MORGENKOS

Hei, herlige søndag ♥

For en utrolig deilig følelse det er å våkne frisk og opplagt en søndags morgen. Det må jeg nesten si er litt sjeldent, men absolutt noe jeg skal vurdere til neste helg også! Neste uke er det mye som skjer, og da er det viktig å få hvilt godt ut i helgen. Jeg og Torild kjørte rett på butikken for å handle inn frokost da vi våknet. Varme rundstykker med godt pålegg er det beste jeg vet, mmm! 


I går var været så surt i Bergen, så dette ble antrekket. Cardigan fra Zara, ny favoritt!

I dag derimot, står solen og smiler. DEILIG! Vi skal jo på fotballkamp senere i dag, så det passer perfekt. Før den tid blir det nok bare sofakos. Nå har vi nettopp satt på Skal vi danse fra i går. Må jo nesten følge med på hvordan fotballfrue gjør det, personlig er hun min favoritt! :-)


SATURDAY MUNCH

God lørdag! Dagen startet med tidenes munching på Fridays. Det fins vel ikke bedre enn slik grisemat dagen derpå? Der satt vi lenge å koste oss med mat hengende ut av munnvikene før vi dro videre for bittelitt shopping. Vi var da enda usikker på om vi orket å dra ut ikveld igjen, for det var jo egentlig planen. Heldigvis bestemte vi oss for at en innekveld passet bedre, og jeg kunne ikke vært mer glad for det! Derfor gikk vi rett på butikken for å handle inn biff, massevis av tilbehør pluss godis og er nå klar for en avslappende lørdagskveld. I morgen skal jeg faktisk på årets første fotballkamp, da Brann spiller mot Molde. Wohoo det blir gøy!


Gårsdagens antrekk. Kåpe fra Zara og veske fra Michael Kors. Beklager dårlig bilde, men det var sååå mørkt da vi tok det, haha!STORFINT BESØK

Heei! I går fikk jeg besøk fra Molde, og nå er Torild her i Bergen hos meg. Jippi! Dagen i går gikk vel egentlig fra oss, og før vi visste ordet av det var kvelden kommet og vi hadde reservasjoner på Sumo der vi skulle spise sushi. Mums! Deretter dro vi videre for å ta oss noen drinker, men tenkte at vi skulle være flinke jenter og at vi iallefall ikke skulle dra hjem senere enn klokken ett i natt. Hva tror dere skjedde? Vi møtte kjæresten min og noen kompiser og festen fortsatte ut i de sene (tidlige) timene. Haha, vi er så håpløs!! I dag lider begge av nerver og skallebank, men vi skal fremdeles klare å få noe ut av dagen fordi. Noen som har tips til steder i Bergen vi burde dra å spise nå? Jeg er sååå sulten!


JUST ORDERED

Hei hei ♥ I den siste tiden har jeg shoppet endel. Merkelig nok fant jeg ut at det var en lur idé å legge igjen alle høstklærene mine hjemme i Molde, for det var jo strengt tatt sommer da jeg flyttet.. Det var jo en fin tanke, å ha sommer hele året. Men realistisk i Bergen? Don´t think so.. Jeg klager jo ikke, for nye klær er jo det beste jeg vet! Bestilte nettopp en pakke hjem fra nelly med mye fint. Bare se på den lys grå langermede kjolen. Jeg tenkte å knyte den opp slik jeg gjorde med denne kjolen. Tror dere det blir kult? 

Annonselenker 


1 HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER
RYDDEMANIA

Det er med stor glede jeg kan fortelle dere at nå er det endelig fredag, og det betyr helg for fler enn bare meg! Disse morgentimene har blitt brukt til å rydde og shine opp leiligheten. Voksenpoeng til meg! Jeg får jo besøk i dag, og da vil jeg helst at alt skal være så strøkent som mulig. Før kunne jeg ikke brydd meg mindre om rommet mitt var rotete og det lå som regel alltid en fin kombo av klær, truser, extensions og spray tan på gulvet mitt. Husker jeg hadde en venninne som var helt ryddegal og som brukte å rydde rommet mitt fra tid til annen. Good times ♥ Nå brekker jeg meg av tanken på det rotet. HALLOO uhygenisk?? Nå klarer jeg ikke å la en harmløs liten sokk ligge på gulvet engang! 


Gårsdagens antrekk: Veske - Mulberry / Genser - HER / Jeans - Zara / Sko - Acne / Klokke - Michael Kors (annonselenke)

 


FAVORITTGENSER

Åh gud, i dag må jeg si sofaen har vært snill mot meg! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en kveld helt for meg selv. Da jeg kom hjem fra byen i sta hoppet jeg rett i koseklærene, lagde en deilig pitapizza og satt på Friends på tven. Nå har jeg kun én sesong igjen, og jeg gruer meg allerede til den er ferdig. Hva skal jeg se på da? Jeg kommer garantert til å finne noe, for la oss være ærlige! Jeg er jo dronningen av tv-serier, ingen over. 

I dag hadde jeg på meg min all time favorittgenser for tiden. Åh kunne ønske jeg kunne bruke den hver dag. Den passer så fint til absolutt alt, og jeg har både brukt den i hverdagen og ute på byen. Jeg er så fornøyd med meg selv som også kjøpte den i hvit også, selv om jeg har til gode å bruke den enda. Kanskje jeg kan gjøre det i morgen, hihi. 


Den finner dere på nelly HER. I hvit finner dere den HER ♥ (annonselenke)


VINN BILLETTER TIL FØRPREMIERE

God kveld alle sammen! Først og fremst vil jeg si tusen takk til alle som legger igjen så fine kommentarer for tiden. Dere er jo som regel alltid veldig snille, men de siste dagene har det tatt helt av med ros. TUSEN TAKK! Det betyr så utrolig mye for meg, det må dere vite ♥♥♥♥♥♥

annonse

Med det i bakhodet, tenkte å starte dagen med en konkurranse til dere! Jeg har nemlig fått muligheten til å dele ut billetter til førpremieren på høstens store film The Maze Runner - i dødens labyrint. Om noen av dere er Hunger Games fans som meg passer denne filmen midt i blinken! Her får du mulighet til å se filmen før resten av Norge, samtidig som du vinner en MEET&GREET i forkant av filmen, hvor du bl.annet får hilst på meg :-D I tillegg før dere popcorn, digg mat, drikke og supre goodiebags. Premien gjelder for deg selv pluss en venn. Du vil også få med deg min favorittbok hjem, den kan du lese om HER

Dette kommer til å bli en fantastisk kveld i Oslo, og jeg gleder meg til å møte den heldige vinneren! Det er utrolig lett å melde seg på, bare skriv inn mailadressen din i konkurransefeltet under, så trekker jeg en vinner på søndag. Lykke til!

DERE SKAL IKKE SKRIVE MAILEN I KOMMENTARFELTET, MEN I SKJEMA UNDER! :)

 


BACK TO SCHOOL

God "morgen"! Den late frøken Nyland sto faktisk opp for bare en time siden. Før hatet jeg å sove lenge, men nå som jeg "må" stå opp tidlig hver dag elsker jeg de dagene jeg kan dra meg i sengen så lenge jeg vil. Våknet opp med en aldri så liten forskjølelse også, noe som er skikkelig kjedelig. Om jeg liksom skal bli syk nå som det endelig er helg er faktisk heeelt uakseptabelt! Derfor poppet jeg typ en håndfull med alle mulige vitaminer. Satser på at det hjelper! Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal dra på "back to school" party ikveld eller ikke, som BI arrangerer. Det hadde jo vært gøy, men siden formen ikke er helt på topp, pluss at Torild kommer i morgen veier egentlig i mot at jeg drar. Men jeg skal ikke si noe helt sikkert enda, for jeg endrer jo mening om ting oftere enn går på do. Under finner dere gårsdagens antrekk! Nå skal jeg hive i meg litt frokost før jeg skal til byen en tur å møte fine Cathrine
Cardigan - Zara / Jeans HER / Veske - LV (annonselenke)


HØSTFIN

Æææ, nå er skolen ferdig for denne uken! Selv om det kun er onsdag og det er mange dager til det er helg, kan jeg ikke beskrive følelsen av å kunne gjøre hva jeg vil dagene fremover. I helgen får jeg besøk, så det er jo naturligvis litt å ordne frem mot da, ellers skal jeg bare kose meg med fridagene. Er det helt feil av meg å ønske litt regn? Jeg craver nemlig etter et seriemaraton i morgen, det er lenge siden sist! 

Sponset behandling

SE så fine negler jeg fikk i går forresten! Den ser svart ut på bildet, men det er egentlig en mørk vinrød shellac. Perfekt til høsten, jeg dåner ♥Nye vipper fikk jeg også for noen dager siden, like fornøyd som alltid ♥

Dere kan bestille time hos Beauty Lounge på telefon 408 72 160! For flere bilder av hva de gjør kan dere sjekke ut facebooksiden HER. De holder til midt i Bergen sentrum, og er virkelig de flinkeste i Bergen etter min mening :D


UTSULTET

Hei og god onsdag! Dette er min andre og siste dag med forelesninger denne uken. Tenk at jeg har "helg" etter i dag? Det er utrolig deilig å tenke på! I går rakk jeg aldri innom frisøren i går, så det tar jeg igjen i dag i stedet. Brukte lengre tid på neglefiks enn antatt, og siden jeg kom rett fra skolen var jeg utsultet da vi var ferdig. Jeg sprang som en crazy person bort på Subway og kjøpte meg den største bagetten de hadde etter vi var ferdig! Den kastet jeg i meg på seriøst to minutter, yummi. Kunne ønske jeg hadde subway rett utenfor døren, jeg elsker virkelig den kjeden. I går fikk jeg også pakken min fra Zara, bestilte bare en ny kåpe pluss en cardigan. (U)heldigvis er det alt for varmt i dag til at jeg kan bruke kåpen, så den sparer jeg til senere i høst. Hva skjer med at sola plutselig kom nå da? Jeg klager iallefall ikke! Håper været holder seg over helgen, for på fredag får jeg besøk av Torild fra Molde ♥


Se de fine rosene Kristoffer overrasket meg med, han er verdens snilleste kjæreste! ♥


LITT FOR TIDLIG

Hei alle babes, snupper og cupcakes ♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en laaaaang dag, og jeg ble nesten litt usikker her jeg satt på hva jeg skulle kalle mine snille og slemme lesere. Jeg fikk heeelt sjokk da jeg så på klokka nå. Var bombesikker på at den var minst ti, men så er den ikke åtte engang?? Hallo, jeg vil jo legge meg! Men det kan jeg jo ikke for da våknet jeg garantert midt på natten og er lys våken. Åh, det er så problematisk når man har så mye tid til å sove altså, haha neida. Merker jeg ikke helt skriver noe morsomt i dag, så legger ut outfit i stedet. Håper dere liker det! (Hvis ikke så synd for dere xD :P )
Genser HER / Bukse - BikBok / Sko - Primeboots / Solbriller - Rayban / Veske - Louis Vuitton (annonselenke)


OVERFLADISK DAG

Hei hei! I dag våknet jeg opp med tåke utenfor vinduet, og dere kan tro jeg fikk panikk. Er det bare meg som syns tåke er sykt skummelt? Etter at jeg har sett på the walking dead må jeg liksom ha minst 200 meter fri sikt forran meg. For vet dere hva, man kan aldri vite når det plutselig kommer ut en ekkel zombie!! Jeg håper for guds skyld det bare er litt morgentåke og at dagen kommer til å bli fyllt med sol, sommerfugler og alt det der, men jeg tviler egentlig på det. Eller, egentlig håper jeg ikke det blir sol, for jeg skal være inne i hele dag. Nå straks skal jeg avgårde til skolen for å ha en forelesning, før jeg skal på Beauty Lounge å fikse negler, for så å dra på frisøren å friske opp i den grå toppen. Overfladisk dag much? Vi får se om jeg orker en treningsøkt ikveld. Tro det eller ei, men man blir faktisk sykt sliten bare av å sitte hele dagen også! Det er vel også derfor jeg burde dra på trening ikveld? Haha! 


I går hadde jeg forresten en superkos dag. Jeg møtte Ingvild til lunsj, som var en av fadderne mine i fadderuken. Hun er så utrolig søt, og vi koste oss enormt på Sumo med deilig sushi (sjooookkkk!!!!). Deretter dro jeg på trening for å springe 5km, som var mye lettere nå enn forrige uke. Jippi, da blir det 8km neste! På kvelden fikk jeg besøk av tre venninner, og vi lagde hjemmelaget pizza og koste oss masse. Så langt er dagene bare en herlig fryd å våkne til, håper det fortsetter sånn ♥
Hadde på meg min nye favorittgenser fra nelly HER. (annonselenke)


BOKANMELDELSE: THE MAZE RUNNER

Annonse

Hei! Det er med stor stolthet jeg forteller dere at jeg har lest min aller første bok. Da jeg fikk forespørselen om dette samarbeidet som inngikk bl.annet å lese var jeg litt skeptisk i starten, siden jeg mildt sagt ikke har vært noen lesehest tidligere. Overrasket ble jeg da jeg kom inn i historien til boken, og rett og slett ikke klarte å legge den fra meg. Jeg hadde virkelig stor glede av å lese den, og kommer nok til å bli flinkere på å lese bøker i tiden fremover. Boken jeg skal skrive om i dag heter "The Maze Runner".

Historien starter med at en ung gutt ved navn Thomas våkner opp i en sjakt, og det eneste han kan huske er sitt eget navn. Han er omringet av fremmede gutter som tilsynelatende heller ikke husker noen ting. De vet mer en Thomas, men sier ingenting. Han virker veldig nysgjerrig på å finne ut hvor han er og hva for slags sted han har havnet på. Hvorfor husker han ingenting? Den eneste utveien er igjennom labyrinten de er omringet av, som er skyhøy og gjemmer alt fra livsfarlige skapninger og kryptiske beskjeder. Ingen vet hvor labyrinten fører og heller ikke hvem som styrer den. Etter at Thomas hadde vært der dukket det opp en jente igjennom sjakten. Vel og merke den eneste jenten blandt alle guttene. Hun holder en lapp der det står "Hun er den siste noensinne". 

Etterhvert bestemmer Thomas seg for å bli en "løper". Det vil si at han er en av de modige som får lov til å løpe inn i labyrinten hver dag for å lete etter en vei ut. Alt de må vite er at de må være tilbake og ute av labyrinten før natten kommer, da monstrene kommer frem. Jeg vil egentlig ikke røpe mer av historien i boken, men GUD så spennende den er! Den inneholder mange forskjellige personligheter, og alle får seg nok en favoritt! Boken er lett å lese, noe som er bra for meg som er litt nybegynner å bokverdenen. Det kommer stadig opp nye spørsmål som trigger på spenningen, noe jeg syns er veldig positivt og et stort pluss slik at jeg ikke blir lei. 
Tittel: The Maze Runner

Bok: Nummer 1 av 4

Forfatter: James Dashner

Orginalspråk: Engelsk

Språk: Norsk

Terningskast: 5

Helst ville jeg gi boken terningkast 6, men siden jeg ikke har noe annet å samenligne med velger jeg å gi den en femmer. 

Filmen kommer på kino 19. september! Fremover på bloggen kan dere bl.annet vinne en haug av premier, dessuten får noen heldige lesere bli med meg på førpremiere :-D

 


BLÅMANDAG OG NEW IN

God morgen! Denne mandagen har startet tungt for min del. Med Kiwiposer under øynene, grå hud og fett hår starter jeg uken, velkommen skal du være liksom. Jeg bytter veldig på å være et A og B-menneske, men i dag kan jeg skrive under på at jeg er et B-menneske. Definitivt! Om en times tid skal jeg dra til Beauty Lounge for å friske opp diverse, og jeg kunne ikke bedd om en bedre aktivitet denne mandagsmorgenen. Under ser dere noen nye plagg jeg har fått fra nelly, alle har blitt favoritter!

(annonselenker)
Hvit genser HER. Jeg har S ♥
Turtleneck HER. Dette er den mykeste og beste genseren jeg eier for øyeblikker! Jeg har S ♥ Denne finnes også i grå HER!


Svart peplum HER. Denne brukte jeg også ute på lørdag, en favoritt ♥


Mønstret bukse HER. Jeg har EU34 ♥


CATFISH

Holdt nesten på å skrive "god morgen" her, men det er jo langt ut på dag! Sto opp veldig tidlig til å være dagen derpå for å rydde leiligheten, før jeg gikk i sengen for å ha et lite friends-maraton for meg selv. Dessverre varte maratonet bare i ti minutter før jeg sovnet, og våknet nesten nettopp.. Typisk!! Vi bestemte oss for å bestille pizza til frokost, og jeg kunne ikke vært mer happy for det. NAM! :D Hadde det utrolig moro i går, en skikkelig girls night out! Som alltid er jeg veldig sliten i dag, så det blir nok bare å dra seg på sofaen til den sliter i stykker.. Haha! Nå sitter jeg å ser på catfish på MTV, herregud det er så mye rart på det programmet altså.. Huff!
Jeg har på meg genser HER, bukse HER, sko Nike og lue Acne. (annonselenker)
SATURDAY NIGHT

Hei ♥ Da har lørdagskvelden kommet, og det er vel ikke bare meg som er glad for det? Nå har jeg nettopp fått på meg partyantrekket og venter på at noen venninner skal komme hit. Her blir det et par glass vin før vi drar videre på en større fest. Så langt ser det ut til å bli en superduper kveld, jeg oppdaterer dere i morgen! :-)


PERFEKSJON!

Hoppet opp av sengen klokken ni i dag med en melding fra posten om at endelig pakken min fra nelly hadde kommet! Jeg har lenge ventet på om bootsene jeg bestilte var like fine som forventet, og det er faktisk sjeldent (omtrent aldri) jeg blir mer fornøyd i virkeligheten med noe jeg har bestilt. ÆÆÆ de er så fine!! De kan virkelig brukes til absolutt alt! Jeg vet de har de i svart og, så nå skal jeg kjappe meg for å bestille de også. 


Bootsene finner du HER, og i svart finner du de HER ♥ (annonselenke)


TRENINGSGLEDE

Heihei! HERREGUD det var helt nydelig å trene i dag. Da jeg skrev i forrige innlegg at trening gir meg glede og bla bla mente jeg det bare sånn halveis. Men nå skjønner jeg så godt hvorfor jeg trente omtrent hver dag før sommeren. Det er jo helt fantastisk! Selvom det bare ble 5km på mølla i dag så er det iallefall en start. Jeg har planlagt litt trening fremover, og det ser ut til at jeg kommer til å løpe tre dager i uken og trene styrke to ganger. Det skal jeg klare! Vil dere at jeg skal skrive om trening og kosthold forresten, slik jeg gjorde før? Ikveld er jeg invitert til taco/kose/rødvinskveld hos Jarl, så nå må jeg bare fikse meg fort før jeg drar avgårde. 


VALKEFREDAG

Aaah, dette var lenge siden! I dag sov jeg uten å sette på alarm, og jeg ble faktisk veldig imponert over meg selv at jeg klarte å sove "helt" til halv elleve. I dag har jeg fri fra skolen, så det betyr at jeg har langhelg. Woho! Om noen få strakser har jeg tenkt meg på SATS, der har jeg ikke vært siden før sommeren. Husker at for bare et par måneder siden sprang jeg 8km omtrent hver eneste dag, og det var det minste problemet i verden. I dag er målet satt på 5km pluss litt styrke, men jeg må ærlig innrømme at det kan bli litt tøft. Det har vært en sommer fyllt med litt for mange gøyale kvelder, og det er virkelig ikke bra for helsa. Trening er jo noe som gir meg utrolig mye glede i hverdagen, så nå må jeg slutte å pushe dørstokkmila og bare komme meg avgårde. Etter sommerferien føler jeg også at kroppen min ser helt forjævlig ut, og at jeg har fått valker overalt. Sannheten er jo at jeg sikkert ikke har lagt på meg i det hele tatt, jeg føler det bare slik fordi jeg ikke har trent. Rart det der, altså! 

Under ser dere noen bilder Cathrine knipset av meg på vei til skolen i går.

Genser - Acne / Bukse - Second Female / Veske - Michael Kors / Boots - AcneDRØMMER MEG VEKK

Hola hola! Åh, jeg savner varmen sånn. Om høsten skal komme så fort i år er det fare for en aldri så liten sydentur i høst altså.. Jeg er virkelig ingen kuldeperson! Men akkurat nå hadde jeg tenkt å tipse dere om nelly sin kampanje der du får 50% avslag på alle plaggene under!

(annonselenker)


Svart kjole / Beige sandaler / Svarte heels / Lave sandaler / Stripekjole
Shorts / Topp / Kjole / Body


Kjole 1 / Kjole 2/ Kjole 3 / Kjole 4

De har også flere plagg på halv pris, og de finner du HER ♥


OUTFIT

God morgen! I dag skal jeg faktisk på min første forelesning, for i går ble det nemlig mer kaos enn planlagt. Jeg er så heldig å starte på skole med min "bloggkollega" Cathrine (Cath in the city), og vi hadde planlagt god tid i går for å komme oss på skolen sammen. Dessverre hadde bybanen bestemt seg for å gi oss en skikkelig tøff start på dagen, og var over 20 minutter for sen til stoppet mitt. Da den endelig kom var banen så full at jeg såvidt fikk plass, men det gjorde ingenting for det viktigste var å komme seg på skolen. To stopp lengre ned stoppet den igjen, og da måtte alle på banen komme seg ut! Da hadde timen på BI allerede startet, og vi fant ut at det ble alt for dumt å komme for sent den første dagen. Derfor bestemte vi oss for å dra på den i dag i stedet. Håper hellet er med oss nå :D Jeg er så glad for at meg og Cathrine går sammen på BI, utrolig deilig med et kjent fjes på skolen. Vi har også bestemt oss for å knipse outfitbilder to dager i uken etter forelesning, og siden det yrer av flotte locations rundt skolen kommer det til å bli knallbra! ♥

Her er noen bilder hun knipset av meg i går etter at vi dessverre måtte forlate bybanen. Herlighet for et fint lys, er hun ikke flink? 


Genser - Acne / Jeans - Levis / Veske - Michael Kors / Klokke - MJ HER / Sko - Cheap Monday HER  (annonselenker)


OVERRASKET

Woho, endelig onsdag! Denne uken har gått fort som fy, har den ikke? Jeg har nettopp kommet hjem fra en koselig kino-date med Kristoffer. Vi så Hercules, en film jeg personlig likte utrolig godt! Man kan jo ikke la være å sikle etter svette krigere med muskler? Noe denne filmen var fyllt av, hehe! Syns også Aksel Hennie hadde en kul rolle, jeg ble veldig positivt overrasket. Fant også ut at en annen av hovedrollene også er norsk, hun som spiller i fritt villt. Så KULT. Jeg var også flink i dag og kjøpte med meg pepsi max og druer til filmen i stedet for en kilo smågodt pluss popcorn som jeg alltid gjør. Merker det er tungt å komme i gang med kostholdet etter ferie, men jeg skal klare det.

Men, jeg skulle ikke prate om kinofilm eller kosthold i dette innlegget. Jeg har helt glemt å vist dere min nye klokke fra Marc by Marc Jacobs. Denne klokken har nok blitt min soleklare favoritt i samlingen, rett før gullklokken fra MK som jeg nesten er litt lei av nå. Deilig med forandringer! Klokken finner dere HER ♥ (annonselenke)

Hva syns dere? Jeg elsker den! Passer perfekt både til hverdag og om man skal ut på byen. 


FØRSTE SKOLEDAG

God morgen! Gjett hva jeg skal i dag? I min aller første forelesning, wohooo. Det kommer nok til å bli veldig spennende. Etter timen er jo studentlivet mitt i gang for fullt, tenk på det! Tror ikke jeg helt har skjønt det selv enda at jeg må lese på skole, dra i timer og ha eksamener. Hjelp, hva er det jeg har kastet meg inn i? Neida, dette kommer til å gå fint. Det har vært utrolig deilig med friår, men om jeg skulle hatt et friår til hadde jeg nok gått på veggen til slutt. Gud, å ikke gjøre noe produktivt i hverdagen suger. Men nok om mine håpløse mål for fremtiden, i går lagde vi nachos til middag. Jeg har helt glemt av hvor enkelt og godt det faktisk er. Hakket opp litt hvitløk, chilli og vårløk som jeg blandet inn i kjøttdeigen. Gir en ekstra piff! Over det hele brukte jeg typ ti kilo med ost. Smeltet ost er jo så yummiii!
Her har dere frøkna sjøl som nettopp hadde våknet opp etter narkosen sin. Hun skjønte nok ikke mye, og virket helt fortvilet. Dakar ♥Her har dere bittelitt av dagens. Har på meg en av mine nye favorittgensere, som dere finner  HER. Nelly har den også i marineblå HER. (annonselenker)


DYREPLAGER

Hei ♥ Jeg MÅ bare fortelle dere om noe utrolig flaut. Jeg kom nettopp hjem fra veterinæren der Zara har fjernet tannstein og pollert tennene sine (wow så dyrt det er btw), og jeg fikk heeelt latterkrampe da dyrlegen kom ut med henne. Hun trodde sikkert jeg var tidenes dyreplager! Men hva annet skulle jeg gjøre da? Hun ligger der med tungen fem centimeter ut av munnen helt dopet ned av narkosen. Personlig syns jeg synet av henne var veldig morsomt. Like morsomt var det ikke to minutter etterpå da jeg så hvor vondt hun hadde det. Hun er skikkelig kvalm av narkosen, og som veterinæren sa så er det som å ha en skikkelig fyllesyke. Stakkars gullet mitt!! Hun sliter sykt med å gå her hjemme, og virker helt lam i bakbeina. Jeg har derfor pakket henne inn som en pølse i brød slik at hun ikke skal antrenge seg så mye. Hun er nok tipp topp over natten tenker jeg. 
Her har dere dagens antrekk! Skjerf - Acne / Bluse  - HM / Jeans - BikBok / Sko - Primeboots

Nå ser det ut til å blåse opp til storm ute, så derfor blir jeg å hoppe rett i pysjen, snike meg inn i armkroken til Kristoffer og sette på en film. Deilig tirsdag! Hva gjør dere?


EN LITEN MORGENDREADS

God morgen! Gud, så deilig det er å ha skikkelig tid til å blogge igjen. Hater når ting blir så hektisk at jeg ikke rekker over noe som helst! Denne morgenen har jeg hatt megagod tid, og diller egentlig bare rundt i pysjen enda. Jeg skal ned på BI en tur etterpå for å ta bilde til studentkortet mitt pluss sjekke ut timeplanen min. Det er noe galt med studentsiden min så jeg har ikke oversikt over noen ting! Tror dere jeg blir stressa av det eller? Det er jo bare megakjipt om jeg ikke får med meg min første timen i et fag liksom. Men men, nok kjedelig skolesnakk! Etter det må jeg til byen å handle inn litt skolesaker. Herlighet, det hadde jeg faktisk ikke tenkt på engang. Antok at alt gikk på pcen jeg, men det er vel kanskje lurt å ha en notisblokk også? 

Jeg har forresten fått en liten dreads i håret mitt etter fadderuken. Bruker jo egentlig å sove med flette på natten, men når jeg kommer sjanglende inn døren etter en fuktig natt på byen er ikke det første jeg tenker på å flette håret liksom. Aner ikke hvordan jeg skal få den ut heller, og det er jo helt uaktuelt å bare klippe vekk litt av håret mitt. Dere ser det nok ikke så godt på bildet under, men den er der!!

Denne onepiece pysjen er fra Primark!


CUTE OUTFIT

Åh, for en deilig dag. Det er virkelig deilig å slappe av når man kun er sliten i stedet for fyllesyk. Dagen har gått til å fyllt opp kjøleskapet og fått leiligheten back on track etter en travel uke med klær flagrende vegg i mellom. Jeg har også nettshoppet litt (sjokk), tenkte å vise dere et knippe av innkjøpene mine. Antrekket under kommer til å bli så kult, er dere ikke enig? 


Genser HER / Veske HER / Sko HER / Bukse HER (annonselenker)

Noe dere likte?


TIDKREVENDE

Åh, der var jeg tilbake! Hvorfor jeg har hatt et lilte opphold de siste dagene har dere kanskje skjønt? Fadderuken tar for det første mye tid, men det som tar enda lengre tid er å være konstant sliten. Nå er jeg glad for at denne uken ikke har noen alkohol i seg (enda)! I dag hadde vi vår første ordentlige skoledag, der vi ble presentert for alle lærerne og litt om hvordan BI er som skole. Jeg er så gira nå!! Gleder meg til min første forelesning, det kommer til å bli så bra. Jeg er fremdeles ganske sliten, så velger å ta en fridag for alt i dag og starte på ny frisk i morgen. Hvordan har fadderuken deres vært, om noen har hatt?
UPDATE

God morgen, jeg er klar for nest siste dag i fadderuken! I går måtte jeg kaste inn håndkleet og bare slappe av hele dagen. Jeg var heeeelt bløtkake og hadde ikke sjangs! På onsdag var vi på barhopping, og da startet vi å drikke allerede så tidlig som 10(!!) om morgenen. Sånn fortsatte vi helt til sent på natt, så det er kanskje ikke så rart jeg lå i fosterstilling i hele går? Hehe :D Jeg tror nok bar til bar var den gøyeste dagen så langt! Vi var innom ni barer, der det var forskjellige aktiviteter på hver av de. Faddergruppene konkurrerte mot hverandre og fikk poeng etter hvor bra vi gjorde det. Jeg aner faktisk ikke hvordan det gikk med gruppen vår enda, men jeg følte vi gjorde det greit de fleste stedene? Hmm. I dag er det duket for rebusløp i superheltkostyme - og der sliter jeg nok litt i og med at jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg enda, og løpet starter klokken 12! Wæææ. 


SUMO
Genser fra nelly HER / Bukse - Zara / Veske - LV / Lommebok - Mulberry / Sko - Nike Air force (annonselenke)

I går da jeg tok min lille "pause" fra fadderuken så valgte jeg å dra for å lunsje på Sumo. Det var så sykt lenge siden jeg hadde spist sushi, så den første biten med Hot Philadelphia var heeelt nydelig :D Etter mitt lille sushi-avbrekk dro jeg avgårde for å feste med resten av faddergruppen min. Vi hadde det kjempegøy på Ricks! Jeg tok det veldig rolig i går for jeg orket virkelig ikke være så dårlig i dag. Nå klokken ti skal vi samles til vors allerede, for klokken tolv skal vi på barhopping. SÅ gøy :-D Beklager om jeg er dårlig å svare på kommentarer, men jeg skal gjøre det i morgen da jeg har litt bedre tid! Kos dere så lenge ♥


CUTIE

Hei! Før jeg fyker avgårde på kveld nummer to i fadderuken tenkte jeg å vise dere mitt søte nye armbånd. Jeg er så hekta på sånne dilleting for tiden, og syns det er så utrolig fint. Helt enkelt og stilrent. Man kan jo også kombinere det med andre smykker eller kanskje en klokke? Mulighetene er mange her altså, hehe :-)

Mitt er fra River Island på nelly HER, og koster bare 59kr! (Annonselenke).
FORNØYD

Hei! Åh, for en knallstart på fadderuken vi hadde i går. Kunne virkelig ikke sett for meg en bedre start. Først møtte alle nye studenter i auditoriumet (vi var hele 900 stykker!!) der vi ble informert om uken og generelle ting, før vi ble delt inn i faddergruppene. Etter det vandret hele gjengen rundt i byen litt før vi startet vorset hos en av fadderne. Der hadde vi drikkeleker å ble bedre kjent med hverandre. Jeg kom i en flott gruppe og fadderne våre var så snille og inkluderte alle på en veldig god måte. Som ny student er det jo mye nerver ute å går. Det er mange nye mennesker, bekjentskaper og rutiner man skal inn i. Heldigvis ble vi så godt tatt i mot, så nå gleder jeg meg bare til resten av uken og studiestart! Det er mye som skjer hver eneste dag og et tett program med massevis av morsome aktiviteter. Jeg valgte å ta formiddagen i dag "fri" siden hele dagen i går gikk bort og jeg har massevis jeg må fikse om jeg i det hele tatt skal rekke å bli med på alt senere. Klokken fire er det duket for nok et faddergruppe-vors, og senere skal vi på Ricks for fest. Gleder meg masse! Jeg glemte heelt av å ta bilder i går, så slenger med noen fra lørdag med søte Ingvild. 


FADDERUKEN

Hei dere! Nå er fadderuken for BI i full gang, so far so good! Tenkte bare å titte innom for å si hei til alle sammen. Det blir veldig travelt i dag, så jeg rekker ikke oppdatere mer enn dette. Jeg har med meg kamera, så får vi krysse fingerne for at jeg husker å ta noen bilder. Haha! 

PÅ HANDLETUR

Dette vet dere kanskje ikke om meg, men jeg syns det er utrolig morsomt å lese tilbudsaviser. Du vet, sånne man får i posten sånn cirka hver dag ved mindre man har satt på en "ingen reklame" lapp på postkassen. Vel, jeg kunne aldri tenkt meg et sånt dumt klistremerke, for finnes det noe bedre enn å se i for eksempel matkatalogen? Da er jeg in heaven! Nå har det seg slik at vi alltid får kataloger fra Coop Xtra, den butikken som liksom skal være SÅ stor med bra utvalgt men likevel er superbillig? Dere har vel sett den irriterende reklamen. Nok om det. For noen dager siden kjørte vi iallefall tilfeldig forbi en slik Coop Xtra butikk, og da var jeg fort ute med å hyle til Kristoffer at DER skulle vi dra å handle. Motvillig svingte han inn og ble med. De siste hundre meterne før butikken begynte jeg å glede meg som bare det. Endelig skulle jeg inn på en gigabutikk med massevis av mat, slik at jeg kunne fylle opp kjøleskapet til randen. Best.fealing.ever. Jeg tok fram en handlevogn og trippet fornøyd avgårde mens jeg hev ting i den. Jeg fant også ut at dette her måtte dokumenteres, så derfor fisket jeg diskré opp kamera fra vesken og ga det til Kristoffer. Vel, resultatet kan dere se her:

Bilde nr 1: Oisann, der orket han ikke vente til jeg snudde meg engang med å ta bilde.Bilde nr 2: Å ta bilde av at jeg fikser meg på håret er sikkert veldig brukbart.


Bilde nr 3: Her ser jeg bare ut som en idiot som poserer i brusavdelingen. 

Så ja, det var definitivt ikke like stas for mannfolket å dra på handletur, iallefall ikke når bloggdama skal dokumentere det. Og apropos handleturen, jeg syns ikke coop xtra var verken bra eller billig. Så da vet vi det!


KEEP CALM..

Happy sunday! Planen var egentlig å dra ut en liten tur i går og, men jeg er så glad for at vi droppet det. Jeg hadde virkelig ikke orket enda en dag med hangover. De dagene er de verste, og man får virkelig ikke noe fornuftig ut av dagen. I dag er formen på topp igjen, og hurra for det! I morgen starter jo fadderuken på BI, og jeg regner med det blir endel festing da også! 


Se så søt Kristoffer er forresten, fant dette bildet på dataen etter at han hadde dratt på fredag. Aww ♥

Nå har jeg endel ting å fikse før morgendagen, og senere i dag skal jeg møte to venninner å lage middag. Hva skjer hos dere denne søndagen?
I dag har jeg på meg min nye genser fra nelly HER. (Annonselenke)


WHAT A NIGHT!

Herregud, FOR en gøy kveld i går! Kan ikke huske sist jeg koste meg så mye :D Kvelden startet med en venninne her hjemme mens guttaboys var på fotballkamp. Da de kom hjem derifra var alle sammen sykt sulten, og vi fant ut at det ble for sent til å dra ut å spise. Derfor mekket guttene sammen pizza av ingrediensene vi hadde i kjøleskapet, og hjelpes så godt det var. Faktisk den aller beste pizzaen jeg har smakt i hele mitt liv. NAM! Etter det satt vi bare her å koste oss med vin før vi bestemte at vi ville ut på byen. Der møtte vi masse andre kjentfolk og stemningen var helt på topp! Vi var nesten lei oss når byen stengte, så da bestemte jeg og Kristoffer oss for at vi burde ha et nachpiel hjemme hos oss. Da var det bare å hive alle inn i taxier og komme oss avgårde. Vi satt vel her til i åtte i dag tidlig tror jeg, og timene bare fløy avgårde. Plutselig var det lyst ute og alt! Jeg våknet ikke før klokken halv fem, og dere kan tro jeg fikk sjokk da jeg så på klokken. Har faktisk aldri sovet så lenge før! Men alt i alt var det veldig verdt det, for jeg tror alle koste seg like mye som meg i går :-D 

Har en haug bilder på kamera, men jeg vet ikke hvor populært det er om jeg poster bilder av alle sammen, så dere får nøye dere med bilder av meg :-) Hihi!
NEW IN!

Heisann! Har vært en supertravel dag så langt, men vi har endelig fått kjøpt oss ny tv. Var på Lefdal for å hente den, og da fant jeg også en kjøkkenvekt! Har savnet å ha det på kjøkkenet, men har liksom aldri orket å dra for å kjøpe en ny. I dag fant jeg en superfin digital en til bare 99,-(!!) kr. Tror de har salg på den ut august, så løp å kjøp folkens :D Etter det dro vi på polet for å handle inn drikke osv til kvelden, før jeg hentet pakken min fra nelly! Rakk ikke å vise fram alt jeg kjøpte i dette innlegget, så viser resten senere ♥ Som alltid er jeg veldig fornøyd med kjøpene mine!

 

Annonselenker


Denne kjolen er SÅ fin på!! Den finner dere HER. De har de også i peach, blå og grønn. Og alle er på salg!  Jeg har str S.
Verdens fineste og godeste genser! Den finner dere HER. Jeg har størrelse EU36.


Denne college-genseren var mye kulere enn jeg hadde sett for meg. Tenkte bare å bruke den hjemme som chillegenser, men spørs om jeg kan bruke den litt mer enn som så ;) Den finner dere HER! Jeg har str S.


Svart bluse HER. Denne har de også i hvit HER ♥ Jeg har str EU 36.


Åh, denne er mye finere in real. Den finner dere HER, og i blå finner dere den HER ♥ Jeg har str S. 


Enkel og kjempesøt basictopp HER! Denne er også på salg! Jeg har str S.


Basic tee som er litt oversized HER! Jeg har str S.


Disse skoene er SÅ gode i gå i! Gleder meg til å bruke de til både kjoler og jeans. De finner dere HER, og i gul  HER ♥

Ikveld får jeg besøk av en venninne og vi skal drikke litt vin mens guttene drar på fotballkamp. Senere skal vi ut å spise. Deilig start på helgen!


FINALLY!

Hola! Endelig fredag, og endelig ferdig med den kjedelige torsdagen :-D Nå er jeg og Kristoffer i full fart på vei ut dørene for å kjøpe inn en ny tv. Da har vi faktisk alt vi trenger til leiligheten, og kan si oss mer eller mindre ferdig. Tenk på det! Interiørmessig har jeg enda mye jeg vil fikse på, men det får jeg bare ta meg tid til senere altså. Nei, nå får jeg komme meg ut døren! Rakk ikke ta noen bilder i dag tidlig, men her har dere litt spam-bilder fra Stavanger :*
ÅRETS KJEDELIGSTE DAG

Som dere sikkert skjønner, så har jeg kjedet meg fælt i dag. Jeg skal ikke lyve å late som om det har vært deilig med en dag i sofaen med kun ett gjøremål, og det er å bestemme seg for hvilken tv-serie man skal se på neste. Nei fytti, i dag var virkelig ikke dagen for det. Utenfor regner det så alt av utendørsaktiviteter gadd jeg ikke. Tenkte å dra en tur til byen eller en tur på trening, men siden iPhonen min er på reperasjon har jeg ikke månedskortet mitt til buss og bybane heller. Jeg tør ikke å snike uten billett, for tenk så flaut det må være å bli tatt?? Og ja, jeg er aaalt for lat til å gå i regnet. No way! Det eneste jeg kan skryte på meg for dagen er at jeg lagde en ganske så digg middag. Stekte opp kyllingkjøttdeig med masse chili, hvitløk og andre grønnsaker og stappet det ned i en fullkornspita med litt mager kesam. Mmm! Bare dumt jeg spiste middag klokken fire som om jeg var en pensjonist, for nå er jeg sulten. Igjen! Kanskje jeg skal lage en runde til? Hmm. Og jo! Jeg har nesten sett en hel sesong med friends i dag også. Wow, det er mange timer. Har blitt megahekta. 

Med dette klageinnlegget ønsker jeg altså alle en super kveld, håper dere ikke kjeder dere like mye som meg. I morgen skal jeg ta meg sammen å finne på noe gøy. 


Frøken Zara er i chillemodus. Kan hunder bli støle forresten? Vi gikk en ganske bratt fjelltur i går, og jeg vet selv hvor støl jeg er! 


CURLY HAIR, DONT CARE

Jeg husker min aller første glattetang. Den kjøpte jeg i syvende klasse, for mine egne penger på Rema 1000 hjemme i Molde. Den kostet bare 350 kroner, og da kom det til og med en hårføner med i pakken.  Jeg syns det var så stort å endelig få en glattetang, siden venninnene mine allerede hadde kjøpt det. På den tiden skulle nemlig alle ha pinnestritt hår, og alt annet var omtrent uakseptabelt. Tangen varte vel og merke bare et knapt år før den ble ødelagt. Da gikk jeg i 8. klasse og for meg var det den største krisen i verden. Det var nesten sånn at jeg nektet å gå på skolen fordi jeg ikke ville vise fram krøllene mine. Etter noen dager kom mamma hjem igjen fra jobb med en overraskelse til meg. En ny glattetang fra GhD, som på den tiden var som å få en ny bil i mine øyne. Da var verdenskrisen over, og jeg kunne glatte håret mitt som aldri før. Etter det har jeg enda ikke sluttet, og bruker den omtrent hver dag. På bildene under ser dere mitt naturlige hår. Det er jo ikke så verst, så hvorfor må jeg glatte det hele tiden?


PAPARAZZI

Rikdom og berømmelse er noe mange av oss drømmer om. Jeg har sett alle episodene av Keeping Up With The Kardashians, og jeg tar meg selv ofte i å tenke at de har drømmelivet. De er populære, har masse penger og ser stunning ut. Men medaljen må vel også ha en bakside? Tenk så fælt det må være å ikke kunne gå på butikken i joggisen engang uten å bli tatt bilder av. De har en haug paparazzier som følger etter de så fort de kjører ut av innkjørselen hjemme. Hadde det vært meg hadde jeg ikke turt å gå uten sminke og finstasen i ett sekund engang! Det er kanskje en grunn til at Kim Kardasian bruker tre timer hver morgen? Det samme hadde jeg gjort. 

Jeg kom på tanken i dag tidlig, da jeg kom hjem fra en liten snartur på brun og blid. Klærene ble omtrent kastet på meg i søvne, håret mitt er i en slapp flette og sminken hadde jeg visst glemt igjen hjemme. Kristoffer sto klar i kjøkkenvinduet og knipset bilder av meg mens jeg subbet meg oppover bakken. Jeg er enda glad det kun var han som tok bilder, og ikke et helt pressekorps!

 


(annonselenker)

 

En liten nyhet jeg vil dere med dere er at blush.no har 40% avslag på alt av hårprodukter i dag (onsdag 6.august). Dere kan tro jeg ble lykkelig da jeg fant det ut i dag tidlig! Tenkte å tipse dere om produktene som reddet håret mitt, bokstavelig talt. Noen av dere husker kanskje at jeg tok ut tape-extensione mine da jeg flyttet fra Oslo i februar? Jeg syns egentlig det var helt krise, for da hadde jeg brukt extensions i over 6(!!) år. Jeg var sikker på at håret mitt aldri kom til å vokse ut igjen, men der tok jeg feil. Nå har jeg ganske tykt og helt greit langt hår. Riktig pleie til håret er så viktig, og det gjør en så stor forskjell!

Flaskene under er 1000ml, og det får du nå for under 300kr. Det er fire frisørshampoflasker i én stor flaske - som er på SALG. 

 


Diamond Oil Shampo HER og balsam HER


Osis dust it har jeg brukt siden jeg var fjortis og ville ha volum i håret, men nå bruker jeg den litt mer moderat og er like fornøyd enda. Den finner dere HER
Biosilk sin hårolje trenger jeg vel ikke si så mye om? Jeg bruker den hver eneste dag, og det kommer jeg nok alltid til å gjøre. Den finner dere HER.

 

Alt av hårprodukter er på salg, og det er ikke direkte lite heller! Resten av salget finner du HER ♥


BOLIGKJØP OG OPPDOLLING

Dette er den første dagen på veldig lenge at jeg har følt alt har gått i ett og at jeg kunne tenkt meg å sovne typ akkurat NÅ. En liten smak av hverdag, og det er fantastisk deilig! Jeg merker at jeg har hatt nok ferie for sommeren nå, og kan ikke vente til mandag da det er fadderuke og en knallstart på høsten. Nå har jeg nettopp kommet hjem, for meg og Kristoffer har akkurat vært hos et vennepar for å si hei. De holder på å pusse opp huset (ææ, de har kjøpt HUS), og det var gøy å se hvor langt de hadde kommet. Det får meg til å tenke på at jeg vil kjøpe leilighet selv, så det spørs hva som skjer når leiekontrakten her går ut! Kanskje er boligkjøp det neste? Hmm..


(Sponset behandling) Dagens første timer ble brukt på Beauty Lounge, og herrefred så deilig det var å være tilbake på favorittsalongen min. Der blir jeg alltid skjemt bort, og kundeservicen der kan man virkelig ikke klage på. Jeg er så heldig som kan ha et samarbeid med en så flott salong midt i Bergen sentrum ♥ De holder til i Strandgaten 6, til de som lurer! 


Først fikset jeg neglene mine som dere ser på bildet over. Valgte å gå for en enkel, fransk manikyr denne gangen. Syns det er så klassisk og fint! Dessuten bruker de akryl til å legge det, og aner dere hvor sterkt akryl er?? Det holder i evigheter! Etter jeg hadde gjort det fikset jeg vippene mine med extensions, noe som var høyst nødvendig. Tror jeg hadde maks ti vipper igjen til sammen på begge øynene, hahaha! Nå har jeg massevis med vipper igjen, og da kan jeg ikke annet enn å juble!

For timebestilling kan dere ringe 408 72 160, og om dere vil sjekke ut facebooksiden deres med flere bilder osv finner dere den HER


BACK IN THE A-GAME

Åh, hvor fantastisk fin er ikke solnedgangen over fjellet? Det minner meg mye om den jeg ser når jeg er hjemme i Molde, for utsikten hjemmefra slår virkelig ingenting! Veldig ålreit å tenke på at jeg nesten har det samme her i Bergen. Kristoffer og meg gikk oss en tur i går kveld før vi la oss. Jeg hadde nesten helt glemt hvor mye jeg elsker kveldsturer, det er jo så deilig! I dag klarte jeg å stå opp klokken 07.30 også, det var virkelig på tide. A-mennesket er tilbake! Nå skal jeg på Beauty Lounge for å fikse opp alt som ikke har vært vedlikeholdt i sommer. Her snakker vi negler, vipper og alt som hører med. Oh my god, jeg har både gledet meg og savnet min kjære skjønnhetssalong ♥


TACOMANDAG

På biltema finner man mye rart. Det er tydeligvis mannemekka, for inne på butikken var det kun mannfolkene pluss meg. De nøyt virkelig tilværelsen mens de kastet alt fra målerbånd, hammere, bilting og diverse ned i handlekurven sin. Det var ingen hastverk, ingen stress eller koner som maste. Jeg tror nok biltema for mannfolkene er som Victorias Secret for oss. Hvor mye koser vi oss ikke der?!  For min del syns jeg det var befriende å se menn så engasjerte i en butikk. Det var like før jeg trodde alt som har med handling å gjøre er en kvinnesak. Under finner dere dagens antrekk, nå er jeg klar for å kaste i meg noen lefser med taco!

Solbriller - RayBan / Genser - Acne / Kjole - nelly HER / Veske og klokke - Michael Kors HER


BESTILLINGEN

Hei! Det ble så sent i går at jeg rakk ikke å vise dere hva jeg bestilte meg fra nelly. Jeg var faktisk utrolig flink og lot være å bestille bare partyklær som jeg alltid gjør! Det finnes jo grenser hvor mange festkjoler og høye hæler man trenger. Nå skal jeg jo starte på skole, så fokuserte mest på hverdagsklær osv som jeg kan bruke der :-) Kom ikke helt unna likevel da, måtte bare ha én kjole pluss et par "basic" hæler. Nok babling! Under ser dere uansett pakken jeg venter på å få. 

Annonselenker


Denne kjolen måtte jeg bare ha, selvom jeg har "festkjole-shoppe-stopp". Den finner dere HER. Genseren tror jeg kommer til å bli brukt mye på skolen, er den ikke fin? Den finner dere HER ♥Noen basic / chilleklær måtte jeg såklart ha. Singlet HER, college-genser HER og hvit tee HER ♥


Skjønner dere hva jeg mener med basic - hæler? Jeg har faktisk ingen svarte pumps, så nå var det på tide! De finner du HER. Det supersøte armbåndet finner du HER.Disse deilige overdelene finner du i hvit HER og marineblå HER ♥


Disse blusene kan jeg bruke både til hverdag og fest, syns de var så fine! Hvit HER og svart HER ♥

Hva syns dere om innkjøpene mine? Nå skal jeg hoppe i dusjen før det blir ut å kjøpe nytt batteri til bilen av alle ting, haha! Etter det skal jeg på trening, og det kan dere tro jeg gleder meg til :-D Er nesten en måned siden sist, hjelp!


TIPS TIL HJEMMETRENING

Nettshopping er så gøøy! Sitter inne å klikker plagg ned i handlekurven min på nelly nå, men tok meg en liten pause for å vise dere mine siste kupp! Jeg har alltid hatt lyst på en treningsmatte hjemme til de dagene jeg virkelig ikke orker å dra på trening. Jeg har tenkt at en slik matte er alt for dyrt, men der tok jeg feil! Fant en fra NIKE på nelly nå og ble nesten litt sjokkert over prisen. Dette er en yogamatte som man fint kan bruke til styrketrening eller tøying også. En venninne av meg har en slik en, og hun er så fornøyd med sin. Satser på at jeg liker min like godt!

(annonselenker)


Treningsmatten finner du HER. Kjøpte også en drikkeflaske til bare 89kr HER! Er den ikke søt? :D 

Yogamatten har de også i lilla HER og grønn HER ♥ 


NORDMENN

Nå var det like før jeg startet innlegget med å skrive om været. IGJEN! Hva feiler det oss nordmenn som tydeligvis bryr seg mer om hvordan været er enn noe som helst annet? Ææ! Okei jeg må bare si én ting før jeg holder kjeft om værpraten. Men i går så gikk vi en tur i tidenes lyn og tordenvær! Det pissregnet også. Vi bare tok på oss regnjakker og satt kursen mot butikken rett før elleve i går kveld. Herlighet, jeg kan ikke huske sist jeg har hatt en så koselig tur. Slikt ruskevær fascinerer meg virkelig. Syns det er så koselig!

Denne helgen har jeg gått sminkefri døgnet rundt, noe som er utrolig digg. Er det bare meg, eller føler man seg alltid ti ganger finere første gang man sminker seg etter en liten periode uten? Jeg føler meg som et nytt menneske! Var å jukset litt i solarium i sta også, slik at fargen holder seg. Nå vil jeg egentlig bare skrive ferdig innlegget slik at jeg kan suse inn på nelly for å shoppe hjem noen godsaker.
Skal jeg vise dere hva jeg bestemmer meg for å kjøpe senere i dag?

Koselige nabolaget vårt ♥


FAVOURITE SUMMER OUTFITS

Hva er det egentlig vi ikke klager over? Vi klager når det er regn. Vi klager når det er overskyet. Ja, vi klager faktisk til og med når det er sol for lenge. Meg inkludert! Den varmen vi hadde for noen uker siden var virkelig som tatt rett ut fra Afrika, og personlig ble jeg helt grønnsak av å gå ut døren. Kroppen var alt for tung og slapp. Men nå som jeg sitter her i Bergen og lengter etter sol, ville jeg gjort hva som helst for å fått tilbake solen. Den er vel ikke borte for i år vel?? ÆÆ! 

Annonselenker


Kjole HER, som de også har i svart HER og blå  HER ♥


Hvit topp HER, som de også har i svart HER. Shorts HER, som de også har i hvit HER ♥


Topp HER og shorts HER som de også har i svart HER

PS! Om dere bruker koden SUMMERFIX i kassen hos nelly.com får dere 15% avslag om dere handler for over 800kr. 


AFTER WORK

Tenk at det er fredag i dag! Jeg trodde det var mandag, siden vi var på kino i går og det er en sånn typisk søndags-aktivitet. Dere kan tro jeg ble glad da jeg fant ut at helgen såvidt har begynt! Jeg for min del startet dagen med å sende min kjære iPhone inn på reperasjon siden skjermen har blitt knust. Buhu! Det er så irriterende når det skjer. Selvom man kan se godt i skjermen, så syns jeg det er så travelt å ikke ha en hel og fin skjerm. Så da måtte jeg bare sende den inn! Nå blir jeg nok i overkant av en uke uten mobil, noe som sikkert er både deilig og rart. Merker jeg får abstinenser etter å spille candy crush eller å sjekke insta hvert 5. minutt. Jeg tror nok ikke en uke uten telefon kan skade altså! Skummelt hvor avhengig man blir av mobilen. 

Siden vi ikke har printer her hjemme dro jeg og Kristoffer ned på biblioteket i sentrum for å skrive ut forsikringspapirene osv. Kostet meg bare 6kr for tre ark også, det var utrolig billig! Etter det tuslet vi bare litt rundt i byen før vi bestemte oss for å ta en "fredagspils-etter-jobb" på Bocca i solen. Begge har jo ferie enda, men vi latet som om vi hadde vært på jobb. Da smakte den mye bedre, mehe! 
Antrekk: Cardigan - BikBok / Singlet - HM / Jeans - nelly HER (verdens beste jeans!) / Veske - Michael Kors / Solbriller - RayBan HER (annonselenker)


Lagde oss lasagne til middag, det er så godt!

 


NEW WHITES

God morgen! I går dro vi på kino for å se Sex Tape. Veldig moro å se hva vi faktisk har reklamert for :D Og som forventet var filmen bra! Bedre enn jeg hadde sett for meg faktisk. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i sånne type komedier, for jeg sitter alltid å irriterer meg. Det oppstår som regel helt meningsløse og håpløse problemer hele tiden, og slike typer er virkelig ikke min smak på film. Syns de blir alt for lette og dumme, om dere skjønner? Men filmen i går var altså meget bra! Irriterte meg bare over én ting, og det var den jævla hunden som aldri ville gi seg. Dere skjønner nok hva jeg mener om dere ser eller har sett filmen! Hihi :-)

Skoene er sponset. Er ikke disse skoene kule? Etter en sommer kun i sandaler er det virkelig digg med et par nye sko i samlingen. Nike Air Force har jeg jo letet etter superlenge men de har alltid vært utsolgt. Heldigvis hadde junkyard de inne i min størrelse, wuhu! Skoene fra Cheap Monday er egentlig veldig lik lave converse, som jeg også har. Men herlighet så lei man blir av converse etterhvert, iallefall siden ALLE har det! Syns de fra cheap monday var en fin og ikke minst billig erstatning. De koster bare 299,-! 


Nike Air Force finner du HER, og Cheap Monday skoene finner du HER :-)

hits