natt til 1.mai

God kveld! Etter mye om og men om vi skulle ut for å feire natt til 1.mai eller ikke, ble det endelig bekreftet det planen var i utgangspunktet - vi blir inne for sofakos og god mat. Jeg for min del får egentlig bare hodepine av det forferdelige været det er her i Møre og Romsdal, og river meg i håret av tanken på alt det moroe (om det i det hele tatt er et ord) som skjer i Oslo i kveld. Har blitt invitert til utrolig mange kule fester, der man faktisk kan sitte UTE å nye vårværet. ÅÅÅÅÅ!!

MEN, jeg kan ikke klage likevel. Snart kommer to venninner å henter meg, før vi skal hente Glenn og dra avgårde på butikken for å kjøpe inn snadder til kvelden. Jeg ligger nå i sofaen (mett som vanlig..), og er egentlig ikke gira på å stappe noe inn i topphullet resten av kvelden. Men kjenner jeg meg selv rett er jeg sikker sulten igjen om fem minutter. 

Ha en super kveld folkens, og drikk med måte om dere skal ut å feste ikveld!


Barndomshjemmet

Herregud, så deprimerende..

Sånn er været i Molde. Det SLUDDER. Fikk helt sjokk da jeg gikk ut av døra i sta, for er det virkelig mulig? I morgen er det jo mai! Heldigvis skal jeg bare være her en uke, før jeg reiser til syden (Oslo), der gradestokken iallefall er over ti grader. I fjor husker jeg at kvelden før 1.mai var kjempevarm. Det gikk an å bade, grille og virkelig kose seg ute. 

Trynet mitt er like deprimerende som været, og jeg orker faktisk ikke fikse på det engang. Været gjør noe med meg, og jeg vil helst bare ligge inne hele dagen. Noe jeg forsåvidt skal også. Skal forflytte meg ned til noen venninner etterpå, for å være deprimert med de. Stakkars russ som helt sikkert skal UT å feste i dag. Hadde jeg aldri i verden gjort, uansett hvor mye jeg fikk betalt.

Tenkte å vise dere noen bilder av huset til mamma, forresten! Det er så utrolig koselig her. 

Hun er seriøst pynte-ting og designgal. Kjøper noe nytt hele tiden, bytter ut, setter ting tilbake, og styrer på. Blir sikkert helt lik når jeg blir eldre, for merker jeg er litt sånn allerede. Nå skal jeg lage meg en fruktsalat (jeg har blitt sunn i dag vet dere), før jeg skal hente mamma på jobb.


Livet ass

"På mandag begynner jeg å trene og spise sunt". Den mandagen har jeg sett fram til i flere uker, men den har uheldigvis ikke kommet enda. Det er jo umulig å være sunn hos mamma i Molde. Herregud, det er jo mat så langt øyet kan se! Jeg er ikke den personen som står over et godt måltid. No, can´t do. Jeg er født med med en utrolig dårlig egenskap, og det er at jeg ikke eiger magemål. Jeg spiser meg kvalm, venter en halvtime, for så å spise meg kvalm igjen. Slik fortsetter det som regel hele dagen, og det resulterer i at jeg har en magesekk på størrelse med en fotball. 

Kom til Glenn i sta, og han bare "jeg har trent og spist laks, og nå skal jeg skjære opp sunn frukt til oss namnam!"


Og han bare: BOOM!

Mens jeg da vet dere. Kom rett fra butikken der jeg hadde kjøpt kjeks som jeg gomlet i meg så fort jeg satt meg i sofaen, selvom jeg nettopp hadde spist middag hjemme og var mett.


Og jeg bare: BOOM her ligger jeg hihihi, og jeg elsker sjokolade.

Kontraster dere, kontraster. I morgen skal jeg begynne. Sånn helt seriøst. Har faktisk lovt å bli med på fjelltur også, så nå må jeg virkelig!


party with this, wake up to that.

God morgen! Åh, i dag var det utrolig deilig å få sovet skikkelig ut. Våknet ikke før klokken halv tolv, noe jeg ikke har gjort på flere måneder! Nå sitter jeg som en nerd å leser til eksamen, som bare er fire timer unna. HJELP dette kommer til å gå dårlig, gitt.. Har eksamen i Norsk Muntlig i dag, om noen lurte. Er det forresten noen som vet hva jeg absolutt MÅ kunne? Jeg klarer aldri i verden å huske over 500 sider!

Bare for å hoppe over til noe totalt annet; jeg må bare le av hvor utrolig stygg jeg er uten sminke. Iallefall om jeg våkner opp halv-klein med gårsdagens pudder grodd inn i hver eneste pore og fine linje. Ushhhh, får frysninger bare av tanken. Jeg ville IKKE våknet opp med meg, for å si det sånn. 


Lørdags kveld, klar for å ha det moro!


Søndags morgen, hadde kledd av meg alt unntatt smykke før jeg sovnet som et slakt på sofaen. Våknet opp, så meg i speilet og bare: HAHAHA!!! 

Jeg har vært i konstante forhold mer eller mindre siden jeg var 16 år, noe jeg virkelig ikke kan skjønne. Så virkelig ikke ex-ene mine hvordan mitt sanne jeg var? Eller har jeg så sykt bra personlighet at man liksom glemte morratrynet mitt? Det er en mysterium jeg aldri kommer til å få svar på. Nå er jeg iallefall singel, og det er synd jeg ikke kan slå opp med meg selv.........


Hjemme i Molde

 


Meg og Lars i går.

God dag fine! Etter et hodepinehelvete igjennom Gardermoen sitter jeg nå i Molde, og har nettopp kommet inn dørene hos mamma. Jeg sier dette uten å overdrive, men jeg var sikkert mer fyllesyk enn all russen som skulle hjem fra Tryvan - til sammen! Fant meg en krok der jeg kunne slappe av med rolig musikk på ørene, mens jeg så stressa mennesker springe for å rekke flyene sine. Åh, jeg hater virkelig flyplasser, og jeg hater virkelig å vente.

Lille Zara er hos June, og skal bli passet av henne mens jeg er borte. Ååå, som jeg savner den lille jenta mi allerede! Kommer til å bli vanskelig å være hjemme i Molde mens hun er i Oslo..

Nå står mamma på kjøkkenet å lager middag til oss, så nå blir det å fylle opp magen med nammis før jeg skal ned for å besøke Glenn. Har dere hatt en fin søndag så langt eller?


out and about

God morgen! Kvelden i går som egentlig bare skulle være et tomannsvors med meg og Silje, endte opp med full leilighet og hæla i taket. Moro! Isabell ringte meg å spurte om hun kunne ta med seg en gjeng opp til meg, og det var selvfølgelig greit. Alltid hyggelig å hilse på nye mennesker :-) På byen dro vi samlet ned til Solli Plass, men jeg og Silje endte selvfølgelig opp med å surre rundt alene. Etter fram og tilbake, endte vi på Nox der vi koste oss til det stengte.

Da tror jeg vi begge hadde fått nok innabords, for når vi kom hjem til meg i halv fire tiden så hadde vi matorgie inne på kjøkkenet. Våknet opp idag tidlig til skinke opp igjennom veggene og majones i sofaen. Hurra, dette gleder jeg meg til å rydde opp gitt..


Fine Silje! <3 

Zara ble kraftig fornærmet på Erik i går, da han tilfeldigvis klarte å sparke henne... (.......)


Men så fikk hun en skinkebit, og vips så var alt bra igjen!

Nå skal jeg rydde litt i leiligheten, før jeg må UUUT å nyte solen. Har en kompis i byen som jeg veldig gjerne vil treffe, så da er det bare å komme seg i dusjen. Vi bloggez.


sommer kommer!

 

Ikke vet jeg hvordan været er i resten av landet, men i Oslo er det bare flott! Temperaturene bare stiger for hver dag, og jeg kan faktisk sove med vinduet åpent hele natten uten å dø av kulde. I dag spradet jeg til jobb med en tynn jakke, og bare nøt solen i ryggen. Deilig! Merker jeg blir så lykkelig når været er slik, endelig kan jeg komme ut av min kjedelige-klesboble og faktisk ha på meg sommerlige jakker, andre sko enn store boots og solbriller. Kose-seg-ute-med-alkohol-sesongen er også godt igang, og det er ingenting jeg heller vil på en solfyllt dag enn å sitte ute å kose meg med gode venner og et glass i hånden.

Ryktes det er drittvær hjemme i Molde, noe som er kjipt siden jeg reiser dit på søndag.. Blir der en uke, før jeg pakker med meg Glenn i kofferten tilbake til Oslo. Han skal bo hos meg i flere uker, og jeg gleder meg sånn! Vi kommer til å gjøre sååå mye gøy, og det kjennes nesten ut som om jeg er nyforelsket bare av tanken på hvor mye vi skal kose oss.


Sånn her kommer jeg til å sitte hele sommeren. Alt ned på høykant. 

Noen fler som gleder seg til sommer eller? Det eneste som mangler nå er brunfargen min, for under all selvbruningen er jeg like hvit og grå som bloggdesignet mitt.


pressevisning og takterrassefest

God dag! Hadde en utrolig kul kveld på pressevisning hos Gambit i går. Den startet med titting på kolleksjonene, og gud der var det mye jeg hadde lyst på! Bilder kommer i et eget innlegg. Vi gikk rundt å tittet på klær med en drink i hånden. Altså, blir det stort bedre? 

Etter vi var ferdig å se var det duket til grillparty oppe på takterassen, der vi fikk servert utrolig god mat og drikke. Satt bare å minglet å koste oss egentlig hele kvelden, alltid med noe godt i glasset. Hodet mitt har det kanskje ikke like godt i dag, men det er absolutt verdt det! Jeg for min del spiste meg ihjel på foccacia med aioli, som er noe av det beste jeg vet. Stakkars de som pratet med meg etterpå, for å si det sånn. Hahah! Neida, forhåpentligvis var jeg ikke den eneste som boltret meg i aioliskålen....


Kari og sønnen Ousman. Sjekk ut hjemmesiden hans HER. Visste dere at dette er designeren bak "OSLO"-plaggene. De har så mye kult, verdt å ta en titt.
Fikk en god prat med Kari i går om kosthold og trening, og mange tips jeg kommer til å ha god nytte av. Som sagt har jeg ikke vært særlig flink etter jeg flyttet til Oslo, men nå blir det endring i sakene. Med mer kunnskap inne ser jeg fram til å starte på treningssenteret igjen!


Meg og kjekke Benny. Koste oss gjorde vi!halv pris på iPhonedeksler

Hei fine! Nå er jeg på vei ut dørene, og på vei ned mot Vika. Forteller hvorfor i morgen! I mellomtiden syns jeg dere som har iPhone 4 burde sjekke ut salget til Handelsporta.no, som er norges beste innenfor iPhone-deksler. Nå har de 50% avslag på alle casene til iPhone 4, og det er faktisk helt syyykt hvor billig det blir. I butikken koster en slik iallefall 200kr? Bare sjekk prisene under! Da kan man kjøpe fler, noe jeg digger siden jeg elsker å bytte på deksel etter humøret.

Under har jeg plukket ut mine favoritter, men om dere titter inn HER finner dere sykt mye mer, i alle fasonger og farger.


45 kr HER og 60kr HER

 

 


80kr HER og 40kr HER

 


45kr HER og 50 kr HER.
min lille skatt

  • 24.04.2013, 12:57 // Zara

God morgen! Eller, morgen er det kanskje ikke lengre da. Nå er jeg innom leiligheten mellom slagene, og har akkurat nok tid til å slenge ut et innlegg til dere. Travel dag, men heldigivs er energinivået høyere i dag! Med en puls på fem hundre løper jeg rundt i Oslo´s gater for å rekke alt. Fra i morgen av har jeg heldigvis ikke stort annet på agendaen enn å jobbe, noe jeg faktisk ser veldig fram til. Ikke noe moro når man føler man ikke kan yte 110%. Zara er på overnattingsbesøk hos tante June, og det er faktisk utrolig trist å ikke ha henne i leiligheten når jeg kommer hjem. Er så vandt med at hun står ved døren å venter til jeg skal låse opp. Åh, lille gullet mitt <3

Se så fine bilder June tok av henne i går! Jeg smelter heeelt, og kjenner det stikker litt i kroppen av savn, selvom jeg bare har vært borte fra henne i knappe 12 timer. Bilder stjelt fra bloggen hennes


Zara og kjæresten til June, Aleksander.

Det er så koselig å se at Zara er så glad i andre mennesker. Hun finner seg alltid det første fanget som er ledig for å sove på, selv om hun kanskje ikke kjenner personen så godt. Haha!


sliten jente og dagens outfit

Dagen i dag har egentlig vært utrolig travel, selv om planen egentlig bare var å jobbe hjemmefra og ligge på sofaen. Jeg er utrolig sliten om dagen, og det er mye som foregår. Dagen i dag har altså gått i ett, og jeg har hoppet fra å jobbe på macen, til å løpe ut døren, til å jobbe på macen, til å løpe ut døren igjen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra June, og vi har nettopp filmet derdig inn et innslag som jeg kommer til å poste på bloggen i samenheng med Canon-kampanjen jeg har nevnt tidligere!

Nå blir det rett i seng, for i morgen blir nok en travel dag. Fra jobb tidlig om morgenen, rett på pressevisning klokken fire. Håper energien er bedre i morgen! :-)


Jakke - BikBok, Genser - Acne, Bukse - BikBok, Sko - DinSko, Solbriller - RayBan

Og folkens: tusen hjertelig takk for alle innsyn på innlegget under. Det setter jeg utrolig stor pris på, og det hjelper meg å se ting fra et annet perspektiv.


selvskading

  • 23.04.2013, 14:32 // Blogg

En del av jobben min er å gå igjennom forskjellige blogger, så jeg har sikkert vært inne å lest ALLE på topp 200 på blogg.no, pluss enda mer. Det er spesielt én type blogg jeg reagerer på, men som samtidig fanger meg veldig på en negativ måte. Bloggene som omhandler selvskading, med så detaljerte bilder at jeg nesten må snu meg vekk. Grunnen til at jeg ikke klarer å slutte å lese, er fordi jeg virkelig ikke kan skjønne det. Hva i allverden som kan få et menneske til å gå så langt at personen vil kutte seg selv til blods, som etterlader svært synlige arr. Jeg skal ikke nekte for at tanken "oppmerksomhetssyk" har slått meg et par ganger, men jeg vil likevel ikke tro på at det er sant.

Jeg har vært heldig. Aldri slitt med psykiske vansker, og har alltid vært en person som finner en løsning på ethvert problem. Sommeren og høsten var virkelig ikke en bra tid for meg, og om jeg hadde taklet ting på en annen måte enn jeg gjorde det på så hadde jeg mest sannsynlig ikke vært her jeg er i dag. Da hadde jeg enten kjørt meg selv ihjel, tatt overdose av tabeletter eller gjort noe annet for å skade kroppen min. Det er helt fjernt å tenke på, at jeg virkelig var langt nede. Nå sitter jeg i leiligheten min i Oslo, med en bra jobb, har et helt supert liv og er stolt over meg selv som har kommet så langt uansett forutsetninger. 

Poenget er at jeg har lest disse selvskadingsbloggene opp og ned, men kan likevel ikke skjønne hvorfor de gjør det de gjør. For at i et lite sekund så skal det gjøre vondt i armen i stedet for i hodet? Hvorfor vil de ha vondt noen stedet I DET HELE TATT? Kjære selvskadere, om selvskading liksom skal være den eneste løsningen så tar dere feil. Skaff dere hjelp!

Jeg aner jo selvfølgelig ikke grunnen til at selvskadere gjør det de gjør. Hvilke problemer man har kommer jo fra person til person, og hvilken psyke personen har i utgangspunkt. Men jeg kjenner mennesker som har opplevd helt grusomme ting. Voldtekt, mishandling, utroskap, men ingen av de har rørt sin egen kropp på den måten. De skaffet hjelp, og har etter en lang prosess mer eller mindre kommet seg over det. Jeg kan da liksom ikke helt fatte hvorfor? Det blir mange spørsmål her, men det er nettopp fordi jeg ikke skjønner det. Jeg har kommet fram til to konklusjoner:

1. De tør ikke be om hjelp.
2. Det er fordi de ønsker oppmerksomhet.  

Som sagt er jeg ganske uinformert angående temaet, og er veldig nysgjerrig på hvorfor det er slik. Hva tror dere, kjære lesere? Har dere noen erfaringer eller tanker om dette?


sminkevideo!

Hei dere! :-) I dag tenkte jeg å vise dere hvordan legge noen utrolig fine kremede øyenskygger fra Maybelline. De er så lett å påføre, og etter noen minutter så "stivner" moussen slik at det holder seg slik hele kvelden. Genialt! Jeg trodde forresten at jeg filmet at jeg hadde på leppesift på slutten, men det gjorde jeg visst ikke.. Dumme kamera! Den er uansett utrolig fin, og dere ser hvilken det er under.

 


Må forresten LE av "brunkremskillet" og den grusomme rougen. Youtube kjører ikke verdens beste kvalitet, og det ser ut som om jeg har badet i hudsminke. Det var ikke så ille i virkeligheten :-)

I videoen har jeg brukt:

>> Maybelline Color 24 hour tatto, farge 50 - eternal silver
>> Maybelline Color 24 hour tatto, farge 35 - on and on bronze
>> Master Drama Khol liner i svart
>> Maybelline Rocket Volum Express Mascara
>> Shocking Coral leppestift farge 910

Og dere? Har dere lyst til å vinne tur til New York Fashion Week for to personer? For en drømmekonkurranse!!! Dere kan delta HER.

//annonse


sniking i kø og vipper på kinn

Haha, herregud. I dag våknet jeg opp på sofaen til Torild i sitteposisjon, med en sko på og løsvipper hengende nede på kinnet. Våknet opp til en telefon som var full av ubesvarte anrop, og en melding fra Torild der det sto "HVOR ER DU EGENTLIG???". Den hadde hun sendt fem minutter før fra soverommet. Hun antok at jeg var et annet sted, men til vår begges store glede lå jeg bare på sofaen. Søren altså. Vi som skulle på supernach og ikke legge oss før sola sto på himmelen i dag. Den gang ei, sloknet vel før byen stengte i det hele tatt. Haha.

Kvelden i går var kjempegøy, selv om det ble litt for mye taxi og fram og tilbake. Snek i køen gjorde vi også. Kom på Lawo og bare "vi er på gjesteliste", og vakten bare "gjestelisten stengte for en time siden, sorry". Jeg bare "plis gjør et unntak da?", han bare "nei". Så vi måtte gå helt bakerst i den milelange køen. Noe vi ikke gjorde, og snek oss helt framerst i stedet. Jeg hater sniking, så sorry til alle som sto bak.

Neste helg skal jeg hjem til Molde igjen, siden jeg har eksamen. Klarer ikke helt å se for meg at det blir noe roligere der, men det får gå. Man er bare ung en gang, og selvom det kanskje er den mest oppbrukte unnskyldningen til å dra på byen, så må jeg bare overtale meg selv til å tro på det. Må vel begynne å trene igjen også. Søren.  Hvorfor kan man ikke bli tynn av å spise drittmat og dra på fylla to ganger i uka? Da hadde jeg vært dødstynn, forråsirresånn.


lørdagskvelden

  • 20.04.2013, 21:49 // Mat

 


Zara koser seg på sofaen, og jeg er straks klar til å ta på meg hælene igjen. Får håpe kvelden innfrir til forventningene, noe jeg egentlig tror siden det er LØRDAG og god stemning i byen!

I dag har vi ikke gjort stort altså. Sovet, sett på tv, spist - rett og slett slappet av etter en kaoskveld i går. Hahah, ler bare av tanken..

verdenes beste salat

  • 20.04.2013, 16:37 // Mat

Selv om det er dagen derpå hopper jeg ikke bort på McDonalds i dag, nei! Skal ikke skryte på meg at jeg er særlig flink til å spise sunt, men nå har jeg funnet (Torild viste meg) en utrooolig god salat som faktisk metter. Salat med agurk, skinke, paprika og litt salatblader er absolutt ikke noe for meg. Derfor er jeg overlykkelig over at dette er så sunt, og SÅ godt! Det er også enkelt å lage, noe som passer perfekt til meg som ikke har spesielt god tålmodighet på kjøkkenet.

Du trenger:

> 1 pakke lobnobs (eller crabsticks om du foretrekker det)
> 1 mango
> 2 små eller 1 stor advocado
> Agurk 

Du kan selvfølgelig ha oppi mer om du vil, en jeg syns disse ingrediensene er best sammen. 

Så skjærer du bare opp alt i biter du selv syns er passe, bland sammen og nyt! Åh, det er så godt. Har nettopp spist en stooor skål, og det med utrolig god samvittighet. Si ifra om dere prøver den da, og hva dere syns! 


last night

God "morgen"! Kvelden i går var utrolig moro, og det merkes på kroppen idag. Våknet opp i dag tidlig og bare "HVOR ER JEG??", og da fant vi ut at det var like så greit å booke oss inn på et hotell. Passet meg egentlig perfekt, for jeg og Torild storkoste oss på hotellfrokosten. Det er vel egentlig ingenting bedre dagen derpå? I dag skal vi bare slappe av. Akkurat nå ligger vi i hver vår sofa og gjør egentlig ingenting. I kveld skal vi bli med en kompis ut, så vi håper på at det blir gøy! 

I går hadde vi jentevors hjemme hos meg. Selv om leiligheten min er langt fra ferdig, så klarte vi såvidt å få plass til alle likevel.


Haha. Man kan ikke dra ut uten Big One i magen!


Meg med to nydelige frøkner <3 Ann-Helen og Silje.


Kommer forresten oppskrift på en utrolig god salat om noen få strakser, stay tuned! Ellers, ha en super lørdag fine dere. 


ready

 

Alt fra Zara.

Klar for nok en kveld på byen i Oslo. Nå venter jeg bare på at koselige venninner skal komme inn dørene. Bedre bilder fra kvelden kommer i morgen. Ha en super fredag så lenge! :-)


Skjulte fakta om Julia.

Hei alle sammen! Birte her :-) Har dere det bra? Er dere fortsatt i livet etter Bieber uken? Må si det har vært helt vilt siste dagene. Men herlig er det. You go Belibers!

Men uansett, jeg og Julia fant ut at jeg skulle lage ett lite gjesteinnlegg til dere der jeg forteller litt fakta om Julia fra mi side og hvordan hun er som venninne! Som de fleste vet (regner jeg med) er jeg og Julia bestevenninner! Vi ble kjent det året hun flyttet til Ålesund. Siden da har hun egentlig vært en av de viktigste personene jeg har hatt i livet. Vi er som alle andre bestevenninner egentlig, men vi er unormalt åpne med hverandre om ting. Vi gjør de mest rare tingene sammen, og selvom vi ikke har sett hverandre på flere mnd så er vi akkurat likedan når vi møtes igjen! Bare tenk dere, for 2 år siden når vi var i Israel og etter vi kom hjem gikk det nesten hele 1 år før vi møttes igjen, og det var på flyplassen når vi skulle dra til Hellas!

Vi har alle en bestevenninne vi ikke klarer oss uten, Julia er mi og jeg vet at vi kommer alltid til å vær så nære som vi er idag! Men uansett, jeg vet dere sikkert vil høre litt fakta om henne så here we go, 10 fakta om Julia!

 

Sminke : Julia går ALDRI uten falske vipper! Hun er avhengig av det. Selvom hun har tidenes hangover, har drit dårlig tid og skjelver av fylleangst så klarer hun og lime på de jævla vippene sine! Haha, like morsomt hver gang!

Mcdonalds: Julia spiser på mcdonalds minst 1 gang i uken. Dette har vi til felles, vi er alt for glad i den drittmaten vi får kjøpt der. Gjør ikke situasjonen bedre at Julia bor 2 min fra sjappa i Oslo!

Alkohol: Om vi har bestemt oss for å dra ut en dag, starter Julia med sitt første glass med vin gjerne kl 1, 2 på dagen ! Når vi drar for å kjøpe mer alkohol suser hun gjennom butikken og ender i kassa med minst 3 vinflasker, Dette fordi Julia tåler ALT! (tror hun) Jeg ender alltid opp med å passe på henne ute fordi jeg er alt for overbeskyttende og alt for flink til å drikke med "måte".

Steking: Når Julia danser når hun er ute på byen står hun alltid med ene hånden i været og steker samtidig som hun står å kiker ned i gulvet og smiler. Hehe, dette kan se både snålt og søtt ut!
Renhold: Julia er SYKT ryddig! Nå når og Glenn var på besøk holdt hun på å klikke av rote vårt og ga nesten opp på oss! Hun er veldig flink og kommer sikkert til å bli en flink husmor ( he- he -hee)

Zara: Zara betyr veldig mye for Julia. Julia er også veldig flink med hunder og har ett stort dyrehjerte! Hun prioriterer Zara alltid først og hun behandler henne som ett barn.

Syden: Når Julia er i syden smører hun seg ikke med solkrem. Hun presterer hver gang og prioritere sololjen først uansett hvor hun er! Dette fører alltid til at Julia ligger rett ut og er knallrød første dagene i syden. Hehe, det er like morsomt hver gang vi er på tur.

Humor: Julia har tiiiiidenes dårligste humor! Hun kan ligge i sofaen, se på seg selv på telefonen sin og begynne og le. Derfor går vi så godt ilag og, vi har likedan humor og ler bare vi ser på hverandre! Når vi strutter rundt i leiligheten med hvert vårt vinglass i hånden har vi det som plommen i egget! Vi ler og ler og ler!

Kropp: Julia har en fantastisk fin kropp! Dette ser hun desverre ikke helt selv! Det er nesten urettferdig at hun har det! Når jeg er sammen med henne går jeg ofte rundt og sammenligner oss og finner ut at jeg er en strandet hval iforhold til henne.

Komplimenter: Julia er kjempe flink til å gi vennene hennes komplimenter, skryte av og vise at hun er setter pris på oss! Dette gjør henne til en fantastisk og ekte venninne!

 

Jeg kunne skrevet en hel bok om alt jeg har opplevd sammen med Julia og hvordan hun er, men det får vi vente med til neste gang! Håper dere får en fantastisk fin helg alle sammen! Mange klemmer Birte!

 


 

 

 

 

 

 


the new icons

Wohoo, nå er det kun én dag igjen til helg! Ukene går så fort at jeg nesten blir litt bekymret.. Hvor ble all tiden av? Føler jo ikke at dagene går sånn alt for fort, men plutselig så er det torsdag igjen. Hjelp. Jeg er ferdig på jobb for dagen, og skal snart slenge Zara i båndet og ta henne med til Torild. Fikk nettopp en ny spennende oppgave på jobb i dag, som jeg skal starte på nå før jeg drar. Jeg trives virkelig såå godt på jobb! Vet det er mange som spør hva jeg jobber med, og jeg kommer til å forklare det i videobloggen jeg skal lage med svar på spørsmålene. Den er litt forsinket, men kommer snart.

Har på meg min nye tee fra HM - the new icons i dag. Perfekt til både joggebukse og jeans! Nå følte jeg meg veldig bloggete egentlig. Med litt sånn skjult reklame. Huff. Uansett. Ha en fin dag videre kjære dere!Til alle Beliebers

Oslo er invadert. Karl Johan er proppfull av lilla hettegensere med " I Love Justin Bieber " printet over hele magen. Jentene hyler. De tror Justin bor på Grand Hotel, og springer oppover gaten som apekatter. (Til info bor han på The Thief på Tjuvholmen). Gardermoen er full av tenåringsjenter fra hele landet som kommer til Oslo for å se idolet sitt. De gråter av tanken på at de kanskje kan bli "the one less lonely girl". De stiler seg i kø klokken 05.30 på morgenen for å komme lengst fram, selv om konserten ikke starter før 20.00 på kvelden.

Facebookstatuser florerer også blandt de som ikke er fan. De kan virkelig ikke skjønne hva alt hysteriet dreier seg om. De syns Belieberne er teite småunger som ser opp til en homofil taper uten fans. Jeg mener, seriøst? Skjønner dere ikke oppstyret? En homofil uten fans? Les første avsnitt, for det er realiteten. Justin Bieber er tiårets popstjerne, uten tvil. Jeg er absolutt ingen Belieber, men fy faen så flink han er! Er det ikke bare bra at ungjentene engasjerer seg i en artist, i stedet for å bruke tiden på for eksempel....dop? Burde ikke de bitre non-believerne heller bruke tiden på å bekjempe ting som for eksempel.....dop? I stedet for å irritere seg over en dansende, livlig, kjekk gutt fra Canada?


Her er de to desidert peneste som liker Justin. Lars ville lett ha ligget med han. 

Sist jeg sjekket er ikke dette første gang mennesker har forgudet en popstjerne. Michael Jackson, The Beatles, Rihanna etc. Jeg syns det er utrolig unødvendig å spre så mye negativitet bare fordi jentene digger Justin. Å skrive at man "ikke skjønner hysteriet" blir rett og slett for dumt i mine øyne. Selv om jeg ikke er hans største fan, så skjønner jeg utrolig godt hvorfor folk elsker han. Utseende er på plass, han har en flott stemme, og han ser fantastisk ut på scenen. Janteloven i Norge står dessverre alt for sterkt, at man ikke kan glede seg på andre sine vegne. Han har virkelig alle kriteriene på plass for å få ungjentene til å falle som fluer. 

Så til alle dere Believers som bruker mye tid og energi på idolet deres; GO FOR IT! Det er bare sunt å ha et forbilde. Noen man kan se opp til. Noe å bruke tiden på, i stedet for å henge på kjøpesentre og røyke hasj. Det er bare sunt å ha den spennende følelsen i kroppen der man har en liten forhåpning om at Justin kanskje titter ut av hotellvinduet sitt. Å engasjere seg for noe er alltid en bra ting, uansett om det er bøker eller popstjerner. Jeg respekterer virkelig Justin. Det kan umulig bare være en dans på roser å komme rett fra barndommen og over på kjendistilværelsen med hylende fans fra alle kanter, der alle vil ha en bit av han. 


magetopp

Jeg syns denne trenden er utrolig kul, og håper slike type topper kommer i mange forskjellige former, farger og fassonger fram mot sommeren. Det er så utrolig enkelt å matche, også er det så lett å slenge på seg før man skal noe! Syns det passer perfekt både til hverdag og til fest. Under finner dere to eksempler på hvordan man kan kombinere toppen med andre plagg:


Highwaist-jeans og boots eller converse.


Highwaist skjørt, enten i farger eller svart/hvitt!

Hva syns dere om magetopper? Kult eller harry?


mitt nye design

Hei! Ser det er mange som spør spørsmål angående det nye designet mitt. Jeg er kjempefornøyd, og syns det er såå mye finere enn det forrige jeg hadde. Er dere ikke enig? Folka bak det nye designet er helt fantastiske. De fikset alt superkjapt, og sendte meg bilder av designet underveis slik at jeg fikk komme med innspill. Jeg fortalte akkurat hva jeg ville ha, og de innfridde på en super måte. Slik liker jeg å jobbe altså! Er det noen som ønsker nytt design, så gå inn HER å sjekk ut hva de har å tilby! Om du heller vil ha noe annet, kan du gå inn HER for å bestille deg ditt helt personlige design. 

Hva syns dere om mitt nye design?

Det kommer forresten en videoblogg i dag, hint hint :-)


Nå er det nok!

Før jeg flyttet til Oslo var jeg kjempeflink når det kom til kosthold og trening. Var på Step-Puls trening nesten hver dag, pluss at kostholdet mitt ikke kan samenlignes med hvordan det er nå engang. Med innflytting til ny leilighet, ny jobb, ny by  - generelt alt nytt så har jeg mistet grepet helt. Jeg må faktisk bruke både hender og tær om jeg skal telle hvor mange ganger jeg har spist på McDonalds de siste tre ukene. Spiste der senest i går kveld. Da ble jeg bare kvalm, og tenkte at NÅ måtte noe gjøres. Etter jobb dro jeg rett på Kiwi for å handle inn til verdens beste salat. Oppskrift kommer senere om dere vil!


Advocado og lobnobs er to ting jeg er heelt hekta på for tiden. Spiser det både i salater og på brødskiva. Nammmm!

Heldigvis har jeg funnet sunn mat som faktisk er godt også. Jeg er ikke en kanin som spiser gulrot og salat uten noe til, aldri i verden. Jeg trenger forresten tips til andre sunne måltider. Hjelp meg, kjære lesere! Hvis ikke ender jeg opp som moren til Honey Boo Boo..


SKÅL for en ny og bedre livsstil. Hvem er med meg? Kanskje vi kan lage en morsom greie ut av dette!

Merker på kroppen min at den begynner å bli litt tynnfeit. Ikke les feil her nå folkens; TYNNFEIT. Jeg er slank, men slapp. Om dere skjønner? Slapp mage, slappe lår, slapp rumpe. Æsj. Og dette har skjedd bare på tre uker?! Nei, nå må jeg løpe å melde meg inn på Fresh Fitness før jeg gir opp og henter potetgullposen jeg har gjemt bakerst i skapet. 


vaskekjerringa på tur med blomsterbaggen

God morgen! Tro det eller ei, men jeg syns faktisk det er utrolig deilig at det er mandag. Kom på jobb nesten en time før jeg trengte i dag tidlig, til og med! Etter helgen føler jeg liksom det er deilig med en ny start, i den forstand man faktisk kan starte på nytt når det er mandag. 

I går tok jeg forresten med meg skittentøyet mitt for å dra på bursdagsmiddag til Lars. Da var han også ferdig med tenårene, og godt er det!! Jeg har ikke fått kjøpt meg vaskemaskin enda, skjønner dere. Så da passer det perfekt at jeg fikk låne Lars og Ronny sin i går. Det eneste negative er at jeg må gå rundt i byen med verdens styggeste plastikkbag. Dessverre var det den eneste baggen som var stor nok! Haha. Koste oss uansett hos Lars med god lasagne og skravling om feiringen kvelden før. Dagen derpå er faktisk ikke så ille likevel, iallefall ikke når man har gode venner man kan kose seg med. 


Disse bildene var egentlig ikke ment som antrekksbilder, men dere lurer vel uansett kan jeg tenke meg. HEHE NEIDA. (Jo) 
Jakke - BikBok, Genser - HM, Jeans - BikBok, Boots - DinSko 


Her mistet jeg den tunge klesvask-plastikk-blomster-baggen min på bakken, og heldig som jeg er ble det selvfølgelig dokumentert. Livet som blogger ass.


Og, ja! Her har dere bursdagsgutten. Husket dere å gratulere han i går?rave to the grave

Nå er det søndag igjen, og godt er egentlig det..Sliten i trynet, livredd for dagslys, vil helst sove resten av dagen. Men det kan jeg ikke, for straks skal jeg på middagsbesøk til Lars og Ronny. Må bare dusje først, noe jeg gleder meg veldig til. Kvelden i går var kjempemoro, så lenge den varte iallefall! Dro hjem ganske tidlig, og orket ikke dra på byen siden det var kø overalt. Drittfolk. Vil helst feste alene jeg! Haha. Det hadde kanskje ikke vært så gøy, og jeg tror heller ikke det hadde vært så kult å danse mutters alene på dansegulvet. iallefall siden jeg SUGER å danse. Står bare der å hopper opp og ned mens jeg steker med høyrehånda. Ikke særlig flatterende med andre ord..


Favorittgenser på, solbriller på, dagslys: ha det bra. Her var jeg ikke fjortis i det hele tatt forresten. Bare kul.


LP kom nettopp inn dørene her, og vi ligger å ser på tv. sneakpeek på kveldens antrekk

I dag var det markedsdag i Bogstadveien, noe jeg ikke var klar over da jeg gikk ut av døren i formiddag. Det var folk OVERALT. Jeg liker egentlig ikke folk engang, så det fristet egentlig mest å bare snu å gå hjem. Dessverre hadde jeg ingenting å ha på meg ikveld, og jeg måtte også kjøpe gave til bursdagen til Lars, så folkemengden var jeg rett og slett nødt til å møte. Kom hjem med mange fine godbiter, og gleder meg til å fikse meg til kveldens festligheter! Skal først i bursdag til Lars, før jeg skal til Torild. Om alt går som planen kommer dette til å bli en fantastisk kveld :-)

Viser dere bilder av hele antrekket senere, nå må jeg danse meg inn i dusjen!


pimp your iPhone!

Helt siden jeg kjøpte iPhone 5 har jeg slitt med å finne deksler til den. Virker ikke som om alle butikkene har tatt inn deksel til 5 enda, for jeg finner nesten bare til iPhone 4! Derfor begynte jeg å søke litt rundt på nettet etter nettbutikker som kanskje kunne selge, og da kom jeg over handelsportal.no. Der har de utrolig mye kult, både til iPhone og Samsung! Du kan også designe ditt eget deksel, eller sende inn telefonen din om du foreks har knust skjermen. Genialt! :-D


Høretelefoner i kule farger spriter opp enhver antrekk!

Dekselet kan du finne her. De har utrolig mye kult, så det blir nok ikke lenge til jeg klikker hjem min neste pakke med deksler. Syns det er moro å variere litt, spesielt når det er ganske billig der!

Akkurat nå har de også en konkurranse der du kan vinne en iPad mini! Delta HER :-D

Hva syns du om dekselet?

//Annonse


kontraster

Livet er så kontrastfyllt. Fra kvelden i går som var helt fantastisk, der jeg og June koste oss gløgg ihjel mens vi var en liten tur på byen - til å våkne opp til en lei beskjed. Jeg vil ikke utdype mer hva som har skjedd, og håper på forståelse for det. Jeg kommer til å blogge som normalt uansett, for det er viktig å prøve å tenke på andre ting også når ting er leit. 

Som sagt i forrige innlegg var jeg på Kampanje Kick-Off for Canon i går, og da fikk jeg et splitter nytt kamera! Kommer til å ha et utrolig kult prosjekt med de, så gled dere til å se resultatet :-) Etter det var ferdig dro jeg til June for å spise god mat, sladre fra oss og rett og slett slappe av. Plutselig fikk vi lyst til å snuse litt på utelivet, så da var det bare å hoppe i første og beste antrekk og komme oss avgårde siden det var ganske sent. Som sagt koste vi oss masse i går, selv om dagen i dag er helt annerledes enn jeg trodde da jeg la meg i går.

Planen var egentlig å dra hjem til Molde i kveld, men etter mye om og men kom vi fram til at jeg kan vente til jeg har eksamen om to uker. I kveld skal jeg bare slappe av regner jeg med, er egentlig ikke helt i form til å gjøre noe annet heller. Håper dere får en fin fredag, så blogges vi om noen timer!


new in

Dro fra kontoret litt tidligere i dag, og siden jeg jobber midt i Bogstadveien er det litt vanskelig å ikke la seg friste av butikkene rundt. Tok meg en superkjapp runde før jeg dro hjem, for å se om jeg fant noe å ha på meg til ikveld. Jeg skal på Kick Off til en Canon-kampanje jeg skal ha senere, så ikveld får jeg meg bl.annet nytt kamera. Ouh, det klager jeg absolutt ikke på! Lurer på om jeg skal ha på meg skjorten under, hva tror dere?


Cubus. Likte så utrolig godt snittet, som egentlig er vanskelig å se på dette bildet. Tar bedre bilder etterpå!


HM. Åh, denne her er seriøst verdens beste daffegenser. Den går nesten ned til knærne, og jeg har egentlig lyst til å flytte ut av leiligheten å bo i genseren. 

Til dere som lurer på hvorfor jeg "alltid" er "brun", så kan jeg si at jeg ikke tar sol noe særlig (fordi jeg ikke gidder), men jeg bruker selvbruning. Disse to funker helt greit altså! Har enda ikke funnet den perfekte selvbruningen. Litt fordi jeg SUGER å smøre på meg også, så det blir liksom aldri......perfekt?Nå må jeg hive meg i dusjen, før turen går videre til Bygdøy Allé for kick off. Ha en fin dag så lenge!


Vinn din egen drømmereise!

HERREGUD, ER DET MULIG?! Jeg har ofte hatt konkurranser på bloggen min altså, men dette her må være den kuleste av den alle! Kilroy deler ut drømmereisen, og du kan selv velge akkurat hvor du vil dra! Jeg har selvfølgelig deltatt, og vil helst vinne hele greia selv... Så ikke delta, jeg vil vinne!!! Haha. 

Det er utrolig enkelt, og utrolig moro. Alt du trenger å gjøre er å;
1. Velg åtte destinasjoner fra kartet HER.
2. Inviter en person du vil ha med deg om du vinner.
3. Kryss fingrene! 

Du bestemmer akkurat hvor i hele, vide verden du vil dra! Jeg har plottet inn Usa, Bahamas, Bora Bora, Australia, Hawaii, Mexico, Cuba og Afrika. Tenk om jeg får dra. Jeg MÅ dra!

Om du er usikker på hvor i verden du vil reise, så kan jeg gi dere noen tips fra mine egne reisemål;
 


BAHAMAS! En perfekt ferie. Har egentlig ingenting annet å si. Det var som å være med i en film, der alt rundt deg bare oser av avslapning og glede. 


RIGA. Om du liker billig shopping og god mat for en utrolig billig penge burde du plotte denne destinasjonen inn på kartet ditt. Maten smakte helt fantastisk, og jeg har faktisk ikke spist bedre sushi noen andre steder enn i Riga. Jeg la sikkert på meg ti kilo den uka jeg var der, nettopp fordi jeg både spiste og drakk som en konge. Utelivet er heller ikke til å klage på!


USA. Her i Miami Beach i sommer. Dessverre var vi litt uheldige med været, men hallo? Det er jo Miami, det finnes en million andre ting man kan finne på! Shopping, sightseeing, resturanter - you name it. Usa er helt fantastisk, og jeg vil helst tilbake så fort som overhode mulig. For å delta i konkurransen er det bare å følge instruksene dere får ved å klikke på bildet over! Dette var vel en kul konkurranse dere?

Hvor ville du reist? 

//Annonse


spørsmålsrunde!

Ser det går igjen endel spørsmål i kommentarfeltet mitt, og jeg har ikke vært så alt for flink til å svare noe særlig utfyllende den siste tiden. Utrolig mye har skjedd, jeg har ny jobb, bor i en ny by, gjør på totalt andre ting enn jeg gjorde i Molde. Tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde, og vet dere hva? Jeg tror sannelig jeg svarer i videoblogg også. 

Det kommer forresten en utrooolig kul konkurranse ut på bloggen min etterpå, GLED DERE :-D I mellomtiden; kjør på med spørsmålsrunde!


rot i leiligheten og sliten i kroppen

Kroppen verker, hodet dunker og øynene holder på å falle sammen. Jeg kan ikke huske sist jeg var SÅ sliten. Bestemte meg for å jobbe fra sofaen i dag, noe som egentlig var helt ok for én dag. Gleder meg til å komme tilbake på kontoret i morgen, selvom det var deilig med en dag fra sofaen! Har fått gjort unna de fleste tingene på TO DO listen min, og skal straks sette igang med siste punkt på listen. 

Etter det skal jeg vaske ned leiligheten min, for fyttigrisen så mye rot det har blitt etter jeg hadde besøk hele forrige uke. Haha, det er faktisk helt sykt! Bare se på hvordan badet mitt ser ut:

Kjenner jeg gruer meg til å sette igang. Alt jeg har lyst til er å sove på sofaen. Tror faktisk ikke jeg har vært så utslitt på flere måneder. Kan ikke få sagt nok hvor godt det gjorde å slappe av i dag. I morgen er det fullt kjør igjen, så det gjelder å holde tunga rett i munnen og ha hodet kaldt!


date med sofaen

Halvtom leilighet, det er bare meg og Glenn igjen. Birte har dratt på Gardermoen, og Glenn reiser klokken elleve. BUHU, dette her er så trist :(

Heldigvis er det strålende sol, og ikke sånn alt for ille temperaturer heller. Nå er våren virkelig på vei, og det fryder meg som haaater vinter! Man trenger liksom ikke pakke seg inn i vinterparkasen for å gå ut i gaten. Hvordan er været i resten av landet forresten? 

I kveld skal jeg for en gangs skyld bare slappe av. Nå har det vært tjo og hei i litt for mange dager, og jeg gleder meg til å kline med soffaputene etterpå. Det skal bli så deilig! Kan absolutt ikke klage, for denne uken har vært helt sykt morsom. Herregud som vi har kost oss, så at jeg er sliten nå skulle bare mangle!


Jakke - Zara, Genser - Ralph Lauren, Jeans - Gina Tricot


farvel

Nå er stuen full av kofferter, klær og rot, for i dag er det nemlig siste dagen Birte og Glenn er her. I kveld reiser Birte til Bergen, og Glenn hjem til Molde mens jeg sitter igjen i Oslo alene. Eller, alene blir jeg jo ikke, men det kommer til å bli kjemperart å ikke ha de leiligheten min hver gang jeg kommer inn døren. Buhu, jeg vil ikke at de skal reise! Heldigvis har begge to planer om å flytte til Oslo, noe jeg er overlykkelig for. Vi har det så utrolig gøy sammen, og de siste dagene føles ut som en syk russetid. NÅ er det nok fest-tull, og jeg skal fokusere fullt på jobb og trening. Bare dumt jeg har lovt å bli med ut til helgen igjen... Haha!


Zara vet at de skal reise hjem, og er absolutt ikke fornøyd.Nei, dette er trist altså! Nå skal vi gå en liten tur ned i Bogstadveien for å bytte inn noe på Zara, før de setter seg på flytoget mot Gardermoen.


details

God søndag kjære lesere! Håper at alt står bra til med dere. Jeg har fortsatt besøk av Birte og Glenn. Dette er siste kvelden jeg har sammen med mine to bestiser, så da gjelder det å utnytte tiden godt og kose oss mest mulig. Nå sitter jeg å venter på at neglelakken skal tørke før jeg setter i gang med hår og sminke. Viktig å ta seg bra ut vet dere, selv på en klein søndag! Ja, for i kveld har jeg byttet ut joggebuksa til fordel for høye stiletthæler og et av mine nyeste smykker. Sammen med Thomas skal vi nemlig ut å spise et bedre måltid. Det blir koselig. 

Nedenfor ser dere en sneak peak på hva jeg skal ha på meg. Jeg bare elsker de nye skoene mine fra Zara. 

Beklager at jeg ikke rekker å svare på alle de fine kommentarene dere legger igjen. Døgnet har rett og slett for lite timer. Dessuten har jeg hatt det ekstra travelt nå som jeg har flyttet og fått meg ny jobb. Det skal dere vite, jeg setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen min. Dere er best! Med dette ønsker jeg alle sammen en fortsatt fin søndag. Vi blogges skjønninger! ♥ 


for en kveld!

Antrekk fra Zara. Kjolen har en  kjempefin åpen rygg bak, men det har jeg dessverre ingen bilder av!

ÅH, for en kveld i går. Etter mye fram og tilbake fra forskjellige utesteder, og en taxiregning som man kunne trodd var en husleie slo vi oss til slutt til ro på Lavvo, der vi danset, drakk drinker og koste oss skikkelig. En av de bedre kveldene jeg har hatt de siste ukene! Nå ligger gjengen som et slakt i hvert sitt hjørne av sofaen med cheesburgere fra McDonalds i munnviken. Perfekt frokost på en dag som denne! Det er hardt å være ung og ha det gøy, men det er jo trossalt slik man blir gammel også. 

 


Haha, her sa Glenn noe veeeldig seriøst til meg!

Ikveld er jeg ikke helt sikker på hva vi skal. Noe moro blir det sikkert uansett, ved mindre jeg bestemmer meg for å ligge på sofaen kvelden ut. Tiden får vise!


ut på tur, aldri sur!

 

Titter bare innom for å ønske alle en strålende fredagskveld! Som Glenn sier, så rekker man såvidt å bli edru før man skal på flaska igjen her i gården. Sånn er det når venner samles, og jeg koser meg hvert eneste sekund! :-) Hele antrekket er fra Zara.


helt om natten...helt om dagen?


Kjole fra HM og sko fra Zara.

Vi hadde en virkelig gøy kveld i går, altså! Det var mye latter, glede og moro - helt til i dag tidlig klokken 07.30 da alarmen gikk, og jeg måtte på jobb. Da var det tårer, ibux-innhenting og miserabelhet. Klokken ni sto jeg klar på kontoret, og dagen har egentlig vært helt super den, klager ikke!

Endte opp på Solli Plass i går, etter et koselig vorspiel. Ryktes vi skal på´an igjen ikveld, og det kommer sikkert til å bli hardt, men gøy. Må jo ut å lufte seg, spesielt siden jeg er så heldig at jeg har både Birte og Glenn på besøk enda. Storkoser meg virkelig med de to i leiligheten :D Noen bilder fra i går:


"Er jeg fin på håret nå, Birte?" Planen etterpå er å dra rett hjem i sofaen. Kjenner jeg trenger å sove et par timer, for kroppen min føles ut som om den er 100 år med leddgikt.. AU! Aldri begynn å fest, kjære lesere. Det er livsfarlig for både helse og selvrespekt.


vi kan å kose oss

God morgen! Åh, jeg blir så GLAAAD av at solen skinner. De første tegnene på at sommeren er på vei, er absolutt at Lekter´n på Aker Brygge åpner. Siden jeg jobber fra macen, bruker jeg alle mulighetene jeg har fri til å komme meg ut i frisk luft. Solen stekte virkelig i ryggen, og vi kunne ikke gjøre annet enn å bestille både hvitvin og et par bøtter med Corona. Det føltes nesten ut som om sommeren var der allerede. Håper kurven bare stiger, og at det blir varmere og varmere i luften. På slike dager kan man ikke gjøre annet enn å elske livet sitt, noe alle sammen virkelig gjorde i går. 

Det ryktes forresten at det fremdeles er snø hjemme i Molde? Hahaha, så utrolig kjipt! Nå følte jeg egentlig litt for å håne de hjemme. Her er det mange plussgrader og strålende sol hver eneste dag! Hvordan er været der du bor? Her er noen bilder fra i går:

Etter jobb blir det rett hjem for å forberede seg til kveldens festligheter. Må finne noe å ha på meg, så flaks at kontoret mitt ligger midt i Bogstadveien slik at jeg kan plukke med meg noe på vei hjem. Perfekt! Nei, nå ble det litt for mye glade tanker. Runder av her, jeg.


dagens

Jakke - BikBok, Genser - Cubus, Jeans - Acne, Platåsko - Monki, Solbriller - RayBan

Til de som etterlyser nytt design, så kan jeg si at det er in the making. Takk GUD. Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg syns designet mitt er rotete, eller rett og slett kjedelig. Gleder meg iallefall mye til å få det nye ferdig, krysser fingrene for at det blir knallbra! 5-minuttern

God morgen! Sitter på kontoret og er skikkelig kontorrotte. Kan ikke si jeg plages av det. Trives godt jeg! Husker på skolen så fikk vi sånn 5-minutter hver gang vi ble urolige i klasserommet. Nå kjente jeg at hodet trengte et lite avbrekk, så da tok jeg meg en 5-minutters bloggpause. Kjenner jeg enda er bittelitt irritert etter i går, men det får bare være. I dag er en ny dag, og jeg har fremdeles ikke funnet helgens antrekk. Derfor må jeg nok shoppe litt i dag og, men denne gangen i Bogstadveien. Får håpe servicen er litt bedre her, noe jeg både tror og håper..

Uansett! Solen skinner i Oslo, noe den har gjort siden jeg flyttet. Jeg er så heldig at jeg fremdeles har besøk av både Birte og Glenn, de blir hele uken. Hurra! Vi skal kose oss sånn, og har så mange moro planer de neste dagene. 

Her er noen bilder fra i går forresten. 


Sigrun og Isabell på Fridays.


Hjeeelp! Rett på dobbelthaka gitt.


Trioen da, vettu! Hihi. 

Nå må jeg nesten stupe inn i Campaign Manager-jobben min igjen! Skriver et eget innlegg om hva det går ut på senere. Det er utrolig spennende, men også hektisk! Er så glad for at jeg har fått en slik jobb :-)


hvor ble det av servicen?

Okei, det er kanskje en million mennesker innom hver dag som roter i de nybrettede bunkene, bråker høyt, setter fra seg brusflasken i prøverommet og ikke hilser tilbake når du sier "hei". Jeg har jobbet i klesbutikk selv, og vet at kunder av og til kan være ditt verste mareritt. Tro meg - jeg vet hvordan det er. Det ga meg likevel aldri unnskyldningen til å være frekk, gi overlegne blikk eller ikke hjelpe kunden når den ber om hjelp. Man har selv valgt å jobbe i servicebransjen, og tro det eller ei så er faktisk stikkordet innenfor den type jobb "god service". 

Jeg er faktisk sjokkert over hvor fantastisk dårlig service det er på mange av motebutikkene i Oslo. Ikke for å dra alle under en kam, for det var mye bra også, men siden jeg er blogger er det lett å dra fram det negative. Det var spesielt en episode jeg vil trekke fram, som både jeg og venninnen min reagerte kraftig på. Vi var på Monki på Karl Johan, og var på vei til kassen for å betale. Ekspiditøren så oss komme, men velger likevel å rope til kollegen i andre siden av butikken. Hun ropte heller ikke hva som helst, men hun begynte å diskutere to enkeltpersoners oppførsel på byen helgen før. Jeg mener; hallo? Er du seriøs eller? Her kommer det to kunder på vei for å betale, og du vil heller overse oss for å prate dritt om andre personer når du er på jobb? 

I tillegg skulle jeg spørre henne om et kjapt spørsmål, noe jeg måtte spørre cirka fire ganger før jeg fikk respons. Da kikket hun ikke på meg engang, og jeg fikk en kald skulder før hun svarte kjapt "nei". Er det virkelig mulig! Ingen har tvingt deg til å jobbe i klesbutikk, og om du virkelig hater kundene dine så forbanna mye så burde du faktisk finne deg en annen jobb. 

Bare for å få sagt det, så var det kun den ene ekspiditøren som var slik. Hun andre som var på jobb smilte og hilste på oss da vi kom, og det er slik servicen skal være. Jeg er faktisk ingen dårlig kunde, og oppfører meg alltid bra når jeg er ute å handler. Jeg sa til og med Hadet til hun på Monki, noe jeg angrer på. Burde bare vist min misnøye og forlatt butikken.

Ble absolutt ingen storshopping på meg i dag, men kom hjem med et par godbiter likevel. Gleder meg spesielt til å ta i bruk kjolen og skoene øverst, som er kjøpt på Zara. Tommel opp for servicen på Zara forresten, der er de blide selvom kundene roter som idioter. Flott!


Bli med i testpanelet til Maybelline Rocket Launch mascara!

 

 

Har du lyst til å være en del av Maybelline´s testpanel, der du kan teste ut ny sminke og si din mening om det? Liker du deres nye produkter, eller kanskje du hater det? Det vet man jo ikke ved mindre man ikke prøver! Jeg for min del elsker å teste ut ny sminke, og har ombyttinger i sminkepungen min både titt og ofte. Finner liksom alltid noe jeg liker bedre, for så å gå tilbake til den gamle sminken etterhvert, for så å prøve noe nytt igjen... Åh, det er en evig - men moro sirkel. 

Om du har lyst til å være med å teste ny sminke fra Maybelline, så meld deg på testpanelet deres HER! Akkurat nå trekker de også en vinner som får en mascara ved å melde seg på. Som sagt så elsker jeg å teste ut nye produkter, og syns det er utrolig moro å være med på dette! Dere kan bli med også. Meld dere på HER :-)

//Annonse
meg og mitt friske morratryne

Håper det ikke er for freidig å si det, men jeg vil tørre å påstå at jeg var det eneste friske morratrynet på vei ned Bogstadveien til jobb. Stressa koffert-i-hånda-menn sprang rundt meg som fluer rundt en mugla bagett, og jeg frydet meg slik fordi jeg hadde så god tid i forhold til dem. Hah! Å ha en trang til å stå opp en halvtime før man egentlig er min beste egenskap. Å ha god tid om morgenen er såå viktig om man skal ha en god dag. Jeg rakk til og med å stoppe for kaffe på veien! Eller, nå lyver jeg. Jeg drikker ikke kaffe. Er ikke gammel nok til slik. Jeg kjøpte meg en kakao. Det er likevel ingen som ser forskjell på et kakao-beger og et kaffe-beger, så jeg følte meg litt voksen likevel. Med kaffen i hånda på vei til jobb da vettu. Nå er jeg voksen og veletablert ass!

I dag skal jeg ha opplæring i min nye jobb som Campaign Manager - for nei, det var ikke tull! Skal ikke jobbe hos Studioday, det ble en drastisk endring i planene forrige uke. Sjefen min hos Studioday er også sjefen min på den nye jobben, og jeg er kjempefornøyd med det!

Etter jobb blir det litt shopping med Birte. Det er mange kule arrangementer denne uka, og vi vil jo gjerne se flott ut i den annledning. Ønsk meg lykke til, da!


rosevin og bestiskos

 

Hei hei! Nå har bestevenn Birte kommet på besøk, og jeg kunne ikke vært lykkeligere! Nå har jeg en uke med vinkvelder, venninnekos, god mat og kvelder på byen i vente. I morgen kommer Glenn også, som også blir en uke. For en glede!! Vi tre skal kose oss som bare det. 

Nå sitter vi i leiligheten min å drikker litt rosevin, før vi skal ut for å spise litt tapas. Det er iallefall planen, men hvem vet hvor vi ender opp. I morgen starter jeg i ny jobb forresten! Kontoret ligger i Bogstadveien, så det er jo bare et steinkast fra leiligheten min. Perfekt. Skal jobbe som Campaign Manager for Vender Seed, som er et markedsføringsfirma. Kult?? Skriver mer om den senere. 

Fikk også sofaen inn i leiligheten i dag, så nå begynner ting endelig å komme litt på plass. 

hits