VINN GOODIEBAG FOR FLERE TUSEN KRONER

Hei! Jeg tenkte å ha en liten søndagskonkurranse, der jeg velger å dele ut en goodiebag til en verdi av mange tusen kroner. Jeg er litt usikker på eksakt verdi siden det er så sykt mye, men her snakker vi kvalitetsprodukter for enhver smak :-D Som blogger får jeg utrolig mye produkter hver uke, mye jeg ikke skriver om også. Etterhvert har boden blitt full av både sminke, sko, stylingredskaper og diverse annet. Alt er ubrukt såklart! Her er noe goodiebagen vil inneholde:

- Victorias Secret bodylotions, spray og bronzere
- Nike Air Max og Nike free run joggesko
- Sminke! Alt fra foundation, øyenskygger, sminkekoster og pudder
- Krølltang med tynn stav (lik Mast VOL 1)
- En rettetang
- Hårprodukter, varmebeskyttende ol.

Jeg lurer på om jeg må gi ut to eller tre goodiebager, da det er sykt mye ting som skal gis vekk. Dere lurer kanskje på hva dere må gjøre for å vinne? Jo, det skal jeg fortelle dere!

For å være med i konkurransen må du:

1. LIK facebook-pagen min HER.
2. Følg meg på bloglovin HER.
3. Følg meg på instagram (julianyland).

Om dere følger meg alle stedene fra før så er du fremdeles med i konkurransen! Skriv fullt navn og mail i en kommentar i dette innlegget, så trekker jeg noen heldige vinnere :-) Jeg kommer til å sjekke om du har likt alle før du vinner, så ingen juksing - hihi ♥ 


ALONE

Da var Andreas sendt hjem, og det er så trist! Er alltid så hyggelig å få besøk hjemmefra, og som sagt har vi kost oss ihjel i helgen. I sta tok vi oss en aldri så liten bytur, og vi endte som vanlig opp med å spise sushi. Nam! Har egentlig vært i en liten sushi-er-ekkelt periode etter at en idiot på facebook delte verdens fæleste film der det er en liten mark inne i en sushiroll. Altså, ÆSJ! Heldigvis tenkte jeg ikke noe over det i sta, hvis ikke hadde jeg nok ikke spsit noe. Haha! Nå sitter jeg egentlig bare å nettshopper litt på eBay (alt for lenge siden sist). Har nettopp klikket hjem en sånn selfie-stang etter tips fra bloggen til Sophie Elise, hvor smart er ikke det? Og apropos Sophie, gleder meg til å se henne på masterchef om underkant av et kvarter. Moro :-D Under finner dere noen bilder fra dagen min:

Jakke - Woolrich / Genser - Acne / Boots - Primeboots / Veske - Mulberry

 


KONKURRANSE! (Kaffemaskinen er sponset)

Jeg har vært så heldig og får lov til å dele ut den nye kaffemaskinen Jovia fra Nescafe Dolce Gusto! Om dere har lyst til å vinne den, så må dere legge ut et bilde av en tom plass på kjøkketen deres der dere vil kaffemaskinen skal stå, og tagge bildet med #jovianescafedolcegusto. Legg ut bildet på instagram eller facebook 

#LIFEATBI og KONKURRANSE

Hola! Treningsplanen ble brått avlyst kan man si. Jeg kom på at det var mandag, og at jeg da altså hadde et møte med BIS marketing klokken 14.30. Jeg fortjener en ordentlig klapp på skulderen som droppet SATS slik at jeg kunne lese på skole i stedet. Superstudent! Nå har jeg markert det jeg anser som viktig i pensum i et par timer, og nå sier jeg takk og farvel til skolearbeid for dagen. Man kan ikke lese seg ihjel heller vet dere. Det blir nesten som en treningsskade, for overtrening kan jo være farlig. Jeg antar det er slik med lesing også? Haha, man finner alltid på unnskyldninger..Sponset almanakk

I dag har jeg forresten mulighet til å ha en liten konkurranse på bloggen! Det er vel gøy på mandager, eller hva? Jeg har en avtalebok fra personlig almanakk som virkelig er en life saver for meg. I dag er et typisk eksempel på det! Hadde det ikke vært for at jeg skrev ned møte senere, så hadde jeg garantert glemt det. Er så distre at det nesten er skummelt..

Dere finner personlig almanakk:
På hjemmesiden deres HER.
På snapchat - personligalmanakk
På instagram - @personligalmanakk

Til info så har a5 bøkene egne russesider, perfekt til dere som går sisteåret på vgs nå! For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar med mailadressen din. Trekker vinneren på fredag! ♥ ♥

 


MANDAG OG KONKURRANSE

Happy monday! I natt sov jeg bedre enn jeg har gjort på årevis, og våknet opp så uthvilt at det nesten ikke er til å tro. Så deilig! Kanskje det var fordi jeg har litt småfeber? I går så proppet jeg i meg så mye smertestillende at jeg ikke rakk å kjenne på det, mens nå merker jeg at kroppen helst skulle vært et par grader kaldere. Uansett så har jeg ikke tid til å være syk i dag, for klokken tre skal jeg møte resten av gjengen fra BIS marketing for å bli kjent. Har jeg glemt å sagt det? Jeg har blitt en av de markedsansvarlige på skolen! Hvor gøy er ikke det? Etter vår lille meet and greet så er det foredrag resten av ettermiddagen. Nå må jeg bare komme meg på butikken for å handle inn litt paracet om jeg skal få med meg alt, men det håper og tror jeg skal gå fint :-)


Annonse

I sammenheng med lanseringen av boken og filmen "The Maze Runner" kjører jeg nå den siste konkurransen, noe som betyr at du må rekke å delta før labyrinten (kommentarfeltet) stenger og tiden løper ut.

Konkurransen er fra NÅ til klokken 24:00 i kveld. Legg igjen en kommentar med mailadressen din, og du er med i trekningen av to premierebilletter til Mazeruner - i dødens labyrint. En billett til deg og en til en venn. Jeg har lest boken og sett filmen, les min anmeldelse her.

Klar, ferdig, GÅ!

KONKURRANSE!

Konkurransen er avsluttet

annonse

God morgen! I sammenheng med lansering av boken og filmen "The Maze Runner" kjører jeg i dag en Mazerunner konkurranse, i ekte stil! Dette betyr at du må rekke å delta i konkurransen før labyrinten (kommentarfeltet) lukker seg og tiden løper ut. 

Konkurransen er åpen fra og med  til og med ikveld kl 22:00


Legg igjen en kommentar med din epost innen NÅ og klokken 22 i kveld, og vær med i trekningen av to "mazerunner - i dødens labyrint" bøker, en til deg pluss en venn. Les min anmeldelse av boken HER, den er helt fantastisk! Du vinner også masse deilig te og et Mazerunner brick-spill, en perfekt høstpakke ♥
Lykke til!

VINN BILLETTER TIL FØRPREMIERE

God kveld alle sammen! Først og fremst vil jeg si tusen takk til alle som legger igjen så fine kommentarer for tiden. Dere er jo som regel alltid veldig snille, men de siste dagene har det tatt helt av med ros. TUSEN TAKK! Det betyr så utrolig mye for meg, det må dere vite ♥♥♥♥♥♥

annonse

Med det i bakhodet, tenkte å starte dagen med en konkurranse til dere! Jeg har nemlig fått muligheten til å dele ut billetter til førpremieren på høstens store film The Maze Runner - i dødens labyrint. Om noen av dere er Hunger Games fans som meg passer denne filmen midt i blinken! Her får du mulighet til å se filmen før resten av Norge, samtidig som du vinner en MEET&GREET i forkant av filmen, hvor du bl.annet får hilst på meg :-D I tillegg før dere popcorn, digg mat, drikke og supre goodiebags. Premien gjelder for deg selv pluss en venn. Du vil også få med deg min favorittbok hjem, den kan du lese om HER

Dette kommer til å bli en fantastisk kveld i Oslo, og jeg gleder meg til å møte den heldige vinneren! Det er utrolig lett å melde seg på, bare skriv inn mailadressen din i konkurransefeltet under, så trekker jeg en vinner på søndag. Lykke til!

DERE SKAL IKKE SKRIVE MAILEN I KOMMENTARFELTET, MEN I SKJEMA UNDER! :)

 


KONKURRANSE - SILK ÉPIL 7

Hei hopp, endelig er butikkene åpne igjen siden det er 3. juledag :-D Hihi! Det vil jeg feire med å dele ut to nye epileringsmaskiner til leserne mine. Jeg er så utrolig fornøyd med den jeg selv har, noe jeg har sagt i alle innleggene jeg har skrevet om den. Jeg har aldri prøvd noen andre epileringsmaskiner før, så jeg har på en måte ingenting å samenligne med, men siden man kan bruke denne i vann så funker den perfekt for meg i dusjen!

Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med mailadressen deres, så trekker jeg to vinnere :-D

VINN EPILERINGSMASKIN FRA BRAUN

HEI! Da er det klart for en ny konkurranse i samarbeid med Braun, der jeg også denne ganger deler ut epileringsmaskinen fra Braun - Silk Epil 7. Jeg er så glad for at jeg har fått muligheten til å dele ut et så bra produkt, for jeg elsker det selv!

Jeg kommer også til å legge ut en konkurranse på instagram, så følg med :) Totalt trekker jeg 3 vinnere fra bloggen og instagram. Der heter jeg julianyland.
Alt du trenger å gjøre er å "like" dette innlegget, og legge igjen en kommentar med mailadressen din. Husk å følg med på instagram for konkurransen der og! Husk at jeg sjekker om dere har likt :)


VINN BRAUNS NYE EPILERINGSMASKIN!

God søndag alle sammen! Tenkte å starte denne dagen med en aldri så liten konkurranse for dere. Jeg skrev jo et innlegg (her) om at jeg skulle prøve ut den nye epilatoren til Braun, Silk Epil 7. Den fjerner de minste hår fra alle kroppens deler, og derfor vil jeg veldig gjerne dele den ut til en av mine lesere også! :-) Jeg skal prøve denne epilatoren over en lengre periode, derfor vil jeg gjerne at vinneren av denne konkurransen også skal gi meg tilbakemeldinger på hvordan de syns maskinen fungerer, så skriver vi en liten anmeldelse sammen av den. Høres ikke det moro ut? :-)

 

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med mailadressen din, så er du med i trekningen!


VINN PERSONLIG ALMANAKK

Hei, og god kveld! Eller er det kanskje natt? De siste dagene har vært så utrolig travle, og jeg har ikke hatt tid til nesten noe som helst føler jeg. Har så mye jeg egentlig må fikse, men som faktisk surt nok bare må vente til senere. Men men. For litt siden fikk jeg tilsendt min første personlige almanakk, eller avtalebok om dere heller vil si det. Den har virkelig vært en lifesaver for meg, nettopp fordi nå husker jeg på alt jeg faktisk må gjøre. Kanskje det også er derfor jeg har det travelt for tiden? Haha! Siden jeg er så utrolig fornøyd, vil jeg også dele ut en til en av leserne mine :)


Forsiden min, med en av mine favorittbilder fra da jeg var på Bahamas. Ah <3


Baksiden. Meg, Glenn og Birte <3


Grunnen til at noe er blurret på bildene over er fordi jeg ikke vil at dere skal se alle avtalene mine! Hihi.

Dette må dere gjøre for å vinne:

Like facebooksiden deres HER.
Om dere har instagram, så følg profilen deres på personligalmanakk
    Legg igjen en kommentar med mailen deres når dere har gjort det.

 

Lykke til, trekker vinner om en liten uke! :)


VINN APPLE TV!

 

Hola hola! Tenkte å tipse dere om den syke konkurransen handelsportal.no kjører nå, der man kan vinne en apple tv. Jeg takker absolutt ikke nei til det, for min erfaring av apple er at ALT er bra. 

Sjekk ut konkurransen HER!


Sommerkonkurranse til dere!

Hei hopp! I dag har jeg løpt rundt om i byen for å kjøpe med meg alt jeg trenger for avreise i morgen. Nå blogger jeg samtidig som jeg står på hodet nede i kommoden mens jeg slenger ting ned i kofferten. Enda godt jeg ikke er et mannfolk, og kan gjøre flere ting på en gang!

Tidligere i dag gjorde jeg meg også sommerfrisk med denne herlige nye neglelakken fra Essie, som er med i den nye sommerkolleksjonen deres. Alle neglelakkene i kolleksjonen har sitt eget tema, og tema for denne fargen er "Sunday Fun Day". Enda dumt det ikke er søndag! Haha. Syns lakken er så utrooolig lekker uansett, så det gjør ikke meg noe å bruke den på en hverdag :-D Bare se for dere hvor FRESH den er på brun hud! For ja, jeg har nemlig tenkt til å bli skikkelig brun under uken jeg skal være på Gran Canaria. I morgen drar vi, wohooo! 

Har dere forresten lyst til å være med i en instagram konkurranse, der vinnerne vinner hele kolleksjonen, pluss to lørdagspass til Øyafestivalen i Oslo? Da må dere gjøre følgende:

1. Poste et instagrambilde med #essienorge som hashtag. 
2. Klikk dere inn på facebookpagen til Essie HER. Alle bildene med hashtaggen #essienorge blir lagt ut der. Unik sjangse til å få flere følgere på insta!
3. Ja, det var vel egentlig bare det. Enkel og superdigg konkurranse :-D 
4. Legg igjen en kommentar når du har gjort det, da! Det hadde vært hyggelig for min del, men er ikke et must :-) 


Er den ikke lekker! Matcher også perfekt til smykket mitt!

//Annonse


VINN GRILLKVELD HJEMME HOS DEG SELV

//Annonse

 

Den perfekte sommerkonkurransen, or what? Helst vil jeg vinne selv, men av og til må man faktisk gi noe tilbake til leserne og siden dere er så fantastiske som ønsker å lese bloggen min <3 LYKKE TIL!

 For å delta må du:

1. Last ned appen "your moments". iPhone HER og Android HER.
2. Del ditt beste sommerøyeblikk.
3. Besøk facebooksiden til Schweppes HER.
4. Legg igen en kommentar i kommentarfeltet når du har gjort det.


Vinn et Canon EOS M!

Hei fine lesere! Husker dere jeg hadde en konkurranse for litt siden i samarbeid med Canon, der vinneren kunne stikke av med et Canon Powershot kamera? Vel, nå er det duket for enda en konkurranse, med et nytt tema!

 

Denne filmen gjør det kanskje litt vanskeligere å gjette? Vel, jeg kan gi dere noen hint: Jeg har nettopp flyttet til Oslo, og har hele verden under mine føtter. Jeg har mange gode venner som backer opp, og jeg er lykkelig over å bo i en ny by med alle muligheter forran meg. Hva tror dere tema til filmen er? Glede, galskap eller vennskap?

For å være med i trekningen av et nytt kamera, må dere gå inn HER for å gjette. Det er også tre andre bloggere som har lagd filmer på lik linje som meg, så sjekk de ut her :-)


Konkurranse! Vinn express remover og ColoRama neglelakker

//Sponset produkt, ærlige meninger.

Jeg må si jeg er raus med konkurranser for tiden, er dere ikke enig? Syns uansett det er utrolig moro, iallefall når jeg kan dele ut premier jeg virkelig er glad i selv! Det er vel ikke bare meg som HATER å ta av seg neglelakken? Jeg for min del orker ikke sitte der med bomullsdotten å gnikke den av meg, finger for finger. Da blir det heller til at jeg bare lar neglelakken forfalle sakte men sikkert, og til slutt er borte. 

Jeg har brukt Maybelline express remover en goood stund nå, og jeg har faktisk kjøpt meg en ny fordi den jeg fikk sponset er tom.. Dette er neglelakkfjernings fremtid girls!

Step by step:

1. Stikk fingeren ned i beholderen.

2. Vri flasken en halv runde rundt, før du tar opp fingeren igjen. 

3. Neglelakken er helt borte. 

Til sammen vil du nok få av neglelakken på alle fingrene på under 30 sekunder. Det går så utrolig fort! Du stikker på en måte fingeren din ned i et hull med myke vegger, akkurat som bomull. Når du da vrir flasken rundt, går neglelakken bort.

Nå over til selve konkurransen. Har DU lyst til å vinne 1 Color show pakke (neglelakker), og 1 express remover?  

1. Gå inn på facebooksiden og velg hvilken neglelakk du vil ha her.
2. Legg igjen en kommentar med fargen du vil ha. Husk å legg igjen mailadressen din så jeg får kontaktet vinneren! 

Ah, se så mange herlige farger.


Vinn kinodate, og se tidenes komedie! Hangover 3 kommer på kino

 

 WOHOOO!! Endelig er siste filmen av trilogien ute. Jeg husker som om det var i går at jeg lo meg ihjel av film nummer 1, gråt av film nummer 2, og jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke tisse på meg av latter i denne nye filmen. På onsdag 29.mai er det premiere, og det blir RÅTT. Har dere lyst til å bli med meg på kino forresten? Hadde vært så kult å delt denne opplevelsen med en av leserne mine! :-) 

Dette trenger du å gjøre om du vil se filmen sammen med meg:
1. Kopier denne embedlinken: <script type="text/javascript" src="http://venderseed.com/embed/video/9/400"></script>
2. Lim den inn på din egen blogg, akkurat slik du limer inn youtubefilmer.
3. Be leserne dine om å sjekke ut filmen HER med data og HER med mobil.
4. Skriv en kommentar på min blogg med link til innlegget ditt når du har gjort det.


Og forresten! Har dere lyst til å være med å lage det kuleste albummet på instagram? Da er det bare å hashtagge!
Bilder fra festen: #hangover3norge + #festen
Bilder fra dagen-der-på: #hangover3norge + #dagenderpå 

Her er mitt bidrag!

 
#Hangover3norge#festen

 

//annonse


pimp your iPhone!

Helt siden jeg kjøpte iPhone 5 har jeg slitt med å finne deksler til den. Virker ikke som om alle butikkene har tatt inn deksel til 5 enda, for jeg finner nesten bare til iPhone 4! Derfor begynte jeg å søke litt rundt på nettet etter nettbutikker som kanskje kunne selge, og da kom jeg over handelsportal.no. Der har de utrolig mye kult, både til iPhone og Samsung! Du kan også designe ditt eget deksel, eller sende inn telefonen din om du foreks har knust skjermen. Genialt! :-D


Høretelefoner i kule farger spriter opp enhver antrekk!

Dekselet kan du finne her. De har utrolig mye kult, så det blir nok ikke lenge til jeg klikker hjem min neste pakke med deksler. Syns det er moro å variere litt, spesielt når det er ganske billig der!

Akkurat nå har de også en konkurranse der du kan vinne en iPad mini! Delta HER :-D

Hva syns du om dekselet?

//Annonse


Vinn din egen drømmereise!

HERREGUD, ER DET MULIG?! Jeg har ofte hatt konkurranser på bloggen min altså, men dette her må være den kuleste av den alle! Kilroy deler ut drømmereisen, og du kan selv velge akkurat hvor du vil dra! Jeg har selvfølgelig deltatt, og vil helst vinne hele greia selv... Så ikke delta, jeg vil vinne!!! Haha. 

Det er utrolig enkelt, og utrolig moro. Alt du trenger å gjøre er å;
1. Velg åtte destinasjoner fra kartet HER.
2. Inviter en person du vil ha med deg om du vinner.
3. Kryss fingrene! 

Du bestemmer akkurat hvor i hele, vide verden du vil dra! Jeg har plottet inn Usa, Bahamas, Bora Bora, Australia, Hawaii, Mexico, Cuba og Afrika. Tenk om jeg får dra. Jeg MÅ dra!

Om du er usikker på hvor i verden du vil reise, så kan jeg gi dere noen tips fra mine egne reisemål;
 


BAHAMAS! En perfekt ferie. Har egentlig ingenting annet å si. Det var som å være med i en film, der alt rundt deg bare oser av avslapning og glede. 


RIGA. Om du liker billig shopping og god mat for en utrolig billig penge burde du plotte denne destinasjonen inn på kartet ditt. Maten smakte helt fantastisk, og jeg har faktisk ikke spist bedre sushi noen andre steder enn i Riga. Jeg la sikkert på meg ti kilo den uka jeg var der, nettopp fordi jeg både spiste og drakk som en konge. Utelivet er heller ikke til å klage på!


USA. Her i Miami Beach i sommer. Dessverre var vi litt uheldige med været, men hallo? Det er jo Miami, det finnes en million andre ting man kan finne på! Shopping, sightseeing, resturanter - you name it. Usa er helt fantastisk, og jeg vil helst tilbake så fort som overhode mulig. For å delta i konkurransen er det bare å følge instruksene dere får ved å klikke på bildet over! Dette var vel en kul konkurranse dere?

Hvor ville du reist? 

//Annonse


konkurranse: vinn gavekort på h&m til 1000 kr

Kanskje jeg ikke burde si dette, men av og til setter jeg inn en liten sum på et nettcasino, og spiller på automater eller roulettes. Det høres skikkelig geeky ut, men jeg har både opplevd å vinne penger, og hatt det morsomt mens jeg gjorde det. Jeg mener, er ikke reklamefilmen under morsom? Om man er forsiktig, så er faktisk online-gambling utrolig morsomt. På Vera&John har de kjempemasse å velge imellom, og når man melder seg inn får man 100% startbonus opp til 1000 kr. Altså. Om du setter inn 1000 kr, så får du 2000 kr. Om du setter inn 50kr, så får du 100 kr - osv..

 Akkurat nå har de en kjempekul konkurranse gående på sin facebook-side, der du kan vinne et gavekort fra HM til 1000 kroner. Det er mye penger det! Alt du trenger å gjøre er å trykke "liker", så er du med i trekningen!Vinneren trekkes på langfredag klokken 12!

Alt dere trenger å gjøre er;
Lik denne siden.
Legg igjen en kommentar at dere har gjort det.

Premie: Et gavekort på 1000kr hos H&M :-) 

 Dette er et 100% trygt nettcasino, og menneskene bak siden har vært i bransjen lenge. De vet virkelig hva de gjør! :-)

 

 

 

 


vinn min nye favoritt!

 

Jeg må si jeg er raus med konkurranser for tiden, er dere ikke enig? Syns uansett det er utrolig moro, iallefall når jeg kan dele ut premier jeg virkelig er glad i selv! Det er vel ikke bare meg som HATER å ta av seg neglelakken? Jeg for min del orker ikke sitte der med bomullsdotten å gnikke den av meg, finger for finger. Da blir det heller til at jeg bare lar neglelakken forfalle sakte men sikkert, og til slutt er borte. Nå har jeg funnet et nytt produkt som gjør at du slipper styret med bomullsdott og tull. Alt du gjør er å stikke fingeren ned i beholderen - og tadaaaa! La meg vise dere med tre enkle skritt:

1. Stikk fingeren du ønsker å ned i beholderen.

2. Vri flasken en halv runde rundt, før du tar opp fingeren igjen. 

3. Neglelakken er helt borte. 

Til sammen vil du nok få av neglelakken på alle fingrene på under 30 sekunder. Det går så utrolig fort! Du stikker på en måte fingeren din ned i et hull med myke vegger, akkurat som bomull. Når du da vrir flasken rundt, går neglelakken bort.

Nå over til selve konkurransen. Har DU lyst til å vinne 1 Color show pakke (neglelakker), og 1 express remover? Legg igjen en kommentar! Husk e-post adressen din :-) Jeg trekker 3 vinnere. Lykke til!

Ah, se så mange herlige farger. I kveld har jeg på meg den helt til venstre. Perfekt nøytral til antrekket jeg har på meg. 

Dere kan også titte innom facebooksiden til Maybelline her :-)

//Annonse


Jeg elsker hunden min! Konkurranse

Som dere helt sikkert vet, så elsker jeg chihuahuajenta mi Zara over alt. For en liten stund siden fikk jeg beskjed av Schweppes om å filme et av mine beste øyeblikk med henne. Jeg syns egentlig det blir litt vanskelig, nettopp fordi hun er herlig stort sett hele tiden. Dessuten så er hun jo så uforutsigbar, haha! Det var altså ikke vanskelig å få et søtt øyeblikk av Zara, og det vil jeg gjerne dele med omverdenen. 

Akkurat nå har Schweppes en kjempekul kampanje hvor de ønsker at dere også skal dere små øyeblikk i hverdagen deres. Er ikke det utrolig moro? Alt fra et lite "hallo" til der du og venninnene dine er klare for kveldens festligheter. Du kan publisere hva du vil! En av mine favorittapper til iPhonen for tiden. Du finner appen til iPhone HER, og til Android HER.

Og nå over til selve konkurransen: Jeg skal dele ut et gavekort på 750 kroner til det øyeblikket jeg liker best! I hvilken nettbutikk gavekortet skal brukes bestemmer du helt selv :-D Vinneren kårer jeg mandag den 18.mars. For å delta i konkurransen, må du følge facebook siden HER, og kommentere i kommentarfeltet mitt brukernavnet ditt på "your moments" appen. Skal sjekke ut alle filmene dere legger ut. Gleder meg :-D

//Annonse

hits