RISE AND SHINE

God morgen alle babes ♥ Endelig klarte jeg å stå opp før klokken ti, og det er diggidigg! I dag skal jeg faktisk jobbe, så det blir veldig moro. Jobbet jo i barnehage i Molde for ett år siden, så de spurte om jeg ville komme å være vikar i dag. Det ville jeg såklart! Utrolig koselig når jeg først er hjemme :-) Etter jobb blir det rett på trening, før fredagskos ikveld. Vi snakkes senere!


BILDEDRYSS

Hei dere! Har hatt en veldig koselig dag i dag, først trening, så sushilunsj med Ida og koselig middag med familien. Nå fyker jeg og tar litt sol, så her er et lite bildedryss fra dagen:


Kjøte nye jeans i sta også, elsker de! Den koster bare 299 HER :D


TIPS TIL LANGT HÅR

Som dere allerede vet har jeg tatt ut extensione mine, og jeg er nå mer enn noen gang utrolig opptatt av at håret mitt skal vokse fort og være sunt. Siden jeg har hatt extensions i så mange år har jeg liksom ikke brydd meg så mye om lengden på mitt naturlige hår, nettopp fordi jeg visste at extensione gjorde det langt uansett. Jeg er jo heeelt avhengig av å ha langt hår, så at håret mitt er så "kort" nå syntes jeg var helt krise da jeg tok ut tapeextensione mine! 

På bildet under ser dere lengden på håret mitt for nøyaktig ett år siden!

MARS 2013:

 

MARS 2014:

Det er jo lengre enn for ett år siden, men fremdeles ikke langt nok! Hihi. Mye har jo slitt av siden jeg har vært utrolig dårlig å ta vare på det, pluss at jeg har klipt meg i løpet av året. Jeg har kjøpt meg B-vitaminer for å få håret til å gro fortere, etter anbefaling fra venninner funker dette kjempebra :-D Også er jeg utrooolig nøye på hvilke produkter jeg bruker på håret mitt. Jeg fikk med meg noen produkter sist jeg var på Hendrix som pleier håret utrolig godt. Det er shampoen HER og balsamen HER, (Adlinks)

Hva er deres tips til at håret vokser fortere?


ALL THAT FASHION..

Jeg er så utrolig lei av klærene mine for tiden, og vet liksom ikke helt hva jeg skal kjøpe heller for at jeg skal bli fornøyd. Bestilte meg en pakke fra nelly i sta, så håper den faller i smak. Kan vise dere etterpå! Jeg bladde også litt i arkivet for å se hvordan jeg kledde meg før, noe jeg aldri skulle gjort. Gamle Julia er en fin blanding av diare og glitterøyenskygge. Og tupert hår. Haha, at jeg hadde så mange blogglesere skjønner meg ikke. Men jeg begynner å anta at det er fordi dere lo av meg, og ikke fordi dere syns jeg var kul?
Sliter enda med null strøm på kamera. Derfor dro jeg opp det kule throwbacket. I dag har jeg bare trent og tatt sol, og nå sitter jeg i sofaen og er SYKT sulten. Dessverre er jeg så lei av all maten jeg lager, så har dere noen middagstips som er supersunne? Kjapp dere før jeg sulter ihjel!!

 

 


EN AV DE MORGNENE..

Hei på dei du som leser. Hihihihihi. Hadde rigget stand alt i dag tidlig for å ta masse fine bilder til bloggen. Men wops så var kamera tom for strøm. Typisk!! Rakk ikke å lade det heller før jeg måtte fyke avgårde. Drittmorgen. Nå skal jeg på trening. Jeg har blitt så flink, ikke for å skryte altså. Merker også stor forskjell på kroppen min, at jeg har blitt slankere altså. Og det er gøy! Kan vise dere før/etter bilder om dere vil? HvalJulia til venstre på bildet og normale meg til høyre. Hehe. Herregud nå skriver jeg bare tull, typisk meg når jeg er stressa. Mamma ringte og bare "JEG ER TOM FOR STRØM PÅ TLF KOM PÅ JOBBEN MIN MED LADER!!!". så jeg bare æææææ, stress!! Snakkes senere, om dere fremdeles gidder å lese bloggen min etter dette håpløse innlegget. Bildene over er også gamle. Dårlig-blogger-minus-poeng.


LØPEJULIAHeihei dere ♥ Akkurat nå sitter jeg i telefonen med Birte, og hun hører på alt jeg skriver. Hehe. Er litt tom for ideer i dag skjønner dere. Ikke alt for mye spennende som skjer her i Molde denne uken, bortsett fra trening og henging med venninner. Det syns jeg er veldig deilig, og for min del trenger det ikke å være fest og moro hver eneste dag! Jeg og Birte sitter å planlegger litt, for jeg og Kristoffer skal jo ta over leiligheten hennes fra 1. april. Wiiii, gleder meg! Har jo vært i den mange ganger, så jeg vet akkurat hva jeg kommer til :-) 

Jeg tenkte å leie en bil for å kjøre fra Molde til Bergen rundt den 26.mars, slik at jeg får med meg alle klærene mine osv. Det går nok ikke bare i en koffert! Hihi. Så skal jeg være med Birte noen dager før jeg skal til København siste helgen i mars, og da jeg kommer tilbake er leiligheten våååååår. Hurra! Det blir så deilig. Den ligger rett ved bybanestoppet på brann stadion, til de som lurer. Nå tenkte jeg å gå en tur med Zara før det blir trening senere ikveld. Herregud dere, vet dere hva forresten? I går løp jeg 7km på tredemølle. Det har jeg ALDRI gjort i mitt liv! Plutselig fant jeg bare løpeformen. Skal prøve meg på samme distanse, om ikke lengre i dag :-)


KOLLEKSJONEN ER UTE


Kjole 1 HER, armbånd 1 HER, armbånd 2 HER, kjole 2 HER


Genser HER, skjørt HER, veske HER, sko HER
Kjole HER, bikinitopp HER, selebukser HER, sko HER, øredobber HER


Øredobber HER, jakke HER, kjole HER


Jumpsuit HER, sko HER


Øredobber HER, armbånd HER


Halskjede HER, topp HER, leggings HER, sko HER


Genser HER, sko HER

Resten av kolleksjonen finner du HER!

Ææææ, det er så mye fint! Endelig er kolleksjonen til nelly og Leighton Meester ute, og jeg sliter veldig med å bestemme meg for hva jeg skal bestille. Den hvite peplumgenseren skal jeg ha iallefall! Jeg burde bestemme meg kjapt, slik at ikke alt blir utsolgt. Disse varene kommer sikkert til å gå fort! :-) Hvilke er deres favoritter?

//adlinks


FIN I FARTA

Da var den helgen over! Jeg er egentlig litt skuffet over at bare EN av bloggleserne mine har gratulert meg med dagen som var i går, men men. Dere kan vel ikke huske alt heller :D Hihi. Jeg feiret på lørdag, og jeg hadde et utrolig koselig vors hjemme sammen med gode venner før det ble en litt for fuktig kveld på byen. Formen i går (på selve bursdagen min, vel og merke) var ikke på topp. Sånn blir det når man har blitt 21 år og enda ikke klarer å drikke med måte. 

I dag er jeg derimot fin i farten igjen, så nå super jeg på en aldri så liten kaffekopp før jeg skal på trening. Har vært veldig flink med både kostholdet og treningen denne uken, og det er veldig deilig. Planen er jo å være så fit og fin som mulig til jeg flytter til Bergen, så denne måneden i Molde ser jeg litt på som en rehabiliteringsmåned. Skal også prøve å begrense meg til å kun dra ut 1, maks 2 ganger i måneden. Det må jo bli bra! Nei, nå får jeg komme meg avgårde. Har forresten kjøpt en sånn kameraknapp til kamera mitt, så nå blir det skikkelige bloggbilder framover. Ha en fin mandag så lenge!


RESTYLANE I FJESET?

Av en eller annen grunn har jeg fått flere kommentarer den siste tiden på om jeg har fyllt ut kinnene mine med restylane, eller rett og slett proppet trynet mitt fullt av botox. I går fikk jeg typ 10 kommentarer på det, og jeg skjønner ingenting! Haha. Jeg har alltid hatt ganske høye kinnben og egentlig hele tiden vært et bollefjes. Det er jo ikke noe som plutselig har skjedd over natten. Jeg syns restylane kan være en god løsning til de som ønsker mer markerte kinn, men for min del så er det virkelig ikke et behov i det hele tatt. Om jeg skulle gjort noe med fjeset mitt så er det heller å fjerne litt av kinnene mine, i stedet for å fylle på.

Det eneste stedet jeg har restylane er i leppene mine, og det er jeg veldig fornøyd med. Kommer aldri til å slutte ♥ Hehe, neida.. Ville uansett bare avkrefte ryktene om at jeg hadde tatt restylane andre steder i fjeset, for det stemmer ikke.

Er det virkelig så stor forskjell på disse bilden? Skal jeg være helt ærlig føler jeg at de omtrent er helt like. Om man ser bort ifra at jeg var brunere til høyre da såklart. 


MOLDEOUTFIT

Når jeg er hjemme er det sjeldent jeg drar på meg trange jeans og en fin overdel. Det er isåfall bare i helgene. Ellers går jeg rundt i treningsklær, ullundertøy eller joggisen. Det er SÅ deilig! Og da føler jeg meg også ekstra fin når jeg faktisk ordner meg skikkelig i helgene. Merket mot slutten i Oslo at jeg var så utrolig lei av alle klærene mine, og følte jeg bare brukte det samme om og om igjen. De siste dagene her i Molde har jeg derimot bodd i Kari Traa og Nike. Kanskje ikke akkurat det beste bloggmaterialet, men det får funke :DI dag skal jeg trene med mamma før det blir deilig middag hjemme og venninnekos ikveld. Må lade batteriene før jeg skal feire bursdagen min i morgen, gleder meg! ♥


LEIGHTON MEESTER FOR NELLY!

Førstkommende mandag slipper nelly sin største kampanje noen sinne, i samarbeid med selveste stjernen fra Gossip Girl, Leighton Meester. Jeg er så utrolig spent på kolleksjonen at jeg holder på å dø! Hun er jo virkelig et stilikon uten like, og absolutt en av de kvinnene jeg virkelig ser opp til. Jeg har jo vært en av Gossip Girls største fans, så det er ikke rart jeg gleder meg til å se hva nelly og Leighton har fått til! :-)

'
Om du vil se flere backstagebilder fra shooten deres, klikk HER!

I den anledning har jeg funnet fram endel skjorter og bluser til dere, noe som er utrolig kult til våren. Gleder meg til å ta på meg shorts eller jeans sammen med plaggene under. 


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HEROLD SCHOOL BLOGING

Hei hei! Beklager mitt lille fravær, men jeg har endelig levert macen til reperasjon. Heldig som jeg er fikk jeg med meg en lånepc også. Eller, heldig er jeg kanskje ikke. Lånepcen er en treig murstein fra Toshiba år 2000, og jeg bruker cirka ti år på å laste opp en nettside. Jeg har jo like stor tålmodighet som en ert, så da merket jeg det ble veldig problematisk for meg å sitte her å blogge. Jeg får ikke redigert noen bilder fordi det går så seint, ååå!! Men men, da blir det bilder uten filter og airbrush en uke fram i tid. Da blir det blogging som i gamle dager da jeg ikke hadde oppdaget picmonkey og pixlr.com/express.

Jeg har vært våken en stund allerede, så jeg har fått lakket negler og sminket meg litt. Digg at det er fredag forresten! Da er det ikke lenge igjen til jeg har bursdag, jippi :D 
 


TREG MORGEN

Nei, nå altså! Det klikker snart for meg!! Jeg er jo ikke kjent som den personen med den største tålmodigheten i verden heller, og akkurat nå blir den lille kvoten tålmodighet jeg har satt på prøve. Som jeg har skrevet tidligere har viftene i macen min klikket, men det har egentlig ikke vært et stort problem bortsett fra at det bråker og at den er litt treg om jeg skal redigere bilder osv. Men nå har den bestemt seg for å være treg HELE TIDEN! Nå er det nok altså. I dag skal jeg på elkjøp for å reparere den, dette gidder jeg faktisk ikke mer!

Foruten at den stygge macen har klikket, har jeg hatt en veldig fin morgen - og har en deilig dag i vente. Den startet med familiefrokost, og nå er det OL på tven. Senere i dag skal jeg på lunsj med mamma, tanten min og søskenbarnet mitt, innom Elkjøp med jævelen jeg skriver på nå, step/puls trening ikveld og kanskje ut en tur. Sistnevnte er ikke bestemt enda, så vi får se!
Haha, usminket med soveflettehår ♥ Takk gud for vippeextensions!


VIMSEKOPP PÅ TRENING

Deeeilig, første treningen på over to uker er gjennomført! Grunnet Bergensturen og flyttingen har jeg rett og slett ikke hatt tid til å trene, derfor var det ekstra deilig å gjennomføre sånn cirka en god økt i dag. Jeg er jo en supernoob når det kommer til egentrening, så jeg går egentlig bare å vimser rundt overalt og vet ikke helt hva jeg driver med. Jeg er iallefall sliten nå da, og det er et godt tegn. I morgen skal jeg på min kjære step/puls time igjen, og da får jeg sikkert virkelig kjørt meg. Woho!

I dag har det vært tacoaften hjemme hos mamma, og nå ligger jeg her og er dritmett. Vi klarer aldri å bli enige om hvilken mat vi skal spise, derfor ble det både nachos, taco med lefser og skjell. Mye å velge i med andre ord! Jeg fant ut at skjell er sykt mye sunnere enn de lefsene, derfor har de blitt min nye favoritt :D Nå skal jeg bare hoppe i dusjen før jeg skal ta sol med en venninne senere ikveld. Savner å være brun uten å måtte svømme i selvbruning.. 


SLANKING OG FINE FJELL

Av en eller annen grunn er jeg sikker på at jeg tok med meg snøen fra Oslo til Molde. Her har det ikke vært snø siden jul, men tror dere ikke at når jeg våknet i dag var det hvitt overalt? Jeg mener, kødder du liksom? Jeg som endelig trodde jeg kom hjem til våren. Der tok jeg grundig feil!

Men det ble ingen bremser på dagen av den grunn, jeg er så glad for å være hjemme at jeg kommer til å kose meg enormt uansett. Molde er så fint ♥ Alt er som normalt her hjemme. Brødrene mine snakker høyt, mamma fyker rundt mellom trening og vasking av huset og jeg sitter i sofaen å blogger. I dag skal jeg bl.annet på trening med Ida, noe som er veldig etterlengtet. Har rett og slett ikke hatt tid til å trene den siste tiden! Har likevel gått ned noen kilo da, ser dere det? Heheh, neida. 


Jeg spurte lillebroren min om han kunne ta bilder av meg, og det gjorde han. Av meg pluss halve stua. 
Her ser dere litt bedre hvordan leppene mine ble etter behandlingen hos Artesia spa forrige uke, jeg er så fornøyd! Sjekk ut hjemmesiden deres HER :D


Så heldig jeg er som skal våkne opp til denne utsikten hver dag den neste måneden. 


HOME SWEET HOME ♥

Hei hei! Denne uken har vært så sykt travel, og bloggingen har vært grusom. Beklager det! I dag ga jeg faktisk fra meg nøklene til leiligheten i Oslo og kjørte hjem til Molde, så nå har jeg bedre tid til bloggen også. Kjøreturen hjem gikk fint, men siden jeg heter Julia og tydeligvis idiot så glemte jeg å lade iPhonen i natt, derfor gikk den tom for strøm etter en halvtime i bilen. Da måtte jeg kjøre bil på gamlemåten da, og titte ut av vinduene. Grusomt kjedelig. Glad jeg har iPhone med apps, som for eksempel Candy Crush ♥♥♥ Jeg vet jeg er hekta på spillet et år etter alle andre, men det er jo typisk meg å henge etter.. Hehe

 

FERDIG

Hei hei ♥ Da er vi hjemme igjen fra klessalget, og det er sykt digg å ha fått unna litt klær! Nå sitter jeg, Erika og June bare å slapper av, så det ble visst en chill søndag likevel! Pappa kommer ikveld for å hente tingene mine, og i morgen kjører vi sammen igjen til Molde. Æææ! 


KLAR FOR SALG!

Da er alt fikset klart på Hendrix Majorstuen, så håper mange av dere vil komme <3


NO EXTENSIONS!

I dag har jeg endelig kuttet navlestrengen og skiltes fra mine extensions, forhåpentligvis for godt. Jeg har SÅ lyst til å vokse ut mitt eget hår slik at det blir fint til sommeren! Hadde faktisk mye lengre hår enn jeg trodde, så det var ikke helt krise å ta de av heller. Det kommer iallefall til å bli mye lettere framover, mtp at det tar litt tid når man har extensions. Spesielt om man skal dusje, føne og rette håret. Må jo stå på badet i halvannen time for å bli ferdig..

Farget også etterveksten min mørk, så tok vi det enda lysere i tuppene. Jeg er så fornøyd, som alltid :D Min faste frisør Silje W. imponerer meg stadig ♥

Fikset også brynene mine i dag, skal vise dere før/etter bilde senere - herregud for en forskjell! Silje N. har startet som bryndesigner på Hendrix, og hun er MEGAGOD! Hun er virkelig lidenskpelig opptatt av bryn, og det merkes også!

Nå blir det pizza med June før vi skal fikse litt mer før klessalget i morgen. Husk å kom på Hendrix Hair Majorstuen (arbos gate 2) klokken 12 for å sikre deg godbitene <3 Vi gir også vekk giveaways til de som shopper! Wuhuuuuu :D


INTIMKONSERT OG SENGELØSHeihei! Hadde en kjempekoselig kveld i går sammen med Andrea, Bjørn Erik, Fanny og Fanny. Vi var på Royal Christiannia der vi ble servert deilig tapas og fikk en intimkonsert med artisten Julie Bergan. Jeg er utrolig dårlig på å høre på musikk, så jeg visste ikke hvem hun var. Rart egentlig, for hun var utrolig flink! Sjekk henne ut på spotify :D

Etter det dro vi å spiste en etterlengtet middag på fridays, før jeg sov over hos Andrea. Solgte jo sengen min i går (wopsi), så plutselig var jeg møbelløs. Veldig deilig egentlig! Nå gjenstår det bare å flytte alle salgsklærene ned på Hendrix, og vaske ned leiligheten. Må si jeg har vært effektiv altså :D Kommer helt sikkert til å bli en utrolig travel dag med siste rest av flyttingen pluss pluss, men det får bare gå. Blir digg å bli ferdig!!


WOHO

Herregud jeg er så effektiv!! Nå er jeg egentlig ganske sikker på at ALT i leiligheten min enten ligger i poser, kofferter, bagger eller har blitt kastet i søpla. Hundre poeng til meg! Nå gjenstår det bare å vaske ned og flytte alt ut i bilen. Som ikke kommer før på søndag. Dritt. Stuen min er et eneste kaos nå, med alt jeg skal ha med meg hjem pluss alle klærene jeg skal selge på salget på søndag. 

Nå skal jeg ta meg en velfortjent flyttepause. Resten av kvelden blir det bare kos, og det gleder jeg meg veldig til ♥ Leppene føles litt bedre også, selvom de er ganske stive enda. Helt normalt dagen derpå en restylane-behandling!
Haha, må le litt når acneposen kom med på bildet. Det er SÅ typisk jenter som handler én gang på acne og ta vare på posen i flere år, mens den henger på klesstativet på alle instabilder osv.. Jeg er visst en av de, da!

Under er enda litt til jeg skal selge på søndag. Det er en haug til, men det blir litt mye å ta bilder av alt! :-)

Tingene jeg selger er alt fra str XS til L - så de skal nok passe de fleste. Skoene er i str 37 eller 38. Jeg håper dere vil komme på Hendrix Hair Majorstuen (arbos gate 2) på søndag fra klokken 12, da hadde jeg blitt utrolig glad ♥ Det går forresten kun ann å betale med kontanter, og ikke kort!


NYE LEPPER HOS ARTESIA

I går var jeg som sagt hos Artesia Spa på Grand hotell for å fylle restylane. Jeg var utrolig spent, siden de nettopp har tatt inn en lege som er spesialist på faget, og det var altså henne jeg skulle fylle restylane hos. Jeg har tidligere gått til Colusseumsklinikken for å fylle restylane og har alltid vært veldig fornøyd der, men etter opplevelsen i går må jeg er utrolig positivt overrasket over hvor bra resultatet ble! Legen er utrolig snill og en skikkelig perfeksjonist som gjør alt for at leppene skal bli så perfekte som mulig, og hun hører virkelig på deg om hva du vil endre på leppene dine. Tidligere har jeg opplevd at restylanen går litt fort ut av leppene mine i forhold til hva den gjør med andre jeg kjenner, og det fortalte jeg også til legen. Hun satt derfor restylanen på en måte slik at den "løftet" leppen min litt mer, og ga med den kanten i overleppen slik jeg ønsket. Endelig!

Akkurat nå er jeg litt hoven og stiv enda siden jeg gjorde det i går kveld, så jeg kommer til å skrive et innlegg når leppene føles myke og fine igjen :-)

Artesia har nå tilbud ut februar, der alle som vil ta restylane får 10% rabatt! ♥ Sjekk ut hjemmesiden deres HER, og om dere har noen spørsmål ang. restylane kan dere kontakte Line på line@artesia.no. 


PATTERNS

Det er jo virkelig ingen hemmelighet at jeg lengter sykt etter sommeren. Nå som jeg holder på å pakke ned alle klærene mine fant jeg fram en favoritt jeg enda ikke har brukt. Hvorfor? Jo, fordi vinteren tillater det ikke. Geder meg som en gal til å bruke den i sommer! Syns det er så utrolig fint med mønster på sommeren, det gir så mye liv til et antrekk!Den er kjøpt på nelly, men dessverre så er den utsolgt. Under fant jeg derimot mange andre kjoler som er minst like fine, som jeg gjerne kunne tenkt meg ♥


HER // HER // HER


HER // HER // HER

Nå skal jeg løpe ned på Olivia for å spise en etterlengtet lunsj med Lars, før turen går videre på Artesia. Gleder meg!


KLÆR OG RESTYLANE

 

Hola hola! Grunnen til at jeg starter dette innlegget med litt spansk er fordi jeg rullet meg selv i selvbruning i går, og følte meg fin og sydenbrun i dag. Tre ganger hurra for det! Føler meg alltid en million ganger bedre med farge på kroppen. I dag skal jeg fortsette med flyttingen min, bl. annet å finne fram masse mere klær som vi skal selge på søndag. Som sagt er salget på Hendrix Hair Majorstuen, Arbos Gate 2 - fra klokken 12. Jeg visste faktisk ikke at jeg hadde så masse klær, men tydeligvis! Haha. Deilig å få solgt fra seg litt, selvom det er med tungt hjerte..


Bittelitt av det som kommer på salget.

I ettermiddag skal jeg på Artesia Spa Grand Hotell (link her)  for å fylle mine lepper med restylane, hurra! De har fått inn en ny spesialist på faget, så jeg gleder meg veldig til å teste henne ut :-) Innlegg om det kommer såklart senere. 


KLESSALG!

Hei dere! På søndag tenkte jeg og bl.annet June å ha et klessalg på Hendrix Hair  på Majorstuen. Salongen er rett ved der jeg bor! Det kommer til å være massevis av godbiter til salgt for en veldig billig penge! Har allerede startet å plukke ut 1/10 del av det jeg skal selge. Her er noe:
Dette er bare bittelitt av hva som kommer til å selges. Har også en haug med kjoler, sko, ytterjakker osv. Kan legge ut en liten sniktitt til om dere vil? :-) Av hverdagsklær er det også noen acnegensere/cardigans som skal selges.

Jeg bor supersentralt på Majorstuen, i Arbos Gate 1b. EDIT! Det blir på Hendrix Hair Majorstuen (arbos gate 2) i stedet - salongen ligger som sagt rett ved leiligheten minDet er bare å ta tbanen til Majorstuen, så går du nedover Kirkeveien mot Frognerparken. Det er gaten etter Fretex :) Så møt gjerne opp fra klokken 12 på søndag! 


BACK IN OSLO
Beklager at jeg ser ut som en mann på bildene altså, men jeg er SÅ trøtt.

Hey babes! Da er jeg hjemme igjen i Oslo. Tok flyet klokken 08.30 i dag tidlig, så det ble tidlig opp med andre ord. Tidligere enn jeg er vant med iallefall, hehe. I dag skal jeg ha befaring på leiligheten min, noe som vil si at noen fra leieselskapet kommer hit for å sjekke at ingenting er ødelagt osv. Det blir nok ingen problem :-) Er ikke lenge igjen til jeg flytter nå altså! Så nå må jeg bare kjappe meg å rydde ut av kofferten og støvsuge leiligheten før han kommer. Vil jo at det skal være så ryddig som mulig når det kommer besøk! Er også så syyyykt sulten, har vel egentlig ikke spist idag - om man ser bort ifra to biter av den lukseriøse frokosten SAS serverer. Hehe. Må en tur på butikken for å handle inn til uken, noe som er det beste jeg vet! Mat ♥

Jeg skal forresten ha et klessalg på Hendrix Hair Majorstuen (Arbos Gate 1b) på søndag kl 12 og utover :D Har så masse klær jeg ikke får med meg i flyttelasset, bl.annet utrolig mange fine sko, jakker, kjoler osv. Det kommer til å være veldig billig, alt fra 20kr - 200kr. Er ikke så viktig å få så mye for plaggene, vil helst bare få de ut slik at jeg slipper å stresse med det før jeg flytter. Legger ut bilde av noen av plaggene etterpå når jeg har fått sortert litt!


VINTERDEPRIMERT?

Det andre innlegget idag med et spørsmålstegn bak! MEN, denne gangen lurer jeg på noe, og tenkte kanskje en av dere lesere kunne hjelpe. Jeg har alltid trodd at de som sier de er vinterdeprimerte kun sier det fordi de er dritlei av snø og mørke dager. Jeg har aldri opplevd noe lignende selv, før i år. Jeg har ingen motivasjon til noe som helst, og vil helst bare utsette alle planer til våren. Det er faktisk ikke tull engang, men jeg sliter virkelig med å finne livsglede om dagene. Jeg lurer faktisk på om det er fordi været ute er slik som det er.

Er det noen av dere som opplever det samme, eller er det bare meg som holder på å bli gal?Bildene over er fra i sommer, da jeg var klar for å dra ut. Jeg tenker tilbake på den beste sommeren jeg har hatt noen gang, og klarer ikke vente nok med å se sola skinne igjen. Det er faktisk så ille at jeg vurderer å flytte til syden i stedet for Bergen, haha! Og apropos Bergen, til de som bor her: hvordan bruker en normal sommer å være her? Om dere sier at det regner hele tiden begynner jeg faktisk å grine.


HVORFOR FLYTTE?

Det er flere som lurer på hvorfor jeg flytter fra Oslo, så nå tenkte jeg å skrive et utfyllende innlegg om det. Egentlig kom ideen om å flytte til Bergen like spontant inn i hodet mitt som omtrent alle ideene jeg får gjør. Men etter litt diskusjon fram og tilbake viste det seg å være en veldig god avgjørelse. Jeg har jo bare bodd i Oslo i ett år nå, og jeg føler kanskje ikke helt jeg er klar til å ta farvel enda - men livet er langt, og man kan alltids komme tilbake. Kristoffer jobber fast i sjøforsvaret så han er låst til Bergen, og det var vel også derfor det skulle bli meg som flyttet på meg etterhvert siden jeg ikke har noe viktig på gang i Oslo. 

Det kan være utrolig dyrt å bo alene i Oslo, iallefall om man vil bo sentralt. Dessuten føler jeg at jeg har mistet meg selv litt på veien dette året. Jeg vet ikke hva som er galt, men jeg føler meg ikke alltid som meg selv lengre. Det er nok en god blanding av at jeg kun har blogget og ikke hatt en fast jobb det siste halvåret, og av en eller annen grunn føler jeg ingen tilknytning til hovedstaden lengre. Jeg har min bestis June der , og flere moldevenninner, men foruten om det savner jeg noe som er mer kjent. Vet ikke helt om dere skjønner? Det at jeg kun har sett Kris i helgene gjør at jeg i ukedagene bare går å venter på at det skal bli helg igjen - og det er etter min mening utrolig bortkastet tid av livet sitt. 

Som blogger er det jo absolutt best å bo i Oslo, med tanke på avtaler, events osv. Men dessverre syns jeg det ikke er kult å dra på events hele tiden at det fyller ut det lille tomrommet jeg har hatt den siste tiden. Jeg klarer liksom ikke helt forklare det heller, for det er ikke SÅ ille at det går på helsa løs, men likevel er det ikke optimalt heller. Om det blir bedre av å flytte til Bergen vet jeg ikke, men det kan vel ikke skade å prøve?I hele mars skal jeg bo i Molde, dette fordi vi ikke tar over den nye leiligheten før 1. april. Egentlig skulle jeg flytte rett fra Oslo til Bergen i og med at kontrakten min i Oslo går ut 25.mars, men jeg trenger faktisk litt tid hjemme også. Aner ikke hvorfor. Kanskje jeg rett og slett savner familien min og vennene mine hjemme litt for mye. Jeg gleder meg iallefall som en GAL til å komme hjem ♥

Jeg vet at med dette innlegget høres det ut som om jeg er kjempedeprimert i Oslo, men det er jeg absolutt ikke. Jeg er utrolig glad for det året som har gått, og ville ikke vært foruten for alt i verden! Jeg har blitt kjent med så sykt mange gøyale mennesker som kommer til å være venner for livet, og det er aldri noen som sier neitakk til en god fest. Det kommer til å bli megatrist å flytte, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å være i Oslo en hel del. Dessuten, hva gjør man ikke for kjærligheten? :)


EN NY EPOKE

Heihei! Det ble en treg mandag på meg, som ikke kom som noen overraskelse. Jeg må forresten si dere noe sykt! Dere husker kanskje at jeg startet på Breaking Bad sesong 1 for nøyaktig en uke siden? Vel, gjett hva.. Nå er jeg på siste sesongen! Jeg har altså sett over fire sesonger på en uke - og hvem vet hvor mange timer det er. Jeg vedder på at jeg ikke har noen muskler igjen i kroppen min etter all den tiden forran skjermen. Vel, litt av en effektiv men meningsløs uke iallefall. Nå som jeg snart er ferdig med BB så aner jeg ikke hva jeg skal se på. Kanskje jeg kan starte å trene igjen eller noe.. Haha!

I dag er det siste dagen min i Bergen før jeg drar hjem igjen til Oslo - og der venter det egentlig bare å få solgt møblene mine på finn pluss å pakke og vaske ned. Jeg vil egentlig prøve å komme meg hjem igjen til Molde til bursdagen min som er 23. februar, men det er jeg litt usikker på om faktisk går. Hvor mye en person klarer å gjøre på ti dager er jeg faktisk ikke sikker på!


Har på meg Kris sine tøfler altså, jeg har ikke så store ben.

 


SHOE WEEK

Denne uken har nelly shoe week - skal jeg være helt ærlig vet jeg ikke helt hva betyr, men det fikk meg iallefall til å kikke på sko. De har jo som alltids utrolig mye fint, og det gir meg en ide til hva slags stil jeg kommer til å kjøre til vår/sommeren. Her er mine favoritter:


HER // HER // HER // HER

 


HER
// HER // HER // HER

 HER
// HER // HER // HER

 


HER
// HER // HER // HER

 

//Adlinks


SØVN
Hatt - HM, Jakke - Vila, Genser - Primark, Bukse - Bikbok, Veske - Michael Kors, Sko - Friis

Haha, gjett hvem som nettopp krøyp seg ut av senga.. Meg! Jeg har sovet i nesten 14 timer, og det må jo være rekord! Ikke var jeg ute i går, og ikke la jeg meg sent heller. Før så klarte jeg ikke sove lengre enn MAKS ni timer, mens nå i mine tidlige 20 år så klarer jeg altså å sove over et halvt døgn. Det er jo egentlig helt krise! 

Men men, det er deilig å være uthvilt iallefall. Dette er siste dag her i Bergen, så det gjelder å kose seg maksimalt med kjæresten før jeg drar tilbake igjen til Oslo i morgen. Dette er jo min siste måned i Oslo, før jeg flytter hjem til Molde en liten måned før vi tar over leiligheten i Bergen. Apropos, vi har fått leilighet! Hurra hurra. Den ligger rett ved bybanestoppet til Brann Stadion. Hadde egentlig tenkt meg å bo midt i sentrum, men når vi får muligheten på en SÅ fin leilighet må man bare slå til :-) Det går jo an å flytte senere om man finner noe bedre. Gleder meg forresten sykt til å bo hjemme i Molde litt også, det går dessverre alt for lang tid mellom hver gang jeg besøker.


MARGARITA

Hei og happy saturday! Sitter her i sofaen med en hangover uten like og venter på at frokosten skal bli ferdig. Hadde en kjempekoozelig kveld i går med taco og fest - noe som merkes på kroppen i dag! Vi var innom Salsa på bryggen her i Bergen en tur, og de har seriøst den beste margaritaen jeg noen gang har smakt. Når man kjøper de i store mugger så sier det seg selv at formen er slik den er. VEL VEL, nå skal dette vraket spise og slutte å plage dere mer. Snakkes senere!


NYE SKJERF!

Sponsede skjerf

For et par dager siden fikk jeg en pakke i posten fra buyhelse.no  med noen helt nydelige skjerf! De er prikk like acneskjerfene, bare at de er mye billigere.. Jeg har hatt så sykt lyst på det gråe acneskjerfet kjempelenge, men det har vært utsolgt overalt. For min del er det ikke så nøye hvilket merke det er, men jeg liker skjerfene til Acne utrolig godt. Derfor er jeg veldig glad for at disse fra buyhelse kommer i massevis  av farger og er minst like god kvalitet! :-)


Camel HER


Blått HER


Grått HER

Er de ikke lekre? :D

Buyhelse selger også utrolig  mye innenfor helsekost - og de er raske på levering!


HVORFOR JENTER GRINER PÅ FYLLA

Hei mine kjære lesere! Dere skjønner vel hva dette innlegget inneholdet med tanke på overskriften? Jeg skriver dette i påvirket tilstand, bare så det er sagt. Til informasjon har jeg drukket følgende denne kvelden (i riktig rekkefølge) : En øl, to glass vin, en øl, en øl, to rom og cola pluss en gin tonic. Med andre ord er jeg ikke drita full, men naturligvis påvirket av alkohol.

Så! Over til poenget mitt: Hvorfor jenter griner og prater shit i fylla. Det har jeg akkurat lagt merke til selv, hvorfor jeg griner altså. Jeg satt nettopp i sofaen og så ned på min nydelige lille hund, Zara, da plutselig tårene begynte å trille. Vet dere hvorfor? Jo, det var fordi jeg forestilte meg selv den dagen da Zara faktisk ikke var her lengre. Da jeg måtte komme hjem til en leilighet uten hennes nydelige (men tilbakestående) tryne som slikket meg overalt i fjeset. At min trofaste venn igjennom så mange år plutselig var borte. Det fikk meg til å hylgrine som aldri før! Og det mine kjære lesere er utrolig rart. Zara er bare tre og et halvt år gammel, noe som gjør at hun har rundt ti år og leve igjen. Jeg tok altså sorgene på forskudd ti år fram i tid. 

Det fikk meg virkelig til å tenke. Jeg er vel ikke den  eneste jenten som syter og griner på fylla etter en margarita for mye? Det ligger i vår natur. Ting som vi normalt ikke ville sutret over kommer plutselig fram, og det gjør oss unormalt emosjonelle. Alt fra en ørliten krangel med kjæresten kan virke som tredje verdenskrig med litt for mange drinker innabords. Og hvorfor det? Personlig mener jeg det er fordi vi jenter er alt for flinke til å holde våre egentlige følelser inne, og later som det er ingen big deal. Mens egentlig er det noe som faktisk plager oss litt, som ikke kommer ut før vi faktisk har mannet oss opp på en flaske vin. 

Og hvorfor har det seg slik? At vi først forteller hva vi egentlig føler når vi er litt på´n? Personlig er det fordi jeg føler meg flau. Flau fordi jeg tenker at mine innerste følelser angående ting er utrolig teite, og det passer seg ikke for personen den gjelder. Fordi jeg tenker at jeg overreagerer på en ting som egentlig er ganske så liten. Og fordi jeg ikke vil starte en krangel med vedkommende. Jeg er utrolig redd for konflikter, og unngår de så ofte jeg kan. Jeg sier alltid ifra når det er noe jeg virkelig er imot, men når det kommer til ting som de fleste ville kalt en "filleting" så holder jeg som regel kjeft. Helt til jeg drikker halvannen flaske vin, og det å dele tankene mine virker som en skikkelig god ide.

Som nevnt over er dette skrevet med en aldri så liten drink innabords. Likevel syns jeg det er noe å tenke på. Om det er noe som plager deg burde ikke alkoholen være faktoren som får deg til å lette på munnsløret, det blir det som regel bare enda mere styr ut av.

EDIT: Haha nå er jeg edru og ler litt av det jeg skrev over her! Til informasjon gråter jeg omtrent aldri når jeg er ute, bare så det er sagt. Fikk bare et innfall i går om at dette kunne være et bra blogginnlegg. Vel, jeg angrer. Det er vel kanskje derfor man får fyllenerver også? Emmm yes i think so. 


 


PINK

DA var jeg endelig igang med dagen - igjen! Sto først opp midt på natten, altså klokken 04.30 for å kjøre Kristoffer på jobb. Noe jeg forsåvidt syns var helt latterlig. Han er ikke nattarbeider heller, så jeg skjønner virkelig ikke hvorfor de måtte møte så tidlig. Men men! Synd for han. Jeg gikk iallefall rett å la meg da jeg kom hjem igjen, og våknet vel ikke før i halv tolv tiden. 

Siden da har jeg bare gått rundt med tøfler og min nye favorittgenser (dere finner den HER), jeg har den i L slik at den dekker rumpeballene mine. Det er jo som en kjole til sommeren! Hehe, neida. Og til de som bryr seg, så er været i Bergen helt grusomt. Storm med andre ord! Det gir meg en ypperlig unnskyldning til å fortsette mitt breaking bad maraton. Hadde forsåvidt sett på serien selv om det var strålende sol og tyve grader også. Jeg er allerede midt i sesong 3, og jeg startet for to dager siden! Jeg er seriøst verdensmester i å se på tvserier!!


TULLPRAT

Dagens bloggdag ble virkelig ikke som planlagt! Jeg bruker som regel aldri å planlegge hva jeg skal blogge om, men i dag hadde jeg faktisk det. I dag har jeg vært på Ulriken i Bergen (utrolig fint btw), og før vi kjørte dit dro jeg innom posten for å hente noen fantastiske skjerf fra Buyhelse.no som jeg tenkte å ta bilder av. Pluss at jeg skulle ta litt andre bilder osv, siden jeg har fått meg ny linse. Tror dere ikke jeg glemte minnekortet til kamera hjemme da? Herregud jeg er så håpløs! Prøvde å ta noen bilder med iPhonen, men de ble jo bare så ubrukelige at jeg vurderte å kaste telefonen over fjellkanten. Gjorde ikke det da heldigvis, må jo ha den slik at jeg kan spille Candy Crush (er så hekta). 

Så ja. Spiste lunsj på Jacob Aall også, og den var under middels som normalt før jeg dro hjem igjen. Nå blir det kosikos resten av kvelden med møbeltitting og film. Bestemte oss også for å lage rundstykker til middag! Eller vi kjøpte rundstykker som vi skal varme opp såklart. Med deeeilig pålegg på. Det er faktisk noe av det beste jeg vet! Mmmmmmm ♥ Nok tulleprat fra meg, ha en fin kveld dere også! 


SELVKRITIKK

 

Filmen over fant jeg etter jeg så at mange av mine facebookvenner hadde delt den. Herlighet for en fin film som virkelig fikk meg til å åpne øynene. Det er helt utrolig hvor kritisk man kan være til seg selv, meg inkludert. Ansiktet mitt har for eksempel en fin side og en stygg side, noe som gjør at jeg får helt panikk om noen tar bilder av meg selv fra min høyre side - den siden av fjeset mitt jeg virkelig ikke liker. Alt er så utrolig feil der. Øynene sitter rart, kinnet mitt er helt malplassert og tennene mine når jeg smiler ser ut som steiner. Jeg har prøvd å vist det til mine venner for at de skal skjønne, men de ser ingen forskjell på høyre og venstre side av fjeset mitt. Sånn som i dag følte jeg meg utrolig stygg da vi gikk rundt i Bergen sentrum. Håret mitt floket seg fort og ville ikke legge seg slik jeg ville det, jeg tegnet på meg noen stygge øyenbryn i dag tidlig, og siden vi spiste på mccern i går følte jeg at hele ansiktet mitt var oppblåst og grusomt. 

De menneskene rundt meg ser som regel ikke forskjell på meg fra dag til dag, mens jeg selv kan føle meg kjempefin en dag - mens grusom neste dag. Selv om jeg tilsynelatende ser helt lik ut. Poenget mitt er at vi må slutte å kritisere oss selv for hver minste detalj i utseende vårt. Det gjør iallefall meg veldig usikker til tider, og det er virkelig ikke noe gøy. Noe jeg også syns er viktig er å ta til seg komplementer, og faktisk si "takk" når noen sier du er fin, i stedet for å slenge ut "nei herregud jeg har jo en kvise og blalbla, men du er fin! :)". Ta til deg de positive ordene du får, og om man oppriktig klarer å gjøre det tror jeg iallefall selvbildet mitt hadde kommet seg veldig.

Jeg hater egentlig sånn bullshit som sier at alle er vakre osv, syns det blir litt for klisje for meg. Men virkelig, kjære lesere. Vi er faktisk alle vakre på våre egne måter. Husk det ♥


JEG ER AVHENGIG.. IGJEN!

Ånei, det har skjedd igjen! Nå som jeg endelig hadde åpne dager der kun fantasien på hva jeg kunne gjøre var grensen. Jeg har blitt hektet på en ny tv-serie!! Denne gangen Breaking Bad - og da er det ikke annet å gjøre enn å se på Breaking Bad. Helt til jeg har sett ferdig hver eneste episode på alle sesongene. Goodbye social life, jeg går under jorden de neste dagene. Med meg så gjelder regelen "alt eller ingenting". Enten så ser jeg på episode etter episode etter episode til serien tar slutt, eller så ser jeg ikke på noe i det hele tatt. Det er en forbannelse! Alt jeg har gjort i dag er å glodd på skjermen, helt til Kristoffer kom hjem fra jobb da han fikk dratt meg med på en kjøretur. Vi tro ut på Lagunen her i Bergen for å titte litt, og jeg fikk ny kameralinse! 50mm. Meget fornøyd altså.
"Åh gud fikk jeg dobbelthake nå?" Nei, heldigvis ikke. Hjelper å spise sunt altså! Bortsett fra at jeg spiste på Mccern i dag, wupsi. Første og siste gang i februar!

Nå skal vi glo litt til på Breaking Bad før vi legger oss. I morgen skal jeg ut å teste den nye linsen min med outfitbilder. Wohooo det blir bra altså!


DAGENS FACEBOOKERE

Åh, kjære facebookbrukere. Når gikk alt så veldig, veldig galt? Statusoppdateringer lange som selvbiografier og deling av ting som virkelig ikke burde bli delt på internett. Jeg velger å dele dagens facebookbrukere inn i seks kategorier:


"Åh, lille Ofelia var så utrolig urolig i natt. Hun våknet ti ganger og hadde lyst på pupp, noe som igjen gjorde at jeg måtte skifte bleie på henne ni ganger. Huff!"
Eller: " Theodor var så utrolig flink i dag altså, han spiste yoghurt uten smekke og sølte bare på halve genseren sin. YEY!"
Eller: " Nå har jeg og Brian vært på sykehuset i hele natt. Den lille led av grusom diare og jeg visste ikke mine arme råd, vi skal være her for noen prøver før vi kanskje får dratt hjem om ett år."

Eksempel på hva en statusoppdatering kan inneholde. Så har du også de som legger ut bilde av barnet sitt i alle mulige scenarioer. Da han ligger for å skifte bleie, sitter på do, eller gjør ting som jeg mener ikke passer seg på facebook. Personlig har jeg noen venninner som har barn selv, og de legger kun ut fine bilder av barna sine og bretter ikke ut livene deres som om det skulle være en babyblogg. Lær av dem!! Ikke alt deres barn gjør er materiale for all offentlighet.


Jeg syns det overhodet ikke er noe galt i å få støtte fra NAV og jeg skjønner det er frustrerende når pengene ikke kommer til rett tid, men en annen ting er å la hele verden vite hvor utrolig misfornøyde dere er. "Sykepengene mine kom ikke inn da de skulle, og da jeg ringte til NAV ble jeg bare satt over til en million skranker og de er en gjeng med rasshøl hele gjenger og jeg vil helst drepe alle sammen!!! :P GI meg pengene mine NÅÅÅÅÅ." Faktisk så har jeg sett drøyere statuser enn dette også. Ro dere litt ned, pengene kommer ikke fortere selv om du dummer deg selv ut på facebook. Dessuten er det ingen som bryr seg.

 


De som virkelig ikke har noe som helst filter i topplokket, som legger ut i lange baner fra alt om hvor syke de er, til hvor grusomt det er å være sengeliggende, til å dele med alt og alle hvor/når/hvem/hva behandlingsstedet er. Jeg har virkelig ingenting imot syke mennesker, misforstå meg rett - men jeg mener det ikke er alt man skal dele på facebook. Visse ting man deler ødelegger faktisk bare for seg selv og bilder du skapet. 


De som har en trang til å dele hver eneste gode gjerning på facebook, og ikke er redd for å pynte på det. "I dag har jeg satt på to vaskemaskiner, støvsugt, tørket støv og skiftet på alle sengene i huset. Og klokken er bare ni om morgenen!". Det er de som har et brennende ønske om å framstille sin egen hverdag så perfekt som mulig, og oppdaterer gjerne facebookvennene sine flere ganger om dagen. Alt ifra hvor mange perfekte kaffekopper vedkommende har drukket - til hvor spennende middag h*n lager hver eneste dag. Jeg mistenker også at disse menneskene er de med veldig god tid hver dag. Om jeg personlig skulle tatt bilde av middagen min hver dag måtte jeg startet å lage den en time før. Nettopp fordi jeg kaster den i meg så fort den er ferdig. Alt for glad i mat vet dere.


"Hater når bussen er for sen."
"Sto nettopp opp, klokken er halv ni."
"Skal i bursdag ikveld."
"Hadde karbonade til middag i dag."

Slike statuser hadde jeg da jeg først startet med facebook - nettopp fordi jeg ikke helt skjønte hva i allverden man skulle skrive statuser for. Jeg trodde man MÅTTE ha minst en status hver dag, derfor ble de cirka i samme tone som over her. Men seriøst altså, jeg klarer ikke å skjønne hvorfor man skal skrive så meningsløse ting? For det første får dere ingen likes (noe som er utrolig viktig), og for det andre er det ingen som bryr seg. Virkelig. Ingen som bryr seg. 


Jeg skriver aldri statuser på facebook - men jeg skriver blogg. Det er her jeg får utblås for mitt syke behov for oppmerksomhet, og folk kan faktisk fritt velge om man vil besøke bloggen min for å lese det eller ikke. Dessverre er det ikke alle som har skjønt det, og skriver statuser på facebook som er flere mil lange. Get a blog - som alle oss andre.

 

Har dere noen punkt å tilføye? Det finnes jo et hav av merkelige mennesker på facebook, punktene over er de jeg har lagt merke til. Mennesker ass..

Lik innlegget om dere er enig da, flaut med lite likes :S


BRAUN SILK EPIL 7 - WET AND DRY

Hei! Mitt siste innlegg for Braun står for tur, og jeg tenkte å komme med en siste - og grundig forklaring av dette fantastiske produktet.Silk-épil 7 er designet spesielt for epilering i varmt vann. Varmt vann er avslappende og beroligende. Varmen øker blodsirkulasjonen og øke komforten av din erfaring, samtidig som huden din mindre følsom. Siden epilering kan gjøre vondt (som jeg har nevnt tusen ganger), passer dette meg midt i blinken.

Brauns teknologiske gjennombrudd gjør epileringen mer effektiv enn noensinne før. De 40 pinsettene har blitt konstruert for å lukke på optimal vinkel og griper håret enda nærmere huden for bedre fjerning av selv de korteste hårene (0,5 mm).

 

  

Silk-épil 7 anbefales som den mildeste løsningen på langvarig hårfjerning takket være sin unike kombinasjon av hud-beroligende egenskaper. Det høyfrekvente massasjesystemet stimulerer huden og effektivt lindrer den "plukkende" følelsen under epilering for å maksimere huden sin komfort.

Alle Silk-épil 7-modellene er forseglet, noe som betyr at de både kan brukes rengjøres under rennende vann for bedre hygiene. Du kan velge den hastighet du liker best og for dine individuelle behov: Hastighet 1 for ekstra skånsom epilering, hastighet 2 for ekstra effektiv epilering. 

Silk Epil 7 gir deg frihet til å epilere i komfort uansett hvor og når du ønsker det. Med opp til 40 minutters gangtid - lett nok for en full epilering - og en 1 times lading går det lenger og lades raskere enn mange epilatorer.

Det er iallefall en veldig blid og fornøyd jente som har fått muligheten til å teste ut denne epilatoren - og som jeg har sagt før kommer den til å bli min faste følgesvenn i sommer! :-)


LIVET SIDEN SIST

Hei mine snuppesøte babes av noen blogglesere! Som dere vet har jeg hatt trøbbel med laderen til macen og har derfor ikke hatt strøm. I håp om at jeg hadde noen snille facebookvenner postet jeg derfor årets første status på facebook:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For det første fikk jeg ingen likes, og for det andre var det bare min gode venninne Guro som kommenterte for å gjøre narr av meg. Det er akkurat derfor jeg aldri legger ut statuser på facebook. Jeg måtte derfor se meg nødt til å bruke 650,- på en ny lader, veldig kjedelig siden jeg har den oppfatning av at Apple sine produkter skal holde lengre enn som så. MEN MEN!! Nå har jeg iallefall data.

Fredagskvelden var utrolig trivelig forresten. Den startet på min favorittresturant Trancher sammen med shælesten min der vi spiste og drakk godt, før vi dro videre på Tea Lounge på Løkka for enda flere drinker. Kvelden ble som alltid avsluttet hos min flotte svigerbror (sier man svigerbror når han er broren til kjæresten?), der det som alltid var nok å drikke. Dagen derpå våknet jeg og bare "hurra, jeg har fått feber!". Not. Så jeg har hatt feber siden da, og gjort noe jeg ikke har gjort hele mitt liv tror jeg? - Å sove i femten timer i strekk. Wow, soveapplaus til meg.


Jeg har bodd i dette de siste dagene. Som dere ser har buksen fått både kne og skrittmerker, det er fordi jeg sov i den. Digg.

Så et par helt meningsløse bilder av meg selv, bare fordi det må et blogginnlegg inneholde.

I går ettermiddag dro jeg til Bergen, og her ligger jeg enda overraskende nok.

Jeg har forresten lastet ned en app som heter "my fitness pal", der jeg registrerer alt jeg spiser og trener. Der føler jeg bl.annet mine spreke venninner som også gjør det samme. Utrolig gøy, helt til i går.... Da fikk jeg nemlig munches, og spiste alt som i min vei. Jeg måtte fint registrere dette kaloriinntaket i MFP, og hvem visste at en liten boks med rømmedressing inneholdt nesten 400kcal? WÆÆÆ! Jeg spiste det likevel da. Pluss pizza og smågodt, som jeg også måtte registrere. Eller, ikke smågodtet da. Mobilen min gikk tom for strøm siden jeg var så ivrig på å registrere alt jeg spiste, og hvor tror dere laderen ligger? Jo, i Oslo.. Det ligger en forbannelse over meg og de laderne. 

Så jo, der har dere mitt liv siden sist. Like spennende som alltid. 


JUMPSUIT FEVER!

Jeg har fått så sykt hekta på jumpsuit, og fant ut at det er helt perfekt å bruke nå i vinter. Orker liksom ikke løpe rundt med kjoler - det venter jeg med til sommeren igjen tror jeg! Med et par kule hæler er jo en jumpsuit det perfekte antrekket både til hverdag og når du skal pynte deg! Her er mine favoritter fra nelly!


1. HER // 2. HER // 3. HER


3. HER // 4. HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER // 11. HER


12. HER // 13. HER // 14. HER


15. HER // 16. HER // 17. HER

hits