NATT TIL FØRSTEFølelsen av å være ferdig med første eksamen er helt sykt deilig! Nå har jeg bare.... fire igjen. Så egentlig er det ingenting å juble sånn alt for høyt over, men det er da viktig å rose seg selv litt også? I natt er det natt til 1.mai, som var min favorittdag i 15-17års alderen. Da var det bare å snike med seg alkohol ut av huset til mamma og ned på stranden der resten av fjortisvennene mine satt å drakk. Der rullet vi rundt hele natten etter vi hadde drukket store mengder (det vil si et par rusbrus). Hele natten var det kanskje ikke heller, jeg måtte jo hjem sånn i tolv/ett tiden. Ved mindre jeg løy å sa jeg skulle sove hos en venninne. Good times ♥ Kan ikke huske sist jeg var ute natt til første, er det like gøy når man har bikket 18 eller?


MINE SKJØNNHETSFEIL

Som nevnt tidligere har jeg jo hatt lyst til å opperere nesen min, noe folk reagerte veldig på og sa jeg ikke trengte. Ingen av de hadde noen gang tenkt på at jeg trengte en opperasjon, og mange ville ha nesen min. Litt morsomt siden jeg mener det stikk motsatte. Uansett!

En ting jeg ikke har vurdert å fjerne bort er kanskje de største skjønnhetsfeilene på hele meg. Bena mine. Det syns kanskje mange er rart, fordi det ser absolutt ikke pent ut og det er jo veldig synlig. Spesielt nå på sommeren. 

Disse tre pimentflekkene er jeg født meg, og har alltid hatt de. Etter at jeg gikk på melanotan som 15åring fikk jeg også noen på leggen. 

Grunnen til at jeg aldri har vurdert å fjernet flekkene med laser aner jeg ikke. Jeg har jo hatt de hele livet og er sikkert så vant med å se på de at jeg ikke tenker over det. Burde jeg gjøre det kun fordi andre kanskje syns det er stygt? For å bli enda nærmere samfunnets versjon av perfekt? Jeg skal være ærlig med dere. Det kommer kanskje én dag der jeg plutselig vil fjerne de, men den dagen har enda ikke kommet. Flekkene er absolutt ingenting jeg tenker over om jeg har på meg shorts om sommeren. Syns for eksempel det er mye verre med nesen. Utrolig rart hvor forskjellige meninger vi kan ha om hver enkelts utseendet!

Jeg er egentlig ikke helt sikker på hvorfor jeg velger å dele disse bildene med dere. Kanskje fordi jeg vi dere skal se at vi jeg har store "misdannelser" (som noen sikkert vil kalle det) på kroppen som jeg fint kan vise meg offentlig med. Jeg kan jo umulig være den eneste jenten i verden med pigmentflekker! Det er nok mest sannsynlig ingen andre som tenker over "feilene" dine enn deg selv. Det tenker jeg ofte om jeg har en dårlig dag. De fleste rundt oss ser nok ikke forskjell på oss fra dag til dag, selv om vi selv mener vi er kjempepen på mandag og dritstygg med fett hår på tirsdag. Bare noe å tenke på ♥


MANNEHAT OVER PÅSKEEGG

Hvor heldig er ikke jeg? Midt i dette eksamenshelvete kom denne overraskelsen på døren! TUSEN takk MSL-group og Nescafe Dolce Gusto ♥ Siden kjæresten min aldri fikk karret seg til å lage påskeegg til meg passet det ekstra godt med et forsinket et. Det første jeg gjorde da jeg åpnet pakken var såklart å spise opp halvparten av marshmallowsene, noe som gjorde at jeg ble superkvalm. Jeg tåler egentlig ikke søte ting særlig godt, og får skikkelig hodepine. Men jesus, det er så verdt det! Godteri for ever ♥♥♥♥♥♥ 

I morgen kommer Kristoffer endelig hjem også, så da skal jeg strategisk plassere alt godteriet i en skål på kjøkkenet slik at han spiser det opp. Det er såklart om jeg ikke får cravings inatt og går å momser i meg alt i søvne. Det hadde virkelig ikke forundret meg.. Er det forresten ikke urettferdig at de fleste gutter kan spise så mye dritt de vil uten å legge på seg? Jeg hater de!


KARRIEREVALG

Først og fremst: beklager at bloggen min er så kjedelig for tiden. Jeg føler at alle bildene blir tatt inne i leiligheten, og alt jeg orker å ha på meg av klær av koseklær. Jeg prøver så godt jeg kan å øve til eksamen, men jeg må innrømme det at fristelsene her hjemme er alt for store! Jeg gjør så mye rart om dagene. Jeg har for eksempel begynt å bake - hva skjer med det?  Og jeg vasker hele tiden og finner på nye sunne oppskrifter som jeg kan lage. Alt annet enn å glo ned i historieboka. Skulle egentlig på skolen å lese i dag, men jeg er i så dårlig form at det orket jeg ikke. Så nå ligger jeg bare på gulvet. Og later som om jeg leser..Er ikke denne genseren KUL? Den er fra Never Naked HER! De har den i tee også HER :)


Over til noe annet. Som dere kanskje vet (eller ikke vet..) så har vi ikke fått sofa i leiligheten enda, noe som er helt krise etter min mening. Men i sta fikk vi endelig bestilt en fra Bolia, hurra! 

 

Denne kommer til å passe så fint inn i leiligheten. Nå syns jeg det er sykt kjedelig å være hjemme. Enten så må jeg stå å se på tv, eller sitte på ved kjøkkenbordet. Jeg misliker også i ligge i sengen midt på dagen. Så ja. Hallo luksusproblemer! Skjønner dere hva jeg mener eller? Jeg gjør ALT annet enn å lese. Til og med å bestille sofa! Av og til lurer jeg på om jeg har konsentrasjonsvansker. Har faktisk testet meg for det og ADHD tidligere, men jeg hadde ingen av delene. Det betyr vel bare at jeg er generelt dårlig til å studere. Hva skal det bli av meg? :( Utifra hvor ren leiligheten er nå ser vaskedame ut som et realistisk karrierevalg..Hodeskalle // Glasskuppel // Superfin bolle // Lysestake // Krukke // Pyntehånd (adlinks)

En venninne tipet meg forresten om interiøssiden room21, og gud bedre meg så mye fint de har! Og billig :D Gjett om jeg skal bestille meg hjem en haug med interiør! 

 


RESTYLANE RESULTAT

Hei hei! Som jeg skrev for et par uker siden så var jeg på Teres Bergen for å fylle restylane i leppene mine. Jeg har jo samarbeidet med Teres Colusseum før, og hadde naturligvis høye forventninger til klinikken i Bergen. De infridde som bare det, pluss enda litt mer! For meg er det utrolig viktig at resultatet blir så naturlig som mulig, samtidig som jeg får den fyldige formen på leppene mine som jeg er ute etter. Den kosmetiske sykepleieren Karianne er utrolig flink, og jeg er veldig fornøyd med leppene mine. Siden leppene er midt i ansiktet er det viktig at de ikke blir for unaturlige i forhold til resten av ansiktet. Det er utrolig lett å se seg "blind" på restylane, og det er viktig at de som setter restylane på deg ser an leppene i forhold til hele ansiktet ditt! Alt skal være i en fin harmoni! :)


Det første Karianne gjorde var å legge emblakrem på leppene mine som bedøver de, og som også forebygger litt for blåmerker man kan få de par første dagene. 

Når bedøvelsen hadde virket ferdig startet hun med restylanen. Det hun gjør er at først sprøyter hun inn i leppene, for så å "forme" det til med fingrene for å få fasongen vi begge er ute etter. Denne gangen tok jeg en halv sprøyte i leppene. Det finnes flere typer restylane i forhold til de forskjellige behandlingsområdene, og på meg brukte hun Restylane Lip Volume. Det anbefales også å legge litt is på leppene med en gang du er ferdig, da blir man ikke så hoven de første dagene. Det er også viktig å ha hodet høyt samme dag, og ikke bøye seg for mye ned! Sov gjerne med en liten oppbygging av puter.

Teres Bergen er ikke bare en klinikk som setter restylane, men det er et sykehus som utfører forskjellige opperasjoner som silikon osv. Dette vil da si at det alltid er leger og du finner kun spesialutdannet helsepersonell der. For meg er det viktig å være i trygge hender uansett om det er en så "liten" behandling som restylane. Kvaliteten på Teres er noe jeg setter umåtelig stor pris på.


Omtrent slik ser leppene mine ut nå!

Du kan lese mer om restylane på Teres sine hjemmesider HER. Besøk også hjemmesiden HER for eventuell timebestilling! :)


CORAL

Var på posten å hentet noen pakker nå nettopp, og der var det bl.annet de to fineste plaggene jeg har sett på lenge! Jeg absolutt elsker denne fargen, og ser for meg den kommer til å være uslåelig på sommerbrun hud i sommer. Åh.


Kjolen finner dere hos Nelly HER ♥ De har den også i mint her og nude her!


Bikini finner dere hos Nevernaked.com  HER ♥

Jeg kommer til å vise dere resten av plaggene pluss disse to skattene i bedre bilder senere. Akkurat nå er jeg kjempesliten etter trening, men jeg klarte ikke la være å vise de fram asap! Derav bildekvaliteten. Haha. Nå er planen å hoppe i dusjen for å dusje bort solariumslukt og såre treningsben, så skal jeg lage meg et svært glass med smoothie til kvelds. Har enda litt å lese til eksamen før jeg kan si meg ferdig for dagen. Men jeg skal kjappe meg, kan ikke gå glipp av paradise hotell vet dere ;) 

// Adlinks


PERFEKT LUNSJ

  • 28.04.2014, 14:47 // Mat

Det verste jeg vet om jeg skal lese en oppskrift på en blogg, er om retten har en million ingredienser som jeg aldri har hørt om før. Jeg har faktisk aldri laget noe jeg har funnet på en blogg, og det er av den grunnen at det blir alt for mye dill dall for min smak. Jeg er en veldig enkel person når det kommer til mat, og det skal ikke mye til for å imponere meg. 

Så. Om noen av dere er som meg kommer dere til å elske denne lunsjen - og spesielt smoothien. En bedre smoothie har jeg faktisk aldri smakt! Jeg overrasker statig på kjøkkenet ;) Haha.

Dette er en helt perfekt lunsj for meg. Eggerøre av to egg, røkt laks pluss en smoothie. Supersunt og næringsrikt, og det tar det 5 minutter å lage. Til smoothien trenger du bare et par never frossen smoothiemix, jeg foretrekker den med mango, banan og ananas, pluss to store spiseskjeer med mager vaniljekesam. Sleng alt sammen i en bolle og stavmiks det til det har en smoothiekonsistens. Du kan såklart også bruke smoothiemaskin :D


SÅ utrolig godt! Si ifra om dere tester den ut da, spent på å høre hva andre syns :D


Foruten lunsjlaging har det ikke skjedd noe spennende hos meg enda. Jeg leser enda til eksamen. Eller, jeg skal nå begynne å lese til eksamen. Når jeg først legger meg ned for å starte lesingen kommer jeg på alt mulig jeg burde ha gjort. Betalt regninger, vasket klær, tørket støv, surfe på internett.. Jeg er med andre ord ikke særlig mye klokere innefor onsdagens eksamen, men leiligheten min har blitt fin og ren da!


Nå ligger jeg sånn og glor i skjermen. Begynner å se dårlig også, så kanskje jeg burde bestille meg en synsundersøkelse før jeg starter å lese?
ICE COLDEndelig mandag, og endelig blanke ark! Jeg kan ikke fordra helger der jeg drar ut, virkelig. Å kaste bort en hel søndag på å være dårlig gjør det nesten ikke verdt å dra ut. Kanskje jeg skal teste ut nattelivet edru neste gang? Uansett! Jeg fikk ikke sove i natt, så sto ikke opp før halv ti i dag. De to timene jeg sov ekstra merker jeg var veldig etterlengtet, men nå er jeg jo forsinket på alle dagens gjøremål - og det hater jeg. På onsdag har jeg historieeksamen, og er det noen som har tips til ting jeg MÅ kunne? Pensum er jo så utrolig svært, at jeg ikke kan huske alt like detaljert. Jeg hadde blitt veldig glad for tips ♥

Målet for dagen nå er vel å lese så langt jeg klarer før det blir trening etterpå. I dag står det løping og styrke overkropp på planen. Woho! Merker bare mer og mer at kroppen min former seg etter treningen, og er ikke det motivasjon i seg selv så vet ikke jeg :DNÅR ER JEG BRA NOK?

Helt siden jeg var 16 år har jeg hatt lyst til å opperere nesen min. Jeg gledet meg så utrolig til den dagen jeg ble 18, for da var jeg endelig gammel nok til å gjøre det. Foreldrene mine visste selvfølgelig ingenting, for de hadde rådet meg med all sin makt til å ikke gjøre det. Uansett så hadde jeg bestilt opperasjonstime, jeg hadde fått resepten på medisinene jeg måtte ta til inngrepet og jeg hadde fått en dato der jeg skulle oppereres. Men etter litt tenking bestemte jeg meg for å vente litt, for å se om dette faktisk var noe jeg ville om et par år.

Nå, tre år senere har jeg fremdeles utrolig lyst, men jeg er utrolig usikker. Jeg føler kanskje at det kommer til å åpne opp dører til at jeg eventuelt kommer til å ville fikse på mer. Kanskje etterhvert blir jeg lei av puppene mine og vil ha nye? Eller at jeg er dritlei å trene for å få sixpack så jeg fettsuger meg i stedet? Det er så utrolig mye man kan gjøre med kroppen sin, men det beste er kanskje å la være, eller? Jeg er også utrolig for å opperere seg om man har virkelig store komplekser for ting, det ser jeg ingenting galt i.

Men når blir vi bra nok? Absolutt alle venninene mine - uansett hvor pene de er har noe ved seg de kunne tenkt å fikse på. Ting jeg virkelig ikke kan skjønne at de ikke liker. Det samme sier de når jeg sier at jeg vil opperere nesen min. Vi alle streber etter å bli så perfekte, mens vi aldri vet når vi faktisk er gode nok. 

Nå som jeg trener endel å har gått ned noen kilo så føler jeg fremdeles ikke at det er nok. Når jeg ser på meg selv så ser jeg ingen forskjell. Det er fremedeles tusen ting ved kroppen min jeg misliker og som får meg til å fortsette å trene. Jeg aner ikke hva som skal til for at jeg selv skal bli fornøyd. Og slik er det nok for mange jenter. Uansett om jeg skriver "alle er fine som de er" så kommer ikke det til å påvirke noen av dere i det hele tatt. Vi har i alt for stor grad fått borret inn i hodet hva som er et bra idealbilde for perfeksjon, men sannheten er jo at ingen kommer til å bli fornøyd om de streber etter et slikt bilde. Dette med kroppspress og utseende syns jeg er en utrolig lang og endeløs diskusjon. Det kommer alltid til å være der, så jeg regner med vi bare får tåle det og prøve vårt beste på å ignorere det alle sammen.


GET READY FOR THE BEACH

 

Det eneste jeg har lyst til å gå med for tiden er flipflops, håret i en dott, bikini og en oversized strandkjole over. Finnes det noe bedre? Om vi luker ut oreo dyppet i melk så tviler jeg på det. Vi har enda ikke bestemt oss for hvor vi skal dra i sommer, men jeg holder en knapp på Hellas. Syns det er så fantastisk fint der! Har dere noen tips til hvor i Hellas det er bra? Jeg vil ikke til Rhodos eller Kreta.


Maxikjole 1 Armbånd ♥ Hawaiian Tropic ♥ Bikini ♥ Maxikjole 2

 

 

 


GOING OUT

Da var jeg på farten igjen! Ikveld skal jeg ut igjen, for andre gang denne uken. Nå som finværet er her sniker tørsten på iskald vin seg alltid langt inn under huden på meg - og jeg er jo ikke akkurat vanskelig å be heller.. Ha en fin kveld alle sammen ♥ Kjolen er forresten fra nelly!


DELIG GJENSYN

I natt sov jeg over hos Glenn på hotellet han bodde på, veldig koselig! Jeg var jo først på venninnekveld før jeg dro til han, og hadde derfor glemt både tannbørste, sminkefjerner og skift av undertøy. Dere kan tro jeg føler meg ufresh nå? Det første jeg gjorde da jeg kom hjem nettopp var å hive av meg to-dagers-klærene og dro på meg nye truser med duften av tøymykner. Deilig ♥


Jeg er så glad Zara er den størrelsen hun er, for da kan vi snike henne med overalt. Bl.annet på overnattingsbesøk på hotell :D Hihi!

Det var skikkelig deilig å se igjen godgutten min Glenn, blir alt for lenge mellom hver gang vi møtes. Begge har sitt å gjøre i hverdagen, og når vi bor i to forskjellige byer gjør ikke det saken bedre. Nå har vi iallefall lagt litt moro planer mot sommeren, og det gleder jeg meg enormt til!

PARADISE HOTEL OG RÅ FISK

Nå har jeg nettopp sett mandagens episode av Paradise. Kjøpte meg viaplay kun for å se på det, jeg er så avgengig som jeg er hvert eneste år! Min guilty pleasure ♥ Skulle trodd jeg var for gammel til det, men neida. Syns det er så mange rare og gøyale folk der inne at jeg rett og slett ikke klarer å la være. Ble så forbanna når Simone fikk fredning på torsdag at jeg holdt på å klikke. Hun irriterer meg så sykt, fordi jeg heier nemlig på Ann Marielle. Syns hun er så søt, iallefall nå som hun har fått litt tan. For en BABE!

Må bare le litt av meg selv som blir så engasjert og faktisk skriver om programet på bloggen. Kunne aldri tenkt meg å blitt med selv, bare så det er sagt. Jeg hadde garantert blitt framstilt som den sure moldenseren som banner konstant og kjefter på folk som irriterer meg. Hjelpes det hadde jeg ikke kommet noe godt ut av tror jeg.. Men nok paradiseprat for i dag! Nå må jeg fikse meg for venninnekos. Har syke sushicravings så må nok innom å hente litt takeaway! Hvor har de best sushi i Bergen sentrum?


PISSMEGGE PÅ McDONALDS

Skallebank, hovne øyne, fylleånde og inngrodd sminke. Fire ord som beskriver min situasjon akkurat nå. Jeg kan ikke fatte at jeg orket å dra ut flere ganger i uken før. Nå er jeg som en nybegynner som virkelig har det vondt dagen derpå. Hadde det utrolig gøy i går så jeg angrer ikke! Dette var faktisk min første skikkelige ut i Bergen siden jeg flyttet, og det er jo litt stas :D Og som alltid endte vi opp på McDonalds der det var verdens sureste megge i kassen. Personlig gjør jeg ikke så mye ut av meg selv når jeg er beruset. Jeg roper ikke høyt og sjangler som en idiot og er relativt høflig mot de i kassen på Mccern. Da jeg skulle bestille sa jeg at jeg skulle ha en Chicken Salsa, så fikk jeg surt tilbake "vi har nattmeny nå, så det har vi ikke". Som om jeg var dum fordi jeg ikke visste var en såkalt nattmeny var. Jeg sa det bare til henne at det er virkelig ikke nødvendig å være så sur. Jeg skjønner jo at det sikkert ikke er den diggeste jobben å ha nattevakt på Mccern men likevel. Makan til pissmegge med mangel på service er det lenge siden jeg har møtt. Enda godt jeg ikke er så mye å spiser der lengre! Hehe. 


A LITTLE BIT LIGHTER

Lysere i håret, og det føler ekstremt deilig. Nå skal jeg bare shamponere det et par ganger med blåshampo for å få det litt kaldere, så blir det perfekt! I dag gikk jeg fra å ha tusen planer til å ha...én. Vet ikke om det er deilig eller kjedelig. Egentlig burde jeg isolere meg helt å lese til eksamen, men jeg klarer rett og slett ikke når været er så bra. Jeg kom nettopp hjem etter en lang tur med bikkjevoffsen og skal nå lage middag. Vet dere hva min favorittrett er for tiden? Stekt kyllingkjøttdeig, oppskjært avocado og mager kesam. Verdens enkleste og kjappeste måltid som man garantert ikke ville fått på en gourmetresturant, men jeg syns det smaker så utrolig godt! Nå som Kristoffer er borte orker jeg ikke stå på kjøkkenet å kokkelere noe særlig til meg selv, så da passer denne middagen midt i blinken. Krydrer over med masse gastromat, så er orgasmegaranti i kjeften min iallefall :)

Nå er jeg faktisk på vei ut! Skal på byen med bl. annet en venninne fra Ålesund som jeg ikke har sett på kjempelenge. Det tror jeg blir veldig koselig ♥ Blogges i morgen!


HVORFOR SMILER JEG?

Nå sitter jeg i frisørstolen og leser igjennom alle fine kommentarene dere legger igjen for tiden. Tenkte bare å si det at jeg setter utrolig stor pris på hver og en av dere som titter innom og som har så mye koselig å si ♥ Jeg prøver så godt jeg kan å svare på alle kommentarene deres, og det føler jeg også at jeg har blitt flink til i det siste! Jeg har det veldig bra om dagene og at dere lesere er så positive hjelper meg veldig på det altså. Dere er som mine usynlige bestevenner som alltid kommer med råd, tips og meninger om det er noe jeg lurer på, og det er så gøy! :D


En annen ting jeg syns er veldig stas er at jeg har fått min egen rabattkode! Altså, jeg har lagt ut rabattkoder før til forskjellige salg, men nå vil boozt gi meg min helt egen rabattkode. For dere virker det sikkert ikke stort, men jeg syns det er veldig moro å kunne gi dere avslag på plagg. Iallefall nå mot sommeren da spesielt jeg er ekstra glad i å shoppe! Koden er Julia15, og den gjelder hele kjøpet over 399kr ♥ Koden gjelder ikke på salgsvarer. 

 


Svart maxikjole // Blå skjorte // Ilse Jacobsen flipflops // BlomsterkjoleGanni kåpe // Rosa bh // Ilse Jacobsen sandaler // Sommerkjole fra IchiMaxikjole // Mønstret veske // Bikinioverdel // Bikiniunderdel // Grønn kjole

Så om dere får lyst til å shoppe litt i dag så får dere 15% avslag om dere skriver Julia15 i kassen.

Adlinks


BLONDES HAVE MORE FUN

Jeg har omtrent ikke fått sovet noe som helst i natt.. Vet dere hvorfor? Jeg har drømt om hvordan jeg kommer til å se ut i ettermiddag, fordi om noen få timer skal jeg nemlig til frisøren for å bli blond igjen! Jeg vet det ikke er noe stort over å dra til frisøren altså, men dere aner virkelig ikke hvor mye jeg har irritert meg over hårfargen min den siste måneden. Syns den er fin, men ikke fin til meg. Jeg kler det ikke. Trynet mitt den siste tiden har minnet meg om en gammel bibliotekar som aldri har hørt om hårfarge, og det gjør meg trist. Trist fordi det er så deprimerende å tenke på, men mest trist fordi jeg har så lite problemer i livet at håret mitt liksom er den største krisen. Nesten iallefall. Vi må da bare elske våre luksusproblemer!

Slenger med noen bilder fra i fjor sommer. Blond og brun forever ♥

Er det forresten bare meg som ser at jeg har slanket meg siden forrige sommer? Hvis ingen andre ser det blir jeg irritert altså!! Da spiste jeg mccern minst en gang i uka og den eneste treningen jeg fikk var da jeg sjanglet meg hjem fra byen en lørdagsnatt. 


NÅ ER JEG SOMMERFIN


Kjole fra HM og skjorte fra Zara.

Nå føler jeg meg så fresh! I dag har jeg som sagt vært hos Beauty Lounge her i Bergen for å fylle på vippene litt. Sist gang jeg la vipper så la vi ikke så mange, fordi vippene mine var så utrolig skadet etter at jeg tok på i Molde.. Nå har mine egne vipper vokst ut nesten som normalt igjen, og vi kunne legge enda tykkere vipper. Hurra! Neste gang jeg skal legge igjen er nok vippene mine som før, veldig deilig å vite at jeg slipper å miste alle vippene mine igjen. De er så dyktige hos Beauty Lounge ♥


Fant også ut at vi skulle fikse neglene mine, selv om jeg egentlig ikke trengte det. Moro med forandring fordi! Siden jeg hadde akryl fra før tok hun bare å filte de ned litt pluss formet de i mandelform. Over der la hun nude shellac. 
Ble de ikke fine? :D Zara syns iallefall det!

Jeg får behandlingen min sponset, og jeg kan med den beste samvittigheten anbefale de videre. Dere kan bestille time på telefon 408 72 160. Sjekk også ut facebooksiden deres HER! De har nå et supert tilbud der dere får nytt sett med negler på fingrene pluss shellac på tærene til 1299 kr ♥ Perfekt nå før sommeren!


IRRITERENDE VÆRMELDER

Om jeg hadde gått på ungdomsskolen nå hadde jeg vært overlykkelig over at det allerede er onsdag. Uken har jo gått helt sykt fordi fordi mandag var fridag og søndag i mine øyne. Nå er det snart helg igjen, jippi! Ikke for å være heeeelt irriterende-facebook-status-som-prater-om-været, men at det er sol og at det mest sannsynlig blir kokvarmt i dag og får meg til å glise fra øre til øre. Brunfarge, her kommer jeg! Dessverre får jeg ikke utnyttet solen like bra i dag som i går, for klokken elleve skal jeg på vippetime hos Beauty Lounge før det blir trening etter det. Har noen superfine news og vise dere også, men det får bli litt senere! Ha en fin dag så lenge ♥ 


Så vil jeg bare tipse om at Nelly har fått inn mange nye Michael Kors vesker! :D Selv har jeg den marineblå toten, og den passer virkelig til alt.


HER ♥ HER ♥ HER ♥ HER


HER ♥ HER

Resten av MK sin kolleksjon finner dere HER.


NAVY BLUE STRIPES

Hei ♥ News flash: jeg har fått skille! Var superdeppa da jeg kom inn i leiligheten til Birte i sta og så at jeg ikke hadde fått noe farge i det hele tatt etter to timer i solen, men nå som jeg har kommet hjem ser jeg det. Woho! Feirer denne flotte nyheten med å ta solarium etterpå. Det er offisielt, jeg har blitt bitt av brunhetsbastillen. Som om det var noen overraskelse, jeg maler meg jo selv med selvbruning to ganger i uka om jeg ikke soler meg uansett. Hihi.

Dagens outfit: Bluse - HM // Shorts - Choies HER // Klokke og veske - Michael Kors HER! ( Nå har de fått inn vesken min igjen på nelly :D) // Hodebånd - Ebay. Mange som spør meg om det hodebåndet, og dere trenger bare å søke "headband ribbon" eller "headband bunnyears" på ebay så kommer det opp masse! :-)

Etter solingen tok vi oss en tur til byen så jeg fikk handlet inn litt sminke. Nå sitter jeg her og er helt utsultet så skal ordne meg middag. Håper alle koser seg like mye i solen som meg ♥


I STRANDVESKEN


Bikini fra Victorias Secret ♥ Lommebok og nøkkelknippe fra Mulberry ♥ Hodebånd fra Ebay ♥ Carmex ♥ Verdens beste Biosilk HER ♥ iPhone ♥ Bodylotion HER


Dagens eksamenslesing: DONE! Nå sitter solen bare å venter på meg ute, og jeg gleder meg som en liten unge til å endelig få litt fregner på nesen og farge på de vinterbleke beina mine. Har ikke tatt solarium på over en måned heller (bloggerkrise), så fargen skal gjøre godt. Adios stinkende selvbruning som ødelegger lakenet mitt og får meg til å sette spørsmålstegn om jeg har bart! I dag skal jeg nyte livet på takterassen til Birte om hun vil det eller ei. Men først: en kjapp joggetur.


DEN DÅRLIGE SAMVITTIGHETEN

Personlig innlegg alarm!

Den siste tiden jeg bodde i Oslo var ingen god tid for meg. Jeg isolerte meg selv fra stortsett alt, og det var kun en sjelden gang jeg orket å gjøre noe sosialt. Den eneste personen jeg gadd å karre meg til å henge med var June, nettopp fordi jeg følte hun var en person jeg kunne være stygg og daff med uten at det hadde noe å si. Jeg hadde ingen rytme på verken kosthold, sovetider eller trening. Jeg gjorde akkurat som jeg ville, og det jeg som regel ville var å sove til klokken 12 hver dag og se på Keeping Up With The Kardashians resten av dagen. Det ble etterhvert en ond sirkel som jeg ikke kom ut av før et par uker før jeg flyttet fra Oslo. Det å flytte var veldig trist, spesielt siden jeg endelig fikk litt gnist igjen. Men nå som jeg trives så godt i Bergen går det fint.

Nå er livet mitt helt annerledes. Jeg er veldig bestemt for at hver eneste dag skal inneholde ting som gjør at livet gir mening. Med det mener jeg ikke at jeg skal hoppe fallskjerm hver dag eller bekjempe kreft. Heller at jeg kommer meg opp tidlig om morgenen, leser til eksamen, drar på trening, er flink til å jobbe seriøst og er sosial med vennene mine så langt det lar seg gjøre. Mange av dere har jo kommentert at bloggen min har blitt bedre den siste tiden, og det er jo også fordi jeg bruker mye mer tid på den enn før. 

Livet mitt er plutselig mye bedre enn på lenge, og jeg koser meg veldig i tilværelsen. Men jeg får dårlig samvittighet om jeg sover til ni en dag i stedet for halv åtte, jeg får dårlig samvittighet om jeg løper 8km på trening en dag i stedet for mila, og jeg får dårlig samvittighet om jeg ikke rekker alt jeg vil gjøre i løpet av dagen. Visste dere at jeg ikke har sovet så lenge jeg vil i løpet av hele påskeferien? Joda, jeg har hatt på alarm hver eneste dag, og på det lengste har jeg sovet til klokken ni. Nettopp fordi jeg er livredd for å sove til tolv for igjen å komme i en vond sirkel der jeg ikke får sove igjen før tre om natta. Jeg har et veldig komplekst forhold til søvn, og det er ikke bare for meg å legge meg om kvelden å sovne. Da jeg bodde i Oslo måtte jeg (uansett om jeg sov alene eller ikke) ha på en tvserie i bakgrunnen for å ikke være alene med tankene mine. Jeg måtte høre på hvert eneste ord som ble sagt i serien for i det hele tatt ha sjangs til å sovne. Hvis det ble stille lå jeg bare å tenkte på alt jeg burde gjort, for jeg lå så langt etter alt mulig i Oslo at jeg ble kvalm av det.

Nå klarer jeg faktisk å sovne omtrent sekundet jeg lukker øynene, selv om det er helt stille. Det er en så stor lettelse for meg at dere aner ikke! MEN, det forutsetter at jeg står opp grytidlig og gjør mye i løpet av en dag. Jeg får utrolig dårlig samvittighet etter jeg har spist en pose med smågodt, selvom jeg vet at det er lenge siden sist og at den éne posen ikke kommer til å gjøre meg feit. Da tenker jeg at neste dag MÅ jeg løpe selvom planen egentlig var å trene styrke. Jeg blir helt gal i hodet fordi jeg vet at akkurat nå er livet på vei til å bli skikkelig bra - og jeg er virkelig ikke villig til å la gamle vaner ødelegge for meg. 

Selv om den dårlige samvittigheten kan være slitsom til tider, så ser jeg på den som et godt push i hverdagen. Jeg klarer ikke lengre å utsette ting til mandag, og jeg tar tak i problemene mine head on. Det er en utrolig god egenskap som jeg vil fortsette å ha. Jeg får bare prøve å rette den dårlige samvittigheten mot ting det er verdt å ha dårlig samvittighet over, og ikke skape mer stress i hodet mitt av en liten pose smågodt. Sånne ting må det være lov til å skeie ut med en gang ibland. For å skeie ut er virkelig gulerota mot et langsiktig mål i mine øyne.


PÅSKENØTT
God morgen! Påsken er ikke helt over enda, derfor ønsker jeg å komme med en liten påskenøtt til dere. Hvem er det som har fett hår til alle kanter, inngrodd maskara under øynene og ligger enda i sengen og er tissatrengt som pokker men ikke gidder å gå på do? Svaret? Meg! Der har dere min morgen kort oppsumert. Nå er det bare å starte dagen skikkelig, så blogges vi senere.


PRIORITERINGER

Men hallo for et vær! Hadde jeg visst dette da jeg sto opp i dag tidlig hadde jeg barbert av meg alt kroppshår og hoppet i bikinien. Det er ikke bare sol, men det er varmt! I stedet for å ligge å hvale meg på en eller annen takterasse tok jeg å gikk meg en tur i finværet. Zara syns det er så digg å løpe rundt i sola, så hun har iallefall kost seg idag.Nå er det jo søndag og påsken er snart over. Takk gud for det, nå er jeg lei! Stengte butikker og spøkelsesbelagte gater her i Bergen har jeg fått nok av - og jeg er klar igjen for å starte skikkelig på hverdagen. Neste år blir det ikke bypåske iallefall, det er brennsikkert! Har savnet jentene i Molde så mye etter jeg ser alt de gøye de gjør på, og angrer bittert på at jeg ikke bestilte billetter hjem før. Ja ja, det kommer jo senere anledninger også. Skal jo hjem til Molde den 9.mai fordi lillebror skal komfirmere seg, så da kan jeg jo bli hjemme litt ekstra :D
Hodebånd - Ebay // Genser - Zara // Bukser - BIKBOK // Sko - Converse

Resten av dagen skal bestå av tvserier og bollespising. Kan jo ikke glemme at det er søndag heller, selvom det er fint vær! Hihi.


BOLLEKINN-SELFIE

Oi, der var det mange selfies gitt! Er det én ting ved utseendet mitt som har irritert meg hele livet så er det bollekinnene mine. Jeg var seriøst tidenes ballongtryne i ungdomstiden og følte meg helt grusom. Heldigvis har bolleeffekten avtatt litt de siste årene, men jeg ser jo veldig godt på bildene over at de har gjort en comeback. Vennene mine syns det er fint, men jeg kan ikke helt si meg enig i det.

Uansett! I går kveld koste vi oss med deilig biff og nydelig vin. En god biff er virkelig det beste måltiden jeg kan få, og jeg hadde jo tenkt å ta bilder av maten for å vise dere - men tror dere ikke frøken Nyland slukte i seg hele biffen så fort den kom på bordet? Ops! Skulle egentlig videre etter middagen, men jeg var ikke helt i form så da droppet vi det bare. Får ta det igjen senere!Birte sminket meg forresten i går, ble det ikke fint? :D Elsker når hun sminker meg, woho! 

PS! På blush i dag får du Bare Minerals pudder og foundation til kun 199kr. DET er billig!! På butikken koster den jo over 500kr... Jeg skal hamstre inn iallefall, fri frakt er det og. 
Du finner Bare Minerals pudder HER ♥ Bare Minerals Matt pudder HER ♥ Bare Minerals Foundation HER♥ 

 

//Adlinks


ROMPETRENING

Som lovt, her er gårsdagens styrkeprogram på underkropp! 


Denne tok jeg 10*3 av.


Til venstre: Knebøy på smithsmaskinen, 8*3 og tåhev 15*3.


Denne tok jeg 15*3 av også.

I tillegg til disse øvelsene gjorde vi Hip Thrust med Kettlebell også. Jeg skal love dere at rompa og baksiden av lårene svir skikkelig i dag! Deilig følelse :D Idag er det treningsfri og vi har nettopp vært på butikken å handlet inn biff og masse digg til ikveld!


CHILLING OG SPAGAT
Genser - River Island HER (adlink) // Joggis - BikBok // Sko - Converse // Veske - Michael Kors // Hodebånd - Ebay

Et lite tips til dere som vil ha slike hodebånd fra Ebay, søk på for eksempel "headband scarf" eller "headband ribbon" så kommer det opp utrolig mye fint! Det meste sendes vel fra Kina, men der kan de sakene sine ;) Hihi! Du kan få de utrolig billig, tror jeg bestilte sånn fem stykker for 10-20 kroner per stykk.. Gratis frakt har mange også! Bare se at selgeren har minst 99% positive feedback så er du safe. Jeg har alltid fått varene jeg har bestilt iallefall. 

Her har dere gårsdagens chilleantrekk forresten. Ble taco og sofasliting med snickersis rennende fra munnvikene i går. Jeg og Birte fikk det også for oss at vi skulle prøve å komme ut i spagaten igjen, og jeg klarte det! Nesten iallefall. Med litt mer tøying så ser det kanskje mer elegant ut etterhvert også :D Birte sin spagat var irriterende nok bedre enn min. Hun la ut bilde på insta (birtestordal) til de som vil se!


JUST DID ITFor en digg treningsøkt! Først løp jeg 6km før det ble styrke på underkroppen senere. Knipset noen bilder med mobilen som jeg viser dere senere :D Nå er låra mine som to geleklumper og jeg gruer meg mildt sagt til å våkne til gangsperre i morgen tidlig.. Ble ingen soling på takterassen i dag dessverre siden klokken allerede er så mye, men vi skal nok kose oss denne fredagskvelden likevel. Snickersis og taco står på menyen, mmmm ♥

Hva skjer med skitne speil og vinduer hos meg i dag forresten? FLAUT å vise på bloggen egentlig. Men men. Jeg skal skjerpe meg på den fronten.. Nå skal jeg hoppe i dusjen, kos dere ikveld!


WHEN THE SUN IS SHINING

HERREGUD folkens, det er sol med stor S i Bergen i dag! Det er så mye jeg vil gjøre, og jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Jeg vil gå på fjellet, legge meg på en takterasse med vin i glasset, sitte å spise på en uteresturant hele dagen, bade i sjøen, turne i hagen - æææ det er så masse jeg vil når solen står på! Ut ifra bildet av den flotte tulipanen min å dømme burde jeg vel egentlig vaske vinduene i leiligheten. Men drit i det, regnet vasker vel vinduet neste uke uansett. 

Wohooo im so happy when the sun is shining! (Retardpoeng til meg selv). Med en gang jeg sto opp hopper jeg inn på badet av glede og sminket meg fort, tok på meg favoritt-hjemme-kostymet mitt som er denne singletten med verdens beste joggebukse - for så å knipse disse happybildene til dere over.

Men midt i min lille photoshoot kom jeg på noe.. Jeg har eksamen om under to uker, og jeg er ikke halveis i stoffet enda. Jeg har lovt meg selv å lese fire kapittel hver eneste dag fram til da. Så alle solplanene for dagen må dessverre settes på vent til jeg er ferdig med det. Buhuuu.... Jeg visste jeg burde stått opp tidligere, og ikke slumret i to timer!

Huff.. Tenkte forresten å ta litt bilder på trening i dag og vise dere noen supre øvelser for stumpen og underkropp :-D


PÅSKEDRITT

Åh, som jeg misunner dere som feirer påsken med familie og venner nå. Her i Bergen har alle mine venner dratt, bortsett fra Kristoffer og Birte da. Men jeg vil til Molde på påskefyll og venninnekos ♥ Dagene mine går stortsett til trening og eksamenslesing - ikke akkurat det mest spennende å blogge om. Blir så tiltaksløs av det hele. Skulle egentlig på kino ikveld, men tror dere vi gadd det? Nope! Lenge leve latskapen. Har sykt vondt i hodet i dag og, for i går trykket jeg nemlig i meg flere kilo smågodt. Herregud så godt smågodt er, syns jeg er flink som ikke spiser det hver eneste dag!

Så ja. Sitter her å surfer på nelly da som vanlig, og siden jeg ikke har noe spesielt annet å dele med dere kan jeg jo dele noen kupp! Alle plaggene under koster mindre enn 200kr, og det syns jeg er forbanna billig.

HER // HER // HER // HER

 

HER // HER // HER // HER

 
HER // HER // HER // HER

Kos dere! Nå skal vi bestille litt sushi og kose oss med film resten av kvelden. 


DU ER IKKE REDD, DU ER EN DRITTSEKK

På ungdomsskolen fikk jeg min første homofile venn, han het Lars Tangen og vi ble bestevenner på sekundet. Ett år senere fikk jeg min andre homofile bestevenn, Glenn Henriksen. For meg har det å ha homofile venner alltid vært like naturlig som det å ha venninner eller kompiser. For meg har homofili alltid vært en så naturlig ting, og det er jo mye fordi jeg omtrent alltid har hatt noen av mine nærmeste med den legningen. Jeg husker jeg hadde noen venninner som misunnet meg fordi jeg hadde en gay bff, og jeg syns det alltid hørtes så merkelig ut at hun var sjalu på det - fordi for meg var det som det mest naturlige i verden.

Men dessverre er ikke alle som meg. Man skulle trodd at i dagens samfunn med så mange åpne homofile så burde det vært like normalt som hetrofile. Jeg har vært utrolig heldig som har hatt foreldre som aldri har sagt en dritt om homofili. De har virkelig aldri brydd seg, og måten de har framstilt det for meg er som om de syns det er like naturlig som all annen kjærlighet. Jeg syns det er helt sykt at det enda er voksne mennesker i Norge som er homofobe. Voksne, velutdannede mennesker som ser ned på den legningen som om det skulle vært en synd. Det er noe som provoserer meg. Noe helt jævlig faktisk. At unge gutter eller jenter kanskje er redde for å gå ut av skapet den dag i dag er helt uvirkelig for meg. De er redde for å bli avvist av sine egne foreldre - og i verste fall bannlyst av familien. Jeg har en kompis der akkurat dette har skjedd. Syns det er vanskelig å sette ord på følelsene mine, fordi jeg har mest lyst til å dra hjem til foreldrene hans å skyte de rett ned fordi jeg blir så provosert.

Jeg satt nettopp å leste en debatt inne på et forum der det ble diskutert om homofile i Norge burde få adoptere eller ikke. Og vet dere hva? Der var omtrent alle MOT at homofile skulle adoptere. Grunnen deres til det var fordi at

1) et barn trenger én kvinnelig rollemodell og én manlig rollemodell i livet sitt.
2) barna til et homofilt barn kom til å bli mobbet på skolen.
3) det er ikke naturlig for to kvinner eller menn å få barn, det er enkel biologi. 

For det første, hvorfor i allverden er argumentet nummer 1 gyldig? Aner dere virkelig ikke hvor mange barn der ute som vokser opp under en alenemor eller en alenefar? Mener de også da at foreldre som er alene ikke har rett på barnet sitt siden de kun kommer med "en" rollemodell? For det andre argumentet der barna kommer til å bli mobbet på skolen. Det er nok det argumentet som får meg til å se mest rødt. Som foreldre har du ansvar å lære barna dine gode verdier og at mobbing er GALT. Om barnet fra et hetrofilt foreldreskap kommer på skolen å mobber barnet fra et homofilt foreldreskap - hvem av foreldrene har gjort en verst oppdragelsejobb da? Uten tvil de hetrofile. I stedet for å nekte homofile å adoptere burde dere lære drittungene deres ikke å mobbe. Og for det tredje. Nei, det er faktisk umulig for to menn å få et barn under samleie, men det betyr ikke at de ikke kommer til å bli fabelaktige foreldre som viser barnet sitt mye kjærlighet og omsorg. Det er også hetrofile par som ikke kan få barn - og hvilken mulighet har de? Jo, de kan bruke prøverør for eksempel og en rekke andre ting som kan hjelpe de få barn. Da mener jeg homofile burde ha akkurat samme rettighet der naturen kommer dem kort.

Norge har kommet langt, men har enda en lang vei å gå. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg bor i dette landet der mine venner faktisk kan være åpne homofile. Bare tenk i Russland der det er ulovlig, og man blir bøtlagt og havner i fengsel om man er homofile.. Men det er en diskusjon for en annen gang.

 


ME AND MY BABY

Er ikke disse bildene fine? Noen skikkelig stemningsbilder fra i går ♥

Hva gjør dere på i påsken egentlig? Jeg er så og si stuck i Bergen og har mest lyst hjem til Molde der venninnene drar på hyttetur i dag. Altså hvor jævlig dårlig går det an å bli på prioritering?? Burde jo ha bestilt fly hjem for LENGE siden! Nå er alle flybilletter utsolgt og jeg sitter her å surmuler.. På en måte er det kanskje lurt av meg å være i Bergen med tanke på at det kun er to uker til min første eksamen og jeg må lese - men samtidig så skal jo jentene på hyttetur. JEG VIL OGSÅ PÅ HYTTETUR! :(((((((((((((((((((((

Skal virkelig prøve å gjøre noe fornuftig i dag, så nå skal jeg starte lesingen.. Wish me luck!


ET LITE TIPS ♥

Jeg får spørsmål omtrent hver eneste dag om tips til å gå ned i vekt, kosthold og trening. Det er så mye jeg vil svare på men som jeg rett og slett ikke klarer, fordi jeg er jo selv absolutt ingen ekspert. Men jeg har mange flinke mennesker rundt meg som gir gode tips og triks til både treningen, kostholdet og virkemidler som kan hjelpe på om man står litt fast på vekta. Jeg har egentlig vært litt imot proteinpulver tidligere, nettopp fordi jeg selv har tenkt at man får store muskler av å ta det. Man gjør jo altså ikke det bare av å ta pulveret, men det får nå være. 

Jeg fikk anbefalt å bestille meg Diet Protein-pulver som inneholder mindre kcal enn normalt, så de tre produktene under har jeg nå bestilt meg fra proteinfabrikken. Super Tan gleder jeg meg MASSE til å prøve, det er som betakratoren bare enda mer effektivt, og det burde virkelig gi meg en kickstart på sommerfargen. Må jo snart starte med å ta solarium! Rapid Burn kapslene helt til høyre skal hjelpe på forbrenningen. Noen utrolig spennende produkter altså, som jeg gleder meg vilt til å teste ut :-D


♥ Diet protein HER ♥ Super Tan HER ♥ Rapid Burn HER ♥

 Og forresten! Alle produktene er på salg :)


BIG ASS
Tee - Zara // Bukse - BIKBOK // Veske - Accezories // Sandaler - Zara

Er det bare meg, eller fikk jeg litt Kardashian ass i disse buksene? Haha! Kanskje ikke fullt så stor, men på god vei? Jeg har egentlig alltid hatt litt "ræv", men jeg vet ikke helt om jeg syns det var fint eller mindre flatterende i dagens antrekk, hva syns dere?

Idag har vi vært en tur å handlet inn litt nødvendigheter til leiligheten. Typ sengetøy, hundeskåler, klesrulle, lysestaker, kjøkkenting osv. Sånne kjedelige voksenting som jeg utrolig nok faktisk syns er ganske koselig. Har virkelig fått sansen for interiør den siste tiden, og bruker nesten mer tid på det enn klær! Hvem skulle trodd det? Gleder meg til å vise dere leiligheten når den er ferdig, for fy så fin den kommer til å bli. Enda en hel del som mangler, men verken jeg eller Kristoffer orker ikke kjøpe inn masse billig drit bare for å fylle opp, og velger heller å avvente litt med ting så vi heller får gjort det skikkelig :-)


SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 1

Kan du ta bilde av alt du spiser på en dag? nydlig kropp!
Så hyggelig, tusen takk! Jeg kan sikkert ta bilder av alt en dag, men akkurat nå holder det kanskje med at jeg skriver det? :-) En vanlig matdag ser som regel sånn ut for meg:
Frokost: Tre rugsprø med makrell i tomat, ett glass skummet melk (2dl ca.).
Lunsj: To/tre egg og 50g røkt laks (om jeg har trent), eller speltlomper med div pålegg om jeg ikke har trent.
Middag: Kylling, kjøtt eller fisk - med fullkornspasta, masse grønnsaker eller rett og slett bare salat :-D Elsker kyllingsalat og tacosalat med masse hjemmelaget guacamole!

Så imellom disse måltidene spiser jeg alt ettersom jeg er sulten. For eksempel skyr, flere speltlomper, mager vaniljekesam med bær osv. Viktig å få i seg nok mat!

Hei, jeg har lest bloggen din leeeeenge! Og husker derfor da du og Bea var venner og begge hadde veldig populære blogger. Så lurer jeg på om dere fortsatt har kontakt? Siden det ikke virker slik, hvorfor ikke?
Nei vi har ikke hatt noe særlig kontakt etter hun flyttet fra Molde egentlig.. Det var jo litt fjortisdrama den perioden, som jeg tror vi begge ler av den dag i dag! Haha. Men jeg har ingenting imot henne nei, og vi har ingenting vi "krangler" om den dag i dag :)

Hva er ditt neste reisemål?
Godt spørsmål! Skulle jo egentlig hjem til Molde i påsken, men det ble det jo ingenting av. Noe som er sykt dritt fordi jeg hadde gledet meg VELDIG! Men ja, ellers blir det ikke noen reising før til sommeren, da tenkte jeg meg en tur til Spania med Guro, også skal jo såklart jeg og Kristoffer på kjærestetur :-D Kanskje Hellas? 
Hva skal du studere i bergen? Hvilke fag bestod du ikke på vgs?
Jeg har søkt meg inn på BI på PR og markedsføring, så jeg starter på det til høsten om jeg består alle eksamene jeg har nå. Jeg har ikke siste året fra vgs, så disse to årene etter har jeg tatt opp de fagene. Nå har jeg historie, spansk (fire eksamener i spansk!!!!) og samfunnsgeografi igjen før jeg er heelt ferdig med vgs. Sliter veldig med spansken, med tanke på at jeg har både spansk1 og spansk2 og ta opp. Håper virkelig jeg består, har så lyst til å starte på studiene nå! Hvor tynn skal du bli?
Jeg har virkelig ikke tenkt over hvor "tynn" jeg ønsker å bli. Mitt store mål er å føle meg vel i bikini bl.annet, og generelt ha en kropp jeg er fornøyd med. Det er jo veldig individuelt fra person til person, så jeg ønsker ikke å gå inn på mine små "komplekser" om dere skjønner :-)

Hva syntes du om de bloggerne du har møtt? Er dere like gode venner som dere framstår noen gang?
Opp igjennom "bloggkarrieren" min så har jeg vel møtt de fleste tror jeg? Det er en liten bransje vi holder på i. Men vet dere hva, omtrent alle jeg har møtt har jeg blitt positivt overrasket over. De er så søte og snille alle mann, og jeg har fått utrolig mange venner igjennom bloggingen ♥ 

Hvor får du mat og trenings inspirasjonen fra?
Du, det er veldig vanskelig å svare på. Jeg vet jo selv at det er umulig å gjennomføre et strengt treningsprogram med et bra kosthold om man ikke er motivert. Da blir fristelsene alt for store og lette å ta. Det sa vel bare stopp for meg på et tidspunkt, og da fikk jeg nok. Jeg klagde jo lenge på at jeg hadde lagt på meg sånn etter at jeg flyttet til Oslo, men jeg gjorde ingenting med det. Nå kunne det ikke falt meg inn å leve den livsstilen jeg hadde i hovedstaden, for trening og sunn mat er noe jeg brenner for per dags dato. Jeg føler meg så utrolig mye bedre, både fysisk og ikke minst psykisk! Jeg var veldig sliten siste månedene i Oslo, og det kommer nok mye av livsstilen med mye alkohol og usunn mat. Om man virkelig vil starte på treningen burde man først og fremst ta et oppgjør med seg selv og finne ut om dette er noe du er motivert til. Alle kan klare det om man bare endrer tankemåten litt! 

Så bildet av deg på Facebooksiden hvor du hadde løpt 11 km i dag! Så flink du er :D Lurer på hvilken hastighet du løper og hvor lang tid du bruker?
Tusen takk! :-D  Jeg løper på mellom 11 og 16. Da løper jeg cirka tre sanger, før jeg har "pause" én sang der jeg går på 7. Med det tempoet løp jeg mila på 58 minutter, og 11km på rundt 65 minutter. Den siste kilometeren ble litt treig fordi jeg gikk endel. Dere kan forresten følge meg på facebook HER, der oppdaterer jeg fra hverdagen min ting som ikke kommer på bloggen!

Hvor har du kjøpt new balance skoene dine og hva kostet de?
Jeg kjøpte de marineblå på boozt HER og de lysblå på nelly HER. De koster mellom 7-800 kr :-) Fant nettopp ut at new balance også har startet med treningsklær! Se så mye fint :-D HER // HER // HER


HER // HER 

Du skriver selv at du bruker mye sminke, og nesten ikke vil gå å ut døren uten. Hvordan er det når du er sammen med kjæresten din? Må du sminke deg hele tiden, eller går du uten sminke om dere ikke skal noe spesielt?
Siden vi bor sammen nå så kan jeg jo ikke gå rundt med full sparkel dagen lang. Han sier jo at han ikke ser forskjell når jeg ikke har på meg sminke og skjønner ikke hvorfor jeg bruker tid på det, men jeg føler meg ikke vel uten rett og slett. Det kommer vel med årene :-) Så ja, jeg går uten sminke forran han uten problem! SUNNE OG HJEMMELAGDE HAMBURGER

  • 14.04.2014, 18:47 // Mat


NAM! Disse hamburgerne lagde Kristoffer til meg på lørdag (og søndag..), og herregud så nyyydelig godt det var. Helt perfekt helgemat, og når man lager de selv kan man også få de supersunne og mye magrere  enn om du skulle kjøpt den på butikken. Har lyst til å spise disse hver dag framover, for så saftige og gode var de faktisk! Hemmeligheten er nok å ikke "kna" deigen alt for mye, men heller røre litt forsiktig rundt :-)

Fremgangsmåte:
Bland sammen kjøttdeigen, to fedd hvitløk, én chilli og ett egg i en bolle. Lag en deig av det hele, men ikke kna for mye! Deretter er det bare å fordele deigen utover foreksempel på en fjøl, og vi lagde de runde burgerne av å ta et stort glass for å forme de. Ha gjerne litt tykkelse på de, for ekstra saftighet. Vi spiste de sammen med fiberrike hamburgerbrød - men om dere vil være enda sunnere kan dere jo for eksempel lage selv eller spise med rugbrød? :-)

Håper det smaker!
Ellers i dag har jeg som sagt vært å fyllt på restylane hos Teres Bergen. Viser dere bilder av fremgangsmåte og resultatet senere. Det er SÅ fint, elsker å fylle på leppene ♥ (Overfladisk rosabloggerpoeng til meg selv.) Etter jeg hadde gjort det kom Kristoffer opp dit, og vi dro sammen for litt møbeltitting og shopping. Har sett endel på sofaer og nå har vi en viss peiling på hvilken vi skal kjøpe. Det blir nok mest sannsynlig en fra Bolia eller Living. Fikk også kjøpt oss litt nødvendigheter som dere ser over, jeg som drikker mye vin trenger jo skikkelige vinglas ;) Hehe!

Så dro vi for å handle inn til kjøleskapet, noe som er det beste jeg vet. Nå skal vi ha som mål at vi ikke skal handle inn mer mat før neste mandag - og det burde vi klare syns jeg! Har jo planlagt  middager til hele uken, så det skal nok gå bra :-D Veldig økonomisk å ta storhandlingen en dag i uken i stedet for å småhandle tre/fire!

I dag har forresten jeg og Kristoffer anniversary, så ikveld skal vi ut å spise! Viktig å kose seg litt ekstra og ikke minst ta vare på kjærligheten! ♥


KASTRERT PÅ SPINNING

Nå skal dere høre her.. I går kveld følte jeg meg sprek som pokker og bestemte meg for å melde meg på spinning på Sats i dag tidlig. Siden jeg skal fylle på restylane senere i dag var morgentimene den eneste muligheten jeg fikk til å trene. I dag tidlig derimot, følte jeg meg ikke like fresh. Men siden jeg allerede hadde meldt meg på spinningen og det var for sent å melde seg av måtte jeg bare dra den slitne stumpen opp fra dyna og ned på Sats. Jeg kom  inn i salen, satt meg på sykkelen (som forsåvidt kastrerte meg, hvorfor er setene så harde?) og trampet ivei. Femten minutter inn i treningstimen fant jeg ut at dette gadd jeg faktisk ikke, og alle mulige unnskyldninger kom inn i hodet mitt. Sånn som "jeg er jo støl etter i går", "jeg er så sulten, burde nok ha spist frokost" og "men herregud jeg har jo dårlig tid, må hjem å dusje NÅ!". Jeg fant på så mange unnskyldninger at jeg faktisk hoppet av sykkelen og dro hjem, såvidt halveis inn i timen. Så det ble ingen trening på meg i dag, men det er kanskje like så greit siden psyken min er såpass lat.

 


SALGSFAVORITTER TIL UNDER 200KR

Denne søndagen fortsetter som den startet - meg i sengen som en mørbanka ytrefilet. Kom meg på trening i sta da, og trente styrke underkropp sammen med Birte. Nå sliter jeg veldig med å gå, tror jeg aldri har følt det sånn før! Haha. Veldig deilig er det iallefall :-D Skal starte å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden nå, så snakkes igjen snart. I mens kan dere jo titte på plaggene under fra salget til nelly, og du: alt koster MINDRE enn 200kr! :D


HER // HER // HER // HER


HER // HER // HER // HER


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

//adlinks


SKALLEBANK OG HUNDETRENING

Da var det søndag igjen gitt, og her ligger jeg i sengen med skallebank og inngrodd sminke fra i går. Lenge siden sist, gamle kleinesøndag! Som dere sikkert kan tenke dere fram til så har jeg ikke gjort så mye i dag. Bakre proteinrike scones til frokost og så har vi faktisk lekt med Zara i dag! Hun blir så glad når jeg gjør det så skjønner ikke hvorfor det ikke er oftere.. Så har Kristoffer lært henne noen nye triks, hun har blitt så utrolig lydig nå at det er helt imponerende. Alt hun kunne før var "sitt" og "bli", det hadde liksom jeg lært henne på tre år! Mens hun kom aldri når jeg ropte på henne og gjorde egentlig som hun ville. Nå, derimot.. Gir hun labb, dekk, kommer når vi roper og trenger ikke gå tur med bånd fordi hun er så lydig!


Se så fin hun er ♥


Nå skal vi se en film i sengen og bare kose oss. Senere i dag skal jeg en tur på trening om formen tillater det, men det regner jeg med skal gå fint! Under finner noen snapshots fra iPhonen:
Kom forresten plutselig på at jeg hadde tatto i nakken i går! Sto bare å speilet meg for å sjekke om selvbruningen var bra, også så jeg den.. Haha. Noen som husker da jeg tok den?


AND ALL THAT MAKEUP..

Jeg husker da sminke for meg kun var å ta på seg maskara og litt pudder over fjortiskvisene. Ikke brydde jeg meg om verken solpudder, concealer eller øyenskygge. Åh, alt var så enkelt da! Nå går jeg såvidt ut døren uten sminke, og jeg kan til nød kun bruke ID-pudder og nothing else - men det er kun til å dra på trening i såfall. Nå MÅ jeg ha både colcealer, foundation, ID-pudder, solpudder, rouge, øyenskygge, lip-tinter, maskara, øyenbrynspenn og dipliner for å gjøre meg klar. Herregud, det var en lang liste, men sånn har det faktisk blitt altså. Sminke gjør underverker! Bare se på bildene under, syns iallefall det første er helt sykt.


Syns contouring er så sinnsykt kult, har så lyst å lære meg denne sminketeknikken selv! Se for en forskjell da, WOW :D

Hvilken sminke MÅ dere ha i sminkepungen?

Bildene fant jeg her.


SPØRSMÅLSRUNDE!

Jeg svarer fortløpende. Ha en fin lørdag ♥


BLOGGPRAT

I dag har jeg vært på lunsjdate med Trine Grung, og det var kjempekos. Jeg og hun har jo vært med i denne bloggverdenen i utrolig mange år nå, og det er alltid like gøy å mimre hvordan det hele startet. Husker første gang jeg møtte henne, da var det en 15 år gammel, melanotanbrun fjortis i 15 cm høye hæler som kom vinglende nedover Karl Johan for å ta vår første kaffe og bloggprat. Det er jo seks år siden! Herlighet, tenk at vi har holdt på så lenge... Da inneholdt innleggene mine en random tekst med alt fra hvilke buss jeg tok til skolen til hvor mye smør jeg hadde på brødskiva, og jeg hadde alltid bare ett bilde. Et bilde med dritdårlig kvalitet vel og merke! Bloggene nå til dags er jo sinnsykt proffe i forhold.


Cæsarsalaten på hotell Admiral, utrolig god!

Vi satt lenge å skravlet over lunsj på hotellet hun bor på, Clarion Admiral. De har pusset opp nå, og herres så fint det var der! Var med henne opp på rommet en tur etterpå, og det er alltid like mye å lære av henne. 


Kåpe - Zara // Bluse - HM

Koselig dag. Nå skal jeg og Kristoffer straks på kino sammen, og vi har nettopp kommet hjem etter en koselig date på Sumo. Skikkelig kjærestekveld ♥

Hva er din plan for kvelden?


SNEEKPEAK PÅ SOVEROMMETHer har dere en liten visning av hvordan garderoben ser ut per dags dato. Det er enda så halvferdig som du kan få det, men heldigvis er disse to stativene godt på vei :-D I helgen skal vi kjøpe inn to/tre stativer til så alle klærene får plass, gleder meg veldig! Hater å se de fine kjolene mine ligge rynkede ned i en skuff </3 

Nå fyker jeg avgårde på trening før det blir litt interiørshopping senere. Digg fredag!


BRRRR, ITS COLD OUTSIDE


Jakke - Samsøe samsøe // Genser - Ralph Lauren Veske - Michael Kors // Jeans - Gina Tricot

Woah, kald i dag! Heldigvis har jeg boblejakken min fra Samsøe. Nå står lasagnen i ovnen, proseccoen er i glasset og jeg vurderer om det blir en liten tur for å titte på utelivet i Bergen ikveld. Først skal jeg og kjæresten iallefall spise middag, så tar vi det derfra. Koselig blir det uansett ♥ Håper dere alle får en super kveld, bare én dag igjen til helg!!


DØD

Nei vet dere hva, i dag viser Bergen virkelig sitt sanne jeg. Regnbyger fra helvete og en vind som mildt sagt er helt ufordragelig. Det kan da ikke være slik været er her HELE året, slik ryktet sier? Da lurer jeg på hvorfor noen gidder å bo i Bergen, inkludert meg selv! Forrige uke som var så fantastisk.. Buhu. Får vel hamstre inn et lager med paraplyer pluss støvler. Men nok om været, om dere faktisk hadde brydd dere om det så er det bare å gå inn på yr.no.

Jeg har nettopp kommet hjem etter en koselig lunsj med Karoline. Vi satt oss på BIT på Galleriet, der har de så digge bagetter og salater. Mmm, det anbefales på det sterkeste! Meg og Karoline turnet jo sammen før, og vi har sååå mange gode minner. Får tårer i øyenkroken av å tenke på at den tiden av livet mitt er over, samtidig som jeg er veldig glad for at jeg er så heldig som har de minnene ♥
Fail-selfie av meg og Zara. Skjorte fra Zara (hehe et lite sammentreff der ja xPxD)

Nå sitter jeg her å vurderer om jeg skal trene eller ikke. Jeg veier nok mest mot en fridag i dag altså, så da blir det nok også det. Viktig å lytte til kroppen, og med tanke på at jeg kun sov fem timer i natt er det kanskje lurt å la være. Har dere forresten noen tips til ting dere vil lese på bloggen min? 


BLI NY DAG

//Annonse

Hei ♥ Hvordan går det med dere i dag? Jeg ligger enda i sengen og prøver å manne meg opp til å komme meg inn på badet. Skrittene ut av dyna er bare så alt for tunge og frister ikke litt engang. Sitter å ser ned på Zara som ligger på gulvet for seg selv. Ingen mensenhund fikk sove i senga i natt nei! 
Jakke - River Island HER // Jeans HER (Bare 149kr!! Jeg har str S :)) Topp - BIKBOK // Hodebånd - Ebay // Boots - Primeboots HER

I går var jeg hos Beauty Lounge og fikk nye vipper, bryn og makeup. Passet meg perfekt ettersom Kristoffer kom hjem i går, og lets face it - jeg kan virkelig ikke sminke meg selv.. Alle jentene hos Beauty Lounge er opplært til å bl.annet å legge makeup :-)
 


Se, så kult! Negledesigneren testet ut litt forskjellige looks på en av kollegene sine. Er det ikke mye fint? Skjønner ikke at det går an å være så stødig på hånden jeg.. 

Men ja, over til vippene. Mine egne vipper var sykt skadet etter at jeg la vipper i Molde sist. Som dere ser på bildet under har jeg mange "hull" mellom vippene osv. Det er ikke bra! Vippene jeg brukte før var visst alt for tunge, og man vil jo helst ikke ødelegge sine egne vipper kun fordi man har på vippeextensions. Derfor fikk jeg lette og gode vipper i går som jeg ikke merker at jeg har på i dag engang, og det er veldig deilig. 

Siden vippene mine var så skadet la vi ikke så alt for mange vipper i går, men likevel nok til at det ser fyldig ut :-) Viktig å gå til noen som har peiling slik at dine egne vipper ikke ramler av!


Og her ser dere makeupen. Kommer garantert til å dra innom hit neste gang jeg skal på byen, for sminke kan de :D

Under finner dere noen bilder av salongen:
Lyst og fint, slik jeg liker det ♥ For timebestilling for enten vipper, negler, smnke, massasje eller hva det måtte være - kan dere ringe eller sende sms til 408 72 160.


MENSEN OG DAGSPLAN

 

Haha jeg er SÅ lame! Prøvde å lage en fin liten dagsplan til dere, men jeg skjønner jo nå at med så lite på timeplanen ser det helt latterlig ut. Akkurat nå minner jeg meg selv om en wannabe travel forretsningskvinne som trenger planer for å klare seg igjennom dagen - noe jeg absolutt ikke gjør. Som dere ser har jeg en deilig dag med mye fritid som virkelig skal brukes for alt den er verdt. 

Tok på meg selvbruning rett før jeg la meg i går, og som dere ser er jeg skjollete som en mango i trynet. Note to self: La selvbruningen tørke før du legger deg og gnikker fjeset ned i puta. Men men. Det er heldigvis ingenting foundation og id pudder ikke kan fikse!

Noen som har hatt det kjipt i natt er forresten Zara. Hun blør som en liten blodbank og får ikke lov til å sove i det hvite nyvaskede sengetøyet mitt. Derfor måtte hun sove på en håndduk, som er langt ifra luksusen hun er vant med. Ellers ligger hun alltid under dyna sammen med meg. Får håpe hun snart er ferdig med dette blodmaratonet, jeg er iallefall lei! Noen som vet hvor jeg kan kjøpe hundebleier i ministørrelse forresten?

 


BOBLER OG SNIKKSNAKK

Hola hola ♥ Noen som koser seg med nellysalget eller? Det har jeg iallefall gjort! Hihi. Må titte innom en tur ikveld og, jeg har hatt det alt for travelt i dag så tiden ble alt for knapp i sta. Skjønner virkelig ikke hvordan klokken kan være halv seks allerede, jeg har vært våken siden klokken syv i dag og likevel har dagen gått latterlig fort. Legg forresten merke til hvordan jeg strategisk plasserte når jeg sto opp i en setning, syns dere ikke det fortjener en klapp på skulderen? Hehe. Jeg har jo mulighet til å sove egentlig så lenge jeg vil hver dag, men om jeg faktisk skal føle meg vel i hverdagen så MÅ jeg stå opp før klokken åtte. Det høres sykt rart ut, I know - men om jeg føler jeg sover vekk dagen så føler jeg meg jo også mislykket. Makes any sence?

Nok prat om tid og tull. Over ser dere gårsdagens middag, så enkelt men så forbanna godt. Ovnsbakt laks med fullkornspasta og asparges. Jeg var sikkert på at jeg hatet asparges, for sist gang jeg spiste det smakte det som sur promp og dårlige egg. Men det må jeg si altså, etter middagen i går må jeg si det har blitt en favoritt!

I dag har jeg handlet inn litt til i morgen, da kommer kjæresten min hjem etter nesten to måneder borte. Sykt! Heldigvis er dette bare et engangstilfelle, og han kommer ikke til å bli borte så lenge mer. Tenk at han ikke har sett leiligheten vi skal bo i engang, haha. Den er SÅ fin! Har derfor vasket og fikset den superfin til han kommer, pluss kjøpt inn en champagnebøtte og litt bobler på vinmonopolet som skal stå klart til han kommer i morgen. Viktig å feire at han endelig er hjemme i Bergen :-) Og ja, så handlet jeg endel mat inn til kjøleskapet også. Det er det BESTE jeg vet, og jeg elsker virkelig å bruke penger på masse sunn mat slik at kjøleskapeet alltid er fullt.Så ja, det var min dag. Nå sitter jeg å koser meg med et glass iskalt pepsi max mens jeg manner meg opp til å hoppe i dusjen. Det er ikke så lenge siden jeg kom fra trening, er av en eller annen grunn sykt sliten i kroppen i dag, så det ble bare 5km på mølla. Bedre enn ingenting! Får komme sterkere tilbake i morgen.
Mitt faste etter-trenings-måltid.

I Bergen er været som vanlig DRITT, derfor blir det nok bare chilling resten av kvelden. Hva er deres planer?


NELLY VIP SALE

Endelig Mid Season Sale, og MINST 50% avslag på alt salget har å tilby! Dette er virkelig shoppinghøydepunktet på våren, og jeg klikker meg alltid hjem en haug med favoritter til sommeren. I dag får dere fine leserne mine en kode som gir dere tilgang til salget før alle andre, og det kan være lurt å kjappe seg for å sikre seg de beste godbitene :-D Bare oppgi koden MIDSALEVIP når du klikker deg inn HER - og shop i vei!


399kr HER // 149kr HER // 299kr HER

 


HER // HER // HER // HERHER // HER // HER // HER

 


89kr HER // 64kr HER // 59kr HER // 59kr HER
119kr HER // 119kr HER // 169kr HER // 179kr HER


 

 


249kr HER // 99kr HER // 89kr HER // 99kr HER

 


99kr HER // 199kr HER // 99kr HER // 59kr HER189kr HER // 114kr HER // 99kr HER // 179kr HER

149kr HER // 119kr HER // 119kr HER

 


BEAUTY LOUNGE

// Sponset behandling

 

Her ser dere mine fine akrylnegler som jeg la hos Beauty Lounge i dag. Den daglige lederen Amra har startet salong i Bergen sentrum for bare noen måneder siden, men har selv jobbet innen faget i mange mange år. Hun var utrolig dyktig, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med neglene mine! Syns det er litt vanskelig å beskrive hvor fornøyd jeg er uten at det virker påtrengt på noen måte, men dere skal vite det at jeg ikke ville anbefalt noe til dere lesere jeg ikke står inne for 100% selv. Fra nå av kommer jeg til å gå fast på Beauty Lounge, som ligger rett ved Tinghuset og Steve Perrymann (sportsbutikken) i sentrum. 

Valgte å pynte meg litt ekstra i dag med ekte Swarovski diamanter på begge ringefingrene, hvordan likte dere det? 

De har også vippeextensions, pedikyr, makeup, voksing, masasje og egentlig alt en skjønnhetssalong kan tilby. Jeg kommer også til å legge vippene mine der, men siden jeg har ganske freshe vipper enda kommer jeg til å vente noen dager med det. Om dere lurer på noe så bare legg igjen en kommentar, og infoen til salongen ser dere på visitkortet under ♥

Gå inn på facebooksiden deres HER om dere vil se flere bilder eller ha mer info! For timebestilling kan dere ringe eller sende sms til 408 72 160.

hits