fin søndag

God morgen! Formen er på topp selvom jeg var ute en tur i går, og deilig er det! Endelig en søndag jeg kan bruke til noe fornuftig, i stedet for å bade i junkfood med et hav av fyllenerver. Dette er en av de siste dagene mine hjemme i Molde, så nå gjelder det å få slappet av maks før det blir hurramegrundt i hovedstaden igjen fra tirsdag av. Jeg gleder meg så sinnssyyyykt til å komme hjem til Oslo igjen! Ikke minst for å se min vakre lille Zara, som jeg savner så mye at det gjør vondt i kroppen. Har faktisk savnet kontoret mitt også, tro det eller ei. Det er en sone der jeg kan jobbe uten forstyrrelser, for i Molde blir det alt for lett at jeg bare skal fikse ditt og datt før jeg kommer igang. Hater når det er sånn. 

Jeg trives så utrolig godt i Oslo, får virkelig ikke sagt det nok! Akkurat nå skal jeg surfe litt på Nelly for å se om jeg finner noe til 17.mai, før jeg skal jobbe litt. Ha en super søndag så lenge, fine mennesker! Her er noen bilder fra iPhonen:
Thomassen

05.05.2013 kl.22:15

Hei :-)

Der går rykter om at du stjal fra din tidligere arbeidsplass. Stemmer dette eller er det bullshit? Isåfall kan du legge ballen død for de som sprer disse ryktene.

julianyland

05.05.2013 kl.23:37

Thomassen: Hei hei! :-) Å legge ballen død på et rykte er vel egentlig umulig? Jeg har blitt pratet om så lenge jeg kan huske, og har alltid vært en person mennesker elsker å prate om. Jeg bryr meg ikke noe om ryktene, og det gjør heller ikke mine venner og familie. Har selv hørt ryktet du pratet om, og de som tror på det er vel egentlig ikke personer jeg ønsker å omgås, nettopp fordi det er så sykt hva folk sier. De med noe imellom ørene klarer å skille mellom realitet og oppspinn. Noe du kanskje ikke klarer siden du må spørre? :-)

Marthe

06.05.2013 kl.00:09

Heihei :) Utrolig fin den skjorta du hadde på deg på bildene :) Hvor har du kjøpt den?

julianyland

06.05.2013 kl.00:14

Marthe: Hei Marthe, og tusen takk skal du ha! :-) Den er fra Zara!

Thomassen

06.05.2013 kl.08:02

Nei jeg tror ikke på ryktet. Ønsket bare å gi deg muligheten til å kvele det ryktet. Det er en grov påstand som ingen kan svare direkte på hvor de har fra. Hadde det vært sannhet i det (noe det ikke er) ville ingen ha visst om det pga taushetsplikt. Jeg bygger ikke opp under rykter, men stopper de.

julianyland

06.05.2013 kl.11:10

Thomassen: Folk kommer alltid til å prate, og for min del går det helt fint! :-) Jeg merker ingenting i hverdagen til dette, alle er like hyggelige mot meg som før, så da orker jeg heller ikke bruke tid og energi på tull. Mennesker elsker å tro det styggeste om alle, og det beste man kan gjøre er å glise til de og ikke bry seg.

HEI :)

06.05.2013 kl.13:27

Er din kjekke bestekompis Glenn, homofil? :( IKKE vondt ment!

Skriv en ny kommentar

hits