ALL THE SINGLE LADIES


Body fra Ganni.

Er ikke denne litt kul? Plukket den opp i København. Litt usikker på hva jeg skal bruke den til enda, men plutselig så trenger man vel en body også. Dette er vel skritt 1 av å bli en ekstem samler tenker jeg. Men så lenge jeg samler på klær så er det vel ikke så alt for ille?

Nå er jeg hjemme i Bergen igjen forresten, sliten som fy. Ble selvfølgelig plassert ved siden av gutta-på-sin-første-partytur på flyet, noe som var jævlig irriterende. Hvem drikker vodka redbull klokken to på dagen, på en MANDAG? Også lo de hele tiden. Personlig syns jeg det bare er gøy å høre på at andre le om det er jeg som har sagt noe morsomt, ellers er det bare irriterende. Iallefall når det kommer fra 18 år gamle gutter med dunbart og modne kviser. 

Nå skal jeg se på paradise hotell for enda mer kvisehumor, vi snakkes i morgen! Da skal jeg endelig få trene igjen etter fire dagers pause, gleder meg til å løpe min kjære 8 kilometer ♥ Tenkte også å skrive et innlegg om kosthold i morgen, siden mange lurer på det. 


MINUS 20% FOR ALT PÅ MIINTO!

// Innlegg skrevet i samarbeid med miinto

 

 Hyyyl!! I dag har Miinto.no 20% avslag på absolutt alt i nettbutikken sin :-D Dette er jo en av mine favorittsteder å nettshoppe, fordi omtrent alle merkene jeg liker godt er samlet på ett sted. Primeboots, By Malene Birger, Daniel Wellington, Samsøe Samsøe, Kouture, listen er lang! Jeg har siklet på de knehøye primebootsene kjempelenge nå, så de kommer jeg nok til å bestille meg i dag. LYKKE!

Under finner dere mine favoritter - og happy shopping!

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER


Noen favoritter?


CHILL SUNDAY

I dag har vi baaaare tatt det helt med ro. Dro på Cafe Norden for å spise frokost tidligere i dag og jeg bestilte meg en skikkelig svær burger. Hadde gledd meg så fælt til å endelig spise litt junk igjen, men akkuart den burgeren jeg bestilte var selvfølgelig ikke spesielt god så jeg endte opp med å spise tilbehøret i stedet for.. Haha! Bestilte meg også en jordbærmilkshake og den var så god at jeg helst skulle tatt den med hjem å fyllt opp badekaret med. Anbefales på det sterkeste om dere skal til København!

Planene for kvelden er egentlig bare å dra ut å spise for så å slappe av enda mer, Kristoffer drar jo i morgen tidlig og jeg reiser ikke til Bergen før på kvelden. Lurer på hva jeg skal finne på? Satser på at jeg får sen utsjekk fra hotellet, ellers så kan jeg jo bare dra på flyplassen å shoppe litt. De har seriøst dritbra shopping på Kastrup!
Cardigan - Bikbok // Skjerf - Acne // Bukser - Second Female HER // Sko - Toms // Veske - Michael Kors


WINE AND DINE

Hei! Vi våknet ikke før nå vi, og det skal jeg si at denne søvnen var utrlig etterlengtet. Har stått opp syv hver eneste dag hele uka og sovet kanskje maks seks timer, og det er virkelig ikke nok om man skal fungere.. Derfor føler jeg meg mye mer uthvilt nå enn på lenge! I går kveld ble kamera dessverre litt glemt bort så jeg har ingen bilder bortsett fra disse snikbildene Kristoffer tok av meg:

Selv om dette kanskje er sykt uinteressant for dere så kan jeg jo fortelle litt om kvelden i går. Først dro vi på København Plaza for å ta noen drinker sammen med resten av gjengen, vi hadde bordreservasjoner klokken ni på Bistro Boheme som er den resturanten jeg har skrytt sånn av. Vi dro derfor dit for å spise, og herlighet så god maten er der altså.. Får vann i munnen bare av å tenke på det! Kanskje vi må dra dit ikveld og? Hahaha. Vi ble iallefall sittende der og skravle utover kvelden med masse god vin og mat, ååh for en koselig kveld ♥

Må ærlig innrømme at jeg er litt hangover i dag, men den skal nå ut å kureres med en digg lunsj. Kristoffer ligger ved siden av meg å ser på film nå, og jeg nettshopper litt på nelly. De har bare så mye fint at jeg klarer ikke la være! I dag har de jo salg på fem av sine mest populære merker.

20% avslag på Estradeur HER


HER // HER // HER
20% avslag på Notion 1.3 HER


HER // HER // HER
20% avslag på Club L HER


HER // HER // HER
20% avslag på Cheap Monday HER


HER // HER // HER
20% avslag på Ruth & Circle HER 


HER // HER // HERIDIOTER PÅ HALVMARATON

  • 29.03.2014, 18:36 // Humor

Huff, føler jeg skriver mye om dette altså, men HERREGUD for en nydelig vær det er her! Det vi har gjort i dag er å hatt dagsfylla sammen med mange andre av Kristoffer sine venner fra militæret pluss kjærestene deres. SÅ moro! Kan kanskje innrømme at jeg er litt brisen mens jeg skriver dette, men tenkte at det går vel fint?

Det har også vært verdensmesterskap i halvmaraton i Køben i dag, herlighet som vi slet med å gå over veien i stad! Haha må bare le av hele greia, vi sto der og bare ventet på et lite mellomrom  mellom de som srprang maraton, og da det kom så løp vi som noen idoioter over veien..
Uansett! Nå skal vi fikse oss for å dra ut  å spise med to andre par, før vi skal på byen en tur ikveld. GØY :-D


EN MOUSSE VERDT Å BLI FEIT FOR

Okei, før jeg sier noe som helst annet vil jeg bare gi ti (eller en million) stjerner til resturanten vi var på i går. Maten der var, åh, jeg finner ikke helt ordene. For å si det sånn så har jeg ikke spist så nydelig mat på LENGE. Det er kanskje fordi jeg er såpass sunn nå og tillater ikke meg selv å spise saus eller drikke vin i hverdagen, eller så er det fordi maten der rett og slett bare var nydelig. Jeg spiste biff (jeg er biffjente numbah one), og til dessert delte vi en hvit sjokolademousse. Altså, som dere kanskje vet så HATER jeg sjokolade. Syns det er alt for søtt og jeg får seriøst bare vondt i hodet av å spise det. Men den moussen der, åh. Den er faktisk verdt å bli overvektig for. 

Til biffen drakk jeg rødvin mens ellers delte vi en flaske cava - nam! Nede til høyre ser dere den fabelaktige moussen. Hvem tror dere kommer til å dra tilbake dit ikveld for å spise middag? Vi! Burde jo egentlig utforsket resturantlivet i København litt mer siden vi kun er her en langhelg, men skal jeg være helt ærlig så gir jeg faen i det akkurat nå. Alt jeg kan tenke på er biff og sjokolademousse. Nesten sånn at jeg vurderer å dra å spise det til frokost..Nok matprat fra meg, her har dere gårsdagens enkle antrekk:

Topp - BikBok // Jeans (verdens beste svarte bukser!) - link HER // Heels - link  HER // Klokke - Michael Kors

Planene for dagen er vel egentlig ganske lik som i går, bare gå rundt å kose oss egentlig. Finner oss vel en resturant senere vi blir sittende på for å spise frokost og sikkert lunsj mens vi koser oss med en flaske vin i sola. Her stresser vi ikke med noen ting!

Hva er deres planer denne helgen? :)

 

//Adlinks

 


KYSSEFAIL

  • 28.03.2014, 19:33 // Reise
Hahahah jeg ler meg IHJEL av """"""""kyssebildene"""""""""" til meg og Kristoffer, det ser jo helt grusomt ut! Haha. Syns synd på folk som må se oss kysse i offentligheten..

Hei forresten :-D Har hatt en superfin dag her i København, sola skinner og vi pluss en million andre turister satt nede ved brygga og nøyd en deilig lunsj pluss en flaske cava i solen. Det var faktisk så varmt at jeg nesten kunne sitte bare i singletten! Nå er sommeren på vei og jeg kunne ikke gledet meg mer. Åh ♥

Prøver forresten å holde kostholdet mitt sunt selvom jeg er her nede og vi kun spiser ute på resturant til hvert måltid, men jeg må innrømme det var fristende å spise pomfiten Kristoffer fikk til burgeren sin. Han gjorde ikke direkte saken bedre av å legge alt på fatet mitt mens han sa "versågod", og jeg begynte seriøst å sikle nedover munnvikene og måtte nesten binde hendene mine bak stolen før jeg kastet meg over chipsen. Jeg klarte faktisk å la være å spise, HURRA! Tenkte å ha spisedag i morgen eller på søndag, og da skal jeg seriøst bruke HELE dagen til å spise alt mulig dritt jeg kommer over. Fy, som jeg gleder meg.

Noen bilder fra i dag:Ikveld skal vi ut å spise på en dødskoselig resturant vi gikk forbi i sta, den så fantastisk fin ut så håper maten er like bra :-D 


KJAPP UPDATE

Hei dere, for en lykkens dag! Kjæresten har kommet, og det var kjempedeilig å se han igjen etter så lang tid. Vi har bare kost oss på rommet fram til nå, og er nå klare til å dra å spise valentineslunsj. Siden han var borte både på valentines, bursdagen min OG bursdagen hans har vi tre herlige dater å ta igjen. Tar med meg kamera for å knipse bilder ila dagen. Tittet egentlig bare innom for å si hei, hhehe:)


SPØKELSER OG SOMMEFUGLER

Sov ikke mer enn fire timer i natt jeg, og vet dere hvorfor? Jo, i går skulle plutselig jeg-er-redd-for-spøkelser-syndromet slå inn, og jeg lå bare og var sykt urolig og egentlig ganske redd. Jeg så for meg at det var slik som på åndenes makt at det sto skygger i speilet osv, og det er ikke tull å si at jeg faktisk var overbevist om at jeg kom til å få en face to face med et gjenferd i natt. Æææ! Ler litt av hele greia nå da, samtidig som det irriterer meg. Er jo så trøtt at halvparten hadde vært mer enn nok, men nå er det ikke så alt for lenge til Kristoffer kommer så da må jeg jo være litt fresh!Pratet nettopp med han i telefonen nå, og jeg begynner å få skikkelig sommerfugler i magen! Har jo ikke sett han siden starten av februar, så det er nesten to måneder siden. Føler meg som en 14 år gammel jente som skal på kino med crushen sin for første gang. Sykt merkelig følelse. Men det er jo positivt da tenker jeg, det betyr jo bare at vi enda er forelsket :-) Hihi. 

Vi bor forresten på hotell Østerport for de som lurte på det. Et ganske sentralt hotell har jeg forstått! Skal vel ut å utforske litt senere i dag tenker jeg. Standaren på hotellet er helt grei, syns resepsjonsområdet og spisesalen er kjempefint, men hotellrommene er kanskje litt......old fashion? Er jo så vant med at det er så sykt høy standard på alle hotellene man er på i Norge, så man blir jo veldig bortskjemt av det. Rommene er fine nok de altså, har jo ikke planer om å ligge her i fem dager uansett så det får holde! 


KAPPLØP OG ALENEMIDDAG

  • 27.03.2014, 23:22 // Reise

Hei! Da er jeg framme i København, og det er sykt deilig :-D Reisen gikk kjempefint, det eneste problemet var at alle på flyet lekte førstemann til taxien etter vi gikk av. Da slo konkurranseinnstinktet mitt inn skjønner dere, og jeg løp med den gule kåpen flagrende bak meg med en trillekoffert som gikk så fort at hjulene nesten falt av! Jeg kom først i taxikøen og kunne fornøyd (men litt svett) hoppe inn i en bil til hotellet. Med en gang jeg satt meg inn begynte også taxisjåføren å gi meg rikelig med komplementer, og det var jo hyggelig. Jeg var både "smukk", "beautiful" og "vakker", og jeg ble jo såklart dritflau der jeg satt fordi jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Men det verste var jo at han spurte meg på date! Og når jeg svarte "takk for tilbudet, men jeg har kjæreste" ble det klein stillhet resten av taxituren. Som varte i 20 minutter... Haha! Syns det var veldig hyggelig uansett da, er ikke alltid fremmede er så hyggelige som det han var :-)
Dagens reiseantrekk: Jakke fra Zara, Veske fra Michael Kors og boots fra Friis.
Kjole fra Bikbok. Helt perfekt å reise i, så myk og god! Slipper man å kneppe opp knappen på jeansene når man sitter på flyet, noe jeg alltid gjør..

Ikveld har jeg faktisk vært på resturant helt ALENE å spist middag. Jeg var så sulten når jeg kom fram at jeg bare måtte.. Kristoffer kommer ikke før i morgen tidlig dessverre, så nå får jeg en natt alene. Gleder meg sånn til han kommer, åh ♥ Etter at jeg hadde spist middag (og tatt meg et par glass vin) stoppet jeg innom et supermarked for å kjøpe inn litt til hotellrommet. Dessverre hadde dette supermarkedet bare godteri og potetgull, så jeg bare lukket øynene og spaserte fort bort til kjøledisken for å hente et par pepsi max. Nam!Nå skal jeg hoppe i dusjen og rive av meg alt av sminke, før jeg setter på en film. Elsker å sove i hotellseng, det er så digg. Håper jeg sovner fort slik at morgendagen kommer fortere! 

Hva gjør dere i dag?:)


JEG VANT

  • 27.03.2014, 16:45 // Reise

Heihei! Da er jeg snart klar for avreise til København, wohooo som jeg gleder meg! Kampen mellom den-alt-for-lille-kofferten vs. meg ble forresten 0-1. I natt prøvde jeg outfits å pakket fornuftig for en gangs skyld, så nå lukker den seg perfekt igjen uten at jeg trenger å få scenestrekk i det jeg prøver å sette meg oppå den mens jeg drar igjen gliderlåsen. Men søren dere, gjett hva jeg nettopp kom på? Herregud jeg er så sykt håpløs!!! Tenk om jeg shopper i København da, noe jeg definitivt skal gjøre - hvor skal de klærene gjøre av seg? Nå er jo kofferten perfekt full. Nei, nå.. Jeg blir så lei av topplokket mitt av og til at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Jeg får vel kle på meg alle de nye klærene jeg kjøper og se ut som en tsumobryter på flyet hjem. Jeg NEKTER å ta ut noe fra kofferten. Da vinner jo den!

Går enda rundt i joggisen, må vel snart skifte til reiseantrekket. Skal ut å lufte min nye Michael Kors og Zarakåpe for første gang, gleder meg. Skrev forresten under kontrakt på leiligheten i dag også! Når jeg kommer hjem fra Danmark så er leiligheten min og Kristoffer sin ♥ Nå må jeg egentlig kjappe meg litt, så vi bloggezzzz fra København!


LITT KROPP, MAT, KALORIER OSV

Haha, jeg holdt på å skrive: "siden noen spurte meg om jeg kunne legge ut før/etter bilder igjen så gjør jeg det", men sannheten er jo at det er absolutt ingen som har spurt meg, og at jeg legger ut disse bildene helt uoppfordret. Det er alltid enklest å skylde på leserne sine vet dere, så slipper man å være "selvdigger". Haha! Uansett. Jeg har følt utrolig store kroppslige forandringer i det siste, og tenkte for meg selv da jeg sto opp for en halvtime siden at nå vil jeg ta nye "etter" bilder som viser framgangen av treningen min. Jeg ble jo veldig fornøyd med bildet (hvis ikke hadde jeg ikke lagt det ut), og tenkte at WOW, nå har jeg tatt av meg enda mer! Men så gikk jeg tilbake i arkivet og så det at det bare er 14 dager siden jeg tok forrige "treningsselfie", og det er jo ikke så lenge..

Sånn cirka nøyaktig to ukers mellomrom mellom disse bildene er tatt.

Personlig ser jeg best forskjell rundt midjen min og kanskje litt rundt armene? Nå har jeg jo trent ekstremt mye cardio den siste tiden, og løpt veldig mye. Men jeg kommer nå også til å legge inn noen gode styrkeøkter i løpet av uken. Det er viktig med treningsvariasjon om jeg skal holde meg motivert, og jeg er ikke så glad i å løpe at jeg orker å gjøre det hveeer eneste dag.. Noen som har et par gode styrkeprogrammer å komme med? Tenkte å dele det på bloggen etterhvert som jeg finner et program jeg er fornøyd med :-)

Og bare så det er sagt: kosthold er så utrolig viktig om du ønsker å oppnå resultater. Det kan være lurt å laste ned en app som heter "my fitness pal" i begynnelsen for å ha en liten oversikt over hvor mange kcal man spiser. For det er jo så enkelt som det. Om du vil gå ned i vekt må du forbrenne mer kcal enn du spiser. Selv om mat kan være sunt så kan det også være utrolig kalorimektig, og for min del har det vært greit å vite sånn cirka hvor mye jeg får i meg ila dagen slik at det står i samsvar til hvor mye jeg ønsker å gå ned i vekt. Hvor mange kcal man burde ligge på hver dag varierer jo fra person til person, men noe mellom 1500-2000 tror jeg er greit? Viktig å ikke spise for lite også, for da kan kroppen settes i sultmodus og da vil du få større problemer med å ta av deg vekten, siden kroppen sparer på den lille maten man spiser. Så tips nr 1: få i deg nok kcal!

Mat som avocado eller havregryn er jo utrooolig sunt, men veldig kalorimektig. Visste du at om du fyller en hel bolle med havregryn, blander det med kanskje 3 dl melk så har du over 1000 kalorier? Det er kanskje i overkant av halve dagsbehovet ditt! Når jeg spiser havregryn spiser jeg derfor mellom 40-50 gram, heller over halvannen desiliter med skummet melk og rører inn litt sukkerfritt syltetøy. Da har du et fint mellommåltid på litt over 200kcal. Om du derimot fyller bollen med kanskje 200 gram så blir det jo en annen sak.. Og når det kommer til avocado så spiser jeg det med god samvittighet altså, misforstå meg rett! En ting er å spise en hel avocado i ny og ne, men ikke hiv i deg tre stykker på rappen bare fordi det er så sunt :-) 

Et tips fra meg til dere som ønsker å spise mer salat: lag guacamole! Jeg bruker det både til kyllingsalat og tacosalat. Bland sammen en halv avocado (om du skal spise alene), klem over i underkant av en halv lime, press ned en hvitløksfedd og så stavmikser du det hele. Om du ikke har stavmikser kan du også bruke gaffel, jeg foretrekker stavmikser for da blir det en kremete konsistens. Så rører du bare alt inn i salaten du skal spise, og det blir seriøst SÅ mye bedre. Jeg hater tørr mat, så guacamole har vært redningen min!

Kan godt komme med flere mattips på bloggen om det er av interesse? Personlig er jeg ikke så veldig kreativ i matveien, men jeg har et par venninner som finner på nye og sunne oppskrifter hele tiden som jeg liker å prøve ut. Kan dele de her om noe faller i smak hos meg :D

 


BERGEN!


Fjoh, først nå har jeg faktisk hatt tid til å sitte litt på stumpen for å oppdatere dere. Dagen har gått i ett og det har vært en sykt stressende men digg dag. Nå ligger jeg faktisk å blogger fra min nye leilighet, hvor stas er ikke det? Den er så utrolig fin, og jeg gleder meg til å vise dere bilder når alt av interiør osv er på plass. Det blir nok ikke med det første, for i morgen reiser jeg på en etterlengtet kjærestetur til København. Gleder meg!

Ble bare en kort oppdatering her, for i morgen tidlig skal jeg opp allerede klokken syv for å trene med Birte. Kan ikke ligge på latsiden bare fordi man har flyttet ved dere - og som jeg har skrevet før så kan man hvis man virkelig vil :-) Noen bilder fra i dag:
KJOLER TIL 100KR!

Jeg ELSKER når nelly kjører slike kampanjer :-D Kjoler for 100kr stykk er sykt billig, og de har faktisk masse fint å velge imellom! Så imens jeg setter meg på flyet til Bergen kan dere sjekke ut salgskjolene under: 

 


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

Resten av kjolene finner du HER! :)

PS: De har også enda et sykt tilbud. Nå får dere bikinier fra Wonderland til 3 for 2, og det finner du HER.

Shop til you drop!

//Adlinks


THE LAST BREAKFAST

God morgen! Vil ikke akkurat påstå at jeg sitter her å nyter en deilig frokost, men jeg hiver i meg et par knekkebrød og skyller det ned med skummet melk - og det er godt nok for meg altså. Ja, da har vi kommet til endestasjonen og det er siste dag her hjemme i Molde. Tiden har gått alt for fort, men herlighet som jeg har kost meg! Føler meg bedre med meg selv enn på lenge, så jeg tror det bare var sunt for meg å komme hjem til gamle vaner og se igjen kjente fjes for en stund. Nå kunne jeg ikke vært mer flytteklar og jeg gleder meg enormt til å komme til leiligheten i ettermiddag! Det blir nok ganske så travelt uansett, for ikveld har jeg en avtale pluss at jeg må pakke om alt for Københavnturen i morgen. Tenkte jeg skulle prøve meg på å kun ha med håndbagasje til Køben, derav en middels-størrelse trillekoffert. Må egentlig le av hele prosjektet, for det går nok ikke an. Jeg får vel dra en fotballfrue å planlegge alle antrekkene mine for helgen, akkurat nå høres det ut som en meget lur ide!

Blir ingen spinning på meg i dag, kroppen er sliten og da får man bare høre på den. Tar med meg Zara for en powerwalk i stedet for, og så kommer Torild å spiser lunsj her i tolv tiden. Jeg vil også si tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen for tiden, så STAS altså! :-) Syns det er utrolig gøy med både positive og negative tilbakemeldinger, så keep them coming!


PAKKING OG TIPS

  • 25.03.2014, 22:29 // Reise

Denne dagen gikk jo ikke fort i det hele tatt! Plutselig er det snart leggetid og jeg har fremdeles en million ting å fikse før avreise i morgen. Nå har jeg forsåvidt pakket ned alle klærene mine osv, men jeg mangler fremdeles hygieneproduktene pluss alt jeg må ha med meg til Zara, så må jeg vaske reiseburet og teppene hennes også. I siste liten, som alltid. Jeg må ærlig innrømme at jeg sliter litt med å få plass til alle klærene mine, selvom jeg faktisk har tre kofferter jeg skal ha med meg. Alt er liksom like viktig i hodet mitt. En slitt tangatruse er like mye prioritert som den nye kari traa ullundertøyet mitt liksom. Prioriteringer ass..


Jeg har forresten tatt i magepiercingen min igjen! Syns plutselig den ble for fjortis så jeg tok den ut, men nå syns jeg magen min ser ut som en rar ballong uten så nå måtte jeg bare ta den i igjen. Har bestilt en hel haug med piercinger fra ebay til sommeren, moro med variasjon! Bare søk på "belly button piercing" der inne, så kan dere kjøpe masse piercinger til typ 10kr eller billigere :D

Enda et tips jeg har er lip tinteren under:


Denne fikk jeg i en random goodiebag på et body shop event for over et halvt år siden, og jeg er heeelt avhengig! Min hadde dessverre blitt tom så jeg dro for å kjøpe ny i dag. Denne gir en helt sykt fin farge til leppene og holder i timesvis. Det ser ut som en lipgloss, men det er det ikke. Den tørker inn på noen sekunder og ligger egentlig bare som en farge. Den koster 149kr på The Body Shop.

Det var dagens tips fra meg! Nå må jeg komme meg i seng. Flyet mitt til Bergen går klokken 15.25 i morgen ettermiddag, og før det har jeg endel ærender pluss spinning klokken 11. Moro!


ER DETTE EN SPØK?

  • 25.03.2014, 16:46 // Humor

Akkurat nå ligger jeg dvask på sofaen å blar igjennom diverse blogger, så gikk jeg inn på den svenske bloggeren Kissie og fant dette bildet. Jeg brøt ut i latter og klarer enda ikke slutte å le. Et tegn på at jeg burde dele det med mine lesere kanskje? Hahahah jeg sitter enda å rister av latterkrampe. Se for dere om jeg hadde brukt disse på dagens outfit!

DOPET AV SOLEN

Herreguuud for en deilig dag! Sola har endelig kommer fram og da blir jeg så glad at jeg vurderer nesten å dra på ski i dag. Som dere vet hater jeg jo å gå på ski, men sola er som et dop for meg som får meg til å gjøre ting jeg virkelig ikke vil. Eller kan. Har allerede vært på trening i dag, ble litt styrketrening i dag til dere som er jeg redd for at jeg kun trener cardio. 

Akkurat nå kom mamma nettopp hjem fra jobb (dagens høydepunkt), og hun står på kjøkkenet og lager middag. Det blir så trist å flytte å igjen måtte lage sin egen mat, nå som jeg har blitt vandt til at slavemamma gjør slike ting for meg. Kanskje jeg kan omdøpe rollen som slave over til Kristoffer? Meheh, i think so!


Er ikke denne vesten fin forresten? Hadde helt glemt at jeg hadde den! Så fin mot sommeren :-D Kan brukes til trening og hverdags. Den finner dere HER. Treningsgenseren er fra HM, tightsen fra Cascall og skoene fra Nike.KAFFETRØTT
Genser fra bikbok og shorts fra topshop.


Noen bilder fra min morgen. I dag drikker jeg kaffe, noe jeg syns smaker helt jævlig. Drikker det fordi jeg er SÅ trøtt!

Sovnet vel ikke før tre i natt, så det var en stykk irritert og trøtt Julia som slumret alarmen klokken åtte. Våknet opp for halvannen time siden, og siden da har jeg egentlig bare gått rundt i dvale. Jeg er SÅ trøtt! Og når jeg først drikker kaffe - da betyr det at jeg er jeg trøtt altså. Dette er  siste dagen min hjemme i Molde før jeg flytter, og det er jo litt trist egentlig. Samtidig er jeg sååå glad for at jeg skal reise nå, og jeg har så mye moro å se frem til så kan ikke klage heller. Dagen i dag skal derfor brukes sminkefri, først på trening så skal jeg hjem å pakke ferdig. Ikveld blir det nok litt venninnekos kan jeg tenke meg - og i morgen drar jeg! Æææ. 

Har forresten et SYKT tilbud å dele med dere i morgen, klarer nesten ikke vente med å publisere det!


REALITY CHECK

For en dag da dere! Har hatt en super bloggete dag i dag, med bl.annet påfyll av vipper, trening og solarium. Haha, jeg har så meningsfyllt liv ♥ I mellom slagene har jeg derimot pakket ned litt til jeg reiser på onsdag. Jeg mener, jeg trodde to svære trillekofferter, pluss en stor bag til å ha i håndbagasjen, pluss en veske skulle være nok plass til å få med meg alt av klær, sminke osv som jeg "trenger". Det er tydeligvis forbanna mye jeg absolutt """""""trenger"""""""" for å overleve. Kanskje på tide å ta en liten reality check og innse det at jeg kan ha et ganske så flott liv selv om jeg ikke har tre forskjellige håroljer som beskytter mot rettetanga, eller ti hvite singletter som jeg MÅ ha fordi de er forskjellige i sømmen. Gud bedre meg, skjerpings!

Til dere som bor i Bergen: Hvor trener dere? Jeg har vært med en venninne å trent på vektertorget (?) eller hva det heter, men der tror jeg ikke jeg vil melde meg inn. Tenker mest på Sats siden jeg trente på Elixia i Oslo, og det er vel litt av det samme? Liker en variasjon av egentrening pluss gruppetrening, og da burde Sats være bra! Dessuten ligger senteret rett ved bybanen slik at det ikke er så langt fra meg å dra. Har dere noen andre tips? :-D
UKENS HURTIGSKRIVING

Wopsi, glemte helt av å skrive forrige uke! Denne spalten er jo det jeg får mest ros for på bloggen, og det er jo veldig morsomt :-D Okei, er dere klare? 4 minutter fra NÅ!

Jeg starter som jeg også gjorde på forrige hurtigskriving, med å si at jeg virkelig ikke aner hva jeg skal skrive. Når man først skal samle tankene går hodet mitt helt i surr og alt jeg klarer å tenke på nå er at jeg prøver å komme på hvilken truse jeg tok på meg i dag tidlig. Har jeg virkelig så dårlig hukommelse, for seriøst - jeg husker det ikke! Tror den var hvit.. Eller blå? Nei samma det, så interessant er det ikke for dere å vite hvilket undertøy jeg går med.

I overimorgen flytter jeg jo til Bergen, og jeg gleder meg som en gaal. Det er alt jeg tenker på for tiden. Det, og at jeg skal til København på torsdag for å møte Kristoffer. Vi har ikke sett hverandre på nesten to (!!!!!) måneder siden har har vært på befalskolen siden starten av februar. To måneder er faktisk sykt lenge. Men siden vi har pratet endel i telefonen, pluss at jeg har vært hjemme har tiden gått utrolig fort. Deilig er det. Så tenker jeg også mye på hvor irriterende noen blogglesere kan være. Noe jeg som regel tenker hvis noen er uenige med meg. Haha! Dårlig egenskap.. Men seriøst, flere av dere har skrevet milevis med kommentarer på innlegget "overvekt", der dere påstår det ene og det andre. Det er som om dere prøver å lege ord i munnen min og det er så irriterende at jeg får ikke sagt det nok. Det er som om dere vil jeg skal skrive mye dritt slik at dere har noe å ta meg på, selv om jeg ikke gjør det. Men men, folk er forskjellig antar jeg. 

Haha og i går vet dere, gjett hva jeg gjorde da? Spiste to menyer med chrispy chicken på burger king, klarte ikke holde meg. En meny var liksom bare en forrett, og plutselig gikk jeg til kassen for å bestille en til. Kaloribombe eller hva? I dag har jeg iallfall løpt 9 kilometer, så tenker jeg å løpe 5 til etterpå. Da er de kaloriene borte iallefall! Åh, søren. Nå ser jeg det har gått fire minutter. Ikke kom jeg på noe morsomt å skrive heller. Faen.

VIPPER OG KATTEREDSEL

God morgen! Nå har jeg nettopp vært ute å luftet rottemor og skal hive meg i bilen for å dra på en times roadtrip. Skal fylle på vippeextensione mine skjønner dere! På onsdag så flytter jeg jo (ææ jeg gleder meg sånn!), så i dag blir en travel dag om jeg skal si det mildt.. Hva er greia med å utsette ting til siste frist egentlig? Dette er noe jeg gjør hver eneste gang, og hver gang jeg gjør det så tenker jeg at jeg skal skjerpe meg til neste gang det skjer noe. Hjernen min er like mottakelig for sånne ting som en katt som skal lære seg sitt på kommando. Det funker ikke. Apropos katter, jeg syns de er så sykt skumle! Var hos tante og onkel i helgen vettu, og tror dere ikke de har en tiger av en "pus"? Jeg satt der å var livredd for at den skulle angripe meg eller begynne å leke med de lange vippeextensione mine! Heldigvis overlevde jeg da, obviously. Grunnen til min kattefrykt er nok fordi da jeg var liten så klorte katten til bestemor meg i trynet. Helt uoppfordret!!! 

Huff for et meningsløst innlegg. Blogges senere!


STRAPPY SINGLET

Woho, da var det sunday funday! Eller ikke? Jeg for min del var ute sammen med mr.rødvin i går, men merkelig nok ble det en veldig rolig kveld. Satt bare på en vinbar i Molde som het Syd i en liten time før jeg dro hjem. Stort klapp på skulderen til meg! Har likevel vondt i hodet i dag, det er tydeligvis ikke lov til å ha det moro uten å lide for det dagen derpå. Driiittt... Hadde på meg min nye topp fra HM i går, den er så fin! Kjøpte den i dus rosa også. Koster bare 99,-! Bare dumt den er utsolgt omtrent overalt.. Håper de har den i flere farger i Bergen!Heldigvis har de mange strappy topper på nelly, åååh ME LIKE! :-D 


1. HER // 2. HER // 3. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER

Hvilke likte dere best?


OUTFIT FAIL

Av og til kunne jeg ønske dere lesere fikk se absolutt alle bildene som lå inne på minnekortet mitt etter en endt økt med outfitbilder. Det blir seriøst tatt minst 150 bilder, og kanskje 5 av de er ok nok til å legges ut på bloggen. Resten er bare en svær mølje med lukkede øyne, dobbelthaker, hemmahender eller håret til alle kanter. Jeg skjønner ikke at det går an å være så ufotogen som det jeg kan være til tider.. Under finner dere et lite eksempel.


Skulle liksom ta bilde av antrekket bakfra, men ble visst litt rompesprekk der ja!


Her ser det ut som om jeg spotter en chrispy chicken i det fjerne..
UTBLÅSNING OG ANTREKK

Vil bare starte med å si at jeg har ingenting imot overvektige mennesker, noe flere av dere påstår i innlegget under. Poenget jeg prøvde å få fram, var at jeg misliker sterkt når mennesker skylder på andre enn seg selv. Ja, depresjon, spiseforstyrrelser, angst, trøstespising osv gjør tydeligvis at folk legger på seg. Men for meg blir det nok dessverre å sette fingeren på noen andre enn seg selv. I kommentarfeltet under bekreftes egentlig bare poenget mitt veldig klart, og det er at man kan skylde på så mangt for overvekt. Men hvem er det som kan gjøre noe med det? DEG, og ingen andre. Om man trives med noen kilo ekstra er det da absolutt ingenting galt med det, og det har jeg ALDRI sagt heller. Men om man skal gå å klage over vekta si så hold heller kjeft å dra på trening etter min mening. Jeg skjønner det ikke er like lett for absolutt alle - men som jeg har sagt så er det ikke umulig.


 

Sånn, nå har jeg fått fram mitt poeng så kan dere gjerne dele deres synspunkt på godt og vondt i kommentarfeltet. Moro med litt blest syns jeg! I dag har jeg vært å spist lunsj og shoppet med mamsemams, veldig koselig siden jeg snart flytter. Kom nettopp inn dørene her hjemme, men snart skal jeg til tante å spise middag. Gleder meg masse! Fikk forresten med meg to supersøte topper hjem i sta som jeg tenkte å vise dere. Perfekte nå mot sommeren.

Under har dere dagens antrekk i sure og halvkalde Molde. Min nye jakke fra Samsøe Samsøe er SÅ god og varm, bare dumt det er sommer snart! Får heller spare på den til neste vinter :)

 Jakke - Samsøe Samsøe (kjøpte min på nelly men der er den utsolgt) // Genser - Acne // Jeans - Gina Tricot // Veske - Mulberry // Boots - BiancoOVERVEKT

Altså, nå klarer jeg faktisk ikke holde meg lengre! Tenkte egentlig å ikke si noen ting om dette på bloggen, men nå klarer jeg ikke holde meg mer. så jeg kjører på. For det første er overvekt en sykdom man har i stor grad påført seg selv. Ja, noen mennesker har det i genene og har alltid vært større enn "normal", men det er absolutt INGEN som veien 250 kilo fordi de er født sånn. Det tror jeg absolutt ingenting på. Han der Jørgen Foss irriterer meg noe så sinnsykt, først ville han at prisene på smågodt skulle stige og helst vært fjernet fra butikkene, mens nå vil han ha handicapplasser for overvektige. Jeg mener, er det en spøk? Greit nok, smågodt er en stor fristelse der de ligger i alle regnbuens farger og ser nydelig ut. Men hvis man virkelig vil slanke seg, så klarer man å styre unna uansett hva. Og når det kommer til parkeringsplassene - burde ikke de overvektige parkere enda lengre vekk slik at de faktisk får trimmet seg litt? Og JA jeg skjønner godt at mange av de overvektige har sykdommer og vanskeligheter for å gå i følge av vekta, men da burde grunnlaget for den blå handicaplappen være basert på det og ikke fordi de er feite.

Det er utrolig vanskelig for alle mennesker som vil gå ned i vekt og endre kosthold pluss å trene. Jeg vet jo selv hvor utrolig fristet jeg blir av en chrispy chicken på burgerking eller en stor skål med potetgull mandsgskvelden. Likevel ville jeg faktisk gå ned i vekt såpass mye at jeg styrte unna og trente jevnlig. Hadde jeg spist fastfood hver dag hadde jo jeg også vært rund som ei kule, men det gjør jeg faktisk ikke. Slik jeg har oppfattet det finner overvektige folk på unnskyldninger for å la være. De tror de aldri kommer til å klare det, og målet om å være slank og ikke minst frisk er alt for langt unna. Men likevel, jeg syns ikke synd på overvektige. Dette er et valg de i stor grad har tatt selv. Det er ingen som stappet maten inn i munnen på de.

Alle kan klare å ta av seg vekt. ALLE. Det kan såklart være verre for noen, men det er ikke umulig. For all del, de som vil være overvektige og trives med det må selvfølgelig få lov til å være det. Men for faen ikke kom her å skyld på godteavdelingen på rema 1000 eller den deilige smaken av pomfri for at du er feit. Det er kun din egen skyld som spiser drittmaten, og det er kun deg selv som ikke kommer deg på treningssenteret. Slutt å syt Jørgen Foss og gjør noe med problemet. Det er ingen andre sitt valg enn ditt eget å gå ned i vekt. 

Grunnen til at jeg blir så provosert av dette er fordi noe av det verste jeg vet er når mennesker skylder på alle andre enn seg selv. Man tar sine egne valg i livet, og kan ikke alltid finne en syndebukk for problemene i livet vårt. Tenk litt på det neste gang du føler for å peke finger fordi du fikk 2 på matteprøven eller stryker på oppkjøringen.


SKI OG MORGENABS

Hei dere, det er noe jeg lurer på. Dere vet den sporten nordmenn er over gjennomsnittet entusiastisk til, der mennesker løper flere mil rundt på et par pinner som de smører lim under? Hva er det den het igjen? Ski, tror jeg det var. Personlig har jeg aldri skjønt vitsen i å se på at mennesker verken springer, hopper eller går rundt omkring på ski. Og jeg har iallefall aldri likt å utføre vintersport selv. Slalom syns jeg er kjempeskummelt, og jeg kan ikke skjønne at mennesker med vettet i behold kjører hundre kilometer i timen ned en bratt bakke. Snowboard er akkurat likedann, bare at der sitter du fast i en avlang tallerken og jeg får egentlig bare helt klaus av hele greia. Så har vi langrenn da, og vi alle er visst født med ski på beina. I min familie hoppet genet over en generasjon, for jeg kan ikke fordra å stå på langrenn. Tro meg, jeg har prøvd mange ganger. Fremdeles klarer jeg ikke å skøyte, så om jeg skal holde følge med de andre så jogger jeg liksom bare med skiene på slep i stedet.

I dag har Torild klart å lurt meg i fella, og nå sitter jeg her plutselig i Kari Traa superundertøy å venter på å dra. Siden jeg av en eller annen grunn ble helt frisk over natten så har jeg jo ingen unnskyldning til å plutselig takke nei. Det er jo helt klart at jeg svarte i smertestillende-rus, for om jeg hadde vært ved mine fulle fem hadde jeg sagt nei på flekken.


Altså, dette bilder tyver tydeligvis. Jeg er helt sikker på at absene var der i baderomsspeilet!!

Jeg får heller tenke på at skigåing forbrenner mange kcalorier og er en bra form for trening, selv om jeg nå har mest lyst til å legge meg under dyna å se på den nye episoden av The Vampire Diaries. Sukk dere, hva gjør man ikke for helsa.


SHOPPINGDAG

Hei hei! Blir litt mye klær i dag, men siden jeg er syk så får det bare være sånn. Og lets face it, klær er digg. Iallefall når de er på salg. Under finner dere mine favoritter fra nelly, som nå gir dere 15% avslag på hele kjøpet. Det blir ganske mye om man handler litt. Jeg har shoppet, kommer til å vise dere når pakken har kommet :-) Bare skriv inn "spring15" når dere går til kassen! Happy shopping ♥


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER


7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER // 11. HER // 12. HER


13. HER // 14. HER // 15. HER


16. HER // 17. HER // 18 HERSOME NEWS

 


Jakke fra Zara // Jakke fra Samsøe Samsøe
Kjole fra Zara, denne er SÅ hverdagslig og fin på! Liker kragen veldig godt, gjør at den ikke blir så pyntet. 
Veske fra Michael Kors.

Hva syns dere om innkjøpene? :-)


LIVET ETTER EXTENSIONS

Aner dere hvordan det er for meg å være omtrent den eneste på topplisten uten extensions? Det burde vært en lov mot det! En hun-er-alt-for-naturlig-lov som kaster oss ut av listen om vi ikke har extensions,fyller restylane eller tar silikon. Herlighet, så fort jeg mister vippeextensione mine og restylanen sklir ut så blir jeg.....nesten helt naturlig. Det har jeg ikke vært siden jeg ble født! Nå er jeg både bleik, har naturlig hår og holder de siste vippeextensione mine fast med både henter og ben. Jeg kan ikke. Jeg klarer ikke! Å ta ut extensione skulle liksom være et svært vokse-opp poeng, noe jeg følte jeg var klar for. Men seriøst dere, det er jeg ikke. Jeg føler meg som en gråmus av en bibliotekar som nå på toppen av kransekaka har en hårfarge jeg virkelig ikke trives med. Jeg vil ha tilbake blondfargen min, eller ombreen min. Ikke en mellomting! 

Jeg savner tape-extensione mine som var et helvete å ha på seg i syden, som tok to timer å føne tørt og som gjorde slik at jeg fikk kroniske nakkeskader fordi håret var så tungt. Livet etter extensions har bare gått en vei, og det er nedover på fabolous-skalaen min. Jeg går i treningsklær hver eneste dag, og har blitt - hva kaller de det igjen...hmmm.. naturlig "pen"? Gosh, denne dagen så jeg aldri komme. MelanotanJulia med glitterøyenskyggen har steget enda et steg på voksenstigen.

Jeg fikk aldri muligheten til å sørge ordentlige over tapet mitt, så jeg vil nå at alle bloggleserne mine tar et minutts stillhet for håret som har gått vekk. La det hvile i fred.

Sånn.

Håper dere skjønner at jeg bare tuller. Litt iallefall. Jeg savner veldig å ha langt hår, men siden jeg tar trippel dose b-vitamin hver dag burde det vokse fortere en svint! Merker faktisk at det har vokst endel allerede. Håret mitt har jeg bleket med striper én gang, og jeg må nok gjøre det et par ganger til før jeg er helt fornøyd. Syns ikke jeg kler fargen min særlig godt, selv om den er veldig fin nå. Hva det angår vippeextensions og restylane så kan dere ta det helt med ro, det skal jeg ikke slutte med før jeg er død og noen drar sprøyta ut av hånden min. 


SIMPEL OUTFIT


Bluse - Zara // Bukse - Second Female HER (adlink) // Skjerf - Only // Lommebok - Mulberry // Klokke - Michael Kors // Briller - Raybans

Har hatt en utrolig koselig dag med June, fikk tatt noen antrekksbilder i sta også. Endelig noen som gidder å ta bilder av meg! Brødrene mine er dritlei og mamma vet ikke forskjellen på kameraet og en barberhøvel så henne spør jeg ikke. Nå skal vi straks lage middag, jeg er så sulten at jeg holder på å DØ! 


MORGENMÅK OG GJENSYNSGLEDE

Jeg våknet i dag tidlig og bare jippi i dag kommer bestis June på besøk! Jeg spratt fornøyd opp på badet og rullet på meg sminkemaska, dro ut spagettikrøllene fra håret og kledde på meg før jeg spaserte ut til bilen. Men der var det et problem. Snø. Bilen var innestengt i garasjen med en vegg av snø rundt. Jeg ringte mamma og spurte hva i allverden jeg skulle gjøre nå. Skulle jeg vente til snøen smeltet i april liksom? Det hadde jeg ikke tid til, jeg skulle jo hente June om ti minutter. Hun lo godt og sa at jeg måtte måke. Da lo jeg enda bedre, for jeg trodde helt ærlig det var en spøk. Måke? Virkelig? Er det ikke derfor vi har brøytebiler? Vel vel, måtte visst måke litt likevel, og fem minutter senere plukket jeg opp June og fine Canelo på hurtigbåtkaien. GLEDE ♥


Zara var heeelt i ekstase da Canelo kom inn døren, det var som julaften, bursdag og moldejazz på en gang. De har seriøst løpt rundt her å lekt i flere timer, og nå har de endelig lagt seg ned for litt kos. Hjerteknuserne våre! Dette er nok som å dra på lekeland for Zara, har aldri sett en så stor gjensynsglede som hos de to! Veldig deilig at de er like gode venner som meg og June!


Nå har vi nettopp inntatt frokosten, vi bakte sunne scones! FIkk oppskrift av Ida i går (haha Ida hjelper meg med alt), og de er SÅ gode, sunne og en scone har bare 140kcal :D 

Du trenger:
>> Ca. 8dl fullkornsmel fra Fibra
>> En boks mager kesam
>> Tre ts bakepulver
>> 1,5 - 3 dl vann (må nesten se an litt)

Så blander du bare alt godt sammen og lager passe store "boller". Setter de i ovnen på 200 grader i 15 miutter. De er veldig gode og ikke minst sunne! Smaker som normale rundstykker du kjøper i butikken, og det er jo noe av det beste jeg vet.
Jordbærsyltetøy fra Lerum uten tilsatt sukker gjør dette til en nydelig god frokost eller lunsj. Kjapt og enkelt, slik jeg liker det :-)


SNEAKPEEK PÅ DEN NY LEILIGHETEN

Nå er det bare en drøy uke til jeg flytter, æææh jeg er så spent! Fikk noen mobilbilder av leiligheten, men kan love dere at den er tusen ganger finere i virkeligheten! Helt nyoppusset og fin♥ Skal få tatt noen skikkelige bilder med speilrefleksen når vi har overtatt og flyttet skikkelig inn. Den neste uken gjelder det bare å prøve så godt jeg kan å begrense klær/sminke/sko/hygieneprodukter OSV ned i to store kofferter pluss håndbagasje. Jeg skal nemlig ta fly nedover siden jeg har solgt alle møblene mine og ikke har bil jeg kan kjøre. Men men, jeg har jo mye dritstygge klær jeg ikke bruker uansett, kanskje dette er en unnskyldning på å gi slipp? Av og til har jeg sånne ekstreme samlere syndromer over meg, og det skremmer meg litt. Vil ikke våkne opp en dag med pizzaesker over hele gulvet med kakerlakker og slanger (det var seriøst en dame på "ekstreme samlere" programmet som hadde en død slange i huset sitt!!). Det er en syk verden.

Og apropos syk verden. Så på et rart program i sta der det var en kvinne som var avhengig av å spise den kremerte asken til sin avdøde mann. HerreGUD hva feiler det folk. Runder av her før jeg tar helt av, nattasuss til dere fine leserne mine.


KJAPT OG SUNT MIDDAGSTIPS

  • 17.03.2014, 17:11 // Mat

Heiheiheihei! Så hyggelige dere er i kommentarfeltet på innlegget under da, veldig moro å lese igjennom for en avdanka toppblogger ;) Hehe. Nå er jeg ferdig med den saken, og bloggingen fortsetter altsåååå. Tenkte å komme med et kjapt middagstips. Det er veldig viktig for meg at ting er enkelt å lage, rett og slett fordi jeg hater å lage mat og har ikke særlig god tålmodighet på kjøkkenet. Middagen i dag er derfor kjempelett og veldig veldig sunn :-)


Du trenger:
>> Salmalaks eller normal laksefilet
>> Lett creme fraiche
>> Champinjong eller aromasopp
>> Valgri salat

Først steker du laksen og soppen hver for seg, mens du krydrer det godt med salt og pepper. Når alt er ferdig stekt blander du det sammen og tilsetter cirka tre store spiseskjeer med creme fraiche. Bland godt sammen og la det putre i underkant av fem minutter mens du rører rundt en gang i blandt. Hakk opp salat eller whatever du ønsker som tilbehør.Ser det godt ut? Nei, faktisk ser det helt jævlig ut. Men det er både sunt og smaker nyyydelig :-)

Nammis! Nå er jeg straks klar for trening, har vært flink å trent styrke hele forrige uke, derfor skal jeg trene cardio i dag. Har som mål å løpe minst åtte kilometer, men vi får se hvordan det går. Kondisen er ikke akkurat på topp om dagen!


NOK ER NOK!

Ofte får jeg kommentarer (og ja, igjen over til hva dere lesere skriver i kommentarfeltet) på at jeg har tapt meg helt sykt og at bloggen min er dritkjedelig og at jeg var helt RÅ før. Da skrev jeg visstnok mer ekte, personlig, og det var en fryd å lese bloggen min. Noe jeg tror på, siden jeg var en av norges største bloggere fra 2008 til 2012. Det er fire år det. Fire år med total eksponering av mitt hverdagslige liv og tanker, uten noen spesiell form for filtere. Jeg skjønner jo det at det er tusen ganger mer gøyalt å lese bloggen til en sånn person enn den jeg har blitt nå. Skal jeg være helt ærlig så hater jeg bloggen min. Jeg syns både bildene, innleggene mine og generelt alt med den er dritkjedelig. Jeg virker som en helt ordinær og tilknappa 21åring som prøver alt for hardt å skape en blogg jeg faktisk er fornøyd med, noe jeg var før.

Jeg sitter med alle disse geniale tankene i hodet mitt, men når det kommer til å skrive de på bloggen så blir jeg liksom helt sånn "det er kanskje litt for drøyt å dele" eller så tenker jeg at det er litt for privat. Alle toppbloggere nå til dags legger jo ut superflotte airbrushede bilder uten en liten hudorm på nesa, og da tenker jeg som så at da må jeg også ha fine bilder. Jeg prøver iallefall å få fine bilder, men det er ikke meg. Jeg suger i å redigere bilder, og når jeg skal svinge meg rundt med airbrush-kosten på pixlr.com så ser jeg ut som grøt i trynet når jeg er ferdig. For så dårlig er jeg faktisk. Jeg har mistet blogg-Julia totalt det siste året, og tenker at leserne mine ikke vil se min usjarmerende side og at jeg heller må virke som en liten frøken perfekt for å nå ut til leserne mine. 

Jeg tenker på at jeg må være et godt forbilde, og at jeg ikke skal legge ut verken det ene eller det andre fordi det er jo faen meg alltid noen som blir fornærmet. Hva er det egentlig med dere mennesker?? Dere irriterer dere jo over alt mellom himmel og jord! JESUS er det rart jeg ikke orker å hamre tankene mine løst på tastaturet lengre? Før brydde jeg meg ikke over stygge kommentarer, og for å være helt ærlig brydde jeg meg ikke særlig om noe som helst. Spesielt ikke hva en gjeng med blogglesere syns om meg. Men det gjør jeg tydeligvis nå, for bloggen min har blitt en mølje av frokostbilder og treningsdagbøker. Ting jeg tror dere lesere vil se, fordi det er jo det alle andre bloggere legger ut.

Hvor og når begynte jeg å bry meg om hva dere mente? Når gikk det så galt at jeg faktisk leste over innleggene mine før jeg publiserte de, bare for at jeg ikke ville ha noen skrivefeil som noen irriterende lesere måtte utpeke? Jeg misunner 17 år gamle Julia som hadde hele verden forran sine føtter og kunne ikke brydd seg mindre om hva folk mente om henne. Jeg beundrer meg selv som faktisk har vært en av landets største bloggere i over fire år uten å ha blitt lei meg fordi dere skrev dritt tilbake. Nå er jeg jo 21 år og burde være mer trygg på meg selv, men tydeligvis har det gått andre veien for meg. Jeg har blitt alt for opptatt av hva folk mener og hva dere lesere tar dere nær av. Sorry altså, men jeg er drit lei. Drit lei av å ikke søle makrell i tomat utenfor knekkebrødet mitt før jeg tar bilder. Drit lei av å faktisk måtte tenke meg om to ganger før jeg starter en setning på et innlegg. DRIT lei av å prøve å blogge om ting jeg tror dere liker, for det har jo slått helt feil.

Jeg sitter ikke her å påstår at gamleJulia (som dere fint kaller meg) er tilbake, for jeg er faktisk ikke 17 år lengre. Det jeg sier er at fra nå av kommer jeg til å poste ting som JEG vil fordi JEG liker å skrive om det. Om dere syns noen av innleggene er kjedelig, fulle av skrivefeil, fornærmende eller har dårlig redigerte bilder - så værsågod legg igjen en stygg kommentar og kom dere videre på bloggtittingen deres. Jeg er ferdig med å prøve å tilfredsstille alle andre enn meg selv. 

Her har dere to totalt urelevante bilder. Jeg legger de ikke ut for å tilfredsstille dere, men fordi jeg hater innlegg uten bilder - og legger derfor ut mye dritt enn ingenting i det hele tatt.


HUDSMINKEN MIN

Føler jeg er veldig snill med leserne mine for tiden altså, dette er andre innlegget i dag jeg har fått tips om i kommentarfeltet! Kom gjerne med masse tips til ting jeg kan blogge om, det er ikke alltid kreativiteten er på topp :-D Nå tenkte jeg å skrive om hudsminken min, så kan jeg skrive om øyne en annen dag :) Jeg bestiller enten sminken min på blush.no, eller så kjøper jeg de merkene som ikke er på blush på for eksempel taxfree! Ordentlig kvalitetssminke kan være så utrolig dyrt, så det er veldig bra at prisene på blush er så lave (pluss gratis frakt), og at man kan handle på taxfree når man er ute å reiser :D 

Under finner dere mine hudsminkerutiner step by step:


1. Concealer fra MAC, den er seriøst verdens BESTE! Den dekker absolutt alt, og av og til så bruker jeg den i hele ansiktet slik at det nesten blir som en foundation. Haha! Men som regel bruker jeg den rundt øynene, rundt nesen og litt mellom øyenbrynene. Denne kjøper jeg på taxfree (eller om det er krise på KICKS eller butikker som selger MAC.//  2. Foundation fra Clinique. Denne fikk jeg anbefalt i sommer, og har vært en favoritt siden da. Jeg får så fort fet hud i fjeset utover dagen, men denne holder meg matt og fin dagen lang. Denne kjøper jeg på blush, link HER :)


3. Over foundationen bruker jeg litt Bare Minerals pudder (av og til dropper jeg foundationen også og kun bruker pudderet). Da får jeg en utrolig fin glød i fjeset, og sminken sitter enda bedre. Denne kjøper jeg også på blush, link til pudderet HER (nå på salg til bare 199) og kosten HER. // 4. Matterende pudder som jeg faktisk startet å bruke bare for et par uker siden. Den er egentlig mye lysere enn bildet viser, og jeg bruker den mellom øyenbrynene og litt opp i pannen, på nesen, under øynene og litt ut i kinnene pluss haken. Liker så godt når de områdene er lyse! // 5. Solpudder fra Guierlan Teracotta, et pudder jeg alltid har brukt. Den har jeg under kinnbenene, øverst i pannen og på en måte rundt ansiktet for å forme det bedre. Den kjøper jeg også på blush HER.


Så, der har dere hudsminken min! Er ofte jeg bare bruker ID pudderet og dropper foundationen, men som regel bruker jeg begge deler for da føler jeg at alle fregnene mine osv blir ordentlig dekt :-) Noen av linkene er adlinks.


HVORDAN LIKE CARDIO

Fikk en kommentar fra en leser som lurte på om jeg kunne skrive litt om hvordan man kan like cardio bedre. Og for å være ærlig, så var ikke det å starte med cardiotrening (spesielt på tredemølle for min del) akkurat supergøy. Jeg har aldri, og da mener jeg ALDRI vært stor fan av å springe, mens nå er det nesten det beste jeg vet på trening (bortsett fra cardio step da såklart, hehe). Jeg så for meg at om man skulle klare å legge bak seg åtte kilometer eller en mil så måtte man jogge konstant i en time, men der tok jeg feil! Ida bruker nemlig å løpe ganske ofte, og jeg lurte på hvordan hun klarte det. Hun sa at hun brukte å løpe i to/tre sanger, for så å gå en sang. Slik fortsatte det til hun var ferdig med distansen, for eksempel åtte kilometer.

 

 

For meg som nybegynner var det tipset GULL verdt, spesielt siden løping aldri har vært noe for meg. Jeg testet det ut selv, og andre gangen jeg prøvde det sprang jeg 7km! Det er jo ikke allverden, men for meg var det virkelig en big deal. Mens nå løper jeg minst åtte kilometer som regel. Har fremdeles til gode å løpe mila, men det får heller være et mål :-)  Det er veldig viktig å selv komme inn i en god løperytme og ikke tenke på at "alle" andre løper en mil på under 60 minutter. De klarte det nok ikke første gangen de heller! I starten brukte jeg å kjøre én sang med gåing, og én sang med jogging på mellom 11 og 12 - som ikke er alt for raskt. Etterhvert som man får bedre kondis og blir bedre trent så kan man jo øke med å løpe flere sanger før man går, eller øke hastigheten. Det viktigste for meg i alt dette var at jeg ikke trengte å løpe en time i strekk, for det kunne bli fort kjedelig. Dessuten rekker man å få tilbake pusten i løpet av gå-sangen. Nå som jeg varierer og løper til musikken så fokuserer jeg liksom på den, og tiden går seriøst SÅ fort! Plutselig har jeg løpt i 55 minutter og det merkes ikke i det hele tatt.


Jeg merker så utrolig stor forskjell på kroppen min etter at jeg startet seriøst med treningen og kostholdet, og jeg blir så utrolig lykkelig av å tenke på det. Det verste er å føle seg uvell i sitt eget skinn, og alle har jo foreksempel en idealvekt eller idealmål for kroppen sin, noe som er bra. Og til dere som er bekymret for at jeg ikke trener noe særlig styrke, så kan jeg si at jeg har lagt inn noen styrkeøkter i løpet av uken i programmet mitt :-) 

Håper dere likte tipset mitt, så kan dere jo takke Ida for at hun delte det med meg. Prøv det ut, det FUNKER! :-D


SUSHI OG BLONDHET

  • 16.03.2014, 10:27 // Mat

Som jeg har sagt før så har jeg en lånetlf nå siden iPhonen min er på reperasjon. Denne lånetelefonen har altså fått for seg det at jeg vil ha på alarm klokken 08.30 hver eeeneste lørdag og søndag, så da ringte den for fullt for et par timer siden. Siden jeg ikke fikk sove før klokken tre i natt var det egentlig ganske irriterende, men jeg kan ikke klage. Deilig å være tidlig oppe, selv om det er søndag!

I går lagde jeg og Ida sushi, og den ble faktisk overraskende god! :D Vi brukte omtrent de samme ingrediensene i alle bitene, bare for å safe oss. Men det er jo de vi liker best, så hvorfor ikke? Jeg ble negradert til sushi-skjærer, fordi jeg ikke klarte å rulle sammen tangen når den var ferdig "påsmurt". Egentlig like så greit, jeg har jo aldri vært særlig flink når det kommer til sånn detaljarbeid! Inne i bitene hadde vi salmalaks, avocado, mango og philadelphia light. Veldig hyggelig og godt, som definitivt må gjenta seg før jeg flytter.


I helgen har jeg overnattet på mitt gamle pikerom hjemme hos mamma. Per dags dato er det lillebror August som bor her oppe, men siden han er hos pappa i helgen tok jeg over sengen hans. Hihi! Syns det er mye koseligere her enn nede i første etasje der jeg sover nå. Har brukt morgenen på å bestille frisørtime og bladd igjennom bilder fra i sommeren. Fikk plutselig et sånt kick at jeg MÅTTE bli blond igjen! Er så lei av å få blond ettervekst i det mørke håret, det ser bare så utrolig fælt og usmakelig ut, så i morgen klokken ti skal jeg stripe det. FIkk tillatelse fra frisøren min Silje på Hendrix i Oslo om at det var greit, så da er det bare å kjøre på :-D


Åååh jeg savner blondfargen min ♥ Blond og brun forever, hehehe neida. Gleder meg til i sommer iallefall! På bildene fra i dag føler jeg meg som en grå liten mus.

 


OUTFIT
Skjerf - Acne // Jakke -  River Island HER // Genser - Zara // Bukse - Second female HER (adlinks)


Rakk å knipse noen kjappe bilder før jeg dro i sta! Kvaliteten ble vel så som så, men akkurat nå er det SÅ dårlig vær ute at jeg ikke orker en ny shoot. Hihi! Over natten har det forresten blitt julestemning i Molde, tre måneder for sent dessverre. Nå syns jeg snøen bare kan forsvinne for godt, og at sommeren kan komme! Er virkelig ikke et vintermenneske. Hater alt som har med ski, snø og kulde å gjøre. Kanskje dette gir meg en god unnskyldning til å bestille en sydentur?


CASUAL SATURDAY

Hva er greia med at den ENE dagen jeg faktisk gidder å sminke meg her hjemme, så er jeg stuck hos mamma og ingen av venninnene mine kan  møte meg? Jeg er helt alene hjemme og mamma tok bilen og bare "hadebra jeg skal ha den i heeeele dag hihihi", mens jeg bare lå i fosterstilling og gråt på gulvet mens hun gikk ut døren. Resten av venninnene mine er enten fyllesyke eller på jobb, så da får jeg bare gå rundt i sirkel med sminketrynet mitt til ikveld da. For da skal jeg være sosial skjønner dere. Jeg og Ida skal lage sushi! NAMM :D

 

Her har dere litt av dagens antrekk. Siden jeg bare er hjemme ble det chill i dag gitt! Elsker buksen :D


Genser fra Zara og bukse fra Second Female HER. Jeg har den i S, men burde hatt xs. Den er biiiittelitt stor i str! 

Noen som har tips til hvordan å lage god sushi forresten? Drar å handler om noen timer, så kom gjerne med masse tips. Har ikke laget det på seriøst.... Fire år!


ME TIME

  • 14.03.2014, 19:23 // Mat

Oh my, nå skal jeg kose meg! Peisen er tent, maten er handlet inn og jeg er klar for en rolig kveld hjemme.Gikk meg en liten tur i sta, og sitter enda i ullundertøyet, haha! På menyen ikveld står det ytrefilet, salat, stekt sopp og soppsaus (fra toro vel og merke). Syns den er så utrolig god, anbefaler virkelig alle å prøve den! Det eneste som mangler nå er en haug med potetbåter, men tror jeg skal prøve meg uten. Hvem vet, kanskje dette faktisk blir bedre? :-D

Hva er deres planer for kvelden?


TODAYS DETAILS

Helt forelsket i kjolen under jeg kjøpte på Zara. Siden det ikke er Zara i Molde bestilte jeg den på nett. Kostet bare 249 også! Kan bare se for meg hvor fin den er til sommeren med ordentlige brune ben og armer, med et par fine sandaler til. Så enkelt og fint! Akkurat nå er det akkurat litt for kaldt til å bruke den uten strømpebukse altså, men den er også veldig fin med svart strømpebukse under.

Merker at det er fredag og innsatsen er svekket. Glad jeg trente i dag tidlig! Ikveld blir det bare deilig avslapning og film, så tenkte jeg å lage meg en saftig biff! Mmmmm :-D Men først! Familiemiddag hos bestemor, så det blir to middager på meg i dag.. Haha! Får heller spise det enn å kjøpe inn godteri til kvelden. Viktig å kose seg :)


RISE AND SHINE

  • 14.03.2014, 09:39 // Mat

Rise and shine alle sammen, nå er det freeeeedag! Ukene fyker forbi som bare det, og jeg er snart flytteklar og vel så det! Bare ti dager igjen nå, woho! Jeg kom nettopp hjem fra en morgenøkt, det ble gåing med 10-12% stigning på mølla i dag pluss styrke på armer og overkropp. Veldig deilig. Har fremdeles utrolig vondt i kneet, så jeg kan ikke trene noe særlig ben eller løpe - noe som er dritkjipt. Skal prøve å få meldt meg på en cardio step time til i morgen, så krysser jeg både fingre, tær og tilbakestående knær for at det går fint.

Har nettopp kastet i meg verdens beste frokost, ååååh jeg dør sånn av maten under. Det er seriøst bare SÅ godt! Blander sammen to egg, litt skummet melk og krydder for å lage eggerøre av det. Steker den på utrolig svak varme (på 4 til de som har induksjonsplate) for da blir den så utrolig saftig og god. Under har jeg litt lett majones pluss et halvt polarbrød extrem. Har også fått heelt hekta på jordbær og bjørnebær, og sammen med mager vaniljekesam er det fantastisk godt :D


Zara spiser også frokost sammen med meg, hihi.

Nå skal jeg hoppe i bilen igjen for å ta litt solarium. Med et grusomt vær ute merker jeg det skal bli nokså digg! 


SINGEL PARTYJENTE ER IKKE HELT MIN KOPP TE


Genseren er fra River Island (nelly) HER, i dag får dere forresten 25% avslag på alt fra nelly! :)

Da var dagens trening ferdig, og jeg har tatt en deilig varm dusj ♥ Har pakket meg inn som en calzone i genseren over og er klar til å lage rumpemerker i sofaen mens jeg sitter der å ser på KUWTK resten av kvelden. Været ute er heeelt jævlig, så utrolig deilig med en slik avslappende kveld! Tusen takk for så mange tips i innlegget under forresten, dere er søte altså! Har fremdeles sykt nerver for før-bildet jeg la ut, og har egentlig mest lyst til å slette hele driten. Det kler meg virkelig å ikke være en singel partyjente med et godt øye for fastfood altså. Har det en million ganger bedre nå, både psykisk og fysisk!

Bladde også igjennom bloggen min i sta, og jeg har jo seriøst aldri outfits lengre! Har jo så masse nye klær så skjønner egentlig ikke helt hvorfor. Er det noe som dere ønsker på bloggen eller? For isåfall kan jeg ta outfit i morgen :D

 


TRENING GIR RESULTATER

Jeg er ingen personlig trener og iallefall ingen ernæringsekspert, men jeg liker å trene og jeg vil at kroppen min skal være så stram og fin som mulig. I den siste uken har jeg virkelig ikke følt meg vel i eget skinn, og tenkt at kroppen min ikke blir slankere uansett hvor mye jeg trener. Mot all min vilje tok jeg derfor noen bilder i dag tidlig for å samenligne med "før" bildene jeg tok for noen måneder siden. Og forskjellen var faktisk til å hoppe i taket av! Jeg som var sikker på at fettet lå som en pølse rundt trusekanten og magen disset når jeg bevegde meg. Der tok jeg feil, og nå har jeg så sykt mye motivasjon til å fortsette å trene og spise sunt fram mot sommeren. Det gir faktisk resultater!

 

Før: Til venstre i november 2013, og til høyre juli 2013.

Bildet til venstre syns jeg faktisk er så utrolig stygt at jeg ALDRI hadde tenkt å vise det til noen, og iallefall ikke legge det ut på bloggen. Men jeg vil gi dere et realistisk før bilde av hvordan jeg var for fire måneder siden i stedet for å legge ut noen der jeg trekker inn magen eller stiller meg i en mer flatterende vinkel. Herreguuud jeg kommer til å ha så bloggnerver etter at jeg har postet dette innlegget! Over ser dere resultatet av et halvt år i Oslo med alkohol flere ganger i uken, usunn mat og mangel på trening. Dit skal jeg ALDRI tilbake!!


Etter: Bilder tatt i dag.

På treningssenteret vet jeg egentlig ikke hva jeg driver med. Jeg løper endel, og trener vekter etter ønske. Jeg har enda utrolig mye å lære når det kommer til trening, og etter å ha sett resultatene mine så motiverer det meg veldig til å få ny kunnskap! Mange av mine lesere vet nok en hel del mer om trening enn meg, men jeg tenker at så lenge man kommer seg på trening så er det mye bedre enn å la være. Dessuten er det ikke en hemmelighet at kostholdet har en utrolig stor del å si. Det hjelper ikke å dra på trening for så å spise middag på burger king etterpå.


Frokost og lunsjmat:

- Rugsprø med King Oscars makrell i tomat
- Speltlomper med lettmajones og kalkunfilet eller lobnobs
- Polarbrød med fullkorn med jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker eller vita hjertego ovnsbakt leverpostei
- Havregryn med litt syltetøy eller bær oppi

Middagsmat:
- Tacosalat blandet sammen med en go dæsj guacamole. Det er SÅÅÅ godt!!
- Kyllingsalat (også med en go dæsj guacamole), jeg elsker guacamole ♥ Hihi! Lager min med avocado, noen fedd hvitløk, lime pluss litt salt og pepper. Så stavmikser jeg alt sammen.
- Laks eller torsk med fullkorns taglatelle (?)
- Biff (ytrefilet av storfe) med salat til. Bruker å ha potetbåter og soppsaus om jeg spiser det i helgene.
-  Kyllingwok

Snacks:
- Mager kesam med bær, nammm!!
- Usaltede nøtter
- Spiser også mye av det samme som frokost/lunsjmat til snacks :)
 

Dette er bare noe jeg spiser mye av, spiser såklart andre ting også!:-)  Men kom gjerne med sunne og gode tips! Man kommer også langt med å "forsunne" normale ting, som å spise mager kesam i stedet for rømme, eller fullkornsvarianter av pasta og tacolefser. Prøver å ikke spise mat senere enn åtte om kvelden, og da iallefall ikke noen karbobomber. Hvorfor jeg gjør det er rett og slett fordi jeg hørte Jan Thomas sa det en gang.. Hehe! Jeg spiser veldig mange måltider i løpet av dagen, og spiser heller mange små og blir halveis mett for så å spise igjen et par timer senere, enn å spise meg stappmett tre ganger om dagen. Jeg er også veldig OBS på å få i meg nok kalorier slik at forbrenningen alltid er på topp, i stedet for at kroppen kommer i sultmodus slik at du sliter med å gå ned i vekt.. 

Noe mer dere lurer på? :-)

 

 


FLOWER POWER

annonselenkerDa er macen tilbake i hus og jeg smiler fra øre til øre! Dro på butikken for å handle inn litt sunn og digg mat også, bl.annet grillet kylling som jeg skal lage en salat av til middag, og massevis av bær :D Mager vaniljekesam med disse godsakene er så nydelig godt - og veldig sunt. Kjøpte inn bjørnebær også, som jeg faktisk aldri har smakt tror jeg? Blir spennende å prøve ut.

I dag er jeg i et skikkelig shoppe-til-sommeren humør, og ikke overraskende så er det fargerike klær jeg er på utkikk etter. Brune ben med plaggene under er jo en sikker vinner. Her har dere mine favoritter.


1. HER // 2. HER // 3. HER4. HER // 5. HER // 6. HER7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER // 11. HER // 12. HER


13. HER // 14. HER // 15. HER


16. HER // 17. HER // 18. HER // 19. HER20. HER // 21. HER // 22. HER // 23. HER


24. HER // 25. HER // 26. HER


27. HER // 28. HER // 29. HERPssst! Nelly har også 20% avslag på alle gensere, de finner du HER :)


OH HAPPY DAY!

Wohoooo for en nyyyydelig måte å starte dagen på! Fikk melding fra Elkjøp om at Macen min endelig var ferdig på reperasjon, så når klokken tikker ti skal jeg storme butikken for å hente ut den nydelige babyen min ♥ Før brukte jeg cirka 15 minutter på et innlegg, alt fra redigering av bilder til å skrive. Mens nå som jeg har hatt den forbannede lånepcen bruker jeg seriøst over en time! Her går det så treigt at jeg faktisk tror det hadde vært raskere for meg å gått til Kongsberg og reparert macen min selv.. Ikke nok med det, har jeg fortalt dere at jeg også har en lånetlf nå? Åjoda, klarte å knuse skjermen på min fine iPhone 5c på bursdagen min, så den er nå også inne for reperasjon. Jeg må bare le, at det går an å være så utrolig håpløs og ikke minst glepphendt!

Her sitter jeg alene på kjøkkenet og gliser som en annen retard. Men det får bare være, nå er det bare tyve minutter igjen til jeg er gjennforent med min faste følgesvenn. Hihihihi.


EFI HYDRO SILK

Heihei! Jeg har lagt epilering litt på hylla nå som det er vinter, og har nå gått tilbake til den gode gamle høvelen. Eller gammel blir vel kanskje helt feil å si, for nå har jeg startet med Hydro silk sin fantastiske høvel! Det er ikke bare en høvel som kun barberer, men den gir også huden min fantastisk pleie ved å smøre den inn samtidig som jeg barberer. Jeg sliter veldig med tør hud, spesielt på leggene nå om vinteren. Siden jeg har startet å ta litt solarium også nå hjelper ikke det noe særlig på, derfor er jeg veldig glad for at jeg er så heldig som får teste ut Efi Hydro Silk!Allerede i 2010 kom jo denne måten å barbere på for menn, så hvorfor skulle ikke vi kvinner få det samme? Etter intervjuer med tusenvis av kvinner klarte Wilkinson Sword klart overføre disse erfaringene til barbering for kvinner! Tommel opp for flassfrie legger nå på vinteren :D Høvelen er spesielt designet for kvinner, den har bl.annet fem kurvefølende blader som glir flott over kurvene våre, fuktivhetsgivende ingredienser som aktiveres når den kommer i kontakt med vann - som hjelper huden å gjennopprette sin naturlige fuktighet etter barbering. Effekten varer i over to timer! Bladene er også iført en unik hudbeskyttelse som motvirker bl.annet irritasjon.Alt i alt er jeg superfornøyd, og barberingen går som en drøm. Etter jeg startet på b-vitaminer vokser jo ikke bare håret på hodet mitt fortere, men også på de uønskede stedene (uheldigvis). Jeg må derfor barbere meg oftere enn jeg trengte før, så da er det godt å vite at huden fremdeles holder seg myk etter barberingen :-) 

HERkan du bestille en gratis prøvepakke (porto tilkommer), og lese mer om høvelen! :-)


SEN FROKOST

Etter jeg hadde vært på trening i dag dro jeg rett avgårde for å hente Glenn, og vi dro for å handle inn til en herlig frokost. Spiste ingenting før jeg trente i dag, så dere kan tro jeg var monstersulten da maten var klar! Rundstykker med godt pålegg er seriøst noe av det aller beste jeg vet, og med updates fra Glenn var dette en nydelig flott frokost!
Rakk ikke engang å dusje og skifte til vanlige klær før vi spiste. Hehe, jeg er så digg.


Kjekke glennsemann :)

 


PRØVER Å SETTE VERDENSREKORD

I går hadde jeg en skikkelig rar dag. Alt var liksom så tiltaksfullt og jeg hadde en slags angst i magen hele dagen, og jeg vet virkelig ikke hvorfor. Utseendet mitt var feil, jeg følte meg feit, jeg orket ikke fikse meg fordi jeg tenkte at jeg bare hadde stygge klær. Nå i dag som jeg ikke føler det sånn i det hele tatt så må jeg bare le av det hele. Her prøver man virkelig å sette verdensrekord i luksusproblemer! Når jeg ikke har stort annet å klage på enn en stygg-i-trynet dag, da har jeg det ganske så godt altså. Det er vel slik at vi mennesker er konstruert til å føle oss dritt av og til, uansett om vi egentlig ikke har noe å klage for. Noen er lei seg fordi de ikke har mer vann og mat å gi til familien sin, mens jeg er lei meg fordi jeg hadde en bad hair day. Livet altså ♥ I dag føler jeg meg uansett mye bedre, og det er jo bra. Har jo så mye positivt å se framover til også!


Toppen er fra nelly HER. (adlink)

 


 I skrivende stund sitter jeg å nettshopper litt. Jeg har seriøst blitt shoppingGAL den siste tiden, og finner nye ting jeg "ikke klarer meg uten" hver eneste dag. Nå skal det klikkes hjem en nydelig hvit veske fra Michael Kors, et par boots fra nelly og en fantastisk kåpe fra Zara bl.annet. Viser dere innkjøpene mine senere :D Og et lite tips! Flere ble så lei seg fordi kjolen under var utsolgt på nelly for litt siden. Nå har den kommet inn igjen! EDIT!: Kjolen ble visst utsolgt igjen, haha. Men under finner dere link til toppen som er helt lik!


Link HER! :-)


hits