RESTYLANE I FJESET?

Av en eller annen grunn har jeg fått flere kommentarer den siste tiden på om jeg har fyllt ut kinnene mine med restylane, eller rett og slett proppet trynet mitt fullt av botox. I går fikk jeg typ 10 kommentarer på det, og jeg skjønner ingenting! Haha. Jeg har alltid hatt ganske høye kinnben og egentlig hele tiden vært et bollefjes. Det er jo ikke noe som plutselig har skjedd over natten. Jeg syns restylane kan være en god løsning til de som ønsker mer markerte kinn, men for min del så er det virkelig ikke et behov i det hele tatt. Om jeg skulle gjort noe med fjeset mitt så er det heller å fjerne litt av kinnene mine, i stedet for å fylle på.

Det eneste stedet jeg har restylane er i leppene mine, og det er jeg veldig fornøyd med. Kommer aldri til å slutte ♥ Hehe, neida.. Ville uansett bare avkrefte ryktene om at jeg hadde tatt restylane andre steder i fjeset, for det stemmer ikke.

Er det virkelig så stor forskjell på disse bilden? Skal jeg være helt ærlig føler jeg at de omtrent er helt like. Om man ser bort ifra at jeg var brunere til høyre da såklart. 


GO AWAY, MONDAY!


1. Sushinammmm // 2. Fra jentevorset her på lørdag // 3. Meg og en bedøvd Zara på vei fra veterinæren // 4. På flytoget til Bergen // 5. Fruktsalat,mm // 6. Zara snek seg inn på mathallen // 7. Før jeg dro ut på lørdag. // 8. Nusse // 9. Kyllingsalaten som smakte gress.

HEI og god mandag dere! Jeg for min del er enda fyllesyk etter helgen, noe som gir meg en ekstra unnskyldning til å ta enda en fridag. Hoho! Ska prøve å komme meg på trening i kveld, så jeg må bare lade batteriene fram til da. Jeg venter også på en pakke fra nelly som jeg gleder meg SYKT til å få, så håper den kommer i løpet av dagen. Da hadde jeg blitt glad da! Dere er vel gira på at jeg viser dere hva jeg har kjøpt? Det er kun kjoler og sko til julesesongen, og jeg fant så mye fint! Kanskje ikke rart siden jeg leter opp og ned på nelly.com omtrent hver dag for å se om jeg finner noe jeg liker. Åh, klær er det beste jeg vet. Kunne ønske jeg kunne spise det til frokost. Neida. Beklager, er ikke helt våken enda så det er fullt mulig jeg skriver mye tull her nå!

Her har dere meg og Zara i nuet. Tror hun også er nogen lunde redusert, for hun ble grisefornærmet da jeg løftet henne opp fra dyna for å ta bilde. For en diva ass.


siden sist


1. Meg og Lars ute i Stockholm. 2. Andrea lærer Zara triks. 3. Jeg koser med Zara og Canelo. 4. Lanseringsfest. 5. Ute på kveldstur. 6. Lars og meg igjen. 7. Lille Zara <3 8. Closeup. 9. Kjekkasene jeg fikk jobbet med i Stockholm på søndag.

På instagram heter jeg julianyland. Hva heter dere?


Birthdayparty!

Heihei!

I dag er tydeligvis dagen for senga. Ikke er jeg dårlig etter i går, men jeg er bare så sykt trøtt! Haha. Har ikke gjort noe produktivt i hele dag, og nå er jeg lei. Skal straks hoppe i dusjen før jeg skal ut å spise middag med gode venner. Blir nok ikke hæla i taket på meg ikveld, for i morgen tidlig reiser jeg nemlig på dagstur til Stockholm! Skal være med på en utrolig kul greie, som jeg gleder meg til å fortelle dere om i morgen :-)

I går var vi jo i bursdagen til kjekke Bjørn Erik. Utrolig koselig <3


Snusleppe hihi10hi. 


Meg og verdens beste kompis, Glenn! <3


Ååå fine Andrea!

 
På vei hjem

Da var siste eksamen gjennomført, og jeg kan nå puste lettet ut! Både tror og håper den gikk greit, for jeg har svært lite lyst til å ta den opp igjen senere.. Haha! Nå har jeg stresset i hele dag for å rekke alt før jeg setter meg på flyet hjem til Oslo. Skal bli godt å komme hjem til verdens beste hund Zara, og bestekompisen min Glenn som enda er på besøk. Planen ikveld var egentlig både bursdagsfest og ut på byen, men jeg tror faktisk jeg står over. Har alt for mye jeg må fikse, og nå er det sannelig på tide å bli litt mer seriøs! Min første edrufredag siden jeg flyttet til hovedstaden, og deilig er faktisk det. Merker på helsen at nå er det på tide med en liten pause..

Håret mitt er enda vått, og jeg er faktisk ikke sikker på om jeg rekker å føne det før jeg må dra. Kommer til å se ut som en hulder. Jeg HATER håret mitt når det lufttørker seg, det blir rett og slett helt forferdelig.. Heldigvis skal jeg rett opp i leiligheten min etter jeg ankommer Oslo, så får jeg krysse både fingre og tær for at ikke det er alt for mange som ser meg i mellomtiden. Haha!

Nå må jeg egentlig bare kjappe meg videre, vi blogges fra hovedstaden :-)


Vinn kinobilletter og DATE til Hangover 3!

 

 

 

 WOHOOO!! Endelig er siste filmen av trilogien ute. Jeg husker som om det var i går at jeg lo meg ihjel av film nummer 1, gråt av film nummer 2, og jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke tisse på meg av latter i denne nye filmen. På onsdag 29.mai er det premiere, og det blir RÅTT. Har dere lyst til å bli med meg på kino forresten? Hadde vært så kult å delt denne opplevelsen med en av leserne mine! :-) 

Dette trenger du å gjøre om du vil se filmen sammen med meg:
1. Kopier denne embedlinken: <script type="text/javascript" src="http://venderseed.com/embed/video/9/400"></script>
2. Lim den inn på din egen blogg, akkurat slik du limer inn youtubefilmer.
3. Be leserne dine om å sjekke ut filmen HER med data og HER med mobil.
4. Skriv en kommentar på min blogg med link til innlegget ditt når du har gjort det.


Og forresten! Har dere lyst til å være med å lage det kuleste albummet på instagram? Da er det bare å hashtagge!
Bilder fra festen: #hangover3norge + #festen
Bilder fra dagen-der-på: #hangover3norge + #dagenderpå 

Her er mitt bidrag!

 
#Hangover3norge#festen

 

//annonse


Nattinatt

 

1. Zara fikk besøk av Mali. Litt av en fest! Not.. 2. Sol i hovedstaden! 3. På date med kjekkasen Glenn. 4. Venter på t-banen på Majorstuen. 

1. På kamp i dag, woho! 2. Pølsedama Julia. 3. På tur i slottsparken. 4. Gammelt bilde, fra min første leilighet i Ålesund.

God kveld! Her er mine siste oppdateringer fra instagram. Der heter jeg julianyland, om det skulle være av interesse å følge meg. Ser at mange gjør det allerede, og det er utrolig gøy! :-D Nå er det natta her i hus, og både jeg og Glenn er slitne etter en helt fantastisk helg. Oslo in my heart <3 I morgen skal jeg faktisk hjem til Molde igjen, og være der helt til fredag. Da er det eksamener som står på agendaen, noe som ikke er fullt så kult. Gleder meg VELDIG til å se igjen Moldebabesene mine da! Det blir så moro. 

 

hits