LIFE QUOTE

  • 30.06.2014, 11:08 // Humor

God morgen! Tenk å våkne til den utsikten over her da? Og så er det SOOL! Fram til nå har jeg bare dillet rundt, tatt meg en dusj og fikset noen småting. Noen av dere er forresten ganske forvirret over at jeg sier jeg bor med pappa, men at jeg legger ut bilder av huset til mamma. Det som er greia er at pappa kjøpte huset til mamma når hun skulle selge, og dere kan tro jeg og brødrene mine var glade for det! Jeg har bodd i Molde siden jeg var 5 år, og det er jo 16 år siden. Hele den tiden har jeg bodd i dette huset, og jeg har så mange minner her. Jeg kunne ikke sett for meg å bo et annet sted, og da hadde jeg ikke følt meg som hjemme når jeg kom hjem på besøk. Om dere skjønner? 

Uansett da! Ser dere posteren med den lange quoten på kjøkkenveggen? Den klistret mamma på da hun bodde her, og vi aner ikke hvordan vi skal få den av. For å være helt ærlig så er det jo så humoristisk, for pappa er den minst quote-personen i hele verden. Han er en skikkelig mannemann som syns slikt er bare tull. 


Jeg er ganske lik pappa der, og syns sånne ting er ganske klisje. Men denne quoten er jo litt koselig? Den representerer jo viktige verdier i livet! 


FAKTA OM MEG - ETT ÅR SIDEN

  • 04.04.2014, 10:06 // Humor

Haha, satt å bladde litt i arkivet så fant jeg disse ti faktaene Birte skrev om meg i april i fjor! Syns det er gøy å se hvordan jeg har forandret meg på det siste året :-D

Men uansett, jeg og Julia fant ut at jeg skulle lage ett lite gjesteinnlegg til dere der jeg forteller litt fakta om Julia fra mi side og hvordan hun er som venninne! Som de fleste vet (regner jeg med) er jeg og Julia bestevenninner! Vi ble kjent det året hun flyttet til Ålesund. Siden da har hun egentlig vært en av de viktigste personene jeg har hatt i livet. Vi er som alle andre bestevenninner egentlig, men vi er unormalt åpne med hverandre om ting. Vi gjør de mest rare tingene sammen, og selvom vi ikke har sett hverandre på flere mnd så er vi akkurat likedan når vi møtes igjen! Bare tenk dere, for 2 år siden når vi var i Israel og etter vi kom hjem gikk det nesten hele 1 år før vi møttes igjen, og det var på flyplassen når vi skulle dra til Hellas!

Vi har alle en bestevenninne vi ikke klarer oss uten, Julia er mi og jeg vet at vi kommer alltid til å vær så nære som vi er idag! Men uansett, jeg vet dere sikkert vil høre litt fakta om henne så here we go, 10 fakta om Julia!

 Sminke : Julia går ALDRI uten falske vipper! Hun er avhengig av det. Selvom hun har tidenes hangover, har drit dårlig tid og skjelver av fylleangst så klarer hun og lime på de jævla vippene sine! Haha, like morsomt hver gang!

Mcdonalds: Julia spiser på mcdonalds minst 1 gang i uken. Dette har vi til felles, vi er alt for glad i den drittmaten vi får kjøpt der. Gjør ikke situasjonen bedre at Julia bor 2 min fra sjappa i Oslo!

Alkohol: Om vi har bestemt oss for å dra ut en dag, starter Julia med sitt første glass med vin gjerne kl 1, 2 på dagen ! Når vi drar for å kjøpe mer alkohol suser hun gjennom butikken og ender i kassa med minst 3 vinflasker, Dette fordi Julia tåler ALT! (tror hun) Jeg ender alltid opp med å passe på henne ute fordi jeg er alt for overbeskyttende og alt for flink til å drikke med "måte".

Steking: Når Julia danser når hun er ute på byen står hun alltid med ene hånden i været og steker samtidig som hun står å kiker ned i gulvet og smiler. Hehe, dette kan se både snålt og søtt ut!


RenholdJulia er SYKT ryddig! Nå når og Glenn var på besøk holdt hun på å klikke av rote vårt og ga nesten opp på oss! Hun er veldig flink og kommer sikkert til å bli en flink husmor ( he- he -hee)

Zara: Zara betyr veldig mye for Julia. Julia er også veldig flink med hunder og har ett stort dyrehjerte! Hun prioriterer Zara alltid først og hun behandler henne som ett barn.

Syden: Når Julia er i syden smører hun seg ikke med solkrem. Hun presterer hver gang og prioritere sololjen først uansett hvor hun er! Dette fører alltid til at Julia ligger rett ut og er knallrød første dagene i syden. Hehe, det er like morsomt hver gang vi er på tur.

Humor: Julia har tiiiiidenes dårligste humor! Hun kan ligge i sofaen, se på seg selv på telefonen sin og begynne og le. Derfor går vi så godt ilag og, vi har likedan humor og ler bare vi ser på hverandre! Når vi strutter rundt i leiligheten med hvert vårt vinglass i hånden har vi det som plommen i egget! Vi ler og ler og ler!

Kropp: Julia har en fantastisk fin kropp! Dette ser hun desverre ikke helt selv! Det er nesten urettferdig at hun har det! Når jeg er sammen med henne går jeg ofte rundt og sammenligner oss og finner ut at jeg er en strandet hval iforhold til henne.

Komplimenter: Julia er kjempe flink til å gi vennene hennes komplimenter, skryte av og vise at hun er setter pris på oss! Dette gjør henne til en fantastisk og ekte venninne!

 Jeg kunne skrevet en hel bok om alt jeg har opplevd sammen med Julia og hvordan hun er, men det får vi vente med til neste gang! Håper dere får en fantastisk fin helg alle sammen! Mange klemmer Birte!
Haha,  mye er vel det samme samtidig som jeg vil påpeke at jeg har forandre meg litt. Jeg spiser IKKE på Mccern en gang i uken mer, og jeg har blitt mye (litt) flinkere å smøre meg inn med solkrem når jeg er i syden. 

IDIOTER PÅ HALVMARATON

  • 29.03.2014, 18:36 // Humor

Huff, føler jeg skriver mye om dette altså, men HERREGUD for en nydelig vær det er her! Det vi har gjort i dag er å hatt dagsfylla sammen med mange andre av Kristoffer sine venner fra militæret pluss kjærestene deres. SÅ moro! Kan kanskje innrømme at jeg er litt brisen mens jeg skriver dette, men tenkte at det går vel fint?

Det har også vært verdensmesterskap i halvmaraton i Køben i dag, herlighet som vi slet med å gå over veien i stad! Haha må bare le av hele greia, vi sto der og bare ventet på et lite mellomrom  mellom de som srprang maraton, og da det kom så løp vi som noen idoioter over veien..
Uansett! Nå skal vi fikse oss for å dra ut  å spise med to andre par, før vi skal på byen en tur ikveld. GØY :-D


ER DETTE EN SPØK?

  • 25.03.2014, 16:46 // Humor

Akkurat nå ligger jeg dvask på sofaen å blar igjennom diverse blogger, så gikk jeg inn på den svenske bloggeren Kissie og fant dette bildet. Jeg brøt ut i latter og klarer enda ikke slutte å le. Et tegn på at jeg burde dele det med mine lesere kanskje? Hahahah jeg sitter enda å rister av latterkrampe. Se for dere om jeg hadde brukt disse på dagens outfit!
hits