EN NY START

Er det bare meg som føler denne helgen har vært veldig lang? Egentlig har den jo såvidt begynt! Dagen i går vil jeg helst bare glemme av mange grunner, jeg orker helt ærlig ikke å verken tenke på det eller skrive om det. Da er det jo så fint at livet går videre, og i dag er en ny dag til å gjøre akkurat hva man vil! Akkurat nå har jeg mest lyst til å stupe inn i treningsklærene og dra på Sats, så det gjør jeg nok også. Først må jeg bare lure meg forbi smågodtposen som står på kjøkkenbordet, hvis ikke blir den fort frokost ;) Haha!
outfit
Topp HER og solbriller HER ♥


OBSESSED

Åh, er ikke dette fine været helt fantastisk? Klarer virkelig ikke annet enn å smile av lykke! Jeg blir også helt shoppinggal av denne varmen. Så mange kjoler, så mye fint vær, så liten tid! Se på disse tre kjolene da, er de ikke HELT fantastiske? Åh.. Nå skal jeg fortsette denne finværsdagen med middag og sprudlevann, håper dere kose dere like mye som meg ♥


HER / HER / HER (adlinks)


MILA

Treningsmotivasjonen er endelig tilbake, og det føles helt fantastisk! I dag var jeg å trente på Sats Nesttun her i Bergen. Egentlig bruker jeg å trene på den i sentrum, men siden den ikke åpnet før 11 i dag dro jeg like så greit på den andre. Herregud, for et sykt fint senter det var! Mye større og nyere enn det jeg har trent på til nå. Spørs om jeg må dra dit oftere altså :-D Sprang en mil i dag og tenkte at det var nok. Nå kommer Kristoffer straks hjem, så jeg er i full sving for å fikse litt lunsj til oss. Magen min skriker etter mat! Jeg tror det er noe galt med forbrenningen min for tiden, for jeg er sulten HELE tiden selvom jeg spiser godt. Men men, satser på at det er fordi forbrenningen min er så høy!

Ikveld skal vi til et vennepar å spise og kose oss med deilig vin. Føler meg så voksen når vi skal på dobbeldate med et vennepar, haha! Det er liksom sånn mamma og pappa driver med. Jeg er jo bare 21?! Jeg syns iallefall det er utrolig koselig, og vi koser oss alltid SÅ mye sammen med GK og Tommy, så dette blir bra! Dere kan jo gjette hva som står på menyen? Biff! Jeg får trumfet igjennom ønsket mitt hver gang, hihi :)


JEG STO!!!!!!!!

Herregud jeg er så glad! På denne tiden i går satt jeg her hjemme og var kjempelei meg og usikker fordi jeg var en million prosent sikker på at jeg kom til å stryke på spansk muntlig eksamen. Men vet dere hva, jeg klarte det! Jeg fikk faktisk presset ut såpass med spanske gloser at jeg fikk en ståkarakter, og for det er jeg helt latterlig fornøyd. Nå er jeg ferdig med fem av fem eksamener, og alle sammen har gått utrolig bra! Den eneste jeg ikke vet karakteren på enda er spansk skriftlig. PLIS LA MEG STÅ! Har hørt det er utrolig mange som stryker i spansk, så jeg må innrømme jeg er sinnsykt nervøs..

Uansett! For nå så er jeg overlykkelig fordi jeg er ferdig, så får jeg bare vente i spenning på den siste karakteren :-) I dag kommer det til å bli en veldig travel men morsom dag. Først på agendaen nå står frokost etterfulgt av trening. Ha en digg fridag alle sammen!


TASTATURPARTY

 Hei og god morgen! Jeg sovnet med macen i sengen i natt, og gjett hvem som tydeligvis har hatt fest over tastaturet mitt mens jeg var i drømmeland? Zara! Jeg har aldri sett så mange hundehår på macen min før, og jeg må garantert sende den inn til rens siden hårene setter seg fast mellom tastene. Det er både sykt ekkelt og sykt irriterende. Jeg vet om en liten frøken som skal sove på gulvet i natt iallefall! I dag har jeg min aller siste eksamen og det er så deilig å tenke på! Dessverre er det også den eksamenen jeg garantert kommer til å stryke i, så fram til klokken fire skal jeg gjøre alt i min makt for å lese til meg kunnskap. Dette blir min femte og siste eksamen som sagt, og jeg er faktisk fornøyd at det gikk så bra på de fire første. Jeg får bare gjøre mitt beste etterpå, og mer enn det kan jeg faktisk ikke gjøre :-)


KLEDD FOR STORM OG CANNABIS

Nå skal det sies at det ikke regner her i Bergen, og det kommer heller ikke til å gjøre det de neste to ukene i følge storm.no. *Bank i bordet*. Men vet dere hva, jeg har kommet ett skritt nærmere å bli en ekte bergensboer! I går fikk jeg min aller første regnjakke :-D Og nei, det er ikke tull. Jeg tror faktisk jeg aldri har hatt en regnjakke før, om man ser bort ifra de fra Helly Hansen som var så kult for et par år siden, som jeg brukte hver dag om det var sol eller snø.. Haha! Nå mangler jeg bare støvler og en paraply så er jeg rustet for alt Bergen har å by på. Jeg har alltid tenkt at regnjakker er sånne grusomt stygge jakker som verken passer til sko eller vesker, og har derfor aldri tenkt å skaffe det før. Men denne fra Tretorn likte jeg virkelig, og om jeg får si det selv så syns jeg faktisk den er ganske kul.


Jakken er fra junkyard HER og Nike-skoene HER. Genseren jeg har på meg er fra nvrnkd og den finner dere HER ♥ Treningstightsen er fra Casall! (Sponset jakke og sko)

Hva syns du?

Nå har jeg nettopp skjært opp en kilo vannmelon (og ja det er en hel kilo, jeg veide den), og alt det skal jeg spise alene. Jeg er vannmelonhektet for tiden skjønner dere. Det er helt latterlig hvor fort jeg blir avhengig av ting.. Jeg er glad jeg aldri har prøvd narkotika for eksempel, da hadde jeg nok vært tungnarkis og hjemløs på flekken kjenner jeg meg selv rett. Hjelp! Det er jo så mye diskusjoner rundt å legalisere cannabis for tiden forresten, jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er den mest aktive innenfor den debatten siden det er ikke noe jeg driver på med selv, men jeg har ingenting imot det! Hva mener du?


VIPPE OG NEGLEFIN

Hola! Nå føler jeg meg freshere enn på lenge :-D Skulle egentlig bare fikse vippene mine hos Beauty Lounge i dag, men vi fant ut at vi skulle legge nye negler også! Som alltid er jeg strålende fornøyd. Visste dere forresten at akrylen på neglene mine er akkurat den samme som jeg tok på for over 2 måneder siden? Akryl er SÅ utrolig sterkt og holder seg helt sykt lenge. Det eneste vi har gjort er å fylle litt i etterveksten og filt de i andre fasonger!

Franske negler med mandelform. Jeg elsker fransk manikyr! Føler det er så rent og klassisk, dessuten passer det til alle antrekk, alltid ♥


En annen ting de har startet med der er Henna tatoveringer! Jeg skal prøve å ta selv senere, men jeg må tenke litt på hva og hvor jeg skal ta den. Det er jo kjempelurt i forhold til vanlige tatoveringer som man blir lei av, for henna varer bare 2-3 uker :-) Jeg har jo en tatovering fra før i nakken, og jeg vet jo selv hvor dritlei jeg er av den nå, selvom jeg syns den var SÅ kul da jeg tok den. Huff!

For timebestilling til vipper, negler, henna eller en av de mange behandlingene de har, så kan dere ringe 408 72 160. De holder til i Bergen sentrum i strandgaten 6 ♥ Mine behandlinger der er forresten sponset!


SAFTJUNKIE

Tre bildet som beskriver min morgen. 1. "Nå skal jeg ta bloggbilder og da må jeg rydde kjøkkenbordet fri for smuler og gastromat! Opsi der kom jeg borti kameraknappen og tok bilde". 2. Nyter en deilig kopp kaffe. Hva skjer med å plutselig bli avhengig av det da? Er ikke det for gamle mennesker? 3. Nei nå vil jeg ikke ha mer kaffe, da drikker jeg saft i stedet og glor ut på det fine været. 

Jeg er like hekta på den nye saften til Zero som jeg er på både kaffe og snus. Den med grapefruit og guava! Det står jo at det skal være så bra uten kalorier og hele pakka, men har jeg  noen smarte blogglesere som vet om den saften er """farlig"""? Det er jo så mye drama rundt sukkerfri brus, aspartam og kunstig søtning for tiden at jeg får helt fnatt! Men det skal sies at jeg kommer til å droppe denne saften om den kun viser seg å være like full av tull som alt annet. Hihi.

Til dere som har brukt hele to minutter av livet deres til å lese mitt meningsløse innlegg om saft må jeg bare beklage. Nå skal jeg på beauty lounge for å fikse vippene mine, hurra!


SLITER DU MED TRENINGSMOTIVASJON?

Det er jo ingen hemmelighet at jeg har vært ganske seriøs med treningen de siste månedene, og motivasjonen min har egentlig alltid vært på topp. Men den siste tiden jeg har virkelig slitt med å komme meg på trening og vært like flink med kostholdet som før. Jeg trener alltid minst 3-4 ganger i uken, men når jeg først er på trening så gjør jeg liksom ikke like mye som før. I stedet for å springe 10km så løper jeg såvidt 5km, og jeg gjør bare halvparten av styrkeøvelsene jeg egentlig har planlagt.

Kostholdet mitt er jevnt over bra, men jeg er så svak for godteri for tiden at det er helt latterlig. Nå kom Kristoffer nettopp hjem med en stor godtepose, og selvom jeg enda ikke har rørt den kan dere vedde på at jeg er i bunnen av posen innen en time. Det er ikke bra, jeg nekter å ødelegge alt jeg har jobbet så hardt for!! Så hva skal man gjøre når motivasjonen er på bunn?

1. Endre tankegangen. Litt trening er bedre enn å ikke dra på trening i det hele tatt. So what om jeg bare løp halvparten så langt som planlagt, 5km er jo likevel ganske bra i forhold til alternativet som er 0km?

2. Selvom det har vært en usunn og slapp helg så er mandag ALLTID en ny start. Kom deg på trening og glem at helgen i det hele tatt eksisterte! Man må ikke fortsette i dårlige vaner selvom det kan være vanskelig å snu de om.

3. Kjøp nytt treningstøy. Det gir så sykt mye motivasjon! Selvom man kanskje ikke har flere tusen kroner å rutte med så finnes det for eksempel utrolig mange fine treningstopper og gensere på HM til en billig penge! Bare en ny overdel kan gjøre underverker, tro meg :-D 
 


Jeg har for eksempel fått nye Nike Free Run (fra junkyard HER), og jeg merker jeg gleder meg maks til å dra på trening i morgen - noe jeg ikke har gledet meg til på lenge. 

4. Ikke gi opp. Jeg merker selv at det bare er et ork å trene om dagen, men dette er bare en periode. Jeg kan heller kutte ned på treningen og kanskje bare trene tre ganger i uken i stedet for seks, og vente til motivasjonen kommer tilbake. Det er jo kostholdet som er viktigst uansett! Og som jeg sa tidligere - litt trening er tusen ganger bedre enn ingenting.

Nå håper jeg bare motivasjonen kommer tilbake fort, for jeg er jo veldig glad i å trene. Men jeg merker at det ikke er like motiverende etter en fuktig og usunn helg, personlig føler jeg da at alt er ødelagt. Men det eneste som kan ødelegge det er om jeg fortsetter helgen på mandag. Som jeg liker å tro så er mandag en ny start, og det vil såklart si førstkommende mandag, og ikke mandag om to år :)


SOMMERFAVORITTER TIL UNDER 300,-


Den lille svarte / Blå Espadrillos / RayBan / Offwhite Espradrillos / Blå kjole


Mint kjole / Peace Espadrillos / Nike Air Max / Hvite sandaler / PeplumkjoleBlomsterkjole / Belte / Blå sandaler / Klokke / Rosa kjole

 

Hårbånd 1 / Hårbånd 2 / Hårbånd 3 / Hårbånd 4


Hårbånd 1 / Hårbånd 2 / Hårbånd 3 / Hårbånd 4

Det er så mye jeg vil ha i sommergarderoben min. Sommermote er det beste jeg vet! Hvilke er din favoritt? ♥

 

//Adlinks


KRØLLER TIL FROKOST

Da var det mandag, og for min del er det så etterlengtet at dere aner det ikke engang! Jeg har hatt en SÅ usunn og fæl helg at jeg kommer nok aldri til å være så lykkelig som under dagens treningsøkt. Jeg er forresten helt utrolig håpløs.. I dag tidlig satt jeg å tekstet med en kompis som har eksamen i dag, og vet dere hva jeg kom på da? Jeg har også eksamen i dag, klokken fire! HJELP!! Jeg har jo lagt all fokus på spanskeksamen som jeg har på onsdag at jeg helt hadde glemt av den jeg har i samfunnsgeografi i dag.. Snakk om dårlig planlegging! Heldigvis er det et fag jeg leste endel til i fjor, dessuten får vi ha med hjelpemidler på forberedelsen så jeg skal nok klare å fiske inn en 2er iallefall. Og prisen for årets største skolelys går til....meg!

Imens jeg egentlig burde lese til eksamen sitter jeg heller forran garderoben min å tar selfies av meg selv, mens minigrisen Zara enda ligger å sover. 


Genseren min finner dere HER. Virkelig verdens mest behagelige og kule genser, i love it ♥

Adlink


Har dere forresten hørt den nye singelen til Sophie Elise? Den finner dere på spotify HER! Skal jeg være helt ærlig så hadde jeg sett for meg en halvdøll sang som var sykt mainstreem, og jeg må si jeg ble utrolig positivt overrasket! Jenta kan synge, og sanger er jo faktisk BRA! Jeg syns det er så moro at en "bloggkollega" gjør det så bra som hun gjør, all kred til Sophie altså. For en flink jente ♥ Sangen er nå fast på treningslisten min, og jeg gleder meg til å løpe til den etterpå!


LOOK AT THIS CUTIE

Jeg trodde aldri jeg skulle bli så glad i en klokke, men der tok jeg feil! Er ikke denne lille søtnosen fra Daniel Wellington fin? Den er helt perfekt å kombinere med andre ting på håndleddet, og jeg kommer til å bruke denne ihjel i sommer! Blir sikkert enda finere på når jeg er litt brunere i huden også! Den er kjøpt hos DW HER ♥


Nå har jeg sendt Kristoffer avgårde på butikken mens jeg ligger å ser på gossip girl. I kveld skal vi ha noe så luksus som pølse i brød til middag. Ikke vet jeg hvor den plutselig cravingen for pølse kom fra, men når jeg først får cravings så MÅ jeg bare spise det jeg har lyst på. Og hallo alle sammen, det er jo derfor vi har søndager. For å være stygg og spise alt vi egentlig vil uten å late som om vi liker salat og trenger heller ikke å få dårlig samvittighet for det. 


MAC I NØD

Herreguuud snakk om å kicksnu døgnrytmen! I natt sovnet jeg med macen i sengen og gossip girl på skjermen, og klokken kvart på ni i dag tidlig klarte jeg å kaste macen ned på gulvet slik at skjermen begynte å blinke og den lagde den styggeste lyden jeg noen sinne hadde hørt. Jeg var seriøst LIVREDD for at macen hadde blitt ødelagt, men nå sitter jeg jo å blogger så jeg tror det gikk fint med den likevel :-) Hihi! Jeg lurer forresten på om noen vet hvordan man gjør bilder mindre, uten at kvaliteten blir ødelagt? Bildene jeg tar med speilrefleksen blir jo kjempestore, og bruker lang tid å laste opp på bloggen. Men om jeg gjør de mindre så blir jo kvaliteten helt katastrofe! Noen flinke lesere som kan hjelpe? :-D


Tee - Weekday / Bukser - Second Female / Hårbånd - eBay / Klokke - Daniel Wellington HER / Veske - Louis Vuitton / Sko - Toms HER

Nå skal jeg kose meg en liten time til i sengen med gossip girl, jeg er hekta - igjen! Jeg har jo sett hele serien for et par år siden, men tydeligvis har jeg hukommelse som en gullfisk så jeg husker jo ingenting fra serien. Jeg blir derfor like overrasket over alt dramaet, og det er gøy :D 


BRISEN I SOLEN

Hei ♥ Hvem skulle trodd dette kom til å bli en så fin dag? Siden jeg våknet så sent tenkte jeg automatisk at dagen kom til å bli megadritt for klokken var så mye allerede. Tvert imot! Etter jeg hadde fikset meg dro vi inn til byen, og har vært der helt til nå. Satt oss ned på Bocca for noen deilige drinker i solen, og hva er vel en diggere kombinasjon enn å være småbrisen i varmen? Jeg kommer iallefall ikke på noe! Nå har vi nettopp munchet i oss litt enchiladas og skal ha en deilig kjærestekveld resten av denne lørdagen. I morgen SKAL jeg komme meg på trening for å gjøre opp for de siste dagene! Og med det i bakhodet skal jeg spise en stor smågodtpose til kvelds ;) Haha!


NÅR TING BLIR SNUDD PÅ HODETHei og god morgen! Wow, den byturen på torsdag har virkelig satt meg helt ut. Det er lenge siden jeg hadde det så utrolig gøy, og da klokken var halv tre og lysene skrudde seg på ble jeg faktisk lei meg for at vi måtte dra hjem. Haha! Derfor endte vi opp på nachpiel og kom ikke hjem før klokken syv fredags morgen. Hallo, jeg bruker jo å stå opp klokken syv! Så nå er døgnrytmen min snudd helt på hodet, og jeg hater det. Klokken er ett og jeg ligger enda i sengen liksom - not good :-( Men men, får prøve å sette alarmen på tidligere i morgen!

Min lille bloggfravær skyldes vel egentlig at jeg ikke våknet før klokken halv tre i går, og da var jeg så redusert at alt jeg klarte å gjøre var å ligge i fosterstilling mens jeg drakk saft og så på gossip girl. På kvelden fikk jeg besøk av en venninne for taco og film og jeg ente vel ikke i seng før tre i går heller. Ser det er mange spørsmål i kommentarfeltet, og jeg kommer til å lage et innlegg med svar på alle om litt ♥ 


LEILIGHETSBOER

Yohoo halloo! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så avslappende dag. Da jeg våknet i dag tidlig var det første som møtte meg en grå himmel der regnet fosset ned som om livet sto på spill. Jeg for min del er egentlig ikke særlig interessert i å traske rundt i regnet, så da forskøv jeg like så greit alle "uteplanene" mine til i morgen. Iallefall nesten! Nå ble det plutselig bestemt at jeg skal ut en liten tur på byen, og da er det ikke annet å gjøre enn å hoppe i dusjen. Jeg ser seriøst ut som en inngrodd hule(leilighets)boer akkurat nå siden jeg bare har sopet rundt her hjemme. Heldigvis ingenting en dusj ikke kan fikse! Under finner dere noen bilder jeg tok i går før jeg dro på lunsj. 


Tee - Weekday / Solbriller nelly her / Jeans - junkyard her (for flere str på nelly her) / Belte - BikBok / Veske - LV (adlinks)


EBAY GUIDE

Da var det på tide å skrive en liten ebay-guide! Det skal sies at jeg fremdeles er ganske nyfrelst av ebay, men det er faktisk utrolig lett å skjønne seg på når man først har startet :-) Først tenkte jeg å skrive litt om Louis Vuitton Noé vesken jeg kjøpte der som kom i posten for et par dager siden, det er veldig mange som er nysgjerrig merker jeg! Jeg skrev bare inn "Louis Vuitton Noé" i søkefeltet så kom det opp massevis av LV-vesker i den modellen. Så da er det bare å gå inn på de forskjellige alternativene for å se om det er noen du liker :-) Den jeg kjøpte var brukt, men det syns jeg ikke gjorde noen ting for den vesken blir bare finere og finere med årene etter min mening - dessuten blir det billigere enn å kjøpe den helt ny. Selgeren jeg kjøpte den fra har utrolig mange vintage LV vesker til salgs og de kommer fra Japan! Alle veskene er der er 100% ekte. Selgeren finner du her

Så noen tips:

1. Sjekk at selgeren enten er top ratet seller, eller at den har så nærme 100% positiv feedback som mulig. Det betyr at andre er fornøyd med produktet de har fått og at servicen til selgeren er bra!
2. Om du skal kjøpe dyre merkevesker er det lurt å se om du får med bevis på at de er ekte. Det er ikke alltid det lar seg gjøre med vesker som er vintage, men igjen så gjør litt research på selgeren og se om andre som har kjøpt produkter derfra har fått ekte varer.
3. Når du søker opp noe du vil ha så vær så konkret som mulig. Om du foreks bare skriver "dress" så kommer det så SYKT mye opp at det er helt håpløst.. Prøv heller med "white dress peplum" om du vil ha en hvit peplumkjole :-) Det samme gjelder om du vil ha en spesifikk veske, så kan det være lurt å vite hva modellen til vesken heter og ikke bare merket.
 

 Under ser dere mine to siste innkjøp fra eBay! Jeg har nettopp kjøpt de og enda ikke fått de i posten. 


Michael kors hvite sandaler og Celine reisebag! Er den ikke nydelig? Passer perfekt til helgeturer osv :-D

For å finne MK sandalene skrev jeg inn "Michael Kors white sandals", og for å finne vesken søke jeg på "Celine Luggage" så kom denne store vesken opp litt lengre bak, side 3 om jeg ikke tar helt feil. 

Når det kommer til toll osv så må man betale det på varer over 200kr. Siden alle produktene jeg har kjøpt er ganske dyre så kom tollregningen i tillegg, det er vel 25% av summen på varen tror jeg? På Louis vuitton vesken fikk jeg iallefall toll på 410kr og på 2xU treningstightsen kom den på 245. Det går an å sende en message til sengeren å spørre om de kan markere pakken som gave til en ferdi av 15 dollar for eksempe slik at du slipper tolll, men det er ikke alle som vil gjøre det. 

MEN man finner ikke bare dyre ting på eBay! Jeg har bestilt massevis av piercinger, hodebånd osv derfra som er superbillig og som også har gratis frakt :-D Du søker bare på belly button piercing, og for hodebåndene kan dere søke på "headband ribbon" eller "headband bunny ears" for eksempel. Det kommer opp SÅ mye fint til en utrolig billig penge, alt fra 5kr-50kr!

Bare fantasien setter grenser for hva du kan finne på eBay, jeg er iallefall helt frelst! Om dere har noen spørsmål så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg der ♥


FJERNING AV HÅR I ANSIKTET

Jeg har flere venninner som sliter med mørke hår i "barten" eller andre uønskede steder i ansiktet. De har også utenlandsk bakgrunn eller er naturlig mørk i håret og derfor har jeg aldri trodd hårfjerning i ansiktet har vært noe for meg. Jeg er jo ganske nordisk og har både lyse øyenvipper, øyenbryn og dun i ansiktet - noe som vi alle har. Tidligere leste jeg at Marilyn Monroe brukte å barbere ansiktet sitt for å fjerne alle hårene å få en annerledes glød, men jeg har aldri turt å gjøre det i redsel for at hårene skal vokse ut kraftigere og mørkere.

Men for et par uker siden ble jeg introdusert for threading hos beauty lounge her i Bergen, for å fjerne alle dunene jeg har i ansiktet og forme brynene mine. Etter at jeg startet på b-vitaminer så har jeg egentlig plagdes litt med uønsket dun i ansiktet, så jeg var veldig interessert i behandlingen. 

1. Threading er det samme som voksing, altså at man drar ut hårene ved roten.
2. Man får IKKE mørke og kraftige hår når hårene vokser ut igjen, tvert imot! De kommer ut igjen svakere og mye mindre.
3. Når man tar threading i hele ansiktet er det også som en ansiktsbehandling som får igang blodsirkulasjonen og gir en helt latterlig fin glød.
4. Sminken sitter tusen ganger bedre på fjeset etter behandlingen, fordi det ikke er noen hår eller dun i veien mellom sminken og huden.
5. Hårene holder seg borte i minst en måneds tid før de sakte begynner å vokse ut igjen som kjempetynne små dun - mindre enn du hadde i utgangspunktet.  

Jeg formet både brynene mine og fjernet ALT hår i hele ansiktet og litt på halsen. Det gjør litt vondt, men behandlingen varer bare i ti minutter så er du ferdig. Nå er det snart tre uker siden jeg gjorde det, og jeg har enda ikke sett noen hår komme tilbake! Dette er en behandling jeg kommer til å fortsette med fremover, nettopp fordi huden blir så mye mykere og sminken sitter som aldri før.

Har du lyst til å teste det ut selv? Det koster 399 for å fjerne hår i hele fjeset, og 499 om du i tillegg vil forme brynene dine. Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg der! For timebestilling kan du ringe 408 72 160 ♥ Beauty Lounge holder til midt i Bergen sentrum i strandgaten 6 rett ved torgallmenningen, og siden deres finner du HER


NELLY SALG!!
 


HER // HER // HER // HER


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER


HER // HER // HER // HER


HER // HER // HER // HER


HER // HER // HER // HER

 


HER
// HER // HER // HER


HER // HER // HER // HER


HER // HER // HER // HER

 

// Adlinks


MIN STORE DRØM

Snakk om kontraster! Da jeg dro hjemmefra var det supervarmt og sol, så da tok jeg på meg et sommerlig og lyst antrekk. Men med en gang jeg kom til sentrum så startet det å hølje ned. Bergen i et nøtteskall altså, haha! Er jo faktisk ikke så ille vær her som jeg først tenkte, så jeg skal ikke klage :-)

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en koselig date med Daniel. Vi skravler som alltid om alt mellom himmel og jord og timene flyr avgårde. Kjempekoselig! Det er faktisk snart fire år siden vi ble kjent nå, da jeg bodde i Ålesund. Det er jo helt SYKT. Syns ikke det er lenge siden vi var så fjortiser som spiste på Mccern og solte oss daglig på brun og blir. Good times ♥ Kunne virkelig ønske man kunne spise ALT man ville uten å legge på seg. Fuck diamanter sier nå jeg, mat er SÅ mye bedre! Det er definitivt toppønsket mitt om jeg noen gang får tre ønsker av en hellig ånd.

Solbriller fra nelly HER, jakke fra Samsøe og veske fra LV. 
Siden været er så dårlig skal jeg bare holde meg hjemme resten av kvelden. Jeg skal lage enchiladas til meg og kjæresten etterpå, og det kommer til å smake heeelt nydelig! 


SOMMERNYTT

Hei hei! Jeg er ferdig med dagens trening og tenkte nå å vise dere tre supersøte topper pluss et par solbriller jeg fant billig på nelly. Nå er jeg på vei ut dørene for å møte Daniel til lunsj, og det blir veldig koselig å catche up litt! Nelly har også opp til 70% avslag på en mengde kule sommerklær nå, og salget finner dere HER.


Grå topp 79kr HER, solbriller 149kr HER.


Babyblå topp 149kr HER.


Spottet topp 179 HER.

Hva syns du om toppene, og hvilken er din favoritt? ♥

 

//Adlinks


NUDE

Jesus, for en travel dag! Jeg had kanskje glemt å si det til dere, men i dag hadde jeg spansk skriftlig eksamen! For å være helt ærlig så aaaner jeg ikke hvordan det gikk. Syns det er så vanskelig å si med språk, men jeg håper jo virkelig jeg klarte å rable ned nok hola chicas til å få ståkarakter? Haha! Jeg har også fått en hel del pakker i posten de siste to dagene, og da kan jeg jo ikke annet enn å smile. Man sier jo at materialistiske ting ikke betyr noe - men herlighet for en glede det er å være fornøyd med klær man har bestilt. 


Jakke Samsøe Samsøe fra Miinto og veske fra Louis Vuitton som jeg kjøpte på ebay! Vet det er mange som etterlyser et ebayinnlegg, og jeg tenkte å skrive et innlegg om det i morgen :-) 

Resten av innkjøpene mine viser jeg i morgen også forresten, hihi. 


Etter eksamen dro jeg iallefall rett på trening før jeg stakk innom min faste neglefikser Beauty Lounge for å fikse litt på neglene mine. Jeg blir så fort lei og da er det gøy at man bare kan bytte farger! Shellac har jo så mye fint også!

Denne fargen er nok favorittfargen min så langt. En skikkelig glossi nude som kommer til å være så nydelig når jeg får litt farge på kroppen. Gjett hvem som skal på brun og blid etterpå da! Om du bor i Bergen anbefaler jeg virkelig å ta seg turen til Beauty Lounge som ligger i Strandgaten 6 i sentrum - rett ved torgallmenningen. De tar også vippeextensions, pedikyr på tær, massasje, treading og veldig mye annet. For timebestilling hos de flinke jentene kan du ringe 408 72 160 ♥♥♥♥


I EN SOFA FRA IKEA

God morgen alle sammen! I går da Kristoffer kom hjem fra jobb bestemte vi oss for å spontant dra på IKEA. Der var det noen småting vi trengte, og så finner man alltid på noe man "trenger" når man er det. Haha! Jeg blir jo helt shoppinggal av å være der siden alt er så billig, og kommer som regel hjem med både lysestaker, fat, blomster, service og klesstativ i alle rare fasonger. Det ender jo som regel med at jeg bare legger det på boden uansett, for selv om IKEA har mye bra, så er det mye drit der også jeg bare """MÅ"""" ha siden det er så billig. Hva feiler det oss kvinnfolk?

I går klarte vi derimot å begrense oss noe helt sykt, og kjøpte bare typ fire ting mer enn vi egentlig kom for - som var et par klesstativ. Jippi! Jeg fikk et spontant innfall om at jeg bare MÅTTE ha duftlys, og det kan man visst aldri få nok av. Åjoda, det kan man.. Dere kan jo gjette hva som ble bært ned på boden allerede i dag tidlig.. Jeg er så håpløs at jeg skjønner ikke hvorfor Kristoffer gidder å være sammen med meg..


SELVBRUNING I FØRSTEKLASSE

Sponset produkt

Hei dere! I en liten periode nå har jeg testet ut to forskjellige spraytaner fra Sunspa. For meg er selvbruning et absolutt must i egentlig alle sesonger som ikke inneholder sol på kroppen. Jeg er ingen stor fan av å ta mye solarium på vinteren for å holde fargen, fordi jeg vet at det kan være helseskadelig - dessuten er jeg livredd for å få rynker! Jeg har testet ut det meste av selvbrunere på markedet, og det er mye bra men dessverre også endel som er dårlig. 

Jeg har både lest og fått anbefalt Sunspa tidligere, og jeg hadde skyhøye forventninger da pakken kom i posten. 


Som dere kanskje vet så trener jeg endel, og jeg har absolutt alltid hatt et stort problem med selvbrunere tidligere da jeg blir utrolig skjollete rundt kanten av sportsbhen etter en svett økt. Det er jo utrolig irriterende, og ikke minst veldig stygt. Jeg var derfor ganske nervøs da jeg troppet opp på SATS på fredags morgen etter å ha påført Sunspa fitness kvelden før, som lover at den skal holde seg like fin for den aktive. Dere kan tro jeg ble glad når den funket, og brunfargen min var like fin og jevn etter både trening og en lang dusj etterpå. Tommel OPP! :-D Sprayen inneholder selvfølgelig ingen parabener og har vitamin E som gjør huden din silkemyk samtidig som den har en anti-aging effekt.  

Sunspa fitness finner du HER ♥


Denne sprayen påførte jeg fredagskveld, altså dagen etter jeg brukte sunspa fitness. Siden det var 17.mai på lørdag ville jeg ha en ekstra piff og en farge som var naturlig. Det er jo helt uaktuelt å løpe rundt som en orange appelsin med skjoller? Det trengte jeg virkelig ikke å bekymre meg for, fargen ble utrolig fin og jeg fikk utrolig mange komplementer for fargen min på lørdag - og det er jo alltid veldig moro! Sunspa chocolate gir som fitness en utrolig fin farge som holder, og ikke skjolder. Nå er jo helgen over og jeg har ikke tatt på meg mer spraytan siden fredag, og jeg har enda en utrolig fin farge! Som regen bruker selvbruningene jeg har testet tidligere å skjolde seg veldig i det den forlater kroppen, men det har ikke denne gjort enda :-)

Sunspa chocolate finner du HER ♥

Dette er begge sprayer som har en airbrusheffekt i det du sprayer den på, det vil si at den automatisk fordeler seg jevnt over og etterlater ingen mørke eller lyse flekker. Du bare sprayer den på, lar den tørke i et par minutter før du går å legger deg. Jeg anbefaler virkelig å ta den på kvelden, helst etter en god dusj med scrubbing for å få bort døde hudceller for et ekstra fint resultat :-)

Hele sunspa-sortimentet hos coverbrands.no finner du HER ♥ Nå får du også 20% avslag på ALT fra sunspa hvis du bruker rabattkoden JULIA1. Koden varer ut 23.mai, altså ut fredag! 

PS! Om du velger å kjøpe selvbruningsmoussen i stedet for sprayen anbefaler jeg deg også å kjøpe en påføringshanske, som du finner her


STRIKK PÅ AVVEIE
Bluse - nelly her // Jeans - Fra Junkyard her på salg! (de er utsolgt for endel str, men så at nelly har alle str inne her) // Veske - Mulberry // Klokke - Michael Kors

Se for deg; det er dagen derpå og du bestemmer deg for å komme deg ut av huset for å være sosial. Hva er den største feilen en jente kan gjøre i det scenarioet (uten å ikke ta med seg vann)? Det er nemlig å glemme hårstrikken igjen hjemme. Jeg lette febrilsk i vesken etter HVA som helst som kunne redde meg fra panikken jeg fikk da jeg kom ut døren og håret blåste til alle kanter, pluss at det var varmt og jeg holdt på å dø av heteslag. "Heldigvis" så hadde jeg på meg et hodebånd, og som dere kan se på bildet over måtte den bli brukt som hårstrikk etterhvert. Etter mange timer i byen og på kino hadde jeg helt glemt av at jeg hadde det grusome hårbåndet i hestehalen, og dere kan tro jeg lo godt da jeg så igjennom bildene Kristoffer tok av meg på vei hjem i går kveld. Haha, man kan ikke score hver gang!


KOSE SEG!

Hei hei! Da var 17.mai helgen offisielt over og det er jo veldig trist - jeg har virkelig kost meg ihjel! I formiddag dro jeg for å møte noen fra gårsdagens festligheter for å dra opp på Fløyen. Jeg har jo aldri vært der, og det er jo kanskje litt for dårlig? Jeg ble uansett veldig overrasket over hvor nydelig det var der oppe, og skjønner godt hvorfor turistene står å knipser bilder av utsikten som gale! Deilig å få seg litt frisk luft også, det hjalp veldig på både formen og humøret :D Etter det dro vi på Nama for å spise middag, og for en sushielsker som meg passet det meg helt perfekt. Dit skal jeg definitivt dra tilbake! Etter det dro jeg og Kristoffer på kino for å se spider man, som kanskje ikke akkurat er en film jeg syns er sånn dritgøy, men med godis og baconcrisp overload overlevde jeg likevel. Veldig deilig å få så mye ut av dagen selvom man er fyllesyk, i stedet for å ligge å dra seg i sengen.For en nydelig bukett!


Nå trenger jeg litt hjelp fra dere lesere. Planleggingen av sommerferien 2014 er for alvor igang, og jeg har så mange ideer og reisemål i hodet mitt at jeg nesten går konkurs bare av tanken. Det jeg vipper mest mot nå er å ta fly enten til Roma, Barcelona eller Nice, for så å være borte i 14 dager. Da er tanken at vi kan leie en bil og kjøre litt rundt omkring på ett av stedene. Hvor digg hadde det ikke vært å dratt rundt å se litt? Da får jeg jo både shoppingferie og badeferie i samme pakke! Hvilket land ville dere anbefalt og reist til, og har noen av dere gode tips til steder å besøke i Italia som ikke er så langt unna Roma? Vi er veldig usikre på akkurat hva vi skal, så jeg blir megaglad for tips ♥


HANGOVER-KUR

Hei igjen! Jeg har akkurat oppdaget den beste kuren mot fyllesyke ever. Nemlig kaffe! Tok meg en svær kopp for en time siden, og formen utviklet seg fra null til hundre bare på noen minutter. At de ikke reklamerer for at kaffe kurerer fyllesyke syns jeg er svært merkelig. Men men, penger tapt for kaffeselskapene! Hihi. Nå er vi straks på vei til byen, der har vi booket bord på Nama for å spise sushi til middag. Da fikk jeg viljen min i dag også ;) Etter middagen drar vi på kino for å se spider man, så da fikk Kristoffer viljen sin også.. Huff! Viktig å inngå kompromiss vet dere, hihi. Noen som har sett den forresten?
Topp fra BIKBOK og bukser fra Lee hos junkjard.no HER. Husk at dere får 20% avslag på alt dere handler om dere oppgir koden "julianyland" i kassen!1 / 2 / 3 / 4


5 / 6 / 7 / 8

Hva syns dere om disse kjolene forresten? Jeg sitter her å vurderer om jeg skal klikke hjem en, men jeg er litt usikker om jeg syns printet er dødskult eller ikke. Hva syns du? Det er jo alltid moro å være fargerik på sommeren :-D


HURRA!

God morgen, og gratulerer så mye med overstått :-D Håper alle sammen hadde en like super 17.mai-feiring som meg. Bergen gikk virkelig over all forventning! Jeg er ganske sikker på at nasjonaldagen nå går på toppen av listen av favorittdager i året. For en feiring! Vi startet klokken ni hjemme hos Jarl og Jon Anders der det var duket for en nydelig god champagnefrokost. Resten av dagen gikk vel egentlig til å være sosial, skåle glassene og spise god mat. Jeg skulle ønske vi kunne ha dagsfylla hver eneste dag! Jeg kan jo forsåvidt det også, men da blir jeg vel regnet som en alkoholiker? Utrolig gøy er det iallefall :-D 
Loveyou <3

Ser dere forresten hvor hvitt og fint smil jeg har nå? I går tidlig tok jeg mine siste strips fra Dentway og er nå ferdig med behandlingen. Om du vil teste de ut så kan de kjøpes HER, og innlegget jeg skrev om de finner du her :-)


Nå skal jeg prøve å få Kristoffer til å våkne så vi kan lage frokost. Solen stråler jo ute i dag, og det må jo utnyttes :-D Jeg har mest lyst til å dra til byen for å spise sushi, og det kom nok ikke som noe sjokk. Hihi.


DONE

Nå er jeg ganske sikker på at alt er i orden til i morgen! Woho, jeg gleder meg sånn :-D Dagen starter så tidlig som syv, da må jeg dusje å fikse meg før champagnefrokosten vi skal på hos Jarl klokken halv ni. Der skal vi drikke sprudlevann og spise deilig mat før vi drar videre til byen for å fortsette festen, før det blir middag på Salsa klokken halv fem. Morgendagen kommer til å bli en eneste stor fest, og jeg gleder meg enormt! Hva er din plan i morgen?


TGIF

Og prisen for mest uorginale bloggtittel går til...... Julia Nyland! 
Zara er så fotogen..

FREEEDAG! Nå er jeg endelig ferdig med alle dagens gjøremål, og det er verdt å feire :-D Eller, jeg mangler fremdeles å dra på polet for å handle inn litt bobler til i morgen, men det tar jeg litt senere. Nå kommer Kristoffer straks hjem fra jobb, og jeg har vært søt kjæreste i dag og bakt sjokoladeboller til han.

Jeg skal nøye meg med questbarene jeg fikk fra iHerb i dag, når de smaker SÅ godt så skjønner jeg ikke vitsen til å være usunn. (Løgn). Til ikveld har jeg handlet inn til enchiladas, og det blir kun kjærestekos siden vi ikke har sett hverandre på nesten en uke! I morgen er det jo 17.mai med champagnefrokost og fest hele dagen, så det gjelder å slappe av i dag. 
NEW IN!

For en fin morgen! Jeg var oppe klokken syv, og etter det har timene bare løpt forbi. Jeg startet dagen med å hente lille Zara som har vært hos en venninne som heter Gunnhild mens jeg har vært i Molde. Det var så utrolig godt å se henne igjen, åh ♥ Vi dro på butikken for å handle inn til kjøleskapet, og hentet en pakke på posten. Jeg var utrolig spent på pakken, og jeg hadde gledd meg sykt til å se om alt jeg bestilte passet. Og det gjorde det! Ikke verst, eller hva? :D Pakken er fra junkyard.no, og her har dere mine nye skatter:


Hvite bukser HER (på halv pris!). Jeg har lett etter hvite jeans utrolig lenge nå, men jeg sliter alltid med å finne bukser som passer fordi de alltid blir for lange i beina. Da jeg så at disse gikk til ankelen på modellen på nettsiden deres tenkte jeg at det måtte være en super lengde til meg, og det var de! Kommer til å vise buksene i et antrekk senere, så dere får se hvordan de er på :-)


Nikesko HER (de er på salg!). Hvor freshe er ikke de? Skal teste de på trening etterpå!


Nike joggebukse HER. Jeg har jo sagt at jeg skal kjøpe meg ny joggis, og denne passet perfekt fordi den er så tight, på en god måte. Jeg hater svære joggebukser der jeg ser ut som en potetsekk. Jeg vil gjerne ha både og! Både en joggebukse og fin passform. Da passet denne meg fint :-)


Rayban Clubmaster HER. Jeg har jo hatt disse brillene tidligere og de var mine absolutt favoritter - men plutselig en dag var de borte? Jeg ANER ikke hvor de har blitt av! Nå har jeg endelig nye til sommeren, jippi :-D

Produktene mine har jeg fått sponset av junkyard, som jeg kommer til å jobbe med fremover. Det kan man like, for de har jo innmarri mye kult! På neste bestilling står nok garantert et par Nike Air Max :) Nå får dere også -20% på alle produkter, dere trenger bare skrive inn julianyland i kassen! Rabatten varer ut 19.mai, altså ut mandag. 


MARATON I REGNET

Hei hei ♥ Nå har jeg nettopp kommet inn dørene i den fine leiligheten min her i Bergen etter et maraton uten like. Alt blir så latterlig mye vanskeligere når det er regn! Kan ikke huske sist jeg løp så fort. Det var nesten så vippeextensione mine fløy av i farten! Heldigvis er kofferten min en hard samsonite så klærene mine er ikke bløte. Før hadde jeg en koffert av tøy, og dere kan tro det var irriterende hver gang jeg fløy i uvær og alt i kofferten var fuktig da jeg åpnet den. Aldri mer! Nå har jeg nettopp tatt meg en varm dusj, noe som trengtes. Det var iskaldt i leiligheten da jeg kom hjem siden vi skrudde av varmekablene før vi dro, så nå satt jeg alt på 30 grader slik at det skal være badstu her i morgen. Akkurat slik jeg liker det!
I-LANDS PROBLEMERJeg la jo igjen massevis av klær hjemme hos mamma da jeg flyttet til Bergen for en drøy måned siden, jeg hadde ikke nubbsjangs til å få med meg alt! Nå har jeg gått igjennom baggene som lå igjen for å sjekke om det er noe jeg fremdeles vil ha. Jeg må si at mange av klærene går til Fretex! Rart hvordan smaken min forandrer seg bare over en måneds tid? Haha! Jeg fant bl.annet denne shortsen som jeg er veldig usikker på om jeg skal beholde eller ikke. Det er jo veldig fint snitt på den og alt, men lets face it. Den er alt for stor! Jeg klarer ikke bestemme meg om den er kul-stor eller bare nå-ser-jeg-feit-ut-stor. Hva syns dere? Keep or toss? 


Over til enda mer klessnakk! I dag kom Rebecca Stella ut med sin nye kolleksjon for nelly, og herlighet så mye fint :-D Likte denne kolleksjonen mye bedre enn den forrige hun hadde.. Her gjelder det å kjappe seg før alle godbitene blir utsolgt!


Chillegenser // Chillebukse // Grå genser // Grått skjørt // Fluffy genser // Svart shorts // Blondetopp // Rosa shorts

Resten av kolleksjonen finner du HER.

Nå er jeg på vei for å lunsje med Ida! Ikveld flyr jeg tilbake igjen til Bergen, så litt kvalitetstid må til. Skal prøve å dra henne med på sushi til lunsj, det er det beeeste jeg vet! Hihi.

Adlinks


VERDENS BESTE TANNBLEKING

Til dere som har lest bloggen min en stund så vet dere at jeg er helt avhengig av tannblekingen fra Dentway, jeg har jo skrevet fler innlegg om den tidligere. Nå var det visst interesse blandt leserne å skrive et nytt innlegg, så nå tenkte jeg å svare på spørsmålene dere har sendt inn:

Kan man snuse den uken mens man tar tannbleking?
Det er vel ikke anbefalt å snuse, men det har jeg aldri brydd meg om.. Jeg tar snusen oppi sekundet jeg tar stripsene ut av munnen, og tennene mine blir like hvite fordi :-D Beklager dårlig-forbilde-fakter her, men jeg har snust såpass lenge at å gå uten én hel uke hadde vært uaktuelt for meg..

Iser det i tennene?
Nei, ikke på mine tenner iallefall! Det regner jeg med varierer fra person til person, men dette er en 100% trygg tannbleking så tennene dine er i gode hender. Hvis ikke ville jeg aldri anbefalt den videre :-)

Hvor ofte må du ta stripsene?
Jeg bruker å ta de to ganger om dagen i 30 min, i én uke. Da har jeg hvite tenner i lang tid framover! Men som regel bruker jeg å "piffe" opp fargen etter cirka tre måneder, og da tar jeg stripsene typ 2-3 dager. Jeg både snuser, drikker kaffe, rødvin osv så da sier det seg selv at det ikke er særlig bra for fargen på tennene i lengden!

Hva er forskjellen fra dentway til andre merker?
Det vet jeg ikke, siden jeg kun har testet ut denne! Både jeg, Glenn, Andrea, June og Bjørn Erik går på dentway og vi er veldig fornøyd alle sammen :DStripsene finner du HER. De har også et starter kit med en mer omfattende tannbleking, og den er på SALG nå HER! For mer informasjon om produktene, så anbefaler jeg å besøke Dentway sin hjemmeside HER ♥

Om det er noe mer dere lurer på så skriv en kommentar, så svarer jeg i kommentarfeltet!

 

//Adlinks


MED LIVET PÅ VENT

Man kan ikke være like effektiv, ambisiøs og rutinert hver eneste dag. Jeg for min del fikk meg en skikkelig knekk da jeg sto opp i dag tidlig, og alt jeg ville gjøre var å legge meg under dynen, starte å se på Gossip Girl (for tiende gang) og sove når jeg følte for det. Så det var nøyaktig det jeg gjorde! De siste månedene har jeg vært så flink til å fått mye ut av dagene mine, men i dag gadd jeg rett og slett ikke. Livet fortsetter i morgen, så én ekstra "søndag" denne uken får bare være tenker nå jeg! Nå har jeg iallefall fulle batterier og er nesten kvalm av tanken på mer avslapning, så i morgen blir det hardtrening og jobbing igjen. Hurra hurra! Ellers er jeg fremdeles eBaygal og shopper så pengene fyker. Ser flere etterlyser en aldri så liten ebay-guide, og det skal jeg såklart fikse til dere :-)Jeg har også lagt min elsk på gresk yoghurt! Syns denne er så innmarri god. Kommer nok aldri i verden til å spise vaniljekesam igjen. Mine favoritter er jordbær og vanilje.

Så nettopp et par episoder med paradise hotell også, og jeg syns SÅ synd på jentene som er der inne. Den kombinasjonen av gutter som er der nå er bare en stor mix av småunger med dunbart og et veldig trangt ordforåd. Noen av jentene er vel kanskje likedann, så jeg må si jeg er litt skuffet over castingen i år. En ting er jo at tanken på at dumme mennesker er underholdene, men i år så er de rett og slett bare irriterende.. Heia Ann Marielle iallefall ;) Søt bikini forresten? Jeg tenkte jo at i år skulle jeg invistere i noen skikkelige bikinier som holder i flere år og som ikke blir stygg etter en uke i syden, men denne kostet faktisk bare 98kr på HM så da måtte jeg bare kjøpe den! Så får vi se hvor lenge den holder, hihi :)


EN BLOGGVENN

Dere må jo tro jeg lyver på meg alle vennene jeg har, for jeg har jo strengt tatt aldri bilder av noen av de på bloggen? Grunnen til det er vel enten at a) jeg har faktisk ingen venner, b) jeg er alltid stygg når jeg chiller med venninne mine at jeg ikke orker å ta bilder eller c) jeg er så selvsentrert at jeg kun tenker på å ta bilder av meg selv. Det er nok en god miks av de to siste der, haha! I går fikk jeg iallefall med meg Torild på noen bilder, og det er virkelig ikke hver dag man får til. Da kan dere tro jeg var en fornøyd blogger :D 


På formiddagen i dag har jeg vært på besøk hos regnskapsføreren min, og nå har jeg nettopp nettshoppet litt. Før tenkte jeg alltid at jeg måtte bestille så mye på nelly fordi det kostet litt i frakt, men nå som det er gratis frakt uansett hvor lite du kjøper så er det jo bare å handle ivei :-D Det er virkelig ingen tvil om at nelly er min favorittnettbutikk (etter eBay såklart ♥♥♥♥♥). Klikket meg bare hjem litt sommertopper + et par solbriller i sta, og alt sammen kostet bare rett over 500kr! BILLIG :D

 


HER / HER / HER / HER

Adlinks


OUTFIT


Jakke - Zara // Skjorte - BikBok // Bukse - Gina // Boots - Roots(??) // Veske - Michael Kors

Jeg er så sykt lei meg for at denne buksen er utsolgt OVERALT hos Gina Tricot. Det er egentlig Torild sin! Den sitter helt perfekt på bena og den er så fin i lengden også. Typisk at jeg er for sent ute til å kjøpe den.. Noen som vet om de har den i Bergen?


UKENS HURTIGSKRIVING

Til dere som ikke vet hva ukens hurtigskriving er, så er det at jeg bruker 4-5 minutter og skriver ned alt jeg tenker på der og da uten å tenke over skrivefeil eller at det skal være bra formulert. En måte å lette litt på trykket.

Nå tenker jeg egentlig at jeg gleder meg sykt til å komme tilbake til Bergen igjen. Ikke fordi jeg ikke har kost meg i Molde, for det har jeg virkelig. Men det kribler i både tær og bleika hårtupper å få leiligheten skikkelig på plass. Nå som vi får sofa føler jeg at jeg kan starte med alt annet av interiør også, siden den er en såpass stor del av stuen orket jeg ikke å handle inn noe annet før jeg ser hvordan den blir.

Men nok om det. Jeg har blitt eBay-GAL den siste uken, og bestiller alt jeg kommer over. I skrivende tidspunkt er en nye Louis Vuitton veske + sminkebag, en Marc Jacobs clutch, en 2xU tights og en haug med hårbånd på vei hjem til meg i postkassen. I tillegg til det er jeg med på fire andre budrunder av ting jeg egentlig ikke kan ta meg råd til akkurat nå, fikk plutselig en syk craving for å kjøpe inn designervesker. Hva har skjedd? Har dere forresten tips til andre ting jeg kan kjøpe på eBay? Mye vil ha mer! Jeg klarer rett og slett ikke holde meg unna, jeg elsker å være med på budrunder og gjøre kupp på fine merkevarer. Ebay er den beste oppfinnelsen i verden!Ellers holder jeg på å fryse ihjel fordi jeg kom nettopp hjem fra en fjelltur. Vi er faktisk i midten av mai så jeg syns faktisk det ikke er så mye å be om at temperaturen kan være litt varmere enn som så. Jævla drittvær. Så irriterer jeg meg sykt over noen bloggere som skal gjøre ting så himla avansert. Alt jeg vil ha er sunne og gode oppskrifter på mat, men jeg orker jo ikke å lage noen av oppskriftene noen av toppbloggerne legger ut, for da må jeg jo på en handletur over hele byen for å kjøpe inn alt mulig drit man absolutt MÅ ha i retten. Kan de ikke legge ut noe enkelt liksom? Og hvorfor MÅ det være så avansert? Det er jo ikke rart folk ikke gidder å starte med treningen om man tror man må stå på kjøkkenet i timesvis for å lage middag.. Nei, nå skal jeg finne på enkle, supersunne og nydelige retter jeg kan vise dere, så kan de avanserte bloggtipsene bare gå å legge seg. 

Okei greit jeg kommer nok ikke til å finne opp noen nye matretter med det første, siden jeg hater å lage mat for det første, og for det andre er jeg ikke særlig flink til det heller. En ting jeg derimot er veldig glad i er å bli servert mat, så takk guuud for at jeg er sammen med Kristoffer som er så flink! 

EDIT: Nå tok jeg meg selv i å bestille sokker på eBay. På tide å gi seg? Hehe!


TANN OG ROMPESNAKK

I helgen fikk jeg en kommentar på at rompen min hadde blitt fast (eller iallefall fastere), og det må jeg jo ta som et megakomplement! Skal jeg være helt ærlig ser jeg ikke særlig stor forskjell selv, og det er nok fordi jeg glor på bakdelen min flere ganger om dagen, hver eneste dag. Jeg er nok litt selvsentrert der altså. MEN, så tittet jeg på noen bilder jeg tilfeldigvis tok før helgen der det ikke var meningen å fremme stumpen min engang, og den har vel kanskje blitt litt strammere?I think so, yes! Det lover jo godt nå som bikinien snart skal på! Og ja, jeg mener det er ekstremt viktig å skryte av seg selv om man har oppnådd noe, uansett om det er lite eller stort. At det har blitt en trend der man alltid skal prate ned om seg selv skjønner jeg virkelig ikke, og jeg fant vel raskt ut at det ikke er noe for meg. Så håper dere som leser dette kan ta få litt inspirasjon fra det, og skryt litt av dere selv i dag!Ellers sliter jeg enda med søvnen min, og hadde store problemer med å sovne i natt siden jeg sov så lenge i går tidlig (ettermiddag..). Men jeg klarte heldigvis å presse meg selv opp til åtte i dag tidlig, og det er jo en god start! Nå sitter jeg her med tannblekingsstrips på tennene fra Dentway  med håret i en knute og føler meg ganske så sexy. Stripsene jeg bruker er virkelig verdens beste, jeg kan godt skrive et innlegg om de hvis noen har lyst? Siden jeg uansett føler meg så ufresh nå så slenger jeg ved en dobbel-selfie fra lørdagsmorgen. 
Og apropos rare drømmer for tiden, gjett hva jeg drømte i natt! At jeg hadde en Louis Vuitton kobraslange + en kvelerslange i samme mønster her hjemme, og at jeg hadde kjøpt de for å ha til kjeledyr. Etter bare noen timer ble jeg livredd for de fæle slangene, så jeg stengte de ute på verandaen i snøen slik at de skulle fryse ihjel og dø. Haha!


MORDERNE PÅ KJØPESENTERET

Den siste uken har underskudd på søvn vært hovedordet i hverdagen min, derfor tenkte jeg å sove skikkelig ut i dag. Jeg våknet ikke før NÅ! Herlighet, den søvnen trengte jeg visst. Nå er jeg utrolig slapp i hele kroppen og angrer egentlig på at jeg sov så lenge, men jeg regner meg at kroppen min er glad nå. Søvn er så viktig! Jeg hadde de rareste drømmene også, at det var en gjeng med mordere som var ute etter å drepe både meg, kjæresten og alle vennene mine. Vi drev å løp rundt på et kjøpesenter for å komme oss unna de, og plutselig ble alle splittet og jeg måtte springe rundt alene. Da så jeg Kristoffer og tre mordere sto inne i en glassheis å sloss, og jeg fikk helt panikk og begynte å kaste sko fra skobutikken opp på heisen slik at de skulle slutte. Haha, for en håpløs taktikk igrunn.. 

Jeg lagde en liten kollasj til dere med bilder fra mobilen jeg har knipset den siste uken.


1. Ligger klar hos beauty lounge for å threade fjeset! 2. Mine fine negler. 3. Snapchat fra morgenen jeg dro til Molde, trøtt i trynet! 4. Nettopp ferdig meg dagens løpeøkt. 5. Jeg og lillebror på kjøretur. 6. Sushien vi lagde på fredag. 7. Adrian kjørte oss til konfirmasjon. 8. Erika klar for fest med partyhatten på! 9. Toalettselfie.

Følg meg gjerne på instagram, der heter jeg julianyland ♥

 


UNTZ UNTZ

Her har dere flere bilder av antrekket i går! Kjolen er fra Zara og blomsterkransen er dessverre utsolgt, men jeg fant prikk lik på nelly HER :D

Kvelden i går var virkelig supergøy! Lillebroren min er jo russ nå, så etter vi hadde vært på byen dro vi på en aldri så liten rånetur med bilen til han og kompisene, så utrolig moro. Følte meg som en liten shitunge på ciderfylla der jeg satt, men livet hadde jo bare vært kjedelig om man skulle vært så seriøs hele tiden! Er dere ikke enig?


DRY LAKE

Den siste tiden har merket Dry Lake fått inn ufattelig mye fint! Sitter som en gal chihuahua med rabies og sikler over alle plaggene inne på nelly.com. Er litt usikker på om jeg bare burde kjøpe ALT med en gang eller prøve å begrense meg til to/tre/fire (ti?) av kjolene. Det er når jeg ser hvor mye finere sommerplagg er enn vinterplagg at jeg vurderer å drite i livet her i Norge og bare flytte til Florida eller et sted der sola skinner hele året. Litt sånn "fuck this, I´ll be a stripper".


HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER
HER // HER // HER // HER


HER // HER // HER

Mye fint, eller hva?

// Adlinks


SMERTEMETT

For en fin dag! Nå er mellomste bror blitt "voksen", og vi har hatt en utrolig fin dag. Jeg visste virkelig ikke at jeg kunne bli mett, for dette er faktisk verre enn på julaften. Jeg har spist, og spist, og spist, og spist tapas til den store gullmedalje. Utrolig kult og annerledes å servere det i en konfirmasjon, jeg har iallefall aldri hørt om det! Tror jeg gjør dette veldig enkelt, her har dere et bildedryss fra dagen:
Nå har gjestene akkurat dratt hver til sitt, og jeg skal prøve å sove en halvtimes tid. Har sovet bare 10 timer til sammen på to døgn, så man kan si jeg er veldig sliten nå! Ikveld skal jeg på vors til en venninne før det blir ut på byen en tur etter det. Gleder meg utrolig! Alltid like moro å feste i Molde, for med så mye kjentfolk overalt slår det sjeldent feil :D 


KLAR FOR KONFIRMASJON

I dag skal min mellomste bror August konfirmere seg, og jeg er så spent! Jeg har faktisk ikke vært i en konfirmasjon siden jeg hadde min egen, og det er jo en stund siden. Jeg kunne ikke dra i min eldste bror, Adrian, sin fordi da var det norgesmesterskap i turning samme helg, og jeg måtte jo delta på det.. Haha,  prioriteringer! Nå er vi iallefall straks på farten her hjemme, kommer til å bli en lang dag med mye latter, tårer og smerter i magen etter overspising av koltbordet vi skal ha etterpå. NAM! 


SUS OG DUS

Heihei! Åh gudameg, det er så utrolig travelt å være hjemme i Molde. Sånn er det alltid hver gang, men det er jo også slik jeg liker det :-D Siden jeg har vært våken siden halv fem i dag så er jeg veldig sliten nå, men om en liten time skal jeg og noen venninner lage sushi sammen. Nammmmm! Tidligere i dag var jeg også å tittet på det nye huset til mamma, og herlighet så fint det er! Så moderne og nytt, gleder ekstremt til å være der i sommer på den svære terassen. Kan ta noen bilder til dere senere i uken så dere får se. Mamma og samboeren hennes har allerede flyttet opp dit, mens jeg og den eldste broren min skal bo i gamlehuset denne uken, og det kommer nok til å bli veldig koselig ♥


Noen bilder utenfor nyhuset i sta. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem i dag tidlig var å skifte til treningsklærene, og jeg har gått sånn siden. Nå skal jeg skifte om til dagens andre chilleantrekk før det blir sushilaging. Håper alle får en fin fredagskveld!


MOLDE

  • 09.05.2014, 09:52 // Reise

Hei, og god morgen! Nå har jeg kommet fram til Molde, og deilig er det. Torild kom å hentet meg på flyplassen, og nå sitter vi begge hjemme hos meg og skal straks på trening. Jeg har vært våken siden klokken fem i dag tidlig, men formen er overraskende bra. Det er sikkert fordi jeg drakk mye kaffe mens jeg ventet på flyet.


Ebay-shopping pluss kaffe er en uslåelig kombinasjon tidlig på morgenen. Jeg satt på flyplassen og var overlykkelig over at jeg snart var hjemme, helt til vi fikk beskjed om at flyet var tre kvarter forsinket......

Så da satt jeg der da, uten kaffe og nesten ikke strøm på mobilen mens jeg spottet taxfreen på utland i det fjerne. Åh, alt jeg ville gjort for å handlet inn en kilo med vingummi..

Beklager eventuelle skrivefeil i innlegget. Torild sitter her utålmodig og venter på at vi skal dra på trening! Vi blogges senere ♥


NATTPRAT

Da var jeg ferdig å pakke, hurra! I morgen tidlig må jeg stå opp klokken halv fem(!!!!) for å fikse meg klar til hjemreise. Ikke vet jeg hvordan det skal gå, for så tidlig har jeg ikke vært oppe før. Ved mindre man regner med de gangene jeg kommer sent hjem fra byen, og ikke har lagt meg enda. Haha. Alarmen er iallefall skrudd på orkestermodus, så om jeg ikke hører den i morgen tidlig kommer jeg til å bli fly forbanna på meg selv. Gleder meg sånn til å komme hjem! Mamma har jo kjøpt nytt hus også, og utifra bildene ser det fantastisk fint ut. Det er helt nytt, faktisk ble det ferdig bygd for bare et par måneder siden. Gøy! Jeg skal derimot bo i "gamle" huset sammen med broren min siden de ikke har flyttet opp alle møblene osv enda, men det blir nok koselig uansett tenker jeg. Nå må jeg nesten legge meg, vi blogges fra Molde!


SENSUELL OG THREADING

I går la jeg en ny farge på neglene mine hos Beauty Lounge, og for å si det sånn: I´m in love! 

Denne korallfargen er så utrolig hot akkurat nå, og jeg føler meg latterlig fresh når jeg går rundt med disse neglene. Er de ikke fine? 

I går prøvde jeg også noe helt nytt, nemlig threading. Hårfjerning ved hjelp av trå! Det er ikke så veldig vanlig i Norge enda, men i utlandet gjør de det overalt. Det er samme prinsipp som voksing, at man drar ut hårene ved roten. Mange bruker for eksempel å threade brynene sine, mens jeg gjorde det på hele ansiktet mitt i går! Grunnen til det er rett og slett fordi at etter jeg startet på b-vitaminer for at håret mitt skulle vokse fortere, så har jeg fått litt dun i ansiktet. Det er ikke noe mange legger merke til, men jeg syns sminken ikke setter seg ordentlig på grunn av det. Nå har jeg ikke et eneste hår i hele fjeset, og huden min er babymyk ♥ Om man benytter seg av threading i fjeset så er det også som en ansiksbehandling, fordi måten de gjør det på gjør at blodsirkulasjonen økes og du vil få en utrolig glød flere dager etterpå. Me like!

Jeg fyllte også på vippene mine i går. Viser dere bilde senere. Om dere også vil bli fine til 17.mai kan dere bestille time ved å ringe 406 72 160 ♥


Jeg skal jo hjem til Molde i morgen tidlig i konfirmasjon til lillebroren min. Nå løper jeg rundt å pakker litt, men aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg! Kan kjolene under være et alternativ kanskje? Jeg vet ikke hva folk bruker å ha på seg i konfirmasjoner untatt bunad? HJELP!


Korallkjolen finner dere HER mens den grå kjolen (herregud så NYDELIG den sitter på kroppen) finner dere HER

La ut nellybildet av den grå kjolen også så dere ser litt mer hvordan den egentlig ser ut. 


ROSETYVAltså, wow! Hvor flott har ikke byparken i Bergen blitt? Jeg gikk helt tilfeldig igjennom der i går tidlig på vei til Beauty Lounge, og jeg måtte bare dra opp kamera for å knipse noen bilder. Er det forresten ulovlig å plukke med seg blomster hjem fra offentlige parker? Det regner jeg egentlig med, men jeg var SÅ fristet til å rappe med meg noen roser hjem. De rosene jeg kjøper på blomsterbutikken er jo tusen ganger styggere enn de der. Noen som har rosetips til meg? Jeg er kanskje den personen i verden med minst grønne fingre.

EDIT: Må le litt av meg selv, blomstene på bildet er jo tulipaner! Ikke rart jeg ikke får mine like fine... Hahaha!


Men nok blomsterprat! Jeg hadde som sagt en veldig travel dag i går, nå har jeg bl.annet fått fikset meg fresh og fin til 17.mai. Mellom slagene rakk jeg å spise lunsj med Sophie Elise og hennes venninne Amanda på Sumo, noe som var utrolig hyggelig ♥ Da jeg flyttet fra Oslo var jeg sykt lei av sushi og ble faktisk kvalm av tanken på å spise det. Mens nå er jeg inne i en av mine største sushiperioder noen sinne, og kunne helst tenkt meg å spise det flere ganger om dagen! Kanskje jeg egentlig bare burde handle inn massevis av rå fisk og lage det selv slik at jeg aldri går tom? Hehe. 

hits