BEACH CLUB

Hola! Ville bare si at jeg er vel fremme på Gran Canaria. Ligger på beach klubben og drikker drinker og nyyyter livet til det fulle akkurat nå! :-) alt vel hjemme?


Back in Oslo

Heihei! Da var jeg hjemme i Oslo igjen for en natt, før turen går videre til Gran Canaria i morgen tidlig. JEG GLEDER MEG! Jeg er jo så ufattelig vimsete at jeg selvfølgelig klarte å legge igjen speilreflektkamera mitt i Molde, så jeg har ingen bilder tilgjengelig som jeg har tatt de siste dagene... Haha, jeg blir så innmarri oppgitt over meg selv. Er det mulig?? I går kom Ida og Guro opp for å spise reker sammen med meg til lunsj. En utrolig koselig avslutning før jeg dro avgårde til Oslo. Ida har jo fått en helt nydelig baby-gutt, som jeg fikk hilse på i går. Verdens fineste Liam <3


Her sammen med "tante" Guro, som også er fadderen hans. 

På kvelden måtte jeg jo selvfølgelig en siste tur ut på byen! En utrolig moro kveld :-D

Nå skal jeg stupe til sengs, slik at jeg klarer å stå opp i morgen tidlig.  Har forhåndspostet et innlegg dere kan lese mens jeg sitter på flyet!


RESTYLANE by Erle

Tenkte å skrive et ordentlig restylane-innlegg til dere, etter flere forespørsler. Som sagt tidligere har jeg begynt med litt restylane i leppene, da spesielt for å fylle ut overleppen. Jeg går til superflinke Erle (blogglink) på Colusseumsklinikken i Oslo. Hun er opptatt av at det skal bli et fint og naturlig resultat, og er ikke ute etter å gi meg lepper som stikker ti centimeter ut fra ansiktet, noe jeg setter stor pris på! 

Her et et førbilde, uten noe som helst restylane:

Under etter å ha fyllt inn en halv mililiter.

 

Etter cirka to uker dro jeg tilbake for kontroll, og da fant vi ut at jeg skulle fylle inn en halv mililiter til. Jeg har altså 1 ml til sammen i leppene nå. Som ser slik ut:


Er det ikke naturlig og fint? Jeg er så utrolig fornøyd!! Andrea går også til Erle på Colusseumsklinikken.

Så til selve "inngrepet". Først får du bedøvelseskrem på leppene som cirka skal virke en halvtimes tid. Da syns jeg ikke det gjør vondt i det hele tatt å fylle inn leppene. Man kjenner absolutt ingenting! Det kan føles litt ubehagelig helt øverst i leppekanten, men absolutt ikke særlig vondt. Det varierer selvfølgelig fra person til person.. Andre gang jeg tok det satt jeg ikke i hele 30 minutter med bedøvelsen, men kanskje i 15. Da var det litt mer ubehagelig, men det gikk fint. Jeg har også tatt azzalure mellom øyenbrynene mine, altså i sinnarynken. Dette mest fordi jeg selv syns jeg hadde en markert sinnarynke, og gjorde det for å flate den ned. Jeg har dessverre ingen gode før/etter-bilder av det, men selv merket jeg utrolig stor forskjell. Siden jeg enda er ung og ikke har særlig til rynker enda så de fleste rundt meg ikke forskjell, men for meg er det absolutt viktig å føle seg vel i sin egen kropp - uansett hva andre måtte mene. 

Jeg er utrolig takknemlig for at du er så flink Erle, det må jeg virkelig si! Jeg vil ikke se ut som tidenes duckface, og føler meg nå riktig så fin. 

Sjekk ut Colusseumklinikkens hjemmesider HER, azzalure HER og restylane-siden deres HER.

Hva syns dere?


DET SISTE ÅRET..

  • 26.07.2013, 13:28 // Reise

.. er nå rett rundt hjørnet. Det siste året der jeg er fri som fuglen, og ikke er bundet til noen slags form for skolebenk. Dette blir mest sannsynlig mitt andre og siste friår etter videregående, før jeg fortsetter skolegangen. Man skal tenke på at man blir 40 en dag i livet også, og da er det ekstremt viktig å ha noe på papiret. Jeg kan ikke leve på blogg og en chill jobb for resten av livet, såpass har jeg jo skjønt. Dette er det siste året der jeg kan gjøre hva jeg vil, hvor jeg vil, når jeg vil. Misforstå meg rett. Jeg gleder meg sykt til å bli student, og tror ikke at livet slutter i studietiden. Men da må mer planlegging til, og man kan ikke bare hoppe på første fly til langt vekk om man ønsker det. Noe jeg kan nå. Plutselig er jeg 25 år, og har ikke den samme eventyrlysten som jeg har per dags dato. Jeg er en person som vil påstå at jeg lever livet til det fulle, og tar til meg alt det har å by på. Jeg lærer mens jeg lever, og setter stor pris på både negative og positive erfaringer som blir slengt etter meg. Jeg er helt forferdelig spontan, og jeg vet ikke om det er en velsignelse eller en forbannelse jeg har blitt utdelt. Det neste året nå kommer iallefall til å bli det mest spontane av til nå. Verden er min arbeidsplass, så lenge jeg har internett så er liksom all good. 

Jeg er livredd for å hoppe inn i studiene før jeg faktisk kan ta å føle på det at jeg har levd et interessant liv fram til da. Kanskje jeg går på trynet et par ganger, men hvem bryr seg? Ting som føler som superdramatisk og tragisk akkurat nå er jo ting man kan le av på vinkveldene man har med venninnene om 20 år. Jeg vil ha historier jeg kan dele med mine etterkommere, og være den kule bestemoren med et åpent og tolerant verdenssyn som kan anbefale barnebarna å følge magefølelsen - uansett hvor det måtte føre de. Alt ordner seg til slutt, og om det ikke er ordnet - så er det heller ikke over. Det er mitt livsmotto. 
Bli kjent, og ikke minst vær ÅPEN for nye mennesker. Jeg har selv vært en utrolig dømmende person, og det fikk meg ikke noen steder. Vær så utadvendt du klarer, og få nye venner fra alle verdens kanter. Men samtidig, husk på dette. Det er kanskje det aller viktigste jeg har å si til dere: ta vare på de vennene du har fra før, og vis at de er verdsatt. Det er de som er der for deg i dine verste perioder, som kommer til å være dine nærmeste livet ut. Ikke ta det for gitt, det er utrolig viktig.

Samtidig gleder jeg meg til å få ut denne angsten jeg har inni meg at jeg aldri får nok. Jeg vil gjøre alt på en gang. Å begynne å studere neste høst ser jeg virkelig fram til, for slik jeg har forstått det på mine venner er det utrolig moro. Fadderuker, fester, nye bekjentskap er virkelig noe jeg gleder meg til! 

Så ja, da får vi bare vente å se hvor det neste året tar meg hen. Hvem vet? Det kan skje mye på ett år! Jeg syns det er rart å tenke på hvordan ting var i fjor sommer, i forhold til hvordan de er nå. Det gir meg motivasjon og livsglede. For vet dere hva. Livet er faktisk rimelig fantastisk om man vil det skal være det. 

NY DAG, NY BIKINI

Hei hopp! Solen skinner enda, og livet stråler med den. Dagen i et kort sammendrag: Glenn kom på besøk, vi solte oss, lagde smoothie dro å handlet litt, jeg kjørte han på flyplassen, solte meg litt - og skal nå nyte resten av denne herlige sommerdagen. Bikini fra HM.

Bildedryss:


Hva gjør dere disse dager?


EXTENSIONSANBEFALING

Hola hola! Tenkte det var på tide med et aldri så lite extensions-innlegg igjen, siden det er mange som spør etter det. Jeg har siden mai brukt tape-extensions, og er superfornøyd med det. Siden jeg strengt tatt er veteran innen extensionsverdenen så vet jeg hva som er bra på markedet og ikke. Jeg er kjempelei av clip-on extensions, siden jeg syns det er så stress siden jeg bruker det hver dag. Iallefall når jeg er i syden, og ønsker å ha langt hår på stranden også.

Så noen lurte på om håret var greit å ha på stranden, og det syns jeg absolutt! :-D Bare husk å vær flink å gre det skikkelig når du dusjer etterpå, slik at det ikke blir floker :)

Normalt vis pleier jeg alltid å rette det, siden jeg har bølger i håret selv. Men på bildene under har jeg ikke gjort noe med det etter jeg kom ut av dusjen, og det blir faktisk kjempefint det også! Iallefall på sommeren, når det er fint med litt saltvannshår :-)

Jeg har extensions fra High Class Hair, og nettsiden finner dere HER. Direktelink til tape-extensione finner dere HER (som jeg anbefaler på det varmeste). De selger clips også, om dere syns det er bedre. De finner dere HER. Jeg har den lyseste fargen på håret, siden jeg syns det er finest på sommeren. Kommer nok til å bruke en blanding av den lyseste og den nest lyseste til høsten, da det er finere med litt spill i håret! :-)


HYTTETUR

  • 24.07.2013, 02:07 // Reise

Åh, fantastiske sommer! I går kveld bestemte jeg og to venninner oss for å dra på hytten deres en times tid utenfor Molde for å nyte finværet. Herregud, kunne ønske vi kunne være der enda lengre. For noen fantastiske omgivelser! Bildene under viser ikke i det hele tatt hvor harmonisk og flott det var der, noe som er litt kjipt. I dag tidlig sprang vi på fjelltur før vi kunne nyte finværet på flytebryggen resten av dagen. En helt perfekt sommerdag med andre ord. 


Bikinioverdel- BikBok, bikinitruse HER. (Bare 79 kr! :D)


Torild og verdens skjønneste Mateus koser seg på bryggen.

I går kveld koste vi oss med skikkelig hyttestemning, rådyrsafari og en kald pils. Det hører virkelig hjemme på en hyttetur, det skal sies! :-D


Verdens skjønneste Ibra! <3

Nå er det sent, så jeg skal stupe til sengs.. Håper alle sammen nyter sommeren like mye som meg!


SUN IS UP!

ENDELIG KOM SOLA!

Åh, dette var på tide! Godværet kom egentlig en uke for sent, men nå som sola faktisk har kommet til Molde skal jeg absolutt ikke klage. I vår familie er det første-mann-til-solsengene konkurranse hver gang sola skinner som den gjør nå, og jeg og lillebror Adrian vant selvfølgelig den. Dessverre gikk jeg inn i ti minutter for å legge inn disse bildene på datan, og da jeg kom ut igjen var det mamma som hadde tatt solsengen min.. Buhu. Jeg skal sende henne opp på kjøkkenet for å gjøre klar grillmaten straks, slik at jeg får den tilbake. Mehehe.


Meg og lillebror aka. tanning crew! Tenk at han er to år yngre enn meg og ser så mye eldre ut! Hahah.


Må bare beklage den horrible bikinien min, det er mamma sin skjønner dere. Jeg glemte å ta med meg noen fra Oslo i og med at jeg egentlig skulle hjem i går. Men nå som jeg blir en uke ekstra trenger jeg jo det!

I kveld skal jeg på hyttetur med en venninne, og det gleder jeg meg veldig til! Sol, bading, fjelltur og god mat. Mmmmmm.


GRAN CANARIA GUIDE

  • 22.07.2013, 03:22 // Reise

Hola! Først og fremst vil jeg si at jeg reiser ned til Gran Canaria på mandag om en uke, og skal være der cirka en måned fram i tid. Først skal jeg en uke med Lars, før jeg skal til Oslo i fem dager før jeg reiser ned i to uker til sammen med Andrea. Noen andre som skal? 

Denne guiden her blir jo i hovedsak rundt Puerto Rico/ Amadores og Arguineguinområdet siden det er egentlig bare der jeg har vært. Kan jo først starte med hotell da, kanskje?

HOTELL:
Jeg har bodd på litt forskjellige hoteller mens jeg har vært der nede. Selvfølgelig husker jeg ikke navnet på noen av de, men ingen har vært sånn "wow" at jeg føler jeg trenger å anbefale de. Et hotell jeg derimot vil anbefale er Sunprime Riviera beach, som jeg og Andrea skal bo på i to uker. Det er et spahotell med KUN suitter som hotellrom! Hvor digg er ikke det? Det er 16 års aldersgrense på hotellet, så ingen skrikerunger ved bassengkanten heller! Haha.

 

STRAND:
Jeg trives veldig godt både på Anfi beach og på Amadores. Anfi er kanskje en litt renere strand, men det er også litt dyrere på resturantene osv der. Amadores er den største stranden av de to, og der er det et flust av både resturanter osv som man kan velge imellom! Bildet under fra Anfi beach. Anbefaler alle å dra på Beach Cluben på Amadores forresten! Der er det dritfint, men det koster selvfølgelig endel mer å leie seng der enn det gjør på selve stranden.

 

FEST OG UTLIV:
Om man bor i Puerto Rico området så er det vel kun ett sted som gjelder? Nemlig Puerto Rico shopping center. Det er på en måte som et kjøpesenter, men i stedet for klesbutikker så er det fullt av utesteder! Utrolig moro når alt er så nærme hverandre, så man flyver stortsett overalt! Det er griseharry der, men det syns jeg bare er moro når man er i syden. Vi pleier som regel først å starte med drinker på Bora Bora, før vi går videre på Harleys (som nå heter Riders) for å danse og mingle litt, før vi avslutter kvelden på Joker disco i kjelleren om vi orker. 


Dagsfylla med de engelske guttene Rikki, Niall og Kurt "Fluffy" (hahaha jeg ler). Rikki og Niall er der nede når jeg og Lars kommer, så det blir moro å se de igjen :-DJeg er absolutt ingen fan av de resturantene jeg har spist på så langt, så der har jeg ingen anbefalinger. Vi pleide stortsett bare å bestille pizza fra Pizza Hut (veldig god) som vi fikk til hotellet vårt siden vi ikke orket ut å spise om vi skulle ut på byen på kvelden. 

Om det er noe mer dere lurer på så kommenter gjerne, så svarer jeg der!

 


BACK IN BUSINESS

Hei dere! Da var jazzen over, og jeg kan komme tilbake igjen til bloggingen igjen. Dette har uten tvil vært den beste Moldejazzen jeg har hatt! Det har vært så innmarri god stemning på byen, at jeg rett og slett dro ut alle dagene - altså mandag til og med i går. Nå er kroppen sliten, og det skal bli digg med en recoveruke før jeg reiser til Spania neste mandag. Fram til da skal jeg være i Molde, noe som kommer til å bli kjempedeilig. Grunnen til at det har vært så moro i år har sikkert mye å gjøre med at jeg bor i Oslo nå, og ikke ser venninnene mine fra Molde så ofte som før. Det har vært helt fantastisk å dra ut med de igjen, for da kan jeg love dere at stemningen er på topp! :-D Kunne ønske alle sammen bodde i Oslo, eller at alle ukene i Molde var like moro som denne her!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk før jeg dro til Molde, for jeg hadde ikke sett for meg at det kom til å bli så moro med tanke på at det var meldt iskaldt og stygt vær hele uken. Men det skal jeg si, været satt ikke stopper på verken stemningen eller utelivet. Det er jo også den første jazzen jeg kan huske der jeg har vært singel. Da slipper man jo å tenke på en annen person når man er på byen, og kan kose seg 100% sammen med venninnene sine uten noe stress. Ah, for en uke. Sier det igjen jeg altså. 

Her er en liten instagramkollasj fra uken: Jeg heter Julianyland der.


1. Jentevors på mandag. 2. Klar for å dra ut på mandag. 3. Meg og kjære Guro i går. 4. Torildsnupp og Haakon på fredag. 5. Meg, Vegard og Ola på onsdag. 6. Adrian hangover tidligere i dag. 7. Good stemning på byen på fredag! 8. Lillebror Adrian og guttegjengen vorser litt. 9. Guro og meg på onsdag.

Utrolig rotete rekkefølge på bildene over forresten! Nå skal jeg sette meg ned å skrive en Gran Canaria guide til dere, ser det er flere som ønsker det :-)


COLOR IT UP

//Annonse

Selvom været ikke tilsier at det er sommer i Molde, så er det faktisk sommer. Da liker jeg best å ha litt farger på iPhonen min, syns det er så utrolig fint! Fant disse to på handelsportal.no og syns de var så utrolig søte :-D


Denne finner du HER.


Denne med fjær likte jeg kanskje best av disse to. Litt sånn indianer over den, og det syns jeg er utrolig kult. Skal vise dere et antrekk med den senere :-D


Du finner den HER.

Søte eller hva? 


STATUSRAPPORT

Herregud så fort denne uken her skulle gå da! Det er allerede torsdag, og den siste helgen under årets festival er snart her. Beklager superdårlig blogging fra min side, men det er så mye som skjer i Molde at jeg ikke rekker mer dessverre! Jeg storkoser meg uendelig mye hjemme i Molde med venner og familie. Dessuten er vi jo på byen cirka hver kveld, så jeg er utrolig sliten på dagen. Gruer meg allerede litt til å ta kveldens første drink, men det skal nok gå fint! Haha :-D Etter denne uken er ferdig blir det totaaaal edruhet fram til jeg reiser til Spania. Det er ikke så lenge til det heller!


Meg og nydelige Guro i går på vors <3 "Du må ta FEM bilder minst, siden jeg er blogger!"


Kjekkasene Vegard og Ola i ølteltet i natt. 

Storkoser meg virkelig hjemme altså! Dette har faktisk vært den beste Moldejazzen noen sinne, haha! Og det er enda tre dager igjen. Woho! Ikveld skal jeg på vors til en venninne av meg som jeg ikke har sett på lenge, så det blir veldig koselig. Skal prøve å blogge litt mer normalt fra i morgen av, og ikke bare festinnlegg hele tiden. Håper dere alle har en super dag!
HEI HÅ

God morgen! Sitter her å ser på det utrolig triste været som er utenfor. Regnet plasker som aldri før, og det gir meg en ekstra god unnskyldning til å holde meg inne i dag. Zara koser seg skikkelig hjemme i Molde. Her kan hun springe løs ute i hagen uten at jeg trenger å være redd for at bilene kjører henne ned.. Haha!

Uansett om været er dritt så koste jeg meg skikkelig i går. Det er utrolig deilig å være hjemme i Molde, med de herligste jentene i verden. Hadde på meg kjole fra Zara i går. Bare til informasjon heter ikke hunden min Zara fordi jeg elsker klesbutikken så mye altså.. Nå skal jeg komme meg i dusjen og vaske vekk nattens fyll. Hadet så lenge!


HJEMME

I dag sto jeg opp klokken fem for å rekke flyet som gikk klokken åtte i dag tidlig. Nå er jeg hjemme i Molde igjen, og det er egentlig utrolig deilig. Jeg får alltid sykt fylleangst hver gang flyet lander på flyplassen, og vi kjører igjennom byen på vei hjem til mamma. Jeg aner ikke hvorfor! Det har vel noe å gjøre med at alle kjenner alle, og at man omtrent alltid ser et kjent fjes uansett hvor man er. Jeg roer meg som regel ned etter en halvtimes tid, da fylleangsten går over. Nå er det bare utrolig deilig å være her, og jeg gleder meg som en gal til å dra ut med en heeerlig jentegjeng i kveld. Det er jo jazzfestival i Molde denne uken, så det blir nok mye fyll og fanteri!

Syns egentlig overskriften kanskje ikke passer helt, siden jeg nå føler at Oslo er mitt hjem. Det er der jeg er etablert og jeg føler egentlig bare at Molde er et deilig fristed der familien og vennene min bor. Et fristed der jeg kan spise så mye mat jeg bare vil "uten å legge på meg". Det er jo umulig å la være, for skapene er jo fyllt med så mye DIGG! Jeg er dessverre ikke en av de som klarer å si nei til et godt måltid, det er en av mine store svakheter. Mat <3 Her i Molde vet alle stort sett hvem alle er, og man vet som regel litt mer om hverandre enn man selv gjør om seg selv. Jeg har aldri brydd meg noe særlig om det da, syns egentlig det er litt moro. Litt hverdagsdrama er bare sunt for oss etter min mening! 

I kveld skal jeg ut å "jazze" som det så kult heter. Det vil si at vi drikker oss drita og drar på byen for å danse. Det er cirka det samme som en normal lørdag, bare at gatene er stappfull med glade mennesker. Jeg gleder meg sånn! Og jeg gleder meg sånn til å se de fine moldejentene igjen! 

Åh gud, det er deilig å være hjemme. Med det over sagt så må jeg kanskje rette på meg selv enda en gang. Det er jo Molde som er hjemmet mitt, og Oslo byen jeg bor i og elsker så høyt. Molde har gitt meg både oppturer og nedturer, men til syvend og sist er det hit jeg alltid kommer tilbake. 

HVITE TENNER <3

Hei! Hadde egentlig ikke tenkt å skrive om dette på bloggen, siden jeg helst vil at alle skal tro at jeg ikke jukser meg til et hvitere smil, haha! Men jeg tenkte at jeg skulle være en snill blogger, og gi dere et ordentlig tips.. Helt usponset, faktisk!! Jeg har vært trofast kunde hos Dentway så lenge jeg kan huske, og bruker det cirka en gang i året, eller halvåret om jeg vil ha et heelt kritthvitt smil. Spesielt nå på sommeren syns jeg det er viktig at tennene mine er på sitt beste, for det er så fint med hvite tenner til sommerbrun hud!


Bilde fra Stockholm for cirka en måned siden. Må LE av hvor gule tennene mine var. Haha!Dette bildet er tatt for to uker siden, da jeg hadde brukt stripsene i to uker. 

Beklager at bildene ikke er noe bedre altså! Det er bare fordi jeg ikke hadde tenkt å skrive om det på bloggen, derfor fikk jeg ikke tatt noen skikkelig før og etter bilder :-)


STRÅLENDE FORNØYD! 

Jeg bruker som regel strips. Enten 20-30min hver dag i to uker, eller 20-30min to ganger om dagen i én uke. Grunnen til at jeg valgte å dele dette med dere nå, er fordi alt er på SAAALG!! <3

Stripsene som jeg bruker finner du HER. Jeg har også brukt startkittet, og det finner du HER :-D Jeg anbefaler de med litt sensitive tenner om å bestille settet spesielt egnet for de. De er like god som de andre, bare mildere. De finner du HER :-)


Hello sunday

 


Alt fra Zara, raybans HER.

Hei hei fine mennesker! Jeg er egentlig alt for sliten til å skrive noe som helst, men jeg prøver meg likevel. I går var jeg ute en liten tur, og det var egentlig heeelt midt på treet. Utrolig koselig med drinker på Olivia først og vorspiel etterpå, men byen levde ikke helt opp til forventningene. Det kan ikke være like gøy alltid! Nå ligger jeg i sengen, noe jeg omtrent har gjort i hele dag. Må egentlig pakke og rydde leiligheten siden jeg reiser til Molde og jazzfestival i morgen, men jeg får ta det senere.. Hva gjør dere i dag?

OG CRAZYNEWS!!!! Alt salget på nelly er satt ned med enda 20%! Det vil si om noe var på 70% avslag før, så er det på 90% avslag nå. Hvor sykt er ikke det?? Dere finner mine favoritter i DETTE innlegget. Bare oppgi koden 20sale ved kassen :-D


TUSEN TAKK SIRI!

Hola hola! Tenkte å starte dagen med en aldri så liten blogganbefaling til dere :-D Jeg sto nemlig ikke opp før kl ett skjønner dere, så selvom klokken er halv tre er det enda som morgen for meg. Haha! Dere husker kanskje at jeg fikk en venninne over som la negler på meg?

Hun gjorde også en styling på meg for en liten stund siden:

Hun er et multitalent!! Hun tattoverer også. Et skikkelig kreativt menneske med andre ord :-D Hun heter Siri, og jeg anbefaler alle leserne mine om å besøke bloggen hennes HER :-)


Sjekk den baben da!

Jeg vil bruke dette innlegget til å si TUSEN HJERTELIG takk til Siri, spesielt siden hun fikset neglene mine så fint før jeg reiste til Gran Canaria. Gull verdt! 

Nå må jeg hoppe meg inn i dusjen, før jeg skal ut for å møte Andrea for lunsj. Deilig lørdag!


NEW LASHES

Heihei! Som sagt tidligere var jeg på Karl Johan Hudpleie for et par dager siden å la vippeextensions. Jeg har hatt så lyst til å gjøre dette sååå lenge, siden jeg tidligere har brukt falske øyevipper hver eneste dag. Jeg er rett og slett avhengig av å ha lange vipper! Fant ut at etter lang tid med av og påklistring av de falske vippene, var det på tide å gjøre det permanent. Jeg dro derfor til superflinke Katarzyna, og hun la nye vipper på meg. Seee forskjellen da! Jeg som er naturlig blond har jo virkelig verken øyenvipper eller øyenbryn, så forskjellen ble utrolig stor. På det øverste bildet hadde jeg tegnet på øyenbryn, men Katarzyna fant ut at hun like så greit skulle farge og forme brynene mine. Nå slipper jeg verken å bruke falske øyenvipper eller øyenbrynspenn lenger, og jeg er sååå glad!!

Det eneste jeg trenger å gjøre på morgenen nå er å legge på foundation, så er jeg fiks ferdig :-D Så utrolig deilig! Jeg er så fornøyd med resultatet at jeg ikke kan få sagt det nok. Tror ikke dere helt skjønner hvor utrolig deilig det er, siden jeg er jo vandt med å bruke lang tid til å legge på falske øyenvipper hver eneste dag..Om dere ønsker å lese mer om vippeextensions, så klikk dere inn HER. For booking av time, klikk HER.

Hva syns dere om resultatet? :-)


Sunny days

Hei hei! Etter en helt fantastisk sommerdag ligger jeg nå som et slakt i sofaen med en kropp som er heeelt utmattet etter en dag i solen. Dro den halvfyllesyke ræva mi opp av senga og kom meg ut av dørene allerede tidlig på formiddagen, og det er jeg glad for! Håper da jeg har blitt litt brunere iallefall. Må bare holde fargen ved like nå, siden jeg reiser til Gran Canaria om en måned allerede! Og kanskje før også? Hvem vet! Har jo egentlig alle muligheter åpne, så jeg hopper vel på en tur litt tidligere om Oslo blir kjedelig :-)


Lille Zara har selvfølgelig vært med ut i hele dag, og hun har kost seg sånn! Hun elsker virkelig sol og varme.


Lille bebien til mammaaaaa <3


Mette ble også med i parken. Frognerparken er virkelig fantastisk på sommeren!
Verdens fineste Glenn! 

Hva har dere gjort i dag?


Perfekt sommerdag

 

FOR et vær det er i hovedstaden for tiden, det ELSKER jeg! Rett etter jeg hadde vært på Karl Johan Hudpleie i går, dro jeg rett til Lars for å slikke sol på takterassen. Åh så digg! Viser dere forresten vippene mine senere i dag, de er SÅ fine :-D

I går hadde vi en skikkelig sommerdag. Vi nøt deilig hvitvin over herlig girltalk på takterassen, før vi dro videre til meg for vorspiel sammen med herlige mennesker. Deretter tok vi turen på en fest, der det også var veldig koselig. Endte opp med sengen full av Deli Deluca mat, noe som tyder på en bra natt. Haha! Nå ringte nettopp Glenn, og vi skal i parken og nyte denne dagen til det fulle. Her er noen bilder fra i går: Fine Oslo! <3 Shortsen min er fra Levis, om noen lurte. Håper det er like fint vær i resten av landet! Ha en fin dag snuppelupper :*


HOLA!

Starter dagen med å slenge ut noen bilder fra vår fantastiske ferie på Gran Canaria! Ser der er fler som ønsker at jeg skriver et innlegg med tips osv om ferien vår, og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Jeg har jo vært på øya endel ganger nå, så jeg kan skrive et godt og utfyllende innlegg til dere :-D Er det forresten noen fler som skal dit i august? Meg og Andrea reiser den 14. og blir i to uker!

Nå skriver jeg egentlig med et aldri så lite tidspress over meg. Straks skal jeg ned på Karl Johan Hudpleie for å få satt på falske øyevipper. Wohoo, gleder meg! Viser dere resultatet etterpå :-)


Min kjære Andrea, som jeg har blitt så glad i!SALGSFAVORITTER TIL UNDER 300

Olalaaa! Salget er påfylt, og prisene er satt enda litt ned. Me likeeey :-D En aldri så liten shoppingspree på en ellers grå tirsdag er bare morsomt, iallefall når det er så BILLIG! Under har jeg plukket ut mine absolutte favoritter fra sluttsalget hos Nelly. Og det beste er: Alt er til under 300 kr!


1. Dødskul skinnjakke 50% avslag HER // 2. Shorts 50% avslag HER // 3. I LOVE THESE!! Plattformsko 50% avslag HER


4. Militærtopp 50% avslag HER // 5. Genser 50% avslag HER (perfekt til grillkvelden!) // Bikinisett (overdel/underdel) 50% HER


7. Sequinkjole bare 100 kr(!!!) HER // Back open dress 60% avslag HER // Sequinkjole 60% avslag HER


10. Peplumkjole HER 11. Open back dress HER (tenk så digg til brun hud!) 12. One shoulder dress HER


13. MÅ HA DENNE!! 70% avslag HER // 14. Tubekjole 50% avslag HER // 15. Perfekt sequindress 70% avslag HER


16. Printet pants bare 100 kr HER // 17. Denimskjorte 50% avslag HER // 18.Stilren dressjakke 70% avslag HER


19. Oversized skjorte HER // 20. Dødskule øredobber, bare 40 kr HER //  21. Tank top fra Cheap Monday HER :-D

Noe dere likte? Jeg likte alt! Hihi.


CASUAL

Hola senioritas! Har nettopp stått opp, og er klar for en deilig dag i solen! Skal til Lars for å misbruke takterassen hans, sammen med  noe sprudlende i glasset. NAM! Lenge siden jeg har sett han nå, så det gleder jeg meg veldig til! Har store planer om å få enda et bikiniskille i dag, for å si det sånn! Hihi. Senere ikveld skal jeg på trening med Glenn og Cathrine, noe som er syyykt etterlengtet. Blir deilig å komme i form igjen, om jeg opprettholder den gode trenden da!

Her har dere gårsdagens antrekk:


Topp HER // Bukser BikBok // Flipflops Ilse Jacobsen // Solbriller RayBans


TIPS!

Sponsede produkter//ærlige meninger.

Hei hei! Solen skinner i Oslo, og livet er en stor sol uten like :-D Jeg har derfor tenkt å komme med noen supre tips til dere. Som sikkert 90% av bloggleserne mine har jeg også en iPhone. Jeg irriterer meg støtt og stadig over at den dumme ledningen er så himla KORT. Det er så utrolig irriterende å lade den om man liksom skal sitte på den samtidig. Derfor har jeg fått tak i en lader som er tre meter lang! :-D GENIALT!


Nå står den i støpselet på andre siden av rommet liksom! Dere finner den HER.

Av og til får jeg også sånn "telefonfinger" om jeg sitter mye på iPhonen min. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men det er utroolig ubehagelig. Derfor har jeg fått tak i noen penner som man kan bruke i stedet for fingeren. 

De kommer i utrolig mange freshe farger, og de finner du HER.

Noe dere likte eller? :)


Ladies who lunch

Åh, mett i magen..

I dag bestemte jeg og Marthe oss for å spise frokost på Jacob Aall, siden det var hennes siste dag i hovedstaden før hun drar hjem igjen til Molde. Det ble en aldri så liten Club Sandwich på meg, som var utrolig god! Ble litt juks da, siden jeg eeegentlig skulle begynne det sunne livet igjen i dag. Haha! Lurer på hvor mange mandager jeg trenger før jeg faktisk starter det sunne livet på "mandag". Får løpe bort på Elixia etterpå, så er det vel ok? Hihi..

Booket forresten nye billetter til Gran Canaria i går! Jeg og Andrea reiser den 14.august. Noen fler som skal da? Vi elsker virkelig den øya..

 


Fine Marthe!!

Nå skal jeg følge henne til flytoget, ha en fin dag!
Sunday is not funday

Hey! Herregud, jeg har faktisk vært sengeliggende helt til NÅ. Kvelden i går var utrooolig morsom, både på vors og på byen. Eller byen var kanskje ikke så bra, men kan absolutt ikke klage likevel! Nå ligger jeg og Marthe (venninnen min fra Molde) som to døde slakt i sofaen. Straks kommer Bjørn Erik og Andrea for å lage mat til oss, og det blir superdigg! Jeg er ikke i stand til en dritt i dag, så det passer meg perfekt å få to tjenere på besøk. Meheh!

Har bare dårlige bilder fra i går, men her er noen bilder fra Hove!


Mine fine <3


Sjekk flasset i pannen min btw.. Hahaha!!En veldig søt bloggleser som heter Andrea! Vet det er mange som tok bilder under Hovefestivalen, og jeg hadde satt enormt pris på om dere kunne sende de til meg på mail julianyland@hotmail.com.

Nå skal søndagen fortsette sin gang, med litt jobbing også. Ha en fin dag!


The last party

Hei! Vel hjemme fra Hove, og tilbake i hovedstaden! Nå har jeg besøk av en venninne fra Molde, så det er hele tre moldensere i leiligheten min atm. Både meg, Marthe og Glenn. Vi skal ut på en aldri så liten snurr på byen i kveld. Har savnet Osloen min så mye! <3 Er casual i dag. Syns det er SÅ kult med en oversized tee over skjørt :-D Dette er den siste festen før total detox!


Tee HER, skjørt og sko Zara.

Nå er jeg forresten back on track med bloggingen. Etter nesten ti dager uten fast internett er det utroolig deilig! :-) Hva er deres planer for helgen?


Hjemme i Norge -> HOVE next!

Hola hola! Nå er vi vel hjemme på norsk jord, vi kom ikke hjem før i natt. Er utrooolig sliten, og burde egentlig brukt dagen på å bare slappe av! Men neida. Straks kommer Andrea til meg for å hjelpe meg å pakke på nytt, før vi setter snuten mot HOVE! Gleder meg så syyykt mye, har hørt at det er helt vanvittig bra stemning der nede! Noen som er der nede nå og kan gi meg en liten update? :-)

Har ikke minnekortet med resten av bildene fra Gran Canaria her, men jeg får vel lagt de ut i morgen eller til helgen. Her er noen mobilbilder i mellomtiden:


Going out! Kjolen til Andrea er sååå fin! Den finner dere HER. Jeg har klær fra Zara.


Vi hadde nettopp landet på flyplassen i Las Palmas. 


Meg og noen engelske!


Snapchats. Ligger i sengen, for der så jeg brunest ut 8) Hehhe!


Baby <3 På vei ut på byen, nok engang. 

Nå er jeg litt stresset, så må komme meg i dusjen. Ha det, så lenge!


AIRPORT

Akkurat nå sitter vi på flyplassen og skal straks boarde flyet til Oslo! Vil ikke hjem, buhu :( Regner med å dra tilbake om et par uker, så det går fint! Blogges fra Oslo!


Outfit

 


Kjole fra BikBok, veske og sko fra accesoriez, raybans HER.

Beklager dårlig og lite informativ tekst om dagen, det blir bedre blogging når jeg kommer hjem til Oslo!


At the beach

 

Hey hey! Tenkte bare å hoppe innom for å si hei før vi drar på stranden. Hadde det sååå moro i går, så vi får se hvor deilig det blir å ligge i den stekende solen. Hehe! :-D Ha en fin dag! Har forhåndspublisert et antrekk til senere i dag, så da hører dere nok fra meg senere :-)

 


Puerto Rico senteret

 

 


Nydelige Andrea <3


Hei hopp! De er fra Puerto RIco senteret, som er et utrooolig harry senter. Akkurat harry nok til at både jeg og Andrea koser oss noe helt sykt! Haha :-D Dette har virkelig vært en fantastisk ferie med utrolig mye moro, og kanskje litt for mye sprell. Det er aldri noen sure miner, og vi er så utrolig like som personer og vil alltid det samme! Har blitt kjent med så sykt mange mennesker, og ikveld skal vi bl.annet ut med en hel gjeng av de. Per dags dato har jeg ingenting å klage på, det eneste er at jeg ikke vil hjem om noen dager. BUHU!!!

 


Hola!

Hola holaaa! DA har man fått tiden til å blogge litt, og godt er det. Internettet på hotellet blir tydeligvis aldri fikset, så nå har vi tatt med oss macene våre på en resturant og spiser middag mens vi låner wifien litt. Mihi! Disse dagene her er helt fantastiske, og vi har det så utrolig moro. Har blitt kjent med masse nye mennesker, og livet er bare så herlig! Har ikke lyst til å dra hjem i det hele tatt.. Men kjenner jeg oss rett så er vi nok tilbake på Gran Canaria om ikke så alt for lenge :-D

Har ikke rukket å solt oss såå mye, siden vi er veldig slitne på dagen. Litt for mye moro på natten! Hihi.Huff jeg er SÅ solbrent på brystet! AU AU. Er ikke flink til å bruke solkrem i det heeele tatt....


hits