OLIVIADATE

Heihei! I går hadde vi en koselig dobbeldate på Olivia på Aker Brygge. Der ble vi sittende i flere timer å skravle mens vi koste oss med noe godt i glassene. Kjempekoselig torsdag! :-D


Meg og June <3

Guttene var det dessverre ikke like lett til å få bilde av, men har dere noen matbilder iallefall. Nå skal vi snart stå opp, og planen var egentlig å dra på Sognsvann for å gå tur. Vi får se hva denne fredagen bringer. I kveld kommer iallefall Glenn hjem, og da blir det fest!


AUGUST 2010

HEEEEEEEEEEEI ALLE SAMMEN <3

Har egentlig bare stresset rundt i hele dag, så har ikke rukket å tatt noen bilder. Derfor bladde jeg litt igjennom den gamle bloggen min, og fant noen bilder fra august 2010. Nøyaktig 3 år siden! Tiden har gått så utrolig fort, det føles ut som om disse bildene ble tatt i går. Åh, for en sommer det var. En av de aller beste sommerne jeg har hatt, uten tvil. Absolutt på en god 2.plass, rett under den sommeren som har vært i år. 

August 2010. Hvor skal jeg begynne? Jeg bodde i Ålesund, og stortrivdes der. Måneden startet med radio Ålesund festival, som var en festhelg uten like! Herregud så morsomt vi hadde det. Jeg og June var satt inn som bloggere for festivalen, så vi hadde vår egen lille "bloggscene" rett ved den store scenen, der vi blogget om festivalen og artistene som var på. Utrolig gøy! Husker jeg var sååå forelsket i Tommy Fredvang på den tiden, og jeg var så happy da jeg fikk pratet med han etter konserten. Også fikk vi være med på artistnachet, og du skal tro jeg følte meg kul! Var 17 år og festet med mennesker som i mine øyne var kjendiser, og ikke minst de superkule paradisegutta. Haha, må bare le når jeg tenker på det.

Uken etter dro vi til Oslo for fashion week, der vi ble sponset av hotell Bastion. Både meg, June og Egil fikk vårt eget rom hver! Husker vi drev å ringte hverandre fra hotelltelefonen mens vi lå i våre egne senger. Supersosiale.. Haha! Der var det duket for igjen mange fester og visninger. En utrolig herlig helg med verdens herligste mennesker.  

Det eneste negative jeg har å si om august 2010 er vel egentlig at jeg fikk kyssersyken rett etter vi kom tilbake fra fashion week. Jeg dro til verdens mest inkompetente legevakt for å sjekke hva som feilet meg, og legen sa til meg at jeg hadde HIV eller AIDS så jeg måtte sjekke meg snarest. Jeg hadde jo selvfølgelig ikke det, så jeg dro til fastlegen min i Molde og hun fant rimelig kjapt ut at det kun var kyssesyke jeg hadde - og ikke aids... Haha!!


BYVANDRING

Åh, jeg sliter alltid med starten på innleggene mine. Hva skal jeg skrive liksom? "Heihei!" "Hei supre lesere" "Hei alle sjokolademuffins", eller bare ikke skrive noen ting i det hele tatt? Det er vel egentlig ikke noen som bryr seg om starten uansett, men om det faktiske innholdet. Her kommer iallefall det:

I dag startet jeg dagen på Karl Johan Hudpleie for å fikse vippene mine. De har fått inn et nytt sett med vipper som er mye lengre enn de forrige, og wow for noen flotte vipper jeg har nå! Viser dere i morgen :) Etter det dro jeg hjem for å skifte fort, før jeg møtte June for en herlig spasertur med hundene. Vi dro innom en salatbar for å plukke med oss middag, og den anbefaler jeg til alle! Husker ikke hva den heter, men den ligger på en måte i undergaten til Karl Johan. Noen som skjønner hva jeg mener? 

Etter det tok vi turen til Joe & The Juice, og der satt vi å spiste, drakk og koste oss. Jeg drakk en blanding av jordbær og banan, utrolig god! June drakk bringebær, ingefær og eple om jeg ikke tar helt feil? Veldig smakfulle begge to iallefall. 

 

 


Verdens herligste jente, uten tvil! <3 <3

Nå har jeg nettopp kommet hjem, og skal videre på Elixia for en lett treningsøkt. Kjenner jeg har motivasjonen igjen, og det er deilig! Senere skal jeg lage kyllingencheladas til kvelds. Hvor sunt det er etter trening tør jeg ikke si noe om, men jeg bryr meg faktisk ikke. Utrolig godt er det iallefall. Mmmm! Ha en fin kveld så lenge :-)


LUKSUSPROBLEMER

Hei hopp! Sola skinner enda i Oslo gitt, og jeg kan ikke si at jeg skinner med den. Jeg vil ha høst. NÅ. Finner alltid noe å klage over altså. Er det varmt vil man ha det kaldt, og omvendt. I bunn og grunn er det bare luksusproblemer vi klager over dag inn og dag ut, og det er ikke ofte vi tenker over hvor utrolig heldige vi faktisk er.  Spesielt jeg, siden jeg kan sove så lenge jeg vil om dagene, haha! I dag prøvde jeg å sette på alarmen klokken åtte for å dra bort på Elixia, men den gang ei. Våknet klokken halv tolv jeg, ops!

Nå skal jeg ned på Karl Johan Hudpleie for å sette på nye vipper, noe som er utrolig etterlengtet. Vi bloggez etterpå!

BTW!! Nelly.com har 15% avslag på HELE nettbutikken i dag. Jeg skal iallefall shoppe når jeg kommer hjem! :-D Koden er: fallkickoff15, og den er kun gyldig i dag. Gå til salget HER.


SAVN

Tenk, nå er sommeren straks over, og ikke bli sint fordi jeg sier det - men FY så klar jeg er for høst nå! Sitter her å mimrer tilbake på alt jeg har opplevd i sommer, helt til jeg kommer på at jeg faktisk ikke har møtt bestevenninnen min Birte i løpet av de tre månedene. Tiden har gått så innmarri fort, og nå er plutselig ferien over. Birte er en av de personene som betyr absolutt alt for meg i hele verden, og hun er en av de få jentene jeg har rundt meg jeg føler jeg kan stole hundre prosent må. Misforstå meg rett, for jentene hjemmefra er også blandt de. Men Birte kommer ikke fra Molde skjønner dere, men et par timer utenfor. Vi ble kjent da jeg bodde i Ålesund, og etter det har vi vært bestevenner. 

De årene jeg har kjent henne har vi opplevd så enormt mye sammen. I 2011 dro vi på får første ferie sammen til Israel, noe som var en sykt spesiell men også fantastisk opplevelse. Birte sine gode egenskaper er mange, og jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skulle klart meg uten henne. Vi prater i timesvis på telefonen hver dag, og jeg tror faktisk ikke det er noen ting hun ikke vet om meg. Selv om vi ikke har sett hverandre på over tre måneder. Det er slik en bestevenn skal være. En person man kan gå måneder eller år uten å møte, men fremdeles vite hvor man har de til enhver tid.

Nå sitter jeg å tenker på min neste tur til Bergen, der hun nå bor. Hun er på vei til å flytte inn i en ny og superfin leilighet, som jeg gleder meg til å være i sånn cirka hele tiden. Mihi!

Det er virkelig vanskelig å forklare denne jenta med ord, men at hun er fantastisk er det ingen tvil om. Når vi er sammen føler jeg meg alltid bra, og det er ikke bare fordi hun alltid sminker meg. Men sånn seriøst altså, hun er dødsflink. Når jeg sminker meg selv ser det ut som en 12åring har ramlet i sminkeboksen.. Huff. Tenkte bare å skrive et lite innlegg om denne fantastiske bestisen. Merker jeg savner henne mye, og at det er på tide at vi møtes igjen <3

Har dere noen venninner som bor langt unna?


JEG ER IKKE ET KATTEMENNESKE

Heihei! Ikke så alt for lenge siden jeg og Glenn sto opp faktisk. Herlighet så bortskjemt jeg har blitt på søvn siden jeg kom hjem fra ferie, og det er ikke bra! Dere visste kanskje ikke dette om meg, men noe av det aller beste jeg vet er å stå opp grytidlig på høsten, helst i seks/syv tiden, tenne lys i hele leiligheten og se på morgenprogram på tven med god samvittighet. Da kan jeg faktisk slappe av uten å stresse og vite det at jeg har hele dagen forran meg. Åh! Må prøve å snu om på døgnrytmen min litt altså, man kan ikke ha sommerferie hele året. 

Nå skal vi dra oss bort på Elixia for å trene, noe som blir veldig deilig! Gleder meg skikkelig til å komme inn i treningsrutinene igjen. Apropos hva som skjedde på Gran Canaria forresten, syns jeg det er veldig hensynsløst av noen av dere å kreve at dere krever å få vite hva som har skjedd. Selv om jeg har en blogg så er det faktisk jeg som er forfatteren av den, og jeg som bestemmer hva som skal deles. Jeg kan si det sånn at en veldig god kompis av meg ikke har det særlig bra akkurat nå, og mer enn det trenger dere faktisk ikke å vite. Til hensyn av både han, familien og vennene hans. Dere kan heller sende inn fine ord og håpe på at han har det fint :)Over til noe helt annet! Andrea og meg fikk oss katt på Gran Canaria, iallefall for en kveld. Vi ga den et navn og, men husker ikke hva den heter.. Haha! Vi ga den både makrell i tomat og røkelaks, i håp om at den skulle komme på besøk kvelden etter og. Noe den ikke gjorde. Dumme katt. Det bekrefter bare nok en gang hvorfor jeg ikke liker katter. De er så sykt skumle!!

 Og igjen over til noe annet: dagens gladnyhet! I dag (27.august) får du 70% avslag på alle favorittene på nelly.com! :) Her kan man virkelig gjøre et kupp, med tanke på at dette ikke er gamle salgsvarer, men helt nye plagg som ligger på nellys populare page!1. Blazer fra Savannah HER // 2. Feather skirt fra Jonas Hallberg HER // 3. Perfekte høstboots fra NLY HER // 4. Vintage militærjakke fra NLY HER // 5. Studded shoes fra FBC HER // 5. Paljettskjørt i høstfarger fra Estradeur HER

Resten av favorittene finner du HER. Og det er forresten mange Jeffrey Campell sko på salg også, til bare 500(!!!) kroner. Happy shopping!

 

//adlinks


BLING IT UP MED HANDELSPORTAL.NO

Hei og god morgen! Ny uke, nye muligheter. Ser det er mange spørsmål i kommentarfeltet under, og det kommer et svar i morgen. 

I mellomtiden mens jeg samler tankene, så tenkte jeg å vise dere mitt nye accesorize! I helgen pyntet jeg litt på iPhonen min, med et rosa/lilla glitter-deksel. Passet perfekt til antrekket jeg hadde på meg. Bilder:

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i å bytte på fasaden på mobilen min, og det er absolutt ikke noe problem når det er så billig på handelsportal.no :D

Dekselet finner dere HER!


DA VAR FERIEN OVER

  • 23.08.2013, 14:21 // Reise

Da var feriesommeren 2013 over for denne gang. Jeg har omtrent ikke vært hjemme i Oslo i det hele tatt, så jeg gleder meg som pokker til å komme hjem i dag! Akkurat nå sitter jeg på flyet, og takker Norwegian for at de har Wifi. Det gjør turen mye bedre! Egentlig skulle vi bli på Gran Canaria helt til onsdag, men med tanke på den forferdelige hendelsen natt til torsdag klarer jeg rett og slett ikke være der mer. Jeg trenger å komme meg hjem nå, og det føles helt riktig. Andrea blir igjen noen dager til, siden Fredrik har kommet så koser hun seg masse kan jeg tenke meg! De er så utrolig søte sammen <3 Til de som lurer drar jeg ikke hjem fordi vi har kranglet eller noe sånt, mellom oss er alt bra! Men som sagt har hun jo Fredrik der nede nå, og jeg hadde egentlig mest lyst hjem til Oslo.

Jeg lander på Torp litt over fem tror jeg, så da tar jeg første tog inn til Oslo. Det skal bli en drøm å komme hjem igjen til leiligheten og Glenn -  og ikke minst Zara! Vi tre i sofan er virkelig verdens herligste kombinasjon, haha. Utrolig trist at han flytter ut den 1.september :( Nå er jeg forresten så kvalmende lei av musikken jeg har på spotify, at jeg nå har gått over til julelisten min. Åh, Peter Jöback. Verdens herligste julemusikk. Hihi. 

Sommeren har vært utrolig fin, og ikke minst spennende! Kanskje litt for spennende, noe som gjorde at jeg var lei de siste dagene på Gran Canaria. Nå gleder jeg meg til høsten, herlige høstklær og store skjerf. Og ikke minst til å være i Oslo igjen i mer enn én uke i gangen før jeg fyker videre. Det viser jo bare at jeg stortrives i hovedstaden, siden jeg savner det så mye! 

Nei, nå skriver jeg egentlig bare mye tull her. Ville bare si at jeg levde, og er nå på vei til Oslo. Blogges!NEW SHOES

Heisann! I dag er det overskyet her nede, så vi har ikke gjort stort annet enn å slappe av og spist lunsj på hotellet. Perfekt annledning til å vise dere de nye skoene mine, som jeg kjøpte rett før jeg dro til Gran Canaria! De er utrolig gode å gå i. Har brukt de hver dag vi har vært ute på byen her nede, og får ikke vondt i bena i det hele tatt. Var litt skeptisk før jeg kjøpte de, siden de er veldig høye. Men det er på en måte en myk pute i sålen, så de er som en drøm å danse rundt i!

 

FIne, ikke sant? :-D De har jeg kjøpt på nelly.com HER. De finnes også i svart HER og beige HER <3

De er forresten på 50% nå, så de koster bare 200 kroner!LAST NIGHT

  • 20.08.2013, 18:27 // Reise

Halla halla! Ligger her i sofan på hotellet, litt sånn småredusert etter i går. Men det går så fint så! Hadde en utrooolig moro kveld i går, herregud! Møtte to fra Norge, Marie og kjæresten Thomas. Med de festet vi natten lang, og jeg storkoste meg. Kvelden endte kanskje ikke optimalt, men det har ordnet seg nå så null stress. I dag har det vært overskyet her, så jeg har egentlig ikke vært så mye ute. Dro til resturanten på hotellet for å spise litt frokost, og ellers har jeg bare sett på tvserier. Deilig med en skikkelig kleinedag uten solen stekende i trynet!

Håper derimot været blir bedre i morgen så jeg får solt meg litt. Nå har vi snart vært her en uke, og det går såå utrolig fort. Bare en uke til vi skal hjem, jo! Her er noen bilder fra i går, før vi dro ut:

Kjolen min er fra nelly, og den er vel heller egentlig ikke min. Men en gammel venninne sin, som jeg nå har "lånt" en stund. Haha! Syns den er skikkelig sommerlig og fin :D

 

KONKURRANSE! Dorco Shai <3

Hei hei, og god søndag! Vi koser oss fremdeles på solfyllte Gran Canaria, og dagene går som regel til soling, trening, gode måltider og en liten fest i ny og ne. Hvordan er været hjemme? 

Tenkte å tipse dere om mitt absolutte favorittprodukt denne ferien. Det er jo ingen hemmelighet at vi jenter må barbere både bikinilinjer, legger og armhuler oftere når vi er på ferie, for noen uønskede hår her og der er faktisk ikke akseptabelt når man skal strutte rundt i bikini. Jeg sverger til Dorco Shai sin barberhøvel, den er som en drøm! Den glir over leggene og gjør de silkemyke, og høvelen holder lenge. Den er ikke slik at jeg må bytte den ut etter tre gangers bruk, heller tvert imot. Jeg skal være her i to uker, og jeg trenger kun den éne høvelen!


Nå kan dere bestille en gratis prøvepakke, og det gjør dere HER :-D Og dere? Den som gjør det er med i trekningen av 2 stk Deborah Lippmann neglelakker, og 2 stk Dior Bronze Creme! Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet når dere har bestilt pakken, og dere er med i konkurransen!

Porto på 39,- tilkommer, men det er vel ingenting i forhold til hva pakken inneholder? På butikken koster slike blader over 100 kroner.. Dere kan når som helst stoppe abbonementet deres, helt gratis :-) 

 

//Annonse


CHILLERN

  • 17.08.2013, 21:39 // Reise

Hey! Det er late dager her nede altså, og det kan man like. Tror vi begge er litt lei av all den syden-festingen, så kveldene går stort sett til god mat og tvserier på sengekanten. Utrolig deilig! Tror vi skal ut på en liten fest i morgen da, og det blir nok moro det også :-D Nå skal vi ut å spise litt middag, må bare få på meg noen klær først.. Haha. Ha en fin kveld <3


Rolig kveld

  • 16.08.2013, 19:00 // Reise

Hola! Nå har vi nettopp kommet inn på hotellrommet igjen etter et par timer på stranden ved hotellet. Vi var ute en tur i går, så er veldig sliten i dag. Spesielt jeg. Går alltid på en skikkelig alkoholsmell første kvelden her nede, noe jeg gjør hver eneste gang! Haha, huff. Kom oss tilbake på hotellet og i seng i fire tiden, så sov vi ganske lenge i dag. Merker at jeg er litt lei av all denne festingen, noe som egentlig bare skulle mangle. Har jo tross alt vært her veldig mye i sommer, så jeg ser veldig frem til å slappe av litt også disse to ukene! Det er skikkelig deilig og rolig atmosphere på hotellet, noe som er veldig deilig.

I dag skal vi bare slappe heeelt av. Spiser middag på hotellresturanten senere, siden det visstnok skal være veldig god mat der. Gleder meg til å prøve! :-D


Hotellet vårt er så fint!
 


Kjole fra Mango og solbriller fra RayBan.UKENS PLAGG TIL UNDER 300

Heisann! Jeg er jo nelly.com sin aller største fan, og blar igjennom etter nye klær sånn cirka hver eneste dag.. Derfor tenkte jeg nå å ha et ukentlig innlegg med plagg jeg finner til under 300 kroner! Jeg bruker jo mye tid inne der uansett, så hvorfor ikke dele det med leserne mine? :-) Altså: Alt dere finner under her koster mindre enn 300 kroner. 

Nå er jo skolestart rett rundt hjørnet, og jeg husker jo bare selv hvor stas det var å fylle opp høstgarderoben min som jeg kunne vise fram. Det var alltid slik at de første ukene på skolen, så var det nesten en konkurranse blandt oss jentene å kle seg best med nye klær. Det varte jo selvfølgelig bare i noen uker, før vi ikke gadd mer og fant fram kosedressene våre. Haha! Jeg savner faktisk videregående..


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER
 


7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER // 11. HER // 12. HER


13. HER // 14. HER // 15. HER


16. HER // 17. HER // 18. HER


19. HER // 20. HER // 21. HER // 22. HER


23. HER // 24. HER // 25. HER // 26. HER

Det ble litt mange plagg denne uken, ops! Syns nelly har så mye fint nå, så klarte ikke dy meg.. Noe dere likte? Og er det noen som gleder seg til skolestart? :-D


//Adlinks


OCEAN BLUE

 

Nytt deksel fra handelsportal.no. Syns fargen er helt fantastisk, og bra at det dekker hele mobilen siden jeg er verdensmester i å miste den i bakken slik at skjermen blir knust. Fint, ikke sant? 

Dere finner det HER <3


GOD MORGEN

  • 15.08.2013, 11:56 // Reise

Bilde fra i går kveld. Dere MÅ prøve Strawberry Daqurien på Monaco Amadores om dere skal til GC. Sykt god!

God morgen babes! Siden vi bare tok det rolig i går, så sto vi opp tidlig i dag for å spise frokost på hotellet. Mye god mat, merker det skal bli vanskelig å holde seg sunn på denne ferien her, haha! Heldigvis er vi to om å ville være sunne, så da blir det mye lettere. Pannekakene med sirup fristet helt sykt, men vi klarte å la vær. Klapp på skulderen til begge to. 

Vi skulle egentlig på stranden i dag, men vi bestemte oss heller for å bare ligge ved hotellet. Det er så sykt fint her, og vi har jo en egen strand rett under bassengområdet. 


Utsikten fra rommet vårt. 

Nå må vi ut å få utnytte av solen, ha en strålende dag!


FIRST NIGHT

  • 14.08.2013, 23:44 // Reise

Hei hå! Nå er vi tilbake på hotellet etter en rolig kveld. Vi har bare tuslet litt rundt på senteret, før vi dro til Amadores Beach for å spise middag. Spiste på Monaco, der de har veldig god mat! Vi bestemte oss for å ikke dra ut i kveld, siden vi er veldig slitne etter reisen. Begge sov lite i natt også..  Jeg for min del var jo på byen i Oslo i går, så jeg kjenner at kroppen trenger å hvile litt nå altså! I morgen har vi bestemt oss for å stå opp tidlig slik at vi rekker frokosten på hotellet, før det blir grilling på stranden hele dagen  - og ute på byen på kvelden. Jeg gleder meg MASSE! :-D


Noen bilder av hotellrommet vårt. Det er så utrolig fint!Singlett HM // Shorts Choies HER // Solbriller Raybans // Flipflops Hawaiianas // Klokke Casio HER

 


GRAN CANARIA

  • 14.08.2013, 19:00 // Reise

Hola fra Gran Canaria! Kom fram for et par timer siden, så fram til nå har vi egentlig bare spist lunsj og solt oss en bitteliten time. Nå skal vi dra til Puerto Rico senteret for å handle inn litt til kjøleskapet. Tar bilder av hotellet nå, så viser dere etterpå! Det er helt syyykt fint her, anbefaler alle som skal til Gran Canaria å booke rom her :-D Hotellet heter Sunprime Riviera Beach, og ligger rett rundt hjørnet til Amadores stranden.


Bilde stjelt fra instagrammen til Andrea, da vi spiste på YoSushi før vi gikk på flyet.NEW BALANCE

Heisann! Har nettopp kommet inn døren etter en utrolig koselig middag med bestevennen min Glenn. Endelig fikk vi litt alenetid sammen, og vi fikk pratet om alt mellom himmel og jord! Siden jeg har vært borte store deler av sommeren, har vi ikke fått vært så mye sammen. Denne middagen var skikkelig etterlengtet, for å si det mildt <3

Nå bestemte vi oss plutselig for å dra ut på byen, så vi sitter på hver vår pc i håp om å få ferdig blogginnlegget før vi skal hoppe videre ut på livet. Gledet meg! I morgen tidlig drar jeg jo til Gran Canaria, og vekkerklokken står på 06.00.. Krysser både fingre og tær for at jeg hører den, haha!


Vi spiste på Eataly på Tjuvholmen. Kjempegod mat og deilig atmosphere!


Verdens beste <3 <3

Har på meg mine nye sko i dag, fra New Balande. Jeg ELSKER DE, herregud! <3 De har jeg kjøpt på nelly HER :-D

Og greeeeeit, jeg har kanskje ikke blitt skikkelig brunette, men det er mye mørkere enn sist! Jeg digger håret mitt nå, liker både farge og extensione så utrolig godt, det ser så naturlig ut. Glenn sa det så helt fantastisk ut og, så da følte jeg meg enda bedre :-) Silje på Hendrix Pilesredet er helt rå! Da har jeg fått frisør i Oslo også da, gitt :-) Her ser dere bedre bilder av resultatet:


Fint, ikke sant? Antrekket mitt: Cardigan Hugo Boss // Genser BikBok // Veske Mulberry // Jeans BikBok // Sko New Balance HER // Solbriller RaybanBRUNETTE!

Hei!

I dag har jeg brukt store deler på Hendrix Hair nede på Pilesredet, der flinke SIlje var frisøren min. Kom ned dit i tro om at jeg kun skulle sette på nye tape extensions, men slik ble det ikke. Fikk også farget håret mitt en ny farge, og jeg er sååå utrolig fornøyd! Veldig uvant, men jeg elsker det. Hendrix er uten tvil den beste frisøren i Oslo! Dette er egentlig bare et hasteinnlegg, for nå må jeg fyke videre. Et fullstendig innlegg med før og etter-bilder kommer i kveld. Nå skal jeg og Glenn ut å ha litt kvalitetstid for oss selv, siden jeg reiser bort i to uker i morgen. Nå skal vi ned på Aker Brygge for litt middag og vin!

Det er mørkere i virkeligheten. Hva syns dere? :-D


DA VAR VI I GANG

Åh, Gud hjelpe meg. Kom nettopp hjem fra min første treningsøkt etter en litt for hard sommerferie. Jeg var på Step-timen på Elixia, og jeg har aldri følt meg så tragisk i hele mitt liv. Jeg er jo egentlig god på step. Dritgod, for å være helt ærlig. Men i dag, var jeg heller dritdårlig. Kondisen min var ikke eksisterende, og jeg måtte stoppe opp for å ta pustepauser sånn cirka hvert andre minutt. Utrolig pinlig med tanke på at absolutt alle andre klarte å henge med uten problem. GUD, jeg må komme tilbake i form igjen! Nå er det igang folkens. Hipp hurra for at det er treningsstudio på hotellet vårt på Gran Canaria!

Etter jeg kom hjem har jeg bare stirret på gamle bilder av meg selv, fra den tiden jeg var dronninga over stepkassen (nesten iallefall). Herlighet, jeg var jo faktisk riktig så fit jeg! Det ser jeg først nå. Denne sommeren har inneholdt alt for mye festing, fastfood og chilling. Nå må jeg bare dra meg selv i nakkeskinnet og komme meg back in business. Jeg blir nemlig ikke motivert av å se på squatbilder eller andre superpene jenter, nemlig tvert imot. Det som motiverer meg er å se på gamle bilder av meg selv, uansett hvor teit det høres ut. Det sier meg bare at det faktisk går an å komme tilbake igjen til formen. 

Bilder fra i vinter og vår.

Misforstå meg rett, jeg ser ikke på gamle bilder av meg selv fordi jeg var så syyykt digg og tynn liksom. Heller fordi jeg selv ser en stor forskjell. 

Hva motiverer dere når det kommer til trening?


LOVE

God morgen! Her i hus går denne morgenen litt treigt, og det er ikke lenge siden vi sto opp. Jeg har overnattingsbesøk av Glenn og Kristian, noe som er kjempekoselig! Kom ut av soverommet i dag tidlig for å finne de to kjekkasene på sovesofaen min. De er så utrolig kjekke sammen at jeg har ikke ord! Heldige meg som får våkne til dette eller?


Nå har vi fordelt arbeidsoppgavene helt perfekt, det vil si at de står på kjøkkenet å lager frokost mens jeg enda ligger i sengen å blogger. Det kan man like!
Fine Zara koser seg med de to onklene sine <3

I dag blir det en litt småhektisk dag - når jeg først kommer meg opp av sengen. Har endel ting å fikse før jeg fyker avgårde til Spania på onsdag, noe jeg gleder meg veldig til! I morgen er også en dag med mye spennende som skjer, så da gjelder det å få unna pakkingen og de praktiske tingene i dag. Håper dere nyter den siste uka med sommerferie forresten! I Oslo er det tordenvær, noe jeg forsåvidt syns er koselig :-)

Hva skal dere i dag?


NEW IN!

God søndag da, mine flotte lesere som jeg har blitt så glad i! :-) Tenkte nå å vise dere mitt aller siste innkjøp!

Etter mye om og men har jeg bestilt meg en gullklokke fra Casio. Jeg har alltid syns det har vært utrolig fint, men liksom aldri fått meg til å kjøpe en. Etter mye inspirasjonstitting på weheartit (som bildene over er fra), tok jeg meg sammen og bestilte en klokke. Herlighet, man kan jo bruke de til ALT! Både om man skal være fin i kjole, eller kul i en denim eller militærjakke. For å si det sånn, så har jeg kjøpt mye mer tulleting i fortiden. Har venninner som har hatt samme modell i klokken i flere år, og den holder seg enda like fin. Jeg kan derfor med god samvittighet kjøpe denne, og vite at den er tidløs og kommer til å vare lenge. 

Jeg bestilte min hos klokker.no, HER :-) Dette er forresten ikke reklame, jeg har betalt for klokken helt selv! Tenkte bare å tipse dere om nettsiden, siden jeg ser man kan betale med faktura der! Haha, jeg er en sucker for klarna faktura.. Samme modell i sølv finner dere HER.

 

 

//Adlink


VIPPEFIN

HEEELG! <3 Ikke at det utgjør noen forskjell for meg, siden jeg har friiii! Haha. I dag har jeg surret litt rundt i Bogstadveien sammen med Kristian, kjæresten til Glenn for å finne noen klær til han. Fant utrolig mye kult, så nå er han vel fornøyd håper jeg :-D 

Dagen etter jeg kom hjem fra Gran Canaria dro jeg til Karl Johan Hudpleie igjen for å fylle på vippene mine, siden det var over tre uker siden jeg gjorde det sist. Noen hadde selvfølgelig ramlet av, men jeg vil si at de holder seg ganske så bra altså! Iallefall med tanke på hvor forferdelig jeg behandler de. Sover med maskara på, bader i saltvann og grer de aldri. Huff. Tommel opp for kvalitet, det skal de ha iallefall. 

Denne gangen tok jeg medium tykkelse på vippene, og den lengste lengden. På bildene over har jeg ikke maskara på i det hele tatt! Siden jeg reiser til Spania igjen på onsdag passet det ypperlig å få vipper før den tid :-) Igjen, tusen takk til Karl Johan Hudpleie, og Katarzyna for et nydelig resultat. Hun er så flink!


Fint, ikke sant?

For det første blogginnlegget jeg skrev om vippene, pluss før/etter bilder se her.

Sjekk ut nettsiden til Karl Johan Hudpleie HER, og for timebestilling av vipper HER :-)

//Sponset behandling


KOSELIG KVELD

Hei hopp! Kom nettopp inn dørene etter en kjempekoselig fredagsmiddag nede på Aker Brygge sammen med Kristian, Bjørn Erik, Andrea og Fredrik. Vi satt lenge og skravlet, spiste god mat og tok oss noen kalde øl. Utrolig deilig! Viktig å utnytte kveldene nå før sommeren er over for i år. Merket det var utrolig kaldt da vi skulle gå hjem i sta, brrrr. Føler tiden har gått så sykt fort. Snart er det jo høst! Når vi kommer hjem fra Gran Canaria om noen uker så er det sikkert snø i Oslo om jeg ikke tar helt feil..


Cirka så glad var jeg og Benny i sta. Ehe.


Mens jeg og Kristian derimot!

 

Nå skal jeg hoppe til sengs, er utrolig sliten etter dagen! Sov godt snuppiser <3 Ble forresten ingen Bergentur på meg, til de som lurte.


TUSEN TAKK

Hei hei fra sengekanten! Tenkte å bruke denne annledningen til å skryte litt av dere. Jeg setter utrolig pris på alle og enhver som titter innom her hver dag, det betyr kjempemye for meg! Føler jeg har tatt dere litt for gitt ved å være dårlig både innleggsmessig og siden jeg ikke har hatt tid til å svare på kommentarer. Det er ikke for jeg ikke ikke bryr meg, men fordi sommeren har vært utrolig travel! Nå har jeg mer bloggmotivasjon enn noen sinne, og jeg gleder meg til å oppdatere dere på tiden framover. Det første store som skjer er vel at jeg reiser til Spania IGJEN på onsdag, sammen med Andrea. Vi skal bo på tidenes fineste hotell, så der blir det superbra blogging og masse fine bilder :-D Gleder meg kjempemye!

I morgen setter jeg mest sannsynlig snuten mot Bergen, og blir der over helgen. Har egentlig endel ting å fikse i Oslo før det, men jeg får heller ta det igjen når jeg kommer hjem. Tror jeg. Vi får se. Har faktisk ikke helt bestemt meg enda. Har flybilletten, så jeg får bare tenke på det over natten. 

Uansett da. Nok en gang: tusen takk til alle dere. Uten leserne mine hadde jeg faktisk vært ingenting. Eller, bloggen min hadde vært ingenting. Håper dere skjønner det, at det faktisk er DERE som gjør noe ut av denne bloggen, og holder motivasjonen min oppe. Et stoort kyss på kinnet til dere alle, dere er fantastiske! <3


SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hei hei! I dag har jeg heller ikke gjort stort mye. Dro en tur bort til Andrea i formiddag for å catche up, siden vi ikke har sett hverandre på evigheter med tanke på at begge har vært på ferier. Vi dro ut for å spise indisk mat, og det var nyyydelig godt! Nå tenkte jeg å svare på noen spørsmål, siden jeg har vært så dårlig å svare dere i kommentarfeltet de siste ukene. Skjerpings!

Hvilke extensions bruker du?
Dette har jeg skrevet et innlegg om HER. Jeg bruker tape extensions fra High Class Hair:-) 

Jobber du ikke lengre, har du bare ferie?
Nei jeg har ikke bare ferie! Men man kan vel si at jobbingen min er som en ferie, fordi internett har man stort sett overalt - som er det eneste jeg trenger for å jobbe. Jeg er virkelig heldig der, altså :-) 

Hvordan fikk du hvitere tenner?
Det har jeg også skrevet et innlegg om HER. Jeg bruker whitening-strips fra Dentway, og er så sykt fornøyd!! De kan dere kjøpe HER. (Nå har de salg!)


Hadde ingen gode før/etter bilder, så lånte Glenn sitt. Han bruker også whitening strips :-)

Hvor er den lyserosa shortsen du brukte siste kveld på Gran Canaria fra?
Den er fra Zara! 

Hvilket speilreflekskamera bruker du?
Jeg bruker Canon EOS 650D. Er kjempefornøyd!

 Hvor på Gran Canaria bor du?
Jeg bor strengt tatt ikke på Gran Canaria, men i Oslo. Har vært endel der på ferie i sommer, og det er rett og slett fordi jeg trives godt der! Jeg og Andrea drar nedover dit på onsdag, og da skal vi bo på Sunprime Riviera Beach i Playa de Cura, som er litt utenfor Puerto Rico.  

Har du fyllt på mer i leppene?
Ja, det gjorde jeg faktisk i går! Ser litt stivt og hovent ut enda, men det roer seg om noen dager. Skriver et innlegg om det senere :)


Om det er noe mer dere lurer på, så bare fyr løs! Kommer til å svare i kommentarfeltet :-)

 


SHOE MANIA

Heisann! Sitter her å nettshopper litt, noe jeg som regel gjør om jeg ikke får sove. Jeg har fått heeelt skodilla i det siste. Orker ikke titte på kjoler engang, for alt jeg vil ha er sko.. Haha! Under har jeg plukket ut noen nydeligheter til dere. Åh, jeg vil ha alle sammen! Alle er fra merket NLY shoes. Har alltid hatt gode erfaringer med disse skoene. Bestill samme størrelse som du selv bruker :-) Men om du for eksempel er en stor 38, så bestill 39!

NB!!! ALLE PARENE ER PÅ -20% I DAG!

 


HER og HER


HER
og HER


HER
og HER


OMG MÅ HA!!!! Brune HER og beige HER
HER
og HER

ENDELIG ER DISSE TILBAKE PÅ LAGER!! Jeg har begge parene, elsker de begge <3 Blå HER og hvite HER (verdens beste å gå i)


Sandaler HER og enkle svarte pumps HER. Alltid et must i garderoben, spesielt de til høyre! :-)Hvor kule er ikke de til høsten med jeans og skinnjakke? Med sølvhel HER og gullhel HER.

Noe dere likte? :-)

 

//Adlinks


LAXING

God dag! I dag skal jeg gjøre absolutt ingenting, og det gleder jeg meg veldig til. Har vært travle dager i en lang periode nå, så i dag unner jeg meg selv en skikkelig sengeliggende se-på-tv-serier dag. Åhhh, som jeg har savnet dere kjære True Blood, Orange is the new black og PPL <3 <3 <3 <3 

Alt jeg har gjort så langt idag er å sette på en vaskemaskin med klær, og gjort noen småærender. Nå ligger jeg godt plantet i sengen med Zara ved min side, og skal se ferdig de to siste episodene med Orange is the new black på netflix. Noen som har sett det? Jeg elsker den serien! Kommer til å få hjertesorg når den er ferdig, noe jeg gjør med alle serier.
Det er så deilig å være hjemme i Oslo igjen altså! Den eneste fysiske aktiviteten jeg har tenkt å foreta meg i dag, er muligens å dra på byporten for å kjøpe middag på City Sushi. Det er en million sushisteder på Majorstuen der jeg bor, men herres! City sushi har den absolutt beste sushien :-)


truser til din iPhone

//sponset produkt, ærlig mening

Hola hola! Eller kanskje jeg heller burde si hei hei, siden jeg nå er hjemme i Norge? Jeg har nå fått tilbake mitt kjære speilreflekskamera, og det gjør meg så lykkelig! Haha. Da jeg kom hjem hadde jeg også fått en heeerlig pakke fra handelsportal.no, som dere sikkert har skjønt er min favorittbutikk innen tilbehør til iPhonen min. Nå fikk jeg et par tangatruser som kan være ganske så festlige å ha på telefonen. De dekker også for støv der laderhullet er, noe som er genialt! :D


Leopard HER 


Zebra HERSyns de egentlig er ganske kule og morsomme! Nå som det er jo snart høst, og da kan ikke iPhonen deres fryse undertil vet dere ;-) Haha! Hva syns dere?


BACK TO OSLO

Hey babes! Nå sitter jeg på flyplassen på Gran Canaria og skal straks boarde flyet til Oslo. I morgen får jeg speilreflekskameraet mitt igjen, så da blirre blogging vet dere. Gleder meg :D Gleder meg så sykt til å være en uke i Oslo nå altså, og få litt kvalitetstid med mine kjære før jeg drar videre igjen. Iallfall til å se min lille skatt Zara igjen <3

I går var jeg en tur ute i Puerto Rico, og Madicken og kjæresten Simen kom også for å bli med. Veldig koselig!


Drittblogger

Hei fine dere <3 Jeg er virkelig lei meg for at jeg kun har mobilblogget her nede. Null nett på hotellet, og tiden løper bare fra meg! Jeg tar med meg dataen på en wifi-resturant i morgen, så blogges vi da. Det hotellet jeg og Andrea skal bo på om to uker her nede har wifi på rommene, så da blir det masse blogging med fine bilder :-D Gleder meg!

hits