Dette er livet!

Holaaa!!
Hadde nok en dødsmoro kveld på byen i går, og det merkes på kroppen! Haha. Er heeelt død. Sitter å spiser litt lunsj nå, koser oss skikkelig altså! Internettet er enda ikke fikset, så da blir det mobilblogging! Har sååå mange bilder å vise, så det er bare å glede seg :-D


Update

Hei hei! De har enda ikke fikset internettet på hotellet, og vi fikk en kjip beskjed om at de ikke kommer til å gjøre det før i morgen.. Nå bruker jeg mobilnettet mitt, så det kommer sikkert til å bli sykt dyrt!! Må være kjapp! :-D Vi koser oss som baaare det, og akkurat nå har vi nettopp kommet hjem fra stranden. I går var vi ute en tur, og det var sykt gøy! Blogges mer når nettet er på plass, ville bare innom å si hei!

Mobilblogg: fremme!

Hei hei! Vi er vel fremme på Gran Canaria, og vi har tatt masse fine bilder til dere :-D Men typisk vår flaks hadde noen klart å ØDELEGGE wifi-boksen i resepsjonen, så jeg får ikke blogget skikkelig før i morgen tidlig.. Da den blir filset. Snakkes da!


Sommerkonkurranse til dere!

Hei hopp! I dag har jeg løpt rundt om i byen for å kjøpe med meg alt jeg trenger for avreise i morgen. Nå blogger jeg samtidig som jeg står på hodet nede i kommoden mens jeg slenger ting ned i kofferten. Enda godt jeg ikke er et mannfolk, og kan gjøre flere ting på en gang!

Tidligere i dag gjorde jeg meg også sommerfrisk med denne herlige nye neglelakken fra Essie, som er med i den nye sommerkolleksjonen deres. Alle neglelakkene i kolleksjonen har sitt eget tema, og tema for denne fargen er "Sunday Fun Day". Enda dumt det ikke er søndag! Haha. Syns lakken er så utrooolig lekker uansett, så det gjør ikke meg noe å bruke den på en hverdag :-D Bare se for dere hvor FRESH den er på brun hud! For ja, jeg har nemlig tenkt til å bli skikkelig brun under uken jeg skal være på Gran Canaria. I morgen drar vi, wohooo! 

Har dere forresten lyst til å være med i en instagram konkurranse, der vinnerne vinner hele kolleksjonen, pluss to lørdagspass til Øyafestivalen i Oslo? Da må dere gjøre følgende:

1. Poste et instagrambilde med #essienorge som hashtag. 
2. Klikk dere inn på facebookpagen til Essie HER. Alle bildene med hashtaggen #essienorge blir lagt ut der. Unik sjangse til å få flere følgere på insta!
3. Ja, det var vel egentlig bare det. Enkel og superdigg konkurranse :-D 
4. Legg igjen en kommentar når du har gjort det, da! Det hadde vært hyggelig for min del, men er ikke et must :-) 


Er den ikke lekker! Matcher også perfekt til smykket mitt!

//Annonse


Designervarer til halv pris!


Denimjakke fra Levis, tee fra Wildfox HER, bukse fra Dr Denim HER og bag fra Bianco.

Som sagt i innlegget under har dagen min bestått av...ingenting. Jeg har surfet rundt på nettet, og shoppet mer enn jeg burde. Men hvordan kan jeg la være? Feriepengene er på konto, og da syns jeg det er på sin plass å utnytte seg av salg og kjøpe seg noe fint man kanskje har ønsket seg lenge. Jeg for min del har utnyttet meg av å kjøpe litt "dyrere" ting. Veldig moro når det er på 50%-70% avslag! :-D Har plukket ut mine designerfavoritter til dere, håper dere liker det!

 


1. Fra Caia 50% avslag HER // 2. Fra Caia 50% avslag HER // 3. See by Chloé 50% avslag HER // 4. Fra Caia 50% avslag HER


5. Fra Sonia Rykiel 50% avslag HER // 6. Fra Friis & Company 50% avslag HER


7. Fra Filippa K 70% avslag (!!) HER // 8. Fra Michael Kors 50% avslag HER (MÅ HA!) // 9. Fra Jeffrey Cambell 50% avslag HER // 10. Fra Tiger of Sweeden 50% avslag HER


Og til noe av det beste: Dr Denim på halv pris! Det er virkelig VERDENS beste bukser. Ah <3


11. Fra Dr Denim 50% avslag HER // 12. Fra Dr Denim 50% avslag HER


13. Fra Dr Denim 50% avslag HER // 14. Fra Dr Denim 50% avslag HER

Noe dere likte? <3 Mine favoritter er uten tvil Dr Denim buksene, Michael Kors skoene og Bagen fra Sonia Rykiel. Perfekt størrelse om du skal reise med fly, i parken eller på overnatting.

//Adlinks


No plans

God morgen, eller kanskje det er god dag? Jeg ligger ENDA i sengen, haha! Har vært våken i mange timer allerede, men jeg kommer meg liksom ikke vekk fra macen og inn i dusjen. For en blåmandag. Været ute er heller ikke på topp, så da blir jeg også slapp i formen. Burde egentlig vært i byen for lenge siden for å handle inn til avreise på onsdag, men det utsetter jeg til i morgen tror jeg. Akkurat nå vil jeg heller ligge å glo litt på tvserier. Mihi. 


Trøttetrynet Zara.


Det er sååå herlig å våkne opp til denne frøknen! Hun er seriøst tidenes B-hund, og ligger enda å sover som en stein. Makan altså!I dag har jeg egentlig ingen spennende planer, noe som er både deilig og kjipt.. Om ikke så alt for lenge kommer Glenn tilbake igjen fra kurs også, og jeg gleeeder meg til å være litt sosial!!

Hva er deres planer i dag? :-)


Nightynight

God kveld! Denne søndagen har gått sin gang, og helgen er nå historie. Som vanlig kommer det ingenting nyttig ut av den siste dagen i uken, og denne var inget unntak. Vi dro de fyllesyke stumpene våre på fastfood-jakt i dag tidlig, og endte opp i sofaen med film i kveld. Slo også ut sofaen, så her har vi virkelig kost oss! Utrolig deilig igrunn, selvom jeg merker det skal bli digg å komme igang med en ny uke i morgen. På onsdag reiser jeg jo til Gran Canaria, så i morgen skal jeg faktisk pakke! Har aldri pakket i så god tid før en sydentur før, men tenkte faktisk å planlegge litt denne gangen. Greit å ha ferdigkomponerte antrekk :-) Andrea kommer for å hjelpe meg. Greit å være to om det!Nå merker jeg at kroppen er sliten, så nå blir det nok natta snart. Skal bare tvinge Glenn til å se en episode med True Blood sammen med meg først. Haha!


Launch av Brazilian Night

For et par uker siden var jeg og min gode kompis Lars i Stockholm for å spille inn en aldri så liten sketsj med den svenske humorgruppen De Vet Du. Jeg hadde aldri hørt om de før vi kom, men de har visst flere millioner visninger på YouTube! Kanskje litt som raske menn i Norge? Det var myyye liv under innspillingen, og det ble bare bedre og bedre stemning utover dagen som gikk. Iallefall for meg og Lars.. Hehe. Når det endelig var vår tur til å komme forran kamera var jeg så sykt sliten og kvalm, for dumme meg hadde væt på byen i Oslo kvelden før og bare sovet to timer den natten. Jeg ser såå godt at jeg er sliten på filmen! Men pytt pytt, har da gjort verre ting før, så det går fint. Moro var det, iallfall. Under kan dere se resultatet!  

 

Haha, partysvensker ass... Sjekk ut Bazilian Night HER! Smaker utrooooolig godt, just saying :-) 18års aldersgrense for å se siden i Norge.Hva syns dere om resultatet? Og er det noen som vet hva sangen i filmen heter? Syns den er så kul!!


Ønsketenkning

Denne lørdagen hadde jeg egentlig mest lyst til å bruke i parken med strålende sol, bikiniskille og en kald solois. Men neida, Oslo vil ikke høre på meg i dag. Utenfor regner det som aldri før, og ekstremværet Geir ødelegger store deler av helgen min. Ja, for været er faktisk så ille at det har fått sitt eget navn!  Får prøve å gjøre det beste ut av det, og arrangere et koselig True Blood- maraton innendørs i stedet denne lørdagen. Woho! Lurer også på om jeg skal dra den slappe stumpen min bort til Elixia for å trene litt, selvom jeg egentlig ikke har særlig lyst. 

Her er noen bilder fra en dag da været var på vår side:

 


Frognerparken er virkelig helt fantastisk på en finværsdag!

Lille Zara elsker mer enn noe annet å være ute når temperaturen er på sitt beste, da koser hun seg virkelig. Bare se på henne <3 Åh, verdens fineste skatt!Ikveld blir det kanskje ut på en aldri så liten snurr på byen, vi får vente å se om formen min blir bedre til da. Sliter nemlig veldig med en forkjølelse jeg MÅ få bort innen onsdag. 

Hvordan er været der dere bor i dag? :-D


Dagens styling hos Organics

Hei hopp! I dag har jeg vært på Orcanincs avdeling Bislett for å fikse litt på det slitne trynet mitt. Verdens flinkeste Siri sto for sminken min, og frisøren Line fikset håret mitt. PERFEKT siden jeg egentlig skulle i bursdagsfest ikveld! Dessverre tok jeg heelt feil av dagene, og bursdagsfesten er ikke før i morgen.. Hahah, herreguud så vimsete jeg er! Uansett er jeg strålende fornøyd med resultatet, og har egentlig mest lyst til å hoppe i første og beste partykjole og dra ut på byen. Jeg føler meg så fin og fresh! :-D Deilig etter en sliten uke. 

Organics er en kjede som har avdelinger på Majorstuen og Bislett. Salongen er økologisk, noe som er et stooort pluss! De driver både med sminke og hår. Om du for eksempel skal bleke etterveksten din så anbefaler jeg å dra dit, siden blekingen der er mye mildere enn på ordinære frisører. Likevel tar den alt av mørke hår! Besøk hjemmesiden deres HER for å lese mer. 


Se så fint! Besøk bloggen til Siri HER for tips og triks, hun er så flink!!

Her er noen bilder av salongen:


Skikkelig hjemmekoselig og fint, syns ikke dere? :-)

Hva syns dere om sminken min?


Midnattstanker

Hei dere! Jeg har nettopp våknet. På sofaen. Sovnet i ni tiden, og våknet ikke før nå. Huff! I dag har jeg såvidt vært utenfor leiligheten, har rett og slett vært i drittform. Håper virkelig ikke jeg begynner å bli syk, det har jeg ikke tid til! Ligger her og håper på at jeg kommer til å sovne igjen snart, for i morgen er det opp igjen tidlig. Dette er typisk meg! Egentlig har jeg mest lyst til å begynne å planlegge Gran Canaria kofferten min, men det kan jeg jo ikke for inne på soverommet ligger Glenn å sover i dyp søvn. For én gangs skyld skal jeg faktisk tenke nøye igjennom hva jeg tar med meg på ferie, i stedet for å bare slenge oppi alt mulig rart, som ikke engang passer sammen når jeg skal planlegge outfitene. Kjenner jeg trenger en ferie nå altså, det skal bli så DEILIG! Må ta med meg jobben nedover til Spania, men siden vi har internett på hotellrommet blir nok ikke det noe problem. Bare koselig det.

Etter at vi kommer hjem fra Gran Canaria blir det mest sannsynlig rett avgårde til Hove. Herlighet, som jeg gleder meg! Har aldri vært på festival før, så dette blir nok spennende. Bare sjekk ut hvem som kommer!! Kings of Leon OG Calvin Harris. Jeg får frysninger av tanken! :-D Noen fler som skal på Hove?


Haha! Første bildet er av meg og Glenn i 2010, de to andre er fra Radio Ålesund Festivalen i 2010. Da har jeg visst vært på festival jeg også, da! Eller, har jo vært på moldejazz også, men jeg tenker egentlig ikke over det som en festival siden jeg har vært på den hvert eneste år siden jeg var bebis. Skal hjem til Molde under jazzen i år også, og jeg GLEDER meg! Virkelig årets høydepunkt i Molde :-D

Nei, nå må jeg prøve å legge meg altså. I morgen formiddag skal jeg bl.annet noe utrolig spennende, så stay tuned :-)


svar på spørsmål, del 1

Herreguuud så lang tid det tok for meg å svare på dette da! Huff... Del 2 kommer i videoblogg. Still gjerne spørsmål i dette innlegget om dere lurer på noe til videobloggen :-D

Kjenner du mange som bor i Oslo, eller flyttet du dit "alene"?
Jeg kjente egentlig ganske mange når jeg flyttet hit, bl.annet et par av mine beste venninner som June og Torild. Nettverket mitt bare utvider seg for hver uke! Det er utrolig moro med nye ansikter hele tiden, og så herlige mennesker. 

Har du utdannet deg som noe?
Nei, jeg har ingen utdannelse. Er faktisk ikke helt ferdig med videregående engang! Jeg mangler tre fag før jeg har fullført. De tar jeg nå til høsten, så blir det nok studier på denne jenta også til neste år. Gleder meg MASSE, tro det eller ei. Har tenkt tanken på å studere markedsføring..

Hva gjorde du for å gå ned så mye i vekt? Hvordan holder du vekten?
Jeg syns det er så rart at så mange har lagt merke til at jeg har blitt slankere, for personlig har jeg ikke gjort noe spesielt for det! Jeg har kanskje vokst av meg valpefettet i ansiktet? Haha! Men når jeg ser på bilder fra 2011, så ser jeg at jeg var ehm...ja.. kraftigere. Ikke tykk, men større. Det var da jeg tjente en god del på bloggen, og jeg spiste også som en hest!


Bildet til venstre fra Israel 2011, og bildet til høyre fra ti minutter siden. Nå ser jeg faktisk selv at det er en forskjell! Haha.

Har du noen gang opplevd å være deprimert?
Nei, det har jeg heldigvis ikke. Jeg har hatt vanskelige perioder jeg også, som sikkert alle har -  men noe verre enn det har jeg ikke hatt.

Lurer på hvordan synet ditt på gutter er? Har du noen i siktet eller vil du leve singellivet fult ut?:-D
Haha! Jeg har litt guttedilla, det skal jeg innrømme. I Oslo er det så mye fint å se på at jeg omtrent svimer av, men det er bare moro. Jeg har jo vært egentlig i et eller annet forhold siden jeg var 16 år, så nå er det singellivet som gjelder en stund iallefall. Man kan jo aldri vite sånne ting, men jeg er ikke på utkikk :-)Hva slags hårprodukter bruker du?
Jeg bestiller alle mine hårprodukter fra Blush.no. IKKE fordi jeg er sponset, men fordi det er mye billigere der! HER er link til shampoen, HER til balsamen og HER til hårkuren. Jeg bruker også biosilk hver eneste dag, og den finner dere HER. :-) Jeg har veldig slitt hår, derfor er det viktig for meg at produktene jeg bruker gir næring til håret. 

Kan du huske alle stedene/land du har vært?
Ja, det kan jeg! Hellas - en øy som het Thassos, Sunny Beach, Mallorca/Alcudia to ganger, Mallorca/Magaluf, England/London, Latvia/Riga, Israel/Eilat, Hellas - en øy som het Karpathos, USA/Florida, Bahamas, Gran Canaria sånn..seks ganger? Så skal jeg også til Gran Canaria på onsdag! Føler jeg har glemt noe nå? Fyller bare inn om jeg kommer på mer! :)

Hvilke blogger leser du?
Jeg leser ikke blogger like hyppig som jeg gjorde før.. Nå leser jeg egentlig bare bloggene til de jeg kjenner! Glenn, Ida, Andrea, June, Silje, Annette, Benny, Isabell. Så er jeg som regel innom de fleste på topplisten. Liker veldig godt Erica bl.annet. Hun er SÅ søt!

Hvor mye tid bruker du på å ordne deg hver dag?
Det varierer veldig fra hva som står på timeplanen min den dagen! Sånn som i dag har jeg hjemmekontor, da pusser jeg egentlig bare tennene og hopper inn i første morgenkåpe. Mens om jeg skal på kontoret, i møter eller andre ting i løpet av dagen så dusjer jeg først, føner/retter håret og sminker meg. Siden jeg har tapeextensions så tar det litt tid å fikse, så bruker cirka halvannen time på alt. Jeg er veldig treig altså, sitter å diller til den store gullmedalje. 
Hvem ser du opp til?
Jeg har egentlig ikke et spesifikt forbilde, men jeg ser opp til mennesker som har oppnådd noe, er ydmyke og klarer å se ting fra andres øyne. 

Trener du? I såfall hvor?
Jeg har nettopp meldt med inn på Elixia, og da trener jeg på Colusseum siden det ligger rett ved der jeg bor :-) 

Hvor mye penger bruker du på klær og sko i måneden?
Det varierer veldig egentlig, men det går endel tusenlapper på det området altså! Om det er nettshopping eller i butikker varierer veldig.

Bor du alene?
Jeg leier leiligheten alene, ja! De siste månedene har jeg hatt "besøk" av Glenn, men jeg føler egentlig at vi bor sammen selvom han egentlig har leilighet i Molde. Haha! Det blir dritkjipt når han flytter ut, fordi vi går så utrolig godt sammen. Bare ler og koser oss hele tiden. Heldigvis flytter han bare rett over veien omtrent da :-D 

Favorittnettbutikk?
Absolutt nelly.com! :D 

Hva liker du best og verst ved deg selv?
Hmm.. Akkurat nå er jeg i en periode der jeg faktisk ikke finner noe jeg liker best ved meg selv. Jeg kommer liksom på et "men" ved hver ting. Spør meg igjen om en mnd, så har jeg sikkert et svar! Det verste med meg selv er at jeg er veldig spontan, tenker aldri over konsekvensene av handlingene mine og tar alt for lett på ting. Jeg er flink til å takle konsekvensene mine handlinger fører med seg da, så kanskje det er det jeg liker best med meg selv? Jeg står for det jeg sier og gjør.

Tjener du penger på bloggen din?
Ikke like mye som tidligere, men jeg tjener noe nå også ja :)

Hvordan er det å bo i Oslo? Føler du deg utrygg?
Jeg trives supergodt i Oslo! Nå bor jo jeg på Majorstuen, og her føler jeg meg meget trygg.

Liker du best....

- ton i ton eller kontraster? (Interiør, klær m.m) - Det kommer helt an på humøret mitt, men vipper mest mot ton i ton!
- vennekveld eller et stort arrangement/bytur? Går det an å svare at man liker begge deler? :-D Haha!
- take away eller resturant? - Igjen, kommer an på humøret mitt. Resturant om jeg vil ut av huset, take away på en slapp søndag.
Er du...(enten eller)
- fisefin eller slask? - En god blanding!
- sunn eller usunn? - Igjen, en god blanding.. 
- naturlig pen eller et moteikon? - Verken eller..
- a eller b-menneske? - Jeg var et a-menneske, men nå merker jeg at det blir verre og verre å komme seg opp om morgenen!
Generelt:
Hvordan takler du sorg? - Jeg har aldri mistet noen som sto meg veldig nært, så det vet jeg faktisk ikke enda..
Hva er en god venn/kjæreste? - En person man kan stole på 100%, en man kan prate med om ALT og en som ikke alltid setter seg selv først.JEG OG ANDREA SKAL TIL GRAN CANARIA

WOHOOOO!!! Som sagt tidligere hadde jeg enda ikke bestemt meg for ferie i sommer, noe som egentlig er utrolig kjipt. Jeg er et sydendyr som elsker sol og varme, derfor bestemte jeg og Andrea oss for å være litt spontane å hoppe på en tur til Gran Canaria! Vi reiser allerede neste onsdag, altså om en uke. Dette kommer til å bli sykt etterlengtet! Jeg ELSKER jo Gran Canaria, og har vært der kjempemange ganger. Jeg vet jo hva vi går til, og det blir garantert bra. Jeg og Andrea kommer til å kose oss sånn!

Vi skal til Puerto Rico, der vi har booket oss inn på Rio Piedras hotell - og det ser ut som et kjempefint hotell! Noen som har bodd der?
Som dere sikkert har fått med dere, så har nelly salg nå. Perfekt annledning for meg å shoppe litt bikinier og stash før avreise :-D Dette er det jeg fikk plukket med meg i handlebaggen til Gran Canaria:


1. Tenk så deilig å reise med denne genseren på flyet, der det er litt kjølig! 60% avslag fra Wildfox HER :-) 2. Dødskult skjørt HER, som jeg gleder meg til å bruke til en kul topp og et par kule sko på byen! 3. Vanlig basig-tee HER, ser for meg å kombinere med et kult skjørt :-)


4. Bikinioverdel HER og underdel HER. 5. Overdel HER, underdel HER. Tror sistnevnte blir litt finere på solbrun hud, enn på den bleke modellen!! Haha. Begge sykt billige! Salg <3


6. Dødsfin kjole som den fremtidige solbrune huden min gleder seg til å bruke HER, 7. paljettkjole HER :-D

Gleder meg til å få pakken i posten, og ikke minst til å reise til mitt kjære Gran Canaria! <3 Noen som skal samtidig som oss? Vi reiser onsdag 26.juni!

//Adlinks


Døden over blogg.no?

Nei, dette blir virkelig for dumt. Blogg.no melder at man nå kan begynne å hashtagge blogginnleggene sine, ved å putte # forran ordet. På den måten blir det en link, slik at man kan klikke seg inn på ordet å finne alle andre som har hashtagget det samme. Jeg mener, ER DERE SERIØSE? Prøver blogg.no virkelig å tenke så nyskapende at de ikke tenker over hvor innmarri rotete bloggene kommer til å bli? Dette er ikke instagram, twitter eller et annet medie der det holder med et par setninger. Dette er en bloggplattform der innholdet til de forskjellige bloggene som regel er lengre tekster, bilder eller videoer. Om jeg plutselig skal begynne å sette hashtagg forran ordene kommer det til å se helt forferdelig ut, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg kommer til å slutte å lese ALLE blogger som begynner med dette tullet.

De mener hashtagging er bedre enn kategori-inndeling av blogger noe bloggery har begynt med. For de som ikke vet det, så er bloggery en nettside der man kan registrere bloggen sin, for å få flere lesere. Blogginnleggene deres vil bli publisert på forsiden av magasinet, uten at dere trenger å betale en eneste krone for det  - i kontrast av blogg.no´s bloggshouts. 

Bedre enn kategorier? Det blir vel heller mer rotete? Dette blir for meg en håpløst forsøk av blogg.no til å ta bloggverdenen med videre. Jeg ser for meg at blogginnleggene slik vi kjenner de i dag, kommer til å bli en endeløs oppramsing av hashtags. #noe #så #jævlig !!


Dere skal ha for forsøket blogg.no, selvom det kanskje ikke var det beste

Hva tror dere om dette? Kommer dere til å begynne å hashtagge innleggene deres?


SAAAALG! <3

Blåmandagen ble visst ikke så blå likevel! Jeg har hjemmekontor i dag, så "lunsjpausen" min ble brukt flittig til å bestille hjem noen godsaker fra nelly.com. Salget er enda ikke åpent for alle og enhver, men om du bruker koden "VIPSUMMER" på salget HER så får du også shoppe skatter til 50%-70% avslag før alle andre. IIIK! Som alltid er det kjoler og partysko jeg er på utkikk etter når jeg handler på nelly. Under har jeg plukket ut mine favoritter :-) Shop til you drop, det er jo så billig!

FAVORITTKJOLER:


1. HER 199kr. // 2. HER 199kr // 3. HER 199 kr


4. HER 149kr // 5. HER 299kr // 6. HER 159kr


7. HER 99kr (!!!!) // 8. HER 199kr // 9. HER 279kr (MÅ HA DENNE!)


10. HER 149kr // 11. HER 299 kr // 12. HER 249 kr


13. HER 139 kr // 14. HER 175kr // 15. HER 159 kr

Og sist men ikke minst: 


Favorittkjolen min på 60% avslag HER! :-D


FAVORITTSKO:


1. HER 145kr // 2. HER 149kr // 3. HER 149 kr // 4. HER 199 kr

 


5. HER 225kr // 6. HER 159kr // 7. HER 199kr // 8. HER 159kr

Noe dere likte? :-D  

//adlinks


Hello sunday

Hei søndag, velkommen skal du være! I går hadde jeg min aller første edrulørdag siden jeg flyttet til Oslo, noe jeg faktisk syns er helt sykt.. Deilig var det iallefall å våkne frisk og opplagt i dag. Likevel kom det ikke noe særlig produktivt ut av dagen. Både meg og Glenn har nemlig blitt hektet på True Blood. Igjen. Jeg har egentlig sett alle episodene, men nå starter jeg altså helt på nytt fra sesong 1. MORO! Antrekket i dag har bestått av joggisen, så her er et antrekk fra et par dager siden jeg ikke har postet enda:


Alt fra Zara, bortsett fra solbrillene som er fra RayBan. Haha, jeg liker ikke Zara i det hele tatt nei..

 


VINN GRILLKVELD HJEMME HOS DEG SELV

//Annonse

 

Den perfekte sommerkonkurransen, or what? Helst vil jeg vinne selv, men av og til må man faktisk gi noe tilbake til leserne og siden dere er så fantastiske som ønsker å lese bloggen min <3 LYKKE TIL!

 For å delta må du:

1. Last ned appen "your moments". iPhone HER og Android HER.
2. Del ditt beste sommerøyeblikk.
3. Besøk facebooksiden til Schweppes HER.
4. Legg igen en kommentar i kommentarfeltet når du har gjort det.


Gårsdagens antrekk

Dette hadde jeg på meg på The Thief i går under kveldens arrangement. Åh, det er så flott på Tjuvholmen altså. Der kunne jeg tenkt meg å flytte etterhvert! Så rent og pent!


Kjolen er fra All Saints og skoene er fra Zara.


True Blood is BACK!

I går var vi bedt ned på The Thief hotell av Hendrix hair for True Blood screeningevent. Jeg eeelsker jo True Blood, så å få se sesongpreimeren før alle andre var jo som drømmen for meg! Vi ble så utrolig godt vartet opp hele kvelden i går, med fire retters middag, nydelig vin og supert selskap. En utrolig digg fredag! 


Vakre Triana og Bjørn Erik under middagen. 


Sandra Marie var desidert den mest sexy vampyren av oss. Woah!


Kjetil! <3 Utrolig godt å se han igjen.


Fine Andrea og Glenn <3Meg med de vakre pikene Lene og Malene. Malene er forresten den råeste frisøren jeg vet! Hun jobber på Hendrix.

Etter middagen og mingling på takterassen med en drink i hånden var det klart for sesongpremieren på sesong 6 av true blood. Jeg og Kjetil satt der bare å holdt på å DØ, siden vi begge er fans. Endelig er verdens beste serie tilbake!

FLINKE ANNETTE!

Hei dere! Det har enda ikke dukket opp verken noen lommebok eller sminke, så dagen min har jeg brukt i sofan på litt nettshopping. Med faktura som betalingsalternativ, såklart. Siden jeg ikke har bankkortet mitt.. Tittet innom nettbutikken til Annette (bedre kjent som nettenestea), og herlighet! Dette MÅ jeg jo bare dele med dere. Fytti så mye kult hun har fått inn, og det ser ut som om nettbutikken hennes virkelig har tatt av! Med merker som Dagmar, Selected Femme, Jeffrey Cambell, shortser fra Runwaydreamz osv osv satt jeg egentlig bare å drømte meg vekk. Jeg må si blogghjertet mitt varmer skikkelig når en gammel "kollega" er så flink! Annette er virkelig en herlig jente tvers igjennom, og jeg er som sagt utrolig stolt av henne. FLINKE ANNETTE! <3

Her er noen av mine favoritter fra nettbutikken hennes nevernaked. Det ble endel, men jeg syns de har så mye fint!  


HER og HER


HER


HER og HER


HER og HER


HER


HER


HER


HER

Snart er det jo også festivalsesong! Personlig har jeg aldri vært på noen som helst festivaler, men jeg elsker likevel festivalstilen. I år lurer jeg faktisk på om jeg skal dra på Hove, for dere har vel sett line-uppen? Kings of Leon og Calvin Harris er bare noen. Herreguuud!!! Om jeg så bestemmer meg for å dra har jeg iallefall tenkt til å pakke med meg en fantastisk festival-garderobe, med deilige gensere, shorts og digge kjoler. Jeg bestemte meg for å velge ut mine favoritter fra butikken til Annette, og disse plaggene her syns jeg er dødsfine <3


1. HER 2. HER 3. HER


4. HER 5. HER 6. HER7. HER 8. HER 9. HER


10. HER 11. HER 12. HER

Vil bare påpeke at Annette ikke har sponset meg med dette innlegget! Hun er en helt fantastisk søt jente, og jeg syns det er utrolig kult at en så flink toppblogger har gjort en så stor suksess med en nettbutikk. Hun er absolutt en jente med bein i nesa, og det skal hun ha all creds for. Heia Annette!

Hva likte dere best?


FINALEFEST

Heihei! I går booket vi oss inn på Bondeheimen hotell, og fikk et stooort og deilig rom. Tusen takk til Ronny som fikk fikset det på så kort varsel, du er HERLIG! <3

Finalefesten i går var utrolig moro! Ikke at jeg fikk med meg så mye av selve episoden, siden da hadde formen min allerede eskalert og jeg var i mingleform. Vi startet allerede på hotellrommet med et par stramme drinker, før festen fortsatte i baren på Mona Lisa huset. Gratulerer så mye til Tina og Sander med seieren! Utrolig kjipt at ikke Glenn vant, men vi koste oss på festen uansett. Senere på kvelden dro vi på Baroque og var der til de sene timer. Utrooolig deilig å kunne spise hotellfrokost i dag tidlig, det er virkelig det beste man kan be om dagen derpå. NAM! <3 


Fine Mette og meg.


Verdens beste Glenn <3 


Meg og Mats Erik. Alt jeg har på meg er fra Zara. Jeg elsker Zara!

Har forresten blitt frastjelt hele vesken min med ALT av kort og legitimasjon, så dette kan bli en spennende og superblakk helg! Herreguuud jeg er så sint. I tillegg til det så er absolutt hele sminkepungen min borte, så jeg kan jo ikke bevege meg utfor døren.. I kveld skal vi på The Thief for et event med Hendrix hair, så jeg håper det blir en opptur på en ellers grå fredag!

 


LOVE THIS!

Åh, har nettopp fått en deilig handlepose hjem fra Nelly.com.  Kunne virkelig ønske de kunne sponse meg (hint til Nelly), siden jeg legger igjen så ufattelig mye penger der inne. Klikker meg noe hjem støtt og stadig, og jeg har faktisk aldri sendt hjem noen av plaggene jeg har fått! Her er det som kom i den siste pakken min, og jeg er så forelsket i alle skoene at jeg helst har lyst til å bruke alle på en gang. Spesielt de blå sandalene på bildet rett under til høyre. TENK SÅ FINE TIL SOMMEREN!


Hvite sandaler HER blå sandaler HER. Begge er så gode å gå med! Brukte de hvite på byen i helgen :)


Neongule pumps (utsolgt) men lignende HER (tenk deg de med svart bukse og skinnjakke da. KULT). Sølvsko også utsolgt, men lignende i svart HER

Lurer veldig på å ha på meg de hvite eller de blå i kveld på finalefesten. Glenn syns jeg burde bruke de blå, men jeg elsker jo de hvite! Hva syns du? Nå om ikke så alt for lenge skal jeg og Glenn suse nedover til hotellet for å fikse oss. Vi skal bo på Best Western Bondeheimen rett ved Karl Johan, der min gode venn Ronny har ordnet et fint rom til oss. Gleder meg til både hotellovernatting og fest ikveld!


LIVIN

Hei, og god natt dere! Dagen i dag har gått i ett, og jeg har kost meg fra ende til annen. Startet selvfølgelig med jobb, men når man faktsik kan sitte å kose seg i sofakroken er det faktisk bare deilig :-) Etter det kom Andrea en liten tur, før jeg føyk avgårde til Karl Johan for å møte en god venn av meg som heter Ronny. Vi spiste middag på indisk resturant, og det var utrolig godt! Har ikke vært noen særlig fan av indisk før, men i dag smakte det helt himmelsk. Etter det dro jeg til en annen venninne, før vi ble med en stor gjeng på kino for å se Hangover 3. Skjønner ikke hvorfor folk klager over at filmen er dårlig, jeg likte den utrolig godt jeg!

Nå er det veldig sent, og jeg skal opp tidlig i morgen som vanlig - så jeg burde runde av her. Ha en god natt!


Jakke - Zara, magetopp "Livin" - HER og shorts fra Levis.

I morgen blir det forresten en utrolig spennende dag! Jeg må egentlig stå opp klokken seks jeg, om jeg skal rekke å jobbe noe. Det er jo finale i Paradise Hotell, og som dere sikkert vet er bestevennen min Glenn med. Vi skal på finalefesten, og den starter allerede halv syv. Vi har mange forberedelser før den tid, så det blir bare å holde tunga rett i munnen i morgen!


siden sist


1. Meg og Lars ute i Stockholm. 2. Andrea lærer Zara triks. 3. Jeg koser med Zara og Canelo. 4. Lanseringsfest. 5. Ute på kveldstur. 6. Lars og meg igjen. 7. Lille Zara <3 8. Closeup. 9. Kjekkasene jeg fikk jobbet med i Stockholm på søndag.

På instagram heter jeg julianyland. Hva heter dere?


Følte for å klage litt

God dag!

Etter jeg kom hjem fra Stockholm i går var jeg helt ødelagt. Nesen rant, mandlene var like hovne som vannmeloner og kroppen skalv. Jeg kan ikke fatte hva som har skjedd med imunforsvaret mitt dette året! Jeg er jo syk minst en gang i måneden, noe som er svært uvanlig meg. Før ble jeg ikke syk om jeg ble nyst på midt i trynet engang, mens nå holder blir jeg visst forkjølet bare av å se på syke mennesker.. Dette er IKKE bra!! Jeg skulle egentlig vært på kontoret klokken 09.00 i dag tidlig, men neida. I stedet så sov jeg til klokken 10.00, og ligger nå som et jævla slakt i sengen mens jeg skriver en rapport. Jeg er drittlei av å ha hjemmekontor, da føler jeg at hele dagen min blir tilbragt i leiligheten min.. FOR en drittdag. Det er til og med sol ute også!

 Andrea kom derfor på besøk til meg og Glenn i går for å lage middag. Jeg må bare LE av bildet under.. Kombinasjonen av det slitne trynet mitt med fett hår var bare toppen på kransekaka. 


Gud jeg er virkelig ikke særlig pen egentlig. Spy.


Disse to, derimot! Ah. Fine <3


NAM!

Nei, nå orker jeg faktisk ikke blogge mer. Jeg syns alt for synd på meg selv, og er alt for irritert over situasjonen. Jeg hater å være syk. HATER det.


Back in Oslo

Hei hei! Nå er jeg back in Oslo og klar for å ta fatt på uka. 

Siden vi først var i Stockholm i natt, så måtte vi jo utnytte sjangsen å sjekke ut hva utelivet hadde å by på. Vi dro på F12, som visstnok var det hotteste utestedet på søndager. Det var det også, slik jeg fikk inntrykket av! Har aldri sett så mange pene mennesker samlet på et sted før, så jeg koste meg virkelig! Alltid hyggelig å ha noe fint å se på :D Haha! Jeg tok ikke kvelden sånn alt for sent, for jeg var supersliten etter en lang dag med reklameinnspilling og farting fram og tilbake. Ang. reklamefilmen så har jeg faktisk ikke lov til å legge ut noen bilder eller skrive hva den er for før den kommer på svensk tv. Den kommer til å bli DØDSkul, så jeg gleder meg til å poste den på bloggen! :-D

Sko her  (verdens beste å gå i!!), jakke her , kjole fra Zara og smykke fra HM. 

Alt i alt et par fabuløse dager i den svenske hovedstaden! :-) Den eneste negative er at INGEN skjønner hva jeg sier når jeg prater, fordi jeg har dialekt. Så da må jeg prøve med på bokmål, noe jeg heller ikke er særlig flink til.. Til slutt måtte jeg jo prate engelsk! Haha.


Mobilblogg: Stuck in Stockholm..

Ting ble forsinket på innspillingen, og vi kom oss ikke til Oslo i kveld som planlagt.. Vi har derfor sjekket inn på et dødsfint hotell i Stockholm sentrum, og blir her til i morgen formiddag. Nå har vi nettopp spist middag, og er på vei ut for å ta noen drinker. Har ikke med meg pc, så blogger i morgen! <3


Lenge leve spontaniteten

Hei og god morgen! Kvelden i går som skulle bli en rolig kveld.... Jeg burde kjent både meg og Glenn bedre, og visst at det kom IKKE til å skje på en lørdag! Vi startet kvelden sammen med June og Andrea på Fridays aker brygge, der vi spiste oss kvalmende mett og skravlet lenge. Utrolig koselig! På vei hjem igjen bestemte vi oss plutselig for å hoppe på første og beste buss til Grünerløkka for å drikke alkohol på høykant. Det gjorde vi også, virkelig. Kom i skikkelig god stemning, og da var det bare å dra videre for å danse!

Dro på G-Club som eeeegentlig er et homsested tror jeg? Selv om jeg er hetrofil var det utrolig morsomt, traff også igjen kjentfolk jeg ikke hadde sett på flere år! Akkurat nå er jeg utrolig stresset, fordi jeg skal rekke et fly til Stockholm om noen få strakser, og jeg har ikke kommet meg inn i dusjen engang.... Vi blogges i kveld!! Bildedryss:


Forretten vår i går, nam nam!


Andrea, meg og June.


Fine Andrea og Glenn <3 


Hele antrekket er fra Zara, haha!


Børsting av håret på G-Club!


Marcus, Robin og Glenn. Birthdayparty!

Heihei!

I dag er tydeligvis dagen for senga. Ikke er jeg dårlig etter i går, men jeg er bare så sykt trøtt! Haha. Har ikke gjort noe produktivt i hele dag, og nå er jeg lei. Skal straks hoppe i dusjen før jeg skal ut å spise middag med gode venner. Blir nok ikke hæla i taket på meg ikveld, for i morgen tidlig reiser jeg nemlig på dagstur til Stockholm! Skal være med på en utrolig kul greie, som jeg gleder meg til å fortelle dere om i morgen :-)

I går var vi jo i bursdagen til kjekke Bjørn Erik. Utrolig koselig <3


Snusleppe hihi10hi. 


Meg og verdens beste kompis, Glenn! <3


Ååå fine Andrea!

 
Vinn et Canon EOS M!

Hei fine lesere! Husker dere jeg hadde en konkurranse for litt siden i samarbeid med Canon, der vinneren kunne stikke av med et Canon Powershot kamera? Vel, nå er det duket for enda en konkurranse, med et nytt tema!

 

Denne filmen gjør det kanskje litt vanskeligere å gjette? Vel, jeg kan gi dere noen hint: Jeg har nettopp flyttet til Oslo, og har hele verden under mine føtter. Jeg har mange gode venner som backer opp, og jeg er lykkelig over å bo i en ny by med alle muligheter forran meg. Hva tror dere tema til filmen er? Glede, galskap eller vennskap?

For å være med i trekningen av et nytt kamera, må dere gå inn HER for å gjette. Det er også tre andre bloggere som har lagd filmer på lik linje som meg, så sjekk de ut her :-)


Yesterday

God morgen alle sammen!

I går hadde jeg et koselig gjennsyn med Andrea igjen. Sist jeg så henne var vel for to år siden, om jeg ikke tar helt feil? Mye har skjedd siden den gang, og nå er vi jo strengt tatt omtrent naboer! Hun bor et par gater nedenfor meg. Utrolig moro. Jeg og Zara tok oss turen nedover slik at hun fikk lekt seg litt med lille Molly. Zara har jo faktisk ingen venner, så jeg håper de to finner tonen. De koste seg iallefall og sprang rundt omkring tidligere, så det er jo bra.

Vi dro etterhvert ned på Olivia for å spise middag, og der satt vi å skravlet i flere timer. Glenn og Kristian var også med, og etterhvert kom også Bjørn Erik.

Pizzaen på Olivia er sååå utrolig god! Husker ikke helt hva denne her het, men den er absolutt til å anbefale. Den var med parmaskinke, pinnekjerner og noe grønt. Husker aldri hva de grønne løvetannene heter, haha!

Fine Andrea <3

Akkurat nå står det jobb på agendaen før jeg kan ta en etterlengtet helg. Skal bli godt å sove lenge i morgen kjenner jeg! Sov så utrolig dårlig i natt, så jeg kjenner jeg er utrolig trøtt her jeg sitter..


ENC and Hous

Hei og god ettermiddag! I går fikk jeg besøk av verdens herligste Ragnhild og venninnen hennes Josefine. For en herlig trio altså, gleder meg til å finne på mye gøy med disse to i sommer! Sammen med Glenn skulle vi på lanseringsfest for klesmerkene Emperors New Clothes og Hoüs. Utrolig kul fest med moteshow, opptredner fra bl.annet Envy og noe godt i glasset. Jeg ble jo heeelt gal da Envy spilte Am i Wrong rett forran fleisen på meg. Jeg elsker den sangen!! Klærene til merket finner du forresten her. Utrolig kult og orginalt design!


Tenk så heldig jeg er som fikk ha to så deilige damer på overnatting!

Etter festen dro vi videre på Jäger for å danse litt. Aldri vært der før, men det var utrolig moro! Ble litt sent i natt, men formen er på topp og alt på både jobb og personlig plan er jeg ferdig med! Nå skal jeg og Zara på hundedate med Andrea, før vi skal ut å spise en bedre middag. Har egentlig ganske dårlig tid, så nå må jeg runde av! Her er noen bilder fra i går:


I dag har jeg pyntet på utseendet

Hei og hopp! Da var jeg hjemme igjen etter å ha vært på Colusseumsklinikken for restylane i leppene, og Azzalure i pannen. Som sagt var jeg ikke ute etter å få et skikkelig duckface, så vi fyllte bare en halv milligram i leppene i dag, så skal vi fylle et halvt milligram til om to uker. Det som er så utrolig bra med Erle er at hun er veldig opptatt av at det skal se naturlig ut, noe det absolutt ble! Resultatet er ikke 100% ferdig enda, derfor kommer jeg til å legge ut ordentlige før og etter bilder først om noen dager.

Azzalure er kanskje et nytt ord for dere? Det har de samme virkemidlene som Botox, men er litt bedre. Jeg har en sinnarynke mellom øynene mine som har plagt meg i lang tid nå, derfor bestemte jeg meg for å fjerne den. Man ser ikke resultatet av Azzaluren før om fem dager, så da kommer også før/etter bilde på det. Jeg er så utrolig fornøyd så langt, og gleeder meg til det endelige resultatet tar form i ansiktet mitt!

Her er noen bilder, steg for steg:


1. Først vasket Erle leppene og pannen min, der hun skulle stikke sprøytene.


2. Bedøvelseskrem på leppene for at det ikke skulle gjøre vondt. Trengte ingenting i pannen, for der er nålene så tynne. Jeg kjente seriøst ingenting! Utrolig deilig.

 

 

 

Resultatet er som sagt ikke helt ferdig enda, så før og etterbildene kommer om et par dager. Så langt er jeg iallefall utrolig fornøyd både med servicen og måten jeg ble forklart inngrepet på i forkant. Skal dit igjen om to uker for kontroll og påfyll av mer. Tok ikke i alt sammen på en gang, for det blir best om det blir gjort gradvis. Erle er utrolig flink, og man ser at hun virkelig brenner for faget.

Så. Om noen ønsker å ta restylane eller azzalure så anbefaler jeg å dra til ErleColusseumsklinikken på det sterkeste! Sjekk ut bloggen til Erle HER, så kan dere lese mer om både Azzalure og restylane!


Restylane

Hei, og god formiddag! I dag stråler solen, og jeg kom meg opp tidlig i dag. Gikk meg en lang tur før jeg startet på dagens arbeid, deilig!

Dere lurer kanskje på hvorfor overskriften er slik den er? Jo, det er fordi i dag skal jeg på Colusseumsklinikken å fylle leppene med restylane bl.annet. Jeg har gjort det før også, men da var jeg 18 år og bodde i Molde. Etter mye research har jeg funnet ut at Colusseumsklinikken er det beste alternativet for meg, og jeg ser virkelig frem til behandlingen klokken 13.00! Grunnen til at jeg velger å skrive om det på bloggen denne gangen, i forhold til forrige gang, er fordi jeg ser det er mange som er nysgjerrige rundt tema. Jeg syns det er viktig om man ønsker å gjennomføre noe slikt at man er i trygge hender. 

Restylane er helt naturlig, og det er heller ikke permanent. Det går ut av "systemet" igjen etter cirka et halvt år. Jeg kommer ikke til å fylle inn mye altså, bare bittelitt i overleppen. Gleder meg til å vise dere resultatet!

Olivia

God kveld, eller skal jeg si natt? Kuldedeprisjonen min kurerte jeg i sta med middag på Olivia og en halv flaske vin. Vips, så var livet bra igjen! Gunnhild er i byen også, så da måtte jeg nesten være litt sosial før hun reiser til Molde igjen i morgen. Ashkan var også med, og sammen koste vi oss med deilig middag. Nam. Er så latterlig mett enda, at jeg er redd jeg kommer til å rulle ut av sengen snart. 

Nå skal jeg straks legge fra meg Macen og stupe inn i drømmeland. I morgen venter en ny og utrooolig spennende dag. Har en aldri så liten avtale på formiddagen, som jeg gleder meg til å dele med dere. På kvelden skal vi på lanseringsfest for klesmerkene ENC og HOUS, så det blir moro!Å gud beeedre for en bildekvalitet da gitt! Fikk ikke plass til speilrefleksen i clutchen, så da ble det slik for denne gang.. Nå er det leggetid for denne jenta, ha en fin kveld alle sammen <3 


Nordpolen

Men hallo, hvor ble temperaturen av? Disse bildene ble tatt for bare et par uker siden, og da var det så varmt at vi holdt på å gli igjennom hele slottsparken. Nå er det jo nesten sånn at jeg må ha på meg Parajumper bare for å gå ut døren! Ikke bra, ikke bra. Kanskje like så greit at dagen min har bestått av jobbing under koseteppet med tøflene på. Fikk forresten vite i går at jeg har TRE uker ferie midt i juli. Jeg hadde ikke sett for meg å ha ferie i det hele tatt! Sitter nå her å lurer på hva jeg skal finne på. Vet at én av ukene går vekk i Molde og jazzfestival, men det frister sykt med en uke i syden også. Har dere noen steder å anbefale?


Tee fra Wildfox HER, shorts fra Levis, sko fra Converse og briller fra RayBan HER.

Nå skal jeg legge fra meg arbeidet litt og dra ut å spise med en venninne fra Molde, det blir koooselig! :-D


Konkurranse! Vinn express remover og ColoRama neglelakker

//Sponset produkt, ærlige meninger.

Jeg må si jeg er raus med konkurranser for tiden, er dere ikke enig? Syns uansett det er utrolig moro, iallefall når jeg kan dele ut premier jeg virkelig er glad i selv! Det er vel ikke bare meg som HATER å ta av seg neglelakken? Jeg for min del orker ikke sitte der med bomullsdotten å gnikke den av meg, finger for finger. Da blir det heller til at jeg bare lar neglelakken forfalle sakte men sikkert, og til slutt er borte. 

Jeg har brukt Maybelline express remover en goood stund nå, og jeg har faktisk kjøpt meg en ny fordi den jeg fikk sponset er tom.. Dette er neglelakkfjernings fremtid girls!

Step by step:

1. Stikk fingeren ned i beholderen.

2. Vri flasken en halv runde rundt, før du tar opp fingeren igjen. 

3. Neglelakken er helt borte. 

Til sammen vil du nok få av neglelakken på alle fingrene på under 30 sekunder. Det går så utrolig fort! Du stikker på en måte fingeren din ned i et hull med myke vegger, akkurat som bomull. Når du da vrir flasken rundt, går neglelakken bort.

Nå over til selve konkurransen. Har DU lyst til å vinne 1 Color show pakke (neglelakker), og 1 express remover?  

1. Gå inn på facebooksiden og velg hvilken neglelakk du vil ha her.
2. Legg igjen en kommentar med fargen du vil ha. Husk å legg igjen mailadressen din så jeg får kontaktet vinneren! 

Ah, se så mange herlige farger.


Big mama from the block

Åh, latskapen lenge leve. I dag har jeg faktisk såvidt bevegt meg bort fra sofaen. Ikke fordi jeg er fyllesyk, men fordi jeg plutselig har blitt hekta på Glee, og tv2 Bliss hadde maraton. Jeg har stappet i meg så utrolig mye DRITTmat i dag at dere aner det ikke. Virker som om jeg ikke eier magemål, for jeg spiser jo sikkert mer enn et voksent mannfolk - og det uten å overdrive. Sommerkropp-prosjektet mitt har jeg lagt på hylla for lengst. Jeg er rett og slett alt for glad i mat. Faen. 

Nå føler jeg meg både ekkel og lykkelig på samme tid. Ekkel fordi jeg har spist meg dårlig på smågodt fra Video Nova, og lykkelig fordi jeg tenker tilbake på den deilige tiden da jeg ikke var kvalm og koste meg med godteriet.


Tre helt meningsløse bilder fra lørdagsmorgen. 

Nå skal jeg og Glenn gå en aldri så liten kveldstur, noe jeg tror blir megadeilig! Frisk luft har aldri skadet meg før iallefall.


En meget vellykket kveld!


Smykke fra Zara og ringer fra BikBok.

Hadde en super kveld i går, det må jeg si! Syns det alltid er så koselig å dra på hjemmefester, en utrolig deilig forandring til fistpumping på nattklubber i Oslo. Vi var i bursdagen til Johannes, kompisen til Ragnhild. Der var det vel typ 60 mennesker eller noe, og stemningen var på topp hele kvelden! Kunne ønske det var mer av slik type fester i Oslo, iallefall nå på sommeren. Tviler jeg får plass til 60 mennesker i leiligheten min liksom. Ved mindre de liker å feste som sild i tønne.

Åh, for en deilig tid dette er. Livet smiler, sommeren er her og jeg kan ikke annet enn å være takknemlig for at alt er så bra. Det er utrolig viktig å stoppe opp for å sette pris på det man har en gang i blandt. Gode venner er ingen selvfølge, og jeg er så heldig som har så mange mennesker rundt meg. 


Silje, Marie, meg, Ragnhild og Gudrun.

Vi gikk fra Ragnhild til festen i går. En tur som egentlig ville tatt 20 minutter, brukte vi halvannen time på. Haha! Vi ble bare mer og mer brisne på veien, og vi fant på så sykt mye morsomt. Har så mange filmer på mobilen som jeg skal kose meg med i lang tid framover. Hahahah!


Så stoppet vi også hver femte meter for å skåle og ta bånnski. Rart vi kom i form?!

 


Verdens PENESTE Ragnhild, pølserullen meg og Marie. Hahah! Lånte maxikjole av Ragnhild i går. Den er så FIN!! Har nettopp bestilt meg min egen :-D Den finner dere HER. Ragnhild sin kjole finner dere lignende HER. Adlinks! Jeg har fått helt dilla på maxikjoler etter i går, syns det er så fint!

 


Speil, speil på veggen der

 Hei hei, og god søndag! I går var jeg på grillfest i Moss, men mer om det senere. Nå skal jeg fyke på butikken for å kjøpe frokost, og i mellomtiden kan dere jo sjekke ut denne dokumentarfilmen om skjønnhet og kropp? Jeg er med og blir intervjuet, og snakker bl.annet om den gangen jeg prøvde melanotan! Enjoy :-) 

Vil bare si til mitt forsvar at jeg var superfyllesyk og jævlig. 

hits