ferdig

God morgen dere! Sitter enda i Moss etter en kjempekveld i går. Nå skal jeg holde meg unna alkohol en stund merker jeg. Kroppen min er sliten, jeg har blitt for gammel til sånt! Hahah. Føles ut som om jeg har vært på fylletur til Magaluf. Denne påskeferien her har egentlig bare vært en stor fest! Kunne ønske jeg tok mye mer bilder, for det er ikke alt man husker like godt. Kanskje like så greit at noe går i glemmeboken også? Og apropos bok. Jeg har mistet lommeboken min!!!! Herreguuuud alt jeg klarer altså. Nå mangler jeg både bankkort, førerkort, ruter-kort, nettbank, pluss kvitteringer osv. som jeg trenger. Har lyst til å grave meg ned et par dager. Iallefall helt til tirsdag da jeg starter på jobb. 

Nå skal jeg gå en siste leterunde rundt i huset, før jeg rett og slett må innse at lommeboken ikke kommer tilbake med det første. Søren altså. Kan ikke bare folk være snille, og levere tilbake slike ting om man finner det? Da hadde jeg blitt det lykkeligste mennesket i verden, og blitt spart for mye tid og penger det tar for å erstatte alt oppi. Craps.

Setter straks kursen hjem til Oslo, det skal bli godt å legge seg i senga si!


over til Sverige

God lørdag alle! Kvelden i går var kjempegøy, så jeg er absolutt klar for andre og siste kveld i Moss. Regner med det blir en tur på byen i de sene nattetimer, og jeg gleder meg masse. Nå har vi nettopp kommet hjem fra Sverige, der vi har shoppet, spist sushi og handlet inn til kveldens festligheter. Jeg kommer ikke over hvor utrolig billig det er der, herreguuuud. Kanskje jeg skal flytte til Sverige, og fremdeles beholde min Norske lønn? Da hadde jeg levd det gode liv ass!

Uansett da. I dag tidlig dro Ragnhild meg med ut i SKOGEN for å grille. For det første skjønner jeg ikke hva slags syk aktivitet det er å gjøre dagen derpå, og for det andre liker jeg ikke skog engang. Det ble faktisk ganske koselig likevel da, det må jeg innrømme. Satt i solveggen og koste oss med et par pølser til frokost, før vi hoppet ut av skogsklærene og satt turen mot Sverige. 
Nå skal vi slappe av litt, før det blir å hoppe i finstasen nok engang. Ikveld blir det fest her, før vi drar på byen. Moromoro!!


updateDa har jeg ankommet Moss, og her kom jeg til en slapp gjeng. Påsken tar på altså! Som Ragnhild sier, så skulle man trodd det var en jobb. Haha! Nå skal vi ut på strømpebukse og sushijakt, i håp om at noen butikker er åpne. Gud, det håper jeg virkelig.. De likbleke bena mine har virkelig ikke godt av å se dagens lys. Får frysninger på ryggen bare av tanken. 

Planene våre før kvelden er egentlig ikke store. Sofasliting passer meg egentlig midt i blinken på en dag som denne! 


Genser - Acne, Skjerf - Acne, Lue - FWSS, Bukse - BikBok, Boots - DinSkooff to Moss!

 

Da forlater jeg hovedstaden til fordel for en helg i Moss. Jeg skal besøke en venninne, og kjenner jeg henne rett kommer det til å bli en helg full av fest og moro. Er det ikke det påsken handler om? Haha! Er litt redusert etter i går. Skulle egentlig bare ut for å ta en øl. Men en øl ble til et glass hvitvin. Et glass hvitvin ble til et glass rødvin. Så en drink. En drink til. Dere skjønner tegninga? Dro på en hjemmefest etter det, før jeg krabbet meg seng i tre-tiden. Kom meg hjem helt på egenhånd. Nesten, iallefall. Det eneste jeg trengte å gjøre var å følge Bogstadveien, siden jeg bor øverst. Selvfølgelig klarte jeg å rote meg bort i en sidegate, der jeg surret rundt i en halvtimes tid, før jeg ringte Birte fortvilt. Plutselig sto jeg utenfor døren hjemme, og bare JIPPI! Alt ordner seg til slutt. Haha!

Nå skal jeg slenge Zara i reiseburet sitt, før vi setter kursen mot toget. Vi blogges fra Moss!

påminner: vinn gavekort på 1000 kr @ hm

Vil bare minne dere på konkurransen om å vinne et gavekort hos H&M på 1000 kroner! Les dette innlegget. Vinneren trekkes i morgen skjønner dere, så det gleder å melde seg på nå :-D Til dere som ikke fikk det med seg, her er en kort oppsumering:

På Vera&John har de kjempemasse å velge imellom, og når man melder seg inn får man 100% startbonus opp til 1000 kr. Altså. Om du setter inn 1000 kr, så får du 2000 kr. Om du setter inn 50kr, så får du 100 kr - osv..  Akkurat nå kan man vinne et gavekort på 1000 kroner, om man liker facebook-siden deres. Altså:

1. Lik DENNE siden på facebook.
2. Legg igjen en kommentar her når du har gjort det.

1000 kroner er mye penger det, iallefall på HM der det er så billig! 

Dette er bare en påminner! Les gjerne orginalinnlegget mitt HER for mer info :)

 

//Annonse


fridag

God morgen! Åh, nå verker kroppen altså. All skruingen i går tok seriøst knekken på meg. Sov nesten tolv timer i natt, og våknet opp like utslitt som da jeg la meg. I dag kommer jeg til å ta avsand fra alt som i det hele tatt ser ut som en flatpakke fra Ikea. Solen skinner som normalt, og jeg skal nyte den til det fulle! Ingen sitting i husets fire vegger i dag, nei. 

I dag har jeg brukt sånn.... to timer på å fikse meg. Ikke fordi jeg har sminket meg så mye, men fordi ting gikk litt saktere i dag enn de ellers pleier å gjøre. Hjelp, er klokken tolv allerede? Jeg må komme meg ut i frisk luft! Kjenner kroppen trenger det nå.


Genseren er fra bikbok, om noen lurte.


Herregud, jeg bor i rot. Men nå er det faktisk ryddig i forhold til hva det var i går, selvom det ser heeelt bomba ut nå og. Huff. vaskekjerringa

God morgen! Fikk en tidlig start på dagen i dag, deilig! Nå er jeg nede å vasker i leiligheten til Torild og Julie. Det var jo heeelt strøkent da jeg kom hit, og da er det viktig å etterlate det i samme stand som da jeg kom. 

Påskeplanene mine har forresten blitt hakket bedre! Jeg har blitt invitert til Moss av en venninne, og skal tilbringe helgen min der. Det blir sikkert kjempemoro, og jeg gleder meg masse. Reiser på fredag! Siden omtrent alle jeg kjenner reiser på fjellet, eller til Molde i helgen, hadde det vært bittelitt trist å blitt igjen i Oslo "alene". 

Nei, nå må jeg fortsette med vaskingen. Det blir en kjempetravel dag i dag, så jeg må bare holde tunga rett i munnen!


møbler; check!

Åh, nå er jeg sliten altså. Ikea er ikke bare bare, iallefall ikke når flatpakkene veier opp mot 50 kilo! Nå har jeg og Lars handlet inn det meste jeg trenger til leiligheten, og vi har til og med bært alt opp til fjerde etasje der jeg bor. Nå skal jeg ta meg en velfortjent pause, før det blir å skru opp møblene senere i kveld. 

Solen skinner over Oslo i dag, og jeg kunne egentlig ikke bedd om en deiligere påskeferie! Selvom jeg tilbringer meg mellom bygninger og fortauskanter, i stedet for fjell og skibakker - må jeg si jeg koser meg likevel. 


Herreguuuud, den øverste flatpakken på trallen var så sykt tung. Vi brukte sikkert en halvtime på å få den opp trappene hos meg. 

Jeg elsker Ikea altså, men nå skal jeg ikke dit igjen før jeg er 40. Minst. 


møte og shoppingdag

God morgen, flotte mennesker! Jeg har vært våken siden klokken syv, og tenkte at jeg trengte såpass god tid siden jeg skal i ett møte 10.30. Ehm, det gjorde jeg altså ikke. Nå har jeg dusjet, tatt hårkur, lagt med skikkelig frokost, ordnet meg, gått tur med Zara -  og enda er det over en time igjen.. Kanskje like så greit at jeg har god tid, for jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg. Sitter bokstavelig talt oppi kofferten min, og er egentlig bare oppgitt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å rote så mye!! 

Jeg måtte sove i leiligheten til Torild og Julie i natt også, siden jeg rett og slett ikke maktet å starte utpakkingen av min nye leilighet. De er så utrolig snille som lar meg være her!! Settes utrolig stor pris på <3

Sitter her enda i joggisen, jeg. Ååå. Hater å finne noe å ha på meg, iallefall nå som alt er så kaotisk.. Etter møtet skal jeg rett på Ikea for å handle inn litt møbler. Gleder meg! Jeg elsker nye ting til leiligheten. åh, lykke!! Har dere noen spennede planer i dag? Dere er kanskje på fjellet i påsken? Må si jeg misunner dere, for påsken min består bare av flyttekaos!

Nei, jeg får finne noe å ha på meg før jeg fyker avgårde til Bogstadveien. Ha en fin tirsdag alle! <3


nattinatt

God kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter et meget vellykket middagsselskap hos Lars og Ronny. Der fikk jeg servert hjemmelaget pizza, og deilig champagne fra Mumms. Nam. Nå er jeg både ør i hodet, og mett i magen. Tenker det blir tidlig kveld på meg, i og med at jeg skal på et møte i morgen tidlig, før turen bærer videre for møbelshopping på Ikea. Åh, jeg hater virkelig tanken på å bære opp alle flatpakkene til leiligheten, og ikke minst å skru opp alt... Får leie inn et par mannfolk som kan gjøre jobben for meg, for jeg klarer ikke slike ting om jeg får instruksjonene inn med teskje engang.

Sov utrolig dårlig i natt, derfor tenker jeg at å finne sengen kan være lurt nå.. Her har dere et lite bildedryss fra helgen, tatt fra min iPhone!

Min kjære Birte dro hjem igjen til Bergen i dag. Herregud, kjenner jeg har hjertesorg. Savner henne sånn.


Her hopper jeg rundt på badet i leiligheten min. Moro med noe nytt!!new appartment

 

Woho, da er endelig leiligheten min! Tok over den klokken ett i dag, og da kom også pappa med litt av tingene mine. Det er enda myyye igjen, og siden det omtrent blir dyrere å frakte møblene fra Molde til Oslo, tar jeg meg en tur på Ikea i morgen for å handle inn litt. Sofa, tv-benk og stuebord, pluss litt lamper, pynteting osv. Jeg gleder meg utrolig til alt er på plass, men jeg er forberedt på at det kommer til å bli en lang prosess. Flytting er noe herk altså, og det tar innmarri lang tid å få ting i orden. Moro blir det vel uansett!

Etter vi hadde bært opp tingene mine var vi helt utsultet, så vi tok oss en tur på Jacob Aall for å spise lunsj. Nam. Nå skal Birte straks dra hjem igjen til Bergen, og jeg kjenner jeg får litt hjertesorg av tanken.. :( Kunne ønske vi bodde i samme by!!


Vi hadde et aldri så lite danseparty i sta i min nye leilighet.

Fler bilder av den kommer senere, akkurat nå er det bare fullstendig kaos her. Nå skal jeg slappe av litt, før jeg følger Birte til flytoget. Ååå, jeg vil ikke at hun skal reise!


i dag tar jeg over leiligheten

God morgen! Birte kom nettopp over for å lage frokost til oss. Straks skal vi avgårde for å ta over leiligheten min, wiiiii!!! Jeg gleder meg så sykt. Jeg har faktisk ikke ord. Er så utorlig spent!

Nå må jeg nesen hoppe i dusjen, før vi setter kursen opp mot Majorstua, der jeg skal bo. Ha en flott dag så lenge!


soltur på Aker Brygge

I Oslo er det helt fantastisk vær idag! Selvom det er dagen derpå, så orket ingen av oss å dra oss på sofaen med dritmat slik vi pleier å gjøre. Vi slengte på oss sminkemasken og trasket oss en liten tur på Aker Brygge. Deilig å kjenne at solen faktisk begynner å steke litt. Jeg kan ikke vente til sommeren, hvorfor kan den ikke bare komme med en gang? 

Zara syns det er utrolig kult å være i hovedstaden iallefall. Hun bare løper rundt som en gal, livredd for at hun ikke skal få med seg alle luktene på veien. Nesten litt slitsomt å gå med henne, iallefall på Aker Brygge der det var stappfullt med folk. 


Jakke - Zara, Skjerf - Acne, Jeans - Acne, Boots - DinSko, Solbriller - RayBan

Resten av kvelden blir det avslapping i sofaen om jeg ikke tar helt feil. Bestilling av mat høres ut som en kjempegod ide, for jeg kjenner formen ikke er helt på topp etter i går. Har fryktelig lyst på taco også, men det er jo så tiltak å lage? 


ut på tur


Dette var meg for en halvtime siden, da løp jeg til McDonals.

God morgen! Våknet i dag tidlig med en hodepine sendt fra helvete, og en mage som kun cravet junkfood. Da var det ikke annet å gjøre enn å hive i seg en paracet, og løpe avgårde til nærmeste Mccern. Nå er maten fordøyd, og jeg føler meg grusom. Blæ. Jeg burde egentlig spist en grov skive med leverpostei, men neida..

Nå ligger jeg å ser på TLC-Norge, der det er gale kuppong-damer som kjøper flere handlekorger med mat, men kun betaler 2 eller 3 dollar for alt. Herregud, de er jo helt syke! Kunne ønske jeg hadde tid til slikt, da skulle jeg sannelig ha handlet inn mye god mat.. Uansett da. Skal straks fikse meg litt og få på meg noe annet enn joggebukse, før jeg skal ut på en liten søndagstur med Birte. Herlig søndag, med andre ord! Hva er deres planer i dag?

 

 

girls night out

 

Barna (Zara) sover, og mamma Julia er klar for en tur på byen! Jomfruturen ut i Oslo, det må jo bare bli bra? Vi satser på det! Nå er jeg straks klar for å dra, og ikveld håper jeg på både god stemning og noe godt i glasset. Det er helt fantastisk å være i Oslo, iallefall når bestevenninnen Birte er på besøk fra Bergen også. Ha en super kveld dere!

Kjolen er fra Acne, og skoene fra Nelly.


konkurranse: vinn gavekort på h&m til 1000 kr

Kanskje jeg ikke burde si dette, men av og til setter jeg inn en liten sum på et nettcasino, og spiller på automater eller roulettes. Det høres skikkelig geeky ut, men jeg har både opplevd å vinne penger, og hatt det morsomt mens jeg gjorde det. Jeg mener, er ikke reklamefilmen under morsom? Om man er forsiktig, så er faktisk online-gambling utrolig morsomt. På Vera&John har de kjempemasse å velge imellom, og når man melder seg inn får man 100% startbonus opp til 1000 kr. Altså. Om du setter inn 1000 kr, så får du 2000 kr. Om du setter inn 50kr, så får du 100 kr - osv..

 Akkurat nå har de en kjempekul konkurranse gående på sin facebook-side, der du kan vinne et gavekort fra HM til 1000 kroner. Det er mye penger det! Alt du trenger å gjøre er å trykke "liker", så er du med i trekningen!Vinneren trekkes på langfredag klokken 12!

Alt dere trenger å gjøre er;
Lik denne siden.
Legg igjen en kommentar at dere har gjort det.

Premie: Et gavekort på 1000kr hos H&M :-) 

 Dette er et 100% trygt nettcasino, og menneskene bak siden har vært i bransjen lenge. De vet virkelig hva de gjør! :-)

 

 

 

 


da var jeg osloborger

Åh, endelig framme! Turen gikk smertefritt, og alt jeg hadde gruet meg til på forhånd ble bare unødvendig surr i hodet. Det eneste negative var at jeg selvfølgelig hadde overvekt på den ene kofferten min, slik at jeg måtte stappe masse klær og sko ned i en rema 1000 pose som jeg måtte bære med meg inn på flyet. Som om jeg ikke hadde nok i hendene fra før. Haha! Heldigvis hadde jeg med meg min snille venninne Ragnhild som kunne hjelpe meg å bære litt.

Jeg fikk litt panikk av tanken på å ta flytoget alene, siden hun skulle videre til Moss. Jeg bare så for meg Zara ramle ut av buret, mens kofferten sprakk opp og det kom til å bli et kaos av undertøy og chihuahua.. Jeg var så freidig at jeg ringte Lars klokken 06.30 i dag tidlig, for å spørre om han kunne hente meg på Gardermoen siden han har bil. Merkelig nok svarte han ja, noe jeg ikke hadde forventet siden han er litt av en morragris. TUSEN TAKK LARS! <3


På Molde flyplass i dag tidlig.


Fine Ragnhild og Zara <3


Jakke - Selected Femme, Genser - HER, Jeans - Acne, Boots - DinSko, Solbriller - RayBan

Haha, må bare le av den Rema-posen..

Neimen da var det blitt Osloborger av meg også da! Senere skal jeg møte verdens beste Birte for lunsj, siden hun også er i Oslo i helgen. Dere husker vel henne? Men først: søvn. Med kun to timer på puta i natt kjennes det på kroppen, og nå er jeg sliten. Ha en flott lørdag!


da går flyttelasset til Oslo!

 


Jakke - Levis, Jeans - Tiger Of Sweeden, Sko - Jeffrey Cambell,  Beanie - BikBok

God (tidlig) morgen dere! Jeg har vært våken siden 0430, og er nå klar for å slenge Zara under armen før vi flytter til Oslo. Wuhuu, endelig er dagen her! Har gått å gledd meg hele uken, og nå er det plutselig lørdag. Tiden går så innmarri fort, og denne uka har virkelig bare flydd avgårde. Jeg er litt sånn småstressa for at jeg har fått med meg alt det viktigste, men jeg krysser både fingre og tær for det. Kommer til å bli et morsomt syn til de som ser meg på Gardermoen etterpå. Trillekoffert, en svær bag, vesken min pluss Zara. Det ser sikkert ut som om jeg har vært på backpacking rundt hele verden, med chihuahuaen min på slep!

Nå gleder jeg meg som en gal til å komme fram til hovedstaden, der bestevenninnen min Birte venter på meg. Vi skal kose oss gløgg ihjel både idag og ikveld, noe som er utrooolig etterlengtet! Må være lov å kose seg også, og det er vel fortjent føler jeg nå :-)Vi blogges fra mitt nye hjem - Oslo!
ro ned, stress ned, pakk ned

 

God morgen! Sitter klar for å ha min siste dag på jobb, noe som kommer til å bli utrolig trist. Jeg elsker virkelig jobben min i Molde, og kollegene er så herlige! Blidere gjeng med damer skal du lete lenge etter. 

Nå er det heeelt kaos, både i tingene mine og i hodet mitt. Det er klær overalt, i alle bagger, skuffer og badegulv. Hva skal jeg ta med meg til Oslo på lørdag? Hva skal jeg pakke i flyttelasset som kommer nedover senere! Jeg blir gal jeg, hahaha. Hater å flytte! Skal ikke gjøre det før jeg er 40 igjen. Minst. Fikk tatt meg et bad i går, noe jeg svææært sjeldent gjør. Rett og slett fordi jeg syns det er bortkastet tid å ligge rolig så lenge, når man bare kan suse igjennom dusjen. I går tok jeg meg likevel tid, og det trengte jeg. En liten time med deilig musikk, hårkur og en under leppa gjorde virkelig susen. 


Badenymfen da vettu, hehehehehehehehe ;ppp

I går kom Martine over for å hjelpe meg med pakkingen. I følge henne selv er hun "verdens beste til å pakke", så jeg lot henne brette cirka hele kofferten min. Nå er ting i litt mer orden, og bare det er til å smile av!


Flinke, fine Martine! Vi jobber sammen også, noe som kommer til å gjøre det ekstra trist å forlate jobben. Ååå, jeg vil ikke!!!

Joda. Jeg gleder meg enormt til å komme til Oslo! Det er vel bare et godt tegn at jeg kjenner det skjærer litt i hjerteroten når jeg tenker på å forlate Molde? Det betyr jo bare at jeg trives så utrolig godt!

Nei, nå må jeg nesten stå opp. Nå ligger jeg enda i sengen blandt alle gryteklutene, sengetrekkene, og ikke minst; klærene. Alt må pakkes ned ikveld!


morgenluksus

God morgen! I dag starter jeg ikke før ni på jobb, og det er rett luksus for meg som er vandt med å starte syv eller åtte. Har allerede vært våken en liten stund, spist god frokost, og startet å pakke litt smått til helgen. På lørdag flytter jeg (noe jeg sikkert har sagt en milliard ganger), og jeg gleder meg som en gal! Er så sykt mye å fikse før jeg reiser, og jeg har ikke startet engang. Huff, det er så typisk meg. Få fingern ut av ræva liksom. 

Senere i dag skal jeg på middag til bestemor rett etter jobb, før jeg skal hente noen møbler som går ned med flyttelasset i helgen. Pappa skal kjøre bil, mens jeg skal fly. Jeg har ikke tålmodighet til å kjøre bil, virkelig. Turen tar bare seks/syv timer, men det er seks/syv timer jeg ikke har. Dessuten skal pappa besøke en venninne i Asker, så kjøreturen hans blir ikke forgjeves.


Hahahha, holdt på å le meg ihjel av Zara på dette bildet! Vaktbikkja si da vettu. Var litt skumle de selvutløser-lydene.

Håper alle får en strålende dag, men sola høyt på himmelen! Her er været fantastisk, og jeg gleder meg til å dra på jobb om noen få strakser. 


kort eller langt?

Klarer faktisk ikke bestemme meg for om jeg skal gå for det korte håret, eller finne fram extensione mine igjen. Løshåret har jeg vel og merke klipt endel, siden jeg ikke er fan av unaturlig langt og falskt extensionhår. Hva syns dere? Nå er det godt å ha mange lesere som kan hjelpe seg! Hihi.jeg har klipt meg!

I går ble jeg så innmarri lei av de slitte tuppene mine, at jeg like så greit tok fram kjøkkensaksa å klipte det selv. Haha! Spontaniteten min har sjeldent kommet meg til gode, og det gjorde den ikke denne gangen heller. Altså, håret ble fint det altså, men det ble jo endeeel kortere enn jeg hadde tenkt. Fønet og rettet det - og bare OPS! Heldigvis har jeg extensions jeg kan bruke når jeg vil ha litt lengde på det, hvis ikke hadde det jo vært krise. Personlig syns jeg ikke ansiktet mitt er et kort-hår ansikt.

Nå skal jeg være dødsflink å behandle håret mitt skikkelig, så det vokser ut tykt og fint. Vil ha langt naturlig hår!! Jeg bruker Redken Shampo og Redken Balsam hver gang jeg dusjer, og et par ganger i uken bruker jeg Agadir Argan Oil  for å kure håret. Jeg er så utrooolig fornøyd med disse produktene, og merker at håret mitt har blitt så mye bedre! Har skrevet et innlegg om mine hår-rutiner, og hvordan få langt hår HER.

Hvilken lengde på håret syns dere jeg kler best forresten?


Mellomlangt.
Langt.

Hva kler jeg best? Jeg syns kanskje mellomlangt!


i love print!

Hei dere! Jeg har blitt så utrolig hekta på printet shirts den siste tiden. Syns det er så utrolig kult, og det passer både til hverdags og til fest. Gleder meg til varmere tider da jeg kan bruke disse overdelene til en Levis-shorts. Under har jeg lagt ut mine favoritter! Resten av utvalget av print finner dere på Nelly HER. De har forresten en kampanje gående nå på overdeler med print så jeg! Vil bare understreke at dette ikke er et innlegg sponset av nelly.com :-) Dette er mine favoritter som jeg ønsker å dele med dere. 


HER og HER


HER og HER


HER og HER


HER og HERHER og HER


HER og HER


 HER og HER

Fant dere noe fint? Jeg har nettopp klikket hjem en pakke! :-)


i min bergans

Noen bloggere har daffekvelder oppdollet med perfekte cupcakes og bølger i håret. Den gruppe bloggere inngår jeg ikke i. Jeg sitter her i min alt for store fleece fra Bergans, og kunne virkelig ikke hatt det bedre. Faktoren på glamorøsitet er egentlig meget lav når jeg først slenger meg ned i sofaen, og det er bare tilfeldigheter at håret mitt faktisk ikke er i en hårdott atm. Eller, at ikke hele håret mitt er i en hårdott. Klarer virkelig ikke å ha hår i trynet, det er det verste jeg vet..

Nå ligger jeg hos Torild, og vi koser oss veldig. Ligger i hver vår sofa og holder kjeft med andre ord. Neida. Hun viser meg hvordan hun trener bein og rumpe, noe som passer meg midt i blinken siden jeg ikke har aning selv. Straks skal vi legge oss for å se på litt Criminal Minds. Jeg elsker virkelig den serien! Legger ut bilder av håret mitt senere forresten, nå er jeg helt i ørska og klar for senga. Natta!


mobilblogg: kosekveld

Hei dere! Glemte selvfølgelig igjen mace hos Torild i går kveld etter sleepoveren. Typisk meg. Skal sove der i natt også, så da blir det skikkelig blogging. Jeg har forresten klipt meg. Kort! Tok noen bilder i sta som jeg kommer til å poste. Akkurat nå ligger jeg med noen venninner og venter på at taper-paradise skal starte. Hater egentlig det programmet, men klarer ikke være å se det likevel. Jeg får bare så innmari vondt av de, og alt det tåpelige de gjør. Tenk så sykt fyllenerver de har da! Kjip as.


min nye leilighet

Ååååh, nå er jeg så sykt glad! Har følt at det har vært umulig å få seg leilighet i Oslo, og har vært bombesikker på at jeg måtte bo i en koffert hos forskjellige venninner i flere måneder etter at jeg flytter til Oslo på lørdag. Men klokken åtte i kveld ringte megleren, og ga med gladnyheten at jeg hadde fått leilighet. Hurra hurra! Kan nå puste ut, og føler meg ti kilo letter. Det skal ikke være lett altså, men det ordnet seg heldigvis til slutt.

Her er noen bilder av den. Dette er ikke mine møbler, men bildene fra annonsen. Kommer selvfølgelig til å vise dere hvordan den blir seendes ut etter jeg har møblert den med mine egne møbler :)Hva syns dere?


latter og nerver

 

For en forferdelig blogg-uke forrige uke var! Nå er det mandag, og man kan starte med blanke ark, bedre bilder, og flere innlegg. Dagene har gått i ett, og jeg har faktisk ikke hatt noe datatid før nå. Men herregud, FOR en moro helg! Både jeg og venninnene er enig i at dette har vært den beste helgen på lenge. Vi har kost oss så innmarri masse, og i hele går satt vi bare å lo av hele helgen. Jeg var så lur at jeg filmet store deler av uteliv-delen, og det er faktisk til å grine av. Lattertårer altså. Vi er så rare! Kan virkelig ikke skjønne hvordan vi finner på alt. Huff.

Sitter her egentlig enda å bare ler jeg. Det er godt man kan le i etterkant, og ikke bare dø av fyllenerver. Jeg sitter igjen med en god blanding av begge deler egentlig. Men men. Nå er det jo min siste uke i Molde, på lørdag går flyttelasset til Oslo! Jeg skal delta på åpen dag på jobben min, Studioday Posthallen, så kom gjerne innom! Kommer tilbake til det senere :-) Her er noen bilder fra helgen. Jeg er virkelig en stor motstander av blogg-bilder tatt av iPhone, men jeg tok bare bilder med iPhonen dessverre!

HAHAHA! Tok på auto-rediger, så ble trynet mitt sånn. Halloooo, sånn gikk jeg faktisk ikke sminket altså...

Jakken min er fra HM og kjolen er fra Nelly.com :-)video fra i går

 

Herregud for et tullehumør jeg og jentene var i under gårsdagens barhopping. Satt å så igjennom filmene i sta, og vi bare sang, fleipet og generelt surret rundt fra sted til sted. Det ble dessverre alt for mye som ikke egner seg på bloggen, men jeg fikk til en liten filmsnutt likevel. Jeg er så utrolig dårlig på videoblogg, jeg må bare beklage det altså. Jeg ser iallefall at det er forbedringspotensial! Hihi.

 

 


bar til bar

God morgen! Hjelpe meg, for en travel dag det ble i går. Rett fra jobb og inn i finstasen. Vi dro til en venninne for å ta noen glass før vi dro på barhopping. Til de som lurer på hva barhopping er, så er det at man drar fra utested til utested. Vi var vel innom seks utesteder, der det var en quiz hvert sted. Hvordan den gikk tør jeg ikke tenke på engang, for utover kvelden ble det kanskje litt vel mye innabords på alle? Iallefall på meg. Typisk. 

Uansett. Hadde en utrolig kul kveld i går, og jeg gleder meg veldig til å samles med venninnene fra "laget" mitt å skravle! Det er alltid så morsomt dagen derpå. Jeg filmet også utrolig mye i går, så dere skal ikke se bort ifra at det kommer en videoblogg senere i dag. Det er selvfølgelig om noe av materialet egner seg på en blogg. Hihi!


Haha. Her var vi klare for barhoppingen gitt!
Det kommer flere bilder senere, nå må jeg nesten hoppe i dusjen!


dronningen av burger king

God kveld dere! Endelig fikk jeg den deilige slappe-av-dagen-derpå følelsen jeg også. Ble hentet av Ragnhild klokken seks, og da var det bare straka vegen mot Burger King. Jeg er jo dronningen av både Burger King og Mc Donals, en tittel kjære Lars var så snill å tildelte meg. Okei, jeg var (er) ganske glad i junk, men jeg spiser det strengt tatt ikke hver dag. Maks en gang i måneden. Ved mindre jeg er på ferie, da skjer det fort at det blir litt vel mye av det gode.

Dro til Gunnhild senere, der vi koste oss med smågodt og brownies. Åh, nå er jeg skikkelig kvalm altså. Har heller ikke trent på over en uke, så jeg føler meg mildt sagt som dritt. Noen ganger er det litt deilig også. Det er til å ta å føle på dere!


Dronning Julia med sitt kule dagen-derpå outfit. Solbrillene er bare for bilde sin del, brukte de ikke inne altså. 

Nå skal jeg stupe til sengs. Beklager ræva blogging de siste dagene, har det så utrolig travelt for tiden! Skal prøve å kle meg skikkelig i morgen, og huske å ta med kamera på byen! Vi skal jo på barhopping, noe jeg tror blir kjempegøy :-Dmoro kveld på åpningsfest

Hei dere! Nettopp kommet hjem fra jobb, sliten som pokker. Dere vet hva man sier - helt om natten, helt om dagen? Den beskrivelsen passer meg perfekt nå! Det ble veldig sent i går, men klokken åtte sto jeg klar til jobb. Skulle bare mangle. I går var det virkelig moro. Koste oss på jentevors før vi tok turen til åpningsfesten av vinteruka 2013, et arrangement høyskolen i Molde arrangerer. Utrolig moro at det først skjer noe i denne byen! I dag skulle vi egentlig ut igjen, men jeg tror faktisk jeg må stå over, og lade opp til barhoppingen som skjer i morgen. Burger King og en film frister mer altså. 

Finner ikke igjen kameraladeren min, så tror jeg må gå på leteaksjon etterpå. Blir jo så dårlige bilder med iPhone. Men det får holde i dette innlegget. 


Hjelp. Ser jo ut som om jeg har lyst til å spise dere i et stort glefs. Nå er det middagstid her, før jeg skal til en venninne etterpå. Gleder meg som en gal til å slappe av altså! Som dere sikkert ser ble det et antrekkbytte i går. Jeg og Gunhild byttet like så greit det vi hadde på oss, nettopp fordi vi likte hverandres overdeler bedre. Hahaha!


kveldens bestilling

 Her er kveldens antrekk. Nå skal jeg på åpningsfesten av vinteruka 2013, gleder meg!

 


vinn min nye favoritt!

 

Jeg må si jeg er raus med konkurranser for tiden, er dere ikke enig? Syns uansett det er utrolig moro, iallefall når jeg kan dele ut premier jeg virkelig er glad i selv! Det er vel ikke bare meg som HATER å ta av seg neglelakken? Jeg for min del orker ikke sitte der med bomullsdotten å gnikke den av meg, finger for finger. Da blir det heller til at jeg bare lar neglelakken forfalle sakte men sikkert, og til slutt er borte. Nå har jeg funnet et nytt produkt som gjør at du slipper styret med bomullsdott og tull. Alt du gjør er å stikke fingeren ned i beholderen - og tadaaaa! La meg vise dere med tre enkle skritt:

1. Stikk fingeren du ønsker å ned i beholderen.

2. Vri flasken en halv runde rundt, før du tar opp fingeren igjen. 

3. Neglelakken er helt borte. 

Til sammen vil du nok få av neglelakken på alle fingrene på under 30 sekunder. Det går så utrolig fort! Du stikker på en måte fingeren din ned i et hull med myke vegger, akkurat som bomull. Når du da vrir flasken rundt, går neglelakken bort.

Nå over til selve konkurransen. Har DU lyst til å vinne 1 Color show pakke (neglelakker), og 1 express remover? Legg igjen en kommentar! Husk e-post adressen din :-) Jeg trekker 3 vinnere. Lykke til!

Ah, se så mange herlige farger. I kveld har jeg på meg den helt til venstre. Perfekt nøytral til antrekket jeg har på meg. 

Dere kan også titte innom facebooksiden til Maybelline her :-)

//Annonse


en våt drøm

God morgen! Haha, HJELP for en natt jeg har hatt. Tydeligvis har jeg en lidenskap for billig, svensk mat - for det har jeg drømt om i hele natt. Jeg våknet opp i leiligheten min i Oslo, satt meg i bilen, koblet til iPoden og kjørte straka vegen mot søta bror. Jeg hentet meg en handlevogn, mens jeg nynnet meg harmonisk igjennom den gigantiske matvarebutikken. Korgen ble bare fullere og fullere, og jeg ble bare gladere og gladere. Til slutt var smilet mitt oppe ved hårfestet, og jeg kunne lykkelig trille mot kassen for å betale. Det hele ble til en sluttsum på nette 100 kroner. Wow, så jævla billig, jeg elsker sverige! ropte jeg ut mens jeg rullet rundt på golvet i lykkerus mens pengesedlene kom dalende ned på meg. Da jeg våknet var jeg helt svett, så dette er tydeligvis min definisjon på en våt drøm..


Meg og Ronny på harryhandel på Nordby-senteret i romjulen. Vi var der til og med før åpningstiden gitt, snakk om å være ivrig!

Haha, jeg sitter her egentlig bare å ler. Noen drømmer om riksom og luksus i Hollywood, Channing Tatum, lange strender i syden eller merkeklær så langt øyet kan se. Jeg drømmer om billig biff og bacon på svenskegrensa. 

Jeg fikk iallefall startet dagen med en god latter, og godt er det!


klikk

 Åh, jeg er sååå lei av å bo i en koffert!! Finner aldri noe å ha på meg, fordi alle klærene mine ligger blandet sammen i mange forskjellige kofferter, bagger og kasser. Enda er det én uke til jeg flytter til Oslo, og jeg holder på å bli gal! Rommet jeg sover på hos mamma ser ut som et lager, der det ligger alt fra klær, håndduker, sengetøy og undertøy overalt. Det er såvidt jeg klarer å komme meg fra døra og bort til sengen. Grrrrrrrr, klikkkkk.

HAHAHA FINT OUTFIT! Tee og shorts i dette været liksom. Dessverre orker jeg ikke lete fram noe bedre. (tulla ville bare vise fram kroppen min)

Tell til ti nå Julia, før du skriver noe dumt. Huff. Nei, jeg er bare så lei av alt kaoset. Jeg liker ikke å leve i rot, og derfor er det svært ugunstig for meg å leve i en koffert. Det er greit på ferie, i ett par uker, og bonusen er et annet land. Det er IKKE greit når man er hjemme. Jeg gleder meg så sykt til den dagen alt er ferdig pakket ut i Oslo. Da kan jeg endelig slappe av igjen. Nå går jeg med skulderne opp til øra, og vil egentlig bare bo i joggedressen fram til jeg flytter.

Haha, huff! Utenom klesrotet så har jeg det ganske fint altså. Det bare irriterer meg veldig. Nå er det jo bare en uke til jeg flytter, og jeg gleeeeder meg! :-D Wiii hurra!

Nå har det blitt litt mange sinna-Julia-innlegg de siste dagene, så skal prøve å være litt mer positiv i morgen! Mihi. Natta da.

Jeg elsker hunden min! Konkurranse

Som dere helt sikkert vet, så elsker jeg chihuahuajenta mi Zara over alt. For en liten stund siden fikk jeg beskjed av Schweppes om å filme et av mine beste øyeblikk med henne. Jeg syns egentlig det blir litt vanskelig, nettopp fordi hun er herlig stort sett hele tiden. Dessuten så er hun jo så uforutsigbar, haha! Det var altså ikke vanskelig å få et søtt øyeblikk av Zara, og det vil jeg gjerne dele med omverdenen. 

Akkurat nå har Schweppes en kjempekul kampanje hvor de ønsker at dere også skal dere små øyeblikk i hverdagen deres. Er ikke det utrolig moro? Alt fra et lite "hallo" til der du og venninnene dine er klare for kveldens festligheter. Du kan publisere hva du vil! En av mine favorittapper til iPhonen for tiden. Du finner appen til iPhone HER, og til Android HER.

Og nå over til selve konkurransen: Jeg skal dele ut et gavekort på 750 kroner til det øyeblikket jeg liker best! I hvilken nettbutikk gavekortet skal brukes bestemmer du helt selv :-D Vinneren kårer jeg mandag den 18.mars. For å delta i konkurransen, må du følge facebook siden HER, og kommentere i kommentarfeltet mitt brukernavnet ditt på "your moments" appen. Skal sjekke ut alle filmene dere legger ut. Gleder meg :-D

//Annonse


mandagshat!

 


Siden sist @julianyland på instagram :-)

 

Herregud, i dag har jeg faktisk bare lagt ut gamle bilder på bloggen. Jeg vil virkelig være et positivt forbilde å motivere dere ved å si at mandager er kult, men jeg klarer ikke. Jeg oooorker ikke! Jeg hater mandager. Den suger livskraften ut av meg. Jeg gidder ikke sminke meg, og alt jeg vil ha på meg en joggeklær. Det siste jeg vil er å gå ut i stormen å ta bloggbilder. Jeg vil faktisk spise en hel boks med makrell i tomat framfor å gjøre det. Merk dere at jeg hater makrell i tomat.

Denne uka tror jeg kommer til å bli fin likevel, altså. Høyskolen har vinteruke, og det betyr masse festing og kule arrangementer! JA JEG VET JEG IKKE GÅR PÅ HØYSKOLEN, men jeg har faktisk studentbevis fra sonans, og det er ikke min feil at sonans ikke arrangerer noe moro.. Dessuten har jeg venninner på høyskolen som sier at hvis jeg ikke blir med på festene så vil ikke de heller dra. (nei det gjør de ikke..)

Bildet over får meg til å grine. For et deilig liv. Israel 2011. Meg, Birte, sol, mat, deilig drikke. Her er Molde i dag: tørr havregryn, snøstorm, bare meg. Kjedelig.

Det eneste høydepunktet på denne ellers jævlige mandagen er at paradise starter. Jeg elsker paradise, og nekter å føle meg harry av den grunn. Jeg elsker å se mennesker bli full å drite seg ut. Min type underholdning!

Nå skal jeg til noen venninner å kose meg. Skal til og med prøve å spise sunt, selvom det er en stor sjangse for at jeg kjører innom burger king på veien. Håper alle har en like jævlig mandag som meg :):)

PS! Pass dere for bloggere som påstår at de elsker mandager. Dette er skjult reklame!!!!


tid for powernap

Ferdig på jobb klokken tre, nå er jeg sliten og har mest lyst til å ta en powernap! Har ikke planer før senere ikveld, så hvorfor ikke? Hihi. Har forresten søkt på to leiligheter i Oslo i dag, krysser fingrene for at jeg får de! De er såååååå fine, gleder meg til å vise dere :-) 

I kveld starter også paradise hotel igjen. Må si jeg gleder meg like mye hver eneste år, selvom det virker som om deltakerne i år er enda mer tragisk enn de har vært tidligere. Kanskje det bare er meg som har blitt endre? Og at det er derfor de virker enda mer håpløse? Hm.. I år er jo også Paris Hilton med, og da kan det jo ikke bli annet enn underholdene! :-D


den dagen igjen

God morgen!

Da var det mandag igjen, grusomt hvor fort helgen flyr. Hvor ble den av? En ting som gjorde denne starten på uka ganske grei, var at jeg våknet til første alarm i dag tidlig. Ingen slumring, men rett opp. Det skjer faktisk oftere og oftere med meg for tiden, og jeg har en innvendig bønn om at jeg skal klare å stå opp på første alarmslag hver eneste dag. Tenk så mye lettere hverdagen blir. Om man må stå opp klokken seks, så står man faktisk opp klokken seks, og ikke klokken halv syv, slik jeg pleier å gjøre. 

I dag starter jeg faktisk på jobb klokken syv, så her er det bare å helle innpå med kaffe´n. Jeg hater jo kaffe. Så vi får se hvor lenge jeg holder meg våken uten å måtte drikke det. 


Jakke - TopshopGenser - BikBokJeans - AcneBoots - DinSko

Helgen har vært et spisemaraton av drittmat uten like, så nå gleder jeg meg til å starte igjen med sunne vaner. Lov å kose seg en gang iblandt! Dessverre koser jeg meg litt for ofte, og den éne dagen jeg skal spise usunt blir fort til den éne uka. Vel vel. Jeg har ikke blitt løftet ut av soverommet av en heisekran enda, så jeg har vel enda litt å gå på. 

Ha en fin mandag! Prøv iallefall så godt dere kan.


Bli med i testpanelet til Maybelline Rocket Launch mascara!

 

 

Akkurat nå kjører Maybelline en utrolig kul konkurranse der du kan vinne deres nye mascara. Alt du trenger å gjøre er å klikke på bildet over, og du melder deg på "testpanelet". Utrolig moro at man kan få bli med å teste ut nye produkter! Jeg har selv meldt meg på konkurransen, og vil være med i testpanelet. Bli med dere også! :-) For å delta på konkurransen, må dere like facebooksiden HER :-)

 kjøretur i finværet

 Herlighet, for en nydelig vær det er i dag! Kunne virkelig ønske jeg hadde mulighet til å gå meg en skitur, fjelltur - hva som helst. Dessverre er ikke formen på plass, og da gjelder det å høre på kroppen. Jeg tok derfor med meg bilen på en liten luftetur, bare for å nyte utsikten litt. Hadde det ikke vært for at det er minusgrader ute, så hadde jeg lagt meg på solsengen på terassen asap. Sommeren kan bare komme nå. Er det forresten bare meg som syns vinteren har vart ekstremt lenge i år? Litt lengre enn den har gjort tidligere? Helt grusomt etter min mening. En måned er nok med kulde og snø.. 

Slik utsikt kan jeg vel bare glemme når jeg flytter til hovedstaden. Men jeg kan ikke klage. Bytter gjerne ut dette mot klesbutikker og sushi-resturanter! Neida. Det kan være greit å bytte litt på? 

 
Lue fra Barts, og solbriller fra RayBan :-)
Gosh, nå må jeg mase enda litt mer om utsikten. SE så fantastisk da! Blir helt våryr av å se på dette, jeg. Haha.

Nå skal jeg legge meg godt til rette i sofaen, å se på 4-stjerners middag maratonet på tv Norge. Jeg elsker det programmet! Helt fantastisk at alle episodene går på rekke og rad på søndager. Perfekt nå som internetten i huset er ute av drift. Takk Gud for 3g, hvis ikke hadde jeg ikke hatt sjangs til å blogget i det hele tatt..

me and my galaxy

Neeeei, tenk at det er søndag allerede. Helgen går så fort at jeg egentlig mest har lyst til å spy på den. Forhåpentligvis går ukene like fort, for om under 14 dager så bor jeg i hovedstaden! For en lykke!! Venter spent på svar fra noen leiligheter jeg har sendt mail på, og det er spesielt en jeg viiirkelig håper jeg får. Den er så utrolig fin!

I dag skal jeg ikke stort. Avslapping er nøkkelordet, og den eneste aktiviteten som foregår utenfor hjemmets fire vegger er når vi skal til bestemor på kaffebesøk etterpå. Veldig koselig. Jeg sitter enda i joggisen, pluss min nye tee som dere finner her. Syns den er kjempekul, er dere ikke enig? Snart skal jeg finne noe å ha på meg, og da blir det antrekksbilder senere i dag.


Siden ingen andre er hjemme som kan ta bilder av meg, satt jeg meg like så greit i trappen med selvutløser. Må si resultatet kanskje ble litt......lol? Men hva gjør man ikke for bloggen? Hihihi. 

Har dere noen spennende planer for dagen? Alt er vel mer interessant enn hva jeg skal gjøre i dag!


se hva jeg fant! weheartit

 

God natt dere! I dag har formen min mildt sagt ikke vært på topp, og det eneste jeg egentlig har gjort er å være tidenes største tv-slave. Fikk heldigvis drapp rumpa mi opp til Martine i åtte tiden, så slapp jeg å glo på skjermen alene. Fikk egentlig litt lyst til å da outfit-bilde i dag, bare for at dere skulle få se hvordan jeg virkelig ser ut. Her i gården er det ikke mye luksuskrøller og milelange øyenvipper nei. I dag var nøkkelordet fleece og store joggebukser. Det ser helt forferdelig ut, men guri for en komfort!

Har sikkert bladd igjennom alle appsene mine på iPhonen hundre ganger i dag. Var innom WeHeartIt, og fant faktisk endel bilder av meg selv. Veldig uforventet, hadde ikke trodd noen kom til å legge ut noe! Bildene er vel og merke supergamle, men det er da alltid koselig å gå en tur down memorie lane?


Bildene over husker jeg kjempegodt at jeg og Glenn tok vinteren 2010. Skikkelig photoshoot altså, hahah!

Bildene under er en liten blanding fra forskjellige år.


Øverst til venstre er jeg klar til julebord, desember 2011. Øverst til høyre er fra mai 2010, klar for å være hårmodell for en salong i Molde. De to nederste bildene er tatt tilfeldig, et i 2010 og et i 2011.


Klar for et annet julebord, desember 2011!

 


Sommeren 2010.

Beklager forferdelig dårlig kvalitet på bildene forresten! Er ikke orginalbildene jeg legger ut nå, men bilder jeg har lagret fra weheartit. De ble utrolig uskarpe da jeg gjorde de større. Men, det får bare være! Akkurat nå er trynet mitt ikke akkurat i blits-modus, og jeg tror drømmeland kommer til å dra meg inn om ikke alt for lenge.

 


mine tips til langt hår

God lørdags morgen! Jeg har vært oppe siden klokken halv åtte, for da bestemte Zara seg for å ha turnkonkurranse på hodet mitt. Da var det bare å våkne, og kose seg i sengen med tv-serier. Ah, perfekt start på denne helgen! Tenkte forresten å komme med et supert og IKKE SPONSET tips til dere i dag. Haha, tenkte det var viktig å understreke at jeg ikke er sponset med dette innlegget, men at jeg faktisk har kjøpt, valgt ut og betalt for produktene helt selv.. 

Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så holder jeg på å spare til superlangt og tykt hår (ønsketenkning), og jeg har startet med ordentlige produkter som skal hjelpe meg på veien. Allerede etter to måneder merker jeg at håret mitt faktisk vokser, nettopp fordi jeg gir håret mye næring og behandler det bra. Nå har jeg brukt produktene jeg kommer til å vise fram en stund, så jeg går virkelig god for absolutt alle! Deilig å se at pengene man bruker på dyre produkter, faktisk fungerer.

Jeg bestiller produktene mine hos Blush.no HER, nettopp fordi det er billigere enn på salonger, og fordi leveringen er rask! (Bestiller også sminken min der. I.D pudder som koster 450 i butikk, koster bare 220 ,- der...)


Redken Shampo og Balsam får du i pakkesett-tilbud nå. Kjøpte akkurat nytt selv! FIkk min nye pakke i går :-) HER finner du det.

Slik gjør jeg det:
1. Vasker håret mitt med Redken Shampo.
2. Går ut av dusjen, håndkletørker håret.
3. Tar Agadir Argan Oil hårmaske i håret, og lar den virke i cirka ti minutter.
4. Vasker ut kuren, og bruker Redken Balsamtil slutt. 

Viktig å bruke balsam til slutt!På bildet under har jeg tatt hårkuren i håret, og jeg bruker å flette det slik at håret ikke er så mye i veien. Haha!

I desember var håret mitt mye kortere enn dette her. Jeg trodde det var umulig for meg at håret skulle vokse ut igjen, siden jeg har ødelagt det med bleking og retting. Nå er håret mitt mye bedre, og jeg har fått opp øynene for skikkelige produkter..

Agadir olje er jo så utrolig populært for tiden, og det er ikke uten grunn! Har alltid brukt hårkurer fra Kerastase, men nå har jeg byttet over til denne. Syns den er utrolig godt, og den er akkurat det jeg trenger for å få liv i håret mitt igjen. Den inneholder utrolig mye næring, noe som trengs om man vil ha langt hår. Dere finner den HER. Anbefales på det sterkeste! :-) 

Men vær litt forsiktige på Blush.no da. Det går ann å betale med Klarna Faktura, og jeg har lett for å bestille liiiiiittttt mer enn jeg kanskje har råd til der og da. Hahaha! Vil igjen understreke at dette er et innlegg skrevet uten noen form for sponsing. Alle produktene er betalt for fra egen lommebok!


eplet faller ikke langt fra stammen

 

Da jeg var yngre irriterte jeg meg alltid sånn over at mamma sovnet på sofaen hver eneste fredagskveld når vi skulle se film. Etter kvarteret ut i filmen, kunne du være sikker på om du gløttet bort på den andre sofaen, så lå mamma å sov. Jeg syns så utrolig synd på henne. Tenk å sovne så tidlig på en helgekveld, da kan man jo være våken lenge! Stakkars mamma liksom. Jeg lovte meg selv å aldri bli slik. Jeg skulle være våken til langt på natt hver eneste helg til jeg lå død i graven.

Dessverre har jeg endt opp med å bli akkurat likedann. Når klokken passerer halv elleve på en fredagskveld, skal det godt gjøres at jeg ikke halvsover på sofaen. Uansett om jeg er hjemme eller med venninner. Jeg har ikke sjangs til å få med meg hele senkveld engang! Kroppen min går inn i et slags dvalemodus, og min indre alarm forteller meg at nå er det påtide å sove litt. Det hadde faktisk ikke forundret meg om jeg hadde sovnet selvom jeg gikk midt på Karl Johan. Så lenge klokken er halv elleve og det er fredag så kan jeg sovne hvor som helst.  

I dag har jeg derimot vært "flink". Klokken har passert midnatt, og jeg har fremdeles et par milimeter igjen før øyelokkene slår seg fullstendig sammen. Jeg gleder meg til å sove. For å sove er faktisk det aller beste jeg vet. 

God natt!


new york yankee

God kveld! Nå har vi nettopp spist middag med familien, siden lillebror har bursdag i dag. Tenk, nå er han 18 år, og han har til og med fått lappen! Syns tiden går så innmarri fort. Plutselig sitter vi der med puppa på knærne og knærne på tærne hele gjengen..

Selvom jeg er kjempemett, skal jeg straks avgårde til mitt andre måltid. GUD, noen må stoppe meg! Denne fredagen kommer til å bli like ille som sist, da jeg spiste meg mer eller mindre til tårer. Skal til en venninne på nacho-kveld, noe jeg selvfølgelig ikke kan takke nei til. Jeg elsker nachos, og jeg elsker fredagskvelder generelt.. Har på meg min nye superdeilige genser ikveld forresten, bare for å ta diskusjonen over på noe annet enn mat. Den kjøpte jeg HER. Når jeg skulle inn for å kopiere linken til dere, så jeg at de har salg på den! Tror det er fordi det er kvinnedag i dag, så den er nok på fullpris igjen i morgen om jeg ikke tar helt feil.

Huff. Håret til alle kanter, og sminken har "holdt" seg siden klokken seks i dag tidlig.. Nå er det fredag, så jeg bryr meg egentlig ikke sånn kjempehardt om det. Haha! Håper alle får en fin og matfyllt fredag forresten <3

 


send en liten tanke

 

I dag er vår dag jenter! Den éne dagen i året jeg personlig syns man kan legge vekk all krangling, bitching og generelt unødvendig drama som ofte oppstår oss jenter imellom. I dag er dagen man kan tenke over viktigere ting, og tenke over fellesskapet vi jenter har. Om du er fra Spania, Norge eller Polen. Om du er tykk, tynn eller normal. Om du er blond, rødhåret eller brunette - så lenge du mangler en kjepp mellom beina så er du en del av denne dagen. Jeg føler meg så utrolig heldig som er kvinne i dette landet, der vi har det så utrolig godt. Send en tanke til våre medkvinner i andre land, som absolutt ikke har samme godene som vi har. 

Hva er det vi egentlig kjemper for her i Norge? Likestilling? HAH. Bare tanken på å gå i et tog igjennom Karl Johan med plakater som sier "likestilling i Norge" gjør meg utrolig flau. Misforstå meg rett, for jeg aner virkelig ikke hva de protesterer mot i hovedstaden i dag. 

Uansett, bare tenk over det kjære kvinnelige lesere. På hvor bra vi har det. Tenk på kvinnene i resten av verdenen, som kanskje blir voldtatt eller drept i dag. Nettopp fordi de er kvinner. Fordi de ikke er like mye verdt som oss. I stedet for å fokusere på oss luksusmennesker oppe i nord, som kanskje mangler 1% før likestillingen blir 50/50, burde vi heller bruke tiden vår på å hjelpe andre som ikke har det like bra som oss. Jeg kjenner jeg har så utrolig mye å si om saken, men jeg klarer liksom ikke å formulere det på en skikkelig måte. Ordene blir for små, og tankene alt for store.

Jeg håper uansett alle sammen er takknemlige for det vi faktisk har, og sender i det minste en tanke til våre medkvinner i andre land. Vi har det så godt fra før, og nå er tiden for å holde sammen. Alle kvinner. Uansett alder, seksualitet eller farge. 

GRATULERER MED DAGEN <3


gjensynsglede

Åh, for en glede! I dag har min beste venninne Birte, og tvillingsøsteren hennes vært en tur i Molde for å besøke meg. Birte bor jo egentlig i Bergen, men har familie cirka én time unna Molde. Endelig fikk vi sett hverandre igjen! Har faktisk ikke møttes siden vi var i Hellas i vår. Herregud, som tiden flyr! Begge har sitt å styre med på hver vår kant, så vi treffes ikke så ofte som vi begge ville ønsket. Men siden vi prater i telefonen timesvis vær dag, så merkes det heldigvis ikke så godt. 

Vi har bare tuslet en tur rundt i byen, før vi dro opp til meg for å se på gamle bilder og filmer. Haha, må bare le. Herregud som vi så ut før! Begge var litt rundere, og litt..........mindre pene om man kan si det på den måten. 

Zara var også sååå glad for å se Birte igjen! Da jeg fikk Zara som valp, passet Birte henne utrolig mye mens jeg var på jobb eller skole. Ble som en ekstramamma. Med en gang hun kom inn døren kom Zara springene mot henne. Skikkelig gjensynsglede der altså!

I dag kunne jeg egentlig tenkt meg en skål full av godteri, pluss en god film på skjermen. Men neida, nå skal jeg nemlig på kurs med jobben! Blir sikkert helt greit det og, får vel lært mye, samtidig som jeg kan slappe av. Hehe. 


kvelden i går

 
Kjole - Nelly.com, Smykke - Forever 21, Sko - HER

Hadde en herlig kveld ute i går, selvom det ikke var så mange på byen som håpt! Jeg ligger enda i sengen, mens mobilen min ligger oppe. Uheldigvis. Orker ikke hente den.. Tenkte jeg skulle sluske meg litt til med tv-serier før jeg hopper i dusjen. I dag kommer verdens beste Birte og tvillingsøsteren hennes på besøk til Molde, og jeg gleder meg som en GAL! Birte er vel egentlig min aller beste venninne, selvom vi så og si aldri møtes. Hun bor i Bergen, og jeg bor jo her i Molde (snart Oslo). Vi er veldig flinke til å reise sammen da! Vi har både vært på Karpathos og i Israel sammen, og vårt neste reisemål håper vi blir til Kapp Verde. Glede!

Forresten! Nå har nelly.com en konkurranse der dere kan vinne 10.000 kr (!!!!) å shoppe for, iiiik! Alt dere trenger å gjøre er å stemme på hvilken reklamefilm de skal bruke i sin neste kampanje. Det tar bare to sekunder. Burde egentlig ikke tipse dere om dette, siden jeg helst vil vinne selv... Hihi! Et lite tips fra meg :-) Dere kan delta HER!


sneakpeek på kveldens antrekk

 

Nå skal jeg bort til en venninne, og vi skal kose oss kjempemasse ikveld! Håper dere får en like fin kveld som jeg forhåpentligvis kommer til å ha <3

hits