Q&A

Jeg tenkte å starte på svarene allerede ikveld, så her er det bare å spørre om det du lurer på! :-)

 


CROPPED?

Hallo, hvordan i allverden skal jeg klare å pakke klær til en måned ned i en koffert og en bag?? Jeg har såvidt startet på jazzfestival-antrekkene mine og kofferten renner over allerede! Jeg regner med jeg er som mange andre jenter som bare slenger alt man "kanskje" kan bruke ned i kofferten og derfor har jeg nå bestemt meg for å ta et oppgjør med meg selv. Trenger jeg virkelig den bomullsshortsen som jeg ikke har brukt på to år? Og er det virkelig nødvendig å ta med seg tre svære hettegensere på sommerferie? Nei og nei! Fant også fram denne hvite genseren under som jeg aldri har brukt. Grunnen til det er vel fordi jeg aldri finner noe å bruke den til. Jeg syns det er en valke-fremkallende-genser-nummer-1. Så kanskje den også burde ligge igjen hjemme? Hva tror du?

 


I-LANDS PROBLEMERJeg la jo igjen massevis av klær hjemme hos mamma da jeg flyttet til Bergen for en drøy måned siden, jeg hadde ikke nubbsjangs til å få med meg alt! Nå har jeg gått igjennom baggene som lå igjen for å sjekke om det er noe jeg fremdeles vil ha. Jeg må si at mange av klærene går til Fretex! Rart hvordan smaken min forandrer seg bare over en måneds tid? Haha! Jeg fant bl.annet denne shortsen som jeg er veldig usikker på om jeg skal beholde eller ikke. Det er jo veldig fint snitt på den og alt, men lets face it. Den er alt for stor! Jeg klarer ikke bestemme meg om den er kul-stor eller bare nå-ser-jeg-feit-ut-stor. Hva syns dere? Keep or toss? 


Over til enda mer klessnakk! I dag kom Rebecca Stella ut med sin nye kolleksjon for nelly, og herlighet så mye fint :-D Likte denne kolleksjonen mye bedre enn den forrige hun hadde.. Her gjelder det å kjappe seg før alle godbitene blir utsolgt!


Chillegenser // Chillebukse // Grå genser // Grått skjørt // Fluffy genser // Svart shorts // Blondetopp // Rosa shorts

Resten av kolleksjonen finner du HER.

Nå er jeg på vei for å lunsje med Ida! Ikveld flyr jeg tilbake igjen til Bergen, så litt kvalitetstid må til. Skal prøve å dra henne med på sushi til lunsj, det er det beeeste jeg vet! Hihi.

Adlinks


BLI BEDRE KJENT?

Mange av dere er flinke til å legge igjen kommentarer her, men likevel syns jeg kanskje det er på tide at vi alle sammen blir enda bedre kjent. Jeg har jo hatt denne bloggen i over ett år nå, så det er virkelig på tide! Jeg kan jo starte med litt om meg selv:

Jeg er 21 år og født i Oslo, og vi bodde på østlandet til jeg fylte 5 og flyttet til Molde der familien min er fra. Jeg har tre yngre brødre, Adrian på 19 år, August på 14 år og Jacob på 12 år. De har vært min pain in the ass igjennom store deler av oppveksten med alt fotballpraten deres osv, men den dag i dag så elsker jeg brødrene mine mer enn alt og jeg er så utrolig heldig som har de ♥ Da jeg var 17 år besteme jeg meg for å flytte til Ålesund. Hvorfor vet jeg faktisk ikke, jeg fikk bare et sponant innfall en helg jeg var på besøk hos June der. I Ålesund bodde jeg bare i seks måneder, fordi jeg lovte nemlig en av mine venninner fra Molde å flytte hjem igjen en helg da vi var sammen på fest.. Haha! Som dere skjønner er jeg en veldig spontan person. 

- Jeg elsker å spise vaffler med leverpostei på. Det er den beste kombinasjonen i verden!

- Jeg spiser biff med potetbåter, soppsaus og drikker rødvin minst en gang i uka. Den middagen er den beste noen kan gi meg.

- Om jeg er på toalettet med noen og de ikke lukker igjen dolokket før de spyler ned kommer ninjaen i meg fram i det jeg kaster meg bort for å lukke det. Jeg HATER folk som ikke lukker lokket, og føler det spruter tiss i hele rommet.

- Jeg trives utrolig godt i mitt eget selskap, hvis timingen er rett.

- Jeg har én favoritt joggebukse som jeg har brukt fast i to år.. På tide å kjøpe ny snart tror jeg!

- Jeg bruker sminke hver eneste dag. Ved mindre jeg kun skal være alene i leiligheten hele dagen, og det er jeg så og si aldri.

- I fjortistiden min kranglet jeg med mamma hver eneste dag og jeg syns hun var den jævligste i hele verden. De siste årene har vi derimot blitt kjempegode venner og jeg elsker henne over alt!

- Jeg er kanskje verdens minste dramaqueen og bryr meg svært sjeldent om bagateller.

- Jeg er egentlig utrolig skoleflink men jeg har aldri vært særlig strukturert i skolearbeid.

- Jeg har lavt stoffskifte, og har hatt det siden jeg gikk i 7. klasse.

- Jeg kjøpte hunden min Zara da jeg var 17 fordi jeg spontant fikk lyst på en chihuahua. Oh my god så mye mer arbeid det var med en hund enn jeg trodde! Men det er veldig verdt det. Nå er hun min bestevenn og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten henne.

- Jeg blir fort hekta på ting, spesielt mat. Om jeg finner noe jeg liker så spiser jeg det hver eneste dag til jeg er dritlei.

- Jeg er et skikkelig A-menneske.

- Foreldrene mine er skilt, men er fremdeles utrolig gode venner! Mamma har nettopp solgt huset sitt, og gjett hvem hun solgte det til? Pappa :D Det er jo barndomshjemmet mitt så dere kan tro jeg ble glad.

- Jeg hater å dusje håret, og syns det er en slitsom forbannelse at jeg må vaske det annenhver dag.. Tenk så ålreit å bare vært skallet da?

- Da jeg var liten var jeg mørkeredd. Faktisk helt fram til jeg var 16 år måtte jeg sove med tvn på eller full belysning. 

- Jeg kan fort bli sint, men er ikke langsur i det hele tatt!

- Jeg er en skikkelig matmoms, og om jeg tillater meg selv å spise HVA jeg vil så spiser jeg nok mat for hele Kinas befolkning. 

- Jeg er ikke allergisk mot noe som helst, noe jeg er veldig heldig med!

Nå syns jeg dere kan fortelle meg litt om dere selv. Moro å bli kjent med de som leser bloggen min hver dag ♥


UKENS HURTIGSKRIVING

Wopsi, glemte helt av å skrive forrige uke! Denne spalten er jo det jeg får mest ros for på bloggen, og det er jo veldig morsomt :-D Okei, er dere klare? 4 minutter fra NÅ!

Jeg starter som jeg også gjorde på forrige hurtigskriving, med å si at jeg virkelig ikke aner hva jeg skal skrive. Når man først skal samle tankene går hodet mitt helt i surr og alt jeg klarer å tenke på nå er at jeg prøver å komme på hvilken truse jeg tok på meg i dag tidlig. Har jeg virkelig så dårlig hukommelse, for seriøst - jeg husker det ikke! Tror den var hvit.. Eller blå? Nei samma det, så interessant er det ikke for dere å vite hvilket undertøy jeg går med.

I overimorgen flytter jeg jo til Bergen, og jeg gleder meg som en gaal. Det er alt jeg tenker på for tiden. Det, og at jeg skal til København på torsdag for å møte Kristoffer. Vi har ikke sett hverandre på nesten to (!!!!!) måneder siden har har vært på befalskolen siden starten av februar. To måneder er faktisk sykt lenge. Men siden vi har pratet endel i telefonen, pluss at jeg har vært hjemme har tiden gått utrolig fort. Deilig er det. Så tenker jeg også mye på hvor irriterende noen blogglesere kan være. Noe jeg som regel tenker hvis noen er uenige med meg. Haha! Dårlig egenskap.. Men seriøst, flere av dere har skrevet milevis med kommentarer på innlegget "overvekt", der dere påstår det ene og det andre. Det er som om dere prøver å lege ord i munnen min og det er så irriterende at jeg får ikke sagt det nok. Det er som om dere vil jeg skal skrive mye dritt slik at dere har noe å ta meg på, selv om jeg ikke gjør det. Men men, folk er forskjellig antar jeg. 

Haha og i går vet dere, gjett hva jeg gjorde da? Spiste to menyer med chrispy chicken på burger king, klarte ikke holde meg. En meny var liksom bare en forrett, og plutselig gikk jeg til kassen for å bestille en til. Kaloribombe eller hva? I dag har jeg iallfall løpt 9 kilometer, så tenker jeg å løpe 5 til etterpå. Da er de kaloriene borte iallefall! Åh, søren. Nå ser jeg det har gått fire minutter. Ikke kom jeg på noe morsomt å skrive heller. Faen.

CASUAL SATURDAY

Hva er greia med at den ENE dagen jeg faktisk gidder å sminke meg her hjemme, så er jeg stuck hos mamma og ingen av venninnene mine kan  møte meg? Jeg er helt alene hjemme og mamma tok bilen og bare "hadebra jeg skal ha den i heeeele dag hihihi", mens jeg bare lå i fosterstilling og gråt på gulvet mens hun gikk ut døren. Resten av venninnene mine er enten fyllesyke eller på jobb, så da får jeg bare gå rundt i sirkel med sminketrynet mitt til ikveld da. For da skal jeg være sosial skjønner dere. Jeg og Ida skal lage sushi! NAMM :D

 

Her har dere litt av dagens antrekk. Siden jeg bare er hjemme ble det chill i dag gitt! Elsker buksen :D


Genser fra Zara og bukse fra Second Female HER. Jeg har den i S, men burde hatt xs. Den er biiiittelitt stor i str! 

Noen som har tips til hvordan å lage god sushi forresten? Drar å handler om noen timer, så kom gjerne med masse tips. Har ikke laget det på seriøst.... Fire år!


EFI HYDRO SILK

Heihei! Jeg har lagt epilering litt på hylla nå som det er vinter, og har nå gått tilbake til den gode gamle høvelen. Eller gammel blir vel kanskje helt feil å si, for nå har jeg startet med Hydro silk sin fantastiske høvel! Det er ikke bare en høvel som kun barberer, men den gir også huden min fantastisk pleie ved å smøre den inn samtidig som jeg barberer. Jeg sliter veldig med tør hud, spesielt på leggene nå om vinteren. Siden jeg har startet å ta litt solarium også nå hjelper ikke det noe særlig på, derfor er jeg veldig glad for at jeg er så heldig som får teste ut Efi Hydro Silk!Allerede i 2010 kom jo denne måten å barbere på for menn, så hvorfor skulle ikke vi kvinner få det samme? Etter intervjuer med tusenvis av kvinner klarte Wilkinson Sword klart overføre disse erfaringene til barbering for kvinner! Tommel opp for flassfrie legger nå på vinteren :D Høvelen er spesielt designet for kvinner, den har bl.annet fem kurvefølende blader som glir flott over kurvene våre, fuktivhetsgivende ingredienser som aktiveres når den kommer i kontakt med vann - som hjelper huden å gjennopprette sin naturlige fuktighet etter barbering. Effekten varer i over to timer! Bladene er også iført en unik hudbeskyttelse som motvirker bl.annet irritasjon.Alt i alt er jeg superfornøyd, og barberingen går som en drøm. Etter jeg startet på b-vitaminer vokser jo ikke bare håret på hodet mitt fortere, men også på de uønskede stedene (uheldigvis). Jeg må derfor barbere meg oftere enn jeg trengte før, så da er det godt å vite at huden fremdeles holder seg myk etter barberingen :-) 

HERkan du bestille en gratis prøvepakke (porto tilkommer), og lese mer om høvelen! :-)


UKENS HURTIGSKRIVING

Etter at noen av leserne mine har etterlyst det, kjører jeg nå igang ukens hurtigskriving igjen! Til de som ikke vet hva det er, så er det egentlig bare at jeg skriver ALT jeg tenker på rett ned, uten å tenke på skrivefeil eller om jeg sårer noen av leserne mine. Utrolig deilig å få ut litt steam en gang i blandt! Jeg skriver i fire minutter. Klar, ferdig, GÅ!

Haha det er seriøst så sykt vanskelig å finne på noe å skrive nå som jeg liksom skal komme tilbake til denne hurtigskrivingen. Vet egentlig ikke helt selv hva jeg tenker. Alt jeg kommer på er å skrive om været, noe som er jævlig uinteressant for dere lesere. Av og til lurer jeg på hvorfor jeg har noen lesere i det hele tatt. Jeg er ikke særlig flink til å formulere meg lengre. Personlig syns jeg mine egne tanker er sykt morsomme, så det er sykt slitsomt å bare skrive mye dritt på bloggen hver dag fordi det er det jeg tror dere vil lese. Hva vil dere egentlig lese da?

Herregud denne hurtigskrivingen startet jo helt krise. Jeg har virkelig tapt meg. Jo, av og til tenker jeg på hvor utrolig irriterende dere mennesker kan være til tider. Jeg bare VISSTE at jeg ikke kunne skrive innlegget under uten at en liten irriterende bedreviter kom her for å fortelle meg hva som er best eller ikke. Jeg mener HALLO mennesker har trent i alle år før det plutselig ble så forbanna poppis å trene styrke og squats. Skal jeg være helt ærlig så er det jo bra for det flytter presset bort fra det å være syltynn, men så har det seg sånn at jeg syns det er jævlig stygt med masse muskler på jenter. Alt jeg ser på treningssenterne for tiden er fotballlår og bolstore armer. Æsj jeg syns det ikke er litt fint engang. Men for all del, folk må bare trene sånn som de vil. Da kan jeg trene meg tynn og være det alene <3 <3 Hihihi, neida. Så nå tenker jeg at jeg burde skrive noe sånt som "at alle må få være slik de er" osv. Bare for å ikke såre leserne mine. For jeg har sikkert flere hundre her inne som digger å trene skikkelig tung styrke og vil se ut som Arnold Swatchneger meg langt hår og innovertiss. Nå får jeg sikkert kjeft. Igjen. Folk er så irriterende.

Nå sitter jeg også å ser bort på skålen med potetgull som står på bordet. Åh, det hadde vært godt med en smaksprøve. Dessverre blir som regel smaksprøvene til en eneste stor potetgullfest, så jeg tror jeg må la være. Jeg vil jo bli tynnere. Faktisk vil jeg gå ned ti kilo. Åneeei nå får jeg kjeft av leserne mine igjen! Hva kan man egentlig skrive på bloggen sin for tiden uten at ting skal bli for drøyt? Jeg husker de gode gamledager, der jeg kunne skrive så mye piss jeg bare orket og ha på meg så mye sminke jeg ville uten at folk sa noe. Faktisk, så digget folk meg. Jeg savner å være poppis. Det er så gøy. Nå må jeg liksom passe på hva jeg skriver i redsel for å få stygge kommentarer, for folk er så jævlig nærtagende. Vet dere hva, fra nå av skal jeg faktisk drite i om dere blir lei dere eller ikke. Om dere vil bli skånet for ærlige meninger kan dere lese en av de perfekte bloggene der man er like pen om man har langt hår og glatt hud eller kraterhud fra en annen galakse. De får dere nok til å føle dere bedre ved dere selv.

Dette var en bra hurtigskriving, nå føler jeg meg mye lettere. 


FERDIG

Hei hei ♥ Da er vi hjemme igjen fra klessalget, og det er sykt digg å ha fått unna litt klær! Nå sitter jeg, Erika og June bare å slapper av, så det ble visst en chill søndag likevel! Pappa kommer ikveld for å hente tingene mine, og i morgen kjører vi sammen igjen til Molde. Æææ! 


TIPS?

Nå trenger jeg deres hjelp! Er det noen vet om gode måter å tilberede en søtpotet på? I ovnen, steke den, bake, lage stappe? Hmm, det er så mye man kan gjøre! Jeg tenkte å lage det til middag nå etterpå, så tips tas imot med stor takk :D

I sta dro jeg bort på Elixia for å train hard, men etter et kvarter gikk brannalarmen og alle måtte gå ut. I stedet for å stå ute sammen med resten av treningsnarkomanene før vi kunne gå inn igjen, gikk jeg bare hjem. Jeg er ikke vanskelig å umotivere med andre ord, HUFF! Vel vel, sånn ble det i dag da.. Dagen min er utrolig lite spennende, foruten om min mislykkede økt på trening har jeg bare dusjet og spist lunsj. Straks får jeg besøk, og jeg tenker meg på en powerwalk. Fra og med i morgen av blir det sykt travle dager, så digg å kunne slappe av nå!


Hun er slapper seriøst av HELE tiden. Skal tvinge henne med på tur etterpå, da blir hun nok "glad". SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg begynner å svare på spørsmålene i ettermiddag!


STUDENTEN

Hei hei! Vet dere hva, nå har jeg fått et skikkelig rush at jeg bare MÅ begynne å studere til høsten. Jeg holder jo på å bli ferdig med vgs nå, og har bl.annet eksamen i spansk igjen før jeg får vitnemålet mitt. Det er jo et utrolig vanskelig fag å lære seg alene, men nå har jeg virkelig startet å lese for fullt. Jeg har så sykt lyst til å bare bli ferdig for å starte på en bachelorgrad, for akkurat nå føler jeg livet står litt i pause. Jeg leter på nettet etter studier som kan passe til meg, og jeg vipper nok mest mot å studere noe innenfor markedsføring og PR. Det er jo det jeg jobber litt med nå mtp. bloggen og prosjektene rundt den, og jeg syns det er veldig spennende. Men det er jo så utrolig mange studier å velge imellom, så jeg klarer ikke helt bestemme meg! Det eneste jeg vet er at jeg vil studere, og jeg vil ha en god utdanning. Jeg kan jo ikke blogge for resten av livet. Som jeg bruker å si så blir man jo 40 en dag også, og da er det viktig å ha noe på papiret.

Jeg syns det er utrolig vanskelig å velge. Men jeg regner med jeg må gå en privatskole som BI eller markedshøyskolen siden jeg ikke har topp karakterer i alle fag.

Har jeg noen lesere som er studenter forresten? Hvor studerer dere evt, og hva er deres erfaringer? Treger alle synspunkter jeg kan få :D

hits