JUMPSUIT FEVER!

Jeg har fått så sykt hekta på jumpsuit, og fant ut at det er helt perfekt å bruke nå i vinter. Orker liksom ikke løpe rundt med kjoler - det venter jeg med til sommeren igjen tror jeg! Med et par kule hæler er jo en jumpsuit det perfekte antrekket både til hverdag og når du skal pynte deg! Her er mine favoritter fra nelly!


1. HER // 2. HER // 3. HER


3. HER // 4. HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER // 11. HER


12. HER // 13. HER // 14. HER


15. HER // 16. HER // 17. HER


HOS MARNA

Tidligere i dag dro jeg innom salongen til Marna på Majorstuen for å legge shellac negler. Endelig! Jeg har gått alt for lenge uten nå, noe som er kjempekjipt. Jeg elsker jo shellac, nettopp fordi det er som vanlig neglelakk som holder superlenge og som beskytter neglene. Da vokser jo neglene mine lengre også, noe som er positivt. Det var flinke Marine som la neglene på meg. Hun er til venstre på bildet under.

Sjekk ut bloggen til neglestudioet HER!


Syns denne fargen passet perfekt til meg nå som det er vinter. Hva syns dere?

For timebestilling kan du sende mail til hosmarna@gmail.com! 

 


IM BACK

Hei! Åh, da har jeg endelig fått ladet macen. Herregud så DIGG! Nå har jeg jo egentlig sykt mye å blogge om siden det er et par dager siden sist, men nå klarer jeg selvfølgelig ikke å samle tankene mine for å skrive noen ting som helst. Kan kanskje skrive om kvelden i kveld da, så kan jeg heller blogge om gårsdagen i et annet innlegg. Snart kommer kjææææææææææææææææresten til Oslo, og vi har bestilt bord på Trancher (min favorittresturant for tiden) til klokken ni. Gleder meg! Blir så deilig med skikkelig date night igjen ♥
Bilder fra i gårkveld, da jeg og June var verter for Dolce Gusto sitt nye konsept, som jeg kommer til å skrive om senere :-)KLIKK

Så sykt irriterende! Macladeren har klikket og nekter å lade.. Nå er jeg på vei til jobb, men skal fikse det når jeg kommer hjem... Under ser dere forresten Zara som ikke er særlig glad i å stå opp tidlig...


TIPS?

Nå trenger jeg deres hjelp! Er det noen vet om gode måter å tilberede en søtpotet på? I ovnen, steke den, bake, lage stappe? Hmm, det er så mye man kan gjøre! Jeg tenkte å lage det til middag nå etterpå, så tips tas imot med stor takk :D

I sta dro jeg bort på Elixia for å train hard, men etter et kvarter gikk brannalarmen og alle måtte gå ut. I stedet for å stå ute sammen med resten av treningsnarkomanene før vi kunne gå inn igjen, gikk jeg bare hjem. Jeg er ikke vanskelig å umotivere med andre ord, HUFF! Vel vel, sånn ble det i dag da.. Dagen min er utrolig lite spennende, foruten om min mislykkede økt på trening har jeg bare dusjet og spist lunsj. Straks får jeg besøk, og jeg tenker meg på en powerwalk. Fra og med i morgen av blir det sykt travle dager, så digg å kunne slappe av nå!


Hun er slapper seriøst av HELE tiden. Skal tvinge henne med på tur etterpå, da blir hun nok "glad". SVAR PÅ SPM DEL 2

Så du forlater Oslo allerede?! Trodde du trivdes her i byen jeg... Hva med june da, hva sier hun om at du flytter? Håper på svar:)
Jo, det er selvfølgelig med litt blandede følelser jeg forlater Oslo. Jeg elsker virkelig Oslo over alt på jord, og er egentlig ikke så fan av Bergen.. Haha! Men jeg satser absolutt på å flytte tilbake igjen til Oslo etterhvert, forhåpentligvis med Kristoffer. Også vil jeg jo bo i Molde når jeg blir "voksen". Det er ikke så lett å bestemme seg altså! Men jeg føler Bergen har mer å gi til meg akkurat nå, både fordi da bor jeg sammen med kjæresten min, jeg får endelig bo i samme by som Birte, jeg kan studere der + at jeg er jo mange fine venninner der som jeg gleder meg til å være mer sammen med! :-) Ang June så er hun veldig glad på mine vegne, og hun skjønner meg veldig godt. Vi har jo vært bestevenninner i mange år selvom vi ikke har bodd i samme by, så jeg vet ingenting kommer til å forandre seg om jeg flytter til Bergen ♥ Kommer til å besøke henne MASSE!

Hvilke fag tar du opp dette året?
Jeg har tre obligatoriske fag jeg må ta for å bli ferdig med vgs, og det er historie, spansk og samfunnsgeografi. Ellers tar jeg opp samfunnsfag og geografi i tillegg, for å forbedre vitnemålet! :-) Jeg øver endel på spansk nå, og jeg er så utrolig redd for at jeg ikke skal klare den eksamenen og dermed ikke fått studert til høsten. Det er så sykt vanskelig, og jeg sliter virkelig! Ææææ, jeg orker ikke enda et friår!! Ønsk meg lykke til :-) Jeg får forresten på sonans!

Du er så fin i den hatten!! Hvor er din fra, har du evt sett slike hatter selges andre plasser? 
Tusen takk, så koselig å høre! ♥ Jeg kjøpte min på HM til 179kr, og er veldig fornøyd. Tror kanskje de selger den på Lindex og, ved mindre den er utsolgt!

Er bestevennene dine på videregående de samme som bestevennene dine idag?
Både ja og nei! De venninnene jeg var venninner med da jeg gikk på vgs anser jeg som mine beste venninner den dag i dag. Når det er sagt så er ikke det de samme jentene jeg faktisk gikk på skole med, men foreks Birte, June, Ida, Guro, Torild osv.. Om dere skjønner? Haha! De gikk altså ikke på skolen sammen med meg.

Hvordan vil du beskriver deg selv som person?
Åh, den var vanskelig! Hm, hvor skal jeg begynne? For å starte med det positive først da, så føler jeg jo at jeg er en snill og lett jente å ha med å gjøre. Samtidig så kan jeg virke ganske "care" til og med ovenfor de jeg er mest glad i uten at jeg merker tenker over det selv (noe jeg har skjerpet meg på). Jeg fyrer opp ganske fort og er det noen jeg virkelig ikke liker kommer jeg mest sannsynlig aldri til å gjøre det heller. Av og til kan jeg være litt kjapp å dømme folk, og få utrolig dårlig samvittighet senere. For hallo, hvem er jeg til å dømme? Jeg burde jo vite hvordan det føles siden jeg har blogget en stund. Uansett da. Nå glemte jeg jo helt hva spørsmålet var. Hvordan er jeg som person? Vel, jeg klarer egentlig ikke å svare på det akkurat nå. Håper dere skjønner litt av alt surret jeg skrev over her :-)

kan du fortelle litt om hunden din?:) jeg vurderer å kjøpe hund, og lurer på feks hvor mye det ca koster å ha hund i mnd/året? er det mye stress å ha hund? hvordan er rutinene dine på turgåing og sånn med zara? var det vanskelig å dressere henne osv? blir kjempeglad for svar!:)
Zara er virkelig den nydeligste skapningen i verden, iallefall i mine øyne! Hun har så mye personlighet, og jeg er så glad for å se det tilbakestående fjeset hennes hver gang jeg kommer hjem ♥ Det er ikke så veldig dyrt å ha en sånn liten hund. Jeg kjøper ny mat til henne kanskje annenhver måned eller noe? Chihuahuaforet fra Royal Canin koster rundt 200kr og er veldig bra. Om du kjøper deg hund for første gang kan det jo være stress, fordi det blir jo ting du må forandre på for å få tid til å lufte hunden osv. Nå har jeg hatt Zara i over 3 år så alt er egentlig en rutine. Hun er ute å tisser cirka to/tre ganger om dagen, og da er hun bare ute i bakgården her. På vinteren hater hun å gå i snøen for hun blir veldig kald på benene! Mens på sommeren blir hun som regel med å går på fjellt og lengre turer. Da elsker hun å være ute :-) Jeg føler egentlig ikke jeg har vært spesielt streng når jeg har dressert henne, bare prøvd meg litt fram. Og nå er hun egentlig veldig flink og sånn halveis lydig! Om jeg sier nei så hører hun alltid etter osv. Så kan hun sitt, bli, gi labb, hopp osv. Det er egentlig alt jeg føler hun trenger :-)

 Kan du skrive om din morsomste/ flaueste kveld på byen?
Noen av mine morsomste kvelder på byen var nok under Moldejazzen 2013, FOR en fest! Den flaueste gangen min ute på byen er nok en kveld på Gran Canaria i februar 2013, da jeg fikk for meg at jeg ville bli bardisk-danser på Harleys (Riders) på Gran Canaria, så jeg gikk bort til manageren og spurte om jeg  fikk lov til det. Da ble han kjeeempeglad, og jeg fikk et intervju dagen etter. Da jeg våknet opp neste morgen var jeg sååå flau, og dro selvfølgelig ikke på mitt bardisk-danser-intervju. HAHA.

Bruker du hair extensions nå, og hvile hårprodukter bruker du? 
Ja det gjør jeg! Bruker tapeextensions fra Hendrix, og er så fornøyd. Får så mange komplementer for håret mitt hele tiden, og det gjør meg så glaaaad :-)  


Akkurat nå bruker jeg denne shampoen (link) og balsamen (link) fra S-factor. De fikk jeg av frisøren min Silje på Hendrix anbefalt til håret mitt, og jeg elsker de! Var en mellomperiode jeg brukte Oribe også, men siden de er tomme nå er jeg tilbake igjen til disse fra S-Factor. De lukter så nydelig, og jeg elsker de. Om de ikke bor i Oslo og får kjøpt de på Hendrix, så er linkene over til blush! (adlinks)

Hvor synes du det er best å bo i oslo?
Jeg har bare bodd på Majorstuen, men jeg trives utrolig godt her! Det er så trygt føler jeg, pluss at det er i nærheten av både t-bane, trikk og buss! Men om jeg skulle ha flyttet til en annen bydel så måtte det vel blitt St.Hanshaugen, Grünerløkka eller Kværnerbyen. Sistnevnte er så sykt nytt og fint syns jeg!

Hvor skal du på ferie i sommer?
Det er ikke helt bestemt enda, men jeg har utrolig lyst til Hellas faktisk. Der er det så nydelig fint ♥ Jeg har veldig lyst til Karpathos igjen, eller noen av de andre øyene Hellas har å by på. Har dere noen tips?

Litt random, men hva pleier du å sove i om natten? For eksempel med kjæresten og sånt :D
Det er veldig forskjellig om jeg fryser eller ikke! Men som regel sover jeg bare med truse, enten om jeg er alene eller med kjæresten. Jeg HATER å sove naken, så det gjør jeg aldri. Da føler jeg diverste bakterier og støv osv kommer inn i tissen min om dere skjønner. Utrolig barnslig formulert, i know  - men jeg takler det ikke.

 


MÅ HA

Huff! Satt i telefonen med en venninne mens jeg spilte tetris (noe jeg alltid gjør når jeg prater i tlf), og plutselig kom denne jakken fra Boozt opp i en annonse på siden. Jeg bare ææææ, og klikket meg inn så fort jeg bare klarte - og de hadde alle størrelsene igjen. JIPPI!! Typisk når slike nydelige jakker blir utsolgt på et blunk, så jeg var heldig syns jeg :-D Er den ikke fin?


Den finner dere HER!

Nå er jeg på vei til trening, spinning og power på menyen i dag! Svar på spm del 2 kommer senere ikveld :-)


SVAR PÅ SPM DEL 1

Hvilken sminke bruker du?


1. Concealer fra MAC // 2. Foundation fra Clinique HER // 3. Pudder HER og kost fra Bare Minerals HER  // 4. Solpudder fra Guerlian Teracotta HER og MAC // 5. Rouge fra MAC // 6. Brynpenn fra HM // 7. Øyenskygger fra The Balm og Isadora  // 8. Mascara som jeg fikk av vippeextensiondesigneren min // 9. Lip Balm fra Rosebud HER

Denne sminken bruker jeg hver eneste dag, i den rekkefølgen tallene er i. Jeg har brukt samme type sminke i mange år, og det er nettopp fordi jeg er så fornøyd! Bytter selvfølgelig på nyanser osv etter årstiden :-) Jeg kjøper stortsett sminke på blush.no, fordi det er så sykt mye billigere der enn i butikken. Nesten halv pris! Også er det gratis frakt, som er et stort pluss. Sminke er jo i utgangspunktet veldig dyrt, så jeg er veldig glad for at det fins en slik side.

Hvor mange kalorier spiser du om dagen?
Det varierer veldig, men jeg bruker som regel ikke å telle kaloriene mine. Men siden jeg har planer om å gå ned noen kilo har jeg vært litt strengere med meg selv den siste tiden, så jeg prøver å ikke spise over 1200 kalorier. Det kommer an på om jeg trener den dagen eller ikke!

Hvor vil du dra på ferie?
Åh, det er så mange steder jeg har lyst til å besøke! I begynnelsen av mars skal jeg kanskje til Marokko (skriver om det senere), ellers har jeg veldig lyst til Karibien igjen. Var jo på Bahamas for et par år siden, men nå kan jeg tenke meg Jamaica, Den Dominikanske Republikk eller Cuba. Elsker kulturen der nede!

Vil du ha mange barn senere?
Ikke mange barn, nei. Jeg kunne tenkt meg to stykker kanskje, maks tre. Jeg er jo vokst opp med tre småbrødre, og det har jo vært helt greit det altså, men jeg syns fire barn er litt for mange etter min smak. Haha! Men tiden får vise altså, ingen vet jo hva som har skjedd ti år fram i tid for eksempel :)

Hvor spiser du helst i Oslo?
Åh, jeg ELSKER jo å gå ut å spise, og finner meg fort favorittresturanter! Favoritten per dags dato er nok Trancher som ligger nederst på Løkka. Det er et sted der de kun serverer entrecote, som er så sykt mør at du trenger omtrent ikke tenner for å tygge den. De har også nydelige forretter og tilbehør til maten, pluss at de har et stort utvalg av deilige viner. Nam! Gleder meg til kjæresten kommer i helgen, da skal vi ha en helaften der :D Jeg liker også godt Delicatessen som er på løkka, majorstuen og aker brygge, pluss RÅ sushi på majorstuen. Før var Olivia en stor hit, men nå er jeg egentlig ganske lei!

Bruka du fortsatt epilatoren? hørt d e lett å få inngrodde hår, hadde vært kjekt om du kunne skreve om d:)
Ja, det gjør jeg! Men jeg gjør det ikke så ofte lenger fordi det er vinter og jeg trenger egentlig bare å være hårfri når kjæresten er her, haha :-) Men jeg prøver å gjøre det cirka annenhver uke fordi, slik at ikke hårene vokser ut igjen tykke. Jeg har ikke fått noen ingrodde hår enda iallefall!

 

Hei fine julia! eg lurer på om du og kjæresten din har tenkt å flytte sammen i nærmeste fremtid? dere bor jo i hver sine byer, avstandsforhold, er ikke det vanskelig? vil ikke dere bo nærmere hverandre og se hverandre oftere?
Hei! ♥ Personlig syns jeg ikke avstandsforhold er så vanskelig som jeg hadde trodd. Når vi først ser hverandre så koser vi oss mye mer enn vi kanskje ville gjort om vi møttes hver dag. Jeg har jo sett han tre dager i uken omtrent helt siden i ble sammen, så det er jo ganske ofte :D Men jo, faktisk, jeg har tenkt å ideen om å flytte til Bergen der han bor. Det er vel egentlig bestemt også! Siden han har fast jobb der så kan han ikke flytte til Oslo, og jeg gjør jo ingenting spesielt her, pluss at om jeg starter på skole til høsten så kan jeg jo gå skole i Bergen. Har mange venner der, pluss at jeg hører det er et fantastisk studentmiljø! Så ja, jeg flytte til Bergen i slutten av mars :)

Liker du Justin Bieber? Hvorfor/hvorfor ikke
Jeg har egentlig ikke noe som helst forhold til JB, verken positivt eller negativt. Han er en artisk slik mange andre er i mine øyne, og jeg syns selvfølgelig han er flink :-) Bare dumt det er så mye negativt styr rundt han i media for tiden, det er som regel aldri lett å bli verdenskjent i ung alder..

GUUUD nå klikket macen her, den dumme viften er helt ute av kontroll. Svar del 2 kommer etterpå!

 

 


SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg begynner å svare på spørsmålene i ettermiddag!


REKLAMEFILMEN JEG ER MED I

Hey babes! Kom nettopp over reklamefilmen jeg var med i for Gule Sider, haha! Det er jo nesten tre år siden, selv om det føltes ut som om det var i går.. Urolig moro å se tilbake på iallefall :D

 


KJOLER TIL UNDER 300,-

Hei folkens! Tror dere ikke denne frøkna endte opp på byen i går? Huff, jeg som skulle være rolig! Vel vel, gøy var det iallefall. Men jeg sliter veldig med å finne noe å ha på meg merker jeg, spesielt siden skapet mitt er overfylt av glitrende julekjoler som jeg er kvalmende lei av. Jeg har blitt helt hekta på enkle kjoler, syns det er så fint! Fant masse jeg likte på nelly, tenkte å bestille meg en pakke :-D Hvilke er deres favoritter? Og dere, alle kjolene jeg har plukket ut i dag er til under 300kroner! Trenger ikke blakke seg helt for å finne noe fint :-)


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER


7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER // 11. HER // 12. HER


THE OLD LADY

Woah, for en slapp lørdag! Har ikke gjort annet enn å....vaske. Vaske vegger, gulv, overflater og klær. Og det verste av alt er at jeg nøyt det! Hjelp, Julia-holder-på-å-bli-voksen-alarm! Håper jeg bare ikke er på vei til å bli kjedelig også. Jeg er dritlei av å dra ut på byen, og det beste jeg vet er å dra ut for å spise middag over et glass vin. Haha, jeg må le av meg selv. For et halvt år siden hadde jeg elsket en fest med vodka redbull overload, mens nå spyr jeg av tanken. Jeg elsket å våkne dagen derpå med de sykeste fyllehistoriene som meg og mine venninner lo av lenge framover. Vel, den tiden er lagt på is for øyeblikket. Og jeg tror ikke superdritafylla kommer til å bli en periode igjen i livet mitt. Men hvem vet!

Har ingen bilder fra i dag siden jeg ser ut som avfall, her er derfor noen mobilbilder jeg tok på vei til flyplassen i går. 


KØBENHAVN

  • 25.01.2014, 11:06 // Reise

Sånn, da var jeg tilbake! Tror jeg glemte å fortelle dere om det, men i går dro jeg på dagstur til København med Vixen redaktør Ida, blogger og stylist Line (lilisfashion.com) og Trude fra MSL-group. For en fantastisk dag! Jeg har jo aldri vært i København i voksen alder før, så det var veldig moro :D Vi ble invitert av Oral - B for lanseringen av deres nye tannkrem 3D-White. Den er også kjent som "crest" til dere som har bestilt den fra ebay eller kjøpt den i USA. Den skal visstnok være utrolig bra for tennene, og bleker de mens du pusser de - uten å skade emaljen. Gleder meg til å teste ut!

Ellers hadde vi en nydelig dag på spa, der vi ble skikkelig vartet opp og fikk masse deilige produkter. Følte meg skikkelig bortskjemt! At jeg får alt dette er jo på grunn av bloggen min, og dere fantastiske lesere som stikker innom hver dag. TUSEN takk for det alle sammen, dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på det ♥ Bildedryss fra dagen:

København er definitivt en by jeg skal tilbake til på en skikkelig shoppingtur, så mange fantastiske butikker da! ÅÅH


CHRISPY CHICKEN - HERE I COME

Da har jeg fått karret meg ned til June for å hente tingene mine fra i går pluss Zara. Jeg har også overbevist meg selv at jeg MÅ på bk etterpå for å kjøpe chrispy chicken. Ja jeg vet jeg har mast om det de siste tre innleggene, men nå har jeg bestemt meg så jeg skal ikke nevne det igjen. Hihi. Her er noen bilder fra vorset i går:

DET ER TANKEN SOM TELLER

  • 23.01.2014, 17:00 // Mat

Heihei! Formen min er mye bedre, fikk tatt meg en dusj i sta og det gjorde nok susen! :-) Lagde meg litt sashimi også, noe som virket som en utrolig god ide helt til jeg faktisk skulle spise det. Jeg er ikke fan av laks dagen derpå altså, iallefall ikke rå! Haha. Maten gikk dessverre i søpla, og jeg lagde meg et par brødskiver i stedet. Cravingen for chrispy chicken er der enda, så det spørs nesten om jeg må løpe bort på burger king altså. Jeg har jo vært så flink til å trene og spise sunt i det siste, så en aldri så liten burger kan nok ikke skade! Haha.


Salmalaks, mango, avocato og syltet ingefær. Egentlig utrolig godt, men ikke i dag..

Nå skal jeg komme meg ned på Grûnerløkka for å hente Zara som har vært på sleepover med sin bestekompis Canelo. Haha, koselig ♥


LAST NIGHT FROM MY iPHONE

Åh, hei dere. Har ikke kommet til bevisstheten før nå jeg, haha! Det betyr jo bare at det var et bra Blog Awards i går. Jeg blir egentlig aldri fyllesyk, men i dag våknet jeg opp med den verste hodepinen jeg noen gang har hatt. Har bare ligget i fosterstilling i sengen fram til nå, fysj! Det eneste jeg craver er en chrispy chicken fra burger king, men jeg skal prøve å holde meg unna for i dag. Har en salmalaks i kjøleskapet jeg heller burde lage meg til middag, selvom junk frister tusen ganger mer at the moment!

Kvelden i går startet iallefall med mange nydelige bloggere hjemme hos June, utrolig koselig at så mange av oss samlet seg før selve prisutdelingen! Deretter dro vi på edderkoppen teater for selve showet, som jeg personlig syns var veldig bra :-) Jeg hadde ikke med meg kamera i går, men jeg skal straks ned til June for å hente tingene mine fra i går, så jeg kan føre over noen bilder fra minnekortet hennes! Her er en knippe selfies jeg tok med mobilen:

SOVE

Hei alle sammen, og gjett hvem som forsov seg i dag. Meg! Siden jeg har endel å fikse før kvelden skulle jeg stå opp sååå tidlig for å trene før jeg startet på alle ærende. Men neida, da klokken ringte klokken syv var jeg kjapp med å skru den av igjen, før jeg snorket videre helt til klokken halv tolv. Det er jo klassisk Julia, jeg kommer aldri til å forandre meg heller tror jeg. Å sove er det aller beste jeg vet, noe det alltid har vært. Når jeg var liten, typ 5-6 år og noen spurte meg hva det beste jeg visste var - så svarte jeg "å sove". De fleste barn ville nok sagt å se på disneyfilmer, ri på hest eller å leke med barbie. Men ikke frøken Nyland, hun elsket å sove. Haha!Noen som også elsker å sove er min lille Chihuahua Zara. Hun sover alltid lengre enn meg, selvom jeg føler at jeg sover lenge. Nå er klokken snart halv ett, men det virker ikke som om hun har tenkt å stå opp med det første heller! Hihi.


WINTER WONDERLAND

Denne dagen har bare gått i ett! Utrolig deilig å endelig ha lagt seg i sengen, klar for å sove. I morgen er det Vixen Blog Awards, og det gleder jeg meg masse til! :-) Her er noen bilder fra i dag:
Her ser dere bedre hvordan min nye jakke er på! Er den ikke fin? ♥ Den koster bare 499kr HER! Veldig rimelig for en slik jakke syns jeg.

Luen og skjerfet er fra Acne.


VIDEOBLOGG!

Hei! Starter dagen med en aldri så liten videoblogg. Gud, jeg er virkelig utrolig dårlig på å lage videoblogger. Jeg snakker jo helt annerleder og virker helt stiv i filmen over. Blir nesten nervøs av å filme meg selv vet dere, haha! Om dere hører en skurring i bakgrunnen på filmen er det bare fordi viften på macen min er ødelagt, så den lager syke lyder.. Og forresten! Halve fjeset mitt ble kuttet av i filmen da jeg eksponerte den i iMovie. Noen som vet hvorfor, evt måter jeg kan fikse det på?

Da er mitt samarbeid med Brauns Silk Epil 7 over, tusen takk for et flott samarbeid! Jeg har virkelig fått testet produktet og er megafornøyd,  noe jeg vet konkurransevinnerne også er :) Dere kan også få kjøpt produktet hos elkjøp HER!


HEIHEI

Hola! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha fyllt på vippene mine hos flinke Denise på LuxLashes i Karl Johan :-) Er alltid så fornøyd når jeg er ferdig! Neste uke får hun inn nye volumvipper, og de så helt syyyke ut. Gleder meg sånn til å prøve! Derfor skal jeg ta av alle vippene jeg satt på i dag, og bytte til de i stedet. Woho! Måtte likevel ha litt påfyll i dag, siden det er Vixen Blog Awards på onsdag, også skal jeg til København på dagstur på fredag! Forteller mer om turen senere :-)

For timebestilling kan dere sende sms til 452 51 996, eller besøke hjemmesiden hennes HER!

Genser og skjerf - Acne // vest - Soyaconcept HER // Klokke - Michael Kors HER // Veske - Michael Kors

Jeg dro også å handlet inn masse sunn og deilig mat til hele uken etter jeg var ferdig hos Denise. Det aller beste jeg vet er å ha fullt kjøleskap og mye å velge mellom når jeg skal spise! Nå sitter jeg her å vurderer hva jeg skal ha til middag, hmmm. Så mye godt å velge i jo :DBACK YARD

Hey guys! Vet dere, helt fram til for en uke siden så trodde jeg at guys ble skrevet gays.. Haha, av og til kan jeg være så sykt dum!

Nå har jeg og Zara nettopp kommet inn igjen etter en aldri så liten spasertur i bakgården min. Hun syns det er så morsomt å springe uten bånd, og det gjør hun også der nede. Tok med meg kamera i håp om å få noen fine bilder av henne, men det er jo umulig når hun nekter å stå stille, og nekter å sitte i snøen. Skjønner henne egentlig godt.. Våknet vel opp i halv ti tiden i dag, men lå lenge å dro meg i sengen før jeg kom meg opp. Deilig når man har muligheten til det på en mandag! Skal dra til flinke Denise for å fylle på vipper klokken 13, og det gleder jeg meg til. Måtte utsette den egentlige vippetimen min forrige uke, derfor har jeg nesten ingen vipper igjen nå. Blir godt med påfyll med andre ord!
Har på meg min nye vest fra Soyaconcept i dag, og jeg elsker den! Den finner dere hos boozt HER :-) (adlink).
Og ja, her har dere resten av mitt fabuløse antrekk. Genser fra Ralph Lauren, joggis fra Primark og støvler fra Ilse Jakobsen. 

Vi dro aldri på Yayas i går for å spise middag, så da tar vi det igjen i dag i stedet for en sen lunsj/tidlig middag! Skal på trening ikveld, og det blir godt. Hva er deres planer for dagen?


ALT MAN IKKE VET

Herregud, vet dere hva jeg nettopp fant ut? At iPhoto at en egen papirkurv, så alle bildene jeg sletter havner der i stedet for den ordinære papirkurven på macen. I iPhotokurven hadde jeg nesten 11 000 bilder! Haha at det gåååår an altså.. Det er ikke rart macen bare blir treigere og treigere. Huff.

Men nok om det! Vil mye heller snakke om i går, som var en superkoselig kveld med mine beste venner. Først dro jeg, June og selvfølgelig bursdagsbarnet Glenn for å spise middag på Mini Sushi på Majorstuen. Det er en veldig liten resturant, men utrolig koselig! Deretter dro vi hjem til Glenn for å drikke mer vin sammen med litt ost og kjekt, før vi dro videre til byen. Det er egentlig ikke så gøy å dra ut på lørdager i Oslo, for det er så fullt overalt! Man må liksom ta av seg hælene å bruke de som våpen om man skal kjempe seg fram i køen til baren, eller så må man vente femten minutter for å gå på toalettet. Latterlig. Vi var først på solliis en liten tur før vi dro på Ett Glass på Karl Johan, som egentlig mest har blitt et homsested? Utrolig hyggelig iallefall :-)

Jeg og June dro hjem sammen til meg når det stengte for sleepover. Så nå sitter vi begge her å blogger om kvelden i går! Hihi :-)


Senere i dag skal jeg på spinning klokken halv fem, før vi skal ut å spise på Yayas senere i kveld. Jeg har aldri spist der, men hørt mye bra om den resturanten. Gleder meg!


OUT FOR DINNER

Hei hei :D akkurat nå er jeg ute for å spise middag for å feire Glenn! Vi sitter å venter på maten, i dag er det sushi på menyen! Mmmmm, det har jeg ikke spist siden 2013 xD Neida. Har tatt endel bilder med speilrefleksen som jeg blogger om i morgen! Kos dere ikveld :D


GRATULERER MED DAGEN

Wohoo, i dag har bestekompis Glenn bursdag! Hele 23 år gammel :D Syns ikke det er lengesiden han var 18, og jeg var 16 - da vi dro ut på byen i Molde og følte oss superkule. Jeg hadde falsk leg selvfølgelig, som uheldigvis ble inndratt. Buhu! Da var moroa over for meg, og jeg begynte å henge på torget i stedet for, mens han var på byen. Så dro vi på nach sammen. Haha, tider ♥ Vi har gjort så utrolig mye morsomt sammen opp igjennom årene, og jeg er så takknemlig for å ha han som venn. Heldigvis har han fri i dag slik at vi kan gjøre noe, det er nemlig ikke en selvfølge at han har fri siden han jobber som flyvert.. :-) Hihi. Uansett. Gratulerer med dagen skatten min, håper den blir fantastisk! Syns dere burde besøke bloggen hans HER å gratulere han :)


DRITA MARITA

Hei! Sorry zero bloggoz i går, men jeg hadde ikke tid! Føk rett fra jobb i bursdagsfest skjønner dere. Hadde gledet meg helt sykt til å dra ut på byen i Oslo igjen, siden det var så lenge siden sist. Men tror dere ikke jeg ble megadrita og måtte dra hjem? Haha guuud, når skal jeg lære at shots er et big NO NO? Jeg var vel på byen i sånn.... ti minutter? Før jeg fint bare måtte skjønne at dette går ikke, og spasere hele bogstadveien for å komme meg hjem. Kjøpte med meg deilig nattmat på veien da tydeligvis, og koste meg i sengen med KUWTK før jeg sovnet. Livet ♥ Det var veldig morsomt på vorset til Frida heldigvis da, så det er ikke krise at jeg ikke fikk med meg stemningen på byen.

Rakk å knipse noen bilder før jeg dro i går:


Fikk pakken min fra Boozt i går også! Jakken er helt nyyyydelig, elsker den ♥ Den finner dere HER!TBT

Hei! Kom hjem fra jobb og bare "hmmm, hva skal jeg blogge om nå da?". Ikke orket jeg å sminke meg, og håret mitt snødde ned på veien hjem slik at det ligger som fet spagetti over pannen min. Eeew! Heldigvis kom jeg på at jeg har mange bilder fra Roma jeg kan dele med dere, som jeg enda ikke har delt. Det er jo torsdag, og hva er det de kule ungdommene sier på torsdager nå til dags? Jo, throwback thursday!


Jeg kan ikke ta på meg æren for å ha tatt alle disse bildene, det gjorde nemlig Kristoffer :-)


I dag har jeg forresten ikke gjort noe spennende, da jeg kom hjem fra jobb mistet jeg liksom all motivasjon. Det er sikkert fordi jeg er så sykt støl etter i treningene mine! Derfor blir det kun daffing ikveld. Veldig deilig :-) I morgen skal jeg i bursdag til en venninne etter jobb, og jeg gleder meg! Er kjempelenge siden jeg har vært ute i Oslo nå, så det blir moro :D Tenk at det er fredag i morgen allerede, æææ! Uken har gått SÅ fort!


BESTILT!

Hey babes! Jeg er så syyykt sliten i dag, og kroppen verker av stølhet. Garantert siden jeg har trent ganske hardt de tre siste dagene, og det gjør meg bare godt! Var på spinning i dag tidlig også, veldig deilig. Jeg syns jeg har blitt flink på treningsfronten altså :D I morgen har jeg en utrolig travel dag, så da tar jeg meg nok en treningsfri dag tror jeg. I kveld blir det bare avslapning med tvserier, utrolig digg! Handlet forresten en pakke hjem fra Boozt i går, kom over at de har et skikkelig stort salg, så fikk meg endel godbiter for en billig penge :-)


Jakke fra Vila HER // Paraply fra Ralph Lauren HER // Loafers fra Selected Femme HER

 


Vest fra Soyaconcept HER og sko fra Friis HER.

Hva syns dere om innkjøpene mine? Pakken kommer vel i morgen regner jeg med, så da blir det outfitbilder! Favorittene er absolutt den hvite jakken fra Vila og bootsene fra Friis.

Adlinks


 Her er kveldens chilleantrekk. Verdens søteste shorts og topp fra primark! Og folkens! Jeg begynner å gå tom for serier å se på. Har snart sett ferdig Keeping Up With The Kardashians, og etter det aner jeg ikke hva jeg kan starte på. Tips? :-)


LIVET ER IKKE ALLTID LIKE LETT

Jeg har tenkt å skrive dette innlegget en stund nå, men jeg har vært veldig fram og tilbake om det kanskje blir litt for privat. Hvor vil jeg at grensen til privatlivet mitt går? Det har jeg liksom aldri helt bestemt meg for. Hvor mye jeg skal dele av hvordan jeg faktisk har det fra dag til dag har på en måte aldri vært et tema for meg. Men jeg føler at i denne overfladiske bloggverdenen der alt virker som en dans på roser så kan det være deilig både for meg og dere å faktisk lese et innlegg som ikke kun er superpositivt med en million hjerter å smilefjes.

Siden i sommer har jeg hatt utrolig mye tid til å tenke. Siden jeg bare har blogget har jeg hatt utrolig mye fritid, faktisk så mye at jeg ikke vet helt om det har vært bra for meg. Når man har så mye tid så får man tid til å tenke over livet sitt, i hver minste detalj. Det har gjort for meg at jeg har vært veldig umotivert, og faktisk følt meg helt tom. Det har vært så utrolig uvant å ikke ha en hektisk hverdag, og i starten så var det jo utrolig deilig. Men de siste månedene har jeg tenkt så alt for mye, og jeg har vært veldig mye lei mei av en eller annen grunn. Hvorfor vet jeg faktisk ikke, men jeg kunne begynne å gråte uten å vite som er galt.

Jeg hadde så utrolig høye forventninger til meg selv, og tenkte at siden jeg hadde så utrolig mye frihet at jeg kom til å reise sykt mye, trene hver eneste dag og bare gjøre hver eneste dag helt fantastisk! Noe hverdagen min også var, iallefall de to første ukene. Etter det så ble det liksom ingenting av noe, og om jeg for eksempel sov til 12 en dag så følte jeg at hele dagen var bortkastet, og da var det ikke vits å gjøre noe heller siden jeg våknet så sent. Jeg ble utrolig usosial, og det var egentlig bare et par av vennene mine her i Oslo som jeg orket å henge med, resten følte jeg bare ble et mas. 

Når man har så utrolig høye forventninger til seg selv er fallhøyden stor, og jeg føler jeg gikk fra topp til bunn. Før jul gikk jeg bare rundt å ventet på at noe skulle skje. Ventet på at jeg skulle reise. Ventet på at et nytt år skulle starte. Ventet på at jeg skulle orke å gjøre noe som helst. Men heldigvis kom juleferien, og jeg reiste til Bergen, Molde og Roma, og det var faktisk det som skulle til for å bryte den grusome sirkelen hverdagen min hadde blitt til.

Etter jeg kom hjem fra nyttårsfeiringen i Roma har livet mitt vært totalt annerledes. Psyken min har liksom forandret seg helt, og jeg får utrolig mye ut av hver eneste dag! Jeg sitter igjen på kvelden og er stolt av meg selv som har gjort så mye å løpet av dagen, selv om jeg ikke har gjort noe mer enn et normalt menneske. Det er jo helt latterlig egentlig, men det har gjort utrolig mye for meg å komme ut av den sirkelen. Livet ga ingen mening da, men det gjør det virkelig nå. Jeg er flink til å trene, jeg spiser sunt, jeg leser på skole hver eneste dag, jeg får faktisk gjort ting på to-do listen min og jeg ønsker å være sosial hver eneste dag. I tillegg så jobber jeg et par ganger i uken, og jeg stortrives! Det er så utrolig teit av meg å liksom "skryte" fordi jeg gjør tingene over, for dette er jo bare halvparten av ting jeg gjorde i løpet av en dag for et halvt år siden.

Selv om det siste halvåret ikke kun har vært bra, så sitter jeg likevel igjen med en god livserfaring. Siden jeg har hatt mye tid til å tenke har jeg også gått igjennom fortrenkte tanker og problemer, og faktisk fikset opp i de en gang for alle. Man kan aldri rømme fra problemene sine, og det har jeg faktisk lært nå. Per dags dato har jeg det bedre enn jeg har hatt på lenge, og jeg gleder meg til hver eneste dag! Det er utrolig deilig, og endelig smiler livet som fullt igjen ♥

Og ja! Jeg har også søkt på studier til høsten! Søkte på BI og Markedshøyskolen. Nå gjelder det bare å bestå noen eksamener slik at jeg kommer inn, noe som er en stor motivasjon!


BLOGGPARTY

Wohooo, nå er det tirsdagskveld allerede gitt! Dagene går så utrolig fort for tiden, og jeg er litt usikker på om det er en positiv eller negativ ting? Det positive er jo at da går det fortere mot sommer, som er min favoritt-årstid uten tvil. Jeg hater kulde, vinter og snø. Jeg syns det er dritskummelt å stå på alpint, og jeg hater å gå på langrenn. Så ja, vinteren for meg er ikke akkurat en kald fornøyelse. Jeg må hoppe på en tur til Gran Canaria i februar, det er sikkert å visst. Mitt harryparadis ♥

Akkurat nå sitter jeg å bloggbestis June å blogger, hehe. Suprise suprise! Skal på trening om en halvtime, selv om jeg er sykt støl etter i går. I dag står Cardio Step Intervall og Shape på treningsprogrammet. Wohoooo, jeg skal bli så flott til slutt altså, men all den treningen her! :D HIhi.


HEI TIRSDAG!
Ser dere hvor hvite tenner jeg har i dag? Brukte whitening strips fra Dentway både i går og i dag tidlig, wiii! Jeg elsker de♥


Ny klokke fra Michael Kors! Fikk den fra en ny nettside som selger merkeklokker, sjekk den ut  HER :-D Klokken finner du HER!

Hei og god dag da dere! Jeg er SÅ støl etter treningen i går. Var bl.annet på Elixia Power som er en styrketime, og det merkes i dag. Jeg er seriøst like svak som en ti år gammel jente, og det skremmer meg. Nå er det bare å trene for fullt altså! Skal på trening senere i dag også heldigvis, må prøve å løsne opp i stive muskler. Grunnen til at jeg blogger så sent i dag er fordi jeg hadde en aldri så liten krise i dag tidlig. Macladeren min streiket nemlig, og macen ville ikke lade. Jeg bare ææææ seriøst! Det er jo kjempedyrt for ny lader, og en skikkelig kjedelig utgift å ha. Heldigvis fungerer den nå igjen, enn så lenge iallefall :D Nå er jeg på vei ut døren, så vi blogges senere!


I ♥ RIVER ISLAND

Åååh, jeg er så hektet på RIver Island for tiden! En leser tipset meg om at de hadde mange fine jakker derfra, så jeg sjekket ut hjemmesiden deres. Men siden jeg tror de sender fra England (?) er jeg litt usikker på om jeg vil bestille noe derfra, for toll er så dyrt! Men så kom jeg jo på at nelly også selger River Island, så de siste dagene har jeg bare bladd igjennom nettsiden for å finne ut hva jeg har lyst til å bestille. Merket er faktisk veldig billig, og jeg tror ikke noe av plaggene under koster mer enn 500kr! :D 

Tenkte å bestille en pakke i morgen eller dagen etter, hvilke plagg syns dere var finest? Tenkte meg en hopp-på-tur til syden i vinter også, og da må man jo ha bikinier! ♥


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER


5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER 

 


9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER

 


13. HER // 14. HER // 15. HER

 


16. HER // 17. HER // 18. HER // 19. HER

 


20. HER // 21. HER // 22. HER

 


23. HER // 24. HER // 25. HER


RYDDEVASKETRENESPISENAM

Hei dere, og tusen takk for kjempemange tips til studiesteder i innlegget under! Keep them coming :D I dag har jeg bare sortert, ryddet og vasket leiligheten. Herlighet, når man først starter er det vanskelig å slutte! Har så utrolig mange klær jeg ikke bruker, så jeg tenkte enten å ha et utsalg eller en salgsblogg. Hva tror dere om det? Nå skal jeg løpe på posten før den stenger før jeg skal på butikken. Tenkte å lage tacosalat i dag, det er så syyykt godt! Blitt helt hekta. June kommer også opp hit en tur, før vi skal på trening. Deilig mandag altså, kan ikke huske sist jeg startet uken med så mye fornuftig!

Nå må jeg nesten komme meg ut av morgenkåpen og inn i normale klær. Veldig digg med dager som dette altså!


STUDENTEN

Hei hei! Vet dere hva, nå har jeg fått et skikkelig rush at jeg bare MÅ begynne å studere til høsten. Jeg holder jo på å bli ferdig med vgs nå, og har bl.annet eksamen i spansk igjen før jeg får vitnemålet mitt. Det er jo et utrolig vanskelig fag å lære seg alene, men nå har jeg virkelig startet å lese for fullt. Jeg har så sykt lyst til å bare bli ferdig for å starte på en bachelorgrad, for akkurat nå føler jeg livet står litt i pause. Jeg leter på nettet etter studier som kan passe til meg, og jeg vipper nok mest mot å studere noe innenfor markedsføring og PR. Det er jo det jeg jobber litt med nå mtp. bloggen og prosjektene rundt den, og jeg syns det er veldig spennende. Men det er jo så utrolig mange studier å velge imellom, så jeg klarer ikke helt bestemme meg! Det eneste jeg vet er at jeg vil studere, og jeg vil ha en god utdanning. Jeg kan jo ikke blogge for resten av livet. Som jeg bruker å si så blir man jo 40 en dag også, og da er det viktig å ha noe på papiret.

Jeg syns det er utrolig vanskelig å velge. Men jeg regner med jeg må gå en privatskole som BI eller markedshøyskolen siden jeg ikke har topp karakterer i alle fag.

Har jeg noen lesere som er studenter forresten? Hvor studerer dere evt, og hva er deres erfaringer? Treger alle synspunkter jeg kan få :D


BLOGGBLOGGBLOGG

Hei dere ♥ Nå har jeg endelig fått sett første episode av bloggerne på tv2bliss. Skulle egentlig på premierefesten på torsdag der de skulle vise episoden, men så kom det ting i veien, og Kristoffer kom til Oslo så da orket jeg ikke dra likevel. Gleder meg til å se resten av sesongen! Ellers i dag har jeg hatt en skiiiikkelig daffesøndag. Har blitt helt hektet på Keeping up with the Kardashians, så det står å surrer på i bakrunnen uansett hva jeg gjør. Åh, søppeltv i mitt hjerte ♥ Nå begynner jeg å bli sulten, men har seriøst ingenting i kjøleskapet! Litt usikker på om jeg gidder å gå på butikken altså, det er jo så kaldt ute :S Lenge leve søndagslatskapen! I morgen skal jeg faktisk trene. Har til og med skrevet det ned i avtaleboken min, så da MÅ jeg bare. HAPPY SUNDAY!

For litt over en uke siden var jeg hos min faste vippe-ekspert Denise for å fylle på vippene mine. Da hadde det gått over en måned siden sist jeg gjorde det, men fremdeles hadde jeg endel vipper igjen. Bonus! Jeg har gått til henne i nesten et halvt år nå, og er like fornøyd hver gang :-)  Behandlingen får jeg sponset!

Hun har en kampanje nå fram mot Valentinsdagen, der alle kunder får fullt sett med vipper til 1200kr, noe som er mye billigere enn mange steder i Oslo. For timebestilling kan dere gå inn på hjemmesiden HER, eller sende henne en sms på tlf 452 51 996. Hun holder til i Karl Johan, så det er kjempesentralt!

Føler forresten det er så utrolig vanskelig å skrive fint om en produkt man er fornøyd med for tiden? Det er jo så mye reklame overalt på blogger, så jeg vet liksom ikke hva jeg skal skrive for å få dere lesere til å skjønne at jeg virkelig er fornøyd med noe. Man skriver som regel at alt er kjempebra, men jeg håper virkelig at dere skjønner at ting jeg anbefaler på bloggen faktisk er ting jeg selv er utrolig fornøyd med, og ikke bare skriver fordi jeg får det gratis.. ♥


JAKKEGAL


HER (299kr!) og HER

Herregud jeg har fått HELT jakkedilla. Driver bare å søker rundt på nettet for å prøve å finne ut hvilken stil jeg ønsker å kjøre til våren. Det er jo så utrolig mye fint å velge imellom, og jeg føler jeg må være tidlig ute for å sikre meg de fineste jakkene! Har dere noen tips til andre nettsteder enn nelly osv? :)


JOBBEN MIN

  • 11.01.2014, 17:52 // Blogg

Hei alle sammen ? Det er utrolig mange som lurer på hvor jeg har begynt å jobbe, og den eneste grunnen til at jeg ikke har svart på de kommentarene er fordi jeg tenkte å skrive et eget innlegg om det! Har ikke vært meningen å prøve å holde det "hemmelig" på noen som helst måte. Som sagt fikk jeg et innfall her en dag at jeg hadde utrolig lyst til å starte å jobbe noen dager i uken. Jeg er rett og slett ikke flink nok til å strukturere meg selv slik at jeg får nok ut av dagen når jeg ikke har noen spesielle planer. Derfor ringte jeg en barnehage som ligger her på Majorstuen for å spørre om de trengte en vikar, og det gjorde de heldigvis :D Jeg jobbet jo litt i barnehage i Molde, og trivdes utrolig godt med det! Det er så utrolig koselig, og dagene går superfort. Dessuten er man alltid ferdig mellom tre og fem, og da har man jo fremdeles hele dagen forran seg! Har bare jobbet der to ganger enda, men så langt trives jeg utrolig godt. Veldig hyggelige kolleger og selvfølgelig verdens søteste barn ?

Jobben har altså ingenting å gjøre med bloggen, og jeg nevnte ikke den når jeg ringte for å spørre om de trengte vikar! Jeg har veldig gode referanser fra barnehagen i Molde, det var derfor jeg fikk den så fort. Ser også ut til at mange av dere lesere sliter med å få dere jobb? Da anbefaler jeg dere å ringe en barnehage, for der trengs det ofte vikarer! Det er en jobb som gir veldig mye igjen, jeg trives iallefall som bare det :-)

Så vil jeg også bare si til noen av dere "slemme" mennesker der ute som ikke klarer å la være å kommentere stygt. Det er ikke sånn at jeg ikke har jobbet fordi jeg ikke gidder, og fordi jeg ikke har noen ambisjoner i livet. Jeg har jo skrevet flere steder at jeg går på sonans for å ta eksamener til våren, og bloggen min har vært jobben min siden sommeren. Men jeg tror jeg klarer å blogge like mye selvom jeg jobber i barnehage også, og føler ikke å bare blogge er noe for meg. Jeg liker å komme meg ut om dagene å få mye ut av dagen, noe jeg ikke har gjort den siste tiden.. 

Så, da vet dere det! :D

BLOND?

Ååh, jeg har ikke godt av å være syk. Har akkurat bladd igjennom en haug gamle bilder der jeg var blond, og jeg savner det så sykt! Jeg elsker hårfargen min nå, spesielt til denne årstiden. Men jeg klarer ikke helt å se for meg å være mørk til sommeren? Har pratet mye med frisøren min Silje om det, og vi skal prøve å gjøre meg lys igjen til sommeren. Det kan jo være veldig skummelt siden det sliter veldig på håret å bleke det, men jeg syns kanskje likevel det kan være verdt det. Jeg er iallefall i de aller beste hendene på Hendrix, Silje er så utrolig flink! 

Hva syns dere jeg kler best egentlig? Beklager utrolig meningsløst innlegg forresten, har ikke stort annet å skrive om her jeg ligger!


SYK..

Våknet opp i dag tidlig å følte meg egentlig helt forferdelig. Tenkte kanskje det var fordi jeg nettopp hadde stått opp, så jeg sto opp for å prøve å fikse meg og spise litt - men til ingen nytte. Jeg er rett og slett syk. Noe så UTROLIG kjipt. Hadde jo planer om å kose meg skikkelig med Kristoffer ikveld, for å dra ut å spise osv. Ser ikke ut til at det blir noe av det i kveld altså. Ville bare stikke innom for å si god morgen, og at denne frøkenen er i ræva form.

YUMMIIII

  • 09.01.2014, 18:09 // Mat

Hei hei! Gikk hjem fra jobb i sta og bare hmmm, hva skal jeg lage til middag som både er sunt og ikke tar lang tid. Jeg var såå sliten at det fristet mest å bare hive i meg et knekkebrød. Heldigvis hadde Kristoffer allerede kommet hjem, og det sto både røde roser og deilig lasagne på bordet da jeg kom inn døren. For en fantastisk kjæreste ♥ Det er jo ikke så sunt, men det gjør ingenting så lenge vi koser oss sammen!

Etter middagen hoppet jeg rett i dusjen. Finnes det noe mer deilig egentlig? Når man er sliten, mett og skikkelig sliten. Tenkte bare å anbefale noen hårprodukter som jeg har brukt en stund nå.


Fikk disse produktene fra Hendrix Hair, anbefalt av min kjære frisør :) Til de som ikke bor i Oslo, kan dere kjøpe shampoen HER og balsamen HER på blush.no. Så også at de var på salg nå, koster bare 100kr, sykt! Elsker de, og de lukter nydelig ♥Zara ville også ha lasagne, namminammi!

Nå må jeg ta en liten powernap altså, sov bare fire timer i natt gitt. Snakkes senere!


8:AM

Eller, hmm. En god morgen har det ikke kanskje akkurat vært. Det kommer heller ikke til å bli en god morgen før jeg kommer meg ut av døra å får litt frisk luft i ansiktet. Så trøtt! Jeg elsker å stå opp tidlig å vite at jeg har hele dagen forran meg, men akkurat da alarmen ringer er morgentimene min aller verste fiende. Klarte å stå opp tidlig i dag da, og det er jeg megaglad for. Jeg er så flink ♥♥♥ Viktig å starte dagen av å skryte litt av seg selv, hehehe! Ønsker alle som har stått opp nå en GOD dag, og til de som enda sover kan bare ha det så godt!!! (Er litt morgengretten).


TAKK FOR I DAG

Hooooooooi for en aktiv dag, det føles DIGG! Og ikke bli sjokkerte nå, men jeg har faktisk vært supersunn også! Deilig når man faktisk får kommet seg litt igang med prosjekt slanke-seg-til-sommeren. Me like! Avsluttet dagen med middag på Vapiano sammen med Andrea, Bjørn Erik, Sophie Elise og Lotte, noe som var  veldig hyggelig. Jeg har aldri vært på den resturanten før, men det anbefales! OG, i morgen kommer Kristoffer på besøk til meg også, for en nydelig overaskelse! Herregud, nå begynner jeg å bli trøtt. Har nettopp googlet hvordan overaskelse (overraskelse) skrives, men finner det ikke ut. Jeg vet det jo egentlig, men hjernen henger ikke helt med.
Hohooo her ser det ut som jeg har røyket weed jo. Har ikke det, har bare veldig sløve øyne fordi jeg er trøtt.

Nå skal jeg se noen episoder av min favorittserie (noe alle serier jeg ser på er), Keeping up with the Kardashians før jeg legger meg. Tudelu!


KOSELIG MORGEN

Heisann flotte mennesker! Sov over hos Andrea i natt, veldig koselig. Da vi var naboer på Majorstuen før var vi mye mer sammen og hadde sleepovers hele tiden, men nå som hun bor lengre bort blir det ikke så ofte lenger. Veldig koselig når vi først gjør det iallefall :-) Etter vi hadde stått opp tok vi med oss hundene på en liten luftetur å tok noen bilder. Hadde jeg ikke blogget så lenge som jeg har gjort hadde jeg syns det hadde vært dritflaut, for det var veldig mange mennesker som glodde bak kamera! Haha. Det ser kanskje litt teit ut å bare sette kamera på en statue å ta selvutløser bilder. Men men. 


Herregud, Zara er så ufotogen at jeg nesten blir kvalm altså... For et ratface!! Hun er jo så fin i virkeligheten.

JEG HAR FÅTT JOBB!

Hei hei! Beklager sen oppdatering, men det har vært så sykt travelt i dag! Dro ned til Andrea i ettermiddag der Benny også var, vi lagde tacosalat og sitter her enda å koser oss. Merker jeg er utrolig sliten, jeg har nemlig begynt å jobbe litt igjen skjønner dere! Jeg fikk en åpenbaring i går skjønner dere. Satt hjemme å holdt på å KJEDE meg ihjel, å tenkte at nå kan jeg ikke bare jobbe med bloggen mer. Jeg må få meg en jobb på deltid, bare for å ha noe å gjøre på. Alle mine venninner har jo skole og jobb, så de er jo ikke tilgjengelig for meg hele tiden uansett. Da sitter jeg jo ofte bare å kjeder meg å venter på at de skal komme hjem.. Derfor ringte jeg en jobb jeg har lyst på å spurte om jeg kunne jobbe der noen dager i uken, og det fikk jeg! :D Hadde min første dag i dag! Kjempegøy ♥

BILDEREDIGERING

Det har jo vært et hett tema om bloggere burde redigere bildene sine eller ei den siste tiden, dette er jo en liten stund siden nå - men som alltid henger jeg etter. Det er jo veldig typisk at det skal komme en sterk kvinne ut i media å fortelle hvor utrooolig teit det er å redigere bildene sine, og at vi bloggere burde skamme oss om vi gjør det. Det øker bare presset mener de fleste, noe jeg egentlig ikke kan si meg helt enig i - men jeg er heller ikke uenig. Jeg har egentlig aldri tenkt over det skal jeg være helt ærlig.

Jeg har alltid redigert bildene mine så lenge jeg har hatt blogg, men det er ikke noe volsomt. Jeg fjerner kviser her og der, kanskje gjør meg litt hvitere i øynene, legger på et filter osv. Man vil jo at bildene som veldig mange mennesker skal se, skal være så fine som mulig. Redigering av bilder er ikke lengre så uvanlig som det brukte å være, og det er ikke kun bloggere som piffer opp bildene sine. Profilbilder på facebook skal jo minst være like flotte, om du er blogger eller ei. 

Det er jo så mange gratis redigeringsprogrammer ute på nett for tiden at alle har de tilgjengelig, og selvfølgelig er det lett å falle for fristelsen når mulighetene er så mange. Man kan gjøre absolutt hva man vil med et bilde, noe som kan være like morsomt som det kan være skummelt. Personlig syns jeg litt redigering er greit, så lenge det ikke blir for volsomt. Det er jo fremdeles et realistisk bilde av en person selv om man mangler en kvise etter femti :) Haha! 

Jeg har jo blogget i flere år, og det er utrolig mange bilder. Det er vel også derfor jeg er så "åpen" når det kommer til hvordan syn jeg har på det. Jeg skjønner jo at de som kanskje tar bilde av seg selv en gang i skuddåret ikke har samme syn på dette med bilderedigering som meg, men som sagt syns jeg det er helt ok. Alt med måte!


Før og etter jeg koste meg litt vel mye inne på picmonkey.com, haha guuud!


Hva er deres tanker om dette?


MORGENTRENI....SHOPPING!

Wohooo, det er mandaaag! Skulle egentlig starte dagen med å trene, men så langt kom jeg faktisk ikke. Syns det var mye mer interessant at nelly hadde satt ned salget sitt enda mer, derfor begynte jeg å nettshoppe i stedet for. Huff, det er så typisk meg! Men jeg skal trene altså, om en liten time. Må bare få gjort unna alt jeg """må""" gjøre på macen først. Hihi. Jeg har en ny plan i hodet, som jeg tenkte å dele med dere etterpå. Jeg er så spent!


1. HER // 2. HER // 3. HER4. HER // 5. HER // 6. HER

 


7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER

Mine salgsfavoritter :-) Resten av salget finner du her!CHILL LØRDAG

... på badet. Kristoffer sitter på stuen å ser på tour de ski, og jeg bare "skal på do en tur jeg", så snek jeg kamerastativet bak ryggen og låste meg inne for å knipse bilder. Det jeg ikke tenkte over var jo at blitsen på kamera lager lyd når den slår seg opp, så jeg ble busted ganske kjapt. Flaaaaaause xD (ironisk smiley for de som ikke skjønte det). 

Foruten om min lille tabbe på å diskre ta bloggbilder går denne lørdagen med til avslapping. Biffen er satt på mørning i ovnen og vi skal lage nyyydelig middag ikveld med deilig Prosecco til forretten og Barbera d´Alba til biffen. Deilige viner som jeg kjøpte med meg på taxfreen! Kristoffer skal prøve seg på å lage bruschetta til forrett, så det gleder jeg meg til. Er egentlig ikke sånn kjeeempeglad i tomat, men i den kombinajonen er det faktisk ganske ok altså!

Og hva gjør dere i dag, om jeg tør spørre?


2013 - del 2

JULI: Jeg kom hjem fra Gran Canaria, og da dro vi rett på Hove. Herregud for en festival det er, angrer på at jeg ikke ble der mer enn én natt! Var alt for sliten etter gc at jeg ikke orket det. Marthe kom på besøk til meg etter jeg kom hjem derfra, også var jeg hjemme i Molde på jazzfestivalen. Årets beste jazz etter min mening, fy som jeg koste meg! Det var også den uken jeg og Kristoffer begynte å holde på. Koselig ♥

 

AUGUST: Måneden startet med å dra til GC igjen med Lars, noe som er den galeste turen jeg noen gang har vært på. Vi to sammen er jo bare helt kaos, haha! Koste meg veldig iallefall. Så var jeg hjemme i cirka en ukes tid, før jeg dro tilbake igjen med Andrea. Vi skulle egentlig være der i to uker, men jeg dro allerede etter en. Det var fordi hun fikk besøk av kjæresten sin, og jeg gjerne ville hjem for å få besøk av Kristoffer! En veldig avslappende tur egentlig, og vi bodde på et kjempefint hotell! Tilbake igjen i Oslo var det bare å nyte siste rest av sommeren, koste meg veldig mye sammen med bestis June

:

 

SEPTEMBER: En skikkelig bloggmåned der jeg bare dro fra event til event omtrent, haha. Det var veldig mye som skjedde, bl.annet så var jeg, June og Aleksander på Wallmans, det var HM og stylemag lansering, valgvake, wild wool event, dolce gusto event osv. Kristoffer var også på besøk her i Oslo nesten hver helg, og det kan man jo ikke klage på :D

 

OKTOBER:  Jeg dro på en veldig romantisk tur til London med Kristoffer i fem dager, noe som var superkoselig! Det var også der vi ble offisielt kjærester. HIHIHI. Rett etter den turen dro jeg på vennetur med June og Glenn, som også var helt fantastisk. Dette må vi gjøre oftere folkens, som jeg koste meg! Rett etter jeg kom hjem fra den turen dro jeg rett til Bergen, så det var en veldig travel måned der jeg omtrent ikke var hjemme i Oslo.NOVEMBER: Altså, måneden startet vel med et skikkelig fyllekalas med noen venninner. Jeg aner ikke hva som gikk galt, men av de fem som var på vors hos meg, ble alle fem kastet ut fra byen. HAHA, at det går an! En megamorsom kveld iallefall. Jeg var på intervju med hund og fritid sammen med skjønne Annette, og så var jeg på ambassadørmøte med Nescafe Dolce Gusto som jeg skal jobbe endel med framover. Det var også cupfinalehelg der Molde spilte mot Rosenborg (Molde vant såklart), og det var en stor fest uten like. Martine kom på besøk, og det var utrolig moro å få litt tid sammen med henne igjen ♥ Vi var også på førpremieren av Hunger Games 2, der vi bl.annet fikk se noen av skuespillerne fra filmen. Gøy!
DESEMBER: Den dårligste bloggmåneden i historien kanskje? Første del av desember var det egentlig bare venting. Venting på at jeg skulle ta juleferie og dra til Bergen for å besøke Kristoffer. Når den tid endelig kom så fløy bare måneden fra meg. Jeg dro til Molde for å feire jul med familien, og koste meg masse med verdens beste venner. Den 28. dro vi til Roma, som var en helt fantastisk tur med mange inntrykk. En by jeg definitivt skal tilbake til! Det ble også mye alkohol i desember, og deretter junk food. 

Etter å ha sett tilbake igjen på dette året så har jeg jo faktisk gjort ganske mye gøy! Man glemmer fort av ting man gjør, så det er bra jeg har bloggen :D Det eneste jeg vet sikkert skal skje i 2014 er at jeg skal trene. Og bli tynn igjen. Gleder meg.


SISTE ANMELDELSE

Vinnerne fra forrige konkurranse trekkes i morgen, så det går fortsatt an å delta for å vinne Brauns nye Silk Epil 7 sin Epilator HER!  Da er jeg ferdig å teste epilatormaskinen jeg fikk av Braun, og tenkte å komme med mine siste tanker og erfaringer om produktet. Det kommer også til å komme en videoblogg med how to do it neste uke! 

Første gang jeg prøvde den gjorde det som sagt utrolig vondt, og jeg brukte god tid for å bli ferdig med begge leggene mine. Sett av en halvtime - minst! Jeg gjorde det i dusjen, noe som funket fint for meg. Stort pluss at denne epilatormaskinen tåler vann! Etter førstegangs bruk ble leggene mine silkemyke, og til min overraskelse ble de ikke stubbete og forferdelige dagen derpå slik som det ofte blir med barbering. De holdt seg myke i rundt en uke, da de første hårene kom ut. Men de hårene var tynne og myke, så da jeg epilerte de cirka en uke etter der igjen gjorde det mindre vondt. Nå som jeg har gjort det en stund kjenner jeg nesten ingenting, en stor forbedring fra første gang!

Så om jeg anbefaler produktet? Ja, det gjør jeg. Selv om det koster i pris, så er det verdt det i lengden. Jeg har iallefall spart MYE på å slippe å kjøpe barberhøvler! Dette kommer til å bli min faste reisepartner i sommer iallefall. Å dra til varmere strøk uten å slippe å tenke på barbering? Himmel i mine øyne.

Du får kjøpt den hos elkjøp HER.

 


2013 - del 1

FEBRUAR: Det var da jeg startet å blogge igjen, noe jeg syns var veldig annerledes og faktisk litt skummelt. MYE hadde forandret seg siden jeg sluttet, og det tok litt tid å komme skikkelig inn i det. Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg er ordentlig inne i det enda, haha! Det var iallefall min siste månede i leiligheten min i Molde, jeg jobbet i barnehage og trivdes utrolig med det, og trente mye. Jeg var også veldig tynn, noe jeg savner.... (Dårlig forbilde alarm). Jeg var også endel i Oslo, for å dra på møter med min nye jobb, også var jeg med på tv2 sitt program "ettermiddagen". Ellers var jeg mye med venninnene mine som fremdeles bodde i Molde, åh som jeg savner de ♥ En veldig bra måned, der jeg egentlig bare ventet med å flytte.

 

MARS: Jeg bodde hjemme hos mamma mens jeg ventet på å ta over leiligheten i Oslo, og dette tror jeg er den beste måneden i Molde jeg kan huske! Meg og de gjenværende venninnene mine som bodde i Molde hadde virkelig funnet partyformen og vi storkoste oss i helgene. Haha, for en helg vinteruka var! ♥ Den 23. mars flyttet jeg til Oslo, noe jeg syns var sykt spennende. Helt ny by, nye mennesker og ting å gjøre. Jeg ble vel ganske kjapt selverklært alkoholiker, for jeg var på byen tre-fire ganger i uka. Skjønner ikke at jeg orket? Treningen var det bare å glemme iallefall! Så dro jeg til Moss for å besøke Ragnhild i påskeferien, og det var veldig morsomt.

 

APRIL: Sommeren hadde endelig sneket seg mot Oslo, og vi hadde noen utrolig deilige og varme dager. Da var det ikke annet å gjøre enn å kose seg maks! Takterassefest, sene kvelder og herlige minner. April var ingen annerledes måned, det bare skjedde mye hele tiden. Haha!

 

MAI: Jeg var mye hjemme i Molde for å ta eksamen, siden jeg var så dum å melde meg opp der i stedet for i Oslo. Sommeren hadde også viiiirkelig kommet, så vi arrangerte grillkvelder, båtturer osv. Herlighet, de månedene før sommeren er bare helt fantastiske! I mai koste jeg meg egentlig bare med gode venner, uten noe form for stress. 17. mai var også en helt fantastisk dag, med fest fra tidlig morgen til sent på kveld. Woho, jeg gleder meg allerede til årets feiring!


JUNI: Hm, hvor skal jeg begynne? Jeg fylte restylane i leppene mine hos Erle på Colusseumsklinikken for første gang på et par år, var på masse eventer via bloggen, og så dro jeg og Andrea til Gran Canaria! Den turen er faktisk den beste turen jeg har hatt på lenge, SOM vi koste oss :D Da var begge singel og fri, og i løpet av sommeren fikk vi jo begge to kjærester.. Haha. Hva skjedde med å være singel en stund Andrea? Vi failet begge to gitt!

Det var alt jeg rakk for nå, resten kommer senere ikveld :D

 

 

hits