DERE FINNER MEG PÅ JULIANYLAND.COM

Dette er så skummelt, men spennende på samme tid. Jeg har nettopp skrevet mitt aller første innlegg på min nye blogg : JULIANYLAND.COM! Håper dere vil følge ferden min videre, og tusen takk for mange fine år her på blogg.no ♥♥♥♥♥♥Fra nå av finner dere meg HER. Håper dere vil fortsette å følge meg, det betyr så mye <3


CRAZY DOG LADY

Hvor heldig er ikke jeg, som våkner opp til denne fantastiske skapningen hver dag? Jeg høres ut som en gal hundedame til tider når jeg skal forklare Zara til noen, men hun er virkelig min beste venn. Hun har så mye personlighet at jeg føler seriøst jeg har en toveis-samtale når jeg prater til henne. Jeg har sagt det før, og sier det igjen - Zara er mitt beste impulskjøp noen sinne! Nå vil jeg ikke anbefale andre å kjøpe en hund, eller dyr generelt på impuls altså. For det var mye (MYE) mer arbeid enn jeg først trodde å ha en liten chihuahua. Men jeg klarte det fint, og nå er hun en lydig liten frøken. Hihi! Jeg kjøpte Zara hos en oppdretter i Mo i Rana til de som lurer. Kvelden i går var forresten supergøy, så denne søndagen blir brukt i dobbelthake-stilling på sofaen med junk i nærmeste omkrets. Bilder av kveldens antrekk kommer senere!


EDRU VS. FULL

Meg klokken syv i går kveld: I kveld skal jeg ta det rolig, kun drikke vinen jeg tar med meg på vorset, ta siste bybanen hjem klokken ett slik at jeg slipper å bruke penger på taxi, og ikke kjøpe noen drinker på byen. Når jeg kommer hjem skal jeg spise et knekkebrød, drikke en stor flaske med vann og legge meg. I morgen skal jeg opp tidlig for å trene, og denne kvelden skal ikke ødelegge for morgendagen.

Meg klokken halv to i natt: Wohooo sykt gode drinker det var her, la oss kjøpe ti til! Wops gikk siste bybanen for en halvtime siden? Whatever, jeg tar bare en taxi senere. Herregud, nå fikk jeg jævlig lyst på maccern, hvem vil bli med?! Nei faen det var alt for langt å gå, jeg kjøper en grandis på deli de luca i stedet, og spiser hele alene når jeg kommer hjem. Vann sa du? Nei det orker jeg ikke drikke nå, det er sikkert fuktighet i grandisen så jeg blir garantert ikke dårlig i morgen.

Meg i dag tidlig: Når skal jeg lære?!Denne fredagen som egentlig skulle være så produktiv, aktiv og fantastisk, ble til dyna på sofaen og tvserier på skjermen. God helg ♥

LIK innlegget om du kjenner deg igjen!


GOING OUT

Hei hei! Skal prøve å være kjapp, for nå kom nettopp en venninne på besøk og vi sitter å prevorser før vi skal videre på en liten fest. I morgen har jeg fri fra skolen, så en liten feiring at det er helt syns jeg er på sin plass! :-) Vil egentlig bare ønske alle en fin kveld, så blogges vi i morgen ♥


HVOR BLÅST KAN MAN BLI?

God morgen! Jeg gleder meg så sykt til å bli pensjonist, kan ikke skjønne de som gruer seg til å bli gammel. Tenk så deilig å våkne opp, spise deilig frokost og se gullrekka på tven med Dr.Phil, Ellen show og the million dollar match maker. AH, kunne ønske det var meg! Akkurat nå er jeg midt i en superspennende episode med Dr.Phil, der det er en helt blåst kjerring på 18 år som er gravid i syvende måned. Hun røyker mariujana (?) hver dag, tar kokain, heroin - bare for å nevne noen. Hun sier at mange av vennene hennes gjorde det samme, men barna deres klarte seg fint. Altså, hallo?! Hun blir bare sint når legene prøver å forklare henne at barnet tar store skader av det hun gjør, og kan bli født som en avhengig å få abstinenser fordi det ikke får dop. Et nyfødt barn som er narkoman!! Herregud altså, jeg trodde det skulle mye til for å sjokkere meg, men dette tok faktsik kaka. Huff! 

Nå skal jeg komme meg opp fra pysjen og på skolen, i dag har det begynt å snødd i Bergen av alle ting. Vel vel, vi er enda bare i januar så det er kanskje ikke så rart!

LIK om du også er sterkt imot brus av rusmidler og narkotika mens man er gravid!


TIME FOR TIME

God morgeeen! I går tok jeg bilder igjennom hele dagen, tenkte å fikse et "time for time"-innlegg :-D Siden det var skoledag så ble dagen ikke alt for spennende, men det er jo hverdag - og de fleste av oss har jo typ samme hverdag som dette?  Here we go!

07.30 - Står opp, drar meg og posene under øynene inn på badet.

08.00 - Ferdig dusjet og sminket, feeelin fresh!

09.00 - Tid for min faste frokost, blogging og The million dollar match maker på skjermen.

10.55 -  Off to school med denne baben ♥

11.00-14.00 - Forelesning og en liten do/sminkepause i ny og ne.

14.00 - Møte med BIS marketing, filmet bl.annet inn en promofilm med verdens kuleste foreleser Morten William!

15.30 - Kom hjem til dette murmeldyret...17.00 - Middagstid! Lagde en slags ovnsbakt kylling som jeg glemte av - slik at den ble tørr og brent... Haha wopsi! Den gikk rett i søpla.

18.30 - Skrive handleliste og fylle opp kjøleskapet. Min favoritthobby ♥

19.30 - Klar for å stikke på et kveldsmøte! Kan ikke si med hvem, men kan si at det er en av de kuleste utestedene/resturanten i Bergen :-D

21.15 - Kom hjem med litt junk in my trunk.. Har faktisk ikke spist McDonalds på sånn fire måneder, og jeg syns faktisk ikke det var godt heller.

22.00 - Hadde min daglige telefonsamtale med bestis! 

23.00 - Time for bed! (Egentlig så jeg Devious Maids i en time)
VELKOMMEN MED TEQUILA

God morgen! Jeg skjønner meg ikke på mennesker som ikke spiser frokost.. Det er jo sånn cirka det beste måltidet om dagen! Det, og middag såklart. Og apropos middag, i går hadde jeg middagsbesøk av Ingvild, og jeg lagde biff til oss. Beste som finnes ♥ Vi planla bursdagsfeiringen vår, i og meg at vi har bursdag cirka samtidig tenkte vi det kunne være gøy å leie et utested her i Bergen for en kveld, for å ha en skikkelig fest. Jeg har egentlig alltid feiret hjemme med mine nærmeste venner, om vi ser bort fra 17-års dagen min der jeg leide et lokale i Molde og det ble en fylle/rølpe/spyfest uten like. Det er kanskje ikke så rart da jeg serverte tequilashots til alle ved inngangen.. Haha, det er ikke noe å anbefale! Nå er det på tide å nyte en deilig frokost før jeg skal på skolen, gud det kommer til å bli en lang dag... 


IKKE TA DEG SELV SÅ HØYTIDELIG

God morgen! Så moro med så positiv respons på innlegget under, det er viktig å ta seg selv litt uhøytidelig iblant og det er virkelig en viktig kvalitet jeg ser etter i venner bl.annet. Dere skulle sett de egentlige snappene jeg sender, og ikke kun de jeg legger ut på mystory! Gud, der er det mye dobbelthaker, grimaser og uflatterende ting generelt. Ellers har morgenen min vært meget rolig, jeg har fri i dag og da elsker jeg å stå opp tidlig, se på god morgen norge mens jeg sminker meg og lage god frokost. Ehm, pensjonisttilværelsen? Om en time skal jeg fylle på 3D vipper, og jeg gleder meg sånn! Har aldri testet det før, og kun brukt normal vippeextensions. Er megaspent på resultatet, og viser dere såklart senere :-) 

Min faste frokost for tiden! En grov skive med avocado og skinke, to egg og et glass melk. Mmm ♥ Før spiste jeg utrolig lite til frokost, faktisk mindre enn halvparten av det jeg gjør nå. Det gjorde at jeg ble sulten igjen med en gang og spiste mer en time etterpå. Dette er forresten en av rettene i kostholdsplanen min :-D 


BILDENE SOM IKKE KOMMER PÅ BLOGGEN

Jeg føler disse bildene er som reklamen til Apotek1, dere vet der mange produkter står ute i regnet mens de titter igjennom vinduet, men vet de aldri får en plass i butikkhylla fordi de ikke er gode nok? Vel, akkurat sånn er disse bildene. Etter skolen begravde jeg meg i sofaen med the 100 på skjermen, for som vanlig har jeg blitt megahekta av en ny tv serie. Plutselig var klokken snart ni, og det nappet i bloggfoten for å si det mildt. Jeg har ingenting spennende å bable om i kveld, derfor kommer et lite knippe av blinkskuddene som jeg aldri trodde jeg kom til å dele på bloggen. Enjoy!


"Woho klar for fest xP"
En liten sussemunn blandet med sexylook? Veldig lekkert..


Hvor mange haker har jeg her? De som klarer å telle alle får en premie! 


HOLD IN TRUSER

Ny uke, og nok en mandag der alarmen var stilt til klokken syv. Alarmen ringte, men dessverre var den blitt halv elleve da jeg våknet av den! Tydeligvis hadde jeg slumret i over tre timer uten å merke det selv, og det er jo ganske sykt. Det sier vel kanskje hvor sliten jeg er etter forrige uke, derfor har jeg bestemt meg for å ta det knuskende med ro denne mandagen. Det er fremdeles endel ting å gjøre, men på to do-listen min står det kun husvask, gjøre noen få treningsøvelser i stuen og lage middag. 

Over til noe helt annet, jeg må bare vise dere verdens beste, og kanskje verste truser. Disse hold-in trusene har jeg faktisk hatt en stund, men brukte de ikke før på lørdag! Jeg trenger kanskje ikke å forklare dere effekten av hold-in, personlig har jeg ikke vært noen fan av det tidligere - men har mange venninner som bruker det nesten hver dag! Jeg er ikke så glad i å bruke strømpebukse når jeg skal på fest, ved mindre det passer seg med svart, og da får man ikke hold in effekten som kan være lur å ha om man har stramme kjoler. Så ja, disse hadde jeg på meg på lørdag. Et skikkelig par med bestemortruser. Syns egentlig jeg så mest firkantet ut?


Disse er utsolgt, men et utvalg av hold-in truser hos nelly finner du her. (annonselenke)


LEILIGHETEN MIN, PÅ EN MÅTE

Å si at denne uken har vært travel er en kraftig understatement. Det er første uken etter en alt for lat juleferie, og det har vært mye å gjøre og mye å fikse. Jeg holdt på å skrive at leiligheten min ser ut som et bomba horehus, men så kom jeg på at jeg aldri har sett en bomba horehus før - så da blir det litt feil å skrive. Har noen egentlig sett det? Det er jo typisk at alle bloggerne vise sine rene og fine hjem, men jeg tenkte å vise dere hvordan leiligheten min ser ut akkurat . Dette er resulatet etter en uke med kaos:
Haha, se Zara midt i haugen med nellyklær..

Jeg som egentlig er tidenes største ryddefanatiker og klikker om Kristoffer legger så mye som en sokk på gulvet, syns det er helt grusomt å være hjemme for tiden i alt rotet. Jeg burde egentlig rydde nå, men så valgte jeg å blogge i stedet. Skal på et møte klokken to, så nå skal jeg klappe sammen macen og suse over leiligheten slik at jeg ikke hater den når jeg kommer hjem igjen. Jeg har ikke vist dere noen særlig bilder av leilighten før, og første gang jeg gjør det er den gangen den er på sitt verste!
NÅR MAN BLIR FYLLESYK ETTER TO GLASS VIN..

.. da er det enten noe galt med vinen eller så begynner jeg å bli som mamma som får hodepine av å lukte på korken. Før kunne jeg tømme en flaske vodka og være klar til maraton dagen etter. I går tok Kristoffer meg med ut på middag, og naturligvis drikker man vin til god mat. Dere kan tro det var et helvete for meg å være i USA da jeg var 19 og ikke var gammel nok til å kjøpe vin til maten! Okei det var virkelig ikke et helvete å være der, men dere skjønner poenget. Denne forklaringen var veldig off topic, for poenget er altså at jeg våknet opp med skallebank i dag. Jeg kan jo ikke annet enn å le. Hva er sjansen for at den første dagen kroppen bestemmer seg for å bli alkoholintolerant, er den første dagen jeg har forelesning fra morgenen helt til klokken fem? Det er så typisk!


Jeg hadde på meg jakke fra Zara, veske HER og mine nye favorittbukser som du finner HER. Jeg har str S! (annonselenke)

Vi spiste på Sumo som er en asiatisk resturant i Bergen som har utrolig god sushi, men i går spiste jeg faktisk biff i stedet! Det er ikke å anbefale da jeg syns den var noe tørr, men sushien anbefales på det varmeste. 
OFFISIELT FERDIG MED VGS

God morgen! Denne frøkna våknet opp til en gladnyhet, nemlig at det nå er bekreftet at jeg er finito med videregående. Woho! Jeg annonserte det kanskje litt tidlig, i og med at jeg jublet allerede på vei hjem fra eksamenslokalet uten å vite karakteren. Og skal jeg være helt ærlig, eksamenen gikk virkelig ikke så bra at jeg var garantert en ståkarakter. Men det fikk jeg! Dere kan tro jeg var nervøs da jeg sjekket privatistweb.no i dag tidlig, for om jeg hadde fått stryk måtte jeg ha tatt den opp igjen som sommeren. Blæ! 

Nok om det! Jeg var forresten så heldig å få Olympus Pen E-Pl 7 i julegave av Kristoffer, så jeg tenkte å teste ut litt forskjellig greier med kamera i dag tidlig. Bl.annet er det selvutløser via en app på iPhonen. Fancy! Syns kanskje det er litt vanskelig å bruke den som selvutløser da man ser seg selv i mobilen, noe som resulterer at det blir noen annerledes selfies i stedet. Jeg får øve meg!


HAPPY NEW YEAR!

GODT NYTT ÅR ♥ Jeg lurer på hvordan 2015 skal toppe året jeg hadde i fjor, men om jeg skal klare det gjelder det å jobbe hardt pluss gjøre noen små endringer. Vi hadde en runde under middagen på nyttårsaften der hver og en forklarte litt om 2014 og tankene for året som kommer. For meg ble egentlig dette veldig emosjonelt (på en god måte), siden dette egentlig var første gang jeg fikk tid til å fordøye alt som har skjedd. Jeg gren vel i en time i strekk, ikke fordi jeg var lei meg - men fordi jeg var glad. Mange småting har skjedd som sammen har utgjort store endringer i mitt liv! Jeg flyttet fra Oslo til Bergen, ble ferdig med videregående, fikk samboer, begynte å studere, reiste mye, og generelt gjorde mange småting i hverdagen som har hatt en positiv utvikling på meg. 

Her har dere noen snapshots fra den store dagen! Zara fikk selvfølgelig nyttårsmiddag hun også: tørrfor. Syns ikke man skal presse i hundene alt av julemat selvom det er lett å gi etter. Det er absolutt ikke sunt for dyrene! Noe innimellom må selvfølgelig være greit altså.Tusen takk for en fin feiring ♥


FRA MIDDAG TIL MIDDAG

Det føles ut som om alt man gjør i julen er å løpe fra middagsselskap til middagsselskap. Jeg elsker det! Nå skal vi til mamma for å spise ribbe, og selv om jeg overhodet ikke er sulten - så gleder jeg meg masse til mat :-) 
JULEFEST

For en feiring av det var av Gunnhild i går! Med kake, vin, sang og skravling hadde jeg en utrolig fin kveld. Vi burde bare blitt der resten av kvelden, for på byen var det så fullt at jeg såvidt fikk plass til å holde drinken min uten at noen skubbet meg. Det var masse kjentfolk så jeg koste meg veldig, men etterhvert bestemte jeg og Andreas oss for at vi nesten bare måtte dra et annet sted med litt mindre mennesker. Vi dro på et sted som heter Bar Alex her i Molde, der det var utrolig bra musikk og god steming. Kjempegøy! I kveld er det klart for en ny runde på byen, men jeg er enda litt usikker på om jeg skal ut eller ikke. Som sagt er jeg ikke heeelt i form og er utrolig forskjølet, så jeg vet ikke hvor digg det er for andre at jeg går rundt og snyter meg, nyser og hoster de i trynet. Vi får se! Under finner dere noen bilder fra i går.  
ÅRETS KJEDELIGSTE DAG

I dag tidlig opplevde jeg noe helt nytt. Jeg våknet nemlig mett! Kanskje ikke så rart om jeg tenker på de gigantiske mengdene mat som fant veien ned i magen min i går. Det var likevel klart for familiefrokost, så jeg fikk trøkt ned en liten skive med egg og røkt laks før jeg takket fint for maten. I dag skal jeg ha en utrolig rolig morgen. Ingen sminke, bare ansiktsmaske, håret i en dott og julefilmer på skjermen. I tre-tiden er jeg invitert på familiemiddag hos bestemor, så da må jeg nok få på meg finstasen igjen. 1. juledag brukte å være den kjedeligste dagen i året da jeg var yngre, fordi mamma nektet å kjøre oss noen steder og alle vennene mine gjorde ting med familien sin. Nå elsker jeg den derimot, det er så digg at verden nesten står stille for en dag! Ingen mas og omtrent ingen planer. 
I dag koser jeg meg i pysjsettet mitt fra Ruth&Circle som jeg kjøpte fra nelly yil bare 199kr! Du finner det her ♥ (annonselenke)

Minner om at salget til nelly har startet! Når jeg har publisert dette innlegget skal jeg inn å shoppe litt selv :-D Du finner det her. Husk at du må bestille innen 26.12 klokken 23.59 for å få sikret deg plagg til nyttårsaften!!


"HVEM ER DISSE STYGGINGENE"

Som nevnt i innlegget under vet jeg som regel nøyaktig hva som skjer på julaften hvert år. I år, som i fjor, og årene før der - så har dagen vært magisk og maten smakt nydelig. Slik er det hver julaften. Men når vi kom så langt at det var på tide å åpne pakkene ble jeg veldig sjokkert i år. Jeg har ikke ønsket meg noe som helst, da jeg føler jeg har alt jeg trenger, og får jeg lyst på noe så kjøper jeg det som regel selv. Slik er det for mange, og det er et luksusproblem man kan bli kvalm av om man tenker på det for lenge. Men det var ikke poenget! Jeg hadde helt ærlig ikke forventet meg noen pakker under treet i år, og ble helt sjokkert over at jeg fikk så mange som jeg gjorde. Gavene jeg fikk var også ting som falt hundre prosent i smak, og jeg tok meg selv i å tenke at dette burde jeg ha ønsket meg. Bra noen kjenner meg godt! Det materialistiske er ikke lengre et fokus for en vellykket jul for min del, men i kveld satt de virkelig prikken over i´en siden jeg ble så overrasket. Tusen, tusen takk ♥ Jeg er virkelig en heldig jente, og er utrolig takknemlig for at faktisk meg har en så fin familie og venner rundt meg. Det er ikke en selvfølge for mange. 

Syns forresten alltid det er så gøy å se på hva andre får, spesielt brødrene mine som gjerne har ønsket seg noe spesielt og blir helt i ekstase om de får akkurat den gaven. Pappa fikk også et stort bilde av meg og mine tre brødre som han kan henge på veggen i huset sitt. Reaksjonen hans var derimot "faen, akkurat det jeg ikke ønsket meg", og "hvem er disse fire styggingene?". Haha, jeg må le! Han tuller bare såklart, sånn at alle vet det. Jeg er sikker på at det er en perfekt gave til han ;)
Jeg hadde på meg en kjole fra Lipsy, som er helt AH-mazing. Bildene viser virkelig ikke hvor fin den er.. Den finner du her ♥

 


DEN STORE DAGEN

GOD JUL! Denne dagen er den beste dagen i året etter min mening! Familien min er så utrolig flinke til å ta vare på tradisjoner, så jeg vet omtrent nøyaktig hva dagen bringer hvert eneste år. Den starter med julelunsj med hele familien, i dag var vi faktisk 17 stykker! Mamma ordner til en stooor buffet med uendelig mye mat, vin, øl, julebrus - alt du kan tenke deg. Jeg spiser meg alltid så skammelig mett hvert år, og i dag var iallefall inget unntak. Kan ikke huske sist gang jeg var så mett! Det beste med at vi alltid har julelunsjen hjemme hos oss, er at det alltid blir igjen  massevis av rester. Jeg har med andre ord mye godt å stappe i kjeften i romjulen. 
Sjekk mamma og Frode som er happy for jul..
Etter lunsjen skulle vi egentlig i kirken for å få litt ekstra steming, men det rakk vi dessverre ikke idag. Vi bruker nemlig å dra på gravplassen til besteforeldrene mine, og det er så koselig! Pappa og oss kommer alltid først, og han sier det samme hvert år. "Håper ikke onkel Pål kommer..". Så kommer onkel Pål, og da sier pappa "faen altså!". Han tuller bare selvfølgelig, men den dårlige vitsen forteller han hvert eneste år. De har en veldig intern humor, så de står som regel bare å vitser litt på gravstedet før vi reiser hjem igjen. Haha! Ingen jul uten ♥


TILBAKE I HALLEN

I dag har jeg hatt den beste morgenen på lenge! Det var ingen problem å stå opp når alarmen ringte, når jeg visste at jeg skulle til Molde Turnforening! Til dere som ikke visste det, så har jeg drevet med rytmisk gymnastikk og turn i maaange år. Jeg sluttet da jeg var 17 år, og har ikke trent noe seriøst etter dette. Jeg var som et slangemenneske før, men nå er det akkurat sånn at jeg kommer ned i spagaten liksom. Utrolig nedtur! Men sånn er det når man ikke vedlikeholder og tøyer jevnlig. Blæ.. Nå har jeg planlagt med noen gamle turnkolleger at vi skal trene jevnlig mens vi er hjemme på juleferie. Om jeg kommer meg litt i form igjen skal jeg få tatt litt bilder og filmet slik at dere får se :-DI dag har mamsen bursdag, så nå skal jeg straks dra til henne for å feire. Er vel egentlig ferdig med alle julegavene, tror jeg? Kommer sikkert på noe jeg har glemt etterpå når alle butikkene er stengt. Nå gjenstår det bare å pakke gavene inn, og det er så sykt kjedelig. Jeg skal prøve å bestikke mamma slik at hun kan pakke de inn for meg! Jeg har definitivt ikke arvet mitt talent for håndarbeid av min mor, for mine innpakninger ser ut som kunne vært gjort av en tiåring. Eller en hund. 


JULESHOPPING I STORM

I dag trosset jeg hangoveren, fikk på meg mitt hverdagstryne og dro til byen for å handle første del av julegavene. Som sagt er ikke utvalget i Molde stort, derfor måtte jeg få på plass noen gaver før jeg reiser iallefall. Hvordan jeg skal frakte de med meg hjem aner jeg ikke, men jeg finner forhåpentligvis ut noe lurt! Været i byen var helt grusomt idag, jeg og Cathrine sprang mellom butikkene for å ikke blåse helt vekk. Herlighet, hallo førjulstid liksom! Noe mer ukoslig har jeg aldri opplevd, haha. Hadde det bare vært vindstille.. Og snø.. Og klar himmel. Mye å be om kanskje? Ja, iallefall i Bergen.  I morgen reiser jeg til Stavenger, og jeg gleder meg så sykt. Koffertpakkingen har jeg ikke orket å tenkt på engang, så det får jeg ta i morgen tidlig. Vi spiste lunsj på Dolly i dag, siden det var nærmest og vi orket ikke trosse været. Bestilte pizzaen Sult, og den var så god! For meg som kun craver junkfood dagen derpå syns dette var et fantastisk valg av lunsjsted. Får vann i munnen bare av tanken. 


TID FOR Å SNU DØGNET

Første dag i juleferien, og som noen liker å kalle det: dagen døgnet sakte men sikkert snur seg. Jeg husker på ungdomsskolen og videregående, da var jeg våken hele natten og sov halve dagen. På julaften måtte vi stå opp klokken åtte for julefrokost med familien, og da hadde jeg som regel bare sovet et par timer. Nå som netflix og popcorn-time har kommet er det nesten umulig å legge seg, for man skal jo uansett ingenting viktig dagen etter? Det var iallefall sånn jeg tenkte. Men denne juleferien nekter jeg å la døgnrytmen skeie ut. Jeg skal prøve så godt jeg kan å legge meg tidlig og stå opp til normal tid. Et voksent og kjedelig valg sa du? Oh yes! Nå skal jeg gjøre enda flere voksne ting, nemlig dra på polet for å handle inn rødvin og på butikken for å handle inn mat. Deretter skal jeg ha frustrerte fruer maraton. En utrolig rolig start på ferien, som passer meg midt i blinken ♥


SOFFALIGGENDE

Hei! Jeg har ikke vært i form siden jeg kom hjem, så dagen har blitt brukt langflat på sofaen. Alt jeg har fått i meg av mat i hele dag er litt yoghurt og et halvt rundstykke, og jeg klarer ikke tanken på mat en gang. De som kjenner meg vet at jeg egentlig alltid tenker på mat, så om jeg ikke spiser er det fordi jeg virkelig ikke kan. Satser på at jeg blir bedre til morgen, for da går hele dagen på eksamensskriving før det blir fest på kvelden. Kan ikke huske sist jeg var på byen i Bergen, så det gleder jeg meg veldig til. Nå skal jeg legge meg inn i sengen og forhåpentligvis sovne, vi snakkes i morgen!


SAND I ROMPA OG FERIEMINNER

Hola! Jeg har nettopp satt sammen en helt fantastisk liste på spotify, med ordentlige beach-sanger. Da mener jeg ikke sommersager som Avicii - Wake me up, men skikkelige sanger som man alltid hører i utlandet når man ligger på stranden eller er ute å spiser. Lokal musikk, kan du kanskje kalle det. Jeg er litt usikker på hvor jeg har hørt alle sangene før, for det er definitivt ikke på radio - men likevel synger jeg med. Rart! Jeg får seriøst frysninger på ryggen av å høre på listen, for den gir meg så utrolig mange gode flashbacks. Fra da vi var i Spania for å feire nyttår i 2009, og gikk nedover fra hotellet solbrune og lykkelige på leting etter en taxi som skulle kjøre oss på fest. Haha, småungene som vi var ♥ Eller når jeg lå på stranden på Bahamas og nøyt den mest fantastiske utsikten over verdens klareste hav. Ah, minner!

Listen finner du her.


- Some selfies earlier today -Jeg har enda ikke bestemt meg for hva som skjer på nyttårsaften, men akkurat nå frister det mest å tørke støvet av bikiniene og reise til Spania for å slikke sol og få sand i rompesprekken. Spotifylisten er forresten åpen slik at alle kan legge inn sanger, så del gjerne dine feriefavoritter! 


SNAPSHOTS FRA I GÅR
I går lovte jeg meg selv å være superflink å ta bilder, men tror dere ikke jeg glemte hele greia - selvom kamera lå rett forran meg på bordet? Hadde en helt fantastisk kveld med noen fantastiske jenter. Mye latter, skravling, vin og god mat! Over har dere de få bildene vi faktisk tok.. 


DILEMMA

God morgen! Game of Throne-basillen har bitt meg for alvor, og jeg ligger nattevåken og ser episode etter episode av serien. Nå har jeg bare én sesong igjen, og det er jeg veldig glad for! Trenger virkelig søvnen min, og jeg har virkelig et stort problem med å lukke dataskjermen og sove midt i en spennende episode. Det som irriterer meg mest er jo at episodene slutter så sykt brått også, så jeg bare må se neste episode for å vite hva som skjer. Når jeg ikke sover om natten frister det mest å sove hele dagen, men jeg kan jo ikke det heller. Haha, dilemmaaaa!


KORTVARIG MORGENGLEDE

God morgen! Man kan vel si god morgen alt før klokken tolv? I dag er det 2. desember og jeg var så glad da jeg våknet! Gleden varte dessverre ikke så lenge, for ute regner det katter og det er svære sølepytter overalt. Satt å mimret litt med Birte på telefonen mens jeg sminket meg i sta, og husker dere da vi var yngre så var det -10 grader nesten hver dag hele vinteren? Den tiden er definitivt over, og jeg kan faktisk ikke huske sist jul i Molde der det var snø. Jo, det var snø på bakken. Men den var grusete og svart av all eksosen. Jeg krysser virkelig alt av fingre og tær for at det blir snø til jul! Apropos jul. På lørdag har jeg invitert til et lite minijulebord hos meg med noen venninner, der årets pinnekjøttkunnskaper skal settes på prøve. Jeg har jo ingen kolleger å ha julebord med, og jeg elsker jo å dra på julebord - derfor tok jeg saken i egne hender. Gleder meg til årets første smak av jul! (Om man ser vekk fra mitt daglige inntak av julebrus).Nå skal jeg hoppe fra joggisen til normale klær og dra til Beauty Lounge for å friske opp vipper og negler. De begynner å bli ganske fullbooket før jul, så om du vil sikre deg time burde du ringe 408 72 160 :-)


KARBOHELGJeg misunner de menneskene som slutter å spise når de er mett. At mat liksom ikke er et stort fokus i hverdagen for de, og de spiser seg ikke mett som en gris og ruller på gulvet etterpå. Slik er nemlig jeg! Mat er en av hverdagens aller største gleder, og jeg spiser meg mer enn gjerne mett både en, to og tre ganger for dag. I går var virkelig en helt ille dag, da jeg hadde noe i munnen fra jeg sto opp til hodet fant puta ved leggetid. Det er derfor jeg elsker lørdager! Det er den éne dagen i uka jeg tillater meg selv å spise hva jeg vil, i hvor store mengder jeg vil. Om jeg hadde gjort det hver dag hadde jeg vært usedvanlig overvektig. Så jeg kan liksom ikke si at jeg "ønsker at det er lørdag hver dag" heller. For jeg vil ikke være overvektig. 

Nå er det søndag og min spisedag for uken er over. Startet dagen med egg og bacon som ikke er det sunneste i verden, men det driter jeg egentlig i. Nå vasser jeg rundt i leiligheten i en av mine favorittjoggedresser. Ah, søndag i mitt ♥


Jeg har på meg genser fra Morris HER, de har den også i hvit HER. Bruk koden BLACKFRIDAY så får du -20% rabatt på den :-D (annonselenke)


PØLSE OG STAPPE

Dere blogglesere er best! Fikk tips om å dra å spise på Lysverket, og det gjorde vi i går. Herlighet for en matopplevelse altså, vel verdt pengene. Vi spiste fem retter med tilsvarende vinmeny, og alt jeg kan si er NAM. Gode matopplevelser har definitivt gitt mersmak, så det første jeg gjorde da jeg våknet i dag var å dra på meny for å handle inn til kveldens treretters. Tidligere var jeg ikke så interessert i "god" mat, og det beste jeg visste var potetmos fra Mills og grillpølser. Jeg skal ikke lyve, for jeg elsker det enda, men nå setter jeg så utrolig mer pris på skikkelig mat laget fra bunnen av. 

Mine planer for denne lørdagen er egentlig å slappe heeelt av, har en date med popcorn-time og game of thrones! Med andre ord skal det mye til å dra meg opp av sofaen. 


THREE DOWN, ONE TO GO!Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra min første eksamen på BI! Det er vel og merke min tredje så langt i år totalt sett, så heldigvis var jeg ikke veldig nervøs før dagens test. Jeg tror det gikk... greit? Skrev iallefall mange sider, men det er vel ikke slik som på ungdomsskolen at man får høyere karakter for fler sider det er. Haha! Spørs om det var faglig nok for sensoren sin smak, men det finner jeg vel ut når karakteren kommer. Orker helt ærlig ikke stresse mer rundt det enn nødvendig, for det er da så mange andre ting man kan bruke tiden sin på. Hihi! Merker jeg sitter litt å tripper i sofaen, for nå skal jeg nemlig dra å hente bebisen min Zara! Jarl og Jon har vært noen engler og passet henne mens jeg har vært borte, men nå merker jeg at savnet er stort altså. Nå har jeg forresten bare én innleveringseksamen igjen før ferie, og jomfu Mariaaa det skal bli godt med jul. 


SÅNN ER DET

Jeg må bare le.. Jeg og Glenn kom inn dørene til leiligheten hans for en halvtime siden, begge helt utslitt og klare for en kveld på sofaen. Da tenkte vi over hva vi egentlig hadde gjort i dag, siden vi var helt kake begge to. Vel.. Vi startet dagen med et møte så sent som halv ett, før vi dro på shopping, deretter middag på Yayas. Det var dagen vår liksom! Tenk de som faktisk er på jobb og skole fra tiiidlig til sent på kveld og som likevel gidder mer enn oss to. Haha jeg ler! Bare så det er sagt er ikke hver dag sånn altså, vi er jo travle ellers vi også. Det var bare så morsomt at vi liksom var like sliten som om vi skulle vært på jobb i tolv timer. Håpløst! Før vi rullet oss opp i sofaen handlet vi inn godis og snacks til kvelden, deilig! I morgen drar jeg hjem til Bergen, så det er viktig å kose seg litt. 


STROLLING AROUND

God morgen! Jeg er fremdeles i Oslo og blir her til i morgen. Syns det ble alt for kort med bare helgen, siden jeg har gode venner her som jeg vil tilbringe mer tid med. Har jo eksamen på torsdag, men heldigvis skal Glenn ha samme eksamen så vi kan lese begge to. Wihu! Nå skal vi først på et møte før vi planter trynet ned i skoleboka. Er så nervøs for hvordan denne eksamenen kommer til å gå.. Vi får ikke skrive på pc, noe som jeg er vant med. Føler jeg ikke klarer å være like kreativ når jeg skriver for hånd, for da går det mye tregere og tankene blir liksom på om man skriver rett og ikke på å skrive ned alt man husker. Haha! 

Noten bilder fra lørdag da vi valset rundt i mitt gamle nabolag. Elsker Majorstuen, så om jeg skal tilbake til Oslo skal jeg definitivt bo her!


MORGENTIMER PÅ SALONGEN

Hei! Gjett hvor jeg er? På Hendrix Hair Pilesredet der vi skal ha klessalg klokken 12. Jeg, Andrea og Madicken var her til godt over midnatt for å gjøre klart alt til i dag, og da vi var ferdige var vi så sliten at vi hoppet i bilen og kjørte hjem. Men så klarte selvfølgelig dumme meg å glemme igjen hele kofferten min med all sminken og klærene mine på salongen. Noe som gjorde at jeg kun hadde en kosedress da jeg våknet i dag tidlig. Typisk! Jeg har derfor brukt morgentimene mine her fordi alle tingene mine åpenbart lå her. Haha. Sov vel bare tre timer i natt også. Jeg overnatter jo hos Glenn, og han var på byen i natt for å feire med resten av moldenserne. Cirka femten minutter etter at jeg selv hadde sovnet, ringte han på døren og ville hjem. Da var han også så pratesyk at jeg ikke fikk sovnet igjen før i fem-seks tiden. Så det er et trøtt tryne de som kommer på klessalget får se etterpå.

Gleder meg masse, håper noen orker å ta seg turen ♥ Det starter klokken tolv! Fra jernbanetorget kan dere ta 17 og 18 trikken, og stoppet heter Frydenlund. Da ligger Hendrix rett over veien!

Nå skal jeg hoppe fra kosedressen over til noen litt mer normale klær. 


HVORDAN JEG BLE KJENT MED GLENN

Æææ jeg gleder meg sånn til å komme til Oslo! Jeg skal selvfølgelig sove hos Glenn, og ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å se han igjen. Jeg husker da vi ble kjent en natt til 17.mai for maaange år siden. Jeg var fjortis og hang på torget sammen med vennene mine. Vi var drita på tre smirnoff og valset rundt mens vi pratet med alle. For hallo, det var jo det man gjorde på fjortisfylla. Plutselig kommer Glenn, og vi kommer i prat. Jeg husker egentlig ikke hva vi pratet om, men det var om om vi hadde vært venner hele livet. Vi planla å møtes noen dager senere, og resten er vel historie. Siden den gang har han vært en av mine aller nærmeste venner, og selvom vi begge har mye på hver kant og ikke rekker å prate hver eneste dag, så vet vi veldig godt hvor vi har hverandre.

Jeg har alltid sagt at jeg ikke vil flytte sammen med en venninne. Personlig tror jeg ikke det er lurt, for i et samboerskap finner man alltid ting å irritere seg over som man ikke ellers ville gjort. Glenn bodde hos meg i over fire måneder på Majorstuen, og jeg må innrømme jeg var litt skeptisk til hvordan det kom til å gå. Jeg var livredd for at noe skulle skje slik at vi ville krangle. Men den gang ei! Jeg tror vi bare kom nærmere på den tiden, og det syns jeg egentlig er utrolig rart siden begge fort kan tenne pluggene. Haha. 


Her fra da vi feiret bursdagen hans i fjor.


Så, det var den lille historien. Jeg rakk akkurat å bestille en pakke fra nelly, så jeg har noe å glede meg til etter helgen. Jeg tror nok ikke jeg har gledet meg så mye til å få en pakke som denne. Når jeg satt sammen kollasjen under ble jeg litt sånn opphisset over plaggene. Om dere skjønner? Haha. Jeg er ikke sponset av nelly til de som lurer, men som sagt finner jeg nesten aldri noe i butikkene lenger. 

(annonselenker)


1. hatt her / 2. mørk glitterkjole her / 3. todelt paljettsett her / 4. svart wrapkjole her / 5. hverdagskjole her / 6. wrap-bluse her / 7. skinnbukse her / 8. skinnhansker her / 9. lange kosesokker her / 10. blått ruteskjerf her / 11. kosevotter her


TO PERSONLIGHETER

God morgen! Våknet heldigvis opp blidere i dag enn jeg gjorde i går tidlig. Av og til føler jeg meg litt schizofren, for i dag er jeg glad og syns alle mennesker er fantastiske - mens i går... Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Som sagt hadde jeg skriftlig eksamen, og den ble holdt i en stor sal med mange andre privatister. Til høyre for meg satt det en liten frøken som ikke fikk til noe som helst før eksamen startet, og måtte spørre vaktene om hjelp. Så hjalp de henne og gikk videre. To sekunder senere trengte hun mer hjelp. Jeg tenkte at for faen da, tenk litt for deg selv kvinnfolk! Det står jo tydelig på arket hvordan man logger seg på internett, hva brukernavnet ditt er og at man IKKE kan bruke safari som nettleser. På venstre side satt det en gutt med 1,5literen med Urge, en pose med boller og buksen nede på knærene. En skikkelig gangster som var for kul for alt og alle, og hadde sikkert blitt tvingt av foreldrene sine til å ta eksamen. Han satt der i den obligatoriske timen før han stakk igjen. 

Men det var i går! Hadde disse menneskene krysset min vei i dag hadde jeg nok bare smilt. For det er jo ingenting å irritere seg over, folk er forskjellig og alle kan ikke tenke som meg. Og det er helt greit! Skjønner dere hva jeg mener eller? Jeg er jo to helt forskjellige mennesker fra dag til dag! Heldigvis er jeg snille-Julia i dag, noe jeg som regel er.


I dag reiser jeg forresten til Oslo! Det er jo bl.annet cupfinale, pluss at vi skal ha klessalg på søndag klokken 12. Vet jeg skrev klokken 13, men det er altså klokken tolv. Håper mange vil komme, for til sammen har vi utrolig mye fint til en billig penge ♥ Husk at cash is king!

Var også innom Beauty Lounge for å fikse meg fin til helgen, og de jentene skuffer aldri. Fylte på vipper og satt på nye gelenegler. Har tidligere bare brukt akryl, men syns gele er veldig fint også. Ble en lys rosa/nude farge på meg denne gangen. Syns det er så rent og pent. You like? Jeg får min behandling sponset.De holder til midt i Bergen sentrum! Sjekk ut facebooksiden deres HER. For timebestilling kan dere ringe 408 72 160.


ADRENALIN

Hola! Jeg har gått rundt med et ferdig-med-skolen-rus i hele dag, og gud så mye man får gjort når man er på en høydare. Etter jeg kom hjem har jeg pakket til klessalget (herregud så masse klær jeg tar med, wohoo!), ryddet og vasket leiligheten. I kveld skal vi ha kosekveld med BIS marketing, så det er jeg som skal hoste ikveld. Vi er syv jenter, og fant akkurat ut at jeg bare har seks kniver i skuffen. Haha, noen må spise pizza uten bestikk! Det blir nok med siden jeg er vert regner jeg med. Men men, jeg har jo et par spisepinner om noen er interessert i det liksom.

Nå må jeg bare fortsette her, men under finner dere en liten sneakpeek på noe av det som blir solgt på søndag. Husk Hendrix Hair Pilesredet klokken 12! :)
FERDIG MED VIDEREGÅENDE!

Ah, for en følelse! Nå har jeg nettopp hatt min aller siste eksamen for å bestå videregående. For å være 21 år er det virkelig ingenting å skryte av - det vet jeg. Men på to år har jeg tatt rundt 12 eksamener, og det burde jeg være fornøyd med. Siste året på videregående, når bloggen virkelig var stor var ikke prioriteringene mine på skolearbeid dessverre. Alt jeg gjorde var å reise, shoppe, blogge og helt andre ting enn å faktisk være på skolen. Jeg angrer på en måte ikke, for de minnene jeg fikk det året kan jeg aldri erstatte med noe som helst. Jeg hadde uansett hatt noen friår før studiene, og heldigvis var jeg så smart at jeg tok alle eksamene mine på den tiden. Den følelsen dere, altså den kan ikke beskrives. Det er så deilig å vite at jeg faktisk er ferdig! Vel og merke om jeg består dagens eksamen da, noe jeg ikke får vite før over nyttår. Men jeg kan vel glede meg enn så lenge, så får jeg heller bli skuffet da om jeg stryker? Haha!

Jeg husker enda skuffelsen til mamma når hun fikk vite at jeg ikke kom til å fullføre. Jeg vedder på at hun aldri trodde jeg kom til å ta opp alle fagene mine, og at jeg kom til å bli en naver eller noe. Haha! Men nå går jeg på BI og har mange planer for fremtiden, og det er veldig deilig :-D Litt flaut at broren min som er to år yngre ble ferdig et halvt år før meg, men bedre sent enn aldri?

Ofte får jeg spørsmål om hvordan jeg klarer det, for jeg har jo hatt mellom 3-6 eksamener hvert halvår. Skal jeg være helt ærlig så vet jeg ikke! Jeg har egentlig bare gjort det, uten å tenkt så mye over det. Om dere skjønner? Den første muntlige eksamenen er alltid verst, men nå er jeg jo nesten en proff så på min siste eksamen var jeg ikke nervøs i det hele tatt. Uansett om det kan virke overveldende å vite at man har sykt mange fag å ta opp, så er det virkelig verdt det. Om man skal komme seg videre i livet så må man bare, og følelsen når du er ferdig er virkelig helt ubeskrivelig. 

Til de som lurer på hvorfor jeg går på BI: Jeg går bare deltid siden jeg ikke hadde vitnemål. Det vil si jeg tar bare 2 av 4 fag dette semesteret. Nå som jeg er ferdig starter jeg på fulltid etter nyttår.

Vel, det var dagens gladnyhet fra meg! Nå skal jeg gjøre klar klærene som kommer på klessalget på søndag :-D Det skal jeg ha med Andrea og Madicken, og det blir på Hendrix Hair Pilesredet klokken 12! Håper dere vil komme ♥


HEI

 Bloggingen min er forferdelig for tiden og jeg er veldig klar det selv - dessverre er det ikke mye jeg får gjort før jeg får kjøpt minnekort i morgen. Men lets face it, det er vel ikke sånn at bloggen min er dagens høydepunkt for dere uansett! Ville egentlig bare innom for å si GOD HELG, så blogges vi når minnekortet er på plass i speilrefleksen. Kos dere ikveld!
KVALM

I dag hadde jeg min siste forelesning før eksamen, æææ! Den er ikke før om to uker, så nå gjelder det virkelig å hente fram alt av selvdisiplin. Etter forelesningen dro jeg hjem, og her har jeg vært siden da. Jeg ble av en eller annen grunn sykt kvalm på bybanen, så siden da har jeg benket meg på sofaen i fosterstilling med make it or break it på skjermen. Jeg kan ikke tro jeg bare har to episoder igjen, så er det slutt! Er i nød etter en ny serie, men det blir nok ikke noe problem å finne. Stakkars de som levde før tvserienes tid, hahaha. 


Skjerf HER, bukse Acne, genser nelly. (annonselenke)

Mange spør meg forresten hvor paraplyen er fra, og jeg må dessverre si at jeg ikke vet det. Noen glemte den igjen etter et vors her, og jeg var så frekk å lånte den på disse bildene! hihihi. 

Minnekortet mitt har dessverre brekt, ble litt ivrig i sta. Drar for å kjøpe nytt etterpå slik at jeg slipper å bruke gamle bilder. 


OPS

God morgen, gjett hvem som klarte å forsove seg i dag! Den siste tiden har alarmen vært min verste fiende, og det er som om imunforsvaret min avviser de slik som influensa. Og siden alarmen ikke fikk meg til å våkne, gjorde jeg det av meg selv for cirka en halvtime siden. Krise! Nå som det er eksamensperiode så må jeg virkelig skjerpe meg. Det første steget er vel kanskje å ikke se på tvserier til langt på natt? Har blitt hekta på make it or break it, og ser gjerne fem episoder på rappen. Not good!! Jeg rakk altså ikke forelesning i dag, men det går fint siden jeg vet hva jeg skal jobbe med. Senere skal jeg fikse negler, vipper, komme meg en tur på trening før det kanskje blir noe godt i glasset ikveld. Hele dagen er ikke planlagt enda, og det elsker jeg!


DE BESTE TIMENE

En ting jeg alltid har syns vært digg, er å stå opp tidligere enn jeg må slik at jeg kan nyte noen timer med å gjøre helt bortkastede ting. Som å sitte på sosiale medier, stirre ut i luften eller se på god morgen norge på tv. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å stå opp alene å ha helt ro rundt seg før dagen starter for alvor. I dag var jeg heldig, og har ikke forelesning før om en time! Jeg fungerer virkelig ikke på travle morgener, slik som jeg hadde i går. Da satt jeg leverposteien på benken og knekkebrødene i kjøleskapet, noe jeg ikke oppdaget før jeg kom hjem. Wops! Nå blir det skole egentlig fram til ikveld, herregud eksamensperioden har begynt allerede! Syns ikke det var lenge siden fadderuken jeg..Genseren er fra Zara.


NÅR MATEN IKKE ER KAMERAVENNLIG

Jeg husker utrolig godt et bilde som sirkulerte på facebook for en stund siden, der det står en desperat mann i telefonen og hyler ut "instagram is down, describe your lunch to me!!". Det er jo veldig sant, at vi pynter veldig på ting før vi tar bilde. Det verste er jo at vi tror folk bryr seg om hva vi spiser. Spoler alert: ingen gjør det! Det er derfor jeg aldri legger ut matbilder på bloggen omtrent. Dét, og fordi jeg har nok mistet det genet der man legger opp mat på en fin måte. Camera eats first er jo veldig sant i mange tilfeller! For meg har det aldri vært aktuelt å pynte på maten min, først og fremst fordi jeg er så sulten at jeg glefser den i meg før den kommer ut av stekepanna omtrent. For det andre ser det like jævlig ut om jeg bruker ti minutter eller to sekunder på å legge det på fatet. Derfor er det veldig ålreit å ta bilder av mat jeg får servert, for eksempel på resturanter. Men da jeg kjøpte sushi til lunsj i sta ble jeg megaskuffet over hvor kjedelig den så ut, hvor er alle fargene liksom? Hallo, jeg må jo legge det ut på bloggen! JA jeg burde kanskje bestilt noe litt mer spennende enn bare hvite makier, men da vet jeg det til neste gang. Haha!

Har dere forresten noen resturanttips i Bergen? Der det er nydelig mat, fint lokale og god service? Skrik ut, jeg trenger det før ikveld!


FRISØRSKREKK

Denne mandagen kunne ikke startet bedre, for det eneste jeg trengte å gjøre med håret var å balle det inn i en dott på hodet. Nå er jeg nemlig på vei til frisøren, og det gleder meg stort at etterveksten snart blir borte. Tenkte å klippe tuppene litt også, selv om jeg syns det er sykt skummelt.. Nå har jeg spart mitt eget hår så lenge og er superfornøyd med lengden, og jeg begynner tvert å grine hvis håret blir fort kort. Ill let you know!


GOODBYE SOCIAL LIFE

Før jeg pakker med meg vinflaskene under armen, tenkte jeg å si ønske alle en super lørdag! Jeg har virkelig slappet max av i dag, og fyyy så lei jeg er av den sofaen nå. I morgen er vi nok bestevenner, så jeg syns det er på sin plass med en liten fest. Fra neste uke av er det kun skole på planen så dette blir som en avskjedsfest for sosiallivet mitt. Kos dere!


Jeg har på meg en ny kjole fra Club L, link her.


DÅRLIG FOR HELSA

Hei lørdag! Jentene fra Molde har startet en koselig liten tradisjon, der vi møtes hver fredagskveld for god mat, Idol og senkveld. I går var inget unntak, og jeg syns det er så koselig! Vi var hjemme hos meg, og da kan dere tippe tre ganger hva vi lagde til middag? Om du ikke tippet biff, så leser du nok ikke bloggen min nok. Haha! At jeg ikke har blitt lei det enda syns jeg er rart, men en ting er sikkert og det er at jeg må kutte ned på inntaket mitt. Det er visst ikke lurt å spise rødt kjøtt så ofte, har jeg hørt. Noen som vet om dette stemmer? Her blir det iallefall en rolig lørdagsmorgen så langt det lar seg gjøre, deilig!
INGENTING Å KØDDE MED

Enda en klein morgen, hurra! Det er ingenting jeg liker bedre enn å våkne opp fyllesyk dagen derpå. Det er såklart en stor løgn, for ingen liker vel det? Halloweenfesten i går var megagøy og jeg koste meg veldig. Nå ligger jeg som vanlig med sulten mage og klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal spise. At ikke McDonalds har utkjøring i 2014 syns jeg er helt krise! Noe sier meg at jeg ikke gidder å dra til byen kun for mccern, men man skal aldri si aldri. Dagen derpå-sulten skal man ikke kødde med, og før jeg vet ordet av det sitter jeg sikkert der med en cheesburger i høyre hånd og en neve chips i venstre. Men før noe av dette skjer skal jeg sove litt til og se den nye episoden av the vampire diaries. Snakkes!
UBESLUTTSOM

Jeg liker egentlig ikke å dra på byen mer enn én gang i uken. Dessverre har det blitt slik at det ikke alltid er like lett å holde, siden det skjer så mye hele tiden. Planen for dagen var å slappe av, vaske leiligheten, pluss at jeg hadde meldt meg på Power Step på Sats ikveld. Vel, venninnene mine vet jeg ikke er vanskelig å be, og når de maser bare bittelitt så får de som regel "ja" som svar. Ikveld var inget unntak, og nå ser jeg plutselig ut som en gepard og er klar for halloweenfest! Siden det ble så kort varsel gjorde jeg så godt jeg kunne, siden jeg ikke har kostyme. Det blir helsvart antrekk med litt flekker i trynet. Det er vel godt nok?


NÅR MAN GIR OPP LIVET

Hei! I dag hadde jeg på alarm klokken halv åtte, og tanken var god. Men da jeg så ut vinduet og oppdaget at været hadde blitt enda verre fra i går, ga jeg rett og slett opp og la meg igjen. Der og da var det den beste ideen i verden, men da jeg våknet klokken halv elleve hadde jeg sykt dårlig samvittighet og angret veldig. Haha, er det ikke typisk? Jeg som liksom skulle trene og ta sol i dag! Det skjer nok ikke, i og med at det ikke er lenge til jeg må på skolen. I dag skal vi ha et arrangement i regi av BIS marketing, og jeg gleder meg enormt! Tema for kvelden er merkevarebygging, og det kommer tre flinke foredragsholdere for å prate om hvordan de bygde opp sin merkevare. Superspennende, og veldig relevant for studiet mitt! Etter det blir det nok en liten fest, tirsdager i Bergen er faktisk ikke så verst.

(annonselenke) Jeg har på meg skjorte fra Ralph Lauren, den finner du HER ♥

På boozt.com har de den også i lys blå HERrosa HERdenim HER og lys rosa HER. Liker denne skjorten veldig godt, så vil ha flere farger!


INGEN KJÆRE MOR

Jeg prøver virkelig så godt jeg kan å ikke klage på været, for om jeg skulle gjort det hver gang det regner hadde dette blitt tidenes klageblogg. Men det er faen meg ikke lett å være en bra blogger når været ute er mørkt døgnet rundt fordi skyene ser ut som brente marshmallows. Det regner around the clock og jeg har ikke sjangs til å ta noen bilder ute. Av og til får jeg et lite friminutt fra regnet, men det varer ikke lenge nok til at jeg rekker å ta på meg skoene engang! Dette er min første høst her i Bergen, og jeg vil si jeg ikke er særlig imponert så langt. Heldigvis er det mye gøy som skjer for tiden, så jeg skal prøve å ikke la været ødelegge humøret. Nå sitter jeg å ser på tv mens frøken mensen-Zara sutrer ved siden av meg. Livet ♥Rebecca Stella kom jo ut med en ny kolleksjon for nelly i dag også! Ble egentlig bittelitt skuffet, men fant meg noen godbiter jeg selv vil ha. Har dere sett kolleksjonen, eventuelt hva syns dere?

(annonselenker)


Hvit / Svart / Grå
Grå / Svart / Mørkegrå


NÅR DET IKKE GÅR SOM FORVENTET

Som i går startet heldigvis ikke denne dagen med pizza og seigmenn, heller tvert imot. Jeg tro på Pilates trening! Som pensjonert turner skulle man trodd jeg mestret sporten ganske så greit, siden det er myke og grasiøse bevegelser med. Men der tok jeg feil! Det er veldig sjeldent jeg føler meg som en blanding av et pinnedyr og en ku altså, men det gjorde jeg i dag. Tydeligvis burde jeg tøyd litt mer etter at jeg sluttet på turning, for fyfaen så stiv jeg har blitt. Å stille meg framerst på denne gruppetimen var jo helt katastrofe! Det er jo der de som virkelig har peiling står, og alle bak følger med på hva du gjør. Snakk om å ha høye forventninger til seg selv, og snakk om tabbe! Haha. Bak meg sto det damer dobbelt, og kanskje trippelt så gammel som meg og hadde de kuleste bevegelsene, mens jeg så ut som Truls som danset single ladies i forhold. De eldre damene var altså Beyonce. Men øvelse gjør mester, og jeg har definitivt fått mersmak for pilates!

 

hits