FERIEN ER IKKE OVER ENDA

Jeg må bare la det gå. Jeg kommer ikke til å stå opp klokken syv fremover - iallefall ikke enda. Herregud da, det er jo enda juli! Regner med det er flere av oss som får heeelt snudd døgnrytme i ferien? Jeg lurer på hva det kommer av, hvordan vi får til å la det skli sånn ut liksom. Men men, det er ingenting jeg orker å bry meg spesielt i nå.  I dag har jeg nok en spennende dag forran meg. Om man regner husarbeid og sortering av klær som spennende! Det gjør altså ikke jeg, så da har jeg vel en kjedelig dag i vente. Spørs om vi må ty til litt moroheter på kvelden. Jeg har enda ikke sett filmen Sex tape enda, så kanskje en kinotur hadde vært aktuelt? Åh, jeg er så tafatt for tiden. Gi meg tips til ting å gjøre, da!
Dagens frokost! Mmm. Spiser dette hver morgen for tiden, det er så godt!!
Her ser dere meg i vaskegenseren og håret i en fiskeflette. I forhold til mange andre bloggere vasker jeg ikke huset med stiletthæler og ballkjole. 


SNART SKOLESTART

Annonselenker

Hei ♥ Tenk at jeg skal begynne på BI snart, ææ! Gleder meg sånn. Regner med jeg ikke er den eneste som skal gå skole det neste året. For meg har det alltid vært viktig å ha garderoben klar før skolestart så jeg alltid har litt nytt å gå med. Da føler man seg så mye freshere med en gang. Selvom det er veldig varmt enda, så må dere tenkte på at snart kommer høsten - og i Norge bruker den å være litt sur og kald. Det liker jeg egentlig veldig godt, for da kan jeg pakke meg inn i store strikka-gensere. Under finner dere mine favoritter fra nelly :)


HER / HER / HER / HERHER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER


HUSMORSPOENG

Av en eller merkelig grunn har jeg fått Justin Bieber - Beauty and a beat (?) på hjernen. En sang jeg aldri hører på, så jeg skjønner ikke hvor dette kommer fra. Haha! Kanskje den var på radioeni bilen da vi var ute å kjørte i sta. I dag har vi fartet rundt som gale, og jeg satt meg faktisk ikke skikkelig ned i sofaen før nå. Det har vært en lang dag, men herlighet så digg det er å faktisk få ferdig så mye på kort tid. Vet dere hvor mye klær jeg har vasket siden i går eller? FIRE maskiner på under 24 timer! Enda er det en haug med klær igjen som trenger en vask, men det får jeg ta i morgen. Sorry til de som leser dette og ikke vasker klærene sine selv, dette er nok fryktelig kjedelig å lese :D Hehe! Nå er iallefall planen å slappe max av resten av kvelden. Dere kan jo gjette hvilken tv-serie jeg skal sette på så fort jeg er ferdig å skrive innlegget? 


Genser - Zara / Solbriller - RayBans HER

Lagde pita-pizza til middag i dag forresten! SÅ godt. Nesten så jeg syns det er bedre enn vanlig pizza! Bruker såklart fullkornspita, så toppet jeg det med krydret kyllingkjøttdeig, mais, ananas, ost og løk. Nammis!


EN NY HVERDAG

God morgen! I dag sto jeg opp klokken ti, og det er en klar forbedring i forhold til hvordan denne ferien har vært. Jeg var bombesikker på at jeg var et A-menneske for evah, men der tok jeg kraftig feil. Jeg bytter på mellom å være A og B akkurat som det passer meg. Og akkurat nå gjør jeg hva som helst for å klare å stå opp tidlig igjen. Det er jo så deilig! Da jeg dro fra Molde tok jeg med meg en haug med kosttilskudd som jeg fikk i en goodiebag for leeenge siden. Nå tenkte jeg at det var på tide å teste det ut igjen. Startet dagen med å blande meg en svær shake med "energi-formelen" som visstnok skal gi meg mer energi. Tviler på at jeg kommer til å være hyperaktiv i hele dag liksom, men om jeg fortsetter å bruke den kanskje det hjelper? Det kan iallefall ikke skade! 

Syns forresten det er veldig deilig å være tilbake igjen i den fine leiligheten vår ♥ Merker at jeg savner vennene hjemme veldig mye, men jeg får bare være flinkere på å reise hjem ofte. Nå skal jeg dra med meg Kristoffer på en liten shoppingrunde, vi trenger fremdeles endel ting til leiligheten før jeg er helt fornøyd. 


BACK IN TOWN!

Hei! Vet dere hva? Jeg er tilbake i Bergen :-D Egentlig skulle jeg være i Molde omtrent til fadderuken til BI, men siden jeg og Kristoffer har fått oss bil (hurra!!) så bestemte vi oss for å kjøre ned litt tidligere. Det er egentlig like så greit, for gud så mye det er å fikse før skolestart. Vi har også endel å fikse i leiligheten så jeg tror det blir deilig å slappe av litt her i Bergen før det braker løs med fadderuke den 11. august. Noen fler som skal på den eller? Dessuten føler jeg det er mye lettere å jobbe med bloggen her hjemme siden jeg er i mine faste rutiner. Apropos rutiner, jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å trene igjen! Det har vært en utrolig lat ferie, noe som bare har vært deilig. Men nå er jeg lei av å bli anpusten bare jeg skal gå opp i 2.etasje liksom.. Nok om det! I dag har vi kjørt helt fra Molde til Bergen og brukte nesten ni timer på det. Vi stoppet på Førde for å spise og det tok jo sin tid også. Kjenner det skal bli deilig å legge seg. Tenkte å sette på noen episoder av The Walking Dead i sengen. Er så hekta! Under finner dere antrekket fra ene kvelden i Stavanger forresten :)

Kjole - BikBok / Sko - nelly HER / Klokke - Michael Kors HER (annonselenker)

Er forresten bildene skurrete på deres pc også? Med en gang jeg lastet de opp på bloggen ble kvaliteten kjempedårlig! Skikkelig irriterende siden dette egentlig er ganske "fine" bilder med bra kvalitet.. 


SMINKELOOK I STAVANGER

Annonse

Hei fine dere ♥ Har hatt litt mactrøbbel den siste tiden som jeg allerede har sagt, men nå er jeg tilbake i Molde og har fikset problemet! Har tatt masse bilder i Stavanger som jeg selvfølgelig skal vise dere, og skrive om turen min :-) Jeg har forresten testet ut litt ny sminke fra Coverbrands.no, og jeg tenkte å skrive om den step by step!

1. Først brukte jeg BB Primer fra Bare Minerals. Det er en primer med litt farge som har en lett dekkevne, perfekt nå på sommeren om du ønsker å droppe den tunge foundation-looken. Personlig liker jeg det litt mer dekt, og da brukte jeg Bare Minerals Pudder over. Primeren finner dere iallefall HER!

2. Som pudder brukte jeg som normalt Bare Minerals MATTE foundation. Dette er et mineralpudder jeg har brukt i årevis, og kommer nok til å fortsette å bruke det en god stund til. Jeg elsker det! Dere finner det HER. Jeg har fargen Golden medium

3. Etter at primeren og pudderet var tatt på var det tid for rouge. Jeg er ingen fan av sterk rouge nå på sommeren, og rougen fra Paul and Joe gir en helt perfekt glød i kinnene! De finnes i mange forskjellige farger, jeg brukte Primma Donna ♥ Rougen finner dere HER

4. Da var det tid for øyenskygge. Personlig mener jeg at brunfarger passer best til mitt ansikt. Palletten fra NYX er virkelig a-m-a-z-i-n-g. For noen farger, og så lett å påføre! Den finner du HER

5. Nå som jeg omtrent ikke har noen vippe-extensions igjen siden jeg ikke har fyllt på i hele sommer, hjalp det med en god maskara. Denne gangen testet jeg en fra IDUN minerals, og den kommer jeg nok til å bruke på mine extensions framover. Den finner dere HER

6. Til slutt var det leppene som sto for tur. Denne gangen prøvde jeg en litt mer rød farge, og jeg må si jeg likte det! Bruker som regel ikke noe særlig til farge på leppene mine, men jeg kledde det jo egentlig da? The Balm sin lipgloss med deilige farger har blitt en favoritt! Den både fukter og gir en nydelig farge. Den finner dere HER


Hva syns dere om looken min? Om dere bruker koden "JULIAN" i kassen får dere forresten 20%rabatt på ALT jeg skrev om i dette innlegget, wuhuuu :-D Koden gjelder ut 3.august!


VAULEN

Hei på dere ♥ I hele dag har vi vært på en strand her som heter Vaulen å solt oss. Vi tok med oss et stort teppe, to store flasker vann og en deeeilig pose med french fries (finnes det egentlig bedre potetgull?) og bare slappet av. Jeg har til og med blitt litt solbrent på skuldrene, og det er første gang i Norge i år! Må si det blir mye første ganger her altså, siden jeg også badet i sta.. Haha! Det var også måsefest på stranden noe jeg syns var utrolig irriterende. Det satt et par ved siden av oss og kastet brød til måsene slik at det kom ihvertfall 20 stykker flagrende rundt oss. Det er jo et mirakel at ingen bæsjet på oss! Syns det er unødvendig å drive å mate måsene midt på stranden når det er fullt av mennesker rundt, det går da vel an å gå et stykke unna om man absolutt skal få seg nye fugle-bestevenner? Usj! Nå har jeg iallefall nettopp kommet ut av dusjen og skal straks sminke meg for kvelden. Det første glasset med vin er allerede fyllt opp, wihooo!


HEI FRA STAVANGER!

I dag tidlig satt jeg klar med macen på fanget og var klar til å skrive innlegg som vanlig. Da fant plutselig mr.macbook ut at den skulle klikke, og da ble jeg så sint at vi heller dro på stranden. Og her er vi enda! Jeg har til og med tatt årets første bad i havet. Her i Stavanger er vannet ikke minusgrader son hjemme.. Om ikke alt for lenge skal vi dra hjem til Birte for å fikse oss til ikveld. Har også tatt masse bilder idag, så vi bloggen om litt!


EN PERFEKT SOMMERDAG

Heei! For en deilig sommerdag det ble i går. Som sagt dro vi ut på sjøen i seilbåten til familien til Kristoffer. Jeg er jo heeelt blank når det kommer til seiling, eller båtliv for den saks skyld. Så dere kan tro jeg ble stresset da seilene sto for fullt og båten la seg skrått. Hadde jeg ikke holdt meg fast ville jeg nok deiset rett ned i vannet, og det hadde virkelig ikke vært populært. Jeg HATER å bade i Norge, det finnes vel ikke noe mer grusomt? Hehe! Vi seilte over til Otterøya der besteforeldrene til Kristoffer og Marius (broren til Kristoffer) bor - og der ble vi servert alt mulig godt. Eiendommen deres var virkelig helt nydelig! Det var omtrent ingen andre mennesker å se enn oss, og Zara hadde all verdens plass å springe rundt på. Hun koste seg nok mest av alle, og hadde the day of her life. Planen var egentlig å sove over der i natt, men siden jeg reiser til Stavanger i dag lot det seg ikke gjøre. Veldig trist egentlig! Dit skal jeg definitivt tilbake ♥


PINK

Det er vel ikke bare her det er så varmt at man nesten ikke klarer å ligge ute i solen? I dag tidlig når jeg gikk ut med Zara så luktet det sånn som det gjør i syden! Dere vet når dere lander i et varmere land så lukter det annerledes og litt tungere enn her hjemme? Slik var det i dag!! Det kan godt hende ingen av dere skjønner hva jeg mener nå altså, og at det bare er meg som er litt rar.. Haha! Uansett daaaa. Nå har jeg nettopp løpt rundt som en crazy person for å pakke med meg alt. I går bestemte vi oss spontant for å ta oss en seiltur til Misund i dag, så nå drar vi straks! Besteforeldrene til Kristoffer bor der, så det kommer til å bli veeeeeldig koselig ♥ I morgen reiser jeg forresten til Stavanger! Det har jeg glemt å sagt? Skal være der over helgen på besøk hos Birte. Så er det jo matfestival der i helgen! Det kan dere tro jeg gleder meg til, haha. 


Topp fra nelly HER og bikiniunderdel fra Victorias Secret. (annonselenke)


SEX TAPE

annonse

Ok,de av dere som faktisk gikk inn på youtube og sjekket skjønte nok med eeeen gang at filmen jeg postet i går bare var en harmløs spøk. Den gode nyheten er at det IKKE ligger en sextape av meg på youtube, men at det kommer en morsom ny komedie med Cameron Diaz i hovedrollen, hvor dere selvfølgelig kan vinne billetter. Se traileren under og legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet for å delta! LYKKE TIL!HEI FRA ANDRE SIDEN AV FJORDEN

Hei fra Tomrefjord! I går bestemte jeg og Zara oss for å ta fergen over fjorden for å besøke June og Canelo. Altså, jeg kan ikke beskrive gjensynsgleden mellom hundene. Det var som å se et lykkelig forelsket kjærestepar gjenforenes etter flere måneder fra hverandre. De løp rundt i flere timer og bare koste seg. Åh, det varmer et "mammahjerte" å se at min lille hund har en liten kjæreste ♥ Haha! Egentlig var planen bare å være hos June hele dagen, men plutselig bestemte vi oss for å reise til Ålesund, eller rettere sagt litt utenfor Ålesund til Langevåg for å besøke Jarl. Vi dro for å bade ved et stort vann, og jeg kan krysse av min andre badeøkt i Norge for året. Jeg er jo virkelig ingen badenymfe så det holdt med et par minutter for meg, mens June og Jarl svømte en god stund. Etter det dro vi hjem igjen til Jarl for å grille, og dere blir vel ikke overrasket over at det var biff på menyen? ;) Hehe! I natt sov jeg over hos June, og nå står hun å lager frokost til oss. Nammis! Hun skal på jobb senere og da tar jeg den kjedelige fergen hjem igjen til Molde. En veldig fin dag i går altså. 
Jeg har på meg topp HER, shorts HER og solbriller fra rayban (annonselenker)
Hahaha jeg ler meg ihjel av disse to!! Sånn lå de kjempelenge og koste seg.


EN LITEN NYHET

Hei dere ♥ Jeg har jo bare vært borte fra bloggfronten en liten stund, men det er bare så mye som har skjedd som jeg ikke har fortalt dere! Mange lurte jo på hvordan det gikk med eksamene mine osv, og alt gikk veldig bra. Derfor skal jeg nå begynne på BI i Bergen til høsten. Æææ, jeg gleder meg sånn!! Har jo ikke gått på skole siden videregående for to år siden, så nå klør det virkelig i fingrene etter å starte med studiene. Hvem skulle trodd at JEG skulle si det? Jeg var jo den mest skolelei personen i verden og var sikker på at jeg skulle ha ti friår, minst! Vel, der ser man altså :-) Er det noen som går, eller skal starte på BI Bergen i august? Det er jo alltid skummelt å starte på en ny skole, og for min del er jeg jo helt "alene" om det siden jeg ikke kjenner noen som skal gå samme linje som meg. 


Bilde fra første dagen i jazzen, jeg hadde på meg kjole fra nelly HER ♥  (adlink)


VIDEOBLOGG: en forklaring

Annonse

Syns det ble litt dumt å skrive det jeg nå skal si, derfor lagde jeg en kort videoblogg. Håper dere forstår.


VI TAR DET PÅ MANDAG

Im baaaack! Da var årets bloggferie over og jeg er nå tilbake her inne for fullt. Er det noen som har savnet meg? Det håper jeg da inderlig! Jeg må si det har vært deilig med litt bloggfri denne uken, men akkurat nå merker jeg det klør i både fingre og tær etter å oppdatere som vanlig igjen. Jeg har virkelig savnet blogghoren i meg ♥ I morgen er det mandag og tilbake til rutiner igjen. Iallefall så langt det rekker siden jeg enda er i Molde på ferie. Moldejazz er over for i år og det er egentlig veldig deilig, selv om det har vært en fantastisk uke som alltid! Nå skal jeg bruke kvelden til å komme i hektene igjen, så blogges vi før dere vet ordet av det.


SISTE PÅFYLL!

Snart er sommersalget over, derfor har nelly både fylt på salget og gir dere en ekstra rabattkode. Om du skriver 15MORE i kassen får du ekstra femten prosent avslag på kjøpet! Det blir jo endel prosent på det som allerede er satt ned fra før :D Resten av salget finner du HER. (adlinks)


HER / HER


HER / HER / HER


UKENS HURTIGSKRIVING

Hola! Nå er det lenge siden sist altså. Hva passer vel bedre da en ukens hurtigskriving? Fire minutter med hamring på tastaturet starter NÅ!

Jeg får så utrolig dårlig samvittighet over at jeg ikke har blogget siden mandag. MANDAG liksom, jeg tror faktisk jeg aldri har hatt en så lang bloggpause før. Det er jo ikke bra!! Men dagene under festivalen er så utrolig travle at jeg rett og slett ikke får tid. Men så er det jo sommerferie, og mange av dere har jo garantert andre ting å finne på enn å lese bloggen min ♥ Haha! I går tok vi en aldri så liten edrudag. Jeg klarte altså ikke å toppe rekorden fra i fjor om å dra ut hver eneste kveld i jazzen. Men kjære vene da, det må jo gå fint? Jeg hørte også at det ikke var spesielt bra ute i går, så high five til meg for et klokt valg! Og dere, jeg har et tips! Har noen av dere pizzabakeren der dere bor? Dette her er altså ikke et særlig sunt valg, men fyyy så godt det er med pizza derifra med bernaise på dagen derpå. Oh mama da koser jeg meg virkelig. Jeg har nok lagt på meg noen kilo her og der i jazzen, men det er da ferie så det får gå.

Åh, nok om min "travle" hverdag som egentlig bare består av å drikke med vennene mine, dra på konserter og spise pizza dagen derpå. Det er jazzfestival og da blir det sånn! Det er den ene uken i året der ingen av mine hverdagsrutiner eksisterer, og dere kan tro jeg gleder meg til mandag da det er back to the gym. Ellers håper jeg dere koser dere i ferien! Jeg har dessverre lagt igjen kamera hos pappa så noen bilder får dere ikke fra festivalen. Tenkte bare å gi dere en liten heads up :-)


MOLDEJAZZ

Wohooo da er dagen her! Dette er som julaften for en moldefrøken som meg. Guro sa til meg i går at jeg ikke burde ha så høye forventninger til kvelden, for da blir jeg bare skuffet. Men jeg klarer jo ikke å la være å tenke at dette kommer til å bli den beste kvelden evah. Haha, ser for meg at når jeg skal blogge i morgen så kommer jeg til å være sååå skuffet over kvelden. Det håper jeg da virkelig ikke! Kryss fingrene for meg da, ikke skuff meg moldejazz ♥♥♥♥♥

Okei, jeg tok tydeligvis INGEN bilder fra jazzen i fjor, i og med at 2 av bildene i kollasjen over faktisk ikke er fra jazzen engang. Ikveld skal jeg ta masse bilder, jeg skal iallefall prøve så godt jeg kan!


DIDERRE

I går spilte DiDerre konsert og billettene var egentlig helt utrolgt overalt. Heldigvis fikk den flinke kjæresten min tak i billetter til oss likevel! Jeg er jo egentlig ingen personlig fan av DiDerre, men herregud for en bra konsert. Jeg storkoste meg som bare det og stemningen var virkelig helt på topp! :-D Siden jazzfestivalen starter i morgen (åååå jeg gleder meg sånn), hadde også teltet blitt satt opp i Alexandraparken også. Kort fortalt er det et gigantisk partytelt der omtrent alle man kjenner fester igjennom hele jazzuken. Vi dro dit en tur etter konserten var ferdig og der var det som normalt kjentfolkJeg koste meg så mye i fjor og vedder på at årets festival kommer til å bli enda bedre. Gårsdagen var virkelig en fin oppvarming på uken som kommer.
SUNSHINE

Disse dagene er  bare helt fantastiske! Været er jo som sendt oppover fra syden og da kan man ikke gjøre annet enn å komme seg ut i solen. I går dro jeg og Andreas på stranden, der det var omtrent folketomt. Hva skjer? Det var jo egentlig like så greit siden jeg egentlig ikke er så interessert i å ligge nærme andre mennesker på stranden. Vi lå der ikke så alt for lenge siden både jeg og Andreas syns det er gørr kjedelig å sole seg. Kunne ønske jeg var en av de som kunne ligge ute dagen lang og bare kjenne brunfargen komme, men det klarer jeg ikke! Da tar jeg heller en halvtime solarium for den tapte dagen på stranden. Haha. Etter stranden dro vi opp til et vann for å bade siden begge var så pinler og ikke ville bade i sjøen. Redd for hai vettu.... Uansett en veldig fin dag ♥
Hahah linselusen Zara.


Jeg hadde på meg topp HER, shorts HER, solbriller fra rayban og veske fra LV. (adlinks)


"DET ER KOS Å PILLE"

Hva er vel bedre enn reker på sommeren? En saftig biff på grillen med en dæsj potetsalat pluss en maiskolbe er ganske digg det også, men reker tror jeg kanskje er min aller største favoritt! Det eneste som irriterer med grønn, blå og resten av regnbuens farger er at det tar sååå lang tid å pille av skallet. Jeg som har så høy forbrenning blir jo sulten igjen så snart jeg er ferdig å pille til loffskive nummer 2, og dette fortsetter i en ond sirkel som gjør at jeg aldri blir mett. MEN nå har jeg startet med noe nytt! Nå piller jeg sykt mange reker når jeg først er igang slik at det er nok til så mange loffskiver jeg bare måtte ønske. Jeg har også blitt megarask så hele rekekvelden i går var egentlig over på ti minutter for min del. Da var jeg mett og god. Et lite reketips fra meg til dere. Jeg syns nemlig ikke det er noe kos å pille siden jeg er så glad i mat.
KAOS I HODET

Wohoo som dagene flyr! Sommeren er alltid full av planer og ting man skal gjøre, og jeg merker jeg sliter veldig med å finne noe smart å skrive inne på denne bloggen for tiden. Alt er jo bare så gøy! Ikveld blir det rekekveld hos mamma, men etter det skal jeg sette meg ned for å prøve å samle tankene mine litt til dere. Kanskje en liten hurtigskriving hadde passet seg? 


Kjolen er fra river island HER, blomsterkransen HER, klokke Daniel Wellington. (adlinks)


OPEN SEA

Herregud, for et vær! Dette må jo være norsk sommer på sitt beste. Jeg er enda i sjokktilstand over at været i Molde har smilt fra dagen jeg kom hjem. Som regel er det jo kun tunge regnfulle skyer som koser seg over byen. Håper virkelig været holder seg slik over helgen og ut neste uke da det er jazzfestival. Den beste uken i året! Hvor norsk kan jeg forresten bli? Et helt blogginnlegg som handler om været liksom.. I går var vi iallefall på båttur og grillet. En veldig deilig dag! 


Mine to beste ♥♥♥♥♥♥
GLINSEJULIA

Etter at jeg kom hjem fra Nice har jeg slitt utrolig mye med blank hud i ansiktet. Det er noe jeg så og si aldri har, så dere kan tro det er irriterende når sminken ser ut som en glinsende sjø etter bare en halvtime. Jeg aner ikke hva det kommer av heller, siden jeg har samme rutiner som før når det kommer til rensing av hud. Kanskje det er fordi jeg har blitt brun og er litt "brent" i fjeset kanskje? Om noen vet hva jeg kan gjøre hadde jeg blitt utrolig glad, for jeg er faktisk helt blank! (Dobbelbetydning).


Her er iallefall gårsdagens casual antrekk. Er så deilig å bare kunne slenge på seg lette klær! Genseren er fra Only og shortsen finner dere HER. (adlink) 


ONE SELFIE A DAY...

... keeps the blog readers away? 

Hihi, neida. Syns egentlig det er litt fascinerende at det har blitt en hel greie rundt dette med selfier. Vi har da tatt selfies i alle de år! Det var kanskje på tide at vi fikk et navn for det - spesielt når vi har så mange bloggere der ute som sikkert tar flere millioner selfies til sammen hver eneste dag. Historien bak selfiene over er egentlig like kjedelig som selve bildene. Jeg hadde nettopp fikset meg og satt ute på balkongen i Nice og ventet på at Kristoffer skulle bli ferdig å dusje. Plutselig kjente jeg en hårføner i bakhodet, for da hadde han åpnet vinduet og skulle kødde med meg. Så teit spøk, haha! Men det stoppet meg ikke, og jeg tok vel totalt 40 selfies. Det er MYE! Selfiedronninga, som han så fint kaller meg..


BACK TO BASICS

God morgen! For en gangs skyld har jeg ikke snudd døgnrytmen min i ferien, og det er jo ikke annet enn digg.

I går slet jeg utrolig da jeg skulle finne noe å ha på meg. Det var surt vær ute, og alt jeg har pakket med meg fra Bergen er sommerkjoler, shortser og pyntetopper. Jeg tenkte som så at hallo, nå er det jo sommer og da går man med kjoler hele tiden!! Men man gjør tydeligvis ikke det. Iallefall ikke i Molde der været er like ustabilt som rosenborg fotballklubb. Jeg fikk heldigvis med meg Guro på roseby, som er et av molde sine flotte kjøpesenter. Der fant jeg meg et par basic ting, og ferien min er halveis reddet. Håper fremdeles på at sola kommer til å skinne resten av ferien, DET hadde vært perfekt både for meg og kjolene!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥
FARVEL NICE

  • 07.07.2014, 21:03 // Reise

Da var ferien over, og jeg er tilbake i Molde! Fem dager gikk utrolig fort, og jeg kunne helst vært der en god stund til. Nice er virkelig et nydelig ferieparadis, men det kan svi litt i lommeboken. Jeg anbefaler ikke å dra dit om man er ute etter billige priser! Nå er jeg jo virkelig ingen ekspert på Nice etter bare fem dager, men jeg kan jo dele de erfaringene jeg fikk. 

Vi lå som regel på en eller annen beach club hver dag, som det er flust av nede ved promenaden. Slik jeg forsto det er det vel kun der de har solsenger, for på stranden der det er gratis å ligge var det null solsenger. Jeg kan ikke se for meg at det er så digg å ligge på et håndle på en stenstrand. For i Nice har de kun sten, og ikke sand! Prisene per solseng var iallefall mellom 15-30 euro. Det er jo flere hundre for en solseng, så dette er jo utrolig dyrt om man skal betale for flere. 

Taxi i Nice er omtrent like dyrt som i Norge - og det er jo veldig dyrt. Så da er det bedre å ta bena fatt enn å måtte betale en tusenlapp i taxi hver eneste dag! Maten var det helt ok pris på, dette kommer jo veldig an på hvor du spiser hen. Men jeg opplevde at en hovedrett kostet mellom 15-30 euro, og det er jo helt ok priser. Alkohol er også billigere enn i Norge, men igjen avhenger det veldig av hvor du kjøper det hen. Vi spiste endel middager i gamlebyen der jeg likte meg utrolig godt. Anbefales på det sterkeste! 

Under ser dere også reisefølget mitt, de flotte brødrene Skagen! Kristoffer og Marius er virkelig en super gjeng å reise meg, og jeg koste meg som alltid. Som dere ser er Kristoffer fremdeles ikke så glad i å bli tatt bilde av.. Nå som vi begge skal være i Molde hele sommer skal jeg nok kurse han!! 

Toppen er fra nelly HER, skjørtet fra Zara, blomsterkrans fra nelly HER, klokke fra Daniel Wellington. (adlinks)


TATT AV BØLGEN

  • 07.07.2014, 10:28 // Reise

Herlighet, jeg elsker å bade! Jeg har alltid vært livredd for hai og derfor aldri turt å gått lengre ut enn til der jeg klarer å stå i sjøen. Mens i Nice så ble jeg omtrent tvingt med ut på det åpne hav (nesten). Og det er jo så gøy! Jeg klarte faktisk å legge den haifobien bak meg i et lite sekund og bare svømme rundt som en fisk. Haha. Det var forresten også utrolig store bølger som gjorde at jeg fikk vann både i hals og nese. Det må jeg si var både forfriskende og helt jævlig. I tillegg så har jeg jo vippeextensions, noe som gjorde at jeg ikke kunne gni meg i øynene for å få vekk saltvannet. Derfor ble jeg som en blind person ikke klarte å gå opp til stranden selv engang. Haha!
Her skulle jeg liksom vinks litt kult til Kristoffer, men så kom en bølge på bakholdsangrep og tok meg. 
FØRSTEMANN TIL STRANDEN

  • 05.07.2014, 09:44 // Reise

God morgen! Herregud det er SOOOL igjen. Nesten iallefall, jeg ser den såvidt komme fram bak skyene. Og det betyr selvfølgelig at jeg skal hoppe i bikinien å komme meg på stranden! Tenk at ferien er over allerede i morgen. Dagene har bare rast forbi, og jeg kan ikke helt skjønne det. Men men, fem dager er absolutt bedre enn ingenting - og jeg har kost meg masse ♥


GÅRSDAGENS OUTFIT

I dag har det bare regnet og tordnet i ett sett - utroooolig kjipt siden planen var å grille seg på stranden fra morgen til kveld. Begynner å stresse greit med brunfargen nå! Jeg har jo såvidt solt meg siden jeg ble så kvalm og måtte dra hjem fra stranden tidlig i går. Det er jo ikke noe gøy å dra hjem blekere enn da man kom. ÆÆÆ!! Håper på strålende sol i morgen, for da skal jeg seriøst være den første som ligger på stranden og den siste som drar hjem. Herlighet, tenk at brunfargen liksom skal bety så mye. Haha! Nå er jeg iallefall klar til å se fotballkamp, og jeg vedder på at det kommer til å bli strååålende stemning ikveld :D Noen fler som skal se Frankriket- Tyskland?


Se på disse nydelige hundene som sover så godt ♥ Fikk litt vondt i hjertet da de bare lå på gaten. Heldigvis satt eierne like ved, og de virket utrolig hyggelige og det så ut til at hundene hadde det fint! De var to stykker og hadde både mat og vann rett ved siden av. Kjolen er fra river island HER, klokken og vesken er fra Michael Kors. (adlink)


FRA BIFF TIL SUBWAY

  • 04.07.2014, 09:33 // Reise

God morgen! Som sagt så var jeg dårlig i hele går og kastet opp alt fra den minstre dråpe vann til en liten bit potetgull. Jeg var altså bare så utsultet og mager når jeg endelig kom i form igjen i åtte tiden, så da kan dere tro det var digg å dra ut for å spise! Vi drar alltid til gamlebyen når vi skal spise middag. Der er det flust med både resturanter, barer og utesteder så det er alltid mye å velge i. Det kom vel ikke som noe sjokk at jeg spiste biff i går heller, haha! Dessverre klarte jeg såvidt å spise 1/3 del av maten før jeg var stappmett, og det er jo ikke særlig mye mat å få i seg på en dag. Litt senere på kvelden etter at vi hadde vært på litt forskjellige steder ble jeg sulten igjen og fant en subway, og der fikk jeg spist litt til. NAM! Det fins vel ingenting bedre enn nattmat? Hihih. 

Nå prøver jeg forresten så godt jeg kan å vekke Kristoffer for at vi skal dra på stranden. Ikveld er det jo også fotballkamp, Frankrike mot Tyskland - og det gleder jeg meg utrolig til. Jeg er jo virkelig ingen fotballfan, men stemningen ikveld kommer til å bli heeelt magisk om Frankrike vinner. GØY!
KVALMEN I NICE

  • 04.07.2014, 00:50 // Reise

Bonjour! I dag tidlig skulle vi egentlig til Monaco, men det ble litt endring i planene og vi testet ut en annen beach club her i Nice i stedet. Denne gangen dro vi på Lido Plage, som egentlig er en litt finere club enn den vi var på i går. Jeg syns nok at selve stranden var bedre i går - men jeg kan absolutt ikke klage på dagens! Koste oss veldig i et par timer, helt til jeg plutselig ble utrolig kvalm. Da måtte jeg bare løpe inn på toalettet der oppkastet kom. Slik sprang jeg tilbake fire-fem ganger før jeg bestemte meg for å dra tilbake til hoellet. Jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg ble så syk, men kanskje jeg rett og slett ble matforgiftet? På hotellet var jeg også utrolig kvalm, men fikk heldigvis til å sove noen timer før jeg våknet igjen klokken åtte. Da hadde kvalmen gidd seg, og jeg klarte å ta meg en dusj for å dra ut å spise middag med guttene. Skikkelig kjedelig å bli så dårlig andre dagen, så nå håper jeg bare på at jeg er 100% frisk resten av turen. Under finner dere noen bilder fra i dag ♥
Bikinioverdel fra River Island, underdel fra topshop og shorts fra zara.


NEW IN!

Adlinks

I dag var jeg å hentet pakken min som jeg bestilte fra nelly for litt siden. Det er alltid så spennende og se om ting faktisk passer, og denne gangen falt faktisk alt i smak! Det er jo alltid en eller to ting jeg må sende tilbake, så dere kan tro det var deilig å se at alt passet :-) Under ser dere mine nye innkjøp:
Har lenge vært på leting etter en lys jeans, og denne satt perfekt - i tillegg til at den var billig! Den finner dere her HER 


Denne toppen kommer til å bli mye brukt, kan jo kombineres med alt. Den finner dere HER.


Blå tee HER


Helt enkel topp som passer til det meste  HER
Denne er utrolig mye finere in real, gleder meg enormt til å bruke den i sommer! Den finner dere HER ♥


HER. Denne har de også i svartnavymønstrete og summer print ♥ Herregud dette er min nye favorittkjole!! Så sommerlig og fin.


HER. Denne har de også i en haug andre farger, linker er inne på nettsiden!


HER. Denne finnes også blomstermønster og blå!


HERDenne finnes også i hvit ♥


Hatten kjøpte jeg HER


Blomsterkransen kjøpte jeg HER ♥


Herlige sandaler som er fantastisk å gå i! De kjøpte jeg HER ♥

 

Dette innlegget skulle jeg egentlig poste for noen dager siden, men da klikket alle linkene! Nå skal de fungere som normalt!


FØRSTE DAG I NICE

  • 03.07.2014, 09:19 // Reise

God morgen! I går hadde jeg min første dag her i Nice, og den var helt fantastisk. Er her sammen med kjæresten min og broren hans, de to vet virkelig å varte opp og lage god stemning! Det første vi gjorde da jeg kom fra flyplassen i går var å dra ned på en beach club som ligger rett under hotellet. Der lå vi egentlig hele dagen med noe godt i glassene før vi dro til hotellet i seks tiden for å dusje. På kvelden hadde vi reservert bord på en utrolig hyggelig resturant, der maten også var helt nydelig! Skal finne ut hva den heter til dere :D

Som jeg skrev i går så sov jeg jo ingenting før reisen. Det gikk egentlig helt fint hele dagen, men det er først nå jeg merker at kroppen er sliten. Den har nemlig bestemt seg for å gi meg feber!! I dag skal vi jo til Monaco og det er jo virkelig ikke hyggelig for noen om jeg går rundt å klager hele tiden. Nei, jeg håper det bedrer seg utover dagen.. 
Kjole fra nelly her ♥
Kjekke kjæresten min som hater å bli tatt bilde av.. Også er han sammen med en blogger?? Haha!Kjolen jeg hadde på meg i går finner dere forresten HER! ♥


OFF TO NICE!

  • 02.07.2014, 05:53 // Reise

Hei, og god morgen! Eller er det kanskje midt på natten enda? I går kveld bestemte jeg meg for å dra til Nice, og nå drar jeg! Rakk ikke å sove noe som helst i og med at flyet går om en knapp time og jeg bestemte meg så sent for å reise. Nå satser jeg bare på at jeg har pakket med meg alt. Men så lenge jeg har pass og penger så går det vel fint? Det er jo ikke helt krise om jeg mangler en body lotion liksom! Kjæresten og broren Marius er der nede allerede, og de kommer å henter meg på flyplassen i Nice, og gjett hva vi skal da! Til Monaco :-D Jeg gleder meg ihjel, har hørt så mye bra om det stedet. Håper bare jeg får til å sove på flyet siden det ikke ble noen søvn i natt. Jeg er en person som fungerer fryktelig dårlig om jeg ikke får nok søvn eller mat. Da blir jeg smågretten og amper, og det vil man jo ikke ha noe av på en gledens dag som dette. Kamera er såklart med, så da blogges vi fra Frankrike!


ET USUNT KROPPSBILDE?

Har dere noen gang tenkt dere hvorfor omtrent alle de store bloggerne har fikset på ett eller annet ved sitt eget utseendet? Vi blir sett av mange mennesker, og som alle andre jenter så kan vi være usikre og ha komplekser for ting ved egen kropp. Forskjellen er at som blogger får man gjerne bekreftet sine usikkerheter igjennom kommentarer, og det forsterker bare følelsen av at å fikse på problemet føles helt rett.

Jeg syns ikke det er en big deal å ta for eksempel botox eller restylane, dette er jo noe jeg gjør selv. Men dere lesere syns dette høres helt sykt ut, og at det er helt hårreisende at en ung pike som meg kan drive på sånn. Når jeg leser igjennom kommentarene deres så tenker jeg bare "hæææ, men dette er jo normalt!". Så kan man spørre seg selv om hvem som har det forskrudde skjønnhetsbildet. Dere eller meg? Og der taper nok jeg. Som blogger i over fem år så har jeg omtrent fått kastet etter meg skjønnhetsbehandlinger fra A til Å. Jeg er nå så vandt med det at jeg ikke finner det unaturlig i det hele tatt. Jeg har helt mistet bekrepet om hva som faktisk er en sunn holdning til kropp og utseendet. 
Flere av dere nevnte at jeg har latterlig dårlig selvtillit som holder på sånn som jeg gjør. Og jeg husker at jeg lo av kommentarene og tenkte at jeg er den siste personen med dårlig selvtillit. Men nå i ettertid så har jeg tenkt litt mer på det. Om jeg ikke hadde hatt for eksempel restylane så hadde jeg følt meg som en grusomt stygg person, og det er jo ingen sunn holdning. Så kjære lesere, dere har nok rett. Jeg har et usunt syn på utseendet. Problemet er bare at jeg ikke ser det selv, nettopp fordi jeg er så vandt med det. 

hits