I-LANDS PROBLEMER

Jeg la jo igjen massevis av klær hjemme hos mamma da jeg flyttet til Bergen for en drøy måned siden, jeg hadde ikke nubbsjangs til å få med meg alt! Nå har jeg gått igjennom baggene som lå igjen for å sjekke om det er noe jeg fremdeles vil ha. Jeg må si at mange av klærene går til Fretex! Rart hvordan smaken min forandrer seg bare over en måneds tid? Haha! Jeg fant bl.annet denne shortsen som jeg er veldig usikker på om jeg skal beholde eller ikke. Det er jo veldig fint snitt på den og alt, men lets face it. Den er alt for stor! Jeg klarer ikke bestemme meg om den er kul-stor eller bare nå-ser-jeg-feit-ut-stor. Hva syns dere? Keep or toss? 

Over til enda mer klessnakk! I dag kom Rebecca Stella ut med sin nye kolleksjon for nelly, og herlighet så mye fint 😀 Likte denne kolleksjonen mye bedre enn den forrige hun hadde.. Her gjelder det å kjappe seg før alle godbitene blir utsolgt!


Chillegenser // Chillebukse // Grå genser // Grått skjørt // Fluffy genser // Svart shorts // Blondetopp // Rosa shorts

Resten av kolleksjonen finner du HER.

Nå er jeg på vei for å lunsje med Ida! Ikveld flyr jeg tilbake igjen til Bergen, så litt kvalitetstid må til. Skal prøve å dra henne med på sushi til lunsj, det er det beeeste jeg vet! Hihi.

Adlinks

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg