LEILIGHETEN

IKEA - Himmel eller helvete? Jeg klarer ikke bestemme meg hva jeg syns om det stedet! Heldigvis var det omtrent folketomt i dag, og det gjorde at jeg og den hundre-kilos-tunge vognen min suste rundt der og hev alt og ingenting opp i vognen. Når man er på ikea virker absolutt alt som en god ide å kjøpe, men heldigvis tok jeg til fornuften i det jeg la den tredje dobørsten i vognen. Jeg mener, really? Hva er det med oss kvinnfolk som må kjøpe ting vi virkelig ikke trenger, bare fordi den var på salg? Haha! Koste oss iallefall veldig idag, og handlet inn deilig snacks på turen frem og tilbake.


Hva syns dere om mine nye negler som jeg la hos Beauty Lounge i går? :-)

Sofaen fra Bolia passer perfekt inn i leiligheten, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Vel verdt ventetiden :-D Stuebordet hermet jeg etter Glenn og kjøpte det på IKEA, syns det var så kult!


Hodeskallen er fra kremmerhuset.


DILLDALL

Hei, igjen! Ligger enda å drar oss i sengen, mens han ligger å sover sitter jeg her å ser på interiør på nettet. Jeg er ganske sikker på at jeg har nevnt room21 til dere før, men jeg må bare gjøre det igjen. De har SÅ mye fint! Og ikke minst til en lav pris :D Er utrolig lei av interiør osv man får kjøpt på IKEA. De  har jo mye fint der og, men jeg føler at absolutt alle har pyntegjenstander derfra, og det er jo gøy å ha noe som ingen andre har?


HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER

Adlinks


SNEEKPEAK PÅ SOVEROMMETHer har dere en liten visning av hvordan garderoben ser ut per dags dato. Det er enda så halvferdig som du kan få det, men heldigvis er disse to stativene godt på vei :-D I helgen skal vi kjøpe inn to/tre stativer til så alle klærene får plass, gleder meg veldig! Hater å se de fine kjolene mine ligge rynkede ned i en skuff </3 

Nå fyker jeg avgårde på trening før det blir litt interiørshopping senere. Digg fredag!

hits