PAPARAZZI

Rikdom og berømmelse er noe mange av oss drømmer om. Jeg har sett alle episodene av Keeping Up With The Kardashians, og jeg tar meg selv ofte i å tenke at de har drømmelivet. De er populære, har masse penger og ser stunning ut. Men medaljen må vel også ha en bakside? Tenk så fælt det må være å ikke kunne gå på butikken i joggisen engang uten å bli tatt bilder av. De har en haug paparazzier som følger etter de så fort de kjører ut av innkjørselen hjemme. Hadde det vært meg hadde jeg ikke turt å gå uten sminke og finstasen i ett sekund engang! Det er kanskje en grunn til at Kim Kardasian bruker tre timer hver morgen? Det samme hadde jeg gjort. 

Jeg kom på tanken i dag tidlig, da jeg kom hjem fra en liten snartur på brun og blid. Klærene ble omtrent kastet på meg i søvne, håret mitt er i en slapp flette og sminken hadde jeg visst glemt igjen hjemme. Kristoffer sto klar i kjøkkenvinduet og knipset bilder av meg mens jeg subbet meg oppover bakken. Jeg er enda glad det kun var han som tok bilder, og ikke et helt pressekorps!

 

(annonselenker)

 

En liten nyhet jeg vil dere med dere er at blush.no har 40% avslag på alt av hårprodukter i dag (onsdag 6.august). Dere kan tro jeg ble lykkelig da jeg fant det ut i dag tidlig! Tenkte å tipse dere om produktene som reddet håret mitt, bokstavelig talt. Noen av dere husker kanskje at jeg tok ut tape-extensione mine da jeg flyttet fra Oslo i februar? Jeg syns egentlig det var helt krise, for da hadde jeg brukt extensions i over 6(!!) år. Jeg var sikker på at håret mitt aldri kom til å vokse ut igjen, men der tok jeg feil. Nå har jeg ganske tykt og helt greit langt hår. Riktig pleie til håret er så viktig, og det gjør en så stor forskjell!

Flaskene under er 1000ml, og det får du nå for under 300kr. Det er fire frisørshampoflasker i én stor flaske – som er på SALG. 

 


Diamond Oil Shampo HER og balsam HER


Osis dust it har jeg brukt siden jeg var fjortis og ville ha volum i håret, men nå bruker jeg den litt mer moderat og er like fornøyd enda. Den finner dere HER
Biosilk sin hårolje trenger jeg vel ikke si så mye om? Jeg bruker den hver eneste dag, og det kommer jeg nok alltid til å gjøre. Den finner dere HER.

 

Alt av hårprodukter er på salg, og det er ikke direkte lite heller! Resten av salget finner du HER 9829;

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg