På vei hjem

Da var siste eksamen gjennomført, og jeg kan nå puste lettet ut! Både tror og håper den gikk greit, for jeg har svært lite lyst til å ta den opp igjen senere.. Haha! Nå har jeg stresset i hele dag for å rekke alt før jeg setter meg på flyet hjem til Oslo. Skal bli godt å komme hjem til verdens beste hund Zara, og bestekompisen min Glenn som enda er på besøk. Planen ikveld var egentlig både bursdagsfest og ut på byen, men jeg tror faktisk jeg står over. Har alt for mye jeg må fikse, og nå er det sannelig på tide å bli litt mer seriøs! Min første edrufredag siden jeg flyttet til hovedstaden, og deilig er faktisk det. Merker på helsen at nå er det på tide med en liten pause..

Håret mitt er enda vått, og jeg er faktisk ikke sikker på om jeg rekker å føne det før jeg må dra. Kommer til å se ut som en hulder. Jeg HATER håret mitt når det lufttørker seg, det blir rett og slett helt forferdelig.. Heldigvis skal jeg rett opp i leiligheten min etter jeg ankommer Oslo, så får jeg krysse både fingre og tær for at ikke det er alt for mange som ser meg i mellomtiden. Haha!

Nå må jeg egentlig bare kjappe meg videre, vi blogges fra hovedstaden :-)

lise lindblom

31.05.2013 kl.16:10

pen du er!

Ina M.

31.05.2013 kl.19:55

Kos deg masse, og ha en flott helg!

Monica

01.06.2013 kl.23:00

Jeg skjønner VIRKELIG ikke hvorfor du ligger så langt nede på topplista?

Du fortjener å ligge myeeee lenger oppe! Du er morsom fordi du har så mye selv ironi (Elsker folk med selv ironi) og du har alltid varierende innlegg! I TILLEGG er du er pen, og har fin stil!

Jeg elsker bloggen din! Noen ganger..etter at du sluttet å blogge, pleide jeg å sjekke innom i håp om at du hadde begynt å blogge igjen! Haha

Du må bare vite at jeg har vært en fast leser lenge, og alltid syntes det er koselig å ta en titt innom bloggen din :)

xoxooo

julianyland

02.06.2013 kl.14:37

Monica: Hehe! Nei, si det. Utrolig hyggelig at du liker bloggen min iallefall. Det setter jeg stooor pris på <3 KLEM!

julianyland

02.06.2013 kl.14:37

Ina: Koste meg supermasse! Ha en super helg du og :D

julianyland

02.06.2013 kl.14:37

lise lindblom: Åh, tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits