siden de dessverre var litt små til meg. De passer perfekt til en person som bruker 37.DOLCE GUSTO

I dag var jeg supertidlig oppe (klokken syv) fordi jeg skulle på The Thief i samenheng med Nestcafe sin geniale oppfinnelse Dolce Gusto. Personlig drikker jeg ikke noe særlig kaffe, så jeg var nysgjerrig på hva dette dreide seg om. Vi fikk et spennende foredrag, og jeg er nå en kaffemaskin rikere! Skal montere den opp ila uken, så kan dere få bedre bilder og en ordentlig anmeldelse da :)

I natt sov jeg bare en time, noe som er helt sykt. Fikk ikke til å sovne før i halv seks tiden, men våknet dessverre noen minutter senere av at både Zara og Canelo hoppet opp på magen min. Dumme hunder! Etter jeg kom hjem fra Tjuvholmen i halv tolv tiden var det bare å legge seg rett på sofaen for å sove et par timer. I kveld skal vi på åpningen av Wallmans, noe som blir en glamorøs aften med fullspekket show, god mat og deilig drikke. Åååå jeg gleder meg sånn!


Oversized cardigan - Cubus // Genser - Acne // Jeans - GT // Sko - Gamle

 


SORRY

Jeg må bare få avklart en ting rimelig kjapt til dere som leser bloggen min. Dette er noe jeg pratet med June om i går, og som jeg tenkte på før jeg la meg etter å ha tittet igjennom mine faste blogger. De fleste jentene som pryder topplisten av blogg virker som perfekte piker som har friske roser i vinduet hver morgen, aldri lar sofateppet ligge skrukkete og fiser blomster. De legger ut avanserte matoppskrifter med krydder og ingredienser jeg aldri har hørt om engang, og har ikke så mye som et støvkorn på speilet om de skal ta et aldri så lite "selfie" i refleksjonen.

De kommer seg på trening flere ganger i uken, og etter økten ser de fremdeles ut som supermodeller. De av bloggerne som har kjærester får guttene med på å posere på perfekte kyssebilder der alt er så bra, mens jeg kan ikke få min boy til å smile på et bilde engang! Det virker som om døgnet deres varer enda mer enn 24 timer med tanke på alt de rekker å gjøre i løpet av en dag, og de er i godt humør fra de står opp klokken syv om morgenen til de legger seg om kvelden. 

GUD, som jeg misunner disse jentene, men sorry - det er ikke meg.Jeg derimot, det er en annen historie. Det eneste jeg klarer å lage av mat er tomatsuppe og enchiladas. Jeg søler forsåvidt som en gris både når jeg lager maten og legger den opp på tallerkenen, så det å ta bilde av den til bloggen blir for meg som å være med på Robinson Ekspidisjonen. Alt levende av blomster i leiligheten min dør som regel dagen etter jeg har kjøpt de, derfor har jeg heller aldri blomster. Jeg vasker speilet på badet mitt cirka en gang i skuddåret, og jeg er alt for lat til å trene noe spesielt per dags dato.

Jeg sover som oftest til jeg våkner om morgenen, og til og med etter jeg har stått opp blir jeg liggende i sengen for å se på tvserier. Hjernen min er veldig primitivt oppbygd, så om jeg skal ta bilder av meg selv på stuen enser jeg ikke om det står en skitten tallerken i bakgrunnen. Jeg har ingen sløyfer jeg kan pynte Zara med, så om jeg skal ta bilder av henne blir det ganske så enkelt. Sofateppet mitt ligger som regel slengt fra seg der jeg la det sist, og jeg er en sucker for mat som lager seg selv. På fylla drikker jeg meg som regel alt for drita, og det er aldri snakk om å bare "ta et glass vin". Jeg raper, søler når jeg spiser, og jeg kan til og med finne på å slippe en aldri så liten fis en gang i blandt. 

Der har dere meg, så om dere vil lese bloggen til jenta med det perfekte liv har dere klikket dere inn på feil blogg.


PLATINA

Hola hola, enda en nattoppdatering fra meg gitt! FOR en flott døgnrytme altså.. Kjedet meg så mye at jeg begynte å bla igjennom arkivet på gamlebloggen min, noe jeg syns er svært morsomt. Siden jeg nå har blitt litt mørkere i håret syns jeg det var sykt merkelig å se meg selv som platinablond, selvom jeg stortsett har vært lys i håret hele livet. Jeg tenker jo å bli blond igjen til sommeren, men nå er jeg egentlig ikke sikker. Så snart som mulig skal jeg jo også til frisøren min Silje på Hendrix for å farge håret mitt enda mørkere! Ææææ, jeg som skulle være blondebitch for alltid.

Bildene under er fra 2011. Hohoho jeg er så glad jeg har en blogg jeg kan titte tilbake på!

Noen som leste bloggen min på den tiden? Og hva syns dere jeg kler best? 


HJEMLENGSEL

 

Bare så det er sagt, så har ikke dagen min vært så koselig som på bildene over. Jeg har lugget i sengen å spist et tørt knekkebrød og drukket lunkent vann. Så vet dere det. Elsker fremdeles høsten da, spesielt når det regner og jeg kan slappe av med tvserier fra jeg står opp til jeg går og legger meg. Noe jeg hadde planer om å gjøre i dag, helt til jeg ble lei. Nå har jeg ryddet litt i leiligheten og skal straks hoppe i dusjen. Av en eller annen grunn fikk jeg et helt vilt Moldesavn i dag, så jeg drar nok hjem på besøk i helgen. Mamma blir nok ikke særlig glad da, siden det er fullt kaos i huset hennes i og med at hun pusser opp kjøkkenet og legger nytt gulv på stuen. Men men, jeg vil HJEM!


DA VAR HØSTEN HERÅh, da var høsten kommet for fullt dere. På fredag var det strålende sol og shorts-vær, mens i dag måtte jeg faktisk ty til å låne en av vinterjakkene til Glenn for å holde varmen mellom slagene. Jeg har absolutt ikke noe antrekk å skryte av i dag, som dere sikkert ser på bildene. Jeg kom ikke tilbake til leiligheten før for et par timer siden, så dagen har gått i ett! Den startet med at meg og Glenn dro til Ikea for å handle inn litt, før vi dro hjem igjen til Majorstuen for å handle inn resten av det han trengte på KID. Lagde lasagne til kveldsmat, det er noe av det beste jeg vet! Mmmm <3

Helgen har vært veldig travel så har ikke vært noen verdensmester på å oppdatere. Snill som June er tok hun kontroll over bloggen min, woho! Vi var blandt annet på fest hos henne på lørdag, noe som var helt sykt morsomt :D Senere dro vi ut på byen, noe vi aldri skulle gjort. Det er jo alltid morsomst på vors. Noe vi burde huske på til neste gang vi storkoser oss på vorspiel. Søndagen ble brukt i sengen med junk og film, en typisk søndag med andre ord. Nå er det en ny uke, og det er egentlig litt deilig. Tilbake til de få rutinene jeg har igjen (okei jeg har egentlig ingen rutiner), noe jeg kanskje burde forbedre meg på denne uken? Haha! 


Heldigvis har jeg mine favorittsko som går til alt! Jeg er heeelt frelst av New Balance... Du finner de HER, i mange forskjellige modeller og farger :)30kr FOR ALLE iPHONE 4 DEKSEL

Sååå mange kule deksler, og alle koster nå bare 30 kroner! Du finner salget HER hos handelsportal.no 


Inside information

  • 15.09.2013, 13:47 // Blogg

Heeeei!

Har dere hatt en fin helg? Er forresten June igjen her, haha. Kjenner jeg Julia rett får dere ikke en oppdatering fra henne før til kvelden. I går hadde vi en aldri så liten fest hos meg, og det var SÅ gøy. Julia var selvfølgelig til stede, så tror kanskje hun sover enda. Hennes loverboy drar ikke tilbake til Bergen før i kveld, så da skal jeg være så snill å oppdatere litt for henne. Tenkte det hadde vært gøy å gi litt inside information om Julia når jeg først har mulighet. Tror jeg vet det meste om Julia, har jo vært bestevenninne med henne i ganske mange år nå. Så her kommer ti ting du ikke vet om henne.

- Når Julia skriver på bloggen at tannblekingen hun bruker er bra, eller at hun er fornøyd med frisørtimen sin eller jakken hun har på seg, så står hun 100% inne for det. Hun er ikke den som kan skrive positivt om et produkt på bloggen uten å mene det. Ikke mange bloggere som er så ærlig og ekte som det Julia er.

- Rommet til Julia er fullt av fine klær, likevel sier hun støtt og stadig at hun ikke har noe å ha på seg.

- På det halve året Julia har bodd i Oslo, har hun enda ikke hatt vaskemaskin i leiligheten sin. Så jeg tipper hun er ganske lei av å drasse med seg skittetøysposer når hun er på besøk med venner. Jeg synes selvfølgelig ikke det er noen problem å stille opp med en vaskemaskin i blant, det skulle jo bare mangle.

- Synes Julia er alt for kritisk til seg selv. Hun ser ikke det andre ser. Men detter er vel typisk for alt for mange jenter?

- Julia skulle egentlig være med på årets Charterfeber, men hun trekte seg i siste liten. Noen hun er utrolig lettet og glad for nå. Jeg er lettet på hennes vegne også, selv om jeg vet at hun ikke hadde dummet seg ut slik som enkelte andre, hahaha.


- Tror ikke McDonalds har en kunde som er mer trofast enn Julia. Hun legger heller ikke skjul på hvor glad hun er i maten derfra, så hun har gitt mye gratis reklame til Macern.

- Julia har ikke lest en eneste bok i løpet av livet sitt.

- Hun hater å sove alene, så kan vel telle på en hånd hvor mange netter hun har sovet alene etter at hun kom til Oslo. Sover heller på sofaen min en natt eller to, enn å sove alene i leiligheten sin.

- Det skal VELDIG mye til før Julia snakker stygt om noen (og hvis hun snakker stygt om noen har hun alltid en god grunn for det). En veldig god egenskap, som flere burde lære av. Hun dømmer heller ingen.

- Jeg vet ikke om noen som er så flink til å sette pris på vennene sine som det Julia er. Hun er der for vennene sine hele tiden, og stiller alltid opp om det er noe. Hun er flink til å gi kompliment, råd og hjelp. Er så glad jeg har Julia som bestevenninne ♥
Shoppingkveld

Hei, dere!

Siden Julia har et aldri så lite besøk å ta seg av, har jeg (June) fått i oppdrag å blogge for henne. Tenkte å fortelle dere om kvelden i går. Vi var på en eksklusiv shoppingkveld med H&M og STYLEmag i Bogstadveien. Her ble det mingling, shopping og hyggelig selskap. Utrolig mange som hadde tatt turen, så fikk ikke sett for mye av høstkolleksjonen til H&M, men det jeg kunne se av den var at høsten byr på deilige stoffer, fine farger og klassiske detaljer. Var også lanseringen av STYLEmag sitt nyeste nummer, så dette må dere få sjekket i butikkhyllene i dag.


Fine gjengen vår ♥ Julia, meg og Ann-Helen.

Nå som jeg har muligheten har jeg lyst til å avsløre at Julia har funnet seg en skikkelig kjekk gutt! Forstår godt at hun vil bruke mest mulig tid sammen med han, nå som han er på besøk. Gjett om de får en fin helg sammen da, kniiis.

Ønsker dere en fin helg ♥


RESTYLANE step by step

Happy thursday!! Nå er det snart helg igjen gitt, ukene går så utrolig fort. Plutselig er det julaften liksom. Æææ!! I natt sov jeg over hos June, så jeg kom hjem nå for en liten time siden. Nå blir det ryddings og vasking før jeg skal i et møte og en lansering senere på kvelden. Travel dag!!

Nå tenkte jeg å skrive litt om restylanen min, step by step. Det er jo ingen hemmelighet at man som regel er veldig hoven og stiv i leppene de første dagene eller ukene etter du tar det. Jeg er veldig glad for at resultatet ikke er slik som første dagen etter behandlingen, haha! Det syns jeg blir litt for stort. Jeg bruker ikke restylane for å få andelepper, men for at det skal se naturlig og fint ut. 

 


Dag 1. Samme dag som jeg tok restylane hos Erle. Dere ser sikkert at jeg er veldig stiv og hoven? 


Et par dager etterpå. Dere ser at hevelsen har gått litt ned, men at jeg fremdeles er veldig stiv i leppene.

 

På bildene under er cirka sånn jeg ser ut nå. Det tok halvannen uke før jeg ikke følte at leppene var stive lengre. Nå føles de helt naturlig ut, og jeg tenker aldeles ikke over at jeg har noe i de i det hele tatt. Det er det som er så bra med restylane, at du ikke går med en stiv pølse under leppa liksom!


Jeg er så fornøyd med behandlingene jeg får hos Erle på Colusseumsklinikken, og anbefaler alle som tenker på å ta restylane å dra dit! Når man skal gjøre noe med ansiktet sitt syns jeg det er viktig å være i gode hender, og jeg kan ikke annet enn å gi Erle en 6´er :-)

Om der er nysgjerrige på forskjellige behandlinger så besøk bloggen til Erle HER. For timebooking kan dere ringe 23195050   eller besøke sidene til Colusseumsklinikken HER.

Har dere tatt restylane, eller er dette noe dere vurderer å gjøre?


MY TEETH

Halla babes! Hvordan er onsdagen deres så langt? Jeg har brukt dagen på litt dilldall og hjemmepleie. Tenkte dere å vise dere hvordan jeg bleker tennene mine, siden det første innlegget jeg skrev om det tidligere i sommer ikke var særlig utfyllende.. 

1. Det første jeg gjør er å pusse tennene med Dentway sin tannkrem. Den koster litt mer enn på de på butikken, men siden den funker så godt så er det verdt det! 

2. Deretter finner jeg fram pakken min med strips. Det er så sykt enkelt når de er klare for bruk, så alt du trenger å gjøre er å klistre de rett på tennene. 

 

3. Så sitter jeg med en strips oppe, og en strips nede i 30  minutter før jeg tar de av og skyller munnen med vann.

 

Så enkelt er det! De har også en syk effekt, og man bruker de to ganger om dagen i en uke, eller en gang om dagen i to uker. På bildene under har jeg brukt de to ganger om dagen i to dager. Se forskjellen allerede! Tennene mine er helt uredigerte.

Jeg har fremdeles fem dager igjen før jeg er ferdig, så jeg kommer til å få et nyyydelig hvitt smil! Wohooo, me like :-D

Stripsene finner dere HER, og tannkremen finner dere HER :D Nå er alt sammen på 50% avslag også, så du sparer mye på å bestille nå! Det er også gratis frakt. Om du ikke er fornøyd med resultatet får du forresten pengene tilbake :)


SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 2

Hva skjedde med deg og andrea? I en periode virket det som dere var sammen hver dag, men etter den siste gc-turen har det ikke vært noe mer om henne.. Hva skjedde egentlig den siste kvelden?
Det har ikke skjedd noe med meg og Andrea!! Jeg valgte å dra hjem fra Gran Canaria tidligere fordi jeg var lei, og hun hadde fått besøk av Fredrik så det var ikke så farlig om jeg dro eller ikke. Andrea kom jo hjem for bare litt over en uke siden, og begge har vært veldig opptatte siden da. Vi har møttes et par ganger etter turen, og i kveld skal jeg til henne å spise middag. Så det er ingenting som har skjedd, haha :-) Det som skjedde siste kvelden der nede er ingenting mellom oss to, men noe som skjedde med en annen venn av meg.

Jeg har begynt å skrive med en gutt som er 9 år eldre enn meg, og nå har han lyst til å komme på besøk til meg siden jeg bor alene. Hva syns du?
Nå vet jeg dessverre ikke nok om situasjonen din til at jeg tør å uttale meg noe om det, siden jeg aldri har opplevd noe lignende selv! Men personlig syns jeg internett kan være veldig skummelt, og mennesker kan jo utgi seg for å være hvem som helst.. Men jeg syns du burde tenke nøye igjennom det, og eventuelt ha med deg noen når du møter han. Du burde heller ikke bli skuffet om han faktisk bare er ute etter én ting, og ha det litt i bakhodet. Om du så vil møte han så ta det med et åpent sinn, og ikke ha for høye forhåpninger :) Om han er en fantastisk fyr som du vil treffe videre så ta heller det som en positiv overraskelse, enn en forventning :) 

 

Hvordan du klarer å ha stram hestehale når du har tape extension slik at de ikke vises? 
Det er lettest med en gang jeg har tatt på tape extensione, altså da festene ligger ganske langt inn mot hodebunnen. Da er det som regel ikke noe problem! Når håret vokser og tapen kommer lengre ned blir det vanskeligere, men da bruker jeg hårklemmer :)

Hvor har du kjøpt New Balance skoene dine?
De har jeg kjøpt HER og HER. Jeg tenkte å skrive et eget innlegg om de senere i dag :) 

Hvorfor sluttet du i jobben din?
Hmm, hvordan skal jeg forklare dette da.. Etter jeg tok sommerferie fra jobben i juli, så bestemte jeg og David (gamlesjefen)  oss for at jeg skulle begynne å jobbe med andre ting. Siden jeg skal ha eksamener osv dette året så kan jeg ikke jobbe 100%. Jeg jobber ikke som fast ansatt lengre, men jeg kommer nok til å hjelpe han med prosjekter ol. om jeg syns de høres spennende nok ut! Det er ingen sure miner mellom meg og min gamle sjef, og jeg er veldig takknemlig for den erfaringen jeg fikk :D

Hva jobber du med nå?
Vel, jeg er jo egentlig student, så blir bloggen jobben min på siden. Men vil veldig gjerne finne en deltidsjobb på si, for jeg er veldig glad i å jobbe og syns det fort kan bli kjedelig å "bare" blogge. Om noen vet om en spennende stilling i Oslo er det bare å rope ut!

Er det bra shopping i Puerto Rico?
Haha, NEI! Puerto Rico er vel kanskje ikke kjent for shoppingen sin, heller tvert imot.. Om du vil handle så dra heller på en av kjøpesenterne rundt på øya, som El Tablero, El Corte Ingles eller Las Arenas. 

Er det mye folk på Amadores-stranden?
Ja, det er jo en av de mest populære strendene i det området! 

Har du alltid vært i Puerto Rico?
Har som regel bodd i Arguineguin, Puerto Rico eller Amadores-området. De stedene ligger rett ved siden av hverandre, så det er ikke noe problem å dra fram og tilbake. 


BOOST IT

Hei hei og god kveld! 

I dag tidlig var jeg som sagt på en pressefrokost i sammenheng med Sonas nye serie Boost it. Dette er en serie på fire forskjellige kosttilskudd som skal hjelpe kroppen å utnytte de viktige næringsstoffene. Vi fikk et foredrag over en deilig frokost, og mye ny kunnskap er nå innhentet! Kan skrive litt kort om de forskjellige produktene:

>> Basis formel som gir deg en skikkelig multi-vitamin-mineral-tilskudd i en matbasert form.
>> Energi formelen til deg som er slapp og trett
>> Immunformelen til deg som vil booste opp imunforsvaret ditt
>> Figurformelen til deg som ønsker å gå ned i vekt

Les mer om alle produktene her. Møtte også på søte Martine, som jeg ikke har sett på kjempelenge! Vi ble ståendes lenge å skravle. Moro å møte på noen hjemmefra her i Oslo :) Bildedryss: 

BLÅTT

God morgen! I går hadde jeg virkelig en kjempefin dag. Selv om mandagen ikke startet litt før ut på dagen for min del så klarte jeg å få unna en del ting på to do listen. Fine Ragnhild kom på besøk til meg på ettermiddagen, og det var så koselig å se henne igjen! Vi dro for å spise  på Mini Sushi på Majorstuen, som er den andre beste sushien der oppe etter min mening. Rå er den beste! (Nei jeg er ikke sponset).


Woah sjekk baben a!

Senere på kvelden var det klart for valgvake og vin i glasset hjemme hos June, der vi både ble servert cupcakes og god stemning. Jeg har ingen bilder av de flotte blå og røde muffinsene, men sjekk ut bloggen til June om dere vil ha bilder. Det ble Erna som statsminister og en blå regjering de fire neste årene da! Personlig stemte jeg på høyre, men var egentlig nøytral på om det ble Ap eller Høyre som vant. Jeg mener vi kommer til å ha det godt i Norge uansett, og vi er heldig som har det så bra som vi har det. Blir spennende å se om Høyre holder det de lover :)


En liten bukett av de som var hos June i går, resten hadde ikke kommet enda. Meg, Ragnhild, Mette, Cathrine og selvfølgelig lille Canelo.


Meg og gutta mine <3

I natt sov jeg hos June, og vi har nettopp stått opp. Nå skal vi avgårde på en pressefrokost, så det skal bli deilig med en litt annen morgenrutine enn det jeg er vandt med :D Ha en fin dag, og kos dere på skole eller jobb!


SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hei, og god mandag! Jeg hadde jo en spørsmålsrunde for en stund siden, og svarte bare på del en. Nå kommer svaret på de resterende spørsmålene! :-)

Hvor høy er du?
Jeg er 168 cm over bakken.

 Eier du mye merkeklær?
Jeg har litt merkeklær, men ikke kjempemasse! Jeg elsker absolutt butikker som Zara, BikBok, Gina og HM. FInner meg alltid så mye fint der :) 

Hvilken parfyme bruker du?
Jeg bruker Marc Jacobs . Daisy.

Hva liker du best ved deg selv?
Hmm, den var vanskelig! Det må vel være at jeg er en snill person og jeg blir veldig sjeldent sur for småting. Jeg tror jeg er lett å ha med å gjøre! Iallefall edru, haha. 

Legger du til leserne dine på facebook?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg godtok alle på min forrige facebook, men jeg mener at facebook er personlig for meg og mine venner. Men det går an å "følge" meg på facebook da, så dere ser oppdateringene mine! 

Skal du ta en utdanning senere?
Ja, planen er å studere til høsten! Hva det blir er jeg ikke sikker på, men regner det blir noe innenfor markedsføring. 

Hva savner du mest med Molde?
Uten tvil familien min og vennene mine! Det er så utrolig deilig å være hjemme og alle kan samles. Trivdes utrolig godt i Molde før jeg flyttet, men jeg vil ikke flytte tilbake dit med det første. Er du forelsket nå?
Tjaanjaaaa. Jeg er vel kanskje det :) 

Har du det bra for tiden?
På det sosiale planet har jeg det kjempebra! Det er mye som skjer for tiden, jeg har fantastiske venner og har møtt en ny person. Men samtidig er det mye som gnager i topplokket som gjør at jeg sover veldig dårlig og har mye vondt i hodet. Håper ting ordner seg etterhvert. 

Jeg absolutt elsker bloggen din!!! Du er en utrolig flott jente, så jeg lurer på hvordan synet ditt på gutter er? Har du noen i siktet eller vil du leve singellivet fult ut?:-D
Åh, tusen takk for det!! :-D Hadde dette vært for noen måneder siden hadde jeg nok ville vært singel. Men ting forandrer seg, og jeg er litt lei av både meningsløse flørter og gutter som prøver seg på byen generelt. Haha. Jeg har absolutt noen i siktet nå ja, og er ikke interessert i noen andre.

Hva spiser du i løpet av dagen?
Det er veldig forskjellig! Men frokost er som regel havregryn eller egg og røkelaks. Lunsj kan bestå av knekkebrød ol, og middag kylling eller fisk. Jeg er veldig lite kreativ i matveien, så det blir mye det samme. Kjedelige måltider med andre ord!

Har du noen favorittserier?
Omtrent alt jeg begynner å se på er mine favorittserier.. Haha! Akkurat nå er jeg hektet på White Collar, mye fordi verdens kjekkeste Matt Bomer har hovedrollen.


Bra han er homofil i virkeligheten, for da kan ingen andre jenter få  han heller!! Hahaha.

Hvor i Oslo bor du?
Jeg bor øverst på Majorstuen, mellom t-bane stasjonen og Frognerparken til de om er kjent her. Et utrolig fint område, men jeg har som sagt litt lyst å flytte til Grúnerløkka. 

Hvor mye betaler du i husleie i mnd?
Jeg betaler 11209 kr, og det er uten strøm, internett og tv. Til sammen blir det kanskje 13 000. Det er veldig dyrt, og også en av grunnene til at jeg vil flytte. 

Bir du påvirket av alt presset til trening og utseende?
Til en viss grad så påvirker det meg jo litt. Men jeg har alltid vært en person som bryr meg veldig lite om hva folk mener om meg, så jeg merker ikke at jeg får dårlig samvittighet om jeg spiser pizza for eksempel. Jeg vet hvem jeg er og hva jeg er god for, og jeg føler ikke utseendet mitt definerer meg som en person. Jeg liker å se bra ut for min egen del, og trener fordi jeg liker det. Om dere lurer på noe mer så er det bare å legge igjen en kommentar. Kommer til å svare i et nytt innlegg da :)


GÅRSDAGENS

 

Veske Mulberry // Kjole Miss Selfridge // Sko Nelly.com HER

Formen ble dessverre ikke noe bedre i dag, så jeg har stortsett bare ligget på sofaen til June i fosterstilling hele dagen. Fikk meg på trikken og hjem til Majorstuen for en liten time siden, og jeg har aldri vært så klar for å legge meg som det jeg er nå. I morgen er en ny og spennende dag, for det er VAAAAALG!! Har dere husket å stemt? Hvis ikke; gjør det i morgen!


DRINKER OG PREMIEREFEST

Åh, dagen i dag har ikke vært særlig kul. Jeg har vært fyllesyk fra en annen dimensjon, og det merkes på kroppen at vi hadde det moro i går! Startet med noe godt i glasset allerede klokken fire på Hendrix Hair Pilesredet, mens de flinke frisørene ordnet oss fine før vi skulle på premierefest for den fjerde sesongen av serien The Boardwalk Empire.


Camilla, Marie, Nikoline og meg.

Tema var 1920-tallet, og det var så utrolig kult og gjennomført på skyggesiden bar! Vi spilte også poker i samarbeid med pokerstars, noe jeg syns var utrolig morsomt :-D Kommer nok til å arrangere en pokerkveld snart, mihi!


Sjekk bilen vi ble hentet i!

Beklager dårlig skrevet innlegg, hodet mitt henger virkelig ikke med i dag. En herlig kveld i går, med andre ord! Nå er det tacotid, håper jeg blir litt bedre med mat i magen.


WAITING FOR MY NAILS TO DRY

God morgen! Nå har jeg nettopp danset meg ut av dusjen, og sitter å ser på partileder-debatt på nrk1 mens neglene mine tørker. Om en knapp time skal jeg hive med meg Zara i kofferten å dra til June, der hundene skal være mens vi skal på premierefest for en ny tv-serie. Først skal vi på Hendrix Hair Pilesredet sammen med endel andre bloggere for å fikse oss, for tema er nemlig 1920-tallet! Det kommer til å bli kjempemorsomt, og jeg gleder meg veldig :)Kamera blir med meg på tur, så da håper jeg på mange bilder utover kvelden! Hva er deres planer for helgen?


WILDFOX <3 <3

God fredagskveld alle sammen! Nå ligger jeg mett som pokker i sofaen etter å ha spist alt for mye taco. En typisk fredagskveld med andre ord! Skal straks på godteslottet å kjøpe litt nammis til kvelden, bare for å bli enda mettere. Åh. Siden the Voice ikke starter før senere på tv2 i dag, satt jeg selvølgelig å tittet litt på nett. Jeg elsker virkelig Wildfox, og syns de har så utroooolig mye fint! Har lyst på absolutt alt. Genserne passer pefekt til både jeans og joggebukse, og jeg syns slike type plagg er så kult mot høsten.

 


Perfekt dagen derpå! HER // Fin under en skinnjakke kan jeg se for meg. HER.


HER og HER


HER og HER (MÅ HA DENNE!!!)

//Adlinks


WINE AND DINE

God morgen kjære lesere! Skulle egentlig dratt på trening innen nå, men siden det er fredag utsetter jeg det til litt senere. Man finner alltid på unnskyldninger til å utsette ting, eller hva? Haha! 


Kjekkasen min!

Som sagt dro jeg rett på middagsdate med Glenn etter eventet i går. Satt oss på Olivia for å sørge over endt samboerskap, nå som han har flyttet ut. Han bor sånn cirka rett over gaten da, så det er ikke lange biten mellom oss. Uansett litt stusselig å nå ha leiligheten for meg selv igjen, og alltid komme hjem til tomt hus. Heldigvis er Zara her for å holde meg med selskap :-) Vi spiste deilig pasta med scampi med foccaccia på siden. Mmmm, det er så godt! Deilig å skeie ut en gang i blandt, selvom det kanskje har blitt litt ofte den siste tiden for min egen del. Men man lever bare en gang, og det er viktig å kose seg og nyte livet.


Bilder stjelt fra Glenn.

Under finner dere gårsdagens antrekk. Merker at det er kaldt ute på kveldene nå altså, brrrrr. Heldigvis hadde jeg på meg en tykk genser og min nye favorittjakke så det gikk fint! 


Jakke (bare 499!) HER // Genser BIKBOK // Bukse HER // Sko DinSko


WILD WOOL

Etter formiddagsmøtet mitt i dag dro jeg videre på pressevisning for illd Wool sin nye høstkolleksjon. Alle produktene er 100% kashmir, og med andre ord svært behagelige og av utrolig høy kvalitet. Utrolig mye fint, herlighet! Absolutt noe jeg skal invistere i mot høsten, både når det kommer til gensre, skjeft og luer. 


Plutselig kom det et kjent fjes hoppende frem, og det var Kjetil! Alltid like morsomt å se han igjen <3 Vi skal jo sees igjen allerede på lørdag, og det gleder jeg meg masse til!

Fikk ikke tatt noen ordentlige bilder av plaggene hver for seg, men anbefaler alle å gå inn på hjemmesiden deres HER om dere vil se hele kolleksjonen. Etter eventet dro jeg opp til Olivia for å møte Glenn til middag, og der ble vi sittende å skravle. Innlegg med bilder og antrekk kommer senere. Nå ligger jeg og Glenn i hvert vårt hjørne av sofaen, og skal straks dra å ta sol.


June, Kjetil og meg. Fine folk altså!TURTLENECK AND NEW LASHES

Jeg HATER stress. Likevel klarer jeg hver eneste dag å sette meg i situasjoner slik at jeg må stresse. Slik som nå. Jeg har hatt hele morgenen til å blogge på, men startet selvfølgelig ikke før for ti minutter siden. Nå har jeg nøyaktig to minutter igjen før jeg må løpe til trikken for å rekke møtet jeg skal på klokken ett. Åååå Julia, når skal du lære? Mål for høsten: ta seg tid til ting slik at man slipper å stresse.

I dag har jeg på meg min nye turtleneck genser fra bikbok, og jeg elsker den! Selvom den er hvit og kragen går helt oppi fjeset mitt slik at jeg er livredd for å få solpudder på kantene, så elsker jeg den. Skikkelig deilig nå mot høsten. Kan vise dere bedre bilder senere :-)

Yohooo her har dere meg i dag tidlig. Fikk satt på nye vipper for noen uker siden hos Karl Johan Hudpleie. Nå har de fått inn vipper som er ENDA lengre, og en ny lim slik at de holder kjempelenge! Jeg har hatt mine et par uker nå, men trenger aldeles ikke å fylle på før om en god stund :-D De er helt rå! Anbefales om du vil sette på vippeexteison :)

Nå må jeg løpe! Jeg har en stressende men veldig spennende dag i møte, og jeg gleder meg.


GÅTUR OG TAPAS


Har vært på Grünerløkka idag igjen jeg, gitt.. Begynner å like den bydelen altså! Det er jo fordi June har flyttet dit at jeg har vært der i det siste. Vi skulle som sagt egentlig til CC Vest, men ikke faen om jeg gidder å ta fem busser og sitte inne i den stekende solen midt i rushen en onsdags ettermiddag! Vi tok oss heller en spasertur i stedet, og endte opp med å spise tapas på San Leandro Løkka. Må si jeg var skuffet over maten altså, hadde sett for meg noe bedre. Vi tenkte oss egentlig på Delicatessen, men der var det stappfullt så det orket vi ikke. Noen bilder fra i dag:Nå er jeg supertrøtt så tror jeg skal sette på et par episoder av White Collar før jeg sovner. I morgen skal jeg tidlig på trening før et møte med regnskapsføreren min klokken ett og et morsomt event på ettermiddagen. Travel dag, men jeg gleder meg masse! Sov godt snuppiser :-)


RÅ SUSHI

I dag startet dagen både tregt og med litt stress. Hadde også den skumleste drømmen noen sinne i natt, og våknet opp i tårer fordi jeg var så redd. Jeg bor jo også alene, og det gjorde ikke saken bedre. Zara er jo så dum også at hun kunne ikke hjulpet meg om det hadde skjedd noe uansett. Litt av en vaktbikkje gitt..

Dagen startet derimot veldig bra da! Møtte fine Cathrine for å spise frokost/lunsj. Vi dro til Rå sushi som ligger ved Colusseum på Majorstuen for å hente litt take away. Jeg trekker tilbake det jeg sa om at City sushi har den beste sushien i byen, for det er det faktisk Rå som har. HERREGUUD for en smaksopplevelse! Per dags dato har de bare take away, men de håper på å åpne for servering snart. Som jeg gleder meg :-D Vi skal selvfølgelig ha et svært bord på åpningsdagen. Min nye favorittresturant!


Her har dere sjefen sjøl og Cathrine.

Ikke noe antrekk å skryte av i dag gitt, mest chill. Skjorte fra Zara, jeans fra bikbok, sko fra new balance HER og solbriller fra rayban.


Her skulle jeg legge ut maten fint på tallerkenen, noe jeg ikke klarte. Er virkelig ikke flink til å gjøre ting fint..


WHAT A BABE!

Nå skal jeg videre på CC Vest for litt shopping. Har aldri vært der før, så det gleder jeg meg til! Noen butikker å anbefale? :-D

ANDREGRADS FORBRENNING

  • 03.09.2013, 23:13 // Reise

Hei! Nå skal jeg fortelle dere en litt morsom historie, selv om det virket helt forferdelig der og da. Det hele startet da jeg og Andrea dro til Gran Canaria i midten av august. Jeg hadde jo vært mye i solen i sommer, så brukte egentlig ikke så mye solkrem. Jeg blir sjeldent skikkelig brent, og siden jeg hadde så godt grunnlag brukte jeg svak faktor over hele kroppen. Etter mange timer med soling bestemte jeg meg for å bli med på hotellets gruppetime som SATS arrangerte. Dette var en Cardio Step time ute i solen. Veldig deilig å få solt seg samtidig som man får trent tenkte jeg. Svetten rant, og solkremmen i ansiktet mitt var borte for lengst.

Merket at jeg var bittelitt brent i pannen, men det gjode ingenting tenkte jeg. Helt til jeg så meg selv i speilet dagen etterpå. Jeg våknet opp med BOBLER i pannen som var fulle av væske. De var grusomt vonde, og jeg klarte omtrent ikke bevege ansiktet mitt.. Fant ut at det ikke bare var førstegrads, men ANDREGRADS forbrenning jeg hadde fått i pannen. En svak versjon naturligvis. Noe jeg ikke visste før dagen etterpå, så jeg smørte på med solkrem i pannen og sminket meg på kvelden. Noe som gjorde dette bare enda verre..

Det hele endte med at jeg flasset av all huden i hele ansiktet mitt. Ikke bare det ytterste hudlaget, men tykke lag med hud. Æsj, dette er så utrolig ekkelt!! Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg deler det med dere en gang.. Føler jeg har hatt mange kjedelige innlegg i det siste, så hvorfor ikke fortelle dere en litt komitragisk historie.

Som dere ser var jeg ganske brun i fjeset før jeg fikk forbrenningen. Nå derimot, er jeg helt HVIT. Det er uten å overdrive. Kroppen min er egentlig ganske brun, men fjeset mitt er som en hvit lyspære på toppen av kroppen. Hahaha, huffameg!!


Disse bildene tok jeg mest for min egen del, og ikke for å dele på bloggen. Det var MYE verre i virkeligheten. Stakkars Andrea som måtte sitte over meg på bordet når vi spiste middag osv............

Har noen opplevd noe lignende før? Og husk å bruk solkrem jenter! :-) Hihi.


NEW JACKET

Er det bare i Oslo det er bitkaldt på kveldene nå eller? Det er så sykt stor kontrast på dag og natt at det nesten er skremmende! Nå er høsten her for fullt dere, og jeg må egentlig si at jeg liker det litt. Nå kan man finne fram de freshe høstjakkene og pakke seg inn i store skjeft. ME LIKE!

I den annledning har jeg kjøpt meg en ny høstjakke. Har flere jakker i slikt mønster fra før, men de går liksom ikke over rumpa slik som denne gjør. Jeg har hørt at man får et ekstra fettlag på de kroppsdelene som er utsatt for kulden på vinteren, og det vil jeg jo ikke. Hørtes helt sykt dum ut nå, det er jeg klar over. For jeg er faktisk ikke sikker på om det er sant eller ikke. Noen som vet? 

Den har jeg kjøpt HER til bare 499,-. Syns det absolutt ikke er ille for en så fin og deilig høstjakke! Hva syns dere? :D Den er fra boozt, og det tok bare to dager fra jeg bestilte den til den var på døren. Det må jeg si er nydelig service! Jeg har den i str S :)

 


KJAPP OG SUNN SNACKS

  • 03.09.2013, 00:55 // Mat

Hei hei! Kom nettopp hjem fra Grünerløkka, der jeg har vært å på besøk i den nye leiligheten til June og Aleksander. Kjempefin med super beliggenhet midt i Rignes Park. Åh, jeg har så sykt lyst å flytte dit selv!! Hvem vet, kanskje jeg kommer meg til løkka etterhvert også? Det er så innmarri mye mer som skjer der enn på Majorstuen! Uansett da. Vi lagde oss litt sunn kveldsmat, herlighet så godt og ikke minst enkelt!

Dette brukte vi:

>> En pakke med salmalaks
>> Kremost
>> Advocado
>> Agurk
>> Ingefær 
>> Soyasaus

Du kan egentlig bruke det du selv syns smaker best til salmalaks. Bare skjær alt opp i biter, og nyt! Jeg som eeeelsker sushi syns dette var helt nydelig iallefall. Et sunnere alternativ også siden vi kutter risen. 

Hundene følgte også spent med på hva dette var for noe. De koser seg sånn sammen, selv om Zara er hakket mer hyperaktiv enn Canelo. Hun hopper på han og er skikkelig irriterende, mens han bare ligger der å ser rart på henne.. Haha, huff!


Nye klær fikk de seg også i dag! Er usikker på hvor de er fra, men skal legge ved en link når jeg får den fra June.Nå skal jeg legge meg. Dagens antrekk kommer i morgen tidlig! Skal opp tidlig for å dra på Cardio Energy time på Elixia, tror jeg iallefall. Akkurat nå er jeg brennsikker på at jeg klarer å våkne, men jeg kjenner meg dessverre såpass godt at jeg vet sengen frister mer når vekkeklokka ringer. Ha en god natt så lenge, og kryss fingrene for at jeg kommer meg opp i morgen!


OMBRE

Åh, tusen takk for alle fine kommentarene på håret mitt! På lørdag var jeg som sagt hos flinke Silje på Hendrix Pilesredet for å fikse litt på fargen. Vi prøvde oss på en svak ombre, noe som jeg vil påstå ble meget vellykked. Tok det ikke alt for mørkt nå med en gang, slik at det ikke skal bli alt for uvant.Likte dere det?

Jeg som liksom skulle være blond for alltid, der tok jeg rimelig feil. Det blir mørkt vinterhalvåret iallefall, så får vi se hva jeg gjør mot våren igjen. Den beste frisøren i Oslo (i følte google) er jo Hendrix, så jeg anbefaler alle å ta dere turen innom om dere er usikker på hvilken farge dere vil ha. De hjelper deg gjerne! Vil jo anbefale Silje på Pilesredet selvfølgelig, siden det er min faste frisør :-)


WHAT A WEEKEND

Hei! Beklager dårlige oppdateringer i helgen, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. På lørdags morgen var jeg hos verdens flinkeste frisør Silje på Hendrix for å fikse på fargen min, viser dere bedre bilder i morgen. Er superfornøyd! Etter jeg var ferdig med det dro jeg rett på Akershus festning der det var duket for matfestival. Vi satt i solen i mange timer og koste oss, før turen gikk videre på en bedre middag. Har også hatt besøk hele helgen, og det har vært så koselig <3 Han var kjempeflink å tok mange fine bilder fra i går, så jeg har noe å vise til dere. Jeg koste meg rett og slett for mye så jeg glemte det, haha!Med andre ord har dette vært en perfekt helg. Nå sitter jeg å titter på pretty woman på FEM, og skal legge meg om ikke lenge. Kommer sterkere tilbake i morgen. Ha en nydelig søndagskveld!

 

hits