GLAD JEG ER I LIVE

Holaaaaa! I dag har jeg fått bekreftet hvor elendig jeg er til å kjøre bil. Jeg kjører ikke så mye her i Bergen, men når jeg først gjør det er det mildt sagt helt krise altså. Iallefall på motorveien, som jeg prøver å holde meg unna for alt det er verdt, og kjører heller omvei etter omvei for å slippe å kjøre i tre-filene i hundre kilometer i timen. I Molde er det liksom ikke stress å kjøre bil, for der vet jeg jo akkurat hvor alle blindgatene, enveiskjøringene er og hvor jeg har vikeplikt. Jeg kom meg heldigvis helskinnet både på polet og for å knipse antrekk med Cathrine, nå sitter jeg i sofaen glad for at jeg er i live. Skal straks fikse partysminken og stelle meg til bursdagen ikveld, gleder meg!


FLYTTE TIL SPANIA?

På vei hjem fra skolen i sta:

Meg: Jeg hater bergen noe så jævlig!!
Marlene (fra Bergen): HÆÆ hva er det du sier??
Meg: Eeehm, jeg hater været i Bergen mener jeg. He-he. 

Jeg har ikke tenkt å komme med enda et klageinnlegg, for været her har virkelig fått nok oppmerksomhet fra meg! Jeg har jo selv valgt å bo her, og om jeg virkelig hater det så sykt så er det jo bare å flytte? For man kan jo faktisk bare gjøre det. Det er ingen som bestemmer om du skal bo i Norge eller ei. Det er jo lettest å bo her, definitivt. Men det handler jo bare om å være kreativ! Som meg for eksempel. Jeg har ingen obligatoriske forelesninger, så det skader jo ikke å flytte til Spania, for så å komme hjem til eksamen. Om man vil det nok så får man nok til å funke. Men dessverre er jeg litt for lat og urutinert til å lese på egenhånd, så tror det er best å møte opp på forelesning. Haha! Her har dere dagens skoleantrekk forresten. 


Skinnjakke - Zara / Skjerf - Beck Sondergaard / Jeans - Acne


TRAVEL OUTFIT

God morgen! Som den flinke jenten jeg er (prøver så godt jeg kan å vedlikeholde nyttårsforsettene), hadde jeg på alarmen klokken syv i dag tidlig klar for å dra på løpetrening. Dessverre var ikke kroppen enig og jeg våknet først klokken ni, noe jeg personlig ikke syns er så aller verst det heller? Noen løping ble det altså ikke.. Klokken tolv får jeg besøk av to jenter fra skolen, og vi skal planlegge en promofilm over lunsj, eller frokost i mitt tilfelle. Jeg har fremdeles veldig lyst til å trene i dag, så det får bli senere om jeg rekker. Nå sitter jeg å ser på million dollar match maker, noe jeg alltid gjør på morgenen. Syns det er så lættis hvor utrolig lite selvsentrert og blåst noen av klientene der kan være. Herreguuuud!! 

Nok om det! Her er reiseantrekket mitt fra torsdag :-)
Solbriller - RayBan / Skinnjakke - Zara / Jeans - Acne / Bag - Morris / Hansker - HER (annonselenke)


ZARA ER BLIND..

God morgen! Jeg er ingen stor fan av å skrive blogginnlegg som starter med "nå har jeg nettopp våknet, sitter å blogger som dere kanskje skjønte og skal snart spise frokost før jeg skal på skolen". Jeg vil gjerne fortelle en historie, og et detaljert hendelsesforløp fra hverdagen min. Men når morgenen starter med at du velter ned den nye vasen fra Kahler fra nattbordet, og det er roser og blomstervann over hele gulvet blir man litt paff. Hodet er enda i drømmeland, og herregud så flott det er! Iallefall nå, for i natt hadde jeg noen grusome mareritt. Jeg drømte at Zara ble blind og fikk glassøyne som erstatning, pluss at hun brakk ene forfoten slik at hun ikke klarte å gå skikkelig. Jeg gren hele tiden og måtte slutte på skolen fordi jeg måtte være hjemme å ta vare på henne. Dere kan tro jeg ble glad da jeg våknet og merket at lille Zara ikke var blind og kunne definitivt gå på alle fire beina. Haha! 
Skinnjakke HER / Genser HER / Jeans - Zara (annonselenker)

Her har dere min nye skinnjakke fra notion 1.3 som jeg fikk i posten før helgen. Den er så forbanna kul, og ser mye dyrere ut enn den faktisk kostet! Den er litt stiv i skinnet med en gang man tar den på seg, men merket at den allerede har myknet endel opp etter jeg brukte den i helgen :-) Anbefales!


BLOGGERNE PÅ "JOBB"

"Vi er på jobb", sier vi om noen vi kjenner spaserer forbi midt inni en høytidelig blogg-photoshoot. Jeg har altså vært i bransjen (haha så sykt teit å kalle det bransjen) siden jeg var 16, og jeg har ikke telling på hvor ofte jeg har stått ute å foreviget meg selv og mine antrekk. Man skulle trodd det ble lettere og lettere for årene som gikk, men jeg syns altså det er så jævlig flaut å ta outfitbilder, derfor prøver vi å finne de mest folketomme gatene til enhver tid. Likevel er det nesten alltid en leser som ser det, og kommenterer det på bloggen senere. Haha, det er litt moro egentlig.. Sånn som antrekket under, som jeg brukte på byen i går. "Er det ikke kaldt?" var det noen som spurte i det de gikk forbi. Jo, sa jeg - derfor prøver vi å knipse bildene fort som faen. Haha! Det var kanskje litt vel ambisiøst å droppe strømpebuksen i natt, men jeg syns rett og slett det var finere uten. Hvor fint er ikke dette settet fra nelly, i love it! Du finner det her ♥ (annonselenke)

Dessverre stinker hele antrekket øl i dag, da noen veltet et bort fullt av halvlitere over meg på byen i går. Ikke med vilje altså. Man skulle kanskje trodd jeg ble fly forbanna og dro hjem i tårer, men tvert imot! Selv om jeg var klissvåt var kvelden på Scotsman i går en av de beste kveldene på lenge. For en fest altså, og for noen fine moldemennesker jeg var ute med. 
Todelt sett finner du HER, og min fantastiske nye kåpe finner du HER. Håper du likte gårsdagens antrekk :D 


IT´S TAPAS TIME!

Nei, dette har vært en bra dag! For det første er jeg ikke fyllesyk i det hele tatt, og for det andre fikk vi jo A på eksamen. Selvom det ble endel innabords i går så våknet jeg helt fin i formen i dag, vil dere vite hvorfor? På Geilo fikk vi nemlig noen brusetabletter som heter "bakis", de skal man drikke rett før man legger seg etter en fest, og den rehydrerer kroppen mens du sover. Det er så fuckings genialt at når jeg finner ut hvor man kan få kjøpt det, skal jeg kjøpe kassevis! Nå høres det jo ut som jeg er tidenes alkoholiker, men det er jeg altså ikke. Jeg er bare student på BI, og der er det mye festing. Haha! Nå har jeg nettopp slengt på meg min nye jumpsuit fra nelly (link her) som jeg hentet på posten i sta, og den er så forbanna lekker etter min mening. Jeg har på meg en topp under (link her), men den har en knapp øverst så man trenger det egentlig ikke :-)
Jumpsuit HER, topp HER. Jeg har S i begge plaggene ♥ (annonselenker)

Nå skal jeg avgårde til noen venner for å spise tapas, en fin start på helgen!


SCHOOL OUTFIT

Første skoledag - check! I dag hadde vi finans, noe jeg har grudd meg til utrolig lenge. Første halvtimen av forelesningen bablet læreren om alt mulig fra eksamensoppgaver til ting han legger ut på itslearning, og jeg bare what? Skjønte mildt sagt ikke en dritt, og satt bare å var nervøs for at det faglige skulle starte. Jeg og Cathrine satt der og fulgte med så godt vi kunne, og gjett hvem som klarte så og si alt! Herlighet, dette ga mersmak altså. Håper det fortsetter i samme retning, og en ting er iallefall sikkert: jeg skal aldri droppe en time i finans... Da henger jeg nok langt etter. 

Nå skal jeg hive meg i joggisen og kjøre bort på brun og blid for å få litt brunfarge. Oh lord som jeg gleder meg til sommeren!

Jakke - Zara / Hansker - HER / Solbriller - Cathrine sine (annonselenker)


PÅ TRUSEJAKT

Haha, det er ikke hver dag jeg våkner og er overrasket, men i dag ble jeg faktisk det. Glenn hadde nemlig frisørtime klokken 10, og ikke for å være slem - men jeg hadde et lite veddemål med meg selv om han kom til å rekke den eller ikke. Han, som mange andre (inkludert meg) har snudd døgnet litt i ferien, og da er 10 forbanna tidlig å være et sted. Men klokken ni kom det en trøtt fyr ut av soverommet, og jeg satt i sofaen å måpte. 

I dag drar vi til Geilo med resten av temet til United Bloggers, og jeg gleder meg sånn! Først må jeg bare ut på en liten truse-og-sokke-jakt, for jeg hadde nemlig bare én ren truse da jeg kom ut av dusjen i ste. Herregud, tenk om jeg ikke hadde merket det før nå! Utrolig kjipt å bruke samme truse hele helgen liksom. Æsj, jeg grøsser bare av tanken. Men! Nok morgenprat fra meg, nå må jeg starte på prosjekt føne håret før det bærer ut på truseshopping. Under finner dere gårsdagens antrekk :)Kåpe - Zara / Skjerf - River Island / Veske - Leo Wulff / Primeboots - HER / Hansker - HER (annonselenker)


DAGENS PREKEN

Hola! I dag våknet jeg med julens første hangover, og skal jeg være helt ærlig så er den ikke så aller verst. Jeg var virkelig ikke i form da jeg dro ut i går, og har hatt tendenser til feber i flere dager nå. Typisk når det endelig skjer noe? Heldigvis er jeg flink til å drikke vann, noe jeg sterkt anbefaler alle å huske når de er på fest! Jeg drikker sikkert en liter vann til sammen i løpet av et vors. Kanskje fordi jeg er voksen og kjedelig, men jeg er ingen fan av å bli alt for full eller å bli dårlig. Det var dagens preken fra bestemor-Julia. 


Crop top HER og skjørt HER (annonselenker)


INTENSE ØYNE?

En gang i blant får jeg kommentarer på at jeg har et intenst blikk, og "at jeg burde roe meg ned noe jævlig". Det har seg slik at jeg ikke gjør det med vilje. Stirrer intenst inn i kamera, altså. Hvorfor blir det sånn da? Jo, det skal jeg forklare. Det er egentlig ganske enkelt altså, men uansett. Jeg har utrolig blå øyne, og når jeg kommer ut i dagslys kan de se veldig lys blå ut. Når det er så lyst blir i tillegg pupillene mine utrolig små, noe som gjør at det ser ut som jeg har det mest intense (creepy, om du vil) blikket ever. Det er altså ikke noe jeg har kontroll over selv! En mer avansert forklaring var det altså ikke. Nå skal jeg skifte før jeg skal feire bursdagen til Gunnhild. Håper alle sammen koser seg ikveld ♥ Bildene under er forresten ikke noe godt eksempel på det jeg nettopp forklarte, men jeg tenkte å dele gårsdagens middags-outfit fordi. Er så forelsket i skjørtet, bruker det hele tiden!


Bluse HER / Skjørt HER / Klokke - Marc Jacobs (adlinks)


CRAZY JULEHANDEL

Julegavehandel del 1 er endelig i boks, wihu! Dro allerede halv elleve i dag tidlig, og jeg kom ikke hjem før nå. Kjøpesenterne er stappfulle av mennesker med galskap i øynene på jakt etter siste rest av gavene. I dag er også den store bulkedagen på biler, tydeligvis fordi alle kræsjer og bulker bilene sine. Derfor fikk jeg ikke lov å låne bilen til mamma.. Noe jeg egentlig skjønner godt, siden den er splitter ny og hun har selv bare hatt den i tre dager. Heldigvis kunne kjære Andreas være litt sjåfør for meg på siste del av handlingen, det var utrolig godt å se han igjen ♥ Merker at jeg er helt stressa når jeg skriver nå, sikkert fordi det har vært så mye handlestress i dag. Jeg tar siste rest i morgen, fjoh.. 
Hadde på meg min nye genser i dag, syns den er så utrolig kul. Passer både til hverdags og til fest! Den finner du HER. (Den finnes også i svart her.) Skjørtet finner du her. (annonselenker) 


SJARMØREN JULIA

God morgen! Hadde det utrolig gøy i går, og det kjennes virkelig på kroppen i dag. Når skal jeg lære at det ikke er lurt å ta sin siste drink sekunden før man skal legge seg? For det gjorde jeg nemlig i går, på kjøkkenet. Der jeg munchet løvstek og chips (av alle ting å lage seg midt på natten?), mens jeg drakk en øl. Jeg må ha sett utrolig sjarmerende ut der jeg satt i joggisen, med tut på hodet og sminken dratt utover hele trynet. Frister så jævlig å ligge i sengen i hele dag, men nå må jeg til byen for å handle litt julegaver. DRITT! I morgen reiser jeg til Stavanger, så satser på at formen er bedre til da. Hangover is a bitch..
Kåpe - Zara / Skjerf - nelly her / Hansker - nelly her / Veske - Leo Wulff / Jeans - Tiger of Sweden

 


NÅR REGNESTYKKET IKKE GÅR OPP

Hei fra rotten i sofaen! Jeg har gjort noe fornuftig i cirka to timer i dag, det var å handle mat pluss å vaske leiligheten. Resten av dagen har jeg grodd fast med frustrerte fruer på skjermen, i en konstant krangel med meg selv om jeg skulle dra å handle julegaver eller ikke. Akkurat dette er nemlig et stor dilemma.. Om jeg handler gavene i Bergen, så må jeg drasse de med meg først til Stavanger, og så til Molde. Men om jeg handler de i Molde, så slipper jeg det problemet - MEN det er mye mindre utvalg der. What to do? Det blir nok sistnevnte, siden jeg allerede har liten plass i kofferten. Altså, jeg skal være borte i sånn tre uker. Først i Stavanger en langhelg, så i Molde et par uker, så til Oslo i noen dager før jeg skal en helt til Geilo helgen før skolestart. Hvordan skal jeg få pakket med meg alt?! Spørs om jeg må ringe sas for å bestille en ekstra koffert, for dette regnestykket går ikke opp i mitt hode iallefall. 

Jeg skal tenke på saken mens jeg setter på enda en episode av frustrerte fruer. Har egentlig sett alt før, men jeg husker ingenting!  
Lue - Acne / Jakke - Zara / Cardigan - By Malene Birger / Bukse - Dr.Denim HER / Sko - NLY HER (annonselenker)


JULEFERIE!

HERREGUUUD! For ti minutter siden fikk jeg en mail. Det var en kvittering fra BI, som sa at de hadde mottat eksamenen vår. Jeg kan ikke huske sist jeg ble så glad for juleferie, nå er det helt offisielt. Jeg og Cathrine har vært så flinke, og lært mye av å skrive denne oppgaven. Nå er det bare å krysse fingrene og vente på karakteren som dessverre ikke kommer før i januar. Lykke! Det som hadde vært mest passende nå er å poppe champisen, men den drakk jeg opp i går så da får vann fra springen holde. Haha! Nå blir det seriemaraton eller film resten av kvelden med Zara på fanget. Noen som har filmtips? Helst en romantisk komedie med juletema!


Lue - Acne / Skinnjakke - Zara / Cardigan - By Malene Birger / Skinnbukser - Dr.Denim HER (annonselenke)


LET IT SNOW

Hola! Etter en lang dag var det utrolig digg å sette seg ned i sofaen. Planen for kvelden var egentlig å slappe av med seriemaraton, for det har jeg ikke hatt tid til på lenge. Men så spurte en venninne om jeg ville bli med ut, og det vil jeg jo også. Så nå sitter jeg her og vurderer hva jeg skal gjøre. Hmm. Det blir nok ut en liten tur, tror jeg. Håper bare været blir bedre, for det er skikkelig dritt å dra ut når pøser ned. Men nok babling, jeg må hoppe i dusjen! I dag kom det forresten litt snø her i Bergen, utrolig gøy. Men som dere sikkert har skjønt så er snøgleden over nå, for nå regner det som bare det. Bergen ass..


FERDIG!

Jeg har nesten helt offisielt nå juleferie!! Vi er så og si ferdig med oppgaven, og alt som gjennstår nå er korrekturskriving og litt småpjask her og der. Jeg kunne ikke vært mer happy akkurat nå, tenk for en måte å starte helgen på. Nå sitter jeg og Cathrine rimelig fornøyde i hvert vårt hjørne av sofaen, og vi har nettopp bestilt pizza og skal feire litt :-) Under finner dere dagens antrekk! 
Jakke - Samsøe Samsøe HER / Kjole - Vila HER / Hatt - NLY HER / Boots - NLY HER (på salg!) annonselenker


ALMOST THERE

Kvelden i går var supergøy! Vi shottet mye, og jeg danset til og med. Det gjør jeg aldri lengre! Etterhvert ble det for mye av det gode, så jeg dro på Deli De Luca, kjøpte meg en grandis pluss to snusbokser og tok en taxi hjem. Nå er jeg hos Cathrine, vi skal skrive, og forhåpentligvis bli ferdig med hjemmeeksamenen vår. Ønsk oss lykke  til!
Brukte min nye hverdagskjole fra nelly i dag, link her (annonselenke)


ALL BLACK

Nå trenger jeg et lite avbrekk fra eksamensskrivingen. Hei hvor det går altså, hadde ikke trodd at vi kom til å være så effektive som vi er.  Så for meg at vi kom til å bruke flere måneder på å få den ferdig, men der tok jeg heldigvis feil. 

I klesveien har jeg blitt hekta på helsvart den siste tiden. Syns det er så fint til lyst hår, pluss at det ser så enkelt og rent ut. Noe jeg syns er digg på vinteren! Er helt forelsket i kåpen, som jeg hentet på posten i går. Link finner du under bildene om det skulle være av interesse. 


Lue - Moncler / Kåpe - HER / Skjerf - Beck Søndergaard / Jeans - GT / Sko - Cheap Monday / Veske - Leo Wulff


ENDELIG LØRDAG

Denne lørdagen har jeg gledet meg til lenge! I kveld skal jentene samles, pinnekjøttet spises, vinen drikkes og latteren lees. Haha jeg er litt usikker på om "lees" er et ord, tviler egentlig på det. Men dette er en personlig blogg og ikke en pensumbok i norsk, så da syns jeg det ikke er for ille å finne på sine egne ord i ny og ne. Jeg begynner å skjønne hvorfor mamma alltid er småstressa rundt juletidene, for herlighet så mye som må fikses. Man tror liksom man har handlet inn alt, men så plutselig mangler man litt salt, en gaffel eller en duk til bordet. Nå må jeg løpe inn til byen for å fikse disse småtingene, før jeg skal starte på matlagingen. Gleder meg til å fylle leiligheten med deilig julemat-lukt. It´s this time of year ♥
Cardigan - Zara / Klokke - Marc Jacobs / Veske - Leo Wulff / Jeans - Acne / Skjer - Beck Søndergaard


BLACK AND BLUE
Hatt - HER / Skjerf - HER / Kåpe - Zara / Veske - Leo Wulff / Skinnbukse - HER / Boots - HER (annonselenker)

Dette hadde jeg på meg i går mens jeg fløy rundt i Bergen og handlet inn til morgendagens middag. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til årets første smak av pinnekjøtt, AH! Vi blir seks jenter totalt, og jeg kjøpte i overkant av fire kilo (!!) pinnekjøtt. Kanskje litt i overkant, men jeg tenker det er bedre å være på den sikre siden ;) Haha! Nå har jeg egentlig alt som trengs, bortsett fra en svææær kasserolle jeg kan dampe kjøttet i. Noen som vet hvor man kan kjøpe det? En skikkelig stor en altså.


JULESTEMNING OG ANDREGRADS FORBRENNING

Åh, kjære julestemning - velkommen skal du være ♥ Jeg syns igrunn det er dumt stemningen kom så tidlig, for da er den nesten garantert å forsvinne om et par uker og før julaften. Det er rart det med julestemning altså, den kommer og går litt hos meg. Plutselig får jeg den på sommeren mens jeg ligger på en solseng i Spania liksom, og det er jo ganske teit. Husker da jeg og Andrea var på Gran Canaria for halvannet år siden. Da hadde jeg seriøst hørt igjennom offline-listen min på spotify tusen ganger og var så lei at jeg holdt på å spy. Derfor satt jeg på julelisten min mens jeg lå ved bassenget innsmurt i cocos-olje og litt for lite solfaktor. En time senere var jeg i full julestemning og hadde fått andregrads forbrenning i pannen. Midt i juli! Haha.. En ting jeg lærte fra det var at jeg skal vente lengst mulig med å starte julefeiringen, og smøre meg inn med solkrem i stedet for sololje. 


Hatt - HER / Skjerf - HER 


(sponset behandling) På tirsdag var jeg fooorresten på Beauty Lounge og fikset vippene pluss neglene mine. Nå som det er midt i julefest-sesongen så syns jeg det ble finest med enkel fransk på neglene. Denne gangen gikk jeg for gele, da dette sitter utrolig godt på mine fingre. Syns neglene mine er så utrolig lekre nå altså, er dere ikke enig? Om dere i Bergen vil ha fine vipper/negler eller vokse bort litt hår før jul anbefaler jeg å bestille time fort, da det fylles opp! Ring 408 72 160 for timebestilling ♥


YESTERDAYS LOOK

Ler av overskriften. Av en eller annen grunn har jeg begynt å skrive på engelsk på instagram (julianyland). Tror det er fordi jeg har fått så mange internasjonale følgere, om jeg kan være så freidig å kalle de det. Føler meg egentlig litt wannabe som skal være så kul å skriver på engelsk, men jeg blir vel vandt med det etterhvert. Under har dere gårsdagens antrekk.


Poncho - Match / Skjerf - HER / Votter - HER / Veske - Michael Kors / Jeans - Acne (annonselenke)


BEDRE SENT ENN ALDRI

1. desember! Startet dagen med å åpne en snap fra en venninne som skrev at hennes første gave i adventskalenderen var å sove en ekstra time. Det syns jeg hørtes ut som en utrolig god ide, så jeg gjorde det samme selv. Dette er det første året jeg ikke har kalender selv, så spørs om jeg kommer til å utnytte den ekstra timen hver morgen.. Haha! Personlig kunne jeg ikke vært mer happy over at det er mandag. Tro det eller ei, men jeg klarer nesten ikke vente med å skrive ferdig siste eksamensoppgave og ta fortjent juleferie.  Nå er vi også offisielt inne i julemåneden, så nå kan ingen klage over at jeg drikker julebrus og hører på julemusikk. Endelig!! 

Nå skal jeg på skolen. Burde egentlig vært der for et par timer siden, men bedre sent enn aldri tenker nå jeg. 


VALGETS KVAL

På en dag som denne er det vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre. Siden man har vært så flink å ha eksamen, burde man kunne unne seg en fridag med snop, tv-serier i sofaen og virkelig nyte livet (min definisjon på livsnyting iallefall). Men egentlig burde man jo sitte med nesen begravd i boken for å forberede seg til neste eksamen. What to do? Jeg gjorde litt av begge deler, det var iallefall planen helt til jeg sovnet på sofaen for noen timer siden og våknet nå. Ehhm, wops? Kanskje ikke så rart med tanke på hvor lite jeg sov i natt, og i helgen generelt. Hater likevel å sove på dagen, føler meg helt forjævlig etterpå. Nå har jeg uansett en million ting å gjøre, så blir nok sent i kveld også. Hardt liv ass. Neida, det kan jeg ikke si. I morgen er det heeelg! Tenkte meg ut å spise, kom gjerne med resturanttips. Bare jeg som føler det ikke er særlig bra resturanter i Bergen forresten? Eller vet jeg ikke de rette plassene å dra?
Kåpe - Zara / Skjerf - Becksøndergaard / Jeans - GT / Sko - Primeboots  / Lommebok - Mulberry


HJEMREISE

Kofferten(e) er pakket og jeg er på vei mot Bergen. I morgen har jeg min første eksamen på BI, og hva kan jeg si? Kunne nok både vært bedre forbredt både faglig og mentalt. Å dra til Oslo var definitivt ikke en god idé, selvom jeg har fått lest her så ville jeg nok lest mer på skolen i Bergen. Forhåpentligvis blir dette en lærepenge for meg, men det skal man ikke si for sikkert siden jeg er svært korttenkt. Min spontanitet har dessverre alltid vært en forbannelse, selvom jeg har fått sykt mye bra ut av den også. Jeg ønsker uansett meg selv lykke til og satser på en god karakter!


Jakke - Zara / Bluse - Zara / Skjerf - Acne / Jeans - Acne / Sko - Primeboots / Klokke - Marc Jacobs

Etter denne langhelgen er jeg utrolig sliten, noe jeg ser veldig godt på meg selv på bildene over. Haha! Hello sengekos, Zara og ansiktsmaske <3


EN BLOGGERS MARERITT

Mange syns nok det er ufortjent at en halv generasjon med ungdomsjenter nå lever av å skrive om sminke, klær og hair extensions. I følge mange i den eldre garde jobber vi så og si ingenting for pengene vi tjener og alt vi gjør er å dra på eventer og spiser sushi til lunsj. Vel, det er sånn cirka halveis sant - jeg skal ikke lyve. Haha! Men blogghverdagen er ikke alltid like lett, spesielt nå på vinteren når vi skal ta bilder ute. Så til dere som tror bloggingen går helt smertefritt, her er noen punkter som motbeviser det:

1. På vinteren får vi vondt i fingrene om vi skal ta bilder av en annen blogger, fordi det er så kaldt.
2. Man blir selv kald av å stå i iskaldt vær for å bli tatt bilder av.
3. Det er ikke gøy å ta bilder i regnet.

Okei, det var listen min. HAH! Håper dere skjønner at jeg bare tuller, og at jeg virkelig ikke klager over tilværelsen som blogger. Som jeg alltid sier, så er jeg utrolig takknemlig som har muligheten til å jobbe med dette ved siden av studier. Jeg (og resten av bloggnorge) har virkelig ingenting å klage på, for denne jobben er både utrolig gøy og vi burde være takknemlige for at vi har muligheten til å være vår egen sjef i en så ung alder. Lets face it, mitt verste jobb-mareritt er om det blåser ute og bildene blir slik: 
Jumpsuit HER


HVEM SKULLE TRODD..

Fjoh, endelig hjemme etter en lang dag på skolen! Jeg har aldri forstått hva studenter klager på når de har eksamensperiode, for lets face it - det er jo bare å lese. Men herregud, gjett om jeg har endret mening nå da! Hvem skulle trodd man ble sliten av å sitte rolig dagen lang med hodet ned i en bok? Man blir altså det.. Merker hodet er helt kjørt og at det er vanskelig å skrive noe som helst. Nå skal blir det noe så enkelt som pitapizza til middag, før jeg tenkte å ha "how to get away with murder" maraton. Cathrine tipset meg om serien, og gjett om jeg er hekta! Det kom jo ikke som noe sjokk, siden jeg blir hekta på alt som kan krype og gå av serier.


Brukte mitt nye skjerf som ponco i dag, ble det ikke kult? Du finner det HER. (annonselenke)


NO ACTION

Da er uken snart slutt, og jeg gleder meg til en fresh start i morgen! Foruten mitt lille nakenstunt i dag tidlig har det ikke vært mye action her i dag. Sofasliting med seriemaraton, slik søndager skal være ♥ Her er noen bilder fra torsdag, den ene dagen med opphold her i Bergen. Haha! 
Genser - Notion 1.3, Bukse - GT, Sko - HER (annonselenke)


NYTT DESIGN

Herregud! Endelig våknet jeg opp uten å høre regnet mot vinduet, og det var virkelig vakker sang i mine ører. Det er sant det bergenserne sier, at man setter så mye mer pris på været når det er fint. I dag var det som om alle blomstret, og nygårdsparken var full av barn, hunder og kjærestepar på tur. Finnes det noe finere? Mest sannsynlig så gjør det nok det, men i dag trengte jeg virkelig ikke mer enn litt opphold fra regnet. Jeg er i ekstase! 

Som dere garantert ser så har jeg fått nytt design på bloggen også. Herlighet så fornøyd jeg er! Det gamle designet mitt var jeg så lei av, at jeg holdt på å spy hver gang jeg gikk inn på bloggen min.  Flinke Albertine fikset det til meg, og hun brukte bare noen timer. Hva syns du? Sjekk ut bloggen hennes HER!


Jakke - HER / Bukse - GT / Sko - HER


BRANDING

Au, merker jeg er støl etter pilatesen allerede. Det er kanskje ikke så rart med tanke på utgangspunktet, haha! I skrivende stund er jeg på et møte på skolen. Som sagt er jeg jo med i BIS marketing, som er et linjeutvalg for alle markedsføringslinjene på BI. I morgen skal vi arrangere en Brandingkveld for skolen, og gjett om vi er spente! Dette er vårt første arrangement som gruppe, så det blir veldig spennende å se hvordan det går :-) Tema blir merkevarebygging som er superrelevant for studiet mitt, og vi har booket kjempeflinke foredragsholdere som skal fortelle oss om hvordan de bygde opp sin merkevare. Veldig spennende! Jeg blir nok sittende her sammen med resten av gjengen ut over ettermiddagen, tenkte bare å si halloooooo til dere. Har på meg min favorittskjorte i dag, bilder ser du under.
Skjorten kan du finne HER. (annonselenke)


NÅ ER DET NOK

Good morning! I dag fikk jeg helt sjokk da alarmen ringte. Jeg var helt sikker på at det var midt på natten, for det var nemlig mørkt ute! Når begynte det å bli mørkt så tidlig? Greit nok at jeg har slumret "helt" til klokken ni den siste tiden, men hva i allverden er det som skjer. Dette godtar jeg ikke. Det er alt for tidlig! Jeg finner meg i ganske mye altså, men akkurat dette syns jeg blir for ille. I dag er derfor min eneste plan å kjøpe inn lyskastere jeg skal ha utenfor soveromsvinduet. På den måten er det sol hele dagen ♥♥♥

Neida, jeg skal ikke det. Nå skal jeg faktisk til Beauty Lounge for vippe og neglepåfyll - og det er på tide etter mange uker på reise osv!


Jakke fra Samsøe Samsøe.


HELLO MOLDE

Da var høstferien halveis over for denne gang, og vi er nå på norsk jord igjen! Vi rakk såvidt innom leiligheten i Bergen for å slenge noen rene truser i kofferten før vi dro tilbake igjen på flyplassen. Nå har vi kommet til Molde, og jeg sitter hos mamma å koser meg som bare det ♥ Jeg blir her helt til tirsdagsmorgen, og det er jeg så glad for! Syns det er alt for stress å bare være en helg, selvom flyturen ikke er lengre enn 45 minutter. Likevel er det så "mye" man skal gjøre når man først er hjemme. Tenkte å få inn en aldri så liten treningsøkt på Moldehallen ila helgen og, men får se om det blir tid! Nå er jeg veldig sliten, i og med at vi har reist siden klokken ti i dag tidlig, så vi bloggezzzzz i morgen. 
Vest - nelly (utsolgt), veske - Mulberry, Klokke - MJ, Jeans - Acne


RIVIERA


Kjolen finner du HER! (annonselenke)

Hadde på meg min absolutte favorittkjole i går da vi spiste på Riviera, som var en helt fantastisk resturant. Skriver mer om den når jeg skriver Riga-guiden. I kveld skal vi ut på Bergs å spise, som mange sier er Rigas beste resturant. Jeg er spent!


ALL GREY

Hei, og god søndags morgen. Eller har dere virkelig en god søndags morgen? Jeg for min del rekker opp hånden på den, for i går var jeg nemlig fornuftig og holdt meg edru! Fikk besøk av en venninne fra skolen som heter Ingvild, og vi lagde god middag. Gjett tre ganger hva jeg trumfet igjennom? Biff, såklart! Heldigvis skulle det ikke mye overtaling til, og da blir jo alle sammen (iallefall jeg) fornøyd. Etter middag  dro vi en tur på kino for å se den nye filmen Lucy, som jeg hadde skyhøye forventninger til. Traileren så dødsbra ut, og første halvdel av filmen var jo bra. Helt til slutten kom, og jeg bare "what the fuck?". Har nok aldri blitt så skuffet over en film før. Senere dro vi ut en tur for å ta en drink og se på de fulle menneskene som egentlig bruker å være meg. Syns ikke det var så gøy å se på, og ikke få bli med på all moroa - så jeg dro hjem for å legge meg.

Nå skal jeg ned i boden for å hente kofferten min, for i morgen skal jeg og Kristoffer nemlig på ferie! Ikke så alt for lenge siden vi bestilte turen, så jeg gleder meg mye. Noen som klarer å gjette hvor vi skal? Tre hint:

1. Det er i Europa
2. Jeg har vært der før 
3. Det er en hovedstad 


(annonselenker)
Genser - HER
Skjørt - HER
Boots - HER

Blir så utrolig overrasket over hvor godt bootsene har holdt seg! De er utrolig billige, og jeg har brukt de mye. Med mye mener jeg brukt de bl. annet på byen, der de får gjennomgå både dansing, løping, hopping i sølepytter og krangling på Mccern i de sene nattetimer. Pluss jeg bruker de omtrent hver dag på skolen. Ikke verst!


TVANGSTANKER

God lørdagsmorgen! Kvelden i går gjorde meg overlykkelig over at jeg ikke bor helt alene. Den startet så utrolig koselig med at jeg tente lys i hele leiligheten, satt Idol på tven og lagde meg en fantastisk middag. Men hva skjedde når alt det var ferdig? Ingen å prate med, bare meg og Zara som sitter å ser på Eurojackpot helt alene. Dessuten er jeg innmarri husredd for tiden. Jeg tror det har noe med at jeg så traileren på The Human Centipede (ikke se den) for noen dager siden. Jeg har aldri sett filmen, men den traileren skremte meg så mye at jeg nå sover med lys på soverommet. Jeg har alltid vært redd for mørket. Husker da jeg var liten så måtte jeg alltid sove med full belysning og en lydbok i cdspilleren. Det er vel akkurat samme nå, for jeg klarer ikke sovne ved mindre jeg har en tvserie på macen snurrende i bakgrunnen. Veldig irriterende om jeg er på sleepover forresten! Men jeg må nok gi slipp på mine tvangstanker før eller siden. Jeg har jo trossalt vaktbikja Zara i samme seng som bjeffer bare en kråke flyr forbi vinduet.(annonselenker)


Jakke - Zara
Cardigan - By Malene Birger
Tee - HER
Bukser - HER
Sko - NikeSYK

Ciao! Det må være noe galt med meg, for dette er andre gang jeg har feber på én måned. I dag har kroppen min vært helt ubrukelig og alt jeg har gjort er å sove. Først trodde jeg bare at det var fyllesyke, men dette er nok kun en god gammeldags febertokte! ÅÅ, dette er dritkjipt. Håper det går over i kveld, for jeg orker virkelig ikke ligge i morgen også. Det har jeg ikke tid til! 

Nå har jeg nettopp bestilt litt take away siden jeg ikke er i stand til å gå utenfor døren. Har egentlig ingen matlyst, men håper jeg får i meg noe uansett. Under finner dere noen bilder Cathrine knipset av meg for over en uke siden, helt glemt å delt de!


Skjerf - Acne / Bluse - HER / Skjørt - HER / Boots - HER / Klokke - Michael Kors (annonselenker)


TREG MANDAG

Hei! Dagen har startet i sneglefart på denne kanten, og den kommer nok til å gå like sakte i hele dag. Med Andreas på besøk i helgen kan jeg ikke si annet enn "haha". Vi har ledd så mye de siste dagene at jeg nå har vondt i både kjeve og mage. Det hadde faktisk ikke forundret meg om det gjemmer seg en sixpack under den alt for store hettegenseren jeg sitter i nå. Både fredag og lørdag var virkelig en suksess, og det kommer til å bli så trist at han skal reise senere i dag. Jeg har en haug med jobb å gjøre etter helgen, men det må jeg nok utsette til i ettermiddag. Planen nå er å komme oss til byen, spise litt deilig sushi og hente posen min fra Høyer. Skjerf - Acne / Cardigan - Zara / Klokke - Marc Jacobs


WRAP JUMPSUIT

Hola! Formen i dag har kanskje ikke vært helt på topp, men det er ikke rart når vi hadde det så gøy som i går. Åpningsfesten til Høyer Bergen var virkelig en suksess, og butikken er helt nydelig. Selv fikk jeg handlet litt i går, men jeg var lur å la igjen posen i butikken slik at jeg kan hente den på mandag. Sykt kjipt om jeg hadde mistet den på byen! Etter mingling i butikken dro vi videre for etterfest på Contra Bar, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy på byen. I dag har vi egentlig bare latet oss på sofaen, men nå er vi klare for litt fest igjen. Nå skal jeg og Andreas videre til noen venninner der resten av Moldegjengen samles. Det kommer til å bli SÅ gøy! Håper alle koser seg uansett om dere har en rolig kveld i sofaen eller ruller rundt på byen som jeg skal. Vi snakkes i morgen!


Jeg har på meg en ny jumpsuit som man kan kjøpe HER, jeg elsker den ♥ (annonselenke)


AIRPORT EXPRESS TRAIN

Hei fra Gardermoen! Jeg landet nettopp og sitter på flytoget inn mot Oslo. Jeg krysser fingrene for at Glenn har kommet hjem, for han har nemlig vært på Galdhøpiggen siden i går! Han, June og en gjeng andre bloggere dro dit på en koselig hyttetur (om man kan si det), og jeg er så sjaluuu. De har nok kost seg mye kan jeg se for meg, og det fortjener de også ♥ Akkurat nå frister det mest å plukke med meg litt sushi takeaway fra City Sushi på byporten. De har virkelig den beste sushien i Oslo etter min mening! Bare dumt det er så lite og ukoselig å sitte der. Perfekt til take away, da :-) Planen for kvelden er vel egentlig å lade batteriene før i morgen, da jeg skal på Telenor Arena. Det kommer til å bli gøy, og jeg gleder meg til å fortelle dere hva som skjer der!VESKE - Michael Kors
JAKKE - Woolrich
SKJORTE - Ralph Lauren
JEANS - Acne
SKO - Primeboots 


DRESS LIKE ME

God  morgen! Jeg startet dagen med en herlig dusj, hårkur og barbering av legger. En deilig følelse å krype opp i joggisen nå kan dere skjønne! Akkurat nå stresser jeg vel egentlig mer enn jeg burde, fordi jeg må dra til Oslo i kveld. Egentlig var planen å ta en dagstur på fredag for å få med meg Britney Spears lanseringen (og møte Britney, wææ!), men så var det utsolgt for fly så jeg måtte dra på torsdag i stedet. Plutselig ble det endring i planene igjen, for nå skal jeg i et stort møte i hele morgen, pluss et på fredags morgen - så ukesplanene mine ble drastisk endret kan man si. Jeg bestilte faktisk hele tre flybilletter før jeg endelig fikk riktig tidspunkt, haha! Takk for gratis avbestilling innen 24 timer sier jeg bare.. Så ikveld bærer det mot hovedstaden igjen, og der skal jeg som normalt sjekke inn på residence Glenn. Det velger jeg fremfor å bo på hotell any day ♥ Under har jeg satt sammen litt kollasjer til dere, det falt så godt an sist!

Annonselenker


Skinnjakke / Skjorte / Bukse / Boots

 


Kjole / Kåpe / Klokke / Sko


Skjorte / Jeans


Bluse / Jeans / Klokke / Veske


Jakke / Bluse / Sko / Veske / SkinnbukseEVERYDAY DRESS

Jeg har blitt så hektet på serien "The Killing", og den tar virkelig opp all nattesøvnen min. Det var vel ikke før klokken tre i natt jeg i det hele tatt prøvde å få sove! Sånn er det når man har blitt bitt av seriebasillen. Det er et fælt virus altså.. Nå sitter jeg sånn halveis som en zombie og prøver å ungå skrivefeil i innlegget. Lettere sagt enn gjort på en morgen som denne! By the way, gjett hvem som sto opp en time før i dag tidlig kun for å se en episode før hun måtte stå opp? Jeg! Så der fikk jeg enda en mindre time på øyet. Haha, jeg er så håpløs. En veldig spennende serie iallefall, som jeg anbefaler! Jeg ser den på netflix :)

Under finner dere noen bilder av min favoritt (og eneste) hverdagskjole. Utrolig deilig å ha under en cardigan, eller stor jakke. Den finner dere HER. (annonselenke)Jakke - Samsøe Samsøe
Kjole - HER
Veske - Celine
Solbriller - RayBan


WEEKEND

Hei og TGIF! Jeg var helt sikker på at denne dagen kom til å bli grusom, der jeg lå klokken fem i dag tidlig og enda ikke hadde sovnet. Hvorfor jeg plutselig fikk for meg at jeg skulle døgne aner jeg ikke, men kroppen min nektet å bli trøtt. Jeg satt på den ene filmen etter den andre, men var fremdeles lys våken. Heldigvis våknet jeg til planlagt tidspunkt i dag, frisk som en fisk -  så nå kan helgen bare komme for fullt. Kan nesten ikke huske sist jeg har vært så lykkelig for helg, ah ♥ Planene for dagen er å jobbe litt nå på formiddagen før det bærer avgårde til Flesland der jeg skal sove på Clarion i natt. Birte har nemlig kommet til Bergen, og det fortjener en aldri så liten sleepover. Nå skal jeg lage meg litt frokost, under finner dere gårsdagens antrekk. 

Skjorte - HER
Jeans - GT
Sko - Primeboots
Jakke - Zara 


LOGGER AV

Da var fredagskvelden her, og jeg tipper jeg ikke er den eneste som er suuuperhappy for det? Nå er det helg, og helgen skal alltid nytes. Jeg logger av både data og halveis telefon for kvelden, og håper alle får en like koselig kveld som meg ♥ 
Bluse - Zara / Jeans - GT / Veske - LV / Klokke - Marc Jacobs


MEG SOM ACTIONHELT

Holaaa! Dere vet de dagene der alt man har lyst til er å slappe av, spise smågodt og se på film? De dagene er det akkurat det jeg gjør også. I formiddag møtte jeg fineste Cathrine, og vi tok litt bloggbilder som alltid er gode å ha! Etter det slengte jeg kjæresten under arma og tok han med på kino. Vi så Expendebals 3 (?), en film jeg overraskende nok syns var bra. Det gjør noe med en når man ser så mye muskler i en film, me like! Personlig har jeg sykt lyst til å lære meg å sloss sånn selv, hvor kult hadde ikke det vært om man kom i en kjip situasjon en gang i livet? Syns det er så imponerende å se på, haha! Nå har vi nettopp kommet hjem, og jeg ligger sånn halveis i fosterstilling i sofaen. Har spist alt for mye godteri, baconcrisp og popcorn med en kilo for mye salt. Merker det snart blir sengen på meg, i mellomtiden kan dere se et par bilder fra dagens antrekk :)
FLUFFY

Hei hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en travel dag, og har akkurat kastet i meg en salat fra BIT. Åh, maten der er så goood. Bare dumt det er så dyrt, hvis ikke hadde jeg nok spist der hver dag! Er jo ikke sånn kjempeøkonomisk å spise salat til over 100kr hver dag? Det blir jo sånn 3000kr i måneden. På salat! Men nok om det. I dag er det virkelig kaldt i Bergen altså, holdt på å fryse ihjel på vei til skolen. HELDIGVIS var jeg smart i dag tidlig å tok på meg min nye favorittgenser. Den er så god og varm, og kommer til å bli brukt mye i vinter. 


Den finner dere på nelly HER ♥ (annonselenke)

Husk at de har samme genser i grå HER, beige HER og svart HER!


UT PÅ TUR ALLTID SUR

God morgen! Turen hjem i går startet som et helvete men gikk fort over til himmelen (siden vi var i luften) (tulla). Uansett, nå skal dere høre! Det hele startet med at jeg pakket min 30-kilos tunge koffert. Etter mye strev, svette, tårer og sitting på kofferten fikk jeg endelig lukket den. Jeg jublet høyt og kan faktisk ikke huske sist jeg var så fornøyd med egen innsats. Følelsen varte dessverre ikke lenge, da jeg fant ut at jeg hadde pakket headsettet ned i kofferten. Seriøst liksom? 

Jeg dro videre på Oslo S for å ta flytoget, der jeg ringte alle jeg kjente for å ha noen å prate med på vei til Gardermoen. Jeg var tydeligvis i et usedvanlig sosailt state of mind i går kveld, for jeg klarte ikke sitte helt alene uten musikk eller noen å prate med. Vel fremme på Gardermoen gledet jeg meg ihjel til å spise litt deilig mat, for det var jo trossalt dagen derpå i går, og jeg var sulten som et monster. Dessverre var alle resturantene STENGT, bortsett fra Franks som kun serverer pølser. Jeg gikk bort for å bestille meg litt pølse med potetmos (det er jo egentlig ganske godt), men da fikk jeg beskjed om at det ikke var mer potetmos igjen. NEEEI tenkte jeg. For det er jo ikke godt med pølse uten potetmos!! Etter mye løping på en desperat matjakt var plutselig klokken blitt så mye at jeg måtte boarde flyet. Heldigvis bestemte kapteinen seg for å sette hastigheten på spaceship-mode, for bare 25 minutter senere var vi i Bergen. Sykt, eller hva? Under finner dere lørdagens antrekk forresten!


Kåpe - Samsøe Samsøe / Kjole - HER / Sko - Zara (annonselenke)


LEATHER GIRL

God morgen! Det var en frisk og opplagt frøken som slo opp øynene allerede klokken halv åtte. Jeg aner ikke hva det er med meg for tiden? Takker nei til vin og står opp før hanen synger. Æææ, jeg kan ikke bli old and boring allerede nå! Men det skal sies at jeg er utroooolig glad for at vi bestemte oss for en rolig kveld i går. Det betyr bare at jeg kan nyte frokosten på hotellet bedre i dag, hihihi. Og mens jeg gjør det (overspiser meg på buffet altså), så kan dere se gårsdagens antrekk. Kjøpte meg ny skinnjakke fra Zara rett før vi sjekket inn på hotellet, og jeg er så fornøyd!


Jakke - Zara / Tunika - HER / Bukser - Gina Tricot / Sko - Primarc / Veske - Michael Kors (annonselenke)


SOMMERFUGLER FØR OSLOTUR

Hei, og god morgen! I dag reiser jeg til Oslo, og som vanlig har jeg sommerfugler i magen. Elsker virkelig den byen, og savner mine venner der hver eneste dag ♥ Jeg syns det er så stas å komme tilbake til mitt gamle nabolag på Majorstuen, så de neste fem dagene blir vel som en deilig ferie for meg :-D Selvom det skjer endel i samenheng med bloggen så er det jo bare ting jeg syns er gøy! Jeg har virkelig verdens beste jobb, og jeg håper dere vet hvor takknemlig jeg er for at dere i det hele tatt gidder å lese bloggen min. 

Følte dette ble en litt sånn unaturlig overlykke, men jeg er faktisk veldig glad altså. Faker det ikke! Hihi. I kveld sjekker jeg inn på residence Glenn Henriksen, og i morgen skal han, June og meg bo på Saga hotell. Det hoteller er så utrolig kult, og har vunnet priser for sitt design! Jeg gleder meg enormt til å sjekke det ut. Hotell-livet er jo bare helt fantastisk, og jeg er kanskje en av de personene som gjør at hotellbuffeten blir tom etter frokost. Hva kan man si? Jeg er veldig glad i mat.. Hehe! Mange av dere ville forresten se hvordan skjorten fra innlegget under var på, og her er noen bilder fra før skolen i går!Skjorten finner dere HER! (annonselenke)

Beklager at jeg ser ned på alle bildene, men i går hadde jeg virkelig ingen fin-bilde-dag. Følte meg såå hoven i fjeset siden jeg sov lite natten før, og ingen airbrush i verden kan redigere bort det! Men men. Nå skal denne overlykkelige jenta starte å pakke kofferten. Det er alltid en kamp hver gang, så vi får se hvor happy jeg er om et par timers tid. Tudelu!


SATURDAY MUNCH

God lørdag! Dagen startet med tidenes munching på Fridays. Det fins vel ikke bedre enn slik grisemat dagen derpå? Der satt vi lenge å koste oss med mat hengende ut av munnvikene før vi dro videre for bittelitt shopping. Vi var da enda usikker på om vi orket å dra ut ikveld igjen, for det var jo egentlig planen. Heldigvis bestemte vi oss for at en innekveld passet bedre, og jeg kunne ikke vært mer glad for det! Derfor gikk vi rett på butikken for å handle inn biff, massevis av tilbehør pluss godis og er nå klar for en avslappende lørdagskveld. I morgen skal jeg faktisk på årets første fotballkamp, da Brann spiller mot Molde. Wohoo det blir gøy!


Gårsdagens antrekk. Kåpe fra Zara og veske fra Michael Kors. Beklager dårlig bilde, men det var sååå mørkt da vi tok det, haha!RYDDEMANIA

Det er med stor glede jeg kan fortelle dere at nå er det endelig fredag, og det betyr helg for fler enn bare meg! Disse morgentimene har blitt brukt til å rydde og shine opp leiligheten. Voksenpoeng til meg! Jeg får jo besøk i dag, og da vil jeg helst at alt skal være så strøkent som mulig. Før kunne jeg ikke brydd meg mindre om rommet mitt var rotete og det lå som regel alltid en fin kombo av klær, truser, extensions og spray tan på gulvet mitt. Husker jeg hadde en venninne som var helt ryddegal og som brukte å rydde rommet mitt fra tid til annen. Good times ♥ Nå brekker jeg meg av tanken på det rotet. HALLOO uhygenisk?? Nå klarer jeg ikke å la en harmløs liten sokk ligge på gulvet engang! 


Gårsdagens antrekk: Veske - Mulberry / Genser - HER / Jeans - Zara / Sko - Acne / Klokke - Michael Kors (annonselenke)

 

hits