Mandagsmoten

God morgen! Selv om det kanskje ikke er morgen for dere, så er det morgen for min del. Våknet opp klokken åtte i dag tidlig og skulle egentlig på jobb, noe jeg absolutt ikke var i form til. Sendte melding til sjefen, for så å legge meg igjen. Sov helt til nå omtrent! Herregud, det gjorde godt altså. Formen er litt bedre nå, men fremdeles sånn at jeg må holde meg inne resten av dagen. Utrolig kjedelig, men sånn er det noen ganger. 

Åååh, skulle forresten ut med Zara da jeg våknet i sta. Jeg elsker bygget jeg bor i, med perfekt beliggenhet på Majorstuen og alt. Det eneste negative er at det bor så syyykt mange kjekkaser i oppgangen min, noe som gjør at jeg alltid føler jeg må skinne om jeg skal ut av døren. Noe jeg ikke gjorde i dag, for å si det mildt. Derfor måtte jeg dekke meg til både med boblejakke, lue, solbriller og støvler. Da tenkte jeg at boysa iallefall ikke kjente meg igjen, helt til jeg kom på at det ikke er sånn supervanskelig å kjenne Zara igjen - og da ville de skjønne at det var meg.. SØREN! Heldigvis møte jeg ikke på noen, og jeg kunne trygt gå ut med henne usett.Beklager dårlig formulert innlegg forresten, jeg er ikke helt i form til å skrive noe bedre i dag. Ønsker alle sammen en strålende dag videre!

Rikke Vang

13.05.2013 kl.15:56

Synes innlegget var bra utansett jeg:) <3 digger bloggen din! skjekke min? Legge ih´gjen en kommentar?

Fride

13.05.2013 kl.20:38

Har du str 47 eller 50 i wayfarer solbrillene dine? :-) Sitter dine fast og sklir ikke ned? :-) Stor klem og god bedring !

julianyland

13.05.2013 kl.22:38

Fride: Du, det er jeg faktisk ikke helt sikker på! De sitter godt på hodet, iallefall :-)

Kristine

13.05.2013 kl.23:53

Haha know that feeling! :p

Jeg lurte på en liten ting, eller jeg har et lite innleggsforslag til deg :-) Jeg lurte på om du kunne fortelle om dine erfaringer med å flytte til Oslo, hvordan de første ukene var. Hva som er bra, hva som er dårlig, hva man burde passe seg litt ekstra for feks. Hvilke restauranter som har best dagen-der-på mat, beste utesteder, kaffebar etc. for oss kommende tilflyttere. Selv skal jeg flytte ned over til august å bosette meg i en leilighet like ovenfor Tjuvholmen og gleder meg som F men har egentlig ikke peiling på hva jeg kommer til. Hadde vært spennende å lest om dine erfaringer. Bruker deg og bloggen din allerede som en liten ledetråd :-)

julianyland

15.05.2013 kl.12:08

Kristine: Det kan jeg godt skrive om, kjempebra forslag! :-D Tusen takk for tips!

celine

15.05.2013 kl.12:38

hvor er jakken din fra? :-)

julianyland

15.05.2013 kl.13:31

celine: Den er fra selected femme :-)

Skriv en ny kommentar

hits